Telegram Web Link
💢پیشرفت‌های حاصل شده برای بهبود فرایند کنترل محیط با امواج مغزی.

#مدینا_مقاله

🔹چند دهه پیش، ارتباط مغز با کامپیوتر به منظور تبدیل سیگنال‌های عصبی به اعمال قابل اندازه‌گیری، به نظر مانند یک سناریوی علمی تخیلی می‌آمد. اما در سال‌های اخیر، با پیشرفت‌های علمی در این زمینه، این امکان به واقعیت پیوسته است، از طریق رابط‌های مغز-کامپیوتر یا همان BCIs.

🔸یک پژوهش اخیر توسط مرکز مغز و شناخت UPF نوآوری‌هایی برای دست‌یافتن به این موضوع علمی در این زمینه ارائه داده است. نتایج این تحقیق منتشر شده در مجله علمی eNeuro نشان می‌دهد که هنوز چالش‌های زیادی در شناسایی سیگنال‌های مغزی برای کنترل دستگاه‌ها به صورت درلحظه وجود دارد.

🔹مطالعه بر اساس تجزیه و تحلیل فعالیت مغز ۱۰ نفر در حال انجام تکالیف توجه فضایی استوار است. این تحلیل از اصل تقاطع چپ‌دست و راست‌دست مغز برای کاهش سطوح دامنه موج آلفا استفاده می‌کند. دامنه موج گروه آلفا که توسط پژوهشگران با تیغه‌های یک ترازو مقایسه می‌شوند، در آن نیمکره مغز که تصاویر را پردازش می‌کند، بیشترین کاهش را نشان می‌دهند.

🔸در این تحقیق، اهمیت هماهنگی بلندمدت دامنه موج آلفا بین مناطق مغز بررسی شده و اثبات شده است که این هماهنگی الگوهای جانبی دارد. این نتایج نشان می‌دهند که از طریق هماهنگی این نواحی، امکان کنترل دستگاه‌ها توسط مغز در لححظه به وجود می‌آید. محدودیت‌های فعلی در تجهیزات الکتروآنسفالوگرافی (EEG) برای دستیابی به این هدف نیز مورد اشاره قرار گرفته است. این مطالعه چشم‌انداز خوبی برای تحقیقات آینده فراهم کرده و به عنوان یک الگوی پژوهش‌های آینده در این زمینه ارائه شده است.

در ادامه میتوانید مقاله مربوط به این پژوهش را مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Long-Range α-Synchronization as Control Signal for BCI: A Feasibility Study


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Martín Esparza-Iaizzo, Irene Vigué-Guix, Manuela Ruzzoli, Mireia Torralba-Cuello and Salvador Soto-Faraco


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 سال انتشار :

7 February 2023

📕 ژورنال :
eNeuro

مطالعه مقاله



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
💢در پست بالا اشاره شده است که "تجهیزات الکتروآنسفالوگرافی (EEG)" محدودیت‌هایی دارد. این محدودیت‌ها شامل دو جنبه اصلی می‌شوند: رزولوشن فضایی و نویز.

#مدینا_مقاله

۱. رزولوشن فضایی:
تجهیزات EEG دچار محدودیت در دقت مکانی هستند (در مقایسه با تجهیزات تصویربرداری مانند fMRI)
به عبارت دیگر، این تجهیزات نمی‌توانند با دقت بالا مکان فعالیت‌های عصبی را تعیین کنند. این مسأله به این معناست که موقعیت دقیق فعالیت‌های مغزی، به ویژه زمانی که درگیر در فعالیت‌های مختلف است، با دقت کامل تعیین نمی‌شود. این محدودیت ممکن است در تجزیه و تحلیل دقیق فعالیت‌های مغزی در طول زمان برای کنترل محیط در لحظه مؤثر باشد. (البته لازم به ذکر است که EEG در برابر fMRI دقت زمانی بسیار بالاتری دارد)

۲. نویز:
دستگاه‌های EEG به حساسیت بالا نسبت به نویزهای محیطی و فیزیولوژیکی مثل نوسانات ناشی از تنفس و ضربان قلب پاسخ می‌دهند. این نویزها می‌توانند اطلاعات مغزی را در هنگام ثبت تحلیل کرده و دقت آن‌ها را کاهش دهند. این مسأله به ویژه زمانی که به دنبال تحلیل الگوهای مغزی در سطوح بسیار پایین هستیم (که ممکن است ناشی از تغییرات کوچک در فعالیت‌های مغزی باشد)، اهمیت پیدا می‌کند.

در مجموع، این محدودیت‌ها ممکن است در دقت و قابلیت استفاده در زمان واقع از EEG برای کنترل دستگاه‌ها تأثیرگذار باشند.

@Medinateb
با دستگاه EEG از برند Neurosurve، تجربه‌ای نوآورانه و بی‌نظیر از ثبت و تحلیل امواج مغزی را تجربه کنید. Neurosurve با کاهش چشمگیر محدودیت‌های رزولوشن فضایی و کاهش نویز، به شما امکان می‌دهد تا به دقت و با کیفیت بالا فعالیت‌های عصبی را نظارت کنید.

ویژگی‌های برجسته:

1. رزولوشن فضایی عالی: با تکنولوژی پیشرفته Neurosurve، دستگاه EEG به شما این امکان را می‌دهد که با دقت بیشتری به مناطق مختلف مغز دسترسی پیدا کنید و فعالیت‌های آن‌ها را تحلیل کنید.

2. کاهش نویز: Neurosurve با استفاده از باکیفیت‌ترین قطعات سخت‌افزاری و فیلترهای پیشرفته نرم‌افزاری، نویزهای محیطی و فیزیولوژیکی را به حداقل می‌رساند، تا تجربه شما از دقت بالاتری برخوردار شود.

3. کاربری آسان: طراحی کاربرپسند Neurosurve، این امکان را به شما می‌دهد که به راحتی دستگاه را استفاده کرده و اطلاعات مغزی را بررسی کنید.

🌀 با Neurosurve، به دنیایی از کنترل و درک عمیق تر از فعالیت‌های مغزی خود وارد شوید. جدیدترین فناوری‌ها این تجربه فراگیر و پویا را برای شما به ارمغان می‌آورد.

@Medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢 در این ویدیوی‌ کوتاه نگاهی داریم به کاربرد‌های روش تحریک الکتریکی مغز.

🔹بسیار مهمه که از تجهیزات استاندارد برای تحریک الکتریکی مغز استفاده بشه
مثل Neurostim2.

🔸مقاله‌هایی که در ویدیو اومدن، به عنوان نمونه مربوط به روش tdcs میشن اما میدونیم که تحریک الکتریکی مغز انواع مختلفی داره و به tdcs محدود نمیشه.

#مدینا_کلیپ

برای اطلاعات بیشتر راجع به Neurostim2 و یا تهیه اون میتونید با ما در ارتباط باشید.

🌐 www.medinateb.com
📞 021-88653017

👉 @Medinateb
Medinateb
💢 در این ویدیوی‌ کوتاه نگاهی داریم به کاربرد‌های روش تحریک الکتریکی مغز. 🔹بسیار مهمه که از تجهیزات استاندارد برای تحریک الکتریکی مغز استفاده بشه مثل Neurostim2. 🔸مقاله‌هایی که در ویدیو اومدن، به عنوان نمونه مربوط به روش tdcs میشن اما میدونیم که تحریک الکتریکی…
مهم (به همراه هدیه):

🔹تجربه استفاده خودتون از تحریک الکتریکی مغز رو زیر این پست در اینستاگرام کامنت کنید.

🔸این میتونه خیلی برای سایر عزیزان و درمانگران مفید و الهام بخش باشه و یه بستر تعاملی فراهم بشه؛ حتی شاید منجر به شکل‌گیری همکاری‌های مختلف بشه.

🔹دوستانِ غیر درمانگر مثل دانشجویان هم میتونن نظر شخصیشون رو کامنت کنند.

🔸و از بین کامنت‌ها هدیه‌ای به شکل رندوم تقدیم خواهد شد که به انتخاب خودتون میتونه شرکت در کارگاه تحریک الکتریکی مغز با تدریس دکتر مسعود نصرت آبادی و یا تجهیزات جانبی دستگاه neurostim2 باشه.

✔️ کافیه پست رو برای یه عزیز ارسال کنید و تجربه یا نظرتون رو کامنت کنید.

☑️ برای مشاهده پست به پیج اینستاگرام مدیناطب سر بزنید (medinateb) و یا مستقیما با لمس اینجا به پست هدایت شوید.

@Medinateb
Medinateb pinned «مهم (به همراه هدیه): 🔹تجربه استفاده خودتون از تحریک الکتریکی مغز رو زیر این پست در اینستاگرام کامنت کنید. 🔸این میتونه خیلی برای سایر عزیزان و درمانگران مفید و الهام بخش باشه و یه بستر تعاملی فراهم بشه؛ حتی شاید منجر به شکل‌گیری همکاری‌های مختلف بشه. 🔹دوستانِ…»
💢 راهکار نوین در درمان اسکیزوفرنیا: تقویت حافظه با rTMS

#مدینا_مقاله

🔹آیا می‌توان با استفاده از تحریک مغناطیسی مکرر مغز (rTMS) برخی از جنبه‌های حافظه در افراد مبتلا به اسکیزوفرنیا را بهبود بخشید؟
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این رویکرد می‌تواند عملکرد حافظه را در افراد مبتلا به اسکیزوفرنیا بهتر کند.

🔸در آزمایشی که 50 فرد مبتلا به اسکیزوفرنیا در آن شرکت کردند و به دو گروه تحت درمان‌های فعال و شبیه‌سازی شده با rTMS تقسیم شدند، نتایج نشان داد که در ابتدا نمرات حافظه مبتنی بر رویداد و زمان در بیماران اسکیزوفرنیا پایین‌تر بود، اما rTMS به طور قابل‌توجهی حافظه مبتنی بر رویداد را در این افراد بهبود بخشید به طوری که اختلاف معنادار در نمرات بین افراد سالم و بیمار از بین رفت.


موارد کلیدی:

🔹1. پیشرفت در حافظه: rTMS به طور قابل‌توجهی حافظه مبتنی بر رویداد را در بیماران اسکیزوفرنیا بهبود داد.

🔸2. خروجی انتخابی در اثربخشی: این درمان به‌طور خاص حافظه مرتبط با رویدادهای خارجی را بهبود داد، اما در وظایف حافظه مبتنی بر زمان اثر مشابهی را نشان نداد.

🔹3. گزینه درمانی احتمالی: یافته‌های این تحقیق یک مسیر درمانی نوآورانه را برای مقابله با نقص حافظه در اسکیزوفرنیا ارائه می‌دهند.

🔸اغلب افراد مبتلا به اسکیزوفرنیا دچار اختلالات گسترده حافظه هستند. نتایج این آزمایش بالینی منتشر شده در گزارش‌های عصب‌روان‌شناختی نشان می‌دهد که استفاده از rTMS، یک روش غیر تهاجمی که از میدان‌های مغناطیسی متناوب برای القا جریان الکتریکی در بافت مغز استفاده می‌کند، می‌تواند در بهبود برخی جنبه‌های حافظه اثربخش باشد.

مقاله مربوط به این مطالعه به زودی در ژورنال Neuropsychopharmacology Reports منتشر میشود و متعاقبا در کانال تلگرام مدیناطب قرار میگیرد.

👉 @Medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
این ویدیو مربوط به یازدهمین کنگره علوم اعصاب در سال ۱۴۰۱ می‌شود.

امسال نیز، پرشور تر از سال‌های گذشته مدیناطب میزبان ذهن‌های ژرف شما در غرفه خود است.

در دوازدهمین کنگره علوم اعصاب، دانشگاه ایران.

مشتاق حضور گرم شما و دیدارتان هستیم...

@Medinateb
BCNC2023 Program.pdf
385.6 KB
برنامه دوازدهمین کنگره علوم اعصاب
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢 گوشه‌ای از لحظاتِ مدیناطب در دوازدهمین کنگره علوم اعصاب.

🔹مدیناطب با حضور پررنگ خود در دو غرفه‌ی مجزا در دوازدهمین کنگره علوم اعصاب، میزبانِ متخصصین گرامی و دانشجویان عزیز بود.

اما چرا مدیناطب هر سال با استقبالی بی‌نظیر مواجه می‌شود؟

چون "مدیناطب بر لبه‌ی تکنولوژی علوم اعصاب حرکت می‌کند"
و تجهیزاتِ مدیناطب، که بر اساس تکنولوژی روز دنیا و آخرین دستاورد‌های علمی به روز می‌شوند، نشان‌ دهنده‌ی آن است.

🌀 بسیار خرسندیم از همراهی شما بزرگوران

👉 @Medinateb
🌐 www.medinateb.com
💢 مدیناطب پرچمدار حوزه علوم اعصاب در منطقه.

🔹با پایان یازدهمین سال برگزاری نمایشگاه تجهیزات ساخت ایران، شرکت مدیناطب به عنوان اولین شرکت طراح و تولید کننده بومی تجهیزات علوم اعصاب و توانبخشی عصبی، نماینده‌ی همه مردم ایران در این نمایشگاه بود و ۱۱ سال درخشید.

🔸مدیناطب همواره با تولید تجهیزات با کیفیت، دارای بالاترین استانداردهای بین المللی طراحی و ساخت؛ هر ساله از تجهیزات جدید در نمایشگاه رونمایی کرد.

🔹۱۵ سال از تولد مدیناطب گذشت...
طی این سال‌ها مدیناطب زخم‌های کوچکی برداشت و سنگ اندازی‌های مختلف از همه جهت از شرکت‌های واردکننده‌ی این حوزه و متخصصین ذی نفع آنها بر مدیناطب وارد شد...
اما تمام تلاش‌ها برای خدشه دار کردن نام مدیناطب، ناکام ماند.

🔸و مدیناطب روز به روز با کمک و اعتماد شما متخصصین عزیز، قوی‌تر شد و ریشه‌های آن در دل دنیای نوروساینس عمیق‌تر شد...
حالا ما خانواده بزرگی داریم و به آن در دنیا افتخار می‌کنیم.  

افتخار می‌کنیم بزرگترین شرکت تولید کننده تجهیزات علوم اعصاب در خاورمیانه هستیم.

افتخار می‌کنیم تنها شرکت از جهت تنوع و تعداد محصولات تولیدی در آسیا هستیم.

افتخار می‌کنیم تجهیزات مدیناطب در بیش از ۲۰۰۰ مرکز درمانی و آموزشی در حال استفاده در ایران است.

افتخار می‌کنیم تجهیزات مدیناطب در ۱۱۰ مرکز درمانی و آموزشی در خارج از کشور در حال استفاده است.

افتخار می‌کنیم با تجهیزات به روز پیشرفته ما بیش از ۲.۵ میلیون نفر در سطح جهان خدمات دریافت کردند.

افتخار داریم بیش از ۹۰۰۰ نفر با تجهیزات مدیناطب آموزش دریافت کردند و در دوره‌های آموزشی مدیناطب - پارند شرکت کرده اند.

خرسندیم به پرورش بیش از ۵۰  متخصص به عنوان مدرس دور‌ه‌های تکنولوژی‌های نوین.

در آخر به خود می‌بالیم همان چشم‌های بدبین و دست‌های آلوده به زخم‌های مدیناطب، حالا با چشمان باز از مدیناطب الگو برداری کرده و اینک به هر نحوی خود را در مسیر تولید، معرفی می‌کنند. شاید از روی ناچاری یا برای ادامه‌ی بقای خود...

مدیناطب با آغوش باز تمامی خاطرات تلخ را پشت سر گذاشت، بخشید و قوی‌تر شد و با قدرت ادامه داد و خواهد داد.
چه افتخاری بالاتر از این که سرلوحه‌ و الگو شرکت‌های دیگر در این امر باشد.

🌀 بی شک بخش عمده‌ای از جایگاه امروز مدیناطب، مرهون اعتماد متخصصان داخلی و خارجی به ما و ارائه بازخوردهای موثر آنها بوده است. امید است در سال‌های آتی نیز این همراهی همچنان تداوم یابد و شاهد اعتماد متخصصان کشورهای بسیاری به محصولات و خدمات مدیناطب باشیم.

🌐 www.medinateb.com
👉 @Medinateb
Medinateb pinned «💢 مدیناطب پرچمدار حوزه علوم اعصاب در منطقه. 🔹با پایان یازدهمین سال برگزاری نمایشگاه تجهیزات ساخت ایران، شرکت مدیناطب به عنوان اولین شرکت طراح و تولید کننده بومی تجهیزات علوم اعصاب و توانبخشی عصبی، نماینده‌ی همه مردم ایران در این نمایشگاه بود و ۱۱ سال درخشید.…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹نورو/بیوفیدبک ۱۲ کاناله Bioline؛ با امکان ثبت mini-QEEG.

🔸نصب برای متخصص گرامی، سرکار خانم دکتر بیدختی از سمنان.

🌐 www.medinateb.com
👉 @medinateb
شما از کدام Bioline استفاده می‌کنید؟
Anonymous Poll
71%
۱۲ کاناله
24%
۶ کاناله
13%
۳ کاناله
💢 مصرف مکرر ماریجوآنا با کاهش ضریب هوشی (IQ) همراه است.


#مدینا_مقاله


🔹 مطالعه ای نشان داده است جوانانی که به طور مکرر ماریجوآنا مصرف می کنند، به مرور زمان با کاهش هوش (IQ) روبرو می شوند.

🔸 یافته های این تحقیق بینش بیشتری درباره تاثیرات عصبی و شناختی آسیب رسان مصرف ماریجوآنا بر مغز به دست می دهد.

🔹 گرچه تحقیقات قبلی نشان می دهد، مصرف مکرر ماریجوآنا، موجب افزایش ریسک ابتلا به بیماری های روانشناختی جدی مانند اسکیزوفرنی می شود، نتایج مطالعه حاضر، کاهش IQ را نیز به مضرات آن اضافه می کند که به خصوص در اوایل جوانی، می تواند تأثیرات چشمگیری بر عملکرد در دانشگاه و آینده شغلی، داشته باشد.

🔸 این تحقیق، شامل بررسی سیستماتیک و تجزیه و تحلیل آماری هفت مطالعه طولی بود و شامل 808 جوان می شد که هفته ای یک بار و به مدت حداقل 6 ماه ماریجوآنا مصرف می کردند و 5308 جوان که هیچوقت ماریجوآنا استفاده نکرده بودند. شرکت کنندگان به طور متوسط تا 18 و 38 سالگی مورد بررسی قرار گرفتند.

🔹 نتایج نشان داد که در مقایسه با افرادی که ماریجوآنا مصرف نمی کنند ، ضریب هوشی در طول زمان کاهش یافته است.

🔸 تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که این کاهش در ضریب هوشی در درجه اول مربوط به کاهش ضریب هوشی کلامی است.

🔹 به علاوه، مصرف ماریجوانا در دوران نوجوانی، بسیار نگران کننده تر است زیرا به مغز در حال رشد، آسیب های غیرقابل جبران وارد می کند.


در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.

🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

@Medinateb
#مدینا_مقاله

💢 عنوان مقاله :


Intelligence quotient decline following frequent
or dependent cannabis use in youth: a
systematic review and meta-analysis of
longitudinal studies





👥 تیم‌تحقیقاتی :


Emmet Power , Sophie Sabherwal, Colm Healy, Aisling O’ Neill, David Cotter and Mary Cannon



Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

January 2021
📕 ژورنال :

Psychological Medicine


🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدینا طب...

@Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 راهنمای مداخله نوروفیدبک برای آرامش و بهبود خواب

🚫 دقت کنید که این پروتکل‌ها صرفا جهت مروری بر کاربردهای نوروفیدبک به اشتراک گذاشته می‌شوند و پروتکل دقیق توسط فرد متخصص بر اساس نیازهای مراجع تنظیم می‌شود.

برای انجام جلسات نورفیدبک حتما به متخصصین مجرب که از تجهیزات با کیفیت و استاندارد مانند نورو/بیوفیدبک Bioline استفاده می‌کنند، مراجعه فرمایید.

#پروتکل

👉 @Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 تاثیر نوردرمانی بر اختلال خواب و علائم رفتاری افراد مبتلا به آلزایمر.

#مدینا_مقاله
#مدینا_کلیپ

🔹نوردرمانی علاوه بر آلزایمر و مواردی که در ویدیو گفته شد، کاربردهای زیاد دیگری از جمله کاربرد در بهبود افسردگی دارد.

در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.

🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

@Medinateb
2024/11/05 18:40:52
Back to Top
HTML Embed Code: