Telegram Web Link
📚جشنواره روایات و حکایات به ابتکار گروه وکلای حمایت پارس

هیئت داوران:
هومان پارسا، وکیل دادگستری
امین تویسرکانی، قاضی دادگستری
سیدعلی باقری تبار، وکیل دادگستری

دبیر جشنواره:
فاطمه نعیم، وکیل دادگستری

@lawandart99
🎭 کارگاه تمرین‌های تئاتری برای بازیگران حرفه‌ای و مبتدی

کارگاه عملی بازیگری
صدرالدین زاهد
شماره تماس:  09365480847

@lawandart99
▫️پخش گفتگوهای جلد دوم شرح حق:

▫️تاریخ شفاهی حقوق ایران
(بخش نخست: آموزش)

▫️جلد دوم از فردا با شروع پخش برنامه
استاد دکتر محمد آشوری ادامه می‌یابد.

@lawandart99
@iranianlls
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شرح حق: تاریخ شفاهی حقوق ایران، جلد دوم؛

بخش نخست از گفتگوی وحید آگاه و تهمورث بشیریه، اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با استاد دکتر محمد آشوری، استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران.

@lawandart99
@iranianlls
Forwarded from انجمن صنفی VOD
هشت مقاله؛ دستاورد فراخوان هم‌اندیشی انجمن وی‌اودی

🔻نویسندگان و محققان حوزه‌های آی‌تی، حقوق و سینما مقالات خود را به دبیرخانه هم‌اندیشی چالش‌ها، ظرفیت‌ها و چشم‌انداز سامانه‌های دیداری شنیداری ارائه کردند و در نهایت هشت مقاله برای ارائه نهایی مورد پذیرش قرار گرفت.

🔻 کامبیز نوروزی، مهدی کوهیان و افشین عزیزی (2 مقاله)، علی افتخاری (ترجمه)، مهرک محمودی، علی شاکر، حمیدرضا حیدرپور و محمدمهدی عسگرپور (دبیر انجمن وی‌او‌دی)، مقالاتی را در این هم‌اندیشی عرضه می‌کنند.

🔻هم‌اندیشی عصر روز دوشنبه چهارم دی ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

🔻متن کامل خبر را در لینک زیر بخوایند:

📌https://iranonlinevideo.com/n372n

💢https://www.tg-me.com/Iranonlinevideo
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شرح حق: تاریخ شفاهی حقوق ایران، جلد دوم؛

بخش دوم از گفتگوی وحید آگاه و تهمورث بشیریه، اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با استاد دکتر محمد آشوری؛ استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران.

@lawandart99
@iranianlls
Forwarded from Gooshe
​​دین در هنر چینی؛ دعوت‌ به آرامش و سکوت و تأمل
✍️#گوشه

ظاهراً چینی‌‌ها نخستین ملتی بوده‌اند که نقاشی را کاری حقیر نمی‌پنداشتند و برای آن شأن و احترامی هم‌سنگ شعر و شاعری قائل بودند. مهم‌ترین سرچشمه الهام هنر چینی، آیین بودا بود؛ از تندیس‌های راهبان و یاران بودا تا نقاشی‌های پر از متانت و لطافت از طبیعت. آموزه مذهبی این بود که هیچ‌چیزی مهم‌‌تر از مراقبه نیست. مراقبه به معنای ساعت‌ها تفکر و تعمق درباره حقیقت مقدسی بود که پایانی ندارد؛ نوعی تمرین ارزشمند ذهنی روزمره.
هنرمندانی بودند که درباره عناصر طبیعت مثل آب مراقبه می‌کردند و تعمق درباره اینکه چه می‌توان از آب آموخت، چقدر افتاده‌حال و پرثمر است، چطور صخره‌‌ای سخت را صیقل می‌دهد و چقدر شفافیت و لطافت دارد. درباره کوه‌ها مراقبه می‌کردند؛ اینکه چقدر استحکام و شکوه دارند و در عین حال چقدر پذیرا هستند که اجازه می‌دهند درختان برویند.
شاید اینگونه بود که هنر مذهبی چین راهی دیگر رفت؛ اینکه کمتر برای روایت افسانه‌های بودا و قدیسان چینی یا آموزش آیینی خاص به کار گرفته شد و بیشتر شبیه به کمکی برای مراقبه کردن به کار گرفته شد. هنرمندان پارسا نقاشی آب و کوه را نه به انگیزه آموزش یک درس به خصوص، نه به عنوان خلق یک چیز تزیینی، بلکه به قصد فراهم آوردن موضوعی برای غور و تأمل با نگاهی احترام‌آمیز درنظر می‌گرفتند. نقاشی‌های آنها بر طومارهای ابریشمین در محفظه‌‌های گرانبها نگهداری می‌شد و در لحظاتی آرام در محفلی بازگشوده می‌شد تا مؤمنان بر آنها بنگرند و تأمل کنند؛ مثل بازکردن دفتر شعری و خواندن قطعه‌ای زیبا.
در پس بزرگ‌ترین منظره‌نگاری‌های چینی قرن ۱۲ و ۱۳ میلادی چنین قصد و غایتی وجود داشت. جذب و درک آن حالت شاید برای ما ساده نباشد، چون ما احتمالاً بی‌قرار و کم‌حوصله‌ایم و شاید شناخت چندانی از مراقبه نداشته باشیم. اما مراقبه انگار در خون و جان این هنرمندان بود؛ نقاشان چینی حتی هنر را با شیوه عجیبی از مراقبه و تمرکز می‌آموختند. آنها به فضای آزاد نمی‌رفتند تا در برابر چشم‌اندازی بنشینند و طرح اولیه را تهیه کنند، بلکه برای نقاشی‌ از درخت‌ صنوبر، صخره و ابر، ابتدا آثار استادان بزرگ را در آرامش و سکوت مرور می‌کردند. وقتی این مهارت‌ها را جامع و کامل می‌آموختند، تازه راهی سفر می‌شدند و غرق در زیبایی طبیعت، فکر می‌کردند تا بتوانند چشم‌انداز‌های طبیعی را درک کنند. این تأثیر عمیق در هنر چینی هنوز پس از قرن‌ها، مشهود است؛ این اثر عمیقی از دین بر هنر است که اصراری بر خودنمایی ندارد، بلکه دعوت به تعمق و تفکر و درون‌نگری و یافتن خویشتن است.

@gooshe

🎨 تابلوی «سه ماهی» اثر نقاش گمنام در قرن سیزدهم میلادی (که در موزه فیلادلفیا نگهداری می‌شود) نشان می‌دهد، نقاش با چه حوصله‌ای به مشاهده نقش‌مایه ساده‌ای در آب نشسته و چطور حرکت ماهی‌ها را در سادگی و بی‌ریایی نقاشی کرده. نقاشی دوم، «چشم‌انداز زیر مهتاب» اثر «ما یوآن» از آثار هنرمندانی‌ست که مراحلی از مراقبه و مدیتیشن را در سکوت طبیعت و کوهستان گذرانده‌اند و از آرامش درونی خود تاثیر گرفته‌اند و نقاشی اثر «مو شیلونگ» در قرن شانزدهم نشان می‌دهد چطور از استادان متبحر در نقاشی از منظره اثر گرفته و بعد در طبیعت سَبک خود را پیاده کرده. نقاشی این هنرمندان چینی نشان‌دهنده این است که تأثیر دین بر هنر در چین از جهان اسلام قوی‌تر بوده اما بسیار متفاوت‌تر. دین در آن منطقه هنرمند را به آرامش و‌ سکوت و تماشا و یکی‌شدن با طبیعت دعوت می‌کرده. 

Paintings:
- Three Fish, Artist/maker unknown, Chinese.
- Ma Yuan, Chinese painter; Landscape in Moonlight
- Mo Shilong, Landscape in the style of Huang Gongwang.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شرح حق: تاریخ شفاهی حقوق ایران، جلد دوم؛

بخش سوم از گفتگوی وحید آگاه و تهمورث بشیریه، اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با استاد دکتر محمد آشوری؛ استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران.

@lawandart99
@iranianlls
🎞 هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران "سینما حقیقت" با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و انجمن صنفی تهیه کنندگان سینمای مستند برگزار می‌کند:

🔸مدرس: وحید آگاه
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی
وکیل دادگستری حوزه فرهنگ و رسانه

🔸مدیر کارگاه: علیرضا حسینی
عضو هیئت رییسه خانه سینما
نایب رییس انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند

🕕 زمان: روز اول جشنواره، دوشنبه، ۲۷ آذرماه، ساعت ۱۸ الی ۲۰

📍مکان: تقاطع خیابان جمهوری و پل حافظ، پردیس سینمایی چهارسو، طبقه هفتم، سالن چهار

موسسه حقوق و هنر | @lawandart99
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شرح حق: تاریخ شفاهی حقوق ایران، جلد دوم؛

بخش چهارم از گفتگوی وحید آگاه و تهمورث بشیریه، اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با استاد دکتر محمد آشوری؛ استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران.

@lawandart99
@iranianlls
نوشتار حاضر مجموعه‌ای از برجسته‌ترین مقاله‌ها در دو عرصه «جنبش ادبیات و حقوق» و «جرم‌شناسی ادبی» بوده و به ارائه نتایج پژوهش‌های محققان برتر غیرایرانی در این حوزه‌ها پرداخته است. هدف اصلی نوشتار، بازنمایی و ارزیابی پیوند حقوق و ادبیات در چارچوب تحقیقات میان رشته‌ای است. دلیل این ادعا آن است که در هر دو رشته انسان و جامعه نقش اساسی را ایفا نموده و این اشتراک در مضمون، زمینه‌ چنین مطالعه‌ای را فراهم می‌کند. هم‌چنین کتاب حاضر به دنبال بیان این موضوع است که مضمون بسیاری از آثار ادبی می‌تواند به کارشناسان حقوقی کمک کند تا راه‌هایی برای اندیشیدن و برخورد با مشکلات اساسی جامعه را بیابند. ادبیات هم‌چنین با نشان دادن پیامدهای ارتکاب جنایت و شرایط وحشتناک زندگی بزه‌کارانه به ساختن جامعه‌ای بهتر کمک می‌کند. امید است این ظرفیت بتواند با چارچوب قانونی که اعمال انسان در زندگی واقعی را تنظیم می‌کند ترکیب شده و راه را برای ایجاد و تقویت یک دستگاه قضایی دموکراتیک که پیش نیاز استقرار یک جامعه عادلانه و اخلاقی است هموار نماید. مولفان
#معرفی_کتاب
#بهزاد_رضوی_فرد
#علی_مولابیگی
#ریحانه_زندی
#جفری_ویلسون
#ادبیات_و_حقوق

@iranianlls
انجمن حقوق شناسـی و خانه اندیشمندان علوم انسانی با مشارکت انجمن علمی باستان شناسی ایران
و موسسـه فرهنگی هنـری پیشـین پژوه، هفتاد و سومین جلسه از مجموعه #یکشنبه_های_حقوق_شناسی را برگزار می‌نمایند:

🏵️ چالشهای حقوقی و قضایی در حفاظت از میراث فرهنگی از منظر برنامه هفتم توسعه

سخنرانان به ترتیب حروف الفباء:

🔸 محمد اسماعیل اسمعیلی جلودار
🔸 جواد حسین‌زاده ساداتی
🔸 امید غنمی
🔸 یحیی کمالی‌پور
🔸 عباس مقدم
🔸 حکمت‌اله ملاصالحی

دبیرنشست:
علیرضا غریب‌دوست

یکشنبه سوم دی‌ماه ۱۴۰۲
⏱️ ساعت ۱۷
▪️ تالار حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی
Forwarded from defc
🔺قانون اساسی چه حقوقی را برای هنرمندان درنظر گرفته است؟

🔸کارگاه «سینمای مستند در قاب حقوق ایران» به همت انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند با مدیریت سید علیرضا حسینی عضو هیات رئیسه خانه سینما و با تدریس وحید آگاه استاد دانشگاه و وکیل دادگستری از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در سالن شماره ۴ پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

#سینماحقیقت
#جشنواره_سینماحقیقت

defc.ir/post/6935

@defcir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شرح حق: تاریخ شفاهی حقوق ایران، جلد دوم؛

بخش پنجم از گفتگوی وحید آگاه و تهمورث بشیریه، اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با استاد دکتر محمد آشوری؛ استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران.

@lawandart99
@iranianlls
Forwarded from Gooshe
2024/10/03 21:26:07
Back to Top
HTML Embed Code: