Telegram Web Link
قطعا عملکرد جناب زاکانی در شهرداری تهران بی‌نقص نبوده و اعضای شورای شهر نیز حق دارند همانطورکه روزی او را انتخاب کرده‌اند، امروز از او علناً انتقاد کنند و یا حتی تصمیم به برکناری‌اش بگیرند اما باتوجه به مدت محدود باقی مانده و روی کار آمدنِ یک دولت جدید، شاید بهترین کار مدارا و تکیه بر افزایش رضایتمندی شهروندان تهرانی باشد تا جدل‌های بعضاً سیاسی و دعواهای درونی‌ که میتواند منجر به تحویل دو دستی این جایگاه‌ها به رقبای سیاسی‌شان در سال آینده (همچون صندلی ریاست جمهوری) شود!

@mahdi_ghasemzadeh
سعید جلیلی گفته همه باید به موفقیت دولت کمک کنیم چه دولت رفیق باشد چه #دولت_رقیب ....

چیزی که انتخاب تیتر کرده، مفهوم جمله را کاملا تغییر داده است!

#اخلاق

💬 پوریا آسترکی

@mahdi_ghasemzadeh
مسئله این نیست که مثلا اگر تو بالای منبرت از غزه و فلسطین بگویی، نتانیاهو از فردا جنگ را تعطیل خواهد کرد! که می‌گویی حالا چه فایده‌ای دارد!

مسئله این است که تو با این قلب سنگ و مغز بی‌تفاوت، چگونه یالیتنا می‌گویی؟

مسلمانِ کوفی، کربلای سال ۶۱ را همینطور دید که دَم برنیاورد...

💬 محمدرضا کردلو

@mahdi_ghasemzadeh
هرچند پیشنهاد بهزاد نبوی مبنی بر ایجاد محدودیت برای روسا و اعضای کمیته‌ها گویای شور شدن آش سهم خواهی اصلاح طلبان از دولت چهاردهم است و در نگاه اول هم جذاب بنظر میرسد اما لزوما نمیتواند موثر باشد؛ چراکه بعید نیست زدوبندها به لایه پایین‌تر و تاریکتر (برای نوچه‌هایشان) سوق داده شود!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺جاج کردن ویدیوی دسته عزاداری با حضور دختران بیحجاب آنهم با نشر ویدیو، ترویج بیحجابی است، نوادر را بولد نکنید‌....

💬 آزوف

@mahdi_ghasemzadeh
🔴 انتخاب #ونس چه معنایی برای ایران دارد؟

🔻دونالد #ترامپ از گزینه معاونت خودش رونمایی کرده و ونس 39 ساله رو به عنوان جفت انتخاباتی خودش معرفی کرد. البته اینترنشنال و دوستان سعی کردن با تصویرسازی غیرواقعی از ونس، یک هیولای جدید بسازن ولی در این #رشتو میخوام بگم که اینطور نیست؛

🔹اول این رو بدونید که مایک پنس معاون ترامپ در سال 2016 یک مسیحی انجیلی تندرو بود که نه تنها موافق حمله به عراق بود، بلکه مخالف بستن گوانتانامو و موافق حمله اسرائیل به پایگاه‌های اتمی ایران هم بود. یعنی احتمالا تندروتر از او نمیشد پیدا کرد، ولی شما چقدر تاثیرش رو دیدید؟

🔸حالا آقای ونس برخلاف پنس که یک سیاستمدار کهنه کار بود، یک جوان تازه وارد هست که بیشتر با جوامع کارگری ارتباط فکری داره و مساله اش خیلی اقتصادی و داخلی هست. مهمترین کارش نوشتن یک کتاب خاطرات هست که به زندگی اجتماعی و مشکلات اقتصادی سفیدپوستان طبقه کارگر پرداخته..

🔹پس ونس بیشتر با پیشینه کارگری، میتونه موقعیت خوبی برای ارتباط با رای دهندگان سفیدپوست طبقه کارگر در ایالت های بنفش ایجاد کنه، یعنی خیلی به ایران ربطی نداره، اما رسانه‌های فارسی‌زبان با یکی دو جمله راجع به ایران یه تصویر هیولا ازش ساختن در حالی که نظرات زیادی در مورد ایران نداره

🔸و حتی مخالف جدی جنگ با ایران هست، ولی معتقده که باید به اعراب برای صلح با اسرائیل فشار بیارن که از این طریق جمهوری اسلامی تحت فشار قرار بگیره. این مزخرفات اینترنشنال هم بیشتر جنگ روانی برای ناامیدی هست. در واقعیت، ونس حتی بعد از حمله ایران به اسرائیل خواستار آرامش در منطقه بود

🔹که این نشون میده علاقه ای به درگیری نداره، و میشه گفت آقای ونس در صورت به قدرت رسیدن، بیشتر تمرکزش بر بازسازی و تمرکز نیروهای آمریکایی در جهان هست. علاوه بر اینکه این شخص کاملا دست نشونده ترامپ هست و خیلی شخصیت مستقلی نداره که بخواد بدون هماهنگی کاری انجام بده یا فشاری بیاره

🔸یه نکته کلی هم راجع به معاون رئیس جمهور آمریکا وجود داره و اون اینکه این شخص عملا در دولت هیچکاره است و شاید تنها تاثیرگذاریش در مجلس سنا باشه (که به صورت اتوماتیک رئیس سنا میشه) و تا زمانی که رئیس جمهور سرکار هست تاثیر زیادی نداره، خصوصا برای کسی مثل ونس که خیلی جوون هست

🔹علاوه بر اینکه مهم ترین پرونده آمریکا در حال حاضر اصلا ایران نیست و مجبوره فعلا درگیر جنگ اوکراین-روسیه باشه، اونجا هم نظر آقای ونس اینه که جنگ رو با مذاکره تموم کنه و همزمان به اروپا برای تامین امنیت خودش فشار بیاره، این فرصتی هست که ما اصلا وارد پرونده های روی میز ترامپ نشیم

🔸اما درباره ایران آقای ونس علاوه بر اینکه چیزی نمیدونه، احتمالا اجازه درگیر شدن هم نخواهد داشت. در ناآشناییش با ایران همین بس که همین دیروز گفته "جو بایدن ترجیح می‌دهد که به جای خرید از ایالت پنسیلوانیا از ایران خرید کند!"
به نظر من #ترامپ در مورد ایران خودش عمل میکنه

🔹واین عمل هم اصلا شبیه به 2018 نخواهد بود. ترامپ در این دوره به دلیل شکست فشار حداکثری به سمت آسان گیری بیشتر و دستیابی به یک توافق جدی میره. در دوره گذشته هم ترامپ از سال 2019 و بعد از نرسیدن به هدف، دنبال مذاکره بود. حتی تا پای مذاکره با ظریف در فرانسه هم رفت

🔸که با فشار جان بولتن و پمپئو منصرف شد. پس صرف انتخاب ترامپ به معنی بازگشت فشار حداکثری نیست و هر دو طرف میتونن بازی جدیدی رو شروع کنن که اتفاقا ایران با انتخابات اخیر نشون داده آماده تعامل هست و پزشکیان نه تنها هیچ گزینه ای رو رد نکرده، بلکه رئیس ستادش (عبدالعی زاده) صراحتا گفته با ترامپ به توافق میرسیم!

🔹پس از طرف ایران منعی برای توافق نیست، باید دید ترامپ چه سیاست هایی رو در دستور قرار داده، تا اینجا در مورد ایران صحبت نکرده، و نمیدونیم سیاستش چی هست، ولی حتما نسبت به 2016 متعادل‌ترخواهد بود.
و البته یادمون باشه که اون هنوز رئیس جمهور نیست!

💬 موسی حسن‌وند

@mahdi_ghasemzadeh
🔺هرچند برای قضاوت بهتر راجع به امکان واردات خودرو برای همه ایرانیان باید منتظر انتشار آئین نامه‌ی اجرایی‌اش بود اما انتقادها نسبت به تصویب دقیقه‌ی نودی آن زیاد هم بی‌راه بنظر نمیرسد؛ البته باتوجه به دیدگاه‌های احتمالی دولت جدید بیشتر نوعی یادگاری بجا گذاشتن از سوی دولت سیزدهم برای او بنظر میرسد تا از جنس پوست موزهای دولت دوازدهم (روحانی) برای شهید رئیسی!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺در حالی که ترامپ ساعاتی پس از ترور ناموفق و با گوش پانسمان شده در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان شرکت کرد، بایدن به دلیل ابتلا به کووید- 19 باید در حساس ترین روزهای رقابت های انتخاباتی در قرنطینه بماند؛ بدشانسی های تمام نشدنی دموکرات ها...

بایدنی که تا چند روز پیش می گفت فقط خدا باید بگوید از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری کنار برو تا کنار برود حالا می گوید اگر پزشکان بگویند کنار برو، کنار می رود؛ حلقه فشار برای کنار زدن بایدن از انتخابات 2024 تنگ تر می شود...

💬 امیرعلی ابوالفتح

@mahdi_ghasemzadeh
تنها ملاک در انتخاب و گزینش مدیران باید تخصص و شایستگی باشد و بحث "تبعیض مثبت" (امتیاز دادن به قشرهایی که تاکنون به هر دلیلی کمتر دیده شده‌اند) نیز تنها زمانی مطرح میشود که دو نفر برای تصدی یک پست، از هر لحاظ در موقعیت برابرند؛ در اینصورت بنظر میرسد چنین ایده‌ای میتواند منجر به افزایش سرمایه اجتماعی، انسجام ملی و حتی کارآمدی شود!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺یک شوخی با فضای سیاسی کشور و البته یک توهین به رییس جمهور منتخب....

💬 سعید آجورلو

@mahdi_ghasemzadeh
مهدی قاسم زاده
🔺نقدها به برجام همچنان وارد است و آورده‌ی #تقریبا_هیچ آن نیز قابل کتمان نیست اما گویا برخی بدشان با متهم کردن جناب باقری (بعنوان یکی از منتقدین‌ش) به تناقض و..، برای مذاکره کنندگان قبلی دستاوردسازی کنند و بنحوی زمینه را برای احیای همان برجام (بدون انتفاع اقتصادی…
🔺دنبال توافق جدیدی نیستیم یعنی مخالف بسط برجام به موضوعات دیگر هستیم و هدفمان احیای برجام است یعنی به دنبال نقد کردنِ چک بلامحل قبلی (باوجود برخی اشکالات و بخاطر هزینه‌هایی که داده‌ایم) هستیم؛ هرچند مهم انتفاع اقتصادی کشورمان باید باشد اما قبل از هرگونه انتقاد و حتی متهم کردنِ جناب باقری به اتخاذ مواضع متناقض و...،‌ باید توجه داشته باشیم که طبق برجام سال ۱۴۰۴ موعد لغو کامل قطعنامه ۲۲۳۱ است!

@mahdi_ghasemzadeh
مهدی قاسم زاده
🔺یک شوخی با فضای سیاسی کشور و البته یک توهین به رییس جمهور منتخب.... 💬 سعید آجورلو @mahdi_ghasemzadeh
بی سوادی ژورنالیستی‼️
اطمینان دارم کسانی که این یادداشت را نوشته ،تیتر کرده ومنتشر نموده اند شناخت درستی از گورباچف ندارند. آنها اصلا نمی دانند گورباچف چه جایگاهی در چه ساختاری داشت، درچه فرایندی به قدرت رسید و چه رویکردی در سیاست داشت؟
گويا چیزی درجایی شنیده و حال تکرار می کنند...

💬 سیدرسول موسوی

@mahdi_ghasemzadeh
🔺مردمی بودن و حسینی بودن پزشکیان قابل تقدیر است اما هنوز ایده مرکزی دولت ایشان مشخص نیست؟!
امیدوارم فقدان ایده حکمرانی را با دوربین درمانی جبران نکنند!

💬 جعفر یوسفی

کاش تیم رسانه‌ای آقای پزشکیان بعد از انعکاس حضور ایشان در هیات و فضای عمومی جامعه به نقش آفرینی و فعالیت‌های ایشان در تشکیل و برنامه دولت چهاردهم و چینش کابینه نیز توجه داشته باشند..
چون در حال حاضر ایشان در این عرصه غایب هستند!

💬 سیدعلی موسوی

@mahdi_ghasemzadeh
الله اکبر
ساعاتی پیش، اصابت موفق پهپاد ارسالی مقاومت اسلامی #یمن به یک ساختمان در تل‌آویو، یک کشته و هفت زخمی بر جای گذاشت...
عملیاتی موفق با پیامدهای راهبردی...
#فلسطين

💬 علی صمدزاده

@mahdi_ghasemzadeh
🔺جلسات شورای عالی از قبل برنامه ریزی میشود، دستور برگزاری توسط رییس شورا (رییس جمهور یا سرپرست) صادر میشود، دبیر شورا تنها وظیفه‌ دعوت اعضا را دارد، ارسال متعاقبا دستور جلسات کاملا روتین است و وقتی نامه برای ۲۰ تیر و دعوت برای ۱۱ روز بعد است پس فوریتی در کار نبوده؛ بنابراین اولا تعطیل نکردن کارها از سوی دولت سیزدهم قابل تقدیرست، نه مذمت و درثانی چنانچه خلاف قانونی صورت گرفته باشد میتوان بعدا با آن برخورد کرد!

@mahdi_ghasemzadeh
اختلال در سرویس‌های ابری مایکروسافت، فعالیت بانک ها فرودگاه ها و شرکت های رسانه‌ای رو در جهان تعطیل کرده، اونوقت تو ایران هیچ خبری نیست چرا؟؟؟

چون ویندوزهامون اوریجینال نیست !

💬 علیرضا مرادی

@mahdi_ghasemzadeh
🔺آن روز که جناب رنانی نوشتند کشور در حال سقوط است در مطلبی نوشتم که اشتباه می کنند. امروز که نام ایشان را در فهرست شورای راهبری انتخاب کابینه چهاردهم دیدم شاهد بهتری برای رد ادعای سقوط یافتم؛ آفتاب آمد دلیل آفتاب...

🔹متاسفانه ما سه ایران داریم؛ ایرانی که وقتی دولت در اختیار مانند رنانی ها نباشد در حال سقوط است. یک ایران هم در نگاه راست رادیکال وجود دارد که جز معدودی از سال ها، نهادها در آن نماد الیگارشی بوده اند و بی عدالتی ساختاری بر کشور حاکم شده. یک ایران سوم هم داریم که تبدیل به قدرت منطقه ای و موشکی شده، سهم نفت در بودجه جاری به حدود ۲۵ درصد کاهش یافته، با یک رشد سازمان یافته نهاد علم و دانش در کشور مواجهیم اما در عین حال نیاز به اصلاح نظام بانکی رفاقتی و دورهمی، انقلاب در شرکت های دولتی، تصمیم و جمع بندی درباره مساله انرژی و جایابی در جهان جدید احتمالا چندقطبی دارد...

🔸این ایران سوم چون جذابیتی برای کمپین های انتخاباتی ندارد عموما مهجور واقع شده؛ ایران اول و دوم سیاسی است و ایران سوم، واقعی..

💬 سعید آجورلو

@mahdi_ghasemzadeh
2024/11/17 09:51:31
Back to Top
HTML Embed Code: