Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 چرا گوشت خوک خوب نیست؟!

🔹از زبان یک ایرانی که چیزی از اسلام نمی‌گوید و حجاب هم ندارد، بشنوید تا شاید برخی که به اسلام گارد دارند کمی به فکر فرو روند.

🆔 @Masaf
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 دیده‌شدن به چه قیمتی؟!

🔹بازی با جان خود و به‌خطرانداختن امنیت روانی جامعه

🆔 @Masaf
رشوهٔ ۲میلیون‌دلاری گوگل به وزارت دادگستری آمریکا

🔹تایمزناو گزارش کرده گوگل اردیبهشت امسال چکی به ارزش ۲میلیون و ۲۸۹هزار و ۷۵۱ دلار برای وزارت دادگستری آمریکا فرستاده تا خود را از اتهام انحصارطلبی تبرئه کند.

🔹قرار است در روزهای آینده رسیدگی به اتهام انحصارطلبی تجاری گوگل با سوءاستفاده از سلطهٔ ابزار تبلیغات بر بازار وارد مراحل نهایی شود.

🔹گوگل امیدوار است با این رشوه بتواند از محکومیت خود جلوگیری کند.

🔹خسارت‌های ناشی از انحصارطلبی گوگل در تبلیغات به‌طور علنی اعلام نشده، اما این شرکت ادعا کرده با رایزنی‌های انجام‌شده، برآورد خسارت به ۱۰۰ تا ۳۰۰میلیون دلار کاهش پیدا کرده که به‌طور قابل‌توجهی کمتر از برآوردهای اولیه است.

🔹پیش‌تر اتحادیهٔ اروپا به‌دلیل نقض قوانین ضدانحصار، گوگل را ۲/۶میلیارد دلار جریمه کرده بود.

🆔 @Masaf
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 شبکه اینترنشنال در اختیار پروژه‌های میز ایرانِ یگان جاسوسی۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی!

🔻صهیونیست‌ها از دیدار رهبر انقلاب با علمای اهل‌سنت به‌مناسبت هفته وحدت بسیار عصبانی هستند:

🔹مولوی‌ها و علمای اهل‌سنت همه جیره‌خوار و مواجب‌بگیر هستند!

💢 پ‌ن: گفتنی‌ست چندی پیش اینترنشنال که خود گویا جزئی از این پروژه است از همکاری سازمان‌های جاسوسی شاباک، موساد و یگان ۸۲۰۰ برای تربیت جاسوس در رشته جدید «مطالعات ایران» خبر داد.

🔹این پروژه شامل موضوعاتی مثل سپاه، سیاست‌های آیت‌الله خامنه‌ای و همچنین روابط بین شیعه و سنی است!

🆔 @Masaf
کودک‌کشی صهیونیست‌ها خارج از غزه هم ادامه دارد

🆔 @Masaf
🎥 انتشار تصاویر عملیات حزب‌الله علیه صهیونیست‌ها

🔹جنبش مقاومت اسلامی لبنان، تصاویر حمله به پایگاه «المالکیه»، خودروی نظامی صهیونیست‌ها و تسلط بر بالگرد اشغالگران را منتشر کرد.

🆔 @Masaf
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 استقبال از سال تحصیلی جدید به سبک مادرها

🆔 @Masaf
Forwarded from صبح ایران
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره یازدهم)

🔹مجلس یازدهم با ترکیبی از جریان اصولگرایان در حالی با مشارکت ۴۲درصدی شروع به کار کرد که اگرچه این مشارکت پایین‌ترین سطح از حضور مردمی بود؛ اما عنوان رهبری مبنی بر انقلابی‌بودن مجلس در این دوره، مسئولیت را در تامین آنچه که وصف شده‌اند دوچندان می‌کرد. نسبتِ ثقیلی که رهبری میان نمایندگان و این مجلس برقرار کرده بود، برآمده از حضور جوانانی آماده‌ خدمت، متخصص و البته منقادِ انقلاب بود.

🔹ابتدای شکل‌گیری مجلس یازدهم، مصادف با سال‌های پایانی دولت مطرودِ تدبیر بود. انتظار می‌رفت که مجلس اصولگرایان، دولت را از طریق ابزارهای قانونی خود، بابت ترک فعل‌ها، خسارت‌های سنگین به کشور، سوء‌مدیریت‌ها و... به مرحله‌ پاسخ‌گویی کشانده و بغض‌هایی که به امانت از مردم نمایندگی می‌کنند را در زمان مسئولیت با سکوت پس نزنند؛ که گویا تمامی فریادها برای زمانی است که مسئول نیستند!

🔹اما از مهم‌ترین نقاط قوت این مجلس، شناخت اولویت‌های کشور بود. شناختی که یکی از خروجی‌های باارزش آن منجر به تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها به حساب می‌آمد. قانون جهش تولید دانش‌بنیان، قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده، اصلاح قانون بانک مرکزی و تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار و... از دیگر نقاط قوت این دوره از مجلس بود.

🔹از نقاط ضعف این دوره از مجلس می‌توان به مواردی هم‌چون، تقدم طرح‌ها بر لوایح یا دخالت و اصرار نمایندگان بر جابه‌جایی معاون سیاسی وزیر کشور، ضعف در بُعد نظارت، ضعف در پاسخ‌گویی و شفاف‌سازی مسائلی از قبیل اعطای خودروهای شاسی‌بلند به نمایندگان مجلس و... می‌توان اشاره نمود. این در حالی بود که رهبری طی جلساتی با نمایندگان در خصوص تقدم لوایح بر طرح‌ها یا عدم دخالت نمایندگان در انتصابات دولتی، تاکیداتی داشتند که وقعی به آنان نشد.

🔹اما فراکسیون زنان مجلس با زعیمی از تبار اندیشه و نفسِ‌تازه‌ای که مسائل زنان را نه عامیانه دید و نه عامیانه برای تحلیل آن گام برداشت. نفسِ‌تازه به تعبیری، برآمده از تخصص مبتنی بر عقبه‌ علمی‌پژوهشی در حوزه زن و خانواده، به جوانی، به ایده و رویکردی بدیع، به وام‌داری از انقلاب و... اختصاص دارد.

🔹در اَدوار مجالس مختلف پس از انقلاب، کم نبودند نمایندگان زن قانون‌گذاری که تنها یک دور در مجلس حضور داشتند و کم نبودند کسانی که بی‌صدا آمدند و بی‌صدا رفتند. اما برخی با وجود تک‌دوره‌ای بودن، کمترین اثرگذاری‌شان تغییر رویکردها بود. به بیانی، سیره‌ متداول زنان نماینده تا پیش از این مجلس، تنها از حیث زن بودن و گاهاً فارغ از تخصص خود، کشیدن دستی بر سر مسائل زنان و پیگیری موضوعاتی با شدت و ضعف بوده است. درد اثرگذاری زنان قانون‌گذار در مجلس را نه در کمیت حضور باید جُست و نه در راه‌های برون‌رفتی هم‌چون ایجاد کمیسیون زنان، که در مجلس هشتم فراکسیون زنان در قالب طرح پیگیر آن بود. درد، نداشتن عقبه‌ علمی‌پژوهشی بسیاری از زنان نماینده در حوزه زنان است که با این وصف نمی‌توانند پرچم‌دار شایسته‌ای برای پیگیری امور زنان در مجلس باشند. مادامی که عقبه‌ علمی نباشد، شناخت درست و صحیحی از مسائل نیست. به همین ترتیب، کمکی در جهت ارائه برنامه‌های مفید و کارآمد برای حل مسائل زنان صورت نمی‌گیرد و این قبیل مسائل به همین شکل در گرداب رویکردهای جریانی با موضوعاتی از پیش طراحی شده؛ دور باطل می‌خورند. (با احترامی سترگ به همه‌ زنان کنشگری که از مجلس اول تا مجلس دوازدهم و از هر جریانی، قدم‌های شایسته‌ای برای تعالی و پیشرفت زنان و خانواده برداشتند)


🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
Forwarded from صبح ایران
🔹صحبت رهبری مبنی بر پیگیری مسائل اساسی کشور در حوزه زن و خانواده، نقطه‌ عطفِ رویکرد متمرکز بر حل مسئله بود. رسیدگی قانونی به موضوع ارتقای امنیت زنان، از جمله مسائل اساسی که ضمن بیان دغدغه‌ رهبری، سال‌های متمادی مسکوت مانده بود. سرانجام این ضمیر پریشان در قالب لایحه و با عنوان «پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار» ضمن تصویب در کمیسیون اجتماعی، کلیات آن در مجلس یازدهم نیز مورد تصویب قرار گرفت.

🔹بررسی‌هایی که در خصوص عملکرد زنان در مجالس مختلف داشتیم، حاکی از طرح‌ها و برنامه‌هایی بود که به قول الهه کولایی (نماینده مجلس ششم) هر کس از ظن خود در پی تامین منافع عمومی حرکت می‌کند. این یعنی، لزوماً برنامه و طرح‌ها می‌توانند در زمره مسائل اساسی نباشند، کما اینکه در مجلس قبل یکی از مسائل مورد پیگیری زنان نماینده حضور زنان در ورزشگاه و... بود. به بیانی یکی از راه‌های شناخت مسائل اساسی، مبتنی بر عمومیت و اثرگذاری آنان در سطح کشور است. به همین فراخور تاکید می‌شود نه‌تنها شناخت و ترسیم صحنه مهم است که درک و دریافت بایدها و نبایدها مبتنی بر اساسی‌ترین مسائل نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است. زیرا در این مسیر است که تجزیه و تحلیل در راستای حل مسئله اتفاق می‌اُفتد.

🔹ذکر این نکته اغراق نیست اگر بگوییم در این دوره برخلاف اَدوار گذشته، رفتار سیاسی برآمده از تخصص در حوزه زن و خانواده نه‌تنها مسئله‌سازی سوئی را در بر نداشت که به لحاظ رویکرد و کنش، اتفاقی قابل مثال برای دوره‌های بعد بود‌.

✍️نجوا

👈#یادداشت

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره اول)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (بخش دوم)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره سوم)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره چهارم)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره پنجم)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره ششم)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره هفتم، هشتم، نهم)

👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره دهم)

👈قوه‌ای که از کنش‌گری در مسائل زنان بازماند (شماره دوازدهم)



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
Forwarded from مصاف اصفهان
#رویداد_کافینو
#تخفیف_ویژه_کافینو
#عید_بیعت

مؤسسه مصاف اصفهان برگزار می‌کند:

💠یک روز در هفته کلی هیجان


💯 دورهمی متفاوت و هیجان‌انگیز با بازی‌های شاد و مهیج ویژه دختران نوجوان در کافه‌بازی کافینو

🏆 رقابت، چالش، هیجان و اتفاقات باحال

🎁این هفته تخفیف ویژه ۶۰درصد به‌مناسبت آغاز امامت امام زمان (عجل‌الله فرجه)

ویژه دختران نوجوان ۱۴ تا ۱۸ساله

🕰 زمان چهارشنبه ۲۸ شهریورماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸

🏛آدرس:دخیابان جی، کوچه مثقالی(۴۳)، پلاک ۴۰
مؤسسه تمیم انتظار (مصاف اصفهان)

مهلت ثبت‌نام تا ۲۷ شهریورماه

🌐 لینک ثبت‌نام:

https://formafzar.com/form/vdjli

کانال رسمی مصاف اصفهان
@masaf_esfahan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 غذاهای ایرانی بستری برای مبارزه با جنگ نرم

🔹️ در این ویدئو یک جهانگرد جوان با خوردن یک خربزه مشهدی عنوان می‌کند که عاشق مشهد شده است.

🔹️ علاوه بر میوه‌های خوشمزه، غذاهای ایرانی قابلیت جذب توریست و رساندن حرف مستقیم از دل ایران به مخاطبان غربی را دارند. بسیاری از توریست‌هایی که به ایران می‌آیند، قبلا طعم غذاهای خوشمزه ایرانی را چشیده‌اند و از سر کنجکاوی بیشتر به کشور ما می‌آیند.

🔹️ این افراد معمولا ایران را از رسانه‌های غربی، به شکل یک کشور عقب افتاده می‌بینند. با این حال پس از ورود به ایران و با مشاهده وضعیت مناسب رفاهی و تکنولوژی کشور، از عمق دروغ‌ها نسبت به کشور حیرت می‌کنند و در نهایت، تبدیل به سفیر فرهنگی ایران در جهان می‌شوند.

#دیپلماسی_غذایی

📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به‌نظرتون هدف از خلقت انسان چی بوده؟🧐

اصلا برای چی ما به‌وجود اومدیم🤔

تو این زندگی چیکار باید کنیم

بیاید بریم این ویدیو رو باهم ببینیم🏃🏻

#نقشه_راه
#فایل_تصویری 🎥

کانال واحد نوجوان مؤسسه مصاف(برنا پلاس)
🔗تلگرام | ایتا | سروش | اینستاگرام | توییتر
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❇️ سکولاریزم از منظر خداشناسی


💠 قطعاً گوشه‌ای از نزاع سکولاریزم با دین سیاسی به شناخت خدا و تعریفی که از آن حقیقت متعالی ارائه می‌دهند، باز می‌گردد. اینکه دین می‌تواند در زندگی فردی و جمعی و حتی در شئون سیاسی این عالم نظر بدهد، بستگی به این دارد که آن دین را کدام خدا فرستاده باشد!

#دین_و_سیاست
#نقد_سکولاریزم

🔆 کانال ادیان، فرق و قومیت‌های مؤسسه مصاف (افق) 
تلگرام| اینستاگرام | ایتا
2024/11/15 17:53:07
Back to Top
HTML Embed Code: