Telegram Web Link
ارکان دادرسی فوری

 
#دادرسی_فوری که از آن به #دستور_موقت نیز تعبیر شده است، نوعی از رسیدگی است که سرعت و عدم ورود در ماهیت دعوا و حذف تشریفات در آن اصل است و نتیجه آن در واقع نوعی اقدام احتیاطی برای حفظ حقوق است. 
دادرسی فوری یک  دادرسی استثنایی است که در موارد خاص انجام می‌شود. در این‌گونه از موارد اگر دادگاه بخواهد از راه دادرسی اختصاری متداول در دادگاه عمل کند نه تنها به نتیجه مطلوبی نمی رسد بلکه ممکن است خسارت جبران ناپذیری نیز متوجه خواهان شود. از این رو خواهان مورد درخواست خود را از راه دادرسی فوری تعقیب می‌کند تا بدون تشریفات دادرسی به درخواست خواهان رسیدگی شده و تصمیمی عاجل اتخاذ شود.
در صورتی باید دستور موقت صادر کرد که موضوع مقتضی تعیین تکلیف فوری باشد. اموری که تعیین تکلیف آن فوریت دارد، کارهایی است که باید  بدون مهلت تکلیف آن تعیین شود.  ملاک فوریت، زیان و خسارت جبران‌ناپذیر است، همانند دعاوی مربوط به قنوات، آب رودخانه، املاک مشاع، املاک مجاور، انتقال سند و غیره. وظیفه متقاضی دستور موقت ارایه دلایل و براهینی است که سبب فوریت را اثبات می‌کند. شخصی که از دستور موقت استفاده می‌کند، ابتدا باید فوریت خواسته خود را اثبات کند. این فوریت در ارتباط با ضرری که وجود داشته یا او را تهدید می‌کند، ارزیابی می‌شود. قدمت وضعیت اعلام‌شده نمی‌تواند عدم فوریت را مفروض کند. اما در مواردی که قدمت وضعیت اعلام‌شده با توجه به  اوضاع و احوال به کیفیتی است که دستور موقت را بی‌اثر جلوه می‌دهد (آنچه نباید بشود، شده است) یا غیر لازم نشان می‌دهد (اگر اتفاقی قرار بود رخ دهد تاکنون رخ داده بود) فوریت وجود نخواهد داشت.
 
🔹
تشخيص فوريت

تشخیص فوری بودن موضوع درخواست، با دادگاهی است که  صلاحیت رسیدگی به درخواست را دارد. قانون ملاکی برای فوریت ارایه نداده، بنابراین دادگاه باید جوانب تقاضا را رسیدگی کرده و فوری بودن آن را تشخیص دهد. 
دادگاه در تشخیص فوریت باید امور را با توجه به وضعیتی مورد ارزیابی قرار دهد که در زمان رسیدگی به درخواست در آن قرار دارند و نه وضعیت آنها در زمان تقدیم درخواست. بنابراین اگر با توجه به وضعیت امور در زمان درخواست دستور موقت فوریت وجود نداشته باشد اما در زمان رسیدگی به درخواست فوریت وجود داشته باشد، دادگاه باید دستور موقت را صادر کند.
فوریت وقتی وجود دارد که اگر درخواست دستور موقت پذیرفته نشود، پیش از این که حکم در اصل دعوا صادر شود به متقاضی دستور، خسارتی خطیر و غیر قابل جبران که فوری یا قریب‌الوقوع است وارد خواهد شد. 
در هر مورد که تأخیر در تعیین تکلیف موجب اضرار متقاضی شود و این اضرار قابل جبران نباشد فوریت محرز خواهد بود. 
متصدی دادگاه مرجع دستور موقت، بر حسب دلایل و شواهد و قرائنی که خواهان ارایه می‌دهد، درجه فوریت را مشخص می‌کند. 
دادگاه در دو زمان می تواند فوریت موضوع را احراز کند: هنگام وصول درخواست با توجه به دلایل و مدارک تقدیمی درخواست‌کننده و نیز پس از تعیین وقت رسیدگی و استماع اظهارات خواهان و خوانده.
با وجود اینکه تشخیص فوری بودن بر عهده دادگاه است، اثبات آن بر عهده خواهان است. اگر فوریت موضوع اقتضا کند، در اوقات تعطیل و نیز در غیر محل دادگاه هم می‌توان رسیدگی کرد.
 
🔹
درخواست توسط ذی‌نفع

در صورتی باید دستور موقت صادر کرد که برابر مقررات، ذی نفع درخواست کرده باشد. درخواست دستور موقت ممکن است کتبی یا شفاهی باشد. درخواست شفاهی باید در صورت‌مجلس قید شود و به امضای درخواست‌کننده برسد. 
درخواست دستور موقت حقی برای خواهان است تا وی بر اساس آن بتواند تا تعیین تکلیف نهایی اصل اختلاف در دادگاه، انجام یا عدم انجام امری یا توقیف مالی را از دادگاه درخواست کند. 
دادرسی فوری مستلزم تقدیم دادخواست نیست. هرچند رویه این است که درخواست‌های دادرسی فوری که قبل از طرح دعوای اصلی صورت می‌گیرد، در ورقه دادخواست نوشته می‌شود. 
درخواست دستور موقت لازم نیست قبل یا هنگام طرح دادخواست اصلی باشد؛ بلکه بعد از طرح دعوی نیز می‌توان درخواست دستور موقت کرد مگر این که حکم قطعی صادر شده باشد.
درخواست دستور موقت به دلالت مواد 311 و 323 قانون آیین دادرسی مدنی می‌تواند ضمن اقامه اصل دعوا یا پس از آن و نیز پیش از اقامه دعوا درخواست شود. 
درخواست دستور موقت اگر ضمن اقامه دعوا باشد در دادخواست مطرح می‌شود و نیاز به برگ جداگانه نیست. اما اگر پس از اقامه دعوا باشد، مطابق ماده 313 ممکن است کتبی یا شفاهی باشد. در صورتی که قبل از اقامه دعوای اصلی، متقاضی دستور موقت تقاضای خود را شفاهاً مطرح کند، مرجع تنظیم صورت‌مجلس دفتر رییس حوزه قضایی (دفتر
کل) است
جدیدترین تعریف سواد از نظر یونسکو💢

*تعریف سواد از نظر "یونسکو" و راهکارهای بهبود زندگی*

به تازگی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد، تعریف جدیدی از باسوادی ارائه داده است.

شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است و این چهارمین تعریف سواد است که توسط یونسکو به صورت رسمی اعلام می‌شود. به طور خلاصه و طبق این تعریف، باسواد کسی است که بتواند از خوانده‌ها و دانسته‌های خود تغییری در زندگی خود ایجاد کند.

*با تعریف جدیدی که یونسکو ارایه داده باسوادی، توانایی «تغییر» (Change) است و باسواد کسی است که بتواند با آموخته‌هایش، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.*
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
در ادامه و بعد از مروری کوتاه بر تعاریف سواد از ابتدا تا امروز، نکاتی درباره ایجاد تغییر در زندگی بر اساس دانسته‌ها و راهکارهای دست‌یابی به این مهم، مطرح خواهیم کرد.

*اولین تعریف*

*توانایی خواندن و نوشتن،* اولین تعریفی که از سواد در اوایل قرن بیستم ارائه شد، صرفا به توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری معطوف بود. طبق این تعریف، فردی با سواد محسوب می‌شد که توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری خود را داشته باشد.

*دومین تعریف*

*اضافه شدن یاد گرفتن رایانه و یک زبان خارجی،*

در اواخر قرن بیستم، سازمان ملل تعریف دومی از سواد را ارائه کرد. در این تعریف جدید، علاوه بر توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری، توانایی استفاده از رایانه و دانستن یک زبان خارجی هم اضافه شد. بدین ترتیب به افرادی که توان خواندن و نوشتن، استفاده از رایانه و صحبت و درک مطلب به یک زبان خارجی را داشتند، باسواد گفته شد. قاعدتا طبق این تعریف بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی کشور ما بی‌سواد محسوب می‌شوند چون دانش زبان خارجی بیشتر افراد کم است.

*سومین تعریف*

*اضافه شدن ۱۲ نوع سواد:*

سازمان ملل در دهه دوم قرن ۲۱، باز هم در مفهوم سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف سوم کلا ماهیت سواد تغییر یافت. مهارت‌هایی اعلام شد که داشتن این توانایی‌ها و مهارت‌ها مصداق باسواد بودن قرار گرفت. بدین ترتیب شخصی که در یک رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا می شود، حدود ۵ درصد با سواد است. این مهارت‌ها عبارت اند از:

۱- سواد عاطفی: توانایی برقراری روابط عاطفی با خانواده و دوستان

۲- سواد ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط مناسب با دیگران و دانستن آداب اجتماعی

۳- سواد مالی: توانایی مدیریت مالی خانواده، دانستن روش‌های پس‌انداز و توازن دخل و خرج

۴- سواد رسانه‌ای: این که فرد بداند کدام رسانه معتبر و کدام نامعتبر است

۵- سواد تربیتی: توانایی تربیت فرزندان به نحو شایسته

۶- سواد رایانه‌ای: دانستن مهارت‌های راهبری رایانه

۷- سواد سلامتی: دانستن اطلاعات مهم درباره تغذیه سالم و کنترل بیماری‌ها.

۸- سواد نژادی و قومی: شناخت نژادها و قومیت‌ها بر اساس احترام و تبعیض نگذاشتن.

۹- سواد بوم شناختی: دانستن راه‌های حفاظت از محیط زیست.

۱۱- سواد تحلیلی: توانایی شناخت، ارزیابی و تحلیل نظریه‌های مختلف و ایجاد استدلال‌های منطقی بدون تعصب و پیش فرض.

۱۱- سواد انرژی: توانایی مدیریت مصرف انرژی.

۱۲- سواد علمی: علاوه بر سواد دانشگاهی، توانایی بحث یا حل و فصل مسائل با راهکارهای علمی و عقلانی مناسب.

از آن جا که با سواد بودن به یادگیری این مهارت‌ها وابسته شد، قاعدتا سیستم آموزشی کشورها هم باید متناسب با این مهارت‌ها تغییر رویه می‌داد که متاسفانه فعلا سیستم آموزشی کشور ما، هنوز هیچ تغییری در زمینه آموزش مهارت‌های فوق نکرده است.

*چهارمین ‌و جدیدترین تعریف*

*علم با عمل معنا می‌شود.*

با این حال و به تازگی «یونسکو» یک بار دیگر در تعریف سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف جدید، توانایی ایجاد تغییر، ملاک با سوادی قرار گرفته است، یعنی *شخصی با سواد تلقی می‌شود که بتواند با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.* در واقع این تعریف مکمل تعریف قبلی است زیرا صرفا دانستن یک موضوع به معنای عمل به آن نیست. در صورتی که مهارت‌ها و دانش آموخته شده باعث ایجاد تغییر معنادار در زندگی شود، آن گاه می‌توان گفت این فرد، انسانی با سواد است.

*چرا سوادمان باعث تغییر در زندگی‌مان نمی‌شود؟*
****
"آموزش حقوق بشر" با تاکید بر توانمند سازی مبتنی بر آگاهی و ارتقاء مطالبه گری شهروندان میتواند در راستای ایجاد تغییر در جوامع بشری و تحقق "همه حقوق همه" موثر باشد.
جزوه تجارت دکتر اسکینی.pdf
1.3 MB
💥 جزوه تجارت ۱.۲.۳.۴ دکتر ربیعا اسکینی در قالب ۱۵۶ صفحه

🔸بهترین برای تمامی آزمونهای حقوقی
⭕️ دوره رایگان اصول نگارش حقوقی

#رایگان
#غیر_حضوری
#اعطای_گواهینامه
 
مدرس دوره:
 استاد جناب آقای دکتر عباس کریمی  
-  استاد ممتاز دانشکده حقوق دانشگاه تهران 
- ریاست انجمن علمی آیین دادرسی مدنی ایران
 
به استحضار می رساند، در راستای توسعه عدالت آموزشی و با توجه به شرایط فعلی و همچنین در پاسخ به درخواست های عزیزان سراسر کشور از #انجمن_علمی_آیین_دادرسی_مدنی_ایران به یاری خداوند متعال شرایط لازم جهت برگزاری این دوره اصول نگارش حقوقی:

🅰 بصورت #رایگان 
و
🅱 #غیر_حضوری 
و
🆎 اعطایی #گواهینامه

با امکان ثبت نام و حضور کلیه علاقمندان فراهم گردید.

لذا کلیه عزیزان می توانند از طریق لینک ذیل در این دوره رایگان و غیرحضوری ثبت نام فرمایند.
 
🌐 برای ثبت نام👇👇👇👇

اینجا کلیک نمایید



📣 همچنین عزیزان می توانند بدون محدودیت دوستان خود را برای ثبت نام در این دوره رایگان اصول نگارش حقوقی دعوت نمایند.


💎انجمن علمی آیین دادرسی مدنی ایران

🌐 برای ثبت نام این دوره👇
اینجا کلیک نمایید

https://www.davariran.com/Workshops/WorkshopDetails/7a4dd678-97e7-4c5f-aae5-1447b894f5d0
ساعت ۵ صبح واسم sms اومد. بسختی از زیر پتو دراومدم دیدم نوشته:
بازار فرش ایرانیان شعبه‌ی دیگری ندارد
انقد خوشحال شدم که نگو
همه‌ش فکر می‌کردم یه شعبه‌ی دیگه دارن و به من نمیگن
دوستان در کنار مطالب درسی و حقوقی در این شرایط که هم باید مراقب سلامتیمون باشیم و هم اینکه این مشکلات عدیده روحی و اقتصادی رو تحمل کنیم بد نیست گاه گاهی واقعا لبخند بزنیم ، قهقهه بزنیم همه چیز رو لا اقل برای مدت کوتاهی فراموش کنیم، امیدوارم همیشه خنده روی لبتون باشه.❤️🌹🌹🌹
✴️ محمدعلی نجفی: با پرداخت ۱۰ میلیارد تومان رضایت گرفتم

🔸در بخشی از جلسه روز گذشته دادگاه شهردار سابق تهران، رییس دادگاه از متهم پرسید: با چه مبلغی رضایت گرفتید؟ متهم نجفی گفت: ۱۳۶۲ سکه برای مهریه حساب شد که حدود هشت میلیارد و خرده ای بود اما مجموعاً حدود ده میلیارد تومان پرداخت کردیم.

🔸 روز گذشته نماینده دادستان تهران به تسنیم گفته بود:

نجفی با پرداخت وجه‌المصالحه گزاف رضایت اولیاء دم را اخذ کرده است. بر اساس آنچه شنیده‌ایم، با این مبلغ می‌توان نیمی از محکومان به قصاص در زندان رجایی‌شهر را که به خاطر خشم آنی مرتکب قتل شدند، آزاد کرد.
قوانین_خاص_کیفری.pdf
2.8 MB
دانلود کنید

📥 جزوه تحلیلی قوانین خاص کیفری

✍🏻 آرمان محمدی (کارآموز قضاوت و رتبه ۲۰ آزمون وکالت کانون مرکز)

🔸در این جزوه مهم‌ترین قوانین خاص کیفری برای آمادگی آزمون‌های وکالت و قضاوت با روش نکته‌گویی ِ منطبق با نص تحلیل شده‌اند.

این فایل آموزشی از سوی مؤلف آن و برای انتشار رایگان،‌ در اختیار اختبار قرار گرفته است.
۰
حق بر مجازات نشدن
Dr.Ali Azmayesh
🎧 سخنرانی استاد دکتر سید علی آزمایش(پدر علم حقوق جزای نوین)
موضوع:حق بر مجازات نشدن
Forwarded from Deleted Account
سلام خدمت همه دوستان حقوق خوان
باتوجه به وضعیت پیشه رو خیلی از دوستان سردرگم و نگران جزوات درسی هستن
تصمیم بر این است که جزوات در اینجا جمع آوری شود که با خیال راحت شروع به مطالعه کنیم
لطفا دریغ نکنید از کمک به همه🙏
این پیام سرکار خانم حیدری هست که همراه خانم روشن ضمیر اقدام به تشکیل یک گروه کردن من لینک گروهشون رو برای شما به اشتراک میزارم ، انشاالله که دوستان بتونن با خانم حیدری و خانم روشن ضمیر همکاری لازم رو داشته باشن و نهایت استفاده رو ببرن.به کانال جزوات حقوقی بپیوندید
تمام جزوات حقوقی از تمامی دروس در آن گردآوری میشود
هرکسی هرجزوه ای دردسترس دارد برای ادمین های کانال ارسال کند. جهت تکمیل جزوات کانال

https://www.tg-me.com/joinchat-G6ZFyhtVzip6DvChOCB2kQ
اینم لینک☝️☝️☝️
📌 تأکید بر لزوم حفظ آزادی بیان در دادنامه دادگاه کیفری دو اهواز

🔸شعبه دادگاه کیفری ۲ اهواز در دادنامه مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۳۰، رفتار دانشجویی را که در اعتراض به تصمیم دانشگاه درخصوص اخراج خود، اعلام کرده بود درباره این موضوع با رسانه‌هایی مانند BBC و VOA مصاحبه خواهد کرد، مصداق بزه افترا تشخیص نداد.

🔸در بخشی از این دادنامه آمده است:

▪️دانشگاه باید محلی برای ابراز آزادانه‌ی عقاید و مأمنی برای قشر فرهیخته باشد و صدای اعتراض ایشان را بشنود و انتقاد و اعتراض دانشجویان را وسیله‌ای برای پیشبرد عملکردی خود به شمار آورد، مبارزه با کلیه‌ی مظاهر فساد و تباهی (بند ۱ اصل ۳ قانون اساسی)، بالا بردن سطح آگاهی‌های عمومی در همه‌ی زمینه‌ها با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانه‌های گروهی و وسایل دیگر (بند ۲ اصل ۳ قانون اساسی)، محو هرگونه استبداد و خودکامگی و انحصارطلبی (بند ۶ اصل ۳ قانون اساسی)، رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینه‌های مادی و معنوی (بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی) ازجمله وظایف دولت جمهوری اسلامی است که دانشگاه دولتی شهید چمران اهواز به‌عنوان جزئی از آن، عهده‌دار این وظیفه‌ی اساسی، نیل به اهداف متعالی ازجمله آزادی توأم با مسئولیت و توسعه‌ی قسط و عدل و استقلال همه‌جانبه‌ی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مندرج در اصل ۲ قانون اساسی است که می‌بایست بدان عمل نماید.

▪️حق بر آموزش ملزوماتی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها حق بیان آزادانه و انتقاد سازنده می‌باشد و دانشجوی نامبرده هدفی جز این نداشته است که به روند رسیدگی به امور آموزشی و تحصیلی خودآگاهی یابد و بدین سبب اعتراض‌هایش را نسبت به اخراج از دانشگاه و محروم شدن از تحصیل بیان داشته است، طریقه‌ی اعمال این حق نیز اعم از بیان شفاهی، کتبی، بیان از طریق رسانه‌ها، مطبوعات و غیره می‌باشد.

متن کامل دادنامه: https://www.ekhtebar.com/?p=50841
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
 امروز صبح بیش از ۵۰۰ هزار شاخه گل رُز بوسیله ۴ کامیون خاور در مزار شهداء کرمان تخلیه شد! یک میلیون شاخه گل مهریه خانمی بوده وقتی اختلاف پیش آمده خانم درخواست مهریه کرده 
حدودا معادل ۵ میلیارد ... آقا داماد هم زرنگی کردند و بجای پول عین مهریه را پرداخت کرد :)))
✴️ قالیباف رئیس مجلس یازدهم شد

🔸محمد باقر قالیباف با تعداد ۲۳۰ رای به عنوان رئیس مجلس یازدهم انتخاب شد.

🔸امیرحسین قاضی زاده هاشمی با ۲۰۸ رأی و علی نیکزاد با ۱۹۶ رأی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه موقت مجلس یازدهم انتخاب شد.
حکم کشتن فرزند توسط پدر

ماده ۳۰۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ می گوید #قصاص در صورتی ثابت می شود که مرتکب، پدر یا از اجداد پدری مجنی علیه نباشد. این ماده مبتنی بر دیدگاه فقهایی است که مانعیت #قصاص را منحصر به موردی می دانند که قاتل، پدر یا جد پدری مقتول باشد. ماده ۳۰۹ این قانون هم اثبات رابطه ابوت را شرط عدم اجرای #قصاص دانسته و مقرر نموده این ادعاء که مرتکب، پدر یا یکی از اجداد پدری مجنی علیه است، باید در دادگاه ثابت و در صورت عدم اثبات، حق #قصاص، حسب مورد با سوگند ولی دم یا مجنی علیه یا ولی او ثابت می شود۰ لازم به اشاره است که مقصود از پدر یا اجداد پدری، رابطه قانونی می باشد نه عرفی یا قضایی.
✴️ «عدالت کور» و آسیه پناهی

✍🏻 یادداشت اینستاگرامی دکتر علی‌اکبر گرجی، معاون ارتباطات و پیگیری اجرای قانون اساسی معاونت حقوقی رئیس جمهور

🔸درگذشت خانم آسیه پناهی، متعاقب تخریب منزل مسکونی وی در حاشیه کرمانشاه توسط شهرداری این شهر تاملات گوناگونی را مطرح می کند:

یک. چرا در اغلب موارد تخریب ساخت و سازهای غیرقانونی در ایران با خشونت همراه است؟ آیا نمی توان تمهیدات حقوقی را در کنار مشاوره های روان شناختی و... به کار بست تا ضربه روحی سنگین وارد شده به شهروندان قابل تحمل تر باشد؟

دو. عدالتی که در این عرصه ها به کار می رود، کور است، یعنی به بسترهای اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی موضوع بی توجه است. مثلا، غافل از این است که اگر آلونک امثال مرحوم پناهی را تخریب می کند، آیا جایگزینی برای حمایت اجتماعی و اقتصادی از آنها وجود دارد یا اینکه آنها را به پدیده کارتون خوابی دچار خواهد کرد.‌

سه. در پاره ای از موارد عدالت تخریب‌گر تفاوتی بین ساخت و سازهایی که جنگل را بیابان کرده اند و آنهایی که بیابان را آباد کرده اند، قایل نیست. البته در اینجا، مشکل قانونی هم وجود دارد، اما عدالت باید چشمان خود را باز کند و تفاوت ها را ببیند و هوشمندانه عمل کند.

چهار. امیدوارم، مرگ غم انگیز و تاسف بار خانم پناهی زمینه بازنگری در قوانین مربوطه و نیز شیوه‌های مدیریت تخریب ها را فراهم سازد.
تاوان حرف هايی که نمی توانيم بزنيم...
موهای سفيدی ست
که لابلای موهايمان داريم...
ولی به همه می گوييم ارثيست ...!!
به قول بزرگی که می گوید:
درد دارد
وقتی ساعت‌ها می‌نشينی
و به حرفايی که هيچ وقت
قرار نيست بگويی
فکر ميکنی...!!!
بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني.
#كنفوسيوس
2024/11/17 08:36:57
Back to Top
HTML Embed Code: