Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 هم‌اکنون امکان تماشای نسخه کامل گفتگو با استاد غلامرضا شهری، صاحبنظر حقوق ثبت و ۲۵ سال مدیر کل اداره حقوقی قوه قضاییه، در کانال یوتیوب مجموعه شرح حق (تاریخ شفاهی حقوق ایران).

بخش اول

بخش دوم

بخش سوم و پایانی

کانال یوتیوب شرح حق

@lawandart99
@iranianlls
Forwarded from دپارتمان حقوق فرداد (Fardad)
🎓موسسه آموزش عالی آزاد فرداد برگزار میکند:

- دوره جامع و کاربردی  دعاوی مطبوعاتی

🔴مناسب وکلا، کارآموزان وکالت، مشاوران حقوقی، دانشجویان حقوق و پژوهشگران

زمان:  ۱۰ خرداد

هزینه کل دوره: ۲۰۰ هزارتومان
هزینه هر سرفصل: ۱۰۰ هزارتومان

🔴برای شرکت در کارگاه با شماره  09123964509 (@Mhzh55) در اپلیکیشن‌های تلگرام، بله، ایتا یا واتساپ پیام دهید .


🔴شماره کارت جهت ثبت‌نام:
5859831230673385
بنام ستاره مرادی بانک تجارت

-به شرکت کنندگان در کارگاه، گواهی حضور داده میشود.
دوره به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.


@fardad_hoghogh
معرفی مهمانان:
بخش اول: سعید احمدیان

سعید احمدیان، نویسنده‌ متولد ۱۳۷۰ است‌. کارشناسی خود را با رشته معماری به پایان رساند و بعد از آن، در رشته جامعه شناسی به تحصیل پرداخت.
احمدیان با کتاب «محدوده خون: هندسه یک جنایت خانوادگی» به عرصه نویسندگی وارد شد و به جستجو در رازهای دفن شده در دهه ۲۰ شمسی پرداخت‌.

مفتخریم که در روز سه شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳، در رویداد «بازپرسی در طهران: هندسه یک جنایت خانوادگی»، در روایتی از قتل‌های دهه ۲۰ شمسی، میزبان ایشان هستیم تا نقطه نظرها و گفته‌ها را از دید ایشان بشنویم.

@lawandart99
معرفی مهمانان:
بخش دوم: امین تویسرکانی


امین تویسرکانی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش‌آموخته‌ رشته‌ حقوق، به‌عنوان قاضی نسل جدید و جوان در آثار خود، هوشمندانه از زبانی طنز و سرگرم‌کننده بهره می‌برد که موجب شده مخاطبانش احساس نزدیکی بیشتری با داستان‌ها و روایت‌ها که از تجربیات واقعی این قاضی در دادگستری سرچشمه می‌گیرند، داشته باشند.
از آثار این حقوقدان جوان می‌توان به «از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری» و «وقتی اقیانوس وارد عدلیه شد» اشاره کرد.

مفتخریم  در روز سه شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳، در رویداد «بازپرسی در طهران: هندسه یک جنایت خانوادگی»، روایتی از قتل‌های دهه ۲۰ شمسی میزبان ایشان هستیم تا نقطه نظرها و گفته‌ها را از دیدگاه حقوقی ایشان بشنویم.

@lawandart99
معرفی مهمانان:
بخش سوم: احسان حاجی پور

احسان حاجی پور، کارشناس، نویسنده و کارگردان تئاتر است. عضویت در هیات مدیره و دبیری انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران و دبیری جایزه حافظ از دیگر فعالیتهای ایشان است.
از آثار حاجی پور می‌توان به «معاشر» و «گزارش یک مهمانی» اشاره کرد. جدیدترین تئاتر او به نام «حافظ»، با پیش تولیدی سنگین در حال آماده‌سازی است.

مفتخریم که روز سه شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳، رویداد «بازپرسی در طهران: هندسه یک جنایت خانوادگی» را میزبان ایشان هستیم و روایت‌هایی از کتاب را با صدای دلپذیر و گیرایشان می‌شنویم.

@lawandart99
معرفی مهمانان:
مهمان ویژه: شمیم مستقیمی

شمیم مستقیمی، متولد ۱۳۵۸، نویسنده و مستندساز است. در زمینه جستارنویسی، کتاب درهای نیمه‌باز ایشان را انتشارات حرفه هنرمند به چاپ رسانده و مستند «نجف دریابندری: یک دور تمام درباره زندگی و آثار نجف دریابندری» و فیلم ویدئویی «روزهای رنگی» از آثار ایشان است.

مفتخریم  روز سه شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳، رویداد «بازپرسی در طهران: هندسه یک جنایت خانوادگی»، روایتی از قتل‌های دهه ۲۰ شمسی را میزبان ایشان هستیم و نقطه نظرها و گفته‌هایشان را می‌شنویم.

@lawandart99
گروه وکلای بی‌کُت برگزار می‌کند:

🌐دادرسی مطبوعاتی در ایران: آنچه هست

🎙 سخنران:

امیرحسین سلیمیان

وکیل پایه یک دادگستری


🗓 گاه برگزاری: چهارشنبه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰

🏛جایگاه برگزاری: تهران، وصال شیرازی، بالاتر از خیابان ایتالیا، کوچه شیرین بیانی (مریم)، کاشی پنجم، کافه تاریخ

💻 لینک ثبت‌نام:

📲 https://evnd.co/VKDHc

☎️ کسب جزئیات بیشتر:
۰۹۱۲۱۲۴۲۲۷۲                                                                                                                                      
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 هم‌اکنون امکان تماشای نسخه کامل گفتگو با زنده‌یاد دکتر بهروز اخلاقی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در کانال یوتیوب مجموعه شرح حق (تاریخ شفاهی حقوق ایران).

بخش اول

بخش دوم و پایانی

کانال یوتیوب شرح حق

@lawandart99
@iranianlls
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگرچه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک‌پای عزیزت که عهد نشکستم

شعر: حافظ
 
موسیقی: اجرای خصوصی کُنجِ عافیت با آواز محمدرضا شجریان و ساز حبیب‌الله بدیعی.

* عهد، قول و پیمانی است که وفای به آن لازم است؛ و همین نکته برای فهم شعر حافظ کافی به نظر می‌رسد، اما دربارۀ ماهیت عهد و رابطه‌اش با عقد در حقوق ما سخن بسیار است. گروهی گفته‌اند برای پیدایش عهد ارادۀ یک‌نفر کافی است، در حالی که انعقاد عقد نیازمند توافق دست‌کم دو اراده است. گذشته از این، گروهی هر عقد را عهد موکّد و هر عقد لازم را عهدِ استوار و موثّق شمرده‌اند و گروهی دیگر با خلط این دو مفهوم مخالف بوده‌اند. (برای مطالعۀ بیشتر در این باب، بنگرید به: محمدجعفر جعفری لنگرودی، مبسوط در ترمینولوژی حقوق، تهران، گنج دانش، چاپ ۷، ۱۳۹۵، ج. ۳، صص. ۲۶۸۳ به بعد؛ ناصر کاتوزیان، نظریۀ عمومی تعهدات، تهران، میزان، چاپ ۹، ۱۳۹۸، ص. ۷۰.)
تذکر این نکته هم بی‌فایده نیست که مصراع دوم این بیتِ حافظ تضمینی است از غزل سعدی: «به خاک پای عزیزت که عهد نشکستم / ز من بریدی و با هیچ‌کس نپیوستم»

#حقوق_و_هنر
#شعر_و_حقوق

@iranianlls
@lawandart99
اولین آلبوم عکس از رویداد «بازپرسی در طهران: هندسه یک جنایت خانوادگی» که توسط موسسه فرهنگی هنری حقوق و هنر با همکاری خانه هنرمندان ایران و نشر خوب، با حمایت دارالوکاله دکتر بهرام هاشمی در تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ در تالار استاد امیرخانی خانه برگزار شد.

موسسه حقوق و هنر | @lawandart99
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آنچه در رویداد «بازپرسی در طهران: هندسه یک جنایت خانوادگی» در تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ گذشت.

موسسه حقوق و هنر | @lawandart99
2024/10/02 14:28:11
Back to Top
HTML Embed Code: