Telegram Web Link
🔹در این ویدیو یکی از پر استفاده‌ترین پروتکل‌های تحریک الکتریکی مغز را جهت بهبود افسردگی مشاهده میکنید.

مشاهده ویدیو در اینستاگرام مدیناطب


🔸ناحیه DLPFC در نیمکره چپ هدف اصلی این تحریک است که به هیجانات و افکار مثبت مربوط میشود.


🔹برخی از مقالات مربوط به این #پروتکل:

Transcranial Direct Current Stimulation (tDCS): A Promising Treatment for Major Depressive Disorder? Bennabi (2018)

Go-no-go task performance improvement after anodal transcranial DC stimulation of the left dorsolateral prefrontal cortex in major depression. Boggio PS (2007)

👉 @Medinateb
Medinateb pinned a photo
💢 تاثیر نوروفیدبک و بیوفیدبک بر میگرن

#مدینا_مقاله

🔹مطالعه‌ای که در "Behavioral and Brain Functions" منتشر شده است، نشان می‌دهد که تکنیک‌های نوروفیدبک و بیوفیدبک می‌توانند به طور مؤثری در کاهش تعداد و شدت میگرن‌ها مؤثر باشند.

🔸 این تحقیق توسط دکتر دبورا استوکس و دکتر مارتا اس. لاپین در یک کلینیک درمانی انجام شده و نتایج امیدوارکننده‌ای را ارائه می‌دهد.


🔹در این مطالعه، 37 بیمار مبتلا به میگرن به طور متوسط 40 جلسه نوروفیدبک به همراه بیوفیدبک دمایی را تجربه کردند.

🔸همه بیماران حداقل از یک نوع داروی میگرن (پیشگیری / درمان حملات حاد) استفاده می‌کردند. بیماران قبل از شروع درمان و در طول دوره درمان، با نگه‌داشتن دفترچه‌های روزانه سردرد، اطلاعاتی در مورد فرکانس، شدت، مدت زمان سردرد و استفاده از داروها ثبت کردند.

🔹جلسات درمانی به طور متوسط سه بار در هفته و در طول یک دوره 6 ماهه انجام شد. پس از پایان درمان و همچنین 14.5 ماه بعد از درمان، مصاحبه‌های رسمی با بیماران انجام شد تا دوام اثرات درمانی ارزیابی شود.


🔸نتایج این مطالعه نشان داد که از 37 بیمار تحت درمان، 26 نفر یا 70% از بیماران، کاهش حداقل 50 درصدی در فرکانس سردردهای خود را تجربه کردند که این نتایج به طور متوسط 14.5 ماه پس از اتمام درمان پایدار بود.

🔹 این یافته‌ها نشان می‌دهد که ترکیب نوروفیدبک و بیوفیدبک، تأثیرات بهتری نسبت به استفاده از داروهای میگرن به تنهایی دارد. در حالی که فقط 50% از بیماران با استفاده از داروها به تنهایی کاهش 50 درصدی در سردردهای خود را تجربه کردند، استفاده از تکنیک‌های ترکیبی بیوفیدبک به 70% از بیماران کمک کرد تا به این کاهش دست یابند.

🔸نتایج این مطالعه نیز نشان داد که این تکنیک‌های ترکیبی، اثربخشی بیشتری نسبت به بیوفیدبک دما به تنهایی دارند.


🔹این تحقیق نشان می‌دهد که ترکیب تکنیک‌های نوروفیدبک و بیوفیدبک می‌تواند یک روش غیرتهاجمی و مؤثر برای درمان میگرن باشد و احتمالاً می‌تواند به کاهش تعداد و شدت سردردها و جلوگیری از پیشرفت میگرن از حالت اپیزودیک به مزمن کمک کند. این نتایج می‌تواند امید جدیدی برای افرادی باشد که از میگرن‌های مقاوم به درمان رنج می‌برند.

⭕️ مقاله کامل در پست بعدی

شما می‌توانید از تجهیزات نورو/بیوفیدبک Bioline جهت مقاصد پژوهشی نوین و صد البته کاربردهای متعدد بالینی بهره ببرید. برند Bioline را می‌توان به جرات جزء برترین تجهیزات نورو/بیوفیدبک در حال حاضر در سطح جهانی برشمرد و استقبال گسترده متخصصین ایرانی و خارجی از این دستگاه، شاهدی بر این مدعاست.

مشاهده Bioline


👉 @Medinateb
#مدینا_مقاله

💢 عنوان مقاله :

Neurofeedback and biofeedback with 37 migraineurs: a clinical outcome study

👥 تیم‌تحقیقاتی:

Deborah A Stokes, Martha S Lappin

Acces to articles on medinateb telegram channel


📕 ژورنال :

Behavioral and Brain Functions


🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
و ۳۰۰ آغاز شد!

✔️ جشنواره‌ای بی‌مانند، به مناسبت ۳۰۰ امین نصب فعال دستگاه EEG برند Neurosurve در کشور.

✔️ تخفیف‌های تکرار نشدنی و شرایط اقساطی ویژه برای تهیه Neurosurve.

🔴 جهت شرکت در جشنواره و اطلاعات بیشتر:

🔹 medinateb.com/neurosurve300

Empowering Minds, Improving Lives
Medinateb pinned a video
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 در این ویدیو نظرات یکی از متخصصین محترم، سرکار خانم دکتر ژاله طاهری گرامی، مدیر کلینیک مستانه، را درباره دستگاه EEG نوروسرو می‌شنویم.

🔸 کلینیک مستانه واقع در پاسداران تهران است که در آن بالغ بر ۷۰ درمانگر و پرسنل در حال ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف روانشناسی، روانپزشکی و نوروتراپی هستند.

🔹تمام اتاق‌های درمان نوروتراپی این مرکز، شامل rTMS، نوروفیدبک، لورتا-نوروفیدبک و تحریک الکتریکی مغز، با دستگاه‌های به روزِ مدیناطب تجهیز شده اند.
.
🔸این ویدیو بخش کوتاهی از مصاحبه‌ی کامل تر است.
.
اگر شما هم تمایل دارید که مرکز درمانی خود را با این دستگاه تجهیز کنید، هم اکنون بهترین فرصت است!

چرا که به مناسبت ۳۰۰ امین نصب نوروسرو در کشور، جشنواره ویژه‌ای برگزار کردیم که برای شرکت در آن می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

http://medinateb.com/neurosurve300


@Medinateb
ما محصول رو نمی‌فروشیم!

🫷 کاری که می‌کنیم 🫸

@medinateb
مرکز پارند با همکاری شرکت دانش‌بنیان مدیناطب برگزارمی کند:

📌مجموعه كارگاه هاى پارند در مرداد ماه 1403

▪️مدرس کارگاه: دکتر مسعود نصرت‌آبادی

🔹کارگاه تحریک الکتریکی مغز سه شنبه 9 مرداد

🔹کارگاه نقشه مغزی چهارشنبه و پنجشنبه 17و18 مرداد

🔹کارگاه کاربرد نوروفیدبک در درمان بیش فعالی و اختلال یادگیری چهارشنبه و پنجشنبه 24و25 مرداد

📍کارگاه آموزشی به صورت کامل ضبط می گرددولینک مشاهده آن به مدت یک ماه فعال خواهدبود.

☎️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ و یا آی دی @Parand_center در تماس باشید.


مدیناطب، اسپانسر رسمی دوره‌های آموزشی پارند
@appliedneuroscience
@medinateb
💢 بررسی همکاری در بازی پکمن: درکی جدید از رفتارهای اجتماعی و علوم اعصاب

#مدینا_مقاله

🔹در مطالعه‌ای جدید در دانشگاه کنستانس، پژوهشگران به بررسی رفتارهای همکاری با استفاده از بازی کلاسیک پکمن پرداخته‌اند. این تحقیق، با تمرکز بر نقش‌های اجتماعی و تعاملات همکاری، نشان می‌دهد که چگونه مغز انسان در موقعیت‌های همکاری نقش‌های مختلفی را به عهده می‌گیرد و به این وسیله به پژوهش‌های علوم اعصاب شناختی ابعاد تازه‌ای افزوده است.

🔸در این آزمایش، دو شرکت‌کننده با همکاری یکدیگر پکمن را هدایت می‌کردند. یکی از بازیکنان مسیر ماز را مشاهده می‌کرد و به صورت غیرمستقیم با استفاده از نمادهای توافق‌شده، جهت‌ها را به هم‌تیمی خود انتقال می‌داد. این رویکرد، تعامل اجتماعی و تصمیم‌گیری‌های همکاری را در یک محیط کنترل‌شده EEG (الکتروانسفالوگرافی) به نمایش گذاشت.

🔹اندازه‌گیری‌های EEG نشان داد که مغز شرکت‌کنندگان هنگام دریافت یا مشاهده نمادهای مرتبط با بازی، واکنش‌های تقویت‌شده‌ای را نشان می‌دهد. به ویژه، مولفه P3 در این واکنش‌ها نقش برجسته‌ای داشت و نشان‌دهنده پاسخ دینامیک مغز به نقش‌های همکاری بود. این یافته‌ها حاکی از آن است که مغز انسان به طور طبیعی و با دقت میلی‌ثانیه‌ای به نقش‌های اجتماعی و همکاری واکنش نشان می‌دهد.

🔸پروفسور هارالد شوپ و تیم تحقیقاتی او از بازی پکمن به عنوان یک "زمین بازی" علمی استفاده کردند تا بتوانند رفتارهای همکاری را در یک محیط ساختاریافته و جذاب بررسی کنند. کارل-فیلیپ فلوش، دانشجوی دکتری و رهبر این آزمایش، توضیح می‌دهد که این تحقیق نه تنها به درک بهتری از فرآیندهای مغزی در همکاری کمک می‌کند، بلکه نشان می‌دهد که چگونه تعاملات اجتماعی و پذیرش نقش‌ها از اوایل زندگی در انسان‌ها شکل می‌گیرد.

🔹نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که پذیرش نقش‌های همکاری در مغز به صورت خودکار و طبیعی رخ می‌دهد و این ظرفیت ذاتی مغز انسان برای همکاری و تعامل اجتماعی از جنبه‌های اساسی ساختارهای اجتماعی ما است. به گفته پروفسور شوپ، این یافته‌ها نشان می‌دهد که "رفتارهای همکاری، ساختارهای اجتماعی ما را شکل می‌دهند و نتایج مطالعه ما نشان می‌دهد که مغز ما برای این منظور به طور طبیعی آماده است."

🔸این مطالعه، با ارائه بینش‌های جدیدی در زمینه علوم اعصاب شناختی و رفتارهای اجتماعی، نشان‌دهنده اهمیت و ضرورت همکاری در جوامع انسانی است و به پژوهشگران کمک می‌کند تا بهتر بفهمند که چگونه مغز ما در مواجهه با وظایف همکاری و تعاملات اجتماعی واکنش نشان می‌دهد.

💯 تجهیزات نقشه مغزی Neurosurve می‌توانند علاوه بر اهداف بالینی، در پیشبرد مطالعات مشابه نقش موثری داشته باشند، جهت آشنایی بیشتر با نوروسرو کلیک کنید.

در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.

@Medinateb
#مدینا_مقاله

💢 عنوان مقاله :

Dyadic cooperation with human and artificial agents:Event- related potentials trace dynamic role taking duringan interactive game

👥 تیم‌تحقیقاتی:

Karl- PhilippFlösch | Tobias Flaisch | Martin A. Imhof |Harald T. Schupp

Acces to articles on medinateb telegram channel


📕 ژورنال :

Behavioral and Brain Functions

🗓 تاریخ انتشار:
10 August 2023


🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
🧠 پیام مدیناطب در روز جهانی مغز:

🫷 "برای پیوند مغزها تلاش کنیم" 🫸

۲۲ جولای، روز جهانی مغز

👈 در بابِ پیوند مغز‌ها!

🌐 medinateb.com
👉 @Medinateb
Medinateb
Photo
⭕️ دقایقی از روز نخست این کارگاه را به شکل لایو در اینستاگرام مدیناطب خواهیم داشت.

چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه

⚠️ پیج مدیناطب را دنبال کنید، به محض آغاز لایو، اپلیکیشن اینستاگرم اعلان آن را به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید وارد شوید.

👈جهت ورود به پیج مدیناطب کلیک کنید

www.medinateb.com
@Medinateb
Medinateb pinned «⭕️ دقایقی از روز نخست این کارگاه را به شکل لایو در اینستاگرام مدیناطب خواهیم داشت. چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه ⚠️ پیج مدیناطب را دنبال کنید، به محض آغاز لایو، اپلیکیشن اینستاگرم اعلان آن را به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید وارد شوید. 👈جهت ورود به پیج مدیناطب…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹اگر شما هم از تجهیزات نورو/بیوفیدبک بایولاین استفاده می‌کنید و تمایل دارید که آن را ارتقا دهید و از تعداد کانال‌های بیشتر در نتیجه امکانات بیشتر بهره ببرید، می‌توانید با ما در ارتباط باشید.

🔸همانطور که در این ویدیو گفته شد، در برای ارتقا، دستگاه قبلی شما به قیمت روز دریافت می‌شود و برای دستگاه جدید تنها لازم است مبلغ باقیمانده را بپردازید!

مدیناطب، تولید کننده برترین تجهیزات نوروساینس


📞 021-88653017
🌐 www.medinateb.com
📍Jorda‌n, Tehran

@Medinateb
2024/10/01 04:58:43
Back to Top
HTML Embed Code: