Telegram Web Link
سوال:اگر مستاجر که اجاره و کرایه خانه را پرداخت نکند راهکار چیست؟
پاسخ:طبق بند ۹ ماده ۱۴ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶، موجر می‌تواند حسب مورد صدورحکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند.معمولاً مراجعه به مرجع قضایی در این موارد زمانی است که مستأجر با پایان یافتن مهلت قراردادش اقدام به تخلیه ملک نکند، لذا در‌صورتی‌که مستأجر با پایان مدت اجاره‌اش اقدام به تخلیه ملک بنماید و بر بدهکار بودن خود نیز اذعان داشته باشد، دیگر مراجعه به مراجع قضایی ضروری نیست، اما شما با احتساب اجاره‌های معوقه و سایر هزینه‌ها و کسر آن از مبلغ ودیعه می‌توانید بدون مراجعه به دادگستری مشکل را حل کنید.طبق بند ۹ ماده ۱۴ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶، موجر می‌تواند حسب مورد صدورحکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند.دادگاه ضمن‌حکم فسخ اجاره، دستور تخلیه مورد اجاره را صادر می‌نماید و این‌حکم علیه مستأجر یا متصرف اجرا و محل، تخلیه خواهد شد: «در صورتی که مستأجر در مهلت مقرر در ماده ۶ این قانون ازپرداخت مال‌الاجاره یا اجرت‌المثل خودداری نموده و با ابلاغ اخطاردفترخانه تنظیم‌کننده سند اجاره یا اظهارنامه (در موردی که‌اجاره‌نامه عادی بوده یا اجاره‌نامه‌ای در بین نباشد) ظرف ده روزقسط یا اقساط عقب افتاده را نپردازد.در این مورد اگر اجاره‌نامه رسمی باشد موجر می‌تواند از دفترخانه یا اجرای ثبت صدور اجرائیه بر تخلیه و وصول اجاره‌بها را درخواست نماید.» هر‌گاه پس از صدور اجرائیه، مستأجر اجاره آپارتمان عقب افتاده را تودیع کند اجرای ثبت تخلیه را متوقف می‌کند، ولی موجر می‌تواند به استناد تخلف مستأجر از پرداخت اجاره‌بها از دادگاه درخواست تخلیه عین مستأجر را بنماید.هر‌گاه اجاره‌نامه عادی بوده یا سند اجاره تنظیم نشده باشد موجر می‌تواند برای تخلیه عین مستأجره و وصول اجاره‌بها به دادگاه مراجعه کند.
🌹🪡🌹💚🌹
فرگشت یافتن سازوکاری برای احتراز از آمیزش با محارم

روانشناسی فرگشتی می‌گوید که سنجشگری برای احتراز از آمیزش با اقوام نزدیک فرگشت یافته است.

در یک نظرخواهی از ۱۸۶ نفر که بین ۱۸ تا ۴۷ سال سن داشتند، هتک ناموس و کودک آزاری در صدر فهرست تابوهای اجتماعی قرار گرفت. آمیزش (داوطلبانه) با خواهر و برادر در میانه فهرست قرار داشت، بدتر از دستبرد به بانک ولی بهتر از قتل همسر. برخی پژوهشگران پیشنهاد می‌کنند که چون ژنتیک فرزند حاصل از ازدواج برادر و خواهر بیشتر احتمال دارد که معیوب باشد، انتخاب طبیعی در طول زمان سازوکارهایی را ایجاد کرده است تا مانع از بروز چنین رفتاری شود. اکنون یک روانشناس فرگشتی به نام دبرا لیبرمن می‌گوید که پرسش‌نامه ساده‌ی او ممکن است برخی از این سازوکارها را آشکار کرده باشد.

بسیاری از حیوانات نیز چنین راداری را دارند. دانشمندان دریافته‌اند حیواناتی که از خردسالی در یک قفس با هم بزرگ شده‌اند معمولا تمایل کمتری به جفت‌گیری با هم دارند که عمدتا بر مبنای شناختن بوهای خاص است و به قرابت ژنتیکی مرتبط نیست. چون نمی‌توانیم آزمون‌های مشابهی را بر روی کودکان انجام دهیم، لیبرمن و همکارانش مطالعات آماری خود را بر تنوع ذاتی در خانواده‌های بشری بنا کردند.

بیش از ۶۰۰ نفر پرسشنامه‌ای را پر کردند که شامل اطلاعاتی در مورد سوابق خانوادگی آن‌ها بود. هر یک از آن‌ها سپس یکی از سه پرسشنامه جداگانه‌ای را بطور تصادفی دریافت کرد که مرتبط بود با: میزان مخالفت اخلاقی با آمیزش با خویشاوندان، یا میزان گذشت و ایثارگری در قبال خواهران و برادران، و یا اینکه تصور آمیزش با خواهر یا برادر چقدر برای‌شان چندش‌آور است.

روانشناسان فرگشتی می‌پندارند نوعی سازوکار ذهنی در انسان وجود دارد که با ارزیابی و سنجش برخی علائم و نشانه‌ها، میزان نسبت خانوادگی با دیگران را تخمین می‌زند. اما سوال مهم این است که آن علائم و اشارات چیستند؟ لیبرمن می‌گوید که یکی از علائم بسیار قدرتمند این است که در کودکی ببینید مادرتان دارد از نوزادی نگهداری می‌کند. آن وقت می‌فهمید که او باید خواهر یا برادر شما باشد. اما آن‌هایی که فرزند کوچک خانواده هستند و ندیده‌اند که مادرشان از نوزاد دیگری مواظبت کند، معمولا نسبتِ خود با خواهران و برادران‌شان را بر حسب زمانی که با آن‌ها سپری می‌کنند متوجه می‌شوند. این را "اثر وسترمارک" می‌خوانند که نام جامعه‌شناسی فنلاندی است که گفت آن‌هایی که از کودکی با یکدیگر بزرگ شده‌اند معمولا تمایلی به ازدواج با هم ندارند، حتی اگر خواهر و برادر نباشند.

پرسش‌نامه لیبرمن نتایج جالب توجهی داشت. برای مثال نشان داد آن‌هایی که خواهر یا برادر کوچک‌تر خود را در بدو تولد دیده‌اند، حتی اگر زمان زیادی را در دوران کودکی با او سپری نکرده باشند، در بزرگ‌سالی کماکان آمیزش با او را چندش‌آور می‌دانند. اما آن‌هایی که خواهر یا برادر کوچکتر را در زمان تولد ندیده‌اند، و یا خودشان فرزند کوچک هستند، رابطه جنسی با خواهر یا برادر را کمتر چندش‌آور می‌دانستند مگر اینکه حداقل چهارده سال با او زندگی کرده باشند. اگر سازوکار ذهنی در شخصی، نسبت خانوادگی با دیگری را بالا تخمین بزند، نه تنها انزجار از رابطه جنسی افزایش می‌یابد بلکه همزمان میزان فداکاری و گذشت نیز افزون می‌شود.

نشان داده شد که خواهرها از آمیزش با برادر خود بیشتر کراهت داشتند تا برادرها از آمیزش با خواهرشان، احتمالا بدین دلیل که زن‌ها در سلامت ژنتیکی فرزندان خود بیشتر از مردها سرمایه‌گذاری می‌کنند. از طرف دیگر، مردانی که خواهر داشتند، تصور آمیزش با خواهر را بیشتر چندش‌آور می‌دانستند تا آن مردانی که خواهر نداشتند.

البته طبیعت رفتار انسان بسیار تاریک‌تر از آن است که با چند نظر خواهی آشکار شود. برخی آمارها حاکی از آن است که حدود سه و نیم میلیون زن در آمریکا مورد سوءاستفاده محارم خود قرار گرفته‌اند. لیبرمن اطمینان دارد که سیستم عصبی مربوط به شناسایی محارم در چنین مواردی معیوب بوده است چرا که سایر شاخص‌ها، نظیر عدم فداکاری و گذشت نیز نشان از نادرست عمل کردن آن سیستم دارد.
او استدلال می‌کند که رابطه با محارم را با کمک تئوری فوق و در کنار عوامل و نیروهای فرهنگی می‌توان توضیح داد و کنجکاوی‌های کودکانه در بروز این پدیده نقشی ندارند. سیستم عصبی در انسان بگونه‌ای شکل گرفته تا مانع شود افراد سالم و زادآور که قرابت ژنتیکی دارند با یکدیگر جفت‌گیری کنند. او اضافه می‌کند که دکتر بازی خواهر و برادران در خردسالی الزاما بدین معنی نیست که سیستم عصبی فوق نادرست عمل می‌کند.
لیبرمن و همکارانش قصد دارند مطالعات خود را در آینده گسترش دهند تا شامل نابینایان و یا آن‌ هایی باشد که حس بویایی‌ شان ضعیف است.🌹🪡🌹🪡🌹
اگر زنی به همسر خود خیانت کند و از شخص غریبه ای حامله شود و سپس گردن همسر خود را ببرد و او را بکشد، در صورتیکه مهریه این زن ۵۰۰ سکه باشد و دارایی همسر به قتل رسیده نیز این مقدار باشد آیا زن میتتواند ۵۰۰ سکه مهریه خود را کامل بگیرد؟
Anonymous Quiz
58%
بله زن میتواند مهریه خود را بطور کامل ۵۰۰ سکه از محل دارایی های همسر خود که به قتل رسانده وصول کند.
42%
خیر نمی تواند مهریه خود را وصول کند.
💎تمام توان

  هر روز صبح در جنگل آهویی
  از خواب بیدار می‌شود که
  می‌داند باید از شیر تندتر بدود
  تا طعمه او نگردد، و شیری که
  می‌داند باید از آهویی تندتر بدود
  تا گرسنه نماند. مهم نیست که شیر
  باشی یا آهو، با هر طلوع آفتاب
  با تمام توان آماده دویدن باش.
  نلسون‌ماندلا

Every morning, a deer
wakes up knowing that
it has to outrun a lion if it
is to survive; and also a lion,
knowing that it has to outrun
a deer if it is not to starve.
It is not the question to be
a lion or a deer, but to
run with outmost power
with every sunrise!♥️       
NelsonMandela
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📽️شرایط تورمی به نفع چه کسانی است؟

تورم بزرگترین خباثتی است که ممکن است در یک اقتصاد اتفاق بیفتد.
تورم مانند جاروبرقی ثروت اقشار ضعیف جامعه را می مکد و در اختیار قدرقدرتان قرار می دهد.
بزرگترین قدرقدرت دولت است.

@econclinic
"فرجام‌خواهی" چیست و کدام احکام قابل فرجام هستند؟


"فرجام‌خواهی" یکی از راه‌های اعتراض به رأی صادره از سوی دادگاه بدوی یا تجدیدنظر است؛ با این تفاوت که مرجع رسیدگی به آن دیوان عالی کشور خواهد بود.

✔️فرجام‌خواهی از روش‌های شکلی اعتراض به رأی است. به این معنی که دیوان عالی کشور وارد ماهیت پرونده‌نشده و صرفا اقدام به بررسی انطباق رأی صادره با موازین قانونی و شرعی می‌کند. در صورت قبول درخواست فرجام‌خواهی از سوی دیوان عالی کشور، پرونده به شعبه هم‌عرض ارسال خواهد شد و دیوان خود رأسا اقدام به صدور رای نخواهد کرد.

همه آراء کیفری قابلیت فرجام‌خواهی نداشته و بر اساس ماده ۴۲۸ قانون آیین‌دادرسی کیفری تنها در جرایمی که که مجازات قانونی آنها مرگ، قطع عضو، حبس ابد و مجازات‌های زندان ۱۰ سال و بیشتر به همراه جرائم مطبوعاتی و سیاسی و جنایت‌های عمدی نصف دیه و بیشتر است، می‌توان از فرجام‌خواهی استفاده کرد.

🔻بنا بر ماده ۴۶۴ قانون آیین‌دادرسی کیفری ارائه درخواست فرجام‌خواهی باید مستند به یکی از این موارد باشد:

🔻ادعای عدم رعایت قوانین مربوط به تقصیر متهم و مجازات قانونی او

🔻ادعای عدم رعایت اصول دادرسی با درجه‌ای از اهمیت که منجر به بی‌اعتباری رأی دادگاه شود و

🔻ادعای عدم انطباق مستندات با مدارک موجود در پرونده.

✔️مهلت ارائه درخواست فرجام ۲۰ روز از زمان ابلاغ حکم بدوی یا تجدیدنظر است و محکومانی که در زندان نیستند باید آن را به دفتر شعبه صادرکننده رأی بدوی یا تجدیدنظر ارائه دهند. زندانیان نیز می‌توانند با ارائه درخواست فرجام‌خواهی خود به دفتر قضایی زندان خواهان فرجام در رأی صادره علیه خود شوند.


╭━═━⊰✹ ✹⊱━═━╮
    🌹    🌹🌹🌹  🌹🌹   🌹  ❇️
🌹
╰━═━⊰❀❀⊱━═━╯
⭕️عقد كفالت:
كفالت در لغت مشتق از كفل و به معنای به عهده گرفتن می‌باشد. در اصطلاح حقوقی نیز عقدی است كه به موجب آن یكی از طرفین در مقابل دیگری احضار شخص ثالثی را تعهد می‌كند. به شخص متعهد كفیل و به متعهد‌له مكفولله‌ و به شخص ثالث مكفول گفته می‌شود.عقد كفالت یك عقد تبعی است، و فرق آن با ضمان در این است كه در ضمان تعهد بر دین است ولی در كفالت، تعهد بر حضور مكفول است و در صورت تخلف او كفیل ملزم به پرداخت دین است. به همین دلیل به كفالت عناوین دیگری مثل كفالت تن و كفالت نفس نیز گفته شده است.كفالت به رضای كفیل و مكفوله واقع می‌شود. در مورد این‌كه آیا رضایت مكفول هم در عقد شرط است یا نه اختلاف نظر وجود دارد. اگر چه عقد كفالت در امور مدنی كمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی از نظر جزائی، كفالت یكی از قرارهای تأمینی موضوع ماده ۱۳۲قانون آئین دادرسی كیفری می‌باشد كه قاضی مكلف است برای دسترسی به متهم یكی از قرارهای ماده۱۳۲آن قانون را صادر كند. كه یكی از آن قرارها قرار كفالت می‌باشد. كه كفیل متعهد می‌شود كه در زمان مقتضی متهم را حاضر كند، والّا خود مسئول پرداخت وجه‌الكفاله خواهد بود.در عقد كفالت، علم كفیل به تعهدات مكفول شرط نیست بلكه همین كه بداند از چه كسی كفالت می‌كند برای عقد كفالت كافی می‌باشد. در مورد مكفول نیز اهلیت شرط نیست و می‌توان از دیوانه نیز كفالت كرد.
 ⭕️وظائف كفیل:
كفیل باید مكفول را در زمان و مكانی كه تعهد كرده است حاضر نماید و الّا باید از عهدۀ حقی كه بر عهدۀ مكفول ثابت است برآید. مفاد ماده۷۴۰قانون مدنی اگر كفیل در غیر از زمان و مكان مقرر، مكفول را حاضر نماید، ‌قبول آن بر مكفول‌له لازم نیست ولی اگر مكفولله‌ قبول كرد، كفیل برئ می‌شود.مكفول‌له غیر از موارد توافق شده،نمیتواند كفیل را ملزم ‌كند. مثلاً بگوید: باید مكفول‌له را هر روز بیاوری؛ در حالی كه در عقد كفالت چنین توافقی نكرده باشند.در صورتی كه كفیل، مكفول‌ را طبق قرارداد حاضر نماید ولی مكفول‌له از قبول آن امتناع كند:كفیل می‌تواند با شهادت معتبر، احضار مكفول‌ و امتناع مكفول‌له را نزد حاكم ثابت نماید و یا این‌كه مكفول را نزد حاكم احضار نماید، و تبرئه شود.مفاد ماده۷۴۷قانون مدنی مباشرت مكفول اگر شرط نباشد كفیل می‌تواند، به جای احضار مكفول، حقی را كه بر عهدۀ مكفول است ادا نماید و خود از احضار مكفول برئ شود.اگر كفالت به اذن مكفول باشد، كفیل می‌تواند به او مراجعه نماید و آن‌چه پرداخته، مطالبه كند.
⭕️موارد برائت كفیل:
۱/معرفی به موقع كفیل:چنان‌چه اگر در زمان و مكان خاصی كه قرار بوده مكفول را معرفی نماید.
۲/حضور به موقع مكفول:اگر مكفول شخصاً حاضر شود كفیل نیز برئ می‌شود.
۳/برائت ذمه مكفول:اگر ذمه مكفول كه موجب كفالت شده به نحوی برئ ‌شود. كفیل نیز برئ می‌شود.
۴/انصراف مكفول‌له از تعهد كفیل:به هر دلیلی اگر مكفولله تعهد كفیل را نخواهد، كفیل برئ می‌شود.
۵/انتقال حق مكفول‌له:اگر دین و طلب مكفولله به دیگری منتقل شود، مثلاً كسی دین مدیون را ضمانت كند، و در نتیجه دین منتقل شود، جائی برای كفالت باقی نمی‌ماند.
۶/فوت مكفول:كفیل متعهد به حاضر كردن مكفول است و اگر بمیرد دیگر امكانی برای اجرای تعهد باقی نمی‌ماند. و چنان‌چه دین مكفول‌له بدون پرداخت بماند، كفیل مسئولیتی ندارد. 💚🌹💞
Forwarded from Anarchonomy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
میم‌های اینترنتی میتونند کاربرد آموزشی داشته باشند. مثل این که در یک دقیقه تکامل (یا پسرفت؟) موسیقی عرب رو برای کسی که آشنایی نداره معرفی میکنه.

#لبخند_شبانه
دادخواست الزام به ایفای تعهد

خواهان: آقای …/ کد ملی: …/ آدرس: …
خوانده: آقای …/ کد ملی: …/ آدرس: …
وکیل: آقای …/ کد ملی: …/ آدرس: …

خواسته:
1.  اثبات قرارداد ساخت دستگاه به موجب استشهادیه و رسید مالی مورخ…
3.  الزام خوانده به انجام تعهد مبنی بر ساخت دستگاه
4.  مطالبه وجه التزام  تاخیر ناشی از انجام تعهد به موجب قرارداد مورخ…
5. کلیه خسارات دادرسی (هزینه دادرسی ، حق الوکاله)
دلایل:
1. استشهادیه قرارداد شفاهی ساخت دستگاه
2. اسناد مالی و پرداخت وجه به حساب خوانده
3. قرارداد تعهد به تحویل کالا و پرداخت خسارت تاخیر ناشی از انجام تعهد
4. اظهارنامه الزام به انجام تعهدات و مطالبه خسارات تاخیر ناشی از انجام تعهد




توضیحات دادخواست:
ریاست محترم دادگاه
به استحضار عالی می رساند موکل و خوانده محترم به موجب توافقات شفاهی مورخ ……   که صحت و اصالت آن مورد قبول شاهدین موجود در پرونده است و همچنین طبق الحاقیه کتبی قرارداد مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ در مورد ساخت و تحویل ............... و تعیین وجه التزام ناشی از تاخیر در انجام تعهد که مورد قبول طرفین و مفروغ عنه است، باید تا زمانی که قرارداد مذکور فسخ یا اقاله یا ابطال نگردیده طرفین بنا به قواعد صحت عقود و لزوم اجرای تعهدات مکلفند تعهداتی را که بر اساس اصل حاکمیت اراده قبول نموده اند ایفا ‌و اجرا نمایند که مطابق توافقات شفاهی و الحاقیه کتبی قرارداد مزبور، خوانده مکلف به ساخت ........‌..‌‌‌‌‌ در موعد …… بوده است ولی خوانده علی رغم انقضای موعد مقرر از ساخت و تحویل محصول و‌ تخلف در انجام تعهدات قراردادی خود، هیچ گونه پاسخ گویی در این زمینه به خواهان نداشته است و خواهان در قبال اشخاص ثالث متحمل ضرر سنگین شده است ولی با این حال خواهان مطابق توافقات مقرر فیمابین به تمام تعهدات و تکالیف متقابل خود مبنی بر پرداخت نقدی اولیه و اقساط کامل عمل کرده است بدین ترتیب از محکمه تقاضا می شود طبق ماده….. خوانده را الزام نماید تا تکالیف قراردادی خود را مبنی بر ساخت کالا در اسرع وقت انجام دهد ‌و طبق ماده ۲۳۰و ۲۳۱ قانون مدنی، خسارت تاخیر ناشی از انجام تعهد را مطابق قرارداد مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۸ از تاریخ … تا زمان اجرای حکم را  به ازای هر روز ۵ میلیون تومان پرداخت نماید.
دیه در موارد زیر پرداخت دیه بر عهده بیت المال است: 

▪️اشتباه قاضی در صدور حکم و ایراد جنایت بر فرد.

▪️دفاع در مقابل تهاجم دیوانه.

▪️در قسامه، سوگند خورندگان همگی بر برائت خود سوگند یاد کنند.

▪️در مواردی که جنایت نظم و امنیت عمومی را بر هم زند یا احساسات عمومی را جریحه دار کند و مصلحت در اجرای قصاص باشد، لکن خواهان قصاص متمکن از پرداخت فاضل دیه یا سهم دیگر صاحبان حق قصاص نباشد.

▪️هرگاه در جنایت عمدی به علت مرگ یا فرار دسترسی به مرتکب ممکن نباشد و مرتکب مالی نداشته باشد،در غیر قتل دیه بر بیت المال هست؛ همچنین در جنایت شبه عمدی و خطای محض. و در قتل در صورت نبود عاقله جانی یا عدم تمکن او دیه بر بیت المال هست.

▪️در جنایاتی که عاقله مسوول پرداخت دیه است، در صورت نبود عاقله یا عدم تمکن او.

▪️هرگاه ماموری در اجرای وظایف قانونی عملی را مطابق مقررات انجام دهد و همان عمل موجب جنایت بر کسی شود.

▪️شخصی که از ممنوعه بودن ورود به منطقه ای آگاهی نداشته، وارد شود و مورد هدف قرار گیرد.

▪️در صورتی که در دادگاه نوبت به سوگند متهم برسد و وی بر برائت خود سوگند یاد کند.

▪️چنانچه پس از اجرای حکم قصاص، عدم صحت حکم محرز شود.

▪️اگر شخصی به قتل برسد و قاتل شناخته نشود و یا بر اثر ازدحام کشته شود.
💚🌹✔️
I've decided that every morning when I wake up, I'll be grateful for the things that are good in my life. And leave aside what is out of my control.
It makes all the difference.

تصمیم گرفتم هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شم، برای چیزهای خوبی که تو زندگیم دارم شکرگزار باشم.
و چیزهایی که اختیارشون دست من نیست رو یه گوشه کنار بذاریم.
همین کار باعث تغییر همه‌چیز می‌شه!

🌹💚😍❤️
Forwarded from 🔵 وکلاپرس
🌐 دو سال پس از قتل کارآموز وکالت پریوش ظفری؛ نگاهی مختصر به آخرین وضعیت پرونده

🔹به گزارش وکلاپرس، علی رغم گذشت دوسال از وقوع قتل مرحوم پریوش ظفری و گذشت بیش از یک سال از تایید حکم قصاص قاتل وی در دیوان عالی کشور، همچنان استیذان درحصوص اجرای حکم قصاص حاصل نشده است.

🔹اگرچه این پرونده باتوجه به درخواست تجدیدنظرخواهی متهم، شهریورماه سال گذشته در دیوان عالی کشور مطرح شد، اما در بهمن ماه همان سال رأی مذکور در دیوان عالی کشور تایید شد و به مرحله اجرای احکام رفت. متاسفانه از بهمن ماه سال گذشته تاکنون خبری از استیذان نشده و اجرای حکم در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

🔹وکیل مدافع مادر مرحوم پریوش ظفری پیشتر درخصوص علت تاخیر استیذان گفته بود که احتمالا این تاخیر در راستای وقوع سازش اعمال می‌شود.

🔹وکیل عبدالناصر ساداتی، وکیل مادر مرحوم پریوش ظفری، در گفتگو با خبرنگار وکلاپرس درخصوص آخرین حمایت های صورت گرفته توسط کانون وکلا از فرزند مرحوم گفت: اگرچه براساس تصمیم هیات مدیره صندوق ورثه مرحوم پریوش ظفری فاقد شرایط ماده ۱۲ آئین نامه اجرایی صندوق بوده و واجد شرایط دریافت مستمری نبود اما باتوجه به اعتراض صورت گرفته و تصویب نقض مصوبه هیات مدیره توسط مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری در تاریخ ۷ مردادماه امسال، مستمری برای فرزند وی برقرار شد و خوشبختانه چندماه است که فرزند مرحوم از این حمایت برخوردار شده است.

🔹چهارده بهمن سال ۹۹ کارآموز وکالت پریوش ظفری و موکلش در حین حضور در دفتر وکالت در شهر کرمانشاه توسط همسر موکل خود مورد هدف تیراندازی قرار گرفتند و کشته شدند. متاسفانه پریوش ظفری در حین انتقال به بیمارستان، به علت شدت جراحت فوت کرد. این تیراندازی که در پی دعوای استرداد جهیزیه بود، منجر به قتل سه نفر (وکیل، موکل و یک شاهد) و زخمی شدن شاهد دیگر شد.

📌مشروح خبر :
vokalapress.ir/?p=34374

🔗 وکلاپرس @vokalapress
▫️وبسایت ▫️سروش▫️اینستاگرام▫️فیس بوک▫️توییتر

🔚
{👥اثبات_نسب

▪️۱/«نسب مشروع»همان نسب ناشی از نکاح است. ٫
برای اثبات نسب مشروع, باید رابطه زوجیت، نسب مادری و نسب پدری ثابت شود.
رابطه زوجیت را می‌توان با اقرار یا سند یا گواهی یا امارات قضایی یا سوگند ثابت کرد.

▪️۲/در«نسب مادری» باید وضع حمل زن و هویت طفل اثبات شود و نسب پدری را می‌توان به وسیله اماره فراش یا شهادت یا آزمایش خون و عوامل ارثی اثبات کرد.

🔖مدارک و منضمات مورد نیاز:

۱/تصویر مصدق سند ازدواج (اختیاری)-
۲/تصویر مصدق سند عادی (اختیاری)-
۳/تصویر مصدق شناسنامه (اختیاری)-
۴/به همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت و کارت عابر بانک جهت پرداخت هزینه دادرسی الزامی است.

🔖در صورت عدم وجود مدارک اختیاری فوق می‌توانید یکی از موارد ذیل را ارائه نمایید؛👇

۱/درخواست استعلام.
۲/درخواست جلب نظر کارشناس.
۳/تحقیقات محلی.
۴/شماره پرونده استنادی.
۵/شهادت شهود و مطلعین.
۶/استعلام نظر پزشکی قانونی.
۷/اتیان سوگند
╭━═━⊰✹ ✹⊱━═━╮
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
╰━═━⊰❀❀⊱━═━╯
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آدمهای صبور یکباره ترکتان می‌کنند
آن هم وقتی که سخت مشغول اولويت های غير از آنها هستيد!
با یک لبخند سرد برای همیشه می‌روند و جای خالیشان برای همیشه یخ می‌بندد
آدم هایی که صبور هستند شاید بودنشان خیلی معلوم نشود
اما نبودنشان زجر آور است...

شبتون بخیر
___________________________
گروه چت خدمات کامپیوتری: @compchat گروه چت حقوقی، قضایی و کیفری، وکالت، دادگاه و قاضی: @vakil1law گروه چت پزشکی: @pezeshk15 گروه ورزش و تناسب اندام: @lfffc چت دادگاه، حقوقی و قضایی: @lawyer2vakil1 کانال اندیشه: @lawyer1vakil تبلیغات آزاد رایگان گروهها، کانالها، وب سایتها، اینستاگرام و ... در لینکدونی: @men_law1
☑️ نڪات اسید پاشی

از قانون اسید پاشے و مجازات و حمایت از بزه دیده این رفتار اڪثرا سوال امده.

مختصر و مفید این قانون خاص توضیح میدم

اسید پاشے یعنے "پاشیدن اسید" پس در اسید پاشے رفتار این جرم ڪه فعل مثبت هست محقق میشود.در قالب پاشیدن.

رفتارهاے مثل تزریق اسید ؛ فروڪردن شخص در سطل اسید نظایر اینها اسید پاشے نیست.بلڪه در حڪم اسید پاشے هست.

پس در این قانون به دنبال پاشیدن اسید هستیم.دیگه از این ساده تر!

☑️وسیله تحقق این جرم "اسید" هست. پس وسیله جرم مهم هست برعڪس جرم تخریب ڪه وسیله مهم نیست.

موضوع این جرم "انسان زنده" هست.پس اگر دست یا پاے یا صورت انسانے جدا ڪرده و اسید بپاشه به روش جرم اسید پاشے رخ نداده.

انسان زنده گفتیم باشه..اگه اسید به روے میت بپاشیم میشود جنایت بر میت.

☑️اسید پاشے جرمے "مقید" هست.رفتار مرتڪب بایست منتهے به نتایج مقرر در قانون شود.ینے نتایجے بر نفس ،عضو و منفعت داشته باشد.

براے تحقق این جرم ڪه جزو جرایم "عمدی" هست بایست شرایط ماده ۱۴۴ ق.م.ا ۹۲ و رابطه سببیت احراز شود

☑️مجازات این جرم را حفظ نمایید. عینا سوال آمده از درجه مجازات این جرم.

اگه قربانیان این جرم بیش از یک نفر باشد با توجه به اصل عدم تداخل قصاص و دیات ؛ حق قصاص و دیه جداگانه محفوط هست.

☑️اجراے مجازات تعزیرے موجب سقوط حق مدعے خصوصے در گرفتن دیه یا ارش نیست.پس اجراے مجازات تعزیرے موجب سقوط دیه یا ارش نیست.

سوال تڪراے آیا علاوه بر گرفتن دیه حق گرفتن هزینه درمان و خسارت معنوے به جهت از دست دادن زیبایے ڪه وارد شده وجود دارد؟

در ماده ۵ این قانون امده ڪه مرتڪب ملزم به پرداخت ڪلیه هزینه هاے درمان به مجنے علیه هست در صورت عدم تمڪن مالے هزینه ها از صندوق تامین خسارات هاے بدنے پرداخت میشود

ماده ۵ این قانون راجب خسارت معنویے امده تبصره ۲ م ۱۴ ق.آ.د.ک تخصیص زده

پس منافع ممڪن الحصول و خسارت معنوے قابل جبران هست.

☑️جرم اسید پاشے و شروع به آن اصولا قابل تخفیف نبوده و تنها در صورت گذشت مجنے علیه یا اولیاے دم دادگاه مے تواند مجازات مرتڪب یک درجه تخفیف بده.

این جرم قابل تعلیق نیست. فقط مبارشرت یا شروع به ان قابل تعلیق نیست.معاونت در این جرم قابل تعلیق هست.

☑️اخرین نڪته ؛ دادگاه صالح هم برحسب مورد دادگاه ڪیفرے یک یا دو هست ولے خارج از نوبت رسیدگے میشود.

اسید پاشے در حد گسترده و وسیع مے تواند مصداق افساد فے الارض باشد.
♣️حق ارتفاع با شيوه­های ذیل ايجاد مي‌شود:

🔙قرارداد؛ كه به طور معمول‌ حق ارتفاق با همين شيوه ايجاد مي‌شود همان­طوري كه ماده 94 قانون مدني در اين زمينه مقرر مي‌دارد كه صاحبان املاك مي‌توانند در ملك خود هر حقي را كه بخواهند نسبت به ديگري ايجاد كنند. پس مالك زمين و ملك مي‌تواند، با قراردادي حق عبور يا حقوق ديگري را به شخصي واگذار كند.

🔙قانون؛ ممكن است حق ارتفاق ناشی از حكم مستقيم قانون و مربوط به وضع طبيعي املاك باشد.
⭐️مثلاً زميني كه بالاتر از زمين ديگر است، بر حسب طبيعت كه قانون نيز آن را محترم مي‌شمارد؛ داراي حق ارتفاق براي فاضلاب و آب باران نسبت به زمين پائين‌تر است؛

🌟 همان­طوري كه ماده 95 قانون مدني مقرر مي‌دارد:
«هرگاه زمين يا خانه كسي، مجراي فاضلاب يا آب باران كسي بوده، صاحب آن خانه يا زمين نمي‌تواند جلوگيري از آن كند، مگر در صورتي كه عدم استحقاق او معلوم باشد.»
✍️ سكوت نكنيد !!!

"سکوت" ؛
بزرگترین اشتباهِ آدم هاست ،
وقتی رابطه ای به سراشیبیِ تردید
رسیده ، وقتی حرف های زیادی
برای گفتن و توضیحاتِ ناگفته ای
برایِ شنیدن هست ؛
شاید "سکوت" ، بی رحمانه ترین
حالتِ کنار کشیدن باشد .
بیشترِ آدم ها مترجمِ خوبی
برایِ سکوت نیستند !
آدم ها زخمیِ سکوت اند و
ترجمه ای جز بی توجهی و تردید ،
برایش ندارند !
حرف بزنید !
حرف نزدن ، اسلحه ی خاموشی ست ،
رویِ شقیقه ی روابط و آرامشِ آدم ها !
باور کنید "سکوت" ،
همه چیز را بدتر می کند ...
سکوت نکنید👌
2024/09/24 06:25:56
Back to Top
HTML Embed Code: