Telegram Web Link
🔴▪️ «شهامت نه گفتن» یک صرفه جویی تمام عیار است!


⭕️ زمان: کسی که خجول باشد، نمی‌تواند به دیگران نه بگوید، بنابراین مجبور به پذیرش حرف دیگران است و وقت زیادی از او تلف خواهد شد. (همین که یک نفر در صف حق شما را می‌خورد...)

⭕️ انرژی: فرد خجول برای کارهایی استفاده می‌شود که نمی‌خواهد! چون نمی‌تواند نه بگوید! چون حقش را به سادگی می‌توان خورد!

⭕️ احساسات منفی: احساسات منفی فرد خجول را بیچاره می‌کند زیرا افراد خجالتی دائماً از این که حق او خورده شده است ناراحت است. یا از دست خودش ناراحت است یا از دست دیگران.

⭕️ لذت نبردن: در یک مسافرت بین جاده‌ای، فرد خجول بیشتر در حال فکر کردن به این است که آیا به دیگران خواسته‌ام را بگویم یا نه تا این که بخواهد از سفر لذت ببرد.

⭕️ پول: چقدر به دلیل ناتوانی در نه گفتن پولی قرض دادید که دوست نداشتید، چقدر در وصول مطالبات مالی خود مشکل داشتید، چقدر به دلیل بروز ندادن توانمندی‌های خود فرصت‌های مالی را از دست دادید و دیگران از آنها استفاده کرده‌اند؟

#شهامت_در_صحبت
🎙 @lect_negotio
🔴▪️نکات طلایی زبان بدن در مواجه با مشتری

⭕️اولین کار اینکه هیج قضاوتی در مورد مشتری نداشته باشید.

🔸بدانید شما کار فروش را انجام می دهید و باید بر اساس وظیفه تون عمل کنید حتی اگر قضاوتی نیز در مشتریان برای شما ایجاد می‌شود.
🔹اجازه ندهید قضاوتتون در عملکردتون دخالت داشته باشد و شما جوری عمل کنید که تاثیر مثبت روی مشتریان داشته باشید.
🔸با علاقه به حرفهای آنان گوش دهید و خود را مشتاق به شنیدن حرفهای آنان نشان دهید.
🔹روی حرکات بدنی خود توجه کنید وقتی مشتری صحبت می کند روی بر نگردانید به اطراف نگاه نکنید فاصله رعایت کنید.
🔸وقتی مشتری صحبت می کند کمی به طرف مشتری خم شوید.
🔹دست یه سینه نباشید با دستهای باز مقابل مشتری بایستید.
#زبان_بدن
#مشتری

🎙 @lect_negotio
🔴▪️چگونه محصول خود را بفروشیم:

🔺درمورد خود و محصول خود شفاف سازی کنید
🔻90% از زمان را به صحبت های مشتری اختصاص دهید
🔺به مشتری اجازه دهید به شما اعتماد کند
🔻زمانی که محصول خود را تلفنی می‌فروشید بایستید
🔺به مشتریان خود زمان دهید تا تصمیم گیری کنند
🔻زیره به کرمان نبرید
🔺همه راه ها را امتحان کنید تا جواب مثبت بگیرید
🔻خوش بین باشید، نه واقع گرا
🔺تا اخرین نفس پیگیر باشید

#فروش_محصول

🎙 @lect_negotio
🔴▪️حداقل ده فرایند وجود دارند که اگر همگی آنها به دنبال یکدیگر انجام شوند، می توان گفت که بازاریابی انجام شده است:

1- شناخت یک نیاز در جامعه
2- پیدا کردن محصول یا خدمتی که نیاز را برطرف کند
3- قیمت گذاری صحیح

4- مطالعات بازار
5- تشکیل بانکهای اطلاعاتی
6- تبلیغات (محصول و برند)

7- مدیریت ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان (SRM و CRM)
8- خدمات پس از فروش
9- روابط عمومی و نظرسنجی
10- بازنگری، توسعه و ارتقاء (مداوم) محصول یا خدمت

مشکل 99% افراد و کسب و کارها در این است که فقط فرایند 6 (تبلیغات) را انجام می دهند و نام آن را بازاریابی می گذارند.
#بازاریابی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️مردم ابتدا شخصیت فرد را می‌خرند

⭕️توانایی ایجاد اعتماد برای برقراری ارتباط بسیار حیاتی است؛ اما برای این که این روش موثر واقع شود، مهارت دیگری نیز باید کسب شود و آن روشی است که با افراد در سطح فردی (شخصی) ارتباط برقرار کنیم.

🔰در زمان ایجاد ارتباط با مردم، هرگز بر تفاوت‌های میان خودتان تاکید نکنید. در عوض روی شباهت‌ها، وجوه اشتراک، نقطه نظرات مشابه و عملکردهای همسان تاکید کنید.

🔰تمثیلی کهن از قانون تشدید در موسیقی وجود دارد. اگر یکی از تارهای گیتار را بکشید و نزدیک گیتار دیگری نگه‌ دارید، با اینکه آن دو هیچ تماسی با یکدیگر ندارند اما همان تار در گیتار بعدی نیز شروع به لرزش می‌کند. بر همین قیاس، انسان‌ها کسانی را که با آن‌ها در یک طول موج هستند، دیدگاه‌هایشان را درک کرده، توافق نظر و علایق مشترک داشته باشند، دوست دارند.

به یا داشته باشید اگر «پس از اولین فروش» ارتباط ایجاد نکنیم، فروش‌های بعدی هم صورت نخواهد پذیرفت.


🎙 @lect_negotio
🔴▪️بزرگ‌ترین اشتباه در تماس تلفنی جهت بازاریابی و فروش این است که سعی کنید در صحبت هایتان رقیبان خود را کوچک کنید.

⭕️تحقیقات نشان داده است هرگاه شما درباره‌ی کسی بدگویی کنید، مخاطب همان ویژگی‌های منفی را در خود شما می‌بیند. مثلا اگر بگویید رقیب‌تان کلاهبردار یا فریبکار است، مشتری بالقوه شما را با این ویژگی خواهد دید و نسبت به شما، اجناس و خدمات‌تان بی‌اعتماد می‌شود.

پس بهتر است هیچ‌وقت رقیبان خود را زیر سؤال نبرید و از آنها ایراد نگیرید؛ چون مشتری حرف شما را قبول نخواهد کرد و در واقع ضربه‌ای است که خودتان به کسب‌وکارتان می زنید.
#بازاریابی_تلفنی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️متقاعد کردن در فروش

1️⃣ با زبان خریدار تطبیق پیدا کنید
برخی از مردم «بصری» هستند و اساسا بر آنچه که می‌بینند تکیه می‌کنند؛ برخی دیگر «شنیداری» هستند و اطلاعات را با گوش‌ دادن جذب می‌کنند یا برخی «جنبشی» هستند و با خواندن و لمس کردن اطلاعات را پردازش می‌کنند.

2️⃣با «الگوی قطعیت» آن‌ها تطبیق پیدا کنید
وقتی که فهمیدید که مشتریان اطلاعات را چگونه پردازش می‌کنند، بفهمید که آن‌ها چه می‌کنند تا با تصمیمی خود را راحت حس کنند. الگوی قطعیت فرایندی است که در طی آن خریدار‌ان برای ادامه‌ مسیر احساس امنیت می‌کنند. برخی افراد اطلاعات را به سرعت قبول می‌کنند و عمل می‌کنند. دیگران باید حرف‌های شما را بار‌ها و بار‌ها بشنوند تا بتوانند آماده‌ انتخاب شوند.

3️⃣ با معیار‌های انتخاب آن‌ها، خود را وفق دهید
معیار مشخصی که خریدار می‌خواهد تحقق یابد تا بتواند انتخاب خود را انجام دهد، را کشف کنید. سوالاتی بپرسید و به دقت به جواب‌ها گوش دهید. گفتگو را به سمتی سوق دهید که به دغدغه‌ها و موقعیت مشتری احتمالی اشاره کند.
#متقاعد_کردن_در_فروش

🎙 @lect_negotio
🔴▪️روش برخورد درست با افراد بدقلق؛ناراضی یا دشوار

⭕️چندی پیش که به مطب یک دکتر مراجعه کردم روش درست برخورد با افراد ناراضی را به طور عملی دیدم. حدودا یک ساعتی بود که به همراه چند نفر دیگر در اتاق انتظار نشسته بودیم و خبری از دکتر نبود.

⬅️یکی از افراد در را باز کرده و گفت: “بله آقا؟ می توانم کمکی کنم؟” مرد با تحکم گفت: “این چه وضعش است؟ من ساعت سه وقت داشتم. الآن ساعت چهار است و هنوز دکتر را ندیده ام!” متصدی به جای هر گونه توضیحی گفت:

1️⃣ (موافقت): حق با شماست آقا. شما ساعت سه وقت دکتر داشتید…
2️⃣ (عذر خواهی): متاسفم که این قدر معطل شدید…
3️⃣ (بیان دلیل): دکتر درگیر عمل جراحی شده…
4️⃣ (اقدام): اجازه دهید به بیمارستان تلفن کنم و بپرسم چقدر طول می کشد کارشان تمام شود…
5️⃣ (قدر دانی): متشکرم که موقعیت را درک می کنید و ممنونم که این قدر صبور هستید.” خشم آن مرد بعد از دیدن رفتار متصدی و شنیدن این جملات، فروکش کرد.

بنابراین در برخورد با افراد ناراضی به جای تلف کردن وقتمان با توضیح و توجیه، تنها کاری که لازم است انجام دهیم روبه راه کردن اوضاع با بیان جملاتی درست و به موقع است.
#مشتری_ناراضی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️با لحن مثبت صحبت کنید

⭕️لحن مثبت مکالمه را به سمت جلو پیش می‌برد و از سوءتفاهم‌های احتمالی جلوگیری می‌کند.

〰️کلماتی مانند نتوانستن، نشدن و باید بار منفی دارند و بهتر است در زمان صحبت با مشتری از آن‌ها استفاده نکنیم.

〰️همیشه به خاطر داشته باشید که بر روی مشکل تمرکز کرده و به راه حل آن فکر کنید؛ به جای آنکه یک عکس‌العمل بدون فکر انجام دهید.

❇️مثال‌های زیر را در نظر بگیرید:

🔸بد: "نه ما آن چه می‌خواهید را نداریم."
🔸معمولی: "متوجه منظور شما شدم و می‌دانم که این ویژگی مفید است، اما متأسفانه در حال حاضر برنامه‌ای برای استفاده از این ویژگی نداریم."
🔸خوب: "بسیار ممنون هستیم که وقت خود را در اختیار ما قرار داده‌اید و نظر خود را با ما به اشتراک گذاشته‌اید. در حال حاضر، امکان استفاده از این ویژگی وجود ندارد. اکثر ویژگی‌هایی که ما در آینده به محصولاتمان اضافه می‌کنیم از ایده‌های شما گرفته می‌شوند. از اینکه ایده‌ی خود را با مطرح کرده‌اید سپاسگزاریم."
#لحن_مثبت

🎙 @lect_negotio
🔴▪️گذار سخنرانی

⭕️گذارها باعث می‌شوند سخنرانی‌تان از بخش یا نکته‌ای به بخش و نکته‌ای دیگر جریانی آرام داشته باشد.

🔶نکاتی که باید در گذار سخنرانی رعایت شوند عبارت‌اند از:

1️⃣هنر توالی بدون وقفه
📌برای اینکه از نکته‌ای به نکته‌ی بعدی بروید، نیازمند حفظ توالی بدون وقفه هستید. گاهی، نکات شما شاید موضوعات یا مفاهیم مشابهی داشته باشند؛ از این رو، ترتیب نکته‌های‌تان را به‌شکلی بچینید که بر آن شباهت‌ها تأکید شود.

2️⃣نگارش گذارها
📌پس از اینکه نکات اصلی‌تان را مشخص کردید و طرح کلی شواهدی را که برای پشتیبانی از آنها بهره خواهید گرفت نوشتید، این نکات را اولویت بندی و مرتب کنید تا دارای منطقی‌ترین ترتیب ممکن باشند.

#گذار_سخرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️آماده‌سازی برای ارائه‌ آسانسوری

⭕️آماده کردن یک ارائه‌ آسانسوری صحیح، زمانبر است. باید برای دست یافتن به یک معرفی قانع کننده، چند نسخه از آن را امتحان کنید تا به یک ورژن طبیعی و مکالمه‌ گونه برسید.

1️⃣هدف‌تان را مشخص کنید: صحبت خود را با فکر کردن در مورد هدف‌تان آغاز کنید.
2️⃣توضیح دهید که چه می‌کنید: معرفی را با توضیح اینکه شرکت‌تان چه می‌کند، آغاز کنید. روی مشکلاتی که حل می‌کنید و چگونگی کمک به افراد، تمرکز کنید.
3️⃣پیشنهاد فروش منحصر به خود را ارائه دهید: ارائه‌ آسانسوری شما باید منتقل‌کننده‌ی پیشنهاد منحصر به فردتان باشد.
4️⃣توجه را با یک سؤال جلب کنید: پس از صحبت در مورد طرح فروش منحصر به فرد‌تان، باید مخاطب را مجذوب کنید. برای این کار، سؤالات باز (سؤالاتی که نمی‌توان با «بله» یا «خیر» به آنها پاسخ داد) مطرح کنید تا آنها را در مکالمه درگیر کنید.
5️⃣ارائه را یکدست کنید: زمانی که هر بخش از ارائه را تکمیل کردید، همه‌ی آنها را در کنار هم قرار دهید.
6️⃣تمرین کنید:تمرین برای این کار، مانند هر کار دیگری باعث پیشرفت می‌شود.

#ارائه_آسانسوری

🎙 @lect_negotio
🔴▪️اصول سخنرانی عالی

⭕️فقط کافی است یک بار ارائه‌ای بد داشته باشید تا همیشه در یادها باقی بمانید. قطعا این خاطره‌ای نیست که بخواهید در ذهن همه از خودتان به جای بگذارید.اگر موضوع مورد نظر شما به اندازه‌ی مهم است که بخواهید آن را به‌طور شفاهی ارائه دهید، برای به خاطر سپردن مطالب نیاز به برنامه ریزی مناسب و آمادگی دارید.

👈اصول سخنرانی عالی

1️⃣درک مخاطب: یکی از اصول سخنرانی عالی، درک مخاطب است. برای این کار باید مشخصات، نیازها، خواسته‌ها، انتظارات و دانش کنونی مخاطب را در نظر بگیرید.

2️⃣آماده‌سازی محتوا: حالا که می‌دانید برای چه کسی ارائه می‌دهید و مخاطبان به چه علت به برنامه‌ی شما می‌آیند، باید تعیین کنید که چه چیزی ارائه دهید.

3️⃣ارائه با اعتماد به نفس: زمانی که با اعتماد به نفس و اقتدار ارائه دهید، مخاطب‌تان به شما توجه می‌کند و به عنوان کسی که ارزش گوش دادن دارد، به شما واکنش نشان می‌دهد.

4️⃣کنترل محیط: هرگز نمی‌توانید تمامی منابع مشکل‌زا را از بین ببرید اما می‌توانید با برنامه‌ریزی دقیق و آمادگی، مشکلات را به حداقل برسانید.

#اصول_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️برای داشتن فن بیان فقط از صدای خود استفاده نکنید.

⭕️اهمیت زبان بدن شما درست به اندازه کلماتی است که از دهان شما بیرون می‌آید. وقتی حرکات و ژست‌های شما متفاوت باشد صمیمی‌تر به نظر می‌رسید.

وقتی صحبت می‌کنید با موی یا لباس خود بازی نکنید. از این حرکات عدم اعتماد به نفس برداشت می‌شود.
#فن_بیان

🎙 @lect_negotio
🔴▪️مقدمه سخنرانی

⭕️مقدمه‌ی سخنرانی هدف سخنرانی‌تان را مشخص می‌کند

1️⃣لحن گفتارتان را مشخص کنید: با مقدمه، شما می‌توانید توجه و علاقه‌ی مخاطب‌تان را برانگیزید و هم‌زمان آنها را از آنچه قرار است در ۵، ۱۰، یا حتی ۶۰ دقیقه‌ی بعدی بشنوند، آگاه کنید.
2️⃣توجه مخاطب را جلب کنید: وقتی در حال تدوین سخنرانی‌تان هستید، بکوشید جلب‌ِتوجه‌کننده‌ای را در مقدمه‌تان بگنجانید که فورا از همان آغاز صحبت، توجه مخاطب را به شما جلب کند و کاملا او را بر صندلی هشیار سازد.
3️⃣هدف‌تان را بیان کنید: وقتی سخنرانی‌تان را آغاز می‌کنید و توجه مخاطب را برمی‌انگیزید، به‌روشنی بیان کنید که آنها دقیقا چرا باید به سخنان شما گوش دهند.
4️⃣چکیده‌ای از موارد مورد بحث‌تان ارائه دهید: از مقدمه‌تان به عنوان فرصتی برای درمیان‌گذاشتنِ سلسله ایده‌های‌تان با مخاطب بهره بگیرید.

5️⃣نگارش مقدمه: با اینکه شاید کمی برعکس و خلاف منطق به نظر برسد، شما در واقع باید مقدمه‌تان را در آخر بنویسید. بهتر  است  ابتدا کل سخنرانی نوشته شود تا بتوانید نکات اصلی و بحث‌ها را به‌خوبی از آن بیرون بکشید.

#مقدمه_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️بدنه سخنرانی

⭕️بدنه‌ی سخنرانی‌تان نقطه‌ای است که تک‌تک نکات اصلی‌تان را با جزئیات شرح می‌دهید. بدنه جایی است که داستان‌تان را تعریف می‌کنید.

🔶نکاتی که باید در بدنه سخنرانی رعایت شوند عبارت‌اند از:

1️⃣نکات اصلی‌تان را ارائه دهید
📌بدنه باید حدود سه‌چهارم از کل زمان سخنرانی‌تان را دربرگیرد؛ چون در آنجا می‌خواهید جزئیات نکات کلیدی‌تان را بیان کنید.

2️⃣محتوای خود را سازمان‌دهی کنید
📌هدف‌تان را مشخص کنید و نکات اصلی‌تان را تعیین کنید

3️⃣تصمیم بگیرید که داستان‌تان را چطور تعریف کنید
📌صرف‌نظر از هدف یا ترتیب نکته‌های‌تان، همواره مهم است که حواس‌تان به رئوس کلی سخنرانی‌تان باشد تا حاشیه نروید.

4️⃣نگارش بدنه
📌وقتی طوفان فکری را انجام دادید و نکات اصلی سخنرانی‌تان را مشخص کردید، می‌توانید شروع به نوشتن بدنه‌ی سخنرانی‌تان کنید.

#بدنه_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️نتیجه‌گیری سخنرانی

⭕️نتیجه‌گیری سخنرانی‌تان، هدف و نکات اصلی شما را خلاصه می‌کند و در عین حال، اثری ماندگار بر مخاطب می‌گذارد.

1️⃣اثری ماندگار بگذارید: نتیجه‌گیری‌تان در پایان سخنرانی ارائه می‌شود و آنچه اغلب افراد بلافاصله پس از سخنرانی‌تان به یاد می‌آورند، این است که سخنرانی خود را چطور تمام کرده‌اید.

2️⃣نکات‌تان را خلاصه کنید: هدف نتیجه‌گیری خلاصه‌کردن نکات اصلی شما و آماده‌کردن مخاطب برای به‌ پایان‌ رساندن سخنرانی‌تان است.

3️⃣بازگویی در مقابل تکرار: اگرچه خلاصه‌کردنِ نکات اصلی‌تان مهم است، هشیار باشید که صرفا نکات‌تان را کلمه‌به‌کلمه تکرار نکنید.

4️⃣با نکته‌ای مهم به پایان برسانید: باید سخنرانی‌تان را با چیزی به‌یادماندنی به پایان برسانید. نتیجه‌گیری جایی است که پیام کلیدی‌تان را در آن می‌گنجانید.

5️⃣نگارش نتیجه‌گیری: مانند مقدمه، باید نتیجه‌گیری را در آخر بنویسید. مقدمه و نتیجه‌گیری سخنرانی‌تان، مانند جلدِ رو و پشت کتاب، نگه‌دارنده‌های بدنه‌ی سخنرانی هستند؛ پس منطقی است که آنها را صرفا پس از نگارش بدنه بنویسید.

#نتیجه_گیری_سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️مشتری احتمالی مناسب ویژگی‌هایی دارد که می‌توان آن‌ها را این‌گونه طبقه‌بندی کرد:

🔰 زمان‌بندی: مشتری احتمالی نیازی واقعی دارد که توسط محصولات و خدمات شما برآورده می‌شود و هم‌اکنون این نیاز وجود دارد.
🔰مشکل: مشتری احتمالی مشکلی شفاف و مشخص دارد که محصول و خدمت شما آن‌ را حل می‌کند.
🔰 ارزش: مشتری احتمالی هدف مشخصی دارد که با کمک محصولات و خدمات شما با هزینه‌ای بسیار کم‌تر از ارزش خود هدف، می‌تواند به آن دست یابد.
🔰درد: مشتری ناراضی است یا ناخرسندی‌هایی‌ دارد که برطرف کردن آن‌ها از عهده محصولات و خدمات شما ساخته است.
🔰 نتیجه: مشتری احتمالی نیازی دارد یا می‌خواهد به نتایج مشخصی دست یابد و محصولات و خدمات شما باعث می‌شود که سریع‌تر، بهتر و ارزان‌تر به آن نتیجه دست یابد و بدون استفاده از این محصولات و خدمات چنین امکانی برایش میسر نمی‌شد.

↙️شفافیت مهم‌ترین عامل در هر شرایطی است. هم شما و هم مشتری احتمالی باید به‌ وضوح بدانید که چه نیاز، مشکل، هدف، نتیجه یا دردی وجود دارد و چرا محصول یا خدمت شما روشی مقرون‌به‌صرفه برای مواجهه با آن‌ها است.
#مشتری_احتمالی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️قطعی‌ کردن فروش

⭕️قدرتمندترین واژه در فرایند فروش «درخواست» است. افراد زیادی از عدم پذیرش یا شنیدن واژه «نه» در مکالمه فروش هراسانند و به همین دلیل، هیچ‌گاه درخواست نمی‌کنند.

⬅️دعوت به خرید. شاید ساده‌ترین تکنیک قطعی‌ کردن فروش دعوت به خرید است. وقتی محصول را ارائه کردید، بپرسید: «آیا نگرانی یا سوالی دارید که در موردش صحبت نکرده باشیم؟»
وقتی مشتری می‌گوید: «نه، فکر می‌کنم در مورد تمام موارد صحبت شد.» با گفتن جمله: «خوب، پس چرا آن‌ را امتحان نمی‌کنید؟» مشتری را دعوت به خرید می‌کنید.

⬅️ می‌توانید درباره نحوه تحویل محصول یا خدمت صحبت کنید. بسیاری از مشتریان تنها چیزی که احتیاج دارند کمی تشویق و ترغیب است. وقتی از آن‌ها می‌پرسید: «اگر علاقه‌مند هستید، چرا آن‌ را امتحان نمی‌کنید؟» از شنیدن پاسخ: «حتما، چرا که نه؟» شگفت‌زده خواهید شد.

اگر اعتماد و صمیمیت کافی ایجاد کنید، نیازها را به‌ دقت تشخیص دهید، یک ارائه منفعت‌محور شفاف تدارک ببینید و به تمامی اعتراضات مشتری احتمالی پاسخ دهید، فروش خود‌به‌خود به‌ سوی قطعی‌ شدن پیش می‌رود.
#قطعی_کردن_فروش

🎙 @lect_negotio
🔴▪️به پایان مکالمات دقت کنید

⭕️همیشه سعی کنید طوری نیازهای مشتری را برطرف کنید که در پایان مکالمه، جمله‌ی "خب، خیلی ممنونم. من دیگر مشکلی ندارم" را از زبانش بشنوید.

برای مثال می‌توانید مکالمه خود با مشتری را به شکل زیر به پایان ببرید:

🔸بسیار عالی. خیلی خوشحالم که توانستم مشکل شما را برطرف کنم. اگر مشکل دیگری وجود دارد خوشحال می‌شوم که به شما کمک کنم.

❇️شاید باورتان نشود، اما بسیاری از مشتریان تا قبل از اینکه در مورد مشکلات دیگر از آن‌ها سوال نشود، پرسش خود را مطرح نمی‌کنند. عبارت "خوشحالم می‌شوم به شما کمک کنم" باعث می‌شود مشتری احساس بدی بابت سوال‌های خود نداشته باشند.

#پایان_مکالمات

🎙 @lect_negotio
🔴▪️۱۵ عبارتی که باعث می‌شود دیگران به شما اعتماد نکنند

⭕️اگر سیاست‌های رفتاری و گفتاری درستی به‌خرج ندهید، گاهی‌اوقات راست‌گویی شما نیز ازسوی دیگران پذیرفته نمی‌شود.

🔶پس، از گفتن این عبارات در کلام خود بپرهیزید:

راست می‌گم
باور کن
تا جایی که من می‌دونم…
تا اونجا که خاطرم هست
مسئله اصلی اینه که…
واقعیت اینه که…
اگه بخوام راستش رو بگم…
من هرگز این کار رو نمی‌کردم
تکرار پرسش دیگران
چی…؟
واضح‌تر می‌گی…
پاسخ‌های کوتاه
پرهیز از کاربرد واژه «من»
باور می‌کنی؟
چطور می‌تونی به من شک کنی؟

#جلب_اعتماد

🎙 @lect_negotio
2024/10/04 23:22:02
Back to Top
HTML Embed Code: