Telegram Web Link
با سرنگونی رژیم اسلامی تنها فردی که ارتش و نظامیان مقابل او خبر دار خواهند ایستاد شخص ولیعهد ایران است در شرایط فعلی نظامیان ریزشی توجه داشته باشند وظیفه بسیار مهمی خواهند داشت. ایران آزاد و آباد پس از سرنگونی جمهوری اسلامی دارای قوی ترین سیستم نظامی در منطقه خواهد شد. ما از تمام کشورها عقب افتاده ایم و میبایست به سرعت با توسعه و مدرن سازی ارتش ملی مسیر پیشرفت کشور را مدنظر گرفت.

👑 @Majalepadeshahi
با این هشتگ در شبکه های مجازی و پیج های مرتبط با اسرائیل و آمریکا ، خواسته خود را عنوان کنید :
سر مار در تهران است :

#بیت_رهبری_را_بزنید

👑 @Majalepadeshahi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در گفتگو با فاکس‌نیوز تاکید کردم که این جنگ ایران نیست، جنگ علی خامنه‌ای‌ست. ملت ایران به دنبال روابط صلح‌آمیز با همسایگان و تمامی کشورهاست. وقتی ایران از چنگ جمهوری اسلامی آزاد شود، این خواسته دوباره محقق خواهد شد.

I joined Fox News to share a message from my compatriots.

This is not Iran’s war, this is Ali Khamenei’s war. The Iranian people seek peaceful relations with our neighbors and all nations. When Iran is free from the Islamic Republic, that will again be possible.

@OfficialRezaPahlavi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اگر واقعا می‌خواهیم از تشدید تنش جلوگیری کنیم باید به دنبال پایان این رژیم باشیم که پیش از همه خواست مردم ایران است.»

نسخه کامل (با زیرنویس فارسی) گفتگویم با "پیرز مورگان" درباره حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل و پیامی که مردم ایران برای جهان دارند.


"If we indeed want to avoid escalation, we have to put an end to this regime which is the ask of the Iranian people."

My full interview with Piers Morgan on the Islamic Republic's attack on Israel and the Iranian people's message to the world.

@OfficialRezaPahlavi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در مصاحبه با شبکه Sky News گفتم که در نگاه اکثریت ایرانیان، حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل، درواقع هدر دادن میلیاردها دلار ثروت‌شان برای تسلیحاتی بوده که در نهایت ثابت شد بی‌اثرند؛ آن هم در حالی که هم‌میهنانم در صف غذا و سوخت به سر می‌برند، و نگران از اینکه در این شرایط بسیار بد اقتصادی چه چیزی در انتظارشان خواهد بود.


@OfficialRezaPahlavi
آرامگاه سعدی طی مراسم رسمی در سال ۱۳۳۱ با حضور محمدرضا شاه پهلوی و ملکه ثریا در شیراز افتتاح شد.

در سال ۱۳۲۷ در دوران پهلوی دوم علی اصغر حکمت رئیس وقت انجمن آثار ملی کشور و دبیر یونسكو، و علی سامی دبیر وقت انجمن آثار ملی در شیراز دستور ساخت بنای جدید آرامگاه سعدی را که ایده آن از چند سال قبل آغاز شده بود صادر کردند. محسن فروغی معمار نامدار ایرانی با همکاری علی اکبر صادق طراحی بنای سعدیه کنونی را با اقتباس از کاخ چهل ستون و الهام از معماری ایرانی کلید زد. محسن فروغی فرزند زنده یاد محمد علی فروغی، سخن شناس ادیب روشنفکر و سیاستمدار ایرانی بود که در دوران پهلوی به مقام ریاست مجلس و نخست وزیری نیز رسید. آرامگاه شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی در انتهای خیابان بوستان کنار باغ دلگشا و در کوهپایه شمال شرقی شیراز واقع است و یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری این شهر به شمار میرود.

اول اردیبهشت ماه جلالی روز بزرگداشت سعدی نام گذاری شده است.

#آرامگاه_سعدی
#محمدرضاشاه_پهلوی

👑 @Majalepadeshahi
روزهای پر کار شاهزاده ، توجه و تمایل رسانه های دنیا برای مصاحبه ،با ایشان ؛ قدردان این مرد بزرگ هستیم .


#جاوید_شاه
👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قسمتی از وصیت نامه شاهنشاه اریامهربزرگ با صدای زیبای مادر ایران زمین شهبانو فرح پهلوی
#جاوید_شاه
#شاهنشاه_روحت_شاد
#شهبانو_فرح_پهلوی

👑 @Majalepadeshahi
دور جدید لشکرکشی اوباش رژیم زن‌ستیز اسلامی به خیابانها برای تحمیل حجاب اجباری به زنان ایران، نشانگر هراس، درماندگی و شکنندگی روزافزون این رژیم در سطح داخلی و بین‌المللی است. جمهوری اسلامی امروز، پس از تحریم سیرک انتخابات از سوی اکثریت ایرانیان، افتضاح موشک‌پراکنی ناموفق به اسرائیل و ناتوانی در دفاع از حریم هوایی کشور، و نیز فلاکت اقتصادی ناشی از فساد و بی‌کفایتی ریشه‌دار، بیش از پیش نزد مردم ایران و جهانیان منزوی و منفور شده است.

هدف رژیم ایران‌ستیز و رهبر هراسیده آن از این لشکرکشی خیابانی، هراس افکندن در قلب زنانی‌ست که با ایستادگی خود در برابر حجاب اجباری، هر روز و هر لحظه رژیم را به چالش می‌کشند و عقب می‌رانند. دلاوری گردآفریدهای ایران را می‌ستایم و برای مردان میهنم پیامی دارم:

امروز بیش از هر زمان دیگری در کنار خواهران و مادران و دختران و همسران و همه زنان ایران بایستید و از آنان دفاع کنید. آنکه در این تجاوز سازمان‌یافته، زنان ایران را می‌آزارد دشمن است: دشمن شما و دشمن ایران. دفاع از زنان میهن‌مان یک وظیفه انسانی و ملی‌ست. در این مسیر، آنها که به دفاع از زنان ایران برمی‌خیزند، پا جای پای سلسله بلندی از جاویدنامان در درازنای تاریخ پرشکوه‌مان می‌گذارند؛ دلاورانی که در برابر متجاوزان ایستادند، گارد جاویدان ایران بودند تا خاک و نام ایران جاویدان بماند.

رضا پهلوی

@OfficialRezaPahlavi
اعليحضرت رضا شاه پهلوى؛
چهارم ارديبهشت ماه ١٣٠٥ خورشيدى:

"در این هنگام که مراسم تاجگذاری خود را به عمل می‌آورم لازم می‌دانم نیات خود را در اجرای اصلاحات اساسی مملکت خاطرنشان عموم نمایم .
"چون تمام توجه و هم من معطوف و متوجه به ترقی و تعالی ایران و سعادتمندی مملکت و ملّت است، به این جهت در علل انحطاط و ترقی مملکت مطالعات عمیقه نموده‌ام و نتیجه مطالعات من این است که اول وثیقه ترقی مملکت خوب شدن اخلاق عمومی و ایجاد شدن روح صداقت و صمیمیت و وظیفه شناسی و از بین رفتن نفاق و دورویی و بی عقیدگی و تذبذب در جامعه است و مادامی که در اخلاق جامعه اصلاح حقیقی حاصل نشود با تمام ترقيات مادی باز هم ترقی روحی مملکت غیرممکن خواهد بود در مملکت ما پاره‌ای حالات روحیه وجود دارد که حقیقتا موجب تعجب و تاسف است یکی از این حالات حس ترحم به بدکار و ظالم نوازی است و در هر موقع که یک نفر آدم بدکاری مورد مجازات واقع می‌شود فورا حس ترحم همه به جوش آمده و همه به وسایل ممکنه در صدد تهیه وسایل عدم اجرای مجازات و مصون ماندن بدکار بر می‌آیند،...( خلاصه ای از سخنرانی رضا شاه پهلوی)


👑 @Majalepadeshahi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در سرزمین شاهان ؛ شاه هرگز نمی‌میرد .


👑 @Majalepadeshahi
خانه دار شدن فقط با 500 تومان پیش و بقیه ماهی 100 تومان

آگهی مربوط است به دهه 1340.
حقوق "کارگر ساده" در این زمان ماهی 300 تومان بود و حقوق "کارگر ماهر" ماهی 500 تومان.


👑 @Majalepadeshahi
پیشینهٔ روز معلّم در ایران

پیش از آنکه به سابقهٔ روز معلّم در دورهٔ پهلوی بپردازم، لازم است در خصوص روزِ حکومتیِ معلّم که بعد از انقلاب باب شده است توضیحی داده شود.
مشهوراتِ جعلیِ عوام‌فریبانه در این خصوص از این قرار است: «با شهادت دکتر خانعلی در سال ۴۰، دولت جهت دلجویی از معلمین، روز معلم را باب کرد که پس از انقلاب، با مصادف شدنِ این روز با شهادت مرتضی مطهری، تاریخ ۱۲ اردیبهشت رسماً به عنوان روز معلم وارد تقویم شد.»
توضیح:
از اسفند سال ۳۹ تا اردیبهشت سال ۴۰ در دولت شریف‌امامی، اعتراضات معلّمین نسبت به حقوق و مزایایِ خود اوج گرفته بود که از همان ابتدا باشگاه فرهنگی «مهرگان» رهبری آنان را به عهده گرفت تا صورتی منسجم‌تر داشته باشند. اعتراضاتی قانونی، با اجازهٔ دولت، بدون خشونت. امّا این اعتراضات با نفوذ دسته‌های سیاسی صورت خشنی به خود گرفت که در روز ۱۲ اردیبهشت ۱۳۴۰, موجب حملهٔ معلمین به مجلس شد. در آن درگیری‌ها، شخصی به نام دکتر خانعلی با شلیک سرگرد شهرستانی کشته شد. با کشته شدن خانعلی، میان دولت و مجلس نیز چالش‌های فراوانی به وجود آمد که در نهایت موجب درگیری لفظی شدیدِ سردار فاخر حکمت -رئیس مجلس- و شریف‌امامی -نخست وزیر- شد. در اثر آن مشاجرات، شریف‌امامی از مقام خود استعفا کرد و امینی به جای او بر کرسی نخست‌وزیری تکیه زد.
ماجرا با افزایش حقوق معلمین و جلب رضایت آنان خاتمه یافت ولی باشگاه مهرگان به رهبری محمد درخشش (که پس از آن جریانات وزیر فرهنگ نیز شده بود)، تلاش می‌کرد از خانلعی شهید بسازد و این گزک را هر ساله وسیله‌ای برای ایجاد آشوب گرداند. امّا دولت و دربار، هرگز به آنان اجازهٔ برگزاری بزرگداشت برای خانعلی را نداد، زیرا او در قامت یک متجاوز به ساحت مجلس کشته شده بود و با هیچ اصولی شهید محسوب نمی‌شد. پس از پیروزیِ شورشیان که تلاشی همه‌جانبه برای زدودنِ همه چیز حکومت پهلوی در جریان بود، به پیشنهاد «جبههٔ ملّی»، روز ۱۲ اردیبهشت را روز معلّم اعلان کردند تا هم تاریخ‌زدایی باشد و هم یادی از خانلعی به عنوانِ مظلومی که حکومتی ظالم او را شهید نموده است. (لازم به ذکر است که خانعلی در هیچ زمینه‌ای فرد شاخصی نبود)
مرتضی مطهری، که در روز ۱۱ اردیبهشت ۵۸ کشته شده بود، از سال بعد با یک روز جعل، وارد روز دوازدهم شد تا این تقویمِ جعلی، صورتی انقلابی‌تر به خود بگیرد.
این مناسب‌سازی آنچنان نافذ بود که امروز در ذهن هیچ ایرانی نام و نشانی از روز معلم در حکومت پهلوی وجود ندارد. همین موضوع سال‌ها اسباب سخنرانی شخصیت‌های حکومتی نیز بوده تا بر بی‌ارج بودنِ...
مقام معلم در حکومت پهلوی تأکید ورزند که خوشبختانه با واقعیت تاریخی سازگار نیست.

در سال ۱۳۳۱ در دولت مصدق به پیشنهاد مهدی آذر وزیر فرهنگ روز ۳۱ شهریور که پایان سال تحصیلی قبل و آغاز سال تحصیلی بعد است جهت ارج نهادن به مقام معلم انتخاب شد تا بتوانند خدمات یکساله معلمین را نیز بررسی کنند که با موافقت شاه و مصدق نیز همراه میشود. اما چون این روز در آن سال مصادف با مراسم ماه محرم بود موقتاً در اول آبان برگزار شد تا مانعی در برگزاری جشن عمومی نباشد. اما در سال های بعد همین اول آبان باب گردید که تا سال ۵۷ هر ساله در تمام کشور برگزار میشد.
روز معلمی که از سال ۵۸ باب شد و در سالهای بعد جنبه ایدئولوژیک آن قدرت گرفت یک مناسبت حکومتی است که رفته رفته نام خانعلی از آن ،پاک و به نام مطهری مصادره شده است. لازم به ذکر است که به صورت عملی مطهری نه در حکومت پهلوی و نه در رژیم فعلی هرگز معلم هیچ مدرسه ای نبود.

👑 @Majalepadeshahi
حتی تصورش هم غیرممکن است
که پادشاهی در تاریخ وجود داشته باشد که با ملتش این‌چنین کند
و در نهایت ملتی که با پادشاه مهربان خود این چنین کند !!؟ ا
این است دستاورد شگفت انگیز پادشاهان ایران ساز پهلوی

ما تاریخ را تحریف نمی‌کنیم
ما تاریخ را تعریف می‌کنیم


👑 @Majalepadeshahi
2024/11/16 11:44:49
Back to Top
HTML Embed Code: