Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 مدیناطب، فراتر از مرزها...

#مدینا_کلیپ

🔹در این ویدیو، یکی از کلینیک‌های معتبر کشور آذربایجان را می‌بینید که جهت ارائه‌ی خدمات درمانی نوروماجولیشن، مانند نوروفیدبک، مجموعه‌ی مدیناطب را برای تجهیز کلینیک خود برگزیده است.

🔸مفتخریم که همواره، انتخاب برترین‌ها بوده‌ایم و متخصصین، فراتر از مرزها همراه ما هستند.

🔹استفاده از تجهیزاتِ تولیدی مدیناطب، در سایر کشورها، نشان دهنده‌ی کیفیت و امکانات به روز و حرفه‌ایِ تجهیزات است. تنها اگر گام به گام تکنولوژی روز و استانداردهای متعدد حرکت شود، می‌توان اعتماد متخصصین را در سراسر این کره‌‌ی خاکی جلب کرد.

🌍 و ما مفتخریم به این اعتماد، که سال‌ها همراه ما بوده و گام‌های استوار مجموعه‌ی مدیناطب را در مسیر ارائه‌ی خدماتِ برتر تجهیزات علوم اعصاب ممکن ساخته است...

🌐 www.medinateb.com
👉 @Medinateb
💢 کاربرد نوروفیدبک در بهبود افسردگی نوجوانان

#مدینا_مقاله

🔸در مطالعه ای که در مجله Brain Sciences به چاپ رسیده است، گروهی از محققان با استفاده از یک پروتکل نوروفیدبک با هدف تنظیم هیجانی و تنظیم مدارهای مرتبط با پردازش خود، نوجوانان مبتلا به افسردگی را مورد مطالعه قرار دارند.

🔹هدف مطالعه، بررسی چگونگی تغییر ساختار خط میانی قشر مغز Cortical Midline Structural بود که فرض می شد با بهبود علائم نوجوانان افسرده تحت درمان با نوروفیدبک ارتباط دارد. فعالیت عصبی در حین و بعد از یک پروتکل نوروفیدبک همزمان با fMRI سنجیده شد. فعالیت مغزی مرتبط با شدت علائم کاهش یافته از طریق پرسشنامه های خودگزارشی، ۴ ساعت بعد از نوروفیدبک اندازه گیری شد.

🔸۳۴ نوجوان افسرده و ۱۹ نوجوان سالم در یک تکلیف کوتاه نوروفیدبک شرکت کردند که شامل دیدن همزمان چهره شاد خود، یادآوری خاطرات مثبت زندگی و افزایش فعالیت مجموعه آمیگدالاهیپوکامپ AMYHIPP بود. همچنین تشخیص چهره خود در مقابل چهره دیگران با حالت های شاد، خنثی و غمگین قبل و بعد از نوروفیدبک انجام شد.

🔹نتایج نشان داد که کاهش افسردگی پس از نوروفیدبک با افزایش فعالیت نواحی مانند لوب آهیانه ای، پراکونئوس، مخچه، شکنج گیجگاهی همراه است.
🔸نتایج حاصل از این پژوهش به طور آزمایشی نشان می دهد که نوروفیدبک ممکن است باعث ایجاد تغییرات نوروبیولوژیکی کوتاه مدت در شبکه های مربوط به خود-ارجاعی و تنظیم عاطفی شود که با کاهش شدت علائم در نوجوانان افسرده همراه است.

در ادامه میتوانید اطلاعات مقاله مربوط به این مقاله را مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب و علوم اعصاب کاربردی دنبال کنید...

👉 @Medinateb
👉 @appliedneuroscience
1234.pdf
1.3 MB
💢عنوان مقاله:
Neural Activity Associated with Symptoms in Depressed Adolescents following Self-Processing Neurofeedback

👥تیم تحقیقاتی:
Natasha Ahrweiler, Carmen Santana-Gonzalez, Na Zhang, Grace Quandt, Nikki Ashtiani, Guanmin Liu, Maggie Engstrom, Erika Schultz, Ryan Liengswangwong, Jia Yuan Teoh, Katia Kozachok and Karina Quevedo

🗓تاریخ انتشار:
25 August 2022

📕ژورنال:
Brain Sciences

💻دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب و نوروساینس کاربردی.

@medinateb
@appliedneuroscience
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢 کاربرد بیوفیدبک در بهبود میگرن.

#مدینا_کلیپ

🔹بیوفیدبک کاربردهای خیلی زیادی میتونه داشته باشه،
در این ویدیو از کاربرد bvp-بیوفیدبک در بهبود سردردهای میگرنی گفتیم.

🔸روش‌های متعددی هم از ترکیب نوروفیدبک و بیوفیدبک در بهبود اختلالات مختلف بهره میبرن که مسلما این روش‌های ترکیبی رو میتونید با تجهیزات نورو/بیوفیدبک Bioline، پرفروش ترین دستگاه نورو/بیوفیدبک در ایران، به راحتی انجام بدید.

👉 @Medinateb
lisspers1990_230814_212346.pdf
1.7 MB
مقاله‌ی مربوط به ویدیوی فوق:

BVP-biofeedback in the treatment of migraine. The effects of constriction and dilatation during different phases of the migraine attack

@Medinateb
🔹یکم شهریور ماه، روز پزشک را به تمام پزشکان و روانپزشکان ارجمند، تبریک می‌گوییم...


@Medinateb
💢 کشف ارتباط بین ژن‌های انعطاف پذیری عصبی و اختلال مصرف الکل.

#مدینا_مقاله

🔹مطالعه اختلال مصرف الکل (AUD) در ایالات متحده نشان می‌دهد که حدود ۱۶ میلیون نفر از این اختلال رنج می‌برند. محققان دانشگاه ایندیانا به یک کشف مهم در نقش ژن‌ها در توسعه این اختلال رسیده‌اند.

🔸 آن‌ها متوجه شدند که تغییر گروهی از ژن‌ها که بر انعطاف‌پذیری عصبی و ادراک درد تأثیر می‌گذارند، با AUD ارتباط دارد.

🔹تحقیقات نشان می‌دهند که ژن‌های وراثتی نقش مهمی در این بیماری دارند. مطالعات قبلی نشان داده‌اند که ژنتیک خانوادگی با وابستگی به الکل در خانواده‌ها مرتبط است.

🔸 محققان با استفاده از سه مدل حیوانی مختلف، نقش ژن‌ها در تمایل به مصرف الکل را مورد مطالعه قرار دادند. آن‌ها بیش از ۳ میلیارد زوج پایه DNA را مورد بررسی قرار داده و ژن‌های مسئولِ نوشیدن الکل را شناسایی کردند.

🔹مطالعات نشان می‌دهند که ژن‌هایی که در حس درد نقش دارند، با دو گروه دیگر از ژن‌ها که در ارتباط عصبی را نقش دارند، همکاری می‌کنند.

🔸 همچنین، گروهی از ژن‌ها که تأثیر در مصرف الکل دارند، شناسایی شدند. برخی از این ژن‌ها دارای جهش‌های خاموش هستند که ترجمه دنباله‌های آمینواسیدی را تغییر نمی‌دهند، اما تأثیراتی بر روی سرعت و شکل ترانسکریپت ژن‌ها دارند.

🔹در این مطالعه برای اولین بار است که از مدل‌های چندگانه برای این موضوع استفاده می‌شود.

🔸این یافته‌ها امکان آزمایش ژنتیکی برای تشخیص الکلیسم را ارتقا می‌دهند و افرادی که تمایل ژنتیکی بالایی به الکلیسم دارند، می‌توانند اقدامات مراقبتی مناسب‌تری انجام دهند.

در ادامه میتوانید اطلاعات مقاله مربوط به این مقاله را مطالعه فرمایید.

🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢عنوان مقاله:

Multi-animal-model study reveals mutations in neural plasticity and nociception genes linked to excessive alcohol drinking

👥تیم تحقیقاتی:

William M. Muir, Chiao-Ling Lo, Richard L. Bell, Feng C. Zhou

🗓تاریخ انتشار:
19 June 2023

مطالعه متن کامل مقاله:
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/acer.15131
مرکز پارند با همکاری شرکت دانش‌بنیان مدیناطب برگزار می کند

🔸375 امين كارگاه از مجموعه كارگاه هاى پارند و 76 امین کارگاه تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای (tES) بصورت آنلاین
tDCS, tACS, tRNS, tPCS, CES
چهار شنبه 29 شهریور ماه؛ از ساعت 10 الی 17


▪️مدرس کارگاه: دکتر مسعود نصرت‌آبادی؛ روانشناس سلامت؛ مدرس و پژوهشگر علوم اعصاب کاربردی

📍مباحث عملی در قالب فیلم های ضبط شده در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

📍فیلم ضبط شده کارگاه تا یک ماه برای مرور و مشاهده مجدد، فعال خواهد بود.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☎️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ و یا آی دی @Parand_center در تماس باشید.
مدیناطب، اسپانسر رسمی دوره‌های آموزشی پارند
@appliedneuroscience
@medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢 هانس برگر، از اختراع EEG تا خودکشی!

🔹افرادی که با EEG سر و کار دارند، قطعا با نام هانس برگر، آشنا هستند. دانشمندی که موج آلفای مغز را برای اولین بار کشف کرد.

🔸در این ویدیو نگاهی داریم به زندگی هانس‌ برگر.

این ویدیو توسط Neurosurve، برترین دستگاه ثبت نوار مغز ایرانی خدمتتان ارائه می‌شود.

برای مشاهده دستگاه می‌توانید به سایت مدیناطب مراجعه فرمایید.

🌐 www.medinateb.com
👉 @Medinateb
💢 تاثیر نوروفیدبک بر کارکردهای اجرایی در کودکان مبتلا به ADHD.

#مدینا_مقاله

🔹 یکی از مقالات مهم در حوزه تاثیر نوروفیدبک بر ADHD، مقاله "Neurofeedback for improving executive function in children with ADHD: A randomized controlled trial" است. در این مقاله، پژوهشگران به بررسی اثر نوروفیدبک برای بهبود کارکرد اجرایی کودکان با اختلال نقص توجه/بیش‌فعالی" پرداختند.

🔸 در این مطالعه، نتایج ۱۰ مطالعه بررسی شد؛ برای مثال در یکی از این پژوهش‌ها در یک آزمایش کنترل شده تصادفی، 30 کودک با ADHD به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه نوروفیدبک دریافت کردند و گروه دیگر به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شد.

🔹نتایج این مطالعه نشان داد که کودکانی که نوروفیدبک دریافت کرده بودند، بهبود قابل توجهی در کارکردهای اجرایی خود داشتند. برای مثال، نوسانات بیش از حد فعالیت عصبی به حالت نرمال بازگشت و همچنین بهبود در حافظه کاری و بهبود کنترل تکانه مشاهده شد.

🔸از آنجایی که کارکرد اجرایی برای انجام وظایف روزمره ضروری است، بهبود آن در کودکان مبتلا به ADHD می‌تواند به طور مستقیم به کاهش علائم ADHD کمک کند و کیفیت زندگی کودکان را بهبود بخشد.

🔹 در حالی که درمان‌های مختلفی برای ADHD موجود است، اغلب بهبود کارکرد اجرایی مورد توجه نمی‌باشد و به همین دلیل نوروفیدبک می‌تواند یک گزینه‌ی بسیار مناسب برای کودکان مبتلا به ADHD باشد.

🔸هر چند که نتایج این مطالعه مثبت بوده و اثر نوروفیدبک برای بهبود کارکرد اجرایی در کودکان ADHD را نشان داده است، اما نیاز به بررسی بیشتر در این زمینه وجود دارد. این شامل بررسی اثرات بلند مدت نوروفیدبک نیز می‌شود.

🔹همچنین پیشنهاد می‌شود که برنامه‌های درمانی مکمل دیگر نیز برای کودکان ADHD ارائه شود تا این کودکان بتوانند به بهترین شکل ممکن در زندگی و محیط تحصیلی خود عمل کنند.

شما می‌توانید از تجهیزات نورو/بیوفیدبک Bioline جهت مقاصد پژوهشی نوین و صد البته کاربردهای متعدد بالینی بهره ببرید. برند Bioline را می‌توان به جرات جزء برترین تجهیزات نورو/بیوفیدبک در حال حاضر در سطح جهانی برشمرد و استقبال گسترده متخصصین ایرانی و خارجی از این دستگاه، شاهدی بر این مدعاست.

مشاهده Bioline


👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

The effects of neurofeedback on executive functioning in children with ADHD: A meta-analysis

👥 تیم‌تحقیقاتی :

Orawan Louthrenoo, Nonglak Boonchooduang, Narueporn Likhitweerawong, Kittipat Charoenkwan, Manit Srisurapanont


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 سال انتشار :

2022

📕 ژورنال :
Journal of Attention Disorders


مطالعه مقاله

🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌 یکی از کاربردهای تحریک الکتریکی مغز در زمینه ارتقای عملکرد است.

📍 مطالعات نشان داده در این پروتکل که با جریان مستقیم انجام می‌شود، طی چند جلسه میتوان توانایی یادگیری افراد را بهبود ببخشید. این پروتکل از موارد پرکاربرد در زمینه‌ی بهبود یادگیری است که به عنوان پروتکل "دارپا" نیز مشهور است.

لازم به ذکر است که اشتراک گذاری این پروتکل‌ها به معنای شیوه‌ی دقیق مداخله برای تمامی افراد نیست و مداخله‌های نوروماجولیشن باید بر اساس ملاحظات فردی و نیاز‌های مراجع ارائه شوند.

#پروتکل
@Medinateb
💢 شاخص‌های فردی مغزی می‌تواند به کشف علائم اولیه بیماری آلزایمر کمک کند.

#مدینا_مقاله


🔹 دانشمندان علوم اعصاب از دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی (MUSC) در ژورنال Brain Connectivity گزارش داده اند که تفاوت های ظریفی را در نحوه عملکرد مغز در افراد مسن مبتلا به بیماری آلزایمر (AD) در مرحله پیش بالینی شناسایی کرده اند. بزرگسالان مبتلا به AD پیش بالینی دارای علائم اولیه بیماری مانند تجمع پروتئین‌های آمیلوئید بتا در مغز خود هستند. با این حال، آنها هیچ علامت قابل توجهی از زوال شناختی ندارند.

🔸 تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر آندریانا بنیتز، و دکتر استفانی فونتن-زاراگوزا، از یک تکنیک جدید تجزیه و تحلیل تصویربرداری مغز برای ساختن نقشه های فردی از عملکرد مغز استفاده کردند. آنها سپس بررسی کردند که آیا ارتباطی بین تغییرات ظریف در عملکرد مغز و کاهش عملکرد شناختی وجود دارد که با استفاده از تکلیف‌های رفتاری ارزیابی شد. این رویکرد می‌تواند امکان مطالعه مرحله پیش بالینی آلزایمر را بهبود بخشد.

🔹 بر اساس گفته دکتر بنیتز "مطالعات قبلی ارتباطی بین عملکرد مغز و رفتار در بیماری مرحله پیش بالینی آلزایمر پیدا نکردند. با استفاده از این نقشه‌های مغزی فردی، ما یک دلیل بالقوه مبتنی بر عملکرد مغز برای تغییرات شناختی بسیار ظریف در این مرحله اولیه بیماری پیدا کردیم"

🔸 آنها با استفاده از functional connectivity به فعالیت مغز نگاه کردند - نوعی نقشه مغز که نحوه ارتباط مناطق مختلف مغز با یکدیگر را اندازه‌گیری می کند. (مغز را مانند یک شهر بزرگ در نظر بگیرید، جایی که نواحی مغز در محله‌هایی به هم متصل شده اند. functional connectivity مانند تماشای فعالیت ترافیک و مسیرهای شهر در سراسر آن است).

🔹پژوهشگران در این مطالعه به شکل نوینی از functional connectivity بهره بردند که مبتنی بر روش‌های تحلیلی جدید بوده است. در تحلیل‌های سنتی میانگین نقشه مغزی تعداد بسیاری از افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد اما در این روش، الگوهای مختص به عملکرد مغزی هر فرد مشخص می‌شود، مانند یک اثر انگشت.

🔸آزمایش‌هایی که روی 149 نفر (بازه سنی 45 الی 85، بدون افت عمکلرد شناختی)، در کنار تصویربرداری PET و MRI انجام شد نشان داد که در شرکت‌کنندگان مبتلا به آلزایمر پیش بالینی، پردازش اطلاعات در افرادی که functional connectivity بیش از حد معمول داشتند، بدتر بود.

🔹نتایج این مطالعه ارزش بررسی شاخص‌های زیستی مانند functional connectivity در نقشه‌های مغزی افراد را نشان می‌دهد. با وجود این که در ابتدای حضور پروتئین‌های آملوئید بتا، هیچ علامتی از افت عملکرد شناختی در افراد دیده نمیشود، اما این موضوع تاثیر معناداری بر شاخص ارتباط عمکلردی افراد می‌گذارد و میتوان مدت‌ها قبل از بروز علائم، مداخله‌های مناسبی را جهت کنترل و بهبود بیماری انجام داد.

📌 چنین مطالعاتی اهمیت کاربرد EEG و نقشه مغزی را نشان میدهند. سال‌هاست که روش QEEG کاربردهای متنوعی در حوزه ارزیابی، درمان و علوم اعصاب داشته است. در صورتی که علاقمند به انجام پژوهش‌های QEEG و یا استفاده بالینی از روش‌های EEG هستید، می‌توانید Neurosurve را در اینجا مشاهده کنید و برای تهیه آن با ما در ارتباط باشید. برند Neurosrve را می‌توان به جرات جزء برترین تجهیزات EEG/QEEG در حال حاضر در سطح جهانی برشمرد و استقبال گسترده متخصصین ایرانی و خارجی از این دستگاه، شاهدی بر این مدعاست.


در ادامه میتوانید PDF مقاله مربوط به این پژوهش را دانلود و مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Functional Network Alterations Associated with Cognition in Pre-Clinical Alzheimer's Disease


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Stephanie Fountain-Zaragoza
, Hesheng Liu
, and Andreana Benitez


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

March 17, 2023

📕 ژورنال :
Brain Connectivity


مطالعه مقاله

🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 راهنمای مداخله نوروفیدبک برای اختلال شک انگاری (پارانویا)

🚫 دقت کنید که این پروتکل‌ها صرفا جهت مروری بر کاربردهای نوروفیدبک به اشتراک گذاشته می‌شوند و پروتکل دقیق توسط فرد متخصص بر اساس نیازهای مراجع تنظیم می‌شود.

برای انجام جلسات نورفیدبک حتما به متخصصین مجرب که از تجهیزات با کیفیت و استاندارد مانند نورو/بیوفیدبک Bioline استفاده می‌کنند، مراجعه فرمایید.

👉 @Medinateb
مدیناکوییز: آیا می‌دانید بر اساس مطالعات، پروتکل فوق در کدام یک از موارد زیر نیز می‌تواند کاربرد داشته باشد؟
Anonymous Quiz
20%
بهبود افسردگی شدید.
39%
کاهش تجربیات توهم.
20%
کاهش شدت اضطراب.
20%
افزایش تمرکز.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 کارگاه سه روزه؛ نوروفیدبک، بیوفیدبک

مدرس: دکتر مسعود نصرت آبادی، دکترای روانشناسی سلامت

🌐در تاریخ ۲۴ الی ۲۶ آبان ۱۴۰۲ به صورت آنلاین برگزار شد.

@synapsemedia
@medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در این ویدیو به توضیحاتی درباره اختلال پنیک پرداخته ایم:

🔹حملات پنیک چه کیفیتی دارند؟
🔸چه راه‌‌های درمانی برای این اختلال وجود دارد؟
🔹اثربخشی این درمان‌ها به چه مقدار است؟


یکی از روش‌های مکمل که در کنار درمان CBT برای این اختلال پیشنهاد می‌شود، نوروفیدبک‌تراپی است.

⚠️ اما حتما در نظر داشته باشید برای انجام جلسات نورفیدبک حتما به متخصصین مجرب که از تجهیزات با کیفیت و استاندارد مانند نورو/بیوفیدبک Bioline استفاده می‌کنند، مراجعه فرمایید.

👉 @Medinateb
2024/09/29 00:18:16
Back to Top
HTML Embed Code: