Telegram Web Link
🔴▪️عذرخواهی بلافاصله پس از وقوع اشتباه، به افزایش اعتماد منجر خواهد شد و تلاش برای کتمان اشتباه فقط به روابط آسیب می زند.

#عذرخواهی
#هدف_سود_است

🎙 @lect_negotio
🔴▪️چهار منبع قدرت برای حاضر شدن در پای میز مذاکره

🔅هدف اصلی یک مذاکره‌کننده پشت میز مذاکره این است که به بهترین نتیجه ممکن برسد. این نتیجه می‌تواند حقوق بالاتر، قطعات جانبی بیشتر هنگام خرید یک خودرو یا تملک یک شرکت با قیمتی پایین‌تر از معمول باشد.
صرف‌نظر از اینکه فرد در مورد چه چیزی مذاکره می‌کند، مهم‌ترین عامل پیش‌بینی‌کننده نتیجه مذاکره، میزان قدرتی است که یک نفر دارد. این قدرت به دو روش اساسی‌تر می‌تواند به نفع مذاکره‌کنندگان باشد.

1⃣قدرت افراد را به مذاکره‌کنندگانی جسور و با اعتمادبنفس تبدیل می‌کند.

2⃣قدرت از فرد مذاکره‌کننده در برابر تاکتیک‌های طرف مقابل حفاظت می‌کند. افرادی که قدرت بیشتری دارند، کمتر با عقاید دیگران همراه می‌شوند.

🔅چهار منبع قدرت مذاکره‌کننده

با توجه به مزیت‌های متعدد قدرت داشتن در یک مذاکره، بسیار مهم است که بدانیم چطور این مزیت‌ها را به دست آوریم. در اینجا چهار منبع مهم قدرت در مذاکره شناسایی و معرفی می‌شوند:

🔹منبع قدرت اول: پیشنهاد جایگزین‌
داشتن گزینه‌های دوم و سوم و... یا داشتن بهترین گزینه در یک توافق مورد مذاکره، شاید مهم‌ترین منبع قدرت باشد. یک پیشنهاد جایگزین ارزشمند، به کسی که آن را مطرح کرده قدرت می‌دهد که طرف مقابل را تحت فشار بگذارد.

🔹منبع قدرت دوم: اطلاعات
دومین منبع قدرت از اطلاعاتی نشات می‌گیرد که به مذاکره ربط پیدا می‌کند. به عنوان مثال، داشتن اطلاعات در مورد اولویت‌های طرف مقابل یا قیمت کلام آخر او، بسیار ارزشمند است. مذاکره‌کننده‌ها به روش‌های مختلفی مانند سوال پیچ کردن طرف مقابل یا قرار دادن خود جای طرف مقابل و ادراک اولویت‌های او می‌توانند اطلاعات به دست آورند.

🔹منبع قدرت سوم: جایگاه
افراد با جایگاه بالا و پایین با هم فرق دارند و تقاضاهای گروه اول معمولا بیشتر اجابت می‌شود. همچنین مذاکره‌کنندگانی که جایگاه بالا دارند معمولا شایسته‌تر به چشم می‌آیند و افرادی که در تیم مذاکره حضور دارند، بیشتر به سمت آن‌ها متمایل هستند.

🔹منبع قدرت چهارم: سرمایه اجتماعی
هر چقدر یک مذاکره‌کننده ارتباطات اجتماعی یا حرفه‌ای بیشتری داشته باشد، از نظر دیگران بانفوذ‌تر است. سرمایه اجتماعی به عنوان تسهیل‌گری برای سه منبع قدرت دیگر هم کاربرد دارد. به عنوان مثال، مذاکره‌کنندگانی که شبکه اجتماعی بزرگی دارند، از شانس بیشتری برای ارائه پیشنهادهای جایگزین، گرفتن اطلاعات ارزشمند و دیده شدن به عنوان پیش‌شرط جایگاه بالا، برخوردارند.

در اختیار داشتن هر چهار منبع قدرت، بهترین حالت است، اما همیشه ضروری نیست. به عنوان مثال، مذاکره‌کننده‌ای که پیشنهاد جایگزین مهمی ندارد، همچنان می‌تواند با تکیه بر اطلاعاتی که از طرف مقابل دارد یا به کمک جایگاه ویژه خود، به دستاوردی سودمند برسد.
#مذاکره‌کننده
#قدرت
#مذاکره

Telegram | Instagram
🔴▪️در باب برداشت اول

🔅"امی کادی" از روانشناسان هاروارد که در حوزه زبان بدن شهرت دارد، می‌گوید که افراد در برخورد اول(همان ثانیه های اول) به سرعت دو پرسش را پاسخ می دهند:

1⃣ کسی که روبروی من است چقدر قابل اعتماد است؟
2⃣ این آدم چقدر قابل احترام است؟

دومی به توانمندی و دانش شما مربوط است و بیشتر آنچه که در رابطه با مدیریت "برداشت اول" در کتاب ها نوشته شده است، در مورد همین دومی است. اما نکته اینجاست که انسان ها تا اعتمادشان جلب نشود، سراغ ارزیابی توانمندی (قابل احترام بودن) نمی‌روند.
در کنار شیوه‌های "توانمند به نظر رسیدن" و حتی پیش از آن باید "قابل اعتماد به نظر رسیدن" را هم آموخت.
📖رفرنس
#برداشت_اول
#اعتماد

Telegram | Instagram
🔴▪️چطور سؤال‌های بهتری بپرسیم؟

⭕️ با طرح سؤال درست در موقعیت مناسب می‌توانید مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشید.

✳️سؤالات بسته و باز: سؤال بسته معمولا با جواب کوتاه و یا تک‌ کلمه‌ای پاسخ داده می‌شوند و سؤالات باز که معمولا با چه، چرا و چگونه آغاز می‌شوند، جواب‌های طولانی‌تری دارند.

✳️سؤالات مخروطی: این تکنیک با سؤالات کلی شروع شده و به سمت مشخصی هدایت می‌شود و در هر مرحله جزئیات بیشتر و بیشتری پرسیده می‌شود.

✳️سؤالات کاوشی: روشی دیگر برای رسیدن به جزئیات بیشتر استفاده از سؤالات کاوشی است. گاهی‌ اوقات این کار به سادگیِ درخواست یک مثال برای شفاف‌سازی مطلبی است که برای‌تان تعریف کرده‌اند.

✳️سؤالات هدایت‌کننده: سؤالات هدایت‌کننده سعی دارند تا پاسخ‌دهنده را به سمت چیزی که در ذهن شما می‌گذرد هدایت کنند.

✳️سؤالات بدیهی: سؤالات بدیهی در حقیقت اصلا سؤال به حساب نمی‌آیند، زیرا نیاز به پاسخ ندارند. آنها جملات تأییدی هستند که با آهنگ پرسشی ادا می‌شوند.

#سوال_پرسیدن

🎙 @lect_negotio
🔴▪️چطور سر صحبت را باز کنیم؟

⭕️شاید سر صحبت را باز کردن برای شما ترسناک باشد، شاید هم خیلی با آن راحت باشید. در هر حالت، این مهارتی است که می‌توانید یاد بگیرید و در آن پیشرفت کنید.

🔶رای تقویت مهارت‌تان در باز کردن سر صحبت، سه قدم در پیش‌رو دارید: خودتان را آماده کنید، شروع کنید به حرف زدن، دوباره انجامش دهید!

1️⃣خودتان را آماده کنید: کمی تمرین، برای‌تان منافع بی‌پایانی به همراه می‌آورد و به شما اعتماد‌ به نفس می‌دهد تا سر صحبت را باز کنید. اگر چند تا موضوع آماده در چنته داشته باشید،اطمینان بیشتری خواهید داشت.

2️⃣شروع کنید به حرف زدن: وقتی که احساس کردید آماده‌ی خطر کردن هستید، جلو بروید و صحبت را شروع کنید! می‌توانید خودتان صحبت را شروع کنید یا وارد گفتگوی جمعی شوید که قبل از شما صحبت را شروع کرده‌اند.

3️⃣دوباره انجامش دهید!: هرچقدر بیشتر سر صحبت را با بقیه باز کنید، می‌بینید که کار برای‌تان راحت‌تر می‌شود. هر فرصتی برای حرف زدن با همکاران، دوستان، خانواده و حتی افراد کاملا غریبه را غنیمت بشمارید تا مهارت‌هایتان تقویت شود.
#سر_صحبت_باز_کردن

🎙 @lect_negotio
🔴▪️ افزودن نام شخص به کلمات منجر به حس خوبی هنگام تعامل با افراد می شود.

⭕️ یکی از ویژگی‌های بسیار عالی در استفاده مناسب از کلمات مناسب این است که تا حد ممکن از نام اشخاص در جملات استفاده کنیم مثلاً به جای عبارت بسیار معمولی

از این ملاقات خوشحالم

🌀 می‌توانیم بگوییم که سعید جان! (یا سعید عزیز)‌ از این که شما رو ملاقات می‌کنم خیلی خوشحالم

👈 هرچقدر که می‌توانید از نام افراد در صحبت‌هایتان با آنها استفاده کنید و ببینید که آنها چقدر بیشتر شما را دوست خواهند داشت.

#صدازدن_نام_شخص
#تعامل_شخصی
#ترفند_مذاکره

🎙 @lect_negotio
🔴با مشتریانی که حق با آنها نیست، چگونه رفتار کنیم؟


بخاطر داشته باشید، همیشه حق با مشتری نیست. برای حفظ سود کسب و کار خود و همینطور ازدیگاه دیگر برای حفظ سلامت شغلی و روانی خود، باید قادر باشید، مشتریان بد را بلافاصله تشخیص دهید و تا حد امکان از آنها فاصله بگیرید.

این سه راهکار میتواند در مواجهه با مشتریانی که حق با آنها نیست به شما کمک کند :

🔸 روابطتان را بر مبنای صبر، حوصله و لبخند نگه دارید. مودب باشید، سریع ، کوتاه و قدرتمند پاسخ دهید.
🔸واکنش نشان ندهید. این نوع از مشتریان زندگیشان به واکنش بستگی دارد.
🔸روی کار خودتان متمرکز باشید. روی کار خود متمرکز باشید تا مشتریان دیگر نیز به سراغ شما بیایند. به هیچ عنوان درصدد آزار مشتریان نباشید و به مشتریان امنیت بدهید.




✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️ نگاهی بر فیلم سخنرانی پادشاه مثالی از کم رویی

⭕️ فیلم سینمایی King's Speech محصول سال 2012 میلادی به کارگردانی Tom Hooper است.

این فیلم داستان پادشاه جورج ششم انگلستان، است (Colin Firth نقش او را بر عهده داشت) وی مشکل گفتاری دارد و برای پادشاهی نیاز است که بارها و بارها سخنرانی ارائه کند.

🌀 یک مربی سخنرانی، برای این که به هدف خود برسد مطمئناً درخواست‌هایی از شخص مُراجع خود خواهد داشت، درخواست‌هایی مانند تمرین و ... حداقل‌هایی هست که مراجعان به یک مربی سخنرانی باید برای موفقیت خود در دستور کارش قرار دهد.

👈 اما اتفاق ویژه در این فیلم، این است که مُراجع این مربی، پادشاه کشور است! و از همین رو این مربی این امکان را ندارد که سختگیری زیادی به پادشاه داشته باشد، در عین حال که باید کاری نتیجه بخش داشته باشد! مربی سخنرانی با ضبط صدای پادشاه - در حالی که وی صدای خود را نمی‌شنید - و پخش مجدد آن برای پادشاه باعث شد که وی متوجه شود می‌تواند به خوبی صحبت کند.

#نقدفیلم
#فن_بیان


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سخنان مدیریتی را صرفا در این کانال دنبال کنید. متفاوت ترین کانال مدیریتی👇

🔵@Managementwords
🔵@Managementwords
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️مثبت سخن بگوییم...

🚩به جای اینکه بگویید ببخشید که درخواست کمک می‌کنم بگویید متشکرم که کمکم می‌کنید.

🚩به جای اینکه بگویید ببخشید که دیر پاسخ شما را میدهم، بگویید متشکرم از اینکه برای پاسخ من شکیبا بودید.

🚩 به جای اینکه بگویید ببخشید که پرحرفی می‌کنم بگویید که متشکرم از اينکه به حرف‌های من گوش دادید.

🚩به جای اینکه بگویید ببخشید که بد خلق بودم، بگویید متشکرم که با من وقت گذراندید.

#مثبت
#ببخشید



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️چرا استفاده از کلمات سنگین در محاوره اثر منفی روی مخاطب می‌گذارد؟

افرادی که کلمات سنگین را در صحبت‌های خود به کار می‌برند، معمولاً تلاش می کنند تا با این روش، خود را سلطه طلب یا مقتدر نشان دهند.

جالب تر آنکه مدیران موفق معمولاً از کلمات عادی در گفتار خود استفاده می کنند و تلاش نمی کنند که با بیان این کلمات، قابلیت های خود را به دیگران اثبات کنند. در مقابل آنها می خواهند مخاطبین شان، گفته های آنها را به راحتی درک کنند.

#کلمات_سنگین
#محاوره


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️زمانی که مشتری درباره عیب محصولتان صحبت می‌کند با او موافقت کنيد.

امروزه دیگر ادبیات فروش با اصرار( hard- selling یا به عبارتی فروش با چرب زبانی و فشار)، در کسب و کارها کمرنگ شده است. زمان فروش محصول، در کنار مشتری و در جبهه او قرار بگیرید. اگر مشتری از معایب محصولتان صحبت کرد با او موافقت کنید. البته این به آن معنا نیست که شما تسلیم شوید، در کنار تصديق او از مزایای محصول حرف بزنید. در آخر برای او اینگونه استدلال کنید که چرا با وجود این معایب باز هم این محصول انتخاب خوبی برای او خواهد بود.

بعنوان مثال اگر در حال فروش خودرو هستید و مشتری فکر کند خودرویی که شما پیشنهاد کردید کوچک است. شما با این موضوع موافقت کنید، او نیز متعجب شده و به شما اعتماد خواهد کرد. در این زمان به دنبال راهی بگردید تا به او توضیح دهید با وجود همه این مشکلات و نگرانی‌ها، چرا این محصول برای او انتخاب مناسبی است. برای مثال یکی از استدلال‌هایی که می‌توانید بیاورید اینگونه است که بگویید: درست است که خودرو کوچک است اما این باعث می شود، پارک کردن آن در خیابان راحت‌تر باشد.


#مشتری
#فروشنده


🎙 @lect_negotio
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️در مذاکرات تلفنی مهم ایستاده صحبت کنید.


زمانی که ایستاده اید، مغز شما آدرنالین بیشتری ترشح می کند و سبب می شود تمرکز بیشتری داشته باشید و بتوانید جملات را بهتر و حرفه ای تر ادا کنید.


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 کلام فقط 7 درصد ماجرای صحبت کردن و ارتباطات شما

شاید تعجب کنید اگر دریابید که فقط ۷ درصد از اطلاعاتی که شما به دیگران منتقل می‌کنید، با استفاده از زبان‌تان است. باقی آن به شکل زیر است:
۳۸ درصد اینکه چطور صحبت می‌کنید – کیفیت صدا، لهجه، قدرت صدا، تأکید، اظهارات، سرعت بیان، حجم صدا، زیر و بمی و غیره.
۵۵ درصد زبان بدن – طرز ایستادن، موقعیت، ارتباط چشمی، حالات صورت، حرکات سر و بدن، اداها، تماس و غیره.
وقتی مجهز به اطلاعات باشید، ساده است که بفهمید چرا زبان بدن می‌تواند گذارهای شما را به جلب‌‌توجه‌کننده‌های بهتری تبدیل کند.

#زبان_بدن

🎙 @lect_negotio
🔴▪️جواب «نه» را داخل ساندویچ بپیچید‼️



با یک عذرخواهی کوچک و بیان دلیل به طرفتان «نه» بگویید. مثلا به یک مهمانی دعوت شده اید ولی به هر دلیلی نمی توانید در آن شرکت کنید. سعی کنید از تکنیک ساندویچ استفاده کنید. یعنی شما یک ساندویچ درست می کنید و کلمه «نه» را در آن قرار می دهید. خیلی مختصر، به صورت رودررو یا تلفنی به کسی که دعوتتان کرده می گویید که: «می خواستم درباره دعوتت صحبت کنم. من از تو خیلی ممنونم اما این بار واقعا نمی توانم به مهمانی بیایم.از اینکه فکر من بودی بسیار متشکرم. امیدوارم همیشه من را در نظر بگیری.»

👈این می شود یک عذرخواهی کوتاه و خلاصه که هیچ اشکالی ندارد اما اگر بیش از اندازه توضیح بدهید، ممکن است به دردسر بیفتدید. البته حواستان جمع باشد که در همین لحظات هم لحنتان صمیمانه و در عین حال جدی باشد. 


#نه_گفتن
#چگونگی_نه_گفتن
#نکات


🎙 @lect_negotio
🔴▪️ ۹ جمله با تاثیر جادویی بر ناخودآگاه مشتری:


🚩 چطور می‌تونم  به شما خدمت کنم؟

🚩 من می‌تونم این مشکل رو حل کنم

🚩 نمی‌دونم، ولی جواب‌اش را پيدا مي‌کنم و خدمتتون میگم

🚩 من مسوولیت اين کار رو برعهده مي‌گيرم

🚩 من شما رو لحظه به لحظه در جريان کار قرار میدم

🚩 من در زمان تعیین شده کالا رو تحویل شما خواهم داد

🚩 کالا مطابق سفارش شما خواهد بود

🚩 کار کامل انجام خواهد شد

9⃣ از خرید شما سپاسگزارم

این جملات رو با لحن و زبان بدن مناسب بگید و تاثیر اونها رو بر ناخودآگاه مشتری ببینید.

یکی از تفاوتهای اساسی بین فروشندگان کارکشته و فروشندگان پیش پاافتاده، در روش گفتار اونهاست.



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️ ۳ استراتژی برای مواجهه با کاهش زمان سخنرانی شما



یکی از متداول‌ترین و ناخوشایندترین غافلگیری‌هایی که ممکن است به‌عنوان یک سخنران با آن مواجه شوید، کوتاه شدن وقت سخنرانی یا مصاحبه‌تان است. شاید یک مشکل فنی پیش بیاید که باعث تاخیر شود، یا شاید سخنرانی(های) قبلی طولانی شده باشد. وقتی کمتر از آنچه انتظار داشتید زمان در اختیار دارید، چگونه می‌توانید همچنان ارائه یا سخنرانی خود را اجرا کنید؟ نشریه هاروارد بیزنس ری‌ویو این سه استراتژی را به شما پیشنهاد می‌کند.

🔻با دو نسخه از ارائه خود آماده شوید. یک اسلاید مفصل و یک اسلاید کوتاه و پشتیبان تهیه کنید — و ارائه هر دو را از ابتدا تا انتها تمرین کنید. اگر به دلیل محدودیت زمانی پیش‌بینی‌نشده مجبورید کوتاه‌تر را انتخاب کنید، حتماً به شنوندگان خود اطلاع دهید که پس از جلسه، اطلاعات بیشتری را ارائه خواهید کرد.

🔹 سرفصل‌ها را ارائه کنید. برای هر اسلاید فقط سرصفحه‌های ساده ننویسید. در عوض، تیترهای کامل و توصیفی بنویسید که داستان را بیان می‌کند. به عنوان مثال، به جای اینکه اسلاید خود را «چشم انداز اقتصادی ۲۰۲۳» عنوان کنید، بنویسید «چشم انداز اقتصادی سال ۲۰۲۳ خوش بینانه است». این ترفند کوچک، اطلاعات مهم و خط پایین را در بالا برجسته می‌کند و انجام سریع ارائه شما را آسان‌تر می‌کند.

🔻 عذرخواهی نکنید، همکاران خود را زیر سوال نبرید یا عصبانی نشوید. طوری رفتار  کنید که گویی دقیقاً نسخه‌ای است که همیشه قصد ارائه آن را داشتید. اگر این کار را انجام دهید، به احتمال زیاد مخاطبان شما نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ده تكنيك بسيار موثر براي افزايش عزت نفس




✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️تکنیک تحسین کردن


💡برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر بدنبال افرادی بگردید که به آن موفقیتها دست یافته اند، آنها را تحسین نمایید و بدین گونه خود را هم ارتعاش با خواسته تان قرار دهید.

اگر دو نفر که رابطه زیبایی با هم دارند را می بینید به جای حسدورزی شروع نمایید به تحسین روابط زیبای آنها تا جهان شما را به سمت جذب روابط عالی هدایت نماید.

اگر فردی را می بینید که صاحب اتومبیلی است که آرزوی داشتنش را دارید به جای حسادت و آه و ناله در همان لحظه شروع کنید به تحسین طرف مقابل و خداوند را بابت دیدن فردی موفق سپاسگزار باشید تا جهان به شما بهتر از آرزویتان را ببخشد.

👈و اینگونه خود را هم فرکانس با آنچه در طلبش هستید قرار دهید.

#نکات


✉️ Telegram |📷  Instagram
🔴▪️نکات(تاثیر زبان بدن در مصاحبه شغلی)

🎙 @lect_negotio

⭕️میانگین زمان یک مصاحبه استخدامی حدود 40 دقیقه است، اما 33 درصد از 2000 مدیر شرکت‌کننده در یک نظرسنجی اظهار کردند که آنان در 90 ثانیه اول مصاحبه خواهند فهمید که آیا داوطلب را استخدام می‌کنند یا خیر⁉️

در همان نظرسنجی، مدیران اشتباهات زیر را به عنوان دلایل اصلی رد داوطلب برشمردند:

1⃣ 70 درصد اعتقاد داشتند داوطلبان استخدام از نظر ظاهر و پوشش بیش از حد غیررسمی در جلسه مصاحبه ظاهر شدند.

2⃣ 67 درصد گفتند متقاضیان استخدام قادر نبودند تماس چشمی برقرار کنند.

3⃣ 55 درصد به خاطر نحوه از در وارد شدن مصاحبه‌شونده به اتاق مصاحبه.

4⃣ 47 درصد مدیران ابراز می‌کردند که داوطلبان استخدام هیچ اطلاعاتی درباره شرکتی که برای مصاحبه آمده‌اند نداشتند.

5⃣ 38 درصد مدیران به خاطر کیفیت صدا و میزان اعتماد به نفس و هم‌چنین نداشتن لبخند متقاضی را رد کردند.

6⃣ 33 درصد دلیل رد کردن را نوع نشستن متقاضی هنگام مصاحبه بیان کردند.

7⃣ 26 درصد بد دست دادن متقاضی را دلیل رد شدن می‌دانند.

8⃣ 21 درصد یکی از دلایل رد شدن متقاضی را دست به سینه نشستن او هنگام مصاحبه عنوان کردند.


💡 پی نوشت:
در چند دقیقه اول یک مصاحبه شغلی, زبان بدن شما است که سخن می گوید, چرا که از کوزه همان برون تراود که در اوست.

☝️توصیه می شود که حداقل ۳ درصد از درآمدتان را روی توسعه خودتان سرمایه گذاری کنید.

📸 Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/01 19:34:12
Back to Top
HTML Embed Code: