Telegram Web Link
برای درمان عملی کمال گرایی باید از نگرش‌های خود آگاه باشید!


ممکن است متوجه نباشید که کمال‌گرایی چقدر می‌تواند گسترده و فراگیر باشد. با آگاه شدن از الگوهای خود، بهتر می‌توانید آن‌ها را تغییر دهید. ایده‌ی خوبی است اگر بتوانید افکار کمال‌گرایانه‌ی خود را همان طور که به ذهن‌تان خطور می‌کنند، ثبت کنید. اگر نمی‌توانید افکارتان را یادداشت کنید، می‌توانید هر شب، طول روز را مرور کنید. سپس بنویسید که در مواقعی که احساس شکست داشتید یا کارتان را به اندازه‌ی کافی خوب انجام نداده‌اید، به چه چیزهایی فکر می‌کردید. این کار کمک می‌کند زمانی که در آینده افکار کمال‌گرایانه به سراغ شما می‌آیند، بیشتر آگاه باشید. حتی می‌توانید احساسات خود را نسبت به این افکار یادداشت کنید، اما اگر برای انجام این کار فرصت ندارید، احساس ناکامی نکنید.
گل زیبای یخ😍




هیچ چیزی هرگز از طریق جنگ بدست نیامده که ما نمیتوانستیم بدون جنگ آن را بدست آوریم!

هاولاک الیس
🌱 رضا علیپور سنگ‌نورد ایرانی مدتی پیش گوشی موبایلی که با طراحی مخصوص المپیکی به ارزش 2000 دلار به ورزشکاران المپیک داده شده بود را برای کمک به خیریه به فروش گذاشت و قول داد در صورتی که فروخته شود تمام پول را خرج امور خیریه کند ...

♦️روز گذشته رضا به قولش عمل کرد و برای 1200 دانش آموز و کودک کم بضاعت کیف مدرسه و لوازم التحریر و حدود 600 جفت کفش برای کودکان کار تهیه کرد.

کمپین مبارزه با بی‌شعوری
⛔️ #تتو و برساخت هویت سیال


✍️ #دکترمحمد_رحیمی(جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی)


🔹 از علایقی که افراد بسیاری، به‌خصوص جوانان درگیر آن هستند، گرایش به خالکوبی یا تتو است. این عمل نوعی کنش است که دارای بار معنایی فردی و اجتماعی است. خالکوبی امری اجتماعی-فرهنگی است که در سال‌های اخیر در میان جوانان رایج شده است. امروزه تب زیبایی در بین جوانان و نوجوانان به یک دغدغه بزرگ تبدیل شده است و در این میان خالکوبی و تتو روی پوست، مشتریان خاص خود را دارد. این مشتریان که عمدتا جوانان هستند و روز به روز به تعدادشان افزوده می‌شود نه تنها حاضرند هزینه‌های زیادی برای اجرای طرح‌های عجیب و غریب روی بدنشان پرداخت کنند، بلکه برای تتو کردن، حاضرند سلامت خود را نیز به خطر بیاندازند.

🔹 خالكوبی اولين بار در جهت تمايز بين گروهای خرده فرهنگ به كار رفت. خالكوبي از مسائلي مانند احساس سرخوردگی، شكست درونی، بحران عاطفی و استرس و افسردگی، محروميت نسبی، شكست عاطفی و از هم گسيختگی نظام خانواده تأثیر می‌پذیرد. برخی از جوانان، برای ثبت خاطرات و یادآوری برخی اتفاقات بدن خود را انتخاب می‌کنند. تتو می‌تواند این امکان را ایجاد کند که وقایع و خاطرات برای همیشه و به طور دایم در بدن ثبت شوند. براساس مطالعات انجام‌شده کسانی که خالکوبی می‌کنند جامعه و گروه‌های اجتماعی بسیار کم آنها را می‌پذیرند.

🔹 مطابق نتايج و مطالعات صورت گرفته، ميزان گرايش به خالكوبی در جامعه ايران شدت بيشتری يافته و در میان زنان و مردان به فراوانی مشاهده می‌شود. زمانی فقط اشراف و اعیان و سلبریتی ها خالکوبی می‌کردند؛ درحالی‌که امروزه گروه زیادی از مردم پوست بدنشان را خالکوبی می‌کنند. در خالکوبی، بیشتر با نوک قلم‌های خودنویس، رنگ‌هایی به زیر پوست می‌فرستند. در بیشتر مواقع، احتمال ورود این رنگ‌های شیمیایی به رگ و ایجاد بیماری وجود دارد. بسیاری از رنگ‌های استفاده شده برای آرایش و تزریق در پوست ازنظر پزشکی تأیید نشدند و عامل سرطان هستند با این وجود هنوز هم گرایش به خالکوبی در حال افرایش است و به یک مسأله‌ اجتماعی تبديل شده‌ است.

http://www.tg-me.com/iranianspa
خدا را به سختی هایت دعوت کن

بیشتر مواقعی که با مشکل مواجه می شویم، دعا می کنیم: «خدایا، مرا از این چالش رها کن. من را از این مشکل در کارم بیرون بیاور، مرا از این ناکامی مالی بیرون بیاور، از این بیماری خلاصم کن.» هیچ ایرادی ندارد، اما قبل از رهایی از مشکلات، باید خدا را به درون خود دعوت کنید.
گاهی معجزه در رهایی نیست، بلکه در کاری است که خدا در این موقعیت انجام خواهد داد. به جای اینکه فقط دعا کنید «خدایا مرا از مشکلات رها کن»، چرا اینگونه دعا نمی ‌کنید، «خدایا، به داخل اتاق بیمارستان بیا تا من را درمان ‌کنی، در محل کار که مردم بی ‌انصاف هستند، به سراغ من بیا.» آیا چیزی قدرتمندتر از این است که خدا وارد زندگی تان شود و شروع به تغییر چیزها کند؟
او وارد می شود و علیرغم تمام مشکلات، به شما لطف می کند. او می آید و به شما قدرتی می دهد که نمی توانید آن را توضیح دهید. او وارد می ‌شود و به شما این لطف را می کند که در مقابل سختی ها دوام بیاورید.

اگر فقط بر این تمرکز کنید که خدا شما را از مشکلات رها کند، ناامید خواهید شد، زیرا خدا کارها را بر اساس جدول زمانی ما انجام نمی دهد. گاهی اوقات بیشتر از آنچه فکر می کنیم طول می کشد اما وقتی از خدا بخواهید وارد زندگی تان شود، می توانید در آرامش باشید.

“خدایا، می دانم که تو اینجا با من هستی. تو به قدم های من دستور می دهی و هیچ چیز نمی تواند مرا از دست تو رها کند. در زمان مناسب، تو مرا به جایی که قرار است باشم می رسانی.» مجبور نیستید با همه چیز بجنگید یا ناامید زندگی کنید و نتوانید شب ها بخوابید.
وقتی از خدا می‌ خواهید وارد زندگی تان شود، می ‌گویید: «خدایا، فقط وضعیت را تغییر نده، بلکه مرا عوض کن. به من کمک کن تا نه تنها از این مسیر عبور کنم، بلکه از طریق آن رشد کنم. به من کمک کن تا یاد بگیرم، به من کمک کن تا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنم، ایمانم را افزایش دهم و بگذار شخصیتم بالاتر برود.»


جول آستین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چرا بله‌قربان‌گو می‌شویم؟
رواج چاپلوسی

حمیدی
چکیده مقاله:

🔹رالف والدو امرسون، فیلسوف آمریکایی، معتقد بود از نظر انسان‌ها اختلاف نظر تنها گناهی است که قابل بخشیده شدن نیست.

🔹دلیلش واضح است، ما تاب شنیدن حرف مخالف نداریم و تا حد ممکن نیز از به چالش کشیدن نظر دیگران طفره می‌رویم.

🔹در تراژدی بزرگ شکسپیر، «شاه لیر»، اطراف وی را چاپلوسان و بله‌قربان‌گویانی احاطه کرده بودند که نظرشان همواره با نظر شاه همسو بود.

🔹 آنها حقیقت را به گونه‌ای که خوشایند شاه باشد جلوه می‌دادند و همین روند خیلی زود پایان حکومت او را رقم زد.

🔹در طول تاریخ، حکومت‌های خودکامه همیشه این‌گونه شکل گرفته‌اند. رهبران تمایل دارند افراد موافق با ذهنیت و روش حکمرانی‌شان را دور خود جمع کنند.

🔹هیتلر با وسواس زیاد به دنبال اطلاعات بود و همه تصمیماتش نیز مبتنی بر آن بود.

🔹اما اگر به گزارشی خلاف انتظار خود برمی‌خورد، به وضوح آن را کنار می‌گذاشت.‌ او بر اساس اخبار و اطلاعات گزینش‌شده از سوی اطرافیان فرمانبردارش تصمیم‌گیری می‌کرد.

🔹در واقع افراد وفادار او این‌گونه صلاح می‌دیدند که فقط اخبار و اطلاعاتی که هیتلر خواهان شنیدن آن است در اختیار او قرار بگیرد.


🔹به گفته روس ونک، روان‌شناس مشهور هلندی، افراد بالادست به دلیل قدرت زیادی که دارند همیشه کسانی را پیدا می‌کنند که با آنها همفکر و همسو باشند، ازاین‌رو به‌راحتی در دام بله‌قربان‌گویان و متملقان گرفتار می‌شوند.
.
🔹در محیط‌های کسب و کار نیز افرادی هستند که با همه اعتمادبه‌نفسی که دارند همچنان از بالادست‌های خودشان می‌ترسند.

🔹تصور از دست دادن شغل یا حتی سلامتشان آنها را بر آن می‌دارد که در همه حال با افراد بالادست خود موافقت کنند.

🔹گروه دیگری نیز فقط برای کسب منافع بیشتر در موضع تایید دیگران قرار می‌گیرند.

🔹 در واقع محیط کاری و فرهنگ سازمانی آنها ایجاب می‌کند که کارکنان فقط با شرط همسویی با افراد بالادست خود امکان پیشرفت و ترقی داشته باشند.

🔹استیو جابز، بنیان‌گذار شرکت اپل، از مدیران موفقی بود که به تنوع‌بخشی محیط کار باور داشت. او می‌گفت: «منطقی نیست که افراد باهوش را استخدام کنیم و به آنها بگوییم چه کار کنند. ما برای این افراد باهوش را استخدام می‌کنیم که آنها به ما بگویند چه کار کنیم.»

🔹پذیرفتن نظرات مخالف شاید بسیار دشوار باشد، ولی برای بقای یک سیستم چاره‌ای نیست جز تشویق به تاب‌آوری، تنوع‌بخشی و حذف بله‌قربان‌گویانی که مانع اصلی رشد و خلاقیت محسوب می‌شوند.


🔹جرج پتن، یکی از فرماندهان شناخته‌شده ارتش آمریکا، در اهمیت نقش رهبری در ایجاد تنوع فکری گروه می‌گوید، اگر همه مانند هم فکر می‌کنند، پس به طور قطع یک نفر هست که اصلاً فکر نمی‌کند!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افراد بله‏ قربان‏گو در مقابل مشکلات نمی ایستند و هرچه پیش آید را می ‏پذیرند تا باعث نارضایتی نشوند. آنها به وعده های خود عمل نمی ‏کنند و در برابر عهد شکنی با ظاهری دوستانه و مردمدار ابراز تأسف نموده و عذر خواهی می‎کنند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گل زیبای سوسن آفریقایی😍




عده‌ای معتقدند رضایت‌مندی وقتی به دست می‌آید که هیچ نوع احساس دردناکی وجود نداشته باشد. کاش این‌طور بود، رضایت‌مندی به معنای ناپدید شدن احساسات ناخوشایند نیست، بلکه به این معناست که باید نوع رابطه‌مان را با آنها تغییر دهیم و برای واکنش به آنها روش جدیدی بیابیم که هنگام برانگیخته شدن احساسات بد و دردناک از زندگی در لحظه حال و هدفمند بازنمانیم.

راس هریس
⭕️ #حس_خوشبختی


✍️ #دکترامید_امانی(روانشناس بالینی)


از قشنگ‌ترین و پراستنادترین پژوهش‌های چند دهه‌ی اخیر حوزه احساس خوشبختی، مقاله دکتر فیلیپ بریکمن(Brickman) استاد فقید دانشگاه نورث‌وسترن و همکارانشه. این پژوهش‌گرا دنبال این بودن که ببینن "خوشبختی و بدبختی آدما چقدر موندگاره"! و ”این احساس خوشبختی لاکردار کجاست پس“!


📌 بریکمن و همکارانش برای اینکه ببینن خوشبختی و بدبختی چقدر موندگاره و کجا باید دنبال خوشبختی بگردیم!، #سه_گروه_شرکت_کننده

1)دارای احساس خوشبختی بالا; 2)دارای احساس عمیق سرخوردگی از زندگی/ناکامی و ۳)آدمای معمولی رو کنار هم قرار دادن و در دو بازه زمانی متفاوت با اونها مصاحبه کردن…

📍گروه اول ۲۲ نفر برنده‌های یه لاتاری بودن که چیزی بین ۵۰ هزار تا یک میلیون دلار برنده شده بودن
.
📌 گروه دوم ۲۹ نفر از آدمایی بودن که تو تصادف پاشون رو از دست داده
بودن.

📍و گروه سوم هم آدم‌های معمولی بودن که هیچ اتفاق خاصی واسشون نیفتاده بود و زندگی رو روال عادی میرفت جلو…

📌 مصاحبه‌ها‌ نشون میداد که برنده‌های لاتاری خودشون رو خوشبخت‌ترین آدم روی زمین میدیدن و احساسشون این بود که بختم برده و دیگه تمومه. گروه دوم اما خودشون رو بدبخت‌ترین آدم میدیدن، اونها هم فکر میکردن که دیگه همه چی تموم شد!، من زمین‌گیر شدم! و قراره اینقدر بشینم تا عمرم سر بیاد…

📌 گروه سوم هم افرادی بودن که نه حس خوشبختی آنچنانی و نه حس بد آنچنانی به زندگی داشتن و با اِی… میگذره زندگی‌شون میگذشت.

📌 پژوهشگرها واسه این که ببینن این حال چقدر دوام داره و اوضاع خوشبختی و بدبختی آدم‌ها به دنبال اون رویدادهای خاصی که پشت سر گذاشتن الان در چه وضعیتیه!، یکسال بعد از اون مصاحبه دوباره رفتن سراغ این گروه‌ها و باهاشون مصاحبه کردن و از حالشون پرسیدن؛
این بار اما نتایج فرق کرده بود:

📌احساس خوشبختی گروه اول فروکش کرده بود و حال‌شون برگشته بود به دوره قبل از برنده شدن و دیگه احساس خوشبختی بیشتری نسبت به مردم عادی نداشتن
.
📌 تو گروه دوم هم نتایج نشون میداد
که احساس بدبختی افت کرده و با زندگی سازگارتر شده بودن. پس دیگه اون احساس بدبختی عمیق اولیه وجود نداشت…

📌پژوهشگرها اسم این واقعیت رو گذاشتن #تردمیل_خوشبختی.
و این یعنی؛ما واسه بالاتر رفتن مدام تلاش میکنیم تا حال بهتری رو تجربه کنیم، اما بعد از مدتی دوباره به احساس قبلی برمیگردیم.دقیقا مثل تردمیل که هرچقدر میدوئی باز همونجایی.
📍پس سوالی که میمونه اینه؛این حس خوشبختی لعنتی کجاست!

💬 احساس خوشبختی اون حسیه، که از اون کاری که الان خودت رو وقفش کردی میگیری؛
📍پدر یا مادری!، دیدن بزرگ شدن و رشد قشنگ بچه‌ت.
📌دانشجویی!، عمیق شدن تو مطالب و یاد گرفتن چیزی که بهش علاقه داری.
📍شاغلی!، عشق بازی با کار و غرق شدن تو حرفه‌ت.
📌عاشقی!، کیف بردن از لحظات دو تایی‌تون.

📌 درست مثل تردمیل که از بودن و دویدن و فعالیت اون لحظه حالت خوشه و به مقصد کاری نداری. تو زندگی باید از همون لحظه و کاری که میکنی لذت ببری.
ساده‌تر بگم: هدف رو بذار رو لذت بردن از مسیر تحول، وإلا بعد از رسیدن به مقصد حال خوشت دوامی نخواهد داشت.

http://www.tg-me.com/iranianspa
2024/09/28 14:18:28
Back to Top
HTML Embed Code: