Telegram Web Link
🔴▪️۱۵ عبارتی که باعث می‌شود دیگران به شما اعتماد نکنند

⭕️اگر سیاست‌های رفتاری و گفتاری درستی به‌خرج ندهید، گاهی‌اوقات راست‌گویی شما نیز ازسوی دیگران پذیرفته نمی‌شود.

🔶پس، از گفتن این عبارات در کلام خود بپرهیزید:

راست می‌گم
باور کن
تا جایی که من می‌دونم…
تا اونجا که خاطرم هست
مسئله اصلی اینه که…
واقعیت اینه که…
اگه بخوام راستش رو بگم…
من هرگز این کار رو نمی‌کردم
تکرار پرسش دیگران
چی…؟
واضح‌تر می‌گی…
پاسخ‌های کوتاه
پرهیز از کاربرد واژه «من»
باور می‌کنی؟
چطور می‌تونی به من شک کنی؟

#جلب_اعتماد

🎙 @lect_negotio
✔️ ۵ راه برای اینکه در صحبت کردن تاثیرگذارتر باشیم:

طرز صحبت کردن کارآفرینان موفق با آدم‌های معمولی فرق دارد. آنها خوب می‌دانند چطور مُخ دیگران را بزنند و از چه جملاتی استفاده کنند که بیشترین تأثیر را روی مخاطب‌شان بگذارند. در واقع، رمز موفقیت این افراد در هنر  دانستن فن بیان مناسب و متقاعد کردن دیگران است که از مهم‌ترین مهارت‌های ارتباطی به‌شمار می‌رود. در ادامه‌ی این مقاله با ما همراه باشید تا فقط با ۵ راه ساده به راز و رمز این هنر مسلط شوید و بتوانید در صحبت‌کردن تاثیرگذارتر باشید.

1️⃣ از موضع دانش و قدرت حرف بزنید


چنانچه با سؤالی مواجه شدید که جوابش را نمی‌دانید، به‌جای اینکه فقط اظهار بی‌اطلاعی کنید، چیزی بگویید که در عوض، کاربلد بودن‌تان به چشم بیاید. مثلا بگویید: «این موضوع، راسته کاره علی آقاست، پس بذارید ببینیم نظر علی در مورد این سؤال چیه.» این طرز جواب دادن موجب افزایش اعتبار حرفه‌ایِ شما نزد دیگران می‌شود، چون با این کار نشان می‌دهید که واقعا سعی دارید به سؤال طرف مقابل‌تان جواب دهید و اینکه خوب می‌دانید چطوری از تخصص همکاران‌تان برای رسیدن به‌ جواب کمک بگیرید.

2️⃣ همکاران‌تان را به شرکت در بحث تشویق کنید

هر وقت به بُن‌بَست رسیدید، از دیگر اعضای تیم‌ بپرسید: «دیگه چی کار می‌تونیم بکنیم تا یه قدم بیشتر به راه‌حل نزدیک شیم؟» به عبارت دیگر، از هم‌تیمی‌های خود نظرخواهی کنید و حتی اگر نظرات‌شان بیراه یا نشدنی بود، باز هم در تبادل‌نظر با آنها کوتاهی نکنید. به این ترتیب، دیگران را تشویق کرده‌اید که در بحث شرکت کنند و هر چه را در ذهن‌شان می‌گذرد با شما در میان بگذارند. شاید دانش و استعداد منحصربه‌فرد یکی از اعضای تیم‌ که می‌تواند چالش‌ها را از دریچه یا زاویه‌ی جدیدی ببیند، کمک کند که موانع را کنار بزنید.

3️⃣ از ابراز همدردی با دیگران غافل نشوید

به همکاران‌تان نشان دهید که تلاش‌شان را می‌بینید و قدر زحمات‌شان را می‌دانید تا ترغیب‌شان کنید به قابلیت‌های‌تان ارزش بگذارند و برای‌تان احترام قائل شوند. به مشکلات همکاران‌‌تان گوش دهید و برای اینکه بفهمند درک‌شان می‌کنید، خط فکری خودشان را در صحبت‌های‌تان بازتاب دهید. همچنین از زبان بدن کمک بگیرید تا در طول مکالمه به طرف مقابل نشان دهید به آنچه می‌گوید توجه دارید. مثلا کمی به جلو خم شوید و ارتباط چشمیِ مستقیم برقرار کنید تا همدلی کردن‌تان بیشتر حس شود. دیگر اینکه حرفی بزنید که به تقویت رابطه‌ی‌تان کمک کند، مثلا بگویید: «آره، خیلی چالشی به نظر می‌یاد» یا «می‌فهمم چی داری می‌گی.»

😀 اعتمادبه‌نفس داشته باشید و به دیگران هم اعتمادبه‌نفس دهید

هر وقت کسی به شما انتقاد کرد، نظراتش را در کمال آرامش بشنوید و حتی اگر نظراتش را قبول ندارید، خیلی مؤدبانه از اینکه دیدگاهش را صادقانه با شما در میان گذاشته تشکر کنید. این واکنش نشان می‌دهد به خودتان مسلط هستید و از هر بازخوردی که شاید به بهبود عملکردتان بینجامد، استقبال خواهید کرد. به‌علاوه، این طرز برخورد نشان می‌دهد به اندازه‌ی کافی، عاقل هستید که بازخوردهای کاربردی را به مرحله‌ی اجرا درآورید.

همچنین یادتان باشد دیگران را به دلیل نقاط ضعف‌شان به باد انتقاد نگیرید. در عوض، با تعریف و تمجیدهای سازنده بکوشید تا روحیه‌ی همکاران‌تان را تقویت کنید. مثلا بگویید: «خیلی داری کارت رو خوب انجام می‌دی.» یا مثلا «می‌دونم که می‌تونی انجامش بدی.» دیگران با شنیدن این قبیل تأکیدات مثبت ترغیب خواهند شد که نهایت تلاش‌شان را به کار ببندند.

😀 از دستاوردهای همکاران‌تان قدردانی کنید

به دستاوردهای سایر همکاران‌تان اذعان داشته باشید و نشان دهید که برای خدمات همگی آنها ارزش قائل هستید و می‌خواهید از زحمات‌شان قدردانی کنید. مثلا در پایان پروژه بگویید: «این یه تلاش تیمی فوق‌العاده بود. مطمئنا بدون شما نمی‌تونستم از پَسِش بربیام.» همین دو جمله‌ی ساده نشانه‌ی فروتنی، سخاوت، خوش‌قلبی و سایر خصلت‌های مثبتی است که دیگران را ترغیب می‌کند دوباره با شما همکاری کنند.

همان‌طور که در مقدمه‌ نیز اشاره کردیم، هنر متقاعد کردن دیگران یکی از مهم‌ترین مهارت‌های ارتباطی است و تسلط بر آن کمک‌تان خواهد کرد تا طوری حرف بزنید که اعضای تیم‌تان را راحت‌تر و مؤثرتر به سمت هدفی مشترک هدایت کنید. کلام آخر اینکه با رعایت صداقت در گفتار و گشاده‌رویی در رفتار می‌توانید احترام دیگران را جلب کرده و به درجه‌ای برسید که روی اطرافیانتان یا حتی عالم هستی تاثیر مثبت بگذارد.


Telegram | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️مقدمه سخنرانی

⭕️مقدمه‌ی سخنرانی هدف سخنرانی‌تان را مشخص می‌کند

1️⃣لحن گفتارتان را مشخص کنید: با مقدمه، شما می‌توانید توجه و علاقه‌ی مخاطب‌تان را برانگیزید و هم‌زمان آنها را از آنچه قرار است در ۵، ۱۰، یا حتی ۶۰ دقیقه‌ی بعدی بشنوند، آگاه کنید.
2️⃣توجه مخاطب را جلب کنید: وقتی در حال تدوین سخنرانی‌تان هستید، بکوشید جلب‌ِتوجه‌کننده‌ای را در مقدمه‌تان بگنجانید که فورا از همان آغاز صحبت، توجه مخاطب را به شما جلب کند و کاملا او را بر صندلی هشیار سازد.
3️⃣هدف‌تان را بیان کنید: وقتی سخنرانی‌تان را آغاز می‌کنید و توجه مخاطب را برمی‌انگیزید، به‌روشنی بیان کنید که آنها دقیقا چرا باید به سخنان شما گوش دهند.
4️⃣چکیده‌ای از موارد مورد بحث‌تان ارائه دهید: از مقدمه‌تان به عنوان فرصتی برای درمیان‌گذاشتنِ سلسله ایده‌های‌تان با مخاطب بهره بگیرید.

5️⃣نگارش مقدمه: با اینکه شاید کمی برعکس و خلاف منطق به نظر برسد، شما در واقع باید مقدمه‌تان را در آخر بنویسید. بهتر  است  ابتدا کل سخنرانی نوشته شود تا بتوانید نکات اصلی و بحث‌ها را به‌خوبی از آن بیرون بکشید.

#مقدمه_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴 داستان يك نمره ارفاق!!

خانم معلم در دفتر تنها بود که پسر کوچکی آرام درِ دفتر را باز کرد و با لحن محتاطی او را صدا کرد.
خانم معلم او را شناخت، اما بدون آن که بخواهد نارضایتی خودش را به رویش بیاورد، گفت: تو در امتحان نمره 9گرفتی. تو تنها کسی هستی که نمرۀ قبولی نگرفته است.
پسرک با خجالت و در حالی که صورتش سرخ شده بود، سرش را بلند کرد و گفت: خانم معلم، می‌شود... می‌شود یک نمره به من ارفاق کنید؟

خانم معلم با عتاب مادرانه‌ای سرش را تکان داد و گفت: یک نمره ارفاق کنم؟!!! این ممکن نیست. من طبق جواب‌هایی که در برگۀ امتحانت نوشته‌ای به تو نمره داده‌ام.

او اضافه کرد: نگران نباش. من که نمی‌خواهم به خاطر ضعفت در امتحان، تو را تنبیه کنم. تو باید در امتحان بعد تلاش بیشتری کنی و نمرۀ بهتری بگیری.

پسر با صدایی که نشان می‌داد خیلی ترسیده است، گفت: اما مادرم کتکم می‌زند. خانم معلم ساکت شد. او آرزوی والدین را درک می‌کرد که می‌خواهند بچه‌هایشان بهترین نمره‌ها را کسب کنند و موفق باشند؛ از طرفی نمی‌توانست در برابر بچه‌های بازیگوشی که در امتحاناتشان ضعیف هستند، نرمش نشان دهد. اما یک موضوع دیگر هم بود. او می‌دانست که کتک خوردن بچه‌ها هم هیچ کمکی به تحصیلشان نمی‌کند و حتی تأثیر منفی آن ممکن است آن‌ها را از تحصیل بازدارد. نمی‌دانست چه تصمیمی بگیرد. یک نمره ارفاق بکند یا نه. او در کار خود جداً اصول را رعایت می‌کند. اما به هر حال قلب رئوف مادرانه هم داشت.

نگاهی به پسرک کرد. هنوز تمام تن پسرک از ترس می‌لرزید و به گریه هم افتاده بود.
عاقبت رو به پسرک کرد و با صدای ملایمی گفت: ببین!، این پیشنهادم را قبول می‌کنی یا نه؟ .

من به ورقه‌ات یک نمره «ارفاق» نمی‌کنم. فقط می‌توانم یک نمره به تو «قرض» بدهم. تو هم باید در امتحان بعدی 2برابر آن را، یعنی 2 نمره به من پس بدهی. خوب است؟

پسرک با شادی غیر قابل وصفی گفت: چشم! من حتماً در امتحان بعدی 2نمره‌ به شما پس می‌دهم.
او با خوشحالی از خانم معلم تشکر کرد و رفت.
از آن پس برای این که بتواند در امتحان بعدی قرضش را به خانم معلم پس بدهد، با دقت زیاد درس می‌خواند. تا این که در امتحان بعد نمرۀ بسیار خوبی کسب کرد. از طرف مدرسه به او جایزه‌ای داده شد. وقتی در مراسم اعطای جایزه نگاهش به خانم معلم افتاد، از دیدن لبخندی که معلمش به او می‌زد، احساساتی شد و گریه کرد.
از پسِ آن «درس» که خانم معلم به او داده بود، مقطع دبیرستان را با نمرات عالی پشت سر گذاشت و وارد دانشگاه شد.

او همیشه ماجرای قرض نمره را برای دوستانش تعریف می‌کند و از بازگویی آن همیشه هیجان زده می‌شود. زیرا می‌داند که نمره‌ای که خانم معلم به او قرض داد، سرنوشتش را تغيير داد.

💡مراقب تاثیر تصمیمات به ظاهر کوچکمان بر سرنوشت افراد باشیم!


Telegram | Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴  تزیین کیک یادتان نرود:

  اگر بدنه‌ی سخنرانی شما کیک خوشمزه‌ای باشد که پخته‌اید، نتیجه‌گیری حکم تزیین روی کیک را دارد. نتیجه‌گیری‌تان در پایان سخنرانی ارائه می‌شود و آنچه اغلب افراد بلافاصله پس از سخنرانی‌تان به یاد می‌آورند، این است که سخنرانی خود را چطور تمام کرده‌اید. به همان اندازه که مقدمه‌ برای جلب توجه مخاطب مهم است، نتیجه‌گیری هم از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چون اثری ماندگار بر مخاطب دارد.

#اتمام_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️اصول سخنرانی عالی

⭕️فقط کافی است یک بار ارائه‌ای بد داشته باشید تا همیشه در یادها باقی بمانید. قطعا این خاطره‌ای نیست که بخواهید در ذهن همه از خودتان به جای بگذارید.اگر موضوع مورد نظر شما به اندازه‌ی مهم است که بخواهید آن را به‌طور شفاهی ارائه دهید، برای به خاطر سپردن مطالب نیاز به برنامه ریزی مناسب و آمادگی دارید.

👈اصول سخنرانی عالی

1️⃣درک مخاطب: یکی از اصول سخنرانی عالی، درک مخاطب است. برای این کار باید مشخصات، نیازها، خواسته‌ها، انتظارات و دانش کنونی مخاطب را در نظر بگیرید.

2️⃣آماده‌سازی محتوا: حالا که می‌دانید برای چه کسی ارائه می‌دهید و مخاطبان به چه علت به برنامه‌ی شما می‌آیند، باید تعیین کنید که چه چیزی ارائه دهید.

3️⃣ارائه با اعتماد به نفس: زمانی که با اعتماد به نفس و اقتدار ارائه دهید، مخاطب‌تان به شما توجه می‌کند و به عنوان کسی که ارزش گوش دادن دارد، به شما واکنش نشان می‌دهد.

4️⃣کنترل محیط: هرگز نمی‌توانید تمامی منابع مشکل‌زا را از بین ببرید اما می‌توانید با برنامه‌ریزی دقیق و آمادگی، مشکلات را به حداقل برسانید.

#اصول_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️روش برخورد درست با افراد بدقلق؛ناراضی یا دشوار

⭕️چندی پیش که به مطب یک دکتر مراجعه کردم روش درست برخورد با افراد ناراضی را به طور عملی دیدم. حدودا یک ساعتی بود که به همراه چند نفر دیگر در اتاق انتظار نشسته بودیم و خبری از دکتر نبود.

⬅️یکی از افراد در را باز کرده و گفت: “بله آقا؟ می توانم کمکی کنم؟” مرد با تحکم گفت: “این چه وضعش است؟ من ساعت سه وقت داشتم. الآن ساعت چهار است و هنوز دکتر را ندیده ام!” متصدی به جای هر گونه توضیحی گفت:

1️⃣ (موافقت): حق با شماست آقا. شما ساعت سه وقت دکتر داشتید…
2️⃣ (عذر خواهی): متاسفم که این قدر معطل شدید…
3️⃣ (بیان دلیل): دکتر درگیر عمل جراحی شده…
4️⃣ (اقدام): اجازه دهید به بیمارستان تلفن کنم و بپرسم چقدر طول می کشد کارشان تمام شود…
5️⃣ (قدر دانی): متشکرم که موقعیت را درک می کنید و ممنونم که این قدر صبور هستید.” خشم آن مرد بعد از دیدن رفتار متصدی و شنیدن این جملات، فروکش کرد.

بنابراین در برخورد با افراد ناراضی به جای تلف کردن وقتمان با توضیح و توجیه، تنها کاری که لازم است انجام دهیم روبه راه کردن اوضاع با بیان جملاتی درست و به موقع است.
#مشتری_ناراضی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️مردم ابتدا شخصیت فرد را می‌خرند

⭕️توانایی ایجاد اعتماد برای برقراری ارتباط بسیار حیاتی است؛ اما برای این که این روش موثر واقع شود، مهارت دیگری نیز باید کسب شود و آن روشی است که با افراد در سطح فردی (شخصی) ارتباط برقرار کنیم.

🔰در زمان ایجاد ارتباط با مردم، هرگز بر تفاوت‌های میان خودتان تاکید نکنید. در عوض روی شباهت‌ها، وجوه اشتراک، نقطه نظرات مشابه و عملکردهای همسان تاکید کنید.

🔰تمثیلی کهن از قانون تشدید در موسیقی وجود دارد. اگر یکی از تارهای گیتار را بکشید و نزدیک گیتار دیگری نگه‌ دارید، با اینکه آن دو هیچ تماسی با یکدیگر ندارند اما همان تار در گیتار بعدی نیز شروع به لرزش می‌کند. بر همین قیاس، انسان‌ها کسانی را که با آن‌ها در یک طول موج هستند، دیدگاه‌هایشان را درک کرده، توافق نظر و علایق مشترک داشته باشند، دوست دارند.

به یا داشته باشید اگر «پس از اولین فروش» ارتباط ایجاد نکنیم، فروش‌های بعدی هم صورت نخواهد پذیرفت.


🎙 @lect_negotio
🔴▪️حداقل ده فرایند وجود دارند که اگر همگی آنها به دنبال یکدیگر انجام شوند، می توان گفت که بازاریابی انجام شده است:

1- شناخت یک نیاز در جامعه
2- پیدا کردن محصول یا خدمتی که نیاز را برطرف کند
3- قیمت گذاری صحیح

4- مطالعات بازار
5- تشکیل بانکهای اطلاعاتی
6- تبلیغات (محصول و برند)

7- مدیریت ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان (SRM و CRM)
8- خدمات پس از فروش
9- روابط عمومی و نظرسنجی
10- بازنگری، توسعه و ارتقاء (مداوم) محصول یا خدمت

مشکل 99% افراد و کسب و کارها در این است که فقط فرایند 6 (تبلیغات) را انجام می دهند و نام آن را بازاریابی می گذارند.
#بازاریابی

🎙 @lect_negotio
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴شیوه ای اثربخش برای غلبه بر اضطراب سخنرانی




✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️ «شهامت نه گفتن» یک صرفه جویی تمام عیار است!


⭕️ زمان: کسی که خجول باشد، نمی‌تواند به دیگران نه بگوید، بنابراین مجبور به پذیرش حرف دیگران است و وقت زیادی از او تلف خواهد شد. (همین که یک نفر در صف حق شما را می‌خورد...)

⭕️ انرژی: فرد خجول برای کارهایی استفاده می‌شود که نمی‌خواهد! چون نمی‌تواند نه بگوید! چون حقش را به سادگی می‌توان خورد!

⭕️ احساسات منفی: احساسات منفی فرد خجول را بیچاره می‌کند زیرا افراد خجالتی دائماً از این که حق او خورده شده است ناراحت است. یا از دست خودش ناراحت است یا از دست دیگران.

⭕️ لذت نبردن: در یک مسافرت بین جاده‌ای، فرد خجول بیشتر در حال فکر کردن به این است که آیا به دیگران خواسته‌ام را بگویم یا نه تا این که بخواهد از سفر لذت ببرد.

⭕️ پول: چقدر به دلیل ناتوانی در نه گفتن پولی قرض دادید که دوست نداشتید، چقدر در وصول مطالبات مالی خود مشکل داشتید، چقدر به دلیل بروز ندادن توانمندی‌های خود فرصت‌های مالی را از دست دادید و دیگران از آنها استفاده کرده‌اند؟

#شهامت_در_صحبت
🎙 @lect_negotio
🔴▪️فن بیان و سخنرانی چیزهایی نیستند که این روزها مد شده باشد!‌ برخلاف تصور بعضی‌ها که فکر می‌کنند چند سالی بیشتر نیست که آدم‌ها برای به کرسی نشاندن حرفشان خوب صحبت کردن را آموخته‌اند، اهمیت نفود کلام از همان روزهای اول که بشر به توانایی حرف زدن دست یافت، احساس شد.

🔸بهبود مهارت فن بیان و سخنرانی:
۱. شمرده صحبت کنید
۲. با اعتمادبه‌نفس صحبت کنید
۳. به چیزی که می‌گویید اعتقاد داشته باشید
۴. خودپرستی را کنار بگذارید
۵. با صدای تان با ملایمت رفتار کنید
۶. حواس‌تان به وضع نشستن یا ایستادن تان باشد
۷. مراقب زیر و بَم صدای‌تان باشید
۸. خودتان را آماده کنید
۹. «بدون آمادگی خواندن» را شروع کنید
۱۰. تمرین کنید
۱۱. آرام باشید

#فن_بیان
🎙 @lect_negotio
🔴▪️4 تاکتیک‌ هوشمندانه در برابر رقبا

🚩 رقبا را وسوسه نکنید: رقبا به بازارهایی وارد می‌شوند که گمان می‌کنند سودی بالاتر از حد متوسط دارد. هر اقدامی برای منحرف کردن حواس آن‌ها از سود احتمالی یا واقعی‌‌تان، حضور شما در بازار را طولانی‌تر و قوی‌تر می‌کند.

🚩 جلب‌ توجه نکنید: نخستین استراتژی هنگام ورود به یک بازار سودآور این است که جلب‌توجه نکنید. خیلی کوچک و بی‌سروصدا وارد شوید و نشان دهید که سراغ بخش بسیار کوچکی از بازار رفته‌اید.

🚩 برنامه‌هایتان را مخفی نگه‌ دارید: رازدار باشید،‌ به خصوص هنگام ارائه محصولات جدید یا وقتی فرصت‌‌های فوق‌العاده‌ای در بازار پیدا می‌کنید. تا وقتی که برای عرضه محصول کاملا آماده نیستید تا حد ممکن پنهان‌کاری کنید.

🚩 توجه‌شان را منحرف کنید: به دنبال راه‌‌هایی برای منحرف کردن توجه رقبا از محصولات،‌ خدمات و بازارهای اصلی‌تان باشید. اگر یک محصول پرسود و چند محصول کم‌سود دارید، وقتی رقبا می‌پرسند کسب‌وکارتان چگونه پیش می‌رود، توجه‌شان را به محصولات پر تعداد کم‌سود جلب کنید تا فکر کنند بازار آنجا است و باید انرژی خود را آنجا صرف کنند.

#رقبای_کسب_و_کار


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️ تکنیک های مذاکره

1️⃣هیچگاه اولین پیشنهاد را شما ندهید
2️⃣همیشه دو خریدار را در کنار هم قرار دهید
3️⃣همیشه قیمت بالاتری بدهید
4️⃣هیچگاه خود را مشتاق نشان ندهید
5️⃣ همیشه برای ترک مذاکره آماده باشید
6️⃣ فکر کنید که طرف معامله به شما نیاز دارد
7️⃣ یاد بگیرید که ساکت بمانید
8️⃣ در مورد همه چیز تحقیق کنید
9️⃣ هیچگاه در وسط کار مذاکره را بر هم نزنید
🔟 همیشه مودب باشید

#تکنیک_های_مذاکره


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
0️⃣2️⃣🔣 تخفیف تکرار نشدنی ویژه دانشجویان سراسر دنیا

#باران_تخفیفات_پاییزی_دانشگاه_تهران

جامعترین دوره علم داده کل کشور

👨‍🏫آموزش 15 سرفصل تخصصی با 12 نرم افزار و ابزار کاربردی

💵امکان پرداخت قسطی و یکجا

🔰اعطای گواهینامه معتبر دوزبانه با قابلیت ترجمه رسمی و امکان استعلام از دانشگاه تهران🎓

🌐اطلاعات بیشتر
➡️https://tehrandata.org/courses/datascience/

😀 دریافت مشاوره رایگان و ثبت نام
☎️ 09377516759
😂 www.tg-me.com/tehrandata_admin
📲 instagram.com/tehran_datascience
🌐 www.tg-me.com/tehran_data
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴‍  بخشي از كتاب تبديل رويا به ثروت


چطور بقیه را وادار کنید تا رموز
ارزشمند موفقیتشان را با شما در میان بگذارند؟

اگر آنقدر خوش شانس هستید که در یک سازمان با تاجران موفق، کار میکنید وقتتان را صرف صحبت درباره ی بیس بال یا بدتر از آن، درباره ی خودتان نکنید. از فرصت استفاده کنید و چندتا سوال بپرسید.

سوالاتی ساده مثل این موارد:

بزرگترین مسئله کسب و کارت در پارسال چه بود؟
به کدام دستاوردت بیشتر از همه افتخار میکنی؟
با اشخاص جالبی اخیرا آشنا شده ای؟

اگر این کار را ادامه دهید، این اتفاقات می افتد:
اولا از این که چقدر  طرفتان راحت حر ف میزند، تعجب میکنید.
دوم از اینکه چقدر آموخته اید، حیرت میکنید. اگر به آدمها اجازه  دهید، حرفهای جالبی به شما خواهند زد، حتی اسرار ارزشمندی را به شما خواهند گفت.

فرصتهای کوچک،مقدمه ی تشکیل سازمانهای بزرگ هستند. 

مایکل مسترسون، تبدیل رویا به ثروت


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅾 کانالی که امروز بهتون معرفی میشه؛ قویترین کانال در تولید محتوای بازاریابی است.

خوب طبیعتا با این شرایط تلگرام وقتی کانالی که تولید محتوا دارد و منابع خارجی را ترجمه می‌کند و به رایگان در اختیار اعضا قرار می‌دهد باید جذابیت داشته باشد.

کانال هنر بازاریابی این محتواهای جدید را به زبان فارسی به شما عرضه میکند. آدرس کانال اینجاست👇

@honarebazar
🔴▪️ چک لیست برنامه ریزی برای مذاکره

🔸مذاکره خوب است با چه نتیجه ای به پایان برسد؟
🔸چه خط قرمزهایی در این مذاکره دارم که نباید از آنها عبور کنم؟
🔸تقاضا و خواسته های من در هر یک از موضوعات مذاکره چیست؟ چگونه آنها را بسته بندی کنم؟
🔸چگونه فضای حسن نیت را در ابتدای مذاکره ایجاد کنم؟
🔸 برای ایجاد یک جو متعادل و حس خوب در جلسه، چه ابزارهایی در اختیار دارم؟
🔸آیا مناسب است که در این مذاکره از واسطه استفاده کنم؟
🔸بهتر است مذاکره گروهی انجام دهم یا مذاکره فردی؟ مذاکره را در خلوت انجام دهم یا در حضور دیگران؟
🔸اگر ترجیح می‌دهم مذاکره گروهی داشته باشیم، نقش هر فرد در مذاکره چه خواهد بود؟
🔸 گفتگوی پایانی مناسب برای این مذاکره چیست؟
🔸 آیا لازم است امتیازی برای نشان دادن حسن نیت در نظر بگیرم؟
🔸چه امتیازهای مشروطی در این مذاکره وجود دارد که حاضر به معامله آنها هستم؟
🔸 آیا لازم است برای پایان این مذاکره، امتیاز پایانی در نظر گرفته شود؟
👈 بعد از مرور همه‌ی گام‌های برنامه ریزی در مذاکره آیا هنوز مناسب می‌دانم که مذاکره کنم؟ شاید بهتر باشد مذاکره نکنم.

#چک_لیست
#مذاکره


✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️ هرگز با مشتری بحث نکنید "

🔰 یک فروشنده حرفه ای اگر حق با او هم باشد هرگزحق ندارد با مشتری بحث کند.زیرا شاید به ظاهر فروشنده پیروز شود ولی در کل باخته است. مشتری ای که در بحث باخته دیگر برای خرید نمی آید و فروشنده فرصت فروش برای مشتری در ماه و سال را ازدست می دهد.

♦️به طور مثال:

🔴مشتری می گوید آقا این محصول شما خیابان پایینی نصف قیمت می دهد قیمت شما گران هست.

🔵فروشنده در جواب با وجود اینکه می داند مشتری دروغ می گوید و قیمت این کالا بالاتر هست به جای اینکه عصبی شود و با مشتری بحث کند و بگوید نه شما ده تا بیارید من همین الان از شما می خرم . باید خونسردی خود را حفظ کند و بگوید همین طوره ولی شما تا حالا چند بار جنس ارزون با کیفیت خریدید؟ این کالا اگر یک مقداری گران تر از اون کالا هست ولی با کیفیت تر و مثلا دوسال برای شما عمر می کند و.....

👈 اینجوری مشتری را تخریب نکردید ، با او بحث نکردید و به او فروختید و باز هم بر می گردد.
#بحث_با_مشتری

🎙 @lect_negotio
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 این گربه مدتی در اصطبل زندگی کرده و راه رفتنش شبیه اسبها شده!😄



💡حواسمون باشه با چه کسانی معاشرت می کنیم



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/03 15:29:51
Back to Top
HTML Embed Code: