Telegram Web Link
#معرفی_فیلم_حقوقی
On The Basis of Sex
«بر اساس جنسیت» محصول ۲۰۱۸ آمریکا است و به داستان وکالت «روث بیدر گینزبرگ» (RBG) در پرونده «چارلز موریتز در مقابل اداره مالیات دنور» می‌پردازد؛ دعوایی که از آن در جهت تغییر یکی از قوانین مبتنی بر #تبعیض_جنسیتی استفاده گردید. در صحنه‌هایی از فیلم ملاحظه می‌گردد بیان «ادعاهای قطعی گسترده» در یک نظام حقوقی کامن‌لایی، تا چه اندازه به ضرر شخصی است که آن‌ها را به کار می‌گیرد؛ در حالی‌که بیان چنین ادعاهایی در «فیلم‌های سینمایی ایرانی با جنبه‌های حقوقی» بعضاً مورد توجه و تحسین قرار گرفته است.
به نظر می‌رسد گفتمان حقوقی ناظر به حقوق زنان در کشور ما، نوعاً به دنبال دستیابی به حقوقی برابر با مردان از قبیل ارث و دیه برابر، حق طلاق، نامزدی ریاست جمهوری، قضاوت و ... برای زنان بوده و کمتر پژوهش انتقادی در ارتباط با امتیازاتی مانند نفقه و مهریه صورت گرفته است. برای مثال قمرالملوک وزیری هنرمند اوایل قرن سیزدهم می‌نویسد: «ما زن‌ها اینقدر فهمیده‌ایم که در قوانین مقدسه شریعت مطهر اسلام، جز در بعضی موارد مانند جهاد، زن و مرد یکسان است. اگر موسیقی در شریعت اسلام حرمت دارد، چه مردهای مسلمان و چه زن‌های مسلمه بایستی از این عمل پرهیز نمایند. کجای قرآن نوشته شده است و از کدام حدیث شریف چنین فهمیده می‌شود که آموختن موسیقی برای مردها مباح و برای زن‌ها حرام است.» (ر.ک. مقاله قمرالملوک وزیری در روزنامه شفق سرخ مورخ ۱۳۰۲/۱۱/۱۴)؛ درحالی‌که گفتمان حقوقی ناظر به حقوق زنان در آمریکا بیشتر به دنبال اصلاح قوانین و رویه‌هایی است که تکالیف و امتیازاتی را به واسطه جنسیت، به آن‌ها واگذار کرده است. برای مثال سارا گریمکه، مدافع حقوق زنان در قرن هجدهم می‌گوید: «من هیچ لطفی به خاطر جنسیتم نمی‌خواهم. تنها درخواستی که از برادرانم دارم آن است که پایشان را از روی گلوی ما بردارند.» (ر.ک. کتاب «The Public Years of Sarah & Angelina Grimke» نوشته Larry Ceplair، صفحه ۲۰۸).
#سعدی_ابراهیم‌زاده
@iranianlls
💢 سازمان سینمایی کشور و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری موزه سینما دومین نشست از سلسله نشست‌‌های«سینما؛ گفتمان فرهنگی» (گام دوم سینما) را برگزار می‌کنند:


🎞 «لزوم قانون‌گرایی در سینمای ایران با نگاهی به کاستی‌های قوانین موجود و ارائه راه‌حل‌های مناسب»


سخنرانان:
محمدرضا مصباح
تهیه‌کننده سینما

مهدی کریمی
تهیه‌کننده سینما

مهدی کوهیان
حقوقدان و تهیه‌کننده سینما

وحید آگاه
حقوقدان و عضو هیأت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی

مصطفی محمودی
کارشناس و منتقد

امین نوروزی
منتقد

زمان برگزاری: دوشنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۰- ساعت ۱۵
مکان برگزاری: موزه سینما

🕊 کانال حقوق رسانه @HRLaw
#ادبیات_حقوقی_در_گلستان_سعدی
«اعراضِ عینِ مالِ مسروقه»
قانون مدنی از واژهٔ «مِلْک» در موادی مانند مادهٔ ۲۷، معنای عام «مال دارای مالک» و در موادی مانند مادهٔ ۹۳، معنای خاص «مال غیرمنقول» را اراده نموده است. مصدر «مالکیت» که از ریشهٔ «مِلْک» در معنای اول آن ساخته شده، رابطه‌ای انتزاعی میان مالک و مایمْلک است که با کمک امارهٔ تصرف، اصلی‌ترین مصداق «حق عینی» به شمار آمده و واجد آثار حقوقی می‌گردد. «اِعراض» عبارت است از صرف‌نظر کردن از حق عینی که به طور ضمنی در مادهٔ ۱۷۸ ق.م. بیان گردیده و با «ابراء» که به طور صریح در مادهٔ ۲۸۹ ق.م. تعریف شده و عبارت است از صرف‌نظر کردن از حق دینی، مقایسه می‌گردد. اعراض مالک از مال در عدم تحقق جرم سرقت حدّی مؤثر است و مستند به صدر و بند «ز» مادهٔ ۲۶۸ و مادهٔ ۲۷۶ ق.م.ا. درصورتی‌که مال مسروق قبل از اثبات جرم به ملکیت سارق درآید (مثلاً از طریق اعراض) سرقت حدی نبوده، بلکه سابقاً تحت قاعدهٔ «التعزیر به ما یراه‌الحاکم» قرار می‌گرفت و اکنون از مصادیق سرقت‌های تعزیری به شمار می‌رود. اینک حکایتی مرتبط از باب دوم گلستان سعدی؛ در اخلاق درویشان:
دزدی به خانهٔ پارسایی درآمد. چندان که جُست، چیزی نیافت. دلتنگ شد. پارسا خبر شد. گلیمی که بر آن خفته بود، در راه دزد انداخت تا محروم نشود.
شنیدم که مردانِ راهِ خدای
دلِ دشمنان را نکردند تنگ
تو را کِی مُیسّر شود این مقام
که با دوستانت خلافْ است و جنگ
#سعدی_ابراهیم‌زاده
@iranianlls
متن 👇🏼
🔹حیوان آزاری عبارت است از رفتاری که با قصد ایراد آسیب درد، رنج، پریشانی و یا مرگ نسبت به حیوان انجام میشود، آن هم با آگاهی از این مسئله که حیوان درصدد جلوگیری از ورود این آسیب به خود است. در این تعریف، آسیبهای جسمانی و روانی در دامنۀ حیوان آزاری قرار میگیرند.

🔹مطابق با تحقیقی که توسّط واحد تحلیل رفتاری ادارۀ تحقیقات فدرال ایالات متحده آمریکا انجام شد60 درصد افرادی که مرتکب حیوان آزاری شده اند پیشتر دارای سابقۀ کیفری در خصوص خشونت علیه اشخاص بوده اند.تحقیقاتی که در دهه ۱۹۷۰ در اف. بی. آی. انجام شد این مسئله را نشان داد که گویی حیوان‌آزاری در دوران کودکی، یک رفتار مشترک در میان قاتلان سریالی بوده است.

🔹روانشناسان معتقدند که حیوان‌آزاری می‌تواند نشانه‌ای از رفتارهای بروز دگرآزاری یا سادیسم در آینده افراد باشد. فرد آزار دهنده حیوان، معمولا زمینه های شخصیت ضد اجتماعی دارد و حیوان‌آزاری یکی از ملاک‌های تشخیصی ابتلا به اختلال سلوک در کودکان و نوجوانان است.

🔹انواع حیوان آزاری شامل حیوان‌‌آزاری فعّال و مبتنی بر غفلت است که به ترتیب با فعل و ترک فعل محقّق میشوند.
مادۀ 679 قانون تعزیرات چنین مقرّر میکند: هرکس به عمد و بدون ضرورت حیوان حلال گوشت متعلّق به دیگری یا حیواناتی که شکار آنها توسّط دولت ممنوع اعلام شده است را بکشد یا مسموم یا تلف یا ناقص کند به حبس از نود و یک روز تا شش ماه یا جزای نقدی از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا سه میلیون ریال محکوم خواهد شد.

🔹بر این اساس، کشتن، مسموم کردن، تلف کردن و ناقص کردن حیوان حلال گوشت و سایر حیوانات که شکار آنها از طرف دولت ممنوع شده است دارای وصف بزهکارانه است.
همانطور که ملاحظه میشود، تمام حیوانات مشمول حمایت کیفری قانونگذار نیستند و تنها برخی از گونه‌های خاص از چنین حمایتی برخوردارند.

🔹در مقابل، اگرچه مسئولان نظام کیفری در راستای مقابله با شکار و صید حیوانات چندین رفتار را جرم انگاری کرده اند، امّا قانونگذار با برخوردی تبعیض آمیز تنها حمایت کیفری از پارهای از حیوانات آن هم در خصوص برخی از مصادیق آزار جسمانی را در دستور کار قرار داده است. بدین ترتیب، برخی از اقسام حیوان آزاری یعنی به مبارزه انداختن حیوانات، آزار جنسی و انباشت حیوانات در فضای محدود را مورد توجه قرار نداده. غفلت قانونگذار تنها معطوف به آزار جسمانی نمیشود، بلکه در حوزه حیوان‌آزاری ناشی ازغفلت نیز هیچگونه تدبیری اندیشیده نشده است.

🔹در این میان لایحه حمایت از حیوانات در مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
طرح ممنوعیت حیوان آزاری نیز در جلسه علنی مورخ ۹۸/۰۶/۱۱ مجلس شورای اسلامی به صورت عادی اعلام وصول گردید، در این طرح علاوه بر ممنوعیت مطلق حیوان آزاری بدون نگاه گونه محور به بیان مصادیق حیوان آزاری نیز پرداخته شد.اما برخی از مصادیق حیوان آزاری مبتنی بر غفلت مورد توجه قرار نگرفت اما هنوز خبری از سرنوشت این طرح در
دسترس نیست!

🔹محتوا | آرمینا شفیعی
#ادبیات_حقوقی_در_گلستان_سعدی
«حاکمیت»
حاکمیت، اصطلاحی است که حُکم کردن (حکومت) «حاکم» بر «محکوم» را بیان می‌نماید؛ با این توضیح که استعمال لفظ «محکوم» در این معنا چندان رایج نیست.
از بُعد تئوری، در نظام حقوقی ایرانی - اسلامی، مستند به آیه ۱۱ سوره رعد و اصل ۵۶ ق.ا. حاکمیت از آن «قوم» یا «ملت» است که به طور غیرمستقیم و به واسطه انتخابات نسبت به آن‌ها اِعمال می‌گردد و بدین ترتیب، مردم خودشان بر خودشان حکومت می‌کنند. والتر اسمارت می‌نویسد: «مذهب در ایران، خود را در جبهه آزادی‌طلبان یافت و به راستی در این عرصه کوتاه نیامده است. هیچ کلیسایی این بخت را نداشته که در بحبوحهٔ انقلاب، وظیفه‌ای چننین بی‌سابقه و پرافتخار؛ یعنی رهبری دموکراسی بر دوشش بیفتد.» (ر.ک. کناب ایران، جامعه کوتاه مدت، تألیف محمدعلی همایون کاتوزیان، ص ۱۰۸).
از بُعد تکنیکی، عبارت «حاکمیتِ مطلق، از آنِ خداست» در ابتدای اصل ۵۶ ق.ا. اولاً، یک «قیدِ توضیحی» و به لحاظِ حقوقی، فاقد اثر است، نه یک «قیدِ احترازی» و به لحاظ حقوقی واجد اثر؛ زیرا در علم اصول فقه، قید احترازی دارای مفهوم مخالف است؛ درحالی‌که عبارت «حاکمیتِ ملت» در انتهای اصل، عکس این موضوع را نمایان می‌سازد. دوم اینکه از نظر لفظی، «مطلق» خود قیدی است که به «حاکمیت» اضافه شده و کمینه آنکه حاکمیتِ مطلق، از جهت مطلق بودن، دارای قید است! و از جنبهٔ عقلی، ممکن است فرض شود که حاکمیتِ خداوند اطلاق نداشته، بلکه مُقیّد است؛ برای مثال در فرضی که شخصی در تمام زندگی، تقوایِ الهی پیشه کرده باشد، آیا خداوند به طور بالفعل، مُتّقی را به جهنم خواهد انداخت؟! (ر.ک. حالت چهارم تقابل در منطق تحت عنوان «تقابل ملکه و عدم ملکه» در کتاب درس‌هایی از اصول فقه، تألیف دکتر محمدحسین شهبازی، ص ۱۳۸).
برای مطالعه بیشتر ر.ک. مجموعه تألیفات #شادروان_داود_فیرحی و #کتاب_ایران_بین_ناسیونالیسم_اسلامی_و_سکولاریسم نوشته #ونسا_مارتین و ترجمه #محمدابراهیم_فتاحی و بالاخره، اینک حکایتی مرتبط از باب اول گلستان سعدی؛ در سیرتِ پادشاهان:
دَرویشی مُجرَّدْ به گوشه‌ای نشسته بود. پادشاهی بر او بگذشت. درویش، از آنجا کِه فراغِ مُلْکِ قناعتْ است، سَر بَر نَیاوَرد و التفات نَکرد. سُلطان، از آنجا که سطوتِ سلطنتْ است، بِرنجید و گُفت: این طایفهٔ خرقه‌پوشان اَمثالِ حیوان‌اند و اهلیت و آدمیت ندارند. وزیر نزدیکش آمد و گفت: ای جوانمرد! سلطانِ رویِ زمین بر تو گُذر کرد. چرا خدمتی نکردی و شرطِ ادب به جای نیاوردی؟ گفت: سُلطانْ را بگوی: توقّعِ خدمت از کسی دار که توقّعِ نعمت از تو دارد و دیگر، بِدان که مُلوک از بهرِ پاسِ رعیت‌اند نه رعیت از بهرِ طاعتِ مُلوک.
پادِشه پاسبانِ درویش است
گرچه رامِش به فرِّ دولتِ اوست
گوسپند از برایِ چوپان نیست
بلکه چوپان برایِ خدمتِ اوست
ملِک را گفتِ درویش استوار آمد. گفت: از من تمنّا بکُن. گفت: آن همی‌خواهم که دِگر باره زحمتِ من نَدهی. گفت: مرا پَندی بده. گفت:
دَریابْ کُنون که نِعمَتَتْ هَست بِه دَست
کإین دولتُ و مُلْک می‌رود دَست بِه دَست
#سعدی_ابراهیم‌زاده
@iranianlls
📚 مقاله حقوقی
⚖️ نشانه‌شناسی تصویر زنان بزه‌دیده در فیلم‌های سینمایی ایران

✍️ حمیدرضا دانش ناری

🎓 دکتری حقوق کیفری و جرم‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی

✍️ الناز نثاری جوان
🎓 دانشجوی دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران


📇 دوفصلنامه پژوهشنامه حقوق کیفری ( دانشگاه گیلان)
🗓 دوره ۱۲، شماره ۲- پاییز و زمستان ۱۴۰۰.


📜 چکیده:
▫️ بز‌ه‌دیدگی زنان به‌عنوان یکی از مسائل مهم در مطالعات علوم جنایی در فیلم‌های سینمایی ایران مورد توجه قرار گرفته است.

▫️ با توجه به نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی به باورهای عمومی در مورد بزهکاری و بزه‌دیدگی، این پژوهش با استفاده از روش کیفیِ نشانه‌شناسی و با تأکید بر مدل سوسور درصدد است تا ضمن نمونه‌گیری هدفمند، تصویر زنان بزه‌دیده را در فیلم‌های سینمایی «مستانه»، «لانتوری»، «مَلی و راه‌های نرفته‌اش» و «مغزهای کوچک زنگ‌زده» بررسی کند.

▫️ بر اساس یافته‌های حاصل از نشانه‌شناسی در فیلم‌های مورد مطالعه، از یک‌سو، ارتکاب جرم علیه زنان توسط مردان انجام می‌شود و از سوی دیگر، میان قوی یا ضعیف بودن زنان و شدت بزه‌دیدگی ارتباط مستقیم و معنادار وجود دارد؛ بدین معنا که زنان منفعل و ضعیف قربانی خشونت خانگی و زنان فعال و قوی بزه‌دیده جرایمی چون تجاوز و اسیدپاشی می‌شوند.

🕊 کانال‌ حقوق‌ رسانه @HRLaw
📥 متن کامل مقاله از فایل زیر قابل دانلود است:
ادبیات حقوقی در رمان سووشون

محتوا: سعدی ابراهیم زاده | آرمینا شفیعی

@lawandart99
@iranianlls
https://www.ettelaat.com/mobile/?p=260610&device=phone

روان‌پزشکی و روان‌طنزی
تقدیم به ایرج پزشکزاد


از: دکتر فربد فدایی استاد دانشگاه و روانپزشک


@iranialls
⚖️ آغاز دور جدید فعالیت‌های انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران

به استحضار اساتید، دانش‌آموختگان و دانشجویان حقوق، هنرمندان و کلیه علاقه‌مندان حقوق مالکیت صنعتی و مالکیت ادبی و هنری می‌رساند، انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران در نظر دارد با گسترش فعالیت‌های علمی و آکادمیک خود، علاوه بر برگزاری منظم نشست‌های علمی و کارگاه‌های آموزشی در حوزه حقوق مالکیت فکری و پوشش ابعاد نظری و کاربردی این حوزه از دانش حقوق در قالب نشست‌های حضوری و مجازی، نسبت به انتشار مجدد مجله علمی انجمن، اطلاع‌رسانی و انتشار آخرین دستاوردهای علمی داخلی و بین‌المللی (اعم از کتب، مقالات علمی و نشریات)، قوانین و مقررات و رویه‌های قضایی، مقالات اساتید و دانشجویان در زمینه تحولات و دستاوردهای روز حوزه مالکیت فکری و... اقدام نماید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت آخرین اخبار، اطلاعات و نکات آموزشی، علاوه بر سایت انجمن به آدرس www.iripla.ir ، با ما در شبکه‌های اجتماعی انجمن به آدرس‌های زیر همراه باشند.

کانال تلگرام:
https://www.tg-me.com/IRIPLA

صفحه اینستاگرام:
https://instagram.com/iripla.ir

پیج لینکدین:
www.linkedin.com/company/iripla

کانال آپارات ( ویدیوی نشست‌ها):
www.aparat.com/IRIPLA

لازم به‌ذکر است علاقه‌مندان در صورت دارا بودن شرایط عضویت، می‌توانند با عضویت درانجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران به یکی از دو شکل عضویت وابسته یا عضویت پیوسته، از مزایایی نظیر برخورداری از تخفیف برای شرکت در کارگاه‌های آموزشی و ارسال مقاله به مجله انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران برخوردار شوند.

شرایط عضویت در انجمن: www.iripla.ir/vip

▫️ انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران @IRIPLA
⚖️ مقاله حقوقی
🔎 نامه‌ای به تو، نه برای تو


نویسندگان:
✍️مهدی زاهدی
🎓دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبائی

✍️ شیرین شریف‌زاده
🎓دانشجوی دکتری حقوق خصوصی دانشگاه علامه طباطبائی

📇 روزنامه اعتماد
🗓شماره ۵۱۲۸ - چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰


📜چکیده:
▫️ چندي پيش به دنبال به وجود آمدن اختلافات حقوقي ميان بهمن و احمد كيارستمي درخصوص انتشار كتاب «من خانه م؛ پاره نامه هايي از عباس كيارستمي»، اين كتاب در ابتدا توقيف و جمع آوري شد ليكن پس از صدور حكم قطعي مرجع قضايي از آن رفع توقيف گرديد.

▫️ كتاب «من خانه م» محتوي نامه هاي خصوصي مرحوم عباس كيارستمي به همسر سابقش و همچنين يادداشت هايي است كه پس از فروپاشي زندگي مشترك شان نوشته است. يكي از دلايل شاكي، احمد كيارستمي، در طرح دعوا عليه مشتكي عنهم، نشر نظر و برادرش بهمن، آن بود كه چون مخاطب نامه هاي عاشقانه پدرش در اين اثر، مادر او بوده، نشر نظر بايستي براي انتشار اين نامه ها از خانم پروين اميرقلي اجازه مي گرفته است.(۱)

▫️ فارغ از نتيجه دعوي و مباني راي صادره و همچنين لزوم رعايت حريم خصوصي افراد در انتشار نامه هاي خصوصي، طرح اين پرونده بهانه اي شد تا موضوعات مرتبط با كپي رايت نامه هاي خصوصي اشخاص مشهور را مورد بررسي حقوقي قرار دهيم. از گذشته تاكنون انتشار نامه هاي شخصي و منتشر نشده افراد مشهور در ايران و ساير كشورها متداول بوده است. نامه هاي عاشقانه آلبر كامو به معشوقه اش، ونسان ونگوگ به برادرش تئو، نامه هاي غلامحسين ساعدي به طاهره كوزه گراني، صادق هدايت به حسن شهيد نورايي و فروغ فرخزاد به ابراهيم گلستان نمونه هايي از اين دست است كه پس از مرگ نويسندگان توسط افراد ديگري گردآوري و انتشار يافته اند.

▫️ اين يادداشت تلاش خواهد كرد به اين سوال پاسخ دهد كه از منظر حقوق كپي رايت چه كسي حق انتشار نامه هاي خصوصي را دارد؟ مخاطبين نامه ها يا وراث نويسندگان آن؟


🕊کانال‌ حقوق‌ رسانه | @HRLaw
📥 متن کامل مقاله از لینک زیر زیر در دسترس است:
https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/179885
🔹انجمن حقوق‌شناسی ‌در نظر دارد با همکاری موسسه حقوق و هنر به صورت هفتگی به بررسی و تحلیل جنبه‌های حقوقی آثار هنری بپردازد.

🔹با ما همراه باشید.
@iranianlls
@lawandart99
بنابر مصوبه هیات مدیره انجمن علمی حقوق‌شناسی، سری دوم لایوهای انجمن به زودی آغاز خواهد شد. این لایوها، بر مبنای رشته‌های کلاسیک حقوق و نیز علم جرم‌شناسی، تقسیم موضوعی شده و دبیری هر رشته را یکی از استادان سرشناس کشور بر عهده خواهند داشت.
@iranianlls
⚖️ شکایت اپل از کارگردان فیلم «اپل-مَن» به اتهام نقض علامت تجاری (به‌همراه متن کامل شکایت اپل)

🔻 به گزارش انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران، بر اساس گزارشی که به‌تازگی توسط هالیوود ریپورتر منتشر شده است، اگرچه کمپانی اپل این‌روزها در چندین جبهه مختلف در حال پیگیری دعاوی و اختلافات حقوقی متعددی با شرکت‌های مختلف از جمله اپیک گیمز (کمپانی معروف سازنده و توسعه‌دهنده بازی‌های ویدیویی) است، اما به‌نظر می‌رسد دعاوی فراوان حقوقی مانع طرح دعوی علیه اشخاص حقیقی و حقوقی کمتر شناخته شده نشده است.

▫️ اپل در ماه دسامبر گذشته با ارائه شکایتی به اداره ثبت اختراعات و علایم تجاری امریکا، خواهان رد شدن تقاضای ثبت علامت تجاری «واسیل موسکالنکو»، کارگردان اوکراینی را برای فیلم جدید و مستقل وی با نام اپل-من ( Apple-Man) شد. اپل به‌عنوان با ارزش‌ترین شرکت جهان معتقد است نام این فیلم منجر به گمراهی مخاطب و ایجاد این تصور در مخاطبان می‌شود که فیلم با برند اپل مرتبط است و از این‌رو منجر به ورود لطمه به برند اپل می‌شود.

▫️ درخواست اپل برای رد تقاضای موسکلانکو و شکوائیه ۴۶۷ صفحه‌ای این شرکت علیه کارگردان اوکراینی بر این ادعا استوار است که علامت‌ تجاری اپل بسیار معروف و شناخته شده است و ایجاد تفاوت‌های جزئی در شکل علامت تجاری اپل ممکن است منجر به گمراهی مخاطب و القای این حس گردد که علامت تقاضا شده برای ثبت، وابسته به شرکت و نام تجاری معروف اپل است.

▫️ برای دسترسی به جزئیات بیشتر در خصوص اختلاف اپل و اپل-من، استدلال وکلای طرفین و دانلود متن کامل اظهارنامه ثبت شده توسط واسیل موسکلانکو و فایل کامل اعتراض اپل، ادامه مطلب را از لینک زیر در سایت انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران، مشاهده فرمایید.

📌 https://iripla.ir/news/applevsappleman

▫️ انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران @IRIPLA
2024/10/06 04:29:41
Back to Top
HTML Embed Code: