Telegram Web Link
‏سوار تاکسی شدم، نمیدونم بحث‌شون چی بود ولی همون لحظه که وارد شدم راننده با عصبانیت پرسید: کی این حرفو زده؟ طرف گفت: دکتر انوشه. راننده‌هه گفت: دکتر انوشه بیاد سرشو بنوشه. من واقعا دیگه نمی‌خندیدم، داشتم شیهه می‌کشیدم :)))))))))
‏از افزایش ظرفیت رشته های پزشکی بسیاااااااارررررررر خوشحالم 😍😍😍😍
پزشکان عزیزی هم که از شکستن انحصار ناراحتن (چون دیگه نمیتونن مثل برده با مریضا رفتار کنن) میتونن یه لیوان اب خنک بخورن 😘😘😘😘


یک توییت
‏«حق رها بودن به حال خود» (right to be let alone) از سال ۱۸۹۰ میلادی در منابع حقوقی مطرح و بسیار توسعه پیدا کرده.

یکی از مثال‌های ساده‌ی نقض این‌ حق پرسیدن چیزهایی از افراده که معذبشون کنه مثل «رتبه‌ی کنکور»؛ «نمره‌ی عینک»؛ و ...
وکیل فرضا بی کار می تواند دنبال شغل دیگربرود اما محرومیت از اشتغال به دلیل تفسیر مضیق از قانون تسهیل در اصل گرفتاری در چند راه سرگردانیست دخالت در امور شخصی حقوقدانان به بهانه بی کاری وکلا غیر قانونیست .
تفسیر مضیق کانون های وکلا یا ذی نفعان وکالت از قانون تسهیل باعث اسارت حقوقدانان در قفس انحصار است تا گروهی بتوانند با اضرار به غیر به سمت رفاه مادی پرواز کنند آیا عالمان به این سیاست ظالم نیستند؟
مدعیان عدالتخواهی که می دانند افزایش اشتغال سبب افزایش تولید ملی است اما با ترجیح منافع صنفی ، قوانین اشتغالزا را تفسیر مضیق در راستای حداکثر کردن منافع صنفی نمایند آیا شایسته نام تلاشگران عدالت هستند؟
خواهرم درد تو درد من است .درد ما است .اما برخیز و قد علم کن با سربلندی تمام که تو لایق بیش از این هستی که در برابر وارثان انحصار زانو بزنی چون ظلم انحصار به فارغ التحصیلان بی کار حقوق رو به پایان است
کارگران ایرانی با بزرگواری سفره شان را با کارگران افغانی تقسیم کرده اند اما مدعیان حراست از جان و ..... حاضر نیستند که درآمد سرشار وکالت در ایران را با تفسیر مضیق از قانون تسهیل با حقوقدانان بی کار عادلانه تقسیم کنند
در تعدادی از کشورها وکالت باید شغل دوم باشند تا وکیل صرفا به خاطر علاقه و به هدف خدمت به مردم بدون چشمداشت آنچنانی مادی بکوشد اما در ایران هزاران حقوقدان بیکارند تا منافع صنفی وکلابا انحصار تضمین شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به این نتیجه رسیدم که واقعا
مقابله آدم با آدم همیشه فاجعه‌ست،

«من نخواهم ایستاد رو‌بروی تو
جز برای بوسه دادن».



استاد سایه_ هوشنگ ابتهاج

فرودگاه ها بوسه های بیشتری از تالارهای عروسی به خود دیده اند و دیوار بیمارستانها بیشتر از عبادتگاه دعا شنیده اند.
همیشه همه چیز را موکول میکنیم به زمانی که درحال از دست رفتن است ...
‏یه بخش از مغزم هست که دوست داره زبان یادبگیره، روزی چندساعت کتاب بخونه و مهارت جدید یاد بگیره، پروداکتیو باشه بره بدوعه و زندگی سالمی داشته باشه ولی متاسفانه اون یکی بخش از مغزم که دوست داره بشینه رو تخت و هیچ گوهی نخوره همیشه برندس
امروز ۱۰ اوت، روز جهانی تنبلی است، پس امروز فقط به خودتون استراحت بدید، غذای مورد علاقتون رو بخورید، خوش بگذرونید و بخوابید🤗

من اگر برخیزم تو اگر برخیزی چه کسی بنشیند؟🤣

روز تنبل‌ها مبارک😍
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺علت رنگ سبز شعله چیزی جز سوختن عنصر مسی که در ظروف آشپزخانه به کار رفته‌اند نیست اما می‌بینیم عده‌ای برای شعله اشک می‌ریزند.
در تاریخ بشر انسان‌هایی که با پدیده‌های جدید رو به رو شدند دو دسته بودند: دسته اول با «جهل» خودشان آن را در آغوش گرفتند و دسته دوم با «عقل» خود آن را ارزیابی نمودند، پرسش‌گری کردند، تحقیق کردند و پیشرفت نسل بشر را رقم زدند.
اسمش را جهل بگذاریم یا هرچیز دیگری.
قضاوت با شماست
(منبع: کتاب شیمی دبیرستان-آزمایش شعله)
‏اگه بهم آسیب زدی و دیدی که پاسخ مناسب در حد بسیار بیشتر از آسیب وارده رو نمیدم، مطمئن باش که در توانم نیست و منتظر فرصت هستم تا ضربه رو بزنم و فکر نکن اعتقاد به گذشت و بخشش و مدارا و این چیزا دارم، نه والا فقط فعلاً امکانش نیست پاره‌ت کنم!
2024/09/25 04:25:40
Back to Top
HTML Embed Code: