Telegram Web Link
🔺در جنگ غزه صحنه های را دیدیم که در عمرمان تصور دیدنش را هرگز نداشتیم؛ این یکی از این صحنه های است که اگر برای یک انسان در آینده تعریف کنید قطعا به شما می‌گوید آن‌زمان شماها چه کردید ؟؟

همزمان که کمک‌های غذایی به غزه رسیدند و مردم برای دریافت این کمکها رفتند ارتش حرومزاده اسراییل بر مردم آتش گشود؛ تعداد شهدا و زخمی ها خیلی بالاست ولی چیزی که قلب مریضم را به شدت بهم ریخت این بود که امید این مظلومان سریعا جایش را با نامیدی عوض کرد !!

💬 علی جهان‌آرا

@mahdi_ghasemzadeh
هرچند لیست مشترک دادن دقیقا یک حربه و شگرد برای افزایش شانس پیروزی برخی از افراد لیست (مشترک‌ها) و همچنین تداوم شاخ و شانه کشیدن‌ها برای رقبا در فردای انتخابات (مخصوصا از سوی لیست‌های ضعیف‌تر) بنظر میرسد اما باید درنظر داشت که اگر یک لیست واقعا قوی باشد باید حتما تعدادی از افراد غیر مشترکش نیز موفق ظاهر شوند!

@mahdi_ghasemzadeh
‏شاید عدم حضور برخی مردم در انتخابات بخاطر نارضایتی‌های بعضا اقتصادی‌شان تاحدودی قابل توجیه باشد اما باید توجه داشت که رفع این مشکلات عمدتا ریشه دار، آنی نخواهد بود، اتفاقا در گرو حضور جدی‌تر و با دقت‌تر در صحنه انتخابات است و دشمن اینگونه عدم حضورها را بعنوان همراهی با خودش تحلیل خواهد کرد!

@mahdi_ghasemzadeh
خوشمان بیاد یا نه، مشارکت در انتخابات بیش از آنکه برای جمهوری‌اسلامی معنای سیاسی داشته باشه و مصادره به مطلوب بشه، برای دشمنان ایران معنای سیاسی داره....

هر برگ رأی، علاوه بر تأثیراتی که در سیاست داخلی می‌گذاره، امنیت و قدرت ملّی و تاثیرگذاری جهانی ایران رو تضمین می‌کنه!

💬 محمدجواد محمدزاده

@mahdi_ghasemzadeh
🔺متاسفانه امروز در حمله جنگنده های اسرائیلی به مناطق سوریه، یک مستشار ایرانی به نام سرهنگ پاسدار رضا زارعی از اعضای منطقه یکم بندرعباس ندسا به شهادت رسید..

شهید زارعی، بعد از عبدالحمید سالاری و خلیل تختی‌نژاد، سومین شهید مدافع حرم هرمزگانی محسوب میشه...

💬 محدمهدی غلام‌پور

@mahdi_ghasemzadeh
هرچند برای قضاوت بهتر و حتی آسیب شناسی باید تا اعلام نتایج قطعی در تمام حوزه‌ها (مخصوصا تهران) و مشخص شدن ترکیب مجلس صبر کرد اما لااقل تا اینجای کار میتوان گفت که؛

۱. قطعا رای نیاوردن برخی چهره‌های مهم (نوبخت، باهنر، پورابراهیمی و حتی عنابستانی) در انتخابات مجلس و حتی جناب آملی لاریجانی در انتخابات خبرگان میتواند دارای پیام‌های بعضا سیاسی باشد که باید در جای خودش بررسی شود اما حضورشان در صحنه انتخابات و تلاش‌شان برای گرم کردن این تنور میتواند قابل تقدیر باشد!

۲. قطعا آمار مشارکت ۴۰ درصدی نمیتواند زیاد مطلوب باشد اما باید حتما اتفاقات یکسال گذشته، برخی فشارهای اقتصادی بر مردم و تلاش شدید دشمن برای تحریم انتخابات را درنظر داشت؛ البته باید توجه داشت که میزان مشارکت هیچ‌گاه ۱۰۰ درصد نبوده اما قطعا باید برای همین کاهش مشارکت ۲۰،۳۰ درصدی (نسبت به بهترین دوره‌ها) نیز فکری کرد!

۳. هرچند باید منتظر بود تا همین میزان مشارکت را هم برخی لیست بندها، بنفع خودشان مصادره کنند اما باید توجه داشت که اولا مشارکت نسبت به دوره‌های قبل افزایش نداشته و درثانی رقابتی کردن انتخابات در یک جناح خاص (آنهم بعضا با ترفندهای غیراخلاقی) میتواند حتی باعث کاهش مشارکت هم شده باشد!

۴. قطعا راجع به رای ندادن و یا دیر رای دادن برخی چهره‌های سیاسی میتوان کلی بحث کرد اما باید توجه داشت که این افراد اگر به نقش‌شان برای ایجاد موج سازی بنفع افراد همسو با خودشان اطمینان داشتند، قطعا بجای وسط بازی، جدی وارد صحنه انتخابات می‌شدند!

۵. باید امیدوار بود نمایندگانی که موفق به کسب رای شده‌اند، از این فرصت برای خدمتگزاری به مردم (حتی کسانی که به آنها رای نداده یا بهر دلیلی در انتخابات شرکت نکرده‌اند) بنحو احسن استفاده کنند و بابت حضور ایثارگرانه و مجاهدانه مردم در صحنه انتخابات نیز شکرگزار باشند!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺اگر با نگاه چند سال پیش جناب نادران به افزایش قیمت امروز ارز نگاه شود، باید آنرا پیام بازار به نتیجه انتخابات دید؛ و این یعنی دولت سیزدهم باید انتظار روزهای بمراتب سخت تری را داشته باشد؛ شاید حتی سخت تر از آنکه اگر امثال جناب نوبخت، باهنر و حتی لیست صدای ملت به مجلس راه می‌یافتند!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺هرچند مواضع طلبکارانه‌ی جناب نوبخت چیز عجیبی نیست (در دولت قبل هم زیاد مشاهده شده) و حضورشان در انتخابات نیز  قطعا قابل تقدیر است اما کاش اولا میفرموند (که اگر صرفا بخاطر مردم زادگاه‌شان در انتخابات حاضر شده بودند) پس چرا ابتدا از تهران نامزد شده بودند و درثانی بررسی میکردند که چرا نتوانستند حتی اعتماد مردم زادگاه‌شان را جلب کنند!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺یکی به این سلبریتی های بیسواد بگه اون عکسی که دارید منتشر میکنید فیکه و هوش مصنوعیه اما تصاویر کمک نیروهای امدادی و جهادی کاملا واقعیه و اگر شرف دارید این تصاویر واقعی رو هم منتشر کنید...

💬 عطیه نجاری

@mahdi_ghasemzadeh
مهدی قاسم زاده
🔺به طرف گفتن اون مرحوم وصیت کرده هیچ کس لباس سیاه نپوشه... یکی برگشت گفت: اون مرحوم غلط کرده! ما به احترامش می‌پوشیم!! حالا شده حکایت کسانی که برای انصراف آیت‌الله امامی کاشانی هم داستان سرایی میکنند؛ از منظر این جماعت همیشه کاسه‌ای زیر نیم کاسه است، بیماری…
🔺خدا رحمت کند آیت‌الله امامی کاشانی را، اما دوباره زمستان رفت و روسیاهی‌اش برای ذغال‌ها ماند؛ همین چند روز پیش بود که جماعتی سعی داشتند خبر انصراف ایشان از انتخابات خبرگان رهبری (آنهم به علت بیماری و کهولت سن) را به نحوی دیگر بازتاب دهند!

@mahdi_ghasemzadeh
مهدی قاسم زاده
هرچند برای قضاوت بهتر و حتی آسیب شناسی باید تا اعلام نتایج قطعی در تمام حوزه‌ها (مخصوصا تهران) و مشخص شدن ترکیب مجلس صبر کرد اما لااقل تا اینجای کار میتوان گفت که؛ ۱. قطعا رای نیاوردن برخی چهره‌های مهم (نوبخت، باهنر، پورابراهیمی و حتی عنابستانی) در انتخابات…
🔺هرچند هنوز نتیجه نهایی تهران اعلام نشده اما تا اینجای کار میتوان گفت که هیچ لیستی کاملا پیروز نشده، رای پایین نمایندگان بخاطر توزیع آرا و احتمالا وجود آرای باطله میتواند باشد و پایداریها نیز موفقیتشان را مرهون دادنِ لیستهای مشترک زیاد و ترغیب حامیانشان به غیرلیستی رای دادن هستند!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺اگر منظور از آرای صحیح (برای محاسبه ۲۰ درصد)، آرای مأخوذه منهای آرای سفید و باطله باشد پس با این اعداد و ارقام، هرچه افراد بیشتری به دور دوم بروند یعنی آرای باطله و سفید کمتر بوده است؛ هرچند نقش توزیع آرا در کم شدن میزان رای نامزدها را هم باید درنظر داشت اما برای مشخص شدن رقم تقریبی آرای سفید و باطله در تهران، باید منتظر تعیین آخرین نفری بود که در همین دور اول به مجلس راه می‌یابد!

@mahdi_ghasemzadeh
مهدی قاسم زاده
‏"اصلاح طلب قهر نمیکند اما قدرت حاکم با اصلاح‌ طلبی قهر کرده" یعنی از یکسو همراهی با بیانیه اخیر ۱۱۰ اصطلاح طلب برای شرکت در انتخابات آتی مجلس (باهدف باز نگه داشتن فضا برای انتخابات ۱۴۰۴) و از سوی دیگر عدم ایجاد تقابل با هسته سخت اصلاحات (تحریم کنندگان) که…
🔺خاتمی در حالی در #انتخابات ۱۱ اسفند شرکت نکرد که تمام اعتبار سیاسی‌اش را مدیون همین مکانیسم مردم‌سالارانه است؛ علی‌رغم مطالبه گسترده نخبگان روشنفکری که بخشی از آن در بیانیه ۱۱۰ امضایی نمود یافت، خاتمی ترجیح داد تحت تأثیر «اقلیت تحریم‌خواه» و همصدا با جریان ضد انقلاب، رأی ندهد...

💬 نفیسه عبداللهی

خاتمی درحقیقت چون دید ظرفیت فعالسازی آرا را ندارد، ترجیح داد با رای ندادن، مثلا هم خود را نسوزاند و هم مانع عبور طیف تندرو اصلاح طلب از خودش شود؛ تاکتیکی که شاید درجهت منافع خودش و حتی اصلاح طلبان (در آینده) باشد اما بخاطر همراهی ضمنی با معاندین، قطعا میتواند علیه نظام محسوب شود!

@mahdi_ghasemzadeh
انتخابات در تهران و مشهد و تبریز و برخی حوزه‌های دیگه به دور دوم کشیده شد و روسیاهی ماند به آنهایی که گفتن #انتخابات نیست، انتصابات است...
ما چه رای بدیم چه ندیم فرقی نمیکنه و هرکسی رو بخوان از صندوق در میارن...
بزرگترین کنش سیاسی این جماعت فقط حرف مفت زدن است و بس!

💬 محسن پورعرب

@mahdi_ghasemzadeh
🔺با اعلام ستاد انتخابات کشور، ۱۴ نفر در دور اول به مجلس راه یافتند و ۱۶ نفر دیگر هم از بین ۳۲ نفر بعدی (شامل ۱۳ نفر از لیست شانا، ۴ نفر از امنا، ۵ نفر صبح ایران و ۱۰ نفر مشترک بین امنا و صبح ایران) در مرحله دوم انتخاب خواهند شد؛ البته بنظر میرسد باتوجه به کاهش طبیعی مشارکت در دور دوم، نباید زیاد انتظاری از لیست شانا داشت!

@mahdi_ghasemzadeh
مهدی قاسم زاده
🔺خدا رحمت کند آیت‌الله امامی کاشانی را، اما دوباره زمستان رفت و روسیاهی‌اش برای ذغال‌ها ماند؛ همین چند روز پیش بود که جماعتی سعی داشتند خبر انصراف ایشان از انتخابات خبرگان رهبری (آنهم به علت بیماری و کهولت سن) را به نحوی دیگر بازتاب دهند! @mahdi_ghasemzadeh
🔺هرچند از جماعتی که همین چند روز پیش هم به اشتباه مدعی ردصلاحیت آیت‌الله امامی کاشانی برای مجلس خبرگان بودند، نباید زیاد انتظار داشت اما کاش میفرمودند وقتی آرای باطله، اساسا تفکیک نمیشوند، چطور فهمیده‌اند که مثلا رای رشیدی کوچی چقدر بوده است؛ بماند که گویا کل آرای باطله در مرودشت هم حدود ۸۵۰۰ عدد بوده است!

@mahdi_ghasemzadeh
🔴 شرایط قالیباف در مجلس آینده؛ حداد ۸۶ یا لاریجانی ۹۴؟!

🔹شرایط قالیباف از جهاتی شبیه حداد سال ٨٦ است، اما با سه تفاوت؛
 نخست آنکه معلوم نیست ظرفیت دولت رئیسی برای ساماندهی منتخبان مجلس دوازدهم چقدر است،
دوم آنکه علی‌رغم برخی نشانه‌ها مشخص نیست که دولت به فرض توانایی صلاح خود را در تغییر فرمان بهارستان بداند
و سوم اینکه به فرض داشتن قصد و توانایی بعید است دولت گزینه‌ای در سطح لاریجانی ٨٦ بتواند برای جایگزینی پیدا کند.

 🔸بهترین شرایط برای قالیباف تکرار الگوی لاریجانی ٩٤ است؛ در آن زمان محمدرضا عارف داوطلب ریاست مجلس بود و  علی لاریجانی و تیم همراهش به فکر حفظ قدرت بودند...
لاریجانی تلاش کرد لولای دوجناح شود، برخی کمیسیون‌ها را بین اصولگرایان تقسیم کرد، چند اصلاح‌طلب به هیات‌رئیسه آمدند، پزشکیان نایب‌رئیس اول شد و مطهری نایب‌رئیس دوم. 

پیچیدگی کار قالیباف از اینجا شروع می‌شود؛ ١٢ اسفند ١٤٠٢ به بعد شاید مهم‌ترین آزمون سیاست‌ورزی برای قالیباف باشد، دیگر مثل انتخابات قبلی کسی توپ را روی خط دروازه برای او نکاشته است...

💬 فرهیختگان

@mahdi_ghasemzadeh
🔺نفر آخر دو تا رای آورده
در جمهوری اسلامی بین ۲۵ میلیون رای که در صندوق ریخته شده، دو تا دانه رای این هموطن گم نشده است..

معروف است در یک دوره از انتخابات به شهید مدرس میگویند هیچ رایی نیاوردی ، ایشان به کنایه میگوید: قبول ، خودم که به خودم رای دادم ، آن رای چه طور ثبت نشده؟

💬 آقای تحلیلگر

@mahdi_ghasemzadeh
🔺اینکه وزیر آموزش و پرورش به دنبال روزآمد کردن نظام آموزشی کشور احتمالا با استفاده از تجارب دنیا باشد قطعا هیچ اشکالی ندارد اما کاش بجای بلند بلند فکر کردن و پیش از هرگونه تصمیمی، تمام بررسی‌های لازم صورت بگیرد و به تمام جوانب آن هم فکر شود تا دوباره شاهد برخی آزمون و خطاهای قبلی نباشیم!

@mahdi_ghasemzadeh
🔺آره بابا دوران درخشان سیاست اون روزایی بود که مجلسی ها با موگرینی سلفی حقارت مینداختن و دولتمردان به اعتبار امضای کری قلب راکتور رو سیمان پر می‌کردن...
حالا چون اون جماعت رأی نیاوردن شده دوران افول!

💬 شیرین پناهی

@mahdi_ghasemzadeh
2024/10/04 23:24:58
Back to Top
HTML Embed Code: