Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 در کارگاه‌های مدیناطب-پارند چه می‌گذرد؟

در این ویدیو نگاهی کوتاه داریم به کارگاه ۳ روزه‌ی نوروماجولیشن (نوروفیدبک و تحریک الکتریکی مغز) که با همکاری استارتاپ کورتکس در دانشگاه علوم توانبخشی تهران، به تاریخ ۲۶ الی ۲۸ بهمن ماه، برگزار شد.

🔹 سال‌هاست که بی شک برترین کیفیت آموزشی را در زمینه‌ی دوره‌های نوروماجولیشن ارائه می‌دهیم و خرسندیم که همچنان در این مسیر با همراهی پرشور دانشجویان و متخصصین روبرو می‌شویم...

🌐 www.medinateb.com

👉 @Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گزارش تصویری از تجهیز بخش مغز و اعصاب بیمارستان بقیه الله با تجهیزات تولیدی شرکت دانش‌بنیان مدیناطب.

دستگاه TMS برند Magsurve
دستگاه EEG برند Neurosurve
تجهیزات نورو/بیوفیدبک برند Bioline
دستگاه‌ تحریک الکتریکی مغز برند Neurostim

🌐 www.medinateb.com

👉 @Medinateb
📣مرکز تخصصی توانمندسازی پارند باهمکاری شرکت دانش‌بنیان مدیناطب برگزار می کند:

🔸 ۳۶۲ امین کارگاه پارند و ۶۱ امین کارگاه نوروفیدبک پیشرفته (آنلاین)؛

▫️کارگاه آنلاین نوروفیدبک پیشرفته؛ ۲۴ و ۲۵ اسفند ماه؛ ساعت ۱۰ الی ۱۷

🔸مدرس کارگاه: دکتر مسعود نصرت آبادی

📒سرفصل‌های دوره:
•بررسی موضوعات مطرح شده در دوره مقدماتی نوروفیدبک؛ سوال و جواب و رفع اشکال
•بررسی عملکرد مغزبا استفاده از روش Clinical Q
•بدست آوردن مقدار واقعی آلفای فرد
•اجرای پروتکل آلفا/تتا برای درمان اختلالات اضطرابی، ولع اعتیادو ارتقا عملکرد
•طراحی وایجاد پروتکلهای مختلف برای اختلالات  ADHD، LD، اختلالات اضطرابی، درد مزمن و …
•آشنایی بامتدهای مختلف نوروفیدبک شامل  Othmer Method، TLC، Z-Score Training  و…
•آشنایی با مدل برانگیختگی و تنظیم فرکانس بهینه برای هر فرد
•پروتکل آلفا/تتا (مفاهیم پروتکل آلفا/تتا، طراحی درمان، تصویرسازی)- تمرین عملی

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☎️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ و یا آی دی @Parand_center در تماس باشید.

▪️مدینا طب اسپانسر رسمی دوره های آموزشی پارند
@medinateb
@appliedneuroscience
🌸 تیم مدیناطب سال نو را خدمت تمام همراهمان گرامی خود تبریک عرض می‌کند؛ آرزوی سلامتی و شادی برایتان داریم‌.

🧑‍💻👩‍💻بخش پشتیبانی شرکت در ایام تعطیلات نوروزی بصورت دورکاری در خدمت خانواده بزرگ مدیناطب می‌باشد.

👉 @Medinateb
💢 یک دستگاه مچبند جدید که برای کمک به کنترل علائم سندرم تورت طراحی شده است، شدت و دفعات تیک ها را کاهش می دهد.

#مدینا_مقاله


🔹 نمونه اولیه دستگاه مچ دست، که اخیراً توسط لوئیس کاپالدی آزمایش شد، پالس های الکتریکی را برای کاهش میزان و شدت تیک های تجربه شده توسط افراد مبتلا به تورت ارائه می دهد و روی 121 نفر در سراسر بریتانیا آزمایش شد.

🔸 این دستگاه توسط پژوهشگران دانشگاه ناتینگهام و شرکت اسپین‌آوت ساخته شده است که اخیراً یک میلیون پوند بودجه اضافی برای تجاری‌سازی برند «Neupulse» با هدف دسترسی به دستگاه و اپلیکیشن در 3 سال آینده دریافت کرده‌اند.

🔹 سندرم تورت (TS) یک بیماری عصبی رشدی است که معمولاً در سنین 8 تا 12 سالگی تشخیص داده می شود و باعث ایجاد صداها و حرکات غیرارادی در فرد تحت عنوان تیک می شود. تیک‌ها حرکات و صداهای تکراری و کلیشه‌ای هستند که معمولاً چندین بار در یک روز طی حملات متعدد رخ می‌دهند، و معمولا قبل از آن یک میل شدید به تیک وجود دارد که به آن میل پیش‌آگاهی (PU) گفته می‌شود.

🔸 تحقیقات قبلی توسط دانشمندان دانشکده روانشناسی و دانشکده پزشکی دانشگاه ناتینگهام، از تحریک‌های الکتریکی مکرر (با فرکانس ۱۰ هرتز) به عصب MNS در مچ دست استفاده کردند تا فعالیت الکتریکی ریتمیک مغز - معروف به نوسانات مغزی - مرتبط با سرکوب حرکات را به وجود آورد. آنها دریافتند که MNS ریتمیک به طور قابل ملاحظه ای فرکانس تیک و شدت تیک را کاهش می دهد و تمایل به تیک را در افراد مبتلا به سندروم تورت حذف می کند.

🔹شرکت کنندگان در آزمایش از دستگاه در یک زمان مشابه هر روز به مدت 15 دقیقه به مدت یک ماه استفاده کردند. گروهی از افراد نیز هر روز فیلمبرداری می شدند. هر هفته شرکت کنندگان در مورد تجربه خود بازخورد می دادند.

🔸نتایج کارآزمایی نشان داد که افرادی که تحریک فعال دریافت کردند، کاهش قابل توجهی در شدت و فراوانی تیک‌های خود داشتند. به طور متوسط، آنها در حین دریافت تحریک، شاهد کاهش بیش از 25 درصدی فرکانس تیک بودند.

🔹پس از استفاده از دستگاه به مدت 4 هفته، افرادی که تحریک فعال دریافت کردند، کاهش شدت تیک خود را بیش از 35٪ تجربه کردند. در مجموع، 59٪ از افرادی که تحریک فعال دریافت کردند، کاهش شدت تیک را حداقل 25٪ در مقایسه با حالت پایه (baseline) تجربه کردند.

🔸مایلوی 13 ساله درباره تجربه استفاده خود از این دستگاه می‌گوید: "استفاده از دستگاه آسان بود، شما آن را مانند ساعت می بندید و دکمه ای را فشار می دهید تا راه اندازی شود. باید مطمئن شوید که پدها به درستی قرار گرفته اند در غیر این صورت ممکن است کمی احساس سوزش کنید. وقتی تحریک اتفاق می افتد، کمی شبیه به وزوز کردن روی مچ دست و ساعد من است، دردناک نیست، فقط کمی متفاوت است."

🔹 "این دستگاه قطعا به تیک من کمک کرد. همچنان تیک‌هایی را حین روشن بودن دستگاه داشتم اما تعداد و شدت آن‌ها بسیار کمتر شده بود. من قطعاً این دستگاه را وقتی در دسترس قرار بگیرد می خواهم و فکر می کنم که می تواند به روش های مختلف به افراد مبتلا به تورت کمک کند. برای من، اگر به سینما یا تئاتر می رفتم از آن استفاده می کردم - مکان هایی که گاهی اوقات باید ساکت باشید یا بی حرکت باشید تا مزاحم مردم نشوید."

📌 چنین مطالعاتی اهمیت تحریک الکتریکی را نشان میدهند. سال‌هاست که از روش تحریک الکتریکی مغز برای اختلالات مختلف استفاده می‌شود و افراد تجربه‌های مثبتی را در این زمینه داشته اند. در صورتی که علاقمند به پژوهش تحریک الکتریکی مغز و یا استفاده بالینی از روش‌های tES هستید، می‌توانید برترین دستگاه تحریک الکتریکی مغز ایرانی یعنی Neurostim را در اینجا مشاهده کنید و برای تهیه آن با ما در ارتباط باشید.


در ادامه میتوانید PDF مقاله مربوط به این پژوهش را دانلود و مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

A double-blind, sham-controlled, trial of home-administered rhythmic 10Hz median nerve stimulation for the reduction of tics, and suppression of the urge-to-tic, in individuals with Tourette syndrome and chronic tic disorder


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Barbara Morera Maiquez, Caitlin Smith, Katherine Dyke, Chia-Ping Chou, Belinda Kasbia, Ciara McCready, Hannah Wright, Jessica K. Jackson, Isabel Farr, Erika Badinger, Georgina M. Jackson, Stephen R. Jackson



Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

March 7, 2023

📕 ژورنال :

MedRxiv



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
💢 شاخص‌های فردی مغزی می‌تواند به کشف علائم اولیه بیماری آلزایمر کمک کند.

#مدینا_مقاله


🔹 دانشمندان علوم اعصاب از دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی (MUSC) در ژورنال Brain Connectivity گزارش داده اند که تفاوت های ظریفی را در نحوه عملکرد مغز در افراد مسن مبتلا به بیماری آلزایمر (AD) در مرحله پیش بالینی شناسایی کرده اند. بزرگسالان مبتلا به AD پیش بالینی دارای علائم اولیه بیماری مانند تجمع پروتئین‌های آمیلوئید بتا در مغز خود هستند. با این حال، آنها هیچ علامت قابل توجهی از زوال شناختی ندارند.

🔸 تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر آندریانا بنیتز، و دکتر استفانی فونتن-زاراگوزا، از یک تکنیک جدید تجزیه و تحلیل تصویربرداری مغز برای ساختن نقشه های فردی از عملکرد مغز استفاده کردند. آنها سپس بررسی کردند که آیا ارتباطی بین تغییرات ظریف در عملکرد مغز و کاهش عملکرد شناختی وجود دارد که با استفاده از تکلیف‌های رفتاری ارزیابی شد. این رویکرد می‌تواند امکان مطالعه مرحله پیش بالینی آلزایمر را بهبود بخشد.

🔹 بر اساس گفته دکتر بنیتز "مطالعات قبلی ارتباطی بین عملکرد مغز و رفتار در بیماری مرحله پیش بالینی آلزایمر پیدا نکردند. با استفاده از این نقشه‌های مغزی فردی، ما یک دلیل بالقوه مبتنی بر عملکرد مغز برای تغییرات شناختی بسیار ظریف در این مرحله اولیه بیماری پیدا کردیم"

🔸 آنها با استفاده از functional connectivity به فعالیت مغز نگاه کردند - نوعی نقشه مغز که نحوه ارتباط مناطق مختلف مغز با یکدیگر را اندازه‌گیری می کند. (مغز را مانند یک شهر بزرگ در نظر بگیرید، جایی که نواحی مغز در محله‌هایی به هم متصل شده اند. functional connectivity مانند تماشای فعالیت ترافیک و مسیرهای شهر در سراسر آن است).

🔹پژوهشگران در این مطالعه به شکل نوینی از functional connectivity بهره بردند که مبتنی بر روش‌های تحلیلی جدید بوده است. در تحلیل‌های سنتی میانگین نقشه مغزی تعداد بسیاری از افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد اما در این روش، الگوهای مختص به عملکرد مغزی هر فرد مشخص می‌شود، مانند یک اثر انگشت.

🔸آزمایش‌هایی که روی 149 نفر (بازه سنی 45 الی 85، بدون افت عمکلرد شناختی)، در کنار تصویربرداری PET و MRI انجام شد نشان داد که در شرکت‌کنندگان مبتلا به آلزایمر پیش بالینی، پردازش اطلاعات در افرادی که functional connectivity بیش از حد معمول داشتند، بدتر بود.

🔹نتایج این مطالعه ارزش بررسی شاخص‌های زیستی مانند functional connectivity در نقشه‌های مغزی افراد را نشان می‌دهد. با وجود این که در ابتدای حضور پروتئین‌های آملوئید بتا، هیچ علامتی از افت عملکرد شناختی در افراد دیده نمیشود، اما این موضوع تاثیر معناداری بر شاخص ارتباط عمکلردی افراد می‌گذارد و میتوان مدت‌ها قبل از بروز علائم، مداخله‌های مناسبی را جهت کنترل و بهبود بیماری انجام داد.

📌 چنین مطالعاتی اهمیت کاربرد EEG و نقشه مغزی را نشان میدهند. سال‌هاست که روش QEEG کاربردهای متنوعی در حوزه ارزیابی، درمان و علوم اعصاب داشته است. در صورتی که علاقمند به انجام پژوهش‌های QEEG و یا استفاده بالینی از روش‌های EEG هستید، می‌توانید برترین دستگاه EEG/QEEG ایرانی یعنی Neurosurve را در اینجا مشاهده کنید و برای تهیه آن با ما در ارتباط باشید.


در ادامه میتوانید PDF مقاله مربوط به این پژوهش را دانلود و مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Functional Network Alterations Associated with Cognition in Pre-Clinical Alzheimer's Disease


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Stephanie Fountain-Zaragoza
, Hesheng Liu
, and Andreana Benitez


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

March 17, 2023

📕 ژورنال :
Brain Connectivity


مطالعه مقاله

🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
📌 یکی از کاربردهای تحریک الکتریکی مغز در زمینه ارتقای عملکرد است.

📍 مطالعات نشان داده در این پروتکل که با جریان مستقیم انجام می‌شود، طی چند جلسه میتوان توانایی یادگیری افراد را بهبود ببخشید. این پروتکل از موارد پرکاربرد در زمینه‌ی بهبود یادگیری است که به عنوان پروتکل "دارپا" نیز مشهور است.

#پروتکل

👉 @Medinateb
💢 تاثیر نوروفیدبک بر کارکردهای اجرایی در کودکان مبتلا به ADHD.

#مدینا_مقاله

🔹 یکی از مقالات مهم در حوزه تاثیر نوروفیدبک بر ADHD، مقاله "Neurofeedback for improving executive function in children with ADHD: A randomized controlled trial" است. در این مقاله، پژوهشگران به بررسی اثر نوروفیدبک برای بهبود کارکرد اجرایی کودکان با اختلال نقص توجه/بیش‌فعالی" پرداختند.

🔸 در این مطالعه، نتایج ۱۰ مطالعه بررسی شد؛ برای مثال در یکی از این پژوهش‌ها در یک آزمایش کنترل شده تصادفی، 30 کودک با ADHD به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه نوروفیدبک دریافت کردند و گروه دیگر به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شد.

🔹نتایج این مطالعه نشان داد که کودکانی که نوروفیدبک دریافت کرده بودند، بهبود قابل توجهی در کارکردهای اجرایی خود داشتند. برای مثال، نوسانات بیش از حد فعالیت عصبی به حالت نرمال بازگشت و همچنین بهبود در حافظه کاری و بهبود کنترل تکانه مشاهده شد.

🔸از آنجایی که کارکرد اجرایی برای انجام وظایف روزمره ضروری است، بهبود آن در کودکان مبتلا به ADHD می‌تواند به طور مستقیم به کاهش علائم ADHD کمک کند و کیفیت زندگی کودکان را بهبود بخشد.

🔹 در حالی که درمان‌های مختلفی برای ADHD موجود است، اغلب بهبود کارکرد اجرایی مورد توجه نمی‌باشد و به همین دلیل نوروفیدبک می‌تواند یک گزینه‌ی بسیار مناسب برای کودکان مبتلا به ADHD باشد.

🔸هر چند که نتایج این مطالعه مثبت بوده و اثر نوروفیدبک برای بهبود کارکرد اجرایی در کودکان ADHD را نشان داده است، اما نیاز به بررسی بیشتر در این زمینه وجود دارد. این شامل بررسی اثرات بلند مدت نوروفیدبک نیز می‌شود.

🔹همچنین پیشنهاد می‌شود که برنامه‌های درمانی مکمل دیگر نیز برای کودکان ADHD ارائه شود تا این کودکان بتوانند به بهترین شکل ممکن در زندگی و محیط تحصیلی خود عمل کنند.

شما می‌توانید از تجهیزات نورو/بیوفیدبک Bioline جهت مقاصد پژوهشی نوین و صد البته کاربردهای متعدد بالینی بهره ببرید. Bioline را می‌توان به جرات برترین برند ایرانی تجهیزات نورو/بیوفیدبک برشمرد و استقبال گسترده متخصصین ایرانی و خارجی از این دستگاه، شاهدی بر این مدعاست.

مشاهده Bioline


👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

The effects of neurofeedback on executive functioning in children with ADHD: A meta-analysis

👥 تیم‌تحقیقاتی :

Orawan Louthrenoo, Nonglak Boonchooduang, Narueporn Likhitweerawong, Kittipat Charoenkwan, Manit Srisurapanont


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 سال انتشار :

2022

📕 ژورنال :
Journal of Attention Disorders


مطالعه مقاله

🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💬 در این ویدیو، با استفاده از TMS ‌عملکرد ناحیه بروکا موقتا مختل شده و فرد توانایی تکلم خود را از دست می‌دهد!

🔹تحریک مغناطیسی مغز یا TMS روشی غیرتهاجمی است که کاربردهای متعدد بالینی و پژوهشی دارد.

🔸این دستگاه از نظر تکنولوژی مورد استفاده بسیار پیچیده است و تنها چند کشور توانایی تولید آن را بر عهده دارند؛ مدیناطب مفتخر است که تنها دستگاه TMS ایرانی را تولید کرده و از زمان عرضه تا کنون با استقبال متخصصین این حوزه روبرو بوده است.

برای اطلاعات بیشتر درباره این دستگاه به سایت ما سر بزنید و برای تهیه‌ی آن یا مشاوره رایگان درباره تجهیزات نوروساینس با ما در تماس باشید.
www.medinateb.com
021-88653017

👉 @Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#پروتکل

💢 راهنمای مداخله‌ی نوروفیدبک برای کاهش علائم اضطرابی.

🚫 دقت کنید که این پروتکل‌ها صرفا جهت مروری بر کاربردهای نوروفیدبک به اشتراک گذاشته می‌شوند و پروتکل دقیق توسط فرد متخصص بر اساس نیازهای مراجع تنظیم می‌شود.

برای انجام جلسات نورفیدبک حتما به متخصصین مجرب که از تجهیزات با کیفیت و استاندارد مانند نورو/بیوفیدبک Bioline استفاده می‌کنند، مراجعه فرمایید.

👉 @Medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#مدینا_کلیپ

🎉 #روز_روانشناس مبارک 🎉

خانواده‌ی مدیناطب روز روانشناس و مشاور را به تمامی این عزیزان به ویژه روانشناسان بزرگواری که همراه همیشگی مدیناطب هستند، تبریک عرض می‌نماید.

🌷با آرزوی بهترین‌ها برای شما در این مسیر تخصصی و پر چالش...

👉 @Medinateb
tES History (Medinateb)
<unknown>
💢 تاریخچه‌ی تحریک الکتریکی مغز، قسمت اول.

#پادکست

🔹در این مجموعه‌ی دو قسمتی نگاهی داریم به تاریخچه‌ی تحریک الکتریکی مغز و از ماجراها و دانشمندهایی میگیم که در مسیر تکامل این روش تاثیرگذار بودن.

🔸در این قسمت از اژدرماهی شروع میکنیم و به یه دستگاه عجیب و غریب میرسیم که گالوانی ساخته بود‌‌...

📌 برگرفته از مقاله‌ی دکتر مهدوی و همکاران: "تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای: تاریخچه، مبانی نظری و کاربردها"

تهیه شده در مجموعه‌ی مدیناطب، اولین تولیدکننده-واردکننده‌ی تجهیزات علوم اعصاب در ایران.

www.medinateb.com

@Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#مدینا_کلیپ

🔹 در این ویدیو مقاله‌ای رو بررسی می‌کنیم که اثرات دو داروی رایج برای ADHD یعنی ریتالین و آتوموکستین رو بر امواج مغزی بررسی کرده.

⚡️ (سرعت ویدیو ۱.۵ برابر شده)

🔸مقاله‌ی مربوط به این ویدیو رو میتونید در پست بعدی دانلود و مطالعه فرمایید.

🟢 در این ویدیو همچنین به دستگاه ثبت نوارمغز و لورتانوروفیدبک Neurosurve اشاره شد که برای تهیه اون و اطلاعات بیشتر می‌تونید با ما در تماس باشید‌.

📞 021-88653017 (داخلی ۶ و ۷)

🌐 www.medineteb.com

👉 @Medinateb
101515_tnsci-2018-0017 (1)_230602_204844.pdf
2.3 MB
💢 عنوان مقاله :

Evaluation of two types of drug treatment with QEEG in children with ADHD


👥 تیم‌تحقیقاتی :

amazan Aldemir, Esra Demirci, Ayşe Kaçar Bayram, Mehmet Canpolat, Sevgi Ozmen, Hüseyin Per, Mahmut Tokmakci


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 سال انتشار :

2018

📕 ژورنال :

"Translational neuroscience"

🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
💢 یافته های جدید درباره کاهش درد به وسیله تحریک مناطق خاصی از قشر حرکتی مغز

#مدینا_مقاله

🔹در مطالعه ای جدید که اخیرا انجام شده محققین پی برده‌اند که چگونه با تحریک مدار خاصی از مغز میتوان به بهبود درد افراد کمک کرد.

🔸قشر حرکتی مغز در انجام حرکات داوطلبانه نقش دارد. تحریک الکتریکی این ناحیه از مغز در افرادی که از سندروم درد مزمن رنج میبرند و نسبت به روش های دارویی مقاوم هستند، میتواند به بهبود علایم آنها کمک کند. اما تا کنون علل زیربنایی این موضوع مشخص نبوده است.

🔹در مطالعه حاضر پژوهشگران با انجام آزمایش هایی که روی گروهی از موش ها انجام داده اند، مکانیسم زیربنایی این فرایند را کشف کرده اند. آنها متوجه شدند که از مدارهایی از نواحی حرکتی مغز به شکل غیر مستقیم با مناطق احساسات و پردازش درد در ارتباط است، بنابراین تحریک این ناحیه میتواند به کاهش درد نیز منجر شود.

🔸بنابراین با استفاده از روش های تحریک الکتریکی مغز یا تحریک مغناطیسی میتوان درد را در افرادی که به دارو واکنش نشان نمیدهند کاهش داد. برای مثال دردهای ناشی از آسیب به اعصاب یا به عبارت دیگر نوروپاتی، در این گروه طبقه بندی میشوند.

🔹برای مسیریابی دقیق این مدارها و درک چگونگی مکانیسم کاهش درد به وسیله تحریک قشر حرکتی، پژوهشگران لایه‌های مختلف قشر حرکتی را در مغز موش ها با روش های ژنتیکی فعال یا غیرفعال کردند و نتایج نشان داد ناحیه M1 حرکتی بیشترین ارتباط را با کاهش حس درد دارد. این نواحی حتی به شکل غیر مستقیم با نواحی لذت در مغز نیز در ارتباط هستند.

🔸به طور خاص تحریک نورون‌هایی در لایه های عمیق ناحیه M1 به کاهش درد کمک میکند، لایه‌های 5 و 6، که البته نورون‌های لایه 6 بیشترین تاثیر را بر کاهش درد میگذارند.

🔹با این تفاسیر استفاده از روش تحریک مغناطیسی مغز که در مقایسه با روش تحریک الکتریکی عمق نفوذ بیشتری در لایه های قشر مغز دارد میتواند گزینه مناسب تری در نمونه های بالینی انسانی باشد.

دستگاه تحریک مغناطیسی مغز برند Magsurve با بهره مندی از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، تمام نیازهای بالینی و پژوهشی متخصصین را پوشش می‌دهد، از جمله پیاده سازی موردی که در این پژوهش از آن یاد شد.

مشاهده دستگاه

✔️ در پست بعد اطلاعات مربوط به این مقاله قرار گرفته است.

💡درباره تصویر پست:
تصویر این پست مربوط به قشر حرکتی مغز موش‌ها است که لایه‌های مختلف‌ آن را می‌توانید مشاهده کنید.

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Layer-specific pain relief pathways originating from primary motor cortex


👥 Zheng Gan et al




Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

22 Dec, 2022

📕 ژورنال :


Science


لینک مقاله

🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
2024/09/29 16:21:39
Back to Top
HTML Embed Code: