Telegram Web Link
📷 گزارش تصویری نشست علمی موج نوی سینمای ایران از مناظر سینما و حقوق

🗓 یکشنبه 11 تیر 1402

💢انجمن حقوق شناسی 💢

💢موسسه حقوق و هنر 💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

@iranianlls
🔹درباره خانه اندیشمندان علوم انسانی

@lawandart99
انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران و موسسه حقوق و هنر برگزار می‌کنند:
اولین شب از سلسله نشست‌های تخصصی حقوق تئاتر
@lawandart99
QalamDad2 final edition.pdf
2.7 MB
📚محاکمه کلمه، چالش‌های حقوقی ممیزی کتاب در ایران
✍🏼یادداشت دکتر وحید آگاه، استاد حقوق عمومی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی
و مدیرعامل موسسه حقوق و هنر

@lawandart99
آگاه.pdf
16.4 MB
🔹سایه‌ روشن پدرسالاری در ممیزی/توقیف دو‌فیلم
برادران لیلا در خانه پدری
✍🏼 یادداشت دکتر وحید آگاه، استاد حقوق عمومی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی
و مدیرعامل موسسه حقوق و هنر
در مجله فیلم امروز


@lawandart99
14-15.pdf
1.3 MB
🔹گزارش روزنامه هم میهن از نشست اول از حقوق تئاتر روز دوشنبه مورخ ۱۹ تیر ۱۴۰۲

🔹این نشست در خانه تئاتر توسط انجمن صنفی کارگردانان تئاتر و موسسه حقوق و هنر با موضوع ممیزی برگزار شد.

🔹وحید آگاه، حقوقدان و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به عنــوان عضو حقوقدان پنل در این نشست گفت: «واژه سانســور که پس از انقلاب به ممیزی تغییر نام داده، دو مرتبه به صراحت در قانون آمده است. یکبار در اصل ۲۵ قانون اساســی و بــار دیگر در قانون مطبوعات. حداقل ۵۰ ســال است که از ممیزی یا سانسور به عنوان نظارت یاد می‌شود. نظارت همواره پسینی است و نظارت پیشــینی وجود ندارد. هنگامی که بازبینی نمایشی منجر به عدم صدور پروانه اجرای آن می‌شــود، به معنای پیشگیری یا جلوگیری از روی صحنه رفتن‌ اســت و اینجاست که ممیزی رخ می‌دهــد. درحالی که نظارت به‌ معنای اجــرای نمایش با رعایت خط قرمزهاســت. به گونه‌ای که اگر اتفاقی خلاف قوانین و مقررات در اجــرا رخ دهد، مجریــان آن، پس از اجرا مانند دیگر شــهروندان موظف به پاسخگویی در دادگاه‌های اداری یا قضایی هستند.

🔹
@lawandart99
Channel photo updated
نسبت به لهستان، در ایران گزاره‌های فرهنگی هست. مثل صندلی لهستانی و فرهنگ آن، یا فیلم مستند استاد مرحوم، خسرو سینایی درباره مهاجران لهستانی‌ در ایران با نام «مرثیه گمشده» که توسط این کشور از استاد تقدیر شد. اما حالا ورشو معنایی عمیق پیدا کرده چون در بوستان ورشو، خانه‌ای بی‌همتا وجود دارد؛ «خانه اندیشمندان علوم انسانی». لذا از خیابان استاد نجات‌اللهی(ویلا) که می‌گذرید، حال خوبی در میانه آن برقرار است.
بنده کمترین به‌عنوان عضوی از جامعه معظم حقوق و مآلاً علوم انسانی و اجتماعی از شهرداری تهران که در عملکرد و کارنامه خود، سوابق فرهنگیِ بسیار و زیبایی دارد، درخواست دارم که خانه و خدماتش به جامعه فرهنگی ایران عزیز  ادامه داشته باشد و این مکان همچنان در اختیار خانه‌ای باشد که سرشار از خدمت به کشور و دولت است. اما نتیجه تصمیم و اقدام شهرداری تهران هرچه باشد، در این فضا که شهروندان به دلایل متعدد در نمره دادن به همه، حتی نزدیکان و اقوام‌شان و ارزیابی عملکرد اعم از کیفی و کمی بسیار سختگیرند، «مؤسسه خانه اندیشمندان علوم انسانی» با نمره بالا قبول شده است. یک نمره الف از جامعه مدنی علوم انسانی از اندیشمندان این حوزه.
2024/10/04 19:20:36
Back to Top
HTML Embed Code: