Telegram Web Link
هشت ضرب‌ المثل‌ مدیریتی:

1- جامایکا:
قبل از آنکه از رودخانه عبور کنی، به تمساح نگو “دهن گنده”.
تفسیر: تا وقتی به کسی نیاز داری، او را تحمل کن و با او مدارا کن.

۲- هاییتی:
اگر میخواهی جوجه‌هایت سر از تخم بیرون آورند ، خودت روی تخم‌مرغ ها بخواب.
تفسیر: اگر به دنبال آن هستی که کارت را به بهترین شکل انجام دهی آن را به شخص دیگری غیر از خودت مسپار.

۳- لاتین:
یک خرگوش احمق، برای لانه‌ی خود سه ورودی تعبیه می‌کند.
تفسیر: اگر خواهان امنیت هستی، عقل حکم می‌کند که راه دخالت دیگران را در امور خودت بر آن‌ها ببندی

۴- آفریقا:
هر سوسک از دید مادرش به زیبایی غزال است.
تفسیر: معادل فارسی اش می شود ، اگر در دیده‌ی مجنون نشینی ، به غیر از خوبی لیلی نبینی.

۵- روسی:
بشکه‌ی خالی بلندترین صدا را ایجاد می‌کند.
تفسیر: هیاهو و ادعای زیاد نشان از تهی بودن دارد.

6- اسپانیا:
برای پختن یک املت خوشمزه ، حداقل باید یک تخم‌ مرغ شکست.
تفسیر: بدون صرف هزینه به نتیجه‌ مطلوب دست نخواهی یافت

۷- روسی:
هر که چاقوی بزرگی در دست دارد، لزوماً آشپز ماهری نیست.
تفسیر: دسترسی به امکانات مطلوب ضامن موفقیت نیست.

8 - ژاپنی :
اگر می خواهی جای رئیس ات بشینی پس هلش بده بره بالا
تفسیر: برای پیشرفت زیر آب کسی رو نزن.

@Cappuccino_Plus
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نذارید غرورتون باعث بشه آدم خوبهای زندگی تون از دست بره
معلوم نیس دوباره تو زندگیتون یه فرشته ظاهر بشه
یه دیالوگ خوب داره فیلم "Predestination" که میگه:
«ترس از هر اتفاقی که قراره بیفته
چیزیو عوض نمیکنه!»

اکثر ما خیلی ‌می‌ترسیم از این چیزا و این فقط باعث اذیت کردن خودمون میشه، میدونم خیلی سخته ولی اگه بشه کنترلش کرد حالمون خوب میشه!
من الان یه ماهی هست که تو خونه تنهام،امروز این جملات بوکوفسکی رو خوندم و به فکر فرو رفتم، میگه:«وقتی صبحها کسی از خواب بیدارتون نمیکنه و شبها کسی منتظرتون نیست،و هر کاری که دوست دارین میتونین انجام بدین،اسمش آزادیه یا تنهایی؟»

‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
Forwarded from Anarchonomy
لباس جیووانی بوگاتی، جلادی که در قرن نوزدهم در خدمت پاپ بود، قرمزرنگ بود تا خون‌هایی که روش ریخته میشه به چشم نیاد. در طول ۶۸ سال، بیش از ۵۰۰ نفر رو اعدام کرد. و در هشتاد و پنج سالگی، در آرامش بازنشسته شد، و در نود سالگی مرد.


اگه مردم کاری نکنند، خدا صبر می‌کنه تا کسانی که بش ایمان دارند انقدر آدم بکشند تا تمام موهاشون سفید بشه.
تحقیقات اخیر دانشمندان نشون داده که








پشت هر "فدای سرت"
یه "خاک تو سرت"
بصورت نهفته وجود داره 🤔😜😂
Forwarded from سخنرانی‌ها
🔊 فایل صوتی

آیت الله جوادی آملی

در حوزه ها نه قرآن ملاک است نه عقل نه روایات و نه حتی اجماع


.
🆔 @sokhanranihaa
🆑کانال سخنرانی ها
🌹
Forwarded from مهدی خلجی
«دشنام چیز وحشتناکی است…دشنام بزرگ‌ترین ابداع بشر، یعنی زبان، را تباه می‌کند. دشنام توهینی است به روح… سخن گفتن، یعنی سنجیدن، و تعریف به دست دادن.
کلمه، گرفتن تصمیمی است میان مرگ و زندگی.»
فرانتس کافکا
گوستاو یانوش، گفت‌وگو با کافکا، فرامرز بهزاد،
https://www.tg-me.com/khalajich
Forwarded from فراسوی سیاست (Abbas Khalaji)
🔷حزب کمونیست، چگونه چین را اداره می‌کند؟

🔹بخش اول

از اول اکتبر سال ۱۹۴۹ اداره چین در دست حزب کمونیست این کشور بوده است. نقش رهبری این حزب در قانون اساسی چین منظور شده و حزب کمونیست دولت، پلیس و ارتش را کنترل می کند.

حزب کمونیست چین که حدود ۹۰ میلیون عضو دارد به شکل هرمی است که دفتر سیاسی (پولیت‌بورو) و در نهایت رئیس جمهور که در حال حاضر شی جین‌پینگ است، در رأس این هرم قرار دارد.

چین دارای پارلمان- کنگره ملی خلق- است، ولی نقشش محدود است به تصویب تصمیم هایی که رهبری حزب اتخاد کرده است.

نزدیک به هفت درصد جمعیت چین عضو حزب کمونیست هستند-شرط اساسی موفقیت در این کشور اعم از موفقیت در دنیای سیاست یا بازرگانی و حتی در دنیای هنری این است که شخص باید یک عضو وفادار حزب کمونیست باشد.

از جمله این افراد می توان از میلیاردرهایی مانند جک ما، صاحب علی بابا و رن ژنگفی، صاحب هوآوی و هنرپیشه‌ای چون فنگ بیگبین نام برد.

حزب کمونیست، مخالفت های عقیدتی و مذهبی را تحمل نمی کند. به هیچ حزبی که واقعا مخالف باشد اجازه فعالیت داده نمی شود و منتقدان از دولت با خطر تعقیب و اذیت و آزار مواجهند.

نقش مجلس چین، تصویب قوانینی است که دولت می‌فرستد

کنگره ملی حزب، اعضای کمیته مرکزی را که به نوبه خود وظیفه اش انتخاب اعضای دفتر سیاسی حزب است، انتخاب می کند.

در باره کسانی که عضو کمیته مرکزی و دفتر سیاسی حزب خواهند شد از قبل تصمیم گرفته می شود و اختیارات واقعی در دست دفتر سیاسی حزب است.

در حال حاضر شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین در صدر رهبری قرار دارد. در اوایل سال ۲۰۱۸ حزب کمونیست چین محدود شدن مدت ریاست جمهوری به دو دوره را لغو کرد و در نتیجه آقای شی، توانست برای مدت نامعین سِمت خود را حفظ کند.

کنگره حزب کمونیست چین در هر دهه دو بار تشکیل جلسه می دهد و انتظار می رود در جلسه کنگره آقای شی، برای سومین بار به سمت ریاست جمهوری برگزیده شود، اتفاقی که تا کنون بی سابقه بوده است.

دفتر سیاسی، صاحب بیشترین قدرت
در رأس هرم قدرت در چین دفتر سیاسی (پولیتبورو) قرار دارد که تضمین کننده ادامه خط مشی حزب و کنترل سه نهاد مهم دیگر است:

شورای دولتی در حقیقت همان دولت است که ریاستش با نخست وزیر است و از نظر سلسله مراتب پایین تر از رئیس جمهور قرار می گیرد. در حال حاضر لی که چیانگ، این سِمت را به عهده دارد.

نقش شورای دولتی به اجرا گذاشتن سیاست های حزب در سراسر کشور است، به طور مثال اداره برنامه اقتصادی ملی و بودجه دولت.

سابقه ارتباط بین حزب و ارتش به جنگ بین جهانی دوم و جنگ داخلی متعاقب آن بازمی گردد. کمیسیون مرکزی نظامی، رابطه نزدیک حزب و ارتش را به صورت رسم و سنت درآورده است.

این نهاد، زرادخانه هسته ای چین را کنترل می کند و دارای بیش از دو میلیون نیرو است که بزرگترین ارتش دنیا محسوب می شود.

#حزب_کمونیست_چین

@akhalaji
Forwarded from فراسوی سیاست (Abbas Khalaji)
🔷حزب کمونیست، چگونه چین را اداره می‌کند؟

🔹بخش دوم

قبضه فزاینده قدرت توسط صدر رهبری
حزب کمونیست چین که موسس آن ماتوتسه تونگ بود، با اهرم یک رژیم سوسیالیست تمامیت خواه، کشور را اداره می‌کند.

هنگامی که ماتوتسه تونگ در سال ۱۹۴۹ کنترل چین را به دست گرفت چین کشور فقیری بود و تلاش های او برای صنعتی کردن اقتصاد که عمدتا روستایی و زراعتی بود نتایج فاجعه باری داشت. قحطی ناشی از این تلاش های نافرجام به قیمت جان ده ها میلیون نفر تمام شد.

پس از آن هرج و مرج انقلاب فرهنگی پیش آمد که در جریان آن ماتوتسه تونگ که بدبین و به همه مشکوک شده بود در صدد حذف رقبای حزبی اش برآمد. دعوت او از جوانان چینی مبنی بر انجام اقدام مشابه در سراسر کشور که در نتیجه آن مردم به ضدیت علیه یکدیگر برخاستند، به بروز خشونت منجر شد و میلیون ها نفر متهم به خیانت به آرمان های چین کمونیست شدند.

مرگ ماتوتسه تونگ در سال ۱۹۷۶ به این ماجرا پایان داد.

در سال های بعد از مرگ مائو، چین به تدریج درهایش را به دنیای خارج باز کرد.

به قدرت رسیدن دنگ شیائوپینگ، یک رهبر حزب که در جریان انقلاب فرهنگی هدف قرار گرفته بود، اصلاحات مهم اقتصادی به بارآورد و نهایتا به رشد سریع و ناگهانی اقتصاد چین انجامید.

اما در حالی که تجارت فعال شده و به نظر می رسید تنش با غرب در حال کاهش است، حزب کمونیست دوباره کنترل کامل را به دست گرفت که در برخی مواقع با توسل به تاکتیک های وحشیانه بود مانند کشتار تظاهرکنندگان در میدان تیانانمن پکن در سال ۱۹۸۹.

شی جین‌پینگ، که در سال ۲۰۱۲ رئیس جمهور چین شد به طور فزاینده ای به یک دیکتاتور تبدیل شده تا آنجا که گفته می‌شود بعد از مائوتسه تونگ، مستبدترین رهبری است که چین به خود دیده است.

سانسور اینترنتی روز به روز بیشتر می‌شود، فعالان سیاسی دستگیر شده و اعضای بلند پایه حزب سرکوب می‌شوند، روندی که تصفیه حزبی رقبای آقای شی، نام گرفته است.

رهبر چین این اتهامات را رد می کند. شماری از کشورها هم به دلیل سرکوبی اقلیت قومی اویغور که عمدتا مسلمان هستنند، چین را به نسل کشی متهم کرده‌اند.

رسانه ها و اینترنت چین- از جمله رسانه های اجتماعی محلی مانند ویبو،- به شدت کنترل می شوند. حذف تمام عبارات یا جستجوگرها کار غیرمعمولی نیست.

کنترل تقریبا کامل رسانه ها به حزب کمونیست و شی جین‌پینگ، کمک کرده تا افکار عمومی را به سوی خود کشانده و بتواند همچنان اوضاع را کنترل کند.

https://www.bbc.com/persian/articles/cld5zlwv7vpo

#حزب_کمونیست_چین

@akhalaji
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این پرفورمانس یوان بورژوا، طراح رقص فرانسوی، نمونه‌ی خوبی از لزوم «تاب‌آوری/Resilience» تو زندگی‌ شخصی و اجتماعی‌مونه. اگه تو این مسیر سخت، به‌طور پیوسته به مبارزه با این سختی‌ها بپردازیم، بی‌شک به اون پله‌ی آخر می‌رسیم؛ جایی که نور منتظرمونه.‌
Forwarded from سخنرانی‌ها
🔊 فایل صوتی

مارتین لوتر کینگ

رهبر جنبش حقوق مدنی و برابری نژادی در امریکا، ۱۷ جون ۱۹۶۶


ما برای اینکه حرف خود را به این کشور بفهمانیم، به گفتن بیش از سه کلمه نیاز نداریم. این سه کلمه، کلمات بزرگی نیستند. برای گفتن‌شان نیازی به دایره لغات وسیع ندارید. برای درک آنها نیازی به پیچیدگی‌های فلسفی نیست. فقط سه کلمه کوچک و ساده‌اند. اما همین کلمات به جهانیان نشان می‌دهد که منظور ما چیست و ما مصمم هستیم درباره بی‌عدالتی نژادی چه کنیم.

نخستین آن سه، کلمه ”همه“ است. ما ”بعضی“ از حقوقمان را نمی‌خواهیم. ما خواستار چند حق پراکنده و دستچین‌شده در اینجا و آنجا نیستیم. ما ”همه" حقوقمان را می‌خواهیم.

کلمه بعدی ”همین‌جا“ است. بعضی مردم هستند که می‌گویند ما باید به آفریقا برگردیم، و گروهی هم هستند که به سیاه‌پوستان جنوب می‌گویند «جنوب را ترک کنید. اینجا نمی‌توانید آزاد باشید، پس از اینجا بروید.» اما آنجا در میسی‌سی‌پی، جورجیا و کارولینای جنوبی ما چیز دیگری می‌گوییم. ما "همه" حقوقمان را می‌خواهیم و "همه" حقوقمان را "همین‌جا" در آلاباما و می‌سی‌سی‌پی و کارولینای جنوبی می‌خواهیم.

و اما کلمه سوم. کلمه سوم ”همین حالا“ است. ما حاضر نیستیم برای گرفتن حقوقمان ۱۰۰ سال دیگر صبر کنیم. ما نمی‌خواهیم برای به دست آوردن حقوقمان بر اساس قانون اساسی همین کشور و حکومت خدا، ۵۰ سال دیگر منتظر بمانیم. نه؛ ما حاضر نیستیم دیگربار ۲۵ سال برای گرفتن حقوقمان صبر کنیم. زمزمه‌هایی به گوشمان می‌رسد که می‌گویند «آهسته‌تر.» صداهایی به گوش می‌رسد که به ما می‌گوید «خونسرد باشید.» تنها پاسخ ما این است که ما برای مدتی طولانی آهسته پیش رفتیم و خونسردی پیشه کردیم. اما اگر بیش از این به خونسردی ادامه بدهیم عاقبت کارمان به یخ‌زدگی خواهد کشید. ما باید پیش برویم و بگوییم. حرف ما به این کشور این است:
ما "همه" حقوقمان را می‌خواهیم. آنها را "همین‌جا" می‌خواهیم. نه یک سال بعد. نه حتی یک هفته بعد. بلکه حقوقمان را "همین حالا" می‌خواهیم. تمام حرف ما همین است.


.
🆔 @sokhanranihaa
🆑کانال سخنرانی ها
🌹
2024/09/24 22:17:36
Back to Top
HTML Embed Code: