Telegram Web Link
با توجه به شبکه افسران خائن ( بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ ) در ارتش که دست پرورده توده ای ها و جاسوسان شوروی بودند اگر مصدق موفق میشد در آن مقطع زمانی پهلوی را براندازد همان سرنوشتی که برای چکسلواکی ۱۹۴۸ رقم خورد برای ایران اتفاق می افتاد مصدق مجبور به تشکیل یک دولت ائتلافی میشد و از آنجا که حزب توده بزرگترین و قویترین حزب آنزمان بود بعد از چند سال اکثر نهادهای تصمیم گیر و قانونی کشور را در دست میگرفت و با نفوذ در ارتش عملا ایران به یکی از اقمار شوروی تبدیل میشد اما با شکست مصدق که با هوشیاری مردم انجام شد چند نسل از ایرانیان بین سالهای 1332 تا بهمن 1357 در سایه #پادشاهی_پهلوی توانستند درخشانترین دوران تاریخ ایران را تجربه کنند..
دو موهبتی که رخ نداد !
( ایران در زمان رضا شاه ، جمهوری نشد و کودتای مصدق با شکست مواجه شد )

👑
@Majalepadeshahi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اعليحضرت همایون محمدرضا پهلوی آریا مهر شاهنشاه فقید ایران و علیا حضرت فرح پهلوی شهبانوی ایران این اثر به سفارش عليا حضرت شهبانو ، مادر دلسوز وطنمان ، ملکه همیشه تاجدار ایرانمان.

هنرمند علیرضا مولایی
👑 @Majalepadeshahi
«مصدق، اسطوره‌ی ملی یا نوکر بی‌جیره و مواجب دیکتاتوریِ سرخ؟»
به قلم: سبحان دانیالی

«ان‌چه از واقعه‌ی ۲۸ مرداد یاد می‌شود به کرات شنیده می‌شود که یک ملی‌گرا و یک اسطوره‌ی ملی در کوتاه ساختن دست بیگانگان از کشور موفق بود و توانست میراث ملیِ این سرزمین را حفظ کند. به مدد ملی‌میهنی‌ها و ناسیونالیست‌هائی که مدام با تکرار اراجیفی تکراری و تئوریِ‌توطئه‌پردازیِ دایی‌جان ناپلئونیسم مدام تقصیر را بر گردنِ انگلیس و امریکا می‌اندازند. اولین ادعائی که در جهت اسطوره‌سازی از مصدق انجام می‌دهند این است که «مصدق با هیچ بیگانه‌ای سر سازش نداشت»؛ ولی مصدق تنها از تجارت با انگلیس و امریکا بیم داشت و از همکاری با شوروی بیم نداشت و معتقد بود همکاری و فروختنِ نفت به شوروی وزنه‌ای متعادل‌کننده در برابر نفوذ انگلیس در ایران محسوب می‌شود. به گفته‌ی حسیبی، یکی از اطرافیانِ مصدق با گفتنِ جمله‌ی «چاه نفت را گل می‌گیریم» معتقد به منع شدنِ استعمار خارجی بود. طبق توافقتنامه‌ی قوام_سادچیکف در ۱۵ فروردین ۱۳۲۵ شوروی امتیاز ۵۰ ساله‌ی نفت ایران را به‌دست اورد که ایجاد یک شرکت با سهام ۵۱ درصد سهم شوروی و ۴۹ درصد سهم ایران را در بر می‌گرفت. استدلالِ مصدق این بود که تا زمانی که یک شرکت خصوصی یا دولت خارجی در ایران امتیاز نفت دارد استقلالِ ایران مورد تردید است اما چنین دیدگاهی تنها مختص به انگلستان و امریکا بود نه شوروی! در صورتی که انگلستان پیشنهاد مناسب‌تری ارائه کرده بود و تجارتی بسیار بهتر از حق نفت انحصاریِ شوروی ارائه کرده بود که مصدق به‌خاطر دشمنی با انگلیس ان را رد کرد. به قول فردریک باستیا «هنگامی که کالا از مرز عبور نکند، سربازان اینکار را خواهند کرد!» در این میان هوادارانِ حزب توده مصدق را به جاسوسی به دلیل مذاکره مصدق با انگلستان متهم کردند درحالی‌که مذاکره‌ی انگلیس به دنبالِ اجازه ندادنِ عبور نفت‌کش‌های ایرانی بود. مصدق به دنبال ازادی و میهن‌پرستی نبود ان‌طور که پیروانِ ملی‌میهنیِ او ادعا می‌کنند بلکه به دنبالِ انقلابی با حمایت احزاب سوسیالیستی بود و معمولا انقلابی‌ها [توده‌ها] به حزبی نمی‌پیوندند تا زمانی‌که برنده باشد و در صورت شکست از اسطوره‌های پوشالی همانند مصدق چیزی جز یک درام زودگذر به‌جا نمی‌ماند»

مصدق و حزب توده

👑 @Majalepadeshahi
شما نمی توانید به خروج از سوسیالیسم رأی دهید.

دادگاه عالی ونزوئلا پیروزی مادورو در انتخابات را تایید کرد.


👑 @Majalepadeshahi
🎖️🎗️

مقام زن در جامعه و خصوصاً در خانواده همیشه مورد توجه من بوده است. بسیاری از زنان سالها به خاطر به دست آوردن حقوق خود مبارزه کردند. خصوصاً باید از نمونه های تربیت که در زمان رضا شاه برای بهبود زندگی زنان نمود میکرد و یا مهناز افخمی که نخستین وزیر امور زنان ایران شد یاد کنم. ایران یکی از نادر کشورهای مسلمان به شمار میرفت که در قوانین خود، برابری زن و مرد را شناخته بود امّا می توان حدس زد که چه فاصله ای میان روح قوانین و اجرای آنها وجود داشت. البته زنان حق انتخاب کردن و انتخاب شدن را به دست آورده بودند و نیز حق آموزش، ورود به دانشگاه و انتخاب شغل و پیشه را، امّا آیا این حقوق در خارج از شهرها، در یک جامعه روستایی که هنوز بسیاری از مردم آن بیسواد و سنت گرا بودند معنی داشت؟ برای بسیاری از دهقانان مسلماً این قوانین مفهومی نداشت.

کوشش های دولت و جمعیّتهای مختلف دفاع از حقوق زن که اهداف دیگری را دنبال میکردند، به اشکال برمی خورد. دختران میخواستند به مدرسه بروند، زنان در انتظار اصلاحات بودند. پادشاه با انتخاب من به عنوان نایب السلطنه و سپس با گذاشتن تاج بر سرم، به روشنی راهی را که در پیش میبایست گرفت به زنان نشان داده بود. بدیهی است که آنها ترجیح میدادند به جای اینکه شکایت نزد پادشاه ببرند و یا به مأمورین دولت مراجعه کنند، دردهایشان را با یک زن در میان بگذارند. ما به فکر پیشرفت قوانین بودیم و من به شرایط زندگی زنان توجّه خاص داشتم امّا مجبور بودیم طرز تفکّر عامه مردم را نیز در نظر گرفته، آداب و رسوم و عادات مورد قبول جامعه را با خشونت دگرگون نکنیم. من سعی کردم برای هر موقعیتی راه حلی بیابم. زنان نیز در این راه کوشا بودند، خصوصاً والاحضرت اشرف که در ایجاد اتّحاد میان جمعیّتهای دفاع از حقوق زنان نقش مهمّی داشت و برای اعتلای مقام زن کوشش فراوان کرد.

یکی از بانوانی که برای تحوّل فکری زنان ایران زحمت بسیار کشید بدون شک خانم فرخ رو پارسا، وزیر آموزش و پرورش بود. من خانم فرخ رو پارسا را از زمانی که به مدرسه ژاندارک میرفتم و او دبیر علوم طبیعی ما بود میشناختم. او هم پزشک بود و هم معلّم؛ در نتیجه دو مسئولیت برای خود قائل بود: آموزش و درمان. با رسیدن به مقام ملکه ایران و در جریان کار، دوستی و احترام من نسبت به او عمیقتر شد و امروز با اندوه و تأثر بسیار از او یاد میکنم.

کهن دیارا
✍🏻 علیاحضرت شهبانو



👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زادروز کوروش کبیر در تقویم شمسی برابر با ۴ شهریور و در تقویم میلادی نیز ۲۶ آگوست خجسته باد


👑 @Majalepadeshahi
دانشگاه ملّی ایران (شهید بهشتی پس از شورش ۵۷) در سال ۱۳۳۸ به فرمان اعلیحضرت شاهنشاه و توسط دکتر علی شیخ الاسلام تأسیس شد. علیرغم افتتاح رسمی در اسفند ۱۳۳۹، پذیرش دانشجو در مهر ماه ۱۳۳۹ و توسط دانشکده های معماری، شهرسازی و علوم بانکداری که نخستین دانشکده های دانشگاه بودند، انجام شد. علی شیخ الاسلام در آذرماه ۱۳۳۳ که اعلیحضرت شاهنشاه به آمریکا سفر کرده بود، در شهر مینیاپولیس (Minneapolis) به‌ عنوان نماینده انتصابی دانشجویان ایرانی در حضور اعلیحضرت سخنرانی کرده و پیشنهاد تاسیس یک دانشگاه ملّی در ایران را ارائه داد.

۲۹ اسفند ۱۳۳۸ با فرمان شاهنشاه و موافقت جناب حسین علاء دبیرخانه دانشگاه ملّی به ساختمانی واقع در خیابان پاستور منتقل شد. این ساختمان از املاک وزارت دربار بود که در اختیار شجاع الدین شفاء رئیس، کمیته تهیه مقدمات جشنهای ۲۵۰۰ ساله قرار گرفت. کار دبیرخانه تهیه اطلاعاتی مربوط به سوابق تحصیلی فارغ التحصیلان اروپا و آمریکا و تهیه مقدمات تأسیس دانشگاه بود. هیئت مؤتمنین دانشگاه با عضویت وزیر دربار جناب حسین علاء، مدیر عامل بنیاد پهلوی، وزیر فرهنگ، یک نفر از نمایندگان مجلس سنا، دو نفر از نمایندگان مجلس شورای ملّی، مدیر کل بانک ملّی ایران، رئیس اتاق بازرگانی، رئیس دانشگاه ملّی ایران و سه نفر از شخصیت‌های علمی اقتصادی کشور تشکیل شد. در سال ۱۳۳۹ اساسنامه دانشگاه توسط هیئت مؤتمنین تصویب شد. در ۸ آبان ۱۳۳۹ این اساسنامه مورد تصویب شورای عالی فرهنگ قرار گرفت.

بعد از چند سال با موافقت شاهنشاه و دستور حسن ارسنجانی وزیر کشاورزی وقت، یک میلیون و پانصد هزار متر از زمین‌های سعادت آباد و ۱۰ هزار متر از زمین‌های بالای میدان ونک و ۷۰ هزار متر زمین خالصه مجاور اوین برای اجرای ساختمان دانشگاه ملّی در نظر گرفته می‌شود. فرخ رو پارسا، در سال‌های آغازین کار دانشگاه، عهده‌دار سِمَت مدیر کلی دبیرخانه دانشگاه ملّی ایران بود که با این سِمَت وی نخستین مدیر کل زن در ایران شد. در این نهاد، شیخ‌الاسلام سعی داشت بخشی از جامعه نخبگان ایرانی را که عمدتاً از طبقه متوسط جامعه بود به آنجا بکشاند. در چنین شرایطی که جامعه علمی دانشگاه ملّی عمدتاً دانش‌آموختگان آمریکا بودند و دانشجویان از افراد متمول و طبقه متوسط جامعه در کنار هم گرد آمده بودند و در واقع جامعه جدیدی از طبقه سیاسی آن زمان را تشکیل دادند. امروزه این دانشگاه در نظام رتبه بندی جهانی لایدن در هلند، جزو ده درصد برتر دانشگاه های تولید کننده علم است.


👑 @Majalepadeshahi
با نهایت تأسف مطلع شدم که پژوهشگر برجسته و نویسنده ایران‌دوست، دکتر غلام‌رضا افخمی، پس از گذراندن یک دوره‌ بیماری، چشم از جهان ما فرو بست. دکتر افخمی پیش از فاجعه ۵۷، استاد علوم سیاسی در دانشگاه ملی ایران و دبیرکل کمیته ملی پیکار جهانی با بی‌سوادی بود، و پس از آن فاجعه و در دوران تبعید ناخواسته، زندگی خود را وقف پژوهش در بنیاد مطالعات ایران کرد. من نیز در دوره‌ای از دانش و بینش ایشان در تیم مشاورانم بهره‌مند شدم. آثار و پژوهش‌های دکتر افخمی با نگاه بی‌طرفانه و منصفانه به تاریخ ایران، می‌تواند برای نسل جوانی که در جستجوی آینده‌ای درخشان‌تر از گذشته برای میهن ما هستند، راهنمایی ارزشمند باشد.

درگذشت دکتر غلام‌رضا افخمی را به جامعه دانشگاهی ایران تسلیت می‌گویم و با خانواده و دوستان ایشان، به‌ویژه همسر ارجمندشان، دکتر مهناز افخمی، ابراز همدردی می‌کنم. یاد و خاطره‌‌‌ ایشان گرامی و همیشگی!

@OfficialRezaPahlavi
بنیاد ریچارد نیکسون اعلام کرد «جایزه معمار صلح» این نهاد به صورت مشترک به شهبانو فرح و شاهزاده رضا پهلوی اعطا خواهد شد.

IranintlTV

@TarikhDarTasvir
فرانسه مهد دموکراسی و آزادی ؛ آزادی بیان را به بند میکشد و امارات متحده عربی پادشاهی به این بی عدالتی اعتراض می‌کند و واکنش نشان میدهد !

«مطمئناً تصویر انقلاب فرانسه باید به‌طور اساسی اصلاح شود، اگرچه در سال‌های اخیر پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در این زمینه صورت گرفته است. انقلاب فرانسه در رده‌ی همان انقلاب‌های شیطانی قرار می‌گیرد که انقلاب بلشویکی و انقلاب ناسیونال سوسیالیستی قرار دارد. شاه‌کشی، برابری‌خواهی، دموکراسی، سوسیالیسم، نفرت از مذهب، ترور، غارت جمعی، تجاوز و قتل، خدمت نظامی اجباری و جنگ فراگیر با انگیزه‌ی ایدئولوژیک، همه‌ی این‌ها برآمده از انقلاب فرانسه هستند.»
دموکراسی قرن بیستمی دارایی همگان را در معرض آسیب مصادره‌ی عمومی قرار داده است. پادشاهان قدیم اگر تلاش می‌کردند که چهل درصد درآمد مردم را به دست آورند، یا اگر تعیین می‌کردند که مدارس چگونه موضوعی را آموزش دهند، زود سرنگون می‌شدند. یکی از دلایلی که امروزه با آن کنار آمده‌ایم، افسانه‌ای است که می‌گوید ما بر خودمان حکومت می‌کنیم. به همین خاطر است که بر روی جباریت‌هایی، همچون جنایات جنگی، هنگامی که توسط حکومت «ما» انجام می‌گیرند، چشم می‌بندیم.

با توجه به تاریخ دموکراسی، چرا هشدارهای زیادی نسبت به اندیشه‌ی بازگشت پادشاهی در اروپا وجود دارد؟ مطمئناً پادشاهی‌ها بهتر از کمونیسم به این کشورها خدمت خواهند کرد.و کمونیسم آرام خود را در قالب دموکراسی به انتخاب میگذارد . دیگر اینکه، دموکراسی از ۱۹۹۰ به‌معنای دیکتاتوری صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی است.

فرانسه و تلگرام
👑 @Majalepadeshahi
پادشاه مائوری نیوزلند درگذشت

توهیتیا پاکی ته فروفرو ،هفتم پادشاه مائوری نیوزلند در سن ۶۹ سالگی درگذشت.

دفتر سلطنتی اعلام کرد که او صبح روز جمعه در بیمارستان و در حضور عزیزانش پس از دوره نقاهت از عمل جراحی قلب از دنیا رفت.
توهیتیا در سال ۲۰۰۶ به عنوان پادشاه اعلام شد.


👑 @Majalepadeshahi
در بيمارستان نيويورك دو اتاق در اختيار شاه گذاشتند یكي براي خـودش و يكي براي همراهانش و كساني كه به ديدار او ميآمدند. اين اتاقهـا بـه دلايـل حفاظتي از باقي بيمارستان جدا بودند و در انتهاي راهرويي قرار داشتند كه درش قفل بود و نگهباناني از ادارة پلـيس نيويـورك و نيروهـاي امنيتـي آن شـهر از آن مراقبت ميكردند. پس از پخش اخبار مربـوط بـه ورود شـاه بـه ايـالات متحـده،
بيرون از بيمارستان تظاهرات ضد شاه يكسره برپا بود و تظاهركنندگان دستجمعي
براي مرگ او دعا ميكردند و اخبار آن در رسانههاي امريكا و دنيا پخش ميشـد. شاه برخي از آنها و شهبانو تمام آنها را شنيد، امـا فـوري تـصميم گرفـت هرگـاه ممكن بود تلويزيون را خاموش كند تا خـودش و بچـههـا را از ايـن درد و رنـج نجات بیابند .


👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هنگامی كه شاه و شهبانو از كشور خارج ميشدند کیسه ای از خاک ایران را با خود آورده بودند در بیمارستان در آخرین نفس های شاهنشاه زیر بالش او بود .



👑 @Majalepadeshahi
۵۰ سال پیش در چنین روزهایی، بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ به میزبانی ایران در حال برگزاری بود.

حکومت ایران با ساختن ورزشگاه آریامهر برای میزبانی این بازی‌ها، زیرساخت‌های ورزشی کشور را ارتقا بخشید و همچنین خود را به عنوان کاندید جدی برای میزبانی بازی‌های المپیک ۱۹۸۴ معرفی کرد. رویداد مهم ورزشی‌ای که بستر امنیتی تجارت با جهان را برای کسب‌و‌کارهای ایران باز می‌کرد. امروز بعد از چندین سال این ورزشگاه به حالت مخروبه رها شده است و برای تعمیر آن درمانده اند .

👑 @Majalepadeshahi
2024/09/22 20:37:00
Back to Top
HTML Embed Code: