Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و مهندسی بافت دانشگاه خوارزمی برگزار می‌کند

📌مروری بر دانشمندان و مشاهیر سلول های بنیادی

تهیه، ترجمه و تدوین: #محمد_صادق_بابایی

#مسابقه_تولید_محتوا

----------------------------
@khustemcell
Forwarded from Mahsa
🔴 تحقیقات اخیر نشان می دهد که حتی موجودات ساده نیز می توانند احساسات اولیه را از خود نشان دهند. این مطالعه که مشاهدات رفتاری و تجزیه و تحلیل ژنتیکی را ترکیب می‌کند، بینش‌های مهمی را در مورد اساس ژنتیکی احساسات ارائه می‌دهد که به طور بالقوه به درک و درمان اختلالات عاطفی انسان کمک می‌کند.
#news
Forwarded from Mahsa
بخش دوم
🔹یک تیم تحقیقاتی آشکار کردند که کرم گرد دارای "احساسات" اساسی است.آنها از کرم ها استفاده کردند زیرا کرم ها برای تجزیه و تحلیل دقیق عملکردهای اساسی مانند ادراک، حافظه و حتی تصمیم گیری در سطوح سلولی و ژنتیکی استفاده شده است.

🔸این تیم در ابتدا کشف کردند که وقتی کرم‌ها تحت تحریک جریان متناوب قرار می‌گیرند، کرم‌ها با سرعت غیرمنتظره‌ای شروع به حرکت می‌کنند.جالب توجه است، تیم همچنین دریافت که این پاسخ "دویدن" به مدت 1-2 دقیقه حتی پس از پایان تحریک الکتریکی برای چند ثانیه ادامه داشت.در حیوانات به طور کلی، هنگامی که یک محرک متوقف می شود، پاسخ به آن محرک معمولاً بلافاصله متوقف می شود. (در غیر این صورت، درک محرک هایی مانند صداها یا صحنه های بصری باقی می ماند.) بنابراین، واکنش "ادامه دویدن حتی پس از توقف محرک" استثنایی است.

🔹وقتی کرم‌ها محرک خطرناک شوک الکتریکی را حس می‌کنند، بالاترین اولویت بقای آن‌ها فرار از آن مکان است. برای رسیدن به این هدف، به نظر می رسد عملکرد مغز دائماً تغییر می کند، از جمله نادیده گرفتن "غذا" معمولاً مهم برای فرار از خطا نشان می دهد که پدیده "ادامه فعالیت کرم ها به دلیل تحریک الکتریکی کوتاه مدت" منعکس کننده "احساسات" اساسی است.

🔸علاوه بر این، از طریق تجزیه و تحلیل ژنتیکی، به‌ویژه استفاده از مزایای کرم‌ها، این تیم نشان داد که جهش‌یافته‌هایی که قادر به تولید نوروپپتیدها، معادل هورمون‌های ما نیستند، در مقایسه با کرم‌های معمولی در پاسخ به تحریک الکتریکی، مدت زمان طولانی‌تری از دویدن مداوم را نشان می‌دهند.

🔹این نتیجه نشان می دهد که حالت پیوسته در پاسخ به خطر تنظیم شده است تا در زمان مناسب به پایان برسد.این مطالعه نشان می‌دهد که استفاده از کرم‌ها می‌تواند بینش‌های دقیقی در مورد مکانیسم‌های ژنتیکی نهفته در «احساسات» اولیه ارائه دهد. بسیاری از ژن‌های فعال در کرم‌ها مشابه انسان‌ها و سایر موجودات زنده هستند، بنابراین مطالعه کرم‌ها می‌تواند سرنخ‌های مهمی در مورد ژن‌های دخیل در اساس «احساسات» ارائه دهد.

مترجم : #مهسابدرقه

برای مشاهده مقاله اصلی کلیک کنید .

-------------
@khustemcell
Forwarded from คՆɿ.ɦ
🔔انجمن علمی بیوانفورماتیک دانشگاه خوارزمی به مناسبت هفته‌ی پژوهش برگزار می‌کند:

📍کارگاه آموزشی :
« پایتون » از مقدماتی تا پیشرفته


🎙️دکتر حسین عظیمی
دکتری آنالیز عددی
فعال و محقق در حوزه‌های هوش مصنوعی، پردازش تصویر و داده کاوی.

📌با افتخار برگزاری برای تمامی علاقه‌مندان و دانشجویان به صورت رایگان می‌باشد.


🗓 دوشنبه 20 و 27 آذر ماه
11 الی 14



🗓 چهارشنبه 22 و 29 آذر ماه
9 الی 11


📍برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام پیام دهید:

🆔@Kubs_1399
📧[email protected]
Forwarded from Mohadeseh_Ashouri
🧨انجمن علمی‌فناوری نانوزئولیت با همکاری مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت‌علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی برگزار میکند

🔶️ چهارمین رویداد کاشتن برای آینده با محوریت《پزشکی آینده》

🔺️ از سری رویدادهای کاشتن برای آینده
سخنرانان:
دکتر احسان عارفیان
دبیر توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی
دکتر سید محمود مسیحاهاشمی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر مرضیه ابراهیمی
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کیان ایمن سلول
دکتر وحید خدامی
بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت درمان گستر رناپ
دکتر موسی کهتری
عضو هیئت علمی دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران
دکتر علی دهقانی فیروزآبادی
مدیرعامل شرکت آریافناوران زیست بازساخت

📆 زمان
دوشنبه ۲۰ آذرماه ساعت ۱۵ الی ۱۹
📍مکان
تالار ابن سینا، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
👥 مخاطبان:
تمامی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های سراسر کشور

ثبت‌نام:
💯 جهت دریافت کد تخفیف ۱۰۰ درصدی به این آیدی پیام دهید
@Nanozeolite
🌱در کانال انجمن علمی فناوری نانوزئولیت با ما همراه باشید
@Nanozeolite_UT
اکنون رویداد کاشتن برای آینده در تالار ابن سینا توسط ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در حال برگزاری است
حضور اعضا انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و مهندسی بافت دانشگاه خوارزمی در رویداد کاشتن برای آینده
مواج در گیاهان -هوش مصنوعی و زیست شناسی
jasmin podcast
#اپیزود_سوم
سلام 😍
یه مدتی نبودیم ولی برگشتیم با کلی موضوعات جذاب😇
اگر به هوش مصنوعی علاقه‌مندی و کنجکاوی راجب کاربردش توی زیست شناسی بدونی، حتما شنوای این اپیزود از #پادکست_جاسمین باش☺️🎧🦋🌱
گروه نویسندگان: فاطمه الله بخشی، احسان ممقانی زاده
🎙گوینده: هانیه صالحی
🧑🏻‍💻میکس ومستر: مبین میرزائی

📧 ایمیل
[email protected]

📱اینستاگرام

https://www.instagram.com/plantbiology_khu

💬کانال تلگرام
https://www.tg-me.com/psakhu

🗣راه ارتباطی با ما
@royahp1281
🔴 مهندسان MIT یک فرش ورزشی برای سلول ها طراحی کردند که می تواند به دانشمندان کمک کند تا در سطح میکروسکوپی ، اثرات مکانیکی ورزش را صفر کنند. نتایج نشان می دهد که ورزش منظم می تواند به رشد فیبرهای عضلانی در همان جهت کمک کند.
پلتفرم ارتعاش می تواند برای رشد عضلات مصنوعی برای تقویت ربات های نرم و آزمایش درمان برای بیماری های عصبی عضلانی مفید باشد.

#news
🔹مهندسان MIT نوعی فرش ورزشی برای سلول ها طراحی کرده اند که می تواند به دانشمندان کمک کند تا در سطح میکروسکوپی ، اثرات کاملا مکانیکی ورزش را صفر کنند.


🔸برای فعال کردن عملکرد مکانیکی ژل ، محققان از یک آهنربای خارجی زیر فرش برای حرکت ذرات جاسازی شده به جلو و عقب استفاده کردند ، و ژل را به نوبه خود مانند یک فرش لرزان تکان دادند. آنها فرکانس لرزش را کنترل می کردند تا نیروهایی را که عضلات در طول ورزش واقعی تجربه می کردند ، تقلید کنند. فرش سلول های عضلانی روی سطح ژل رشد کردند و حرکت آهنربا را فعال کردند. سپس ، آنها مطالعه کردند که چگونه سلول ها به "تمرین" پاسخ می دهند زیرا آنها به صورت مغناطیسی لرزیده بودند.


🔹تا کنون ، نتایج نشان می دهد که ورزش مکانیکی منظم می تواند به رشد فیبرهای عضلانی در همان جهت کمک کند. این الیاف تراز شده و "تمرین شده" نیز می توانند همزمان کار کنند یا منقبض شوند. یافته ها نشان می دهد که دانشمندان می توانند از ژل تمرین جدید برای شکل دادن به رشد فیبرهای عضلانی استفاده کنند. این تیم با دستگاه جدید خود قصد دارد ورق هایی از عضلات قوی و کاربردی را طراحی کند که به طور بالقوه برای استفاده در ربات های نرم و برای ترمیم بافت های بیمار استفاده می شود.


🔸 هدف مهندسین تیم پزشکی و رباتیک در MIT ، بازگرداندن تحرک در بیماران مبتلا به اختلالات حرکتی و تقویت ربات های نرم و سازگار است.


🔹«ایجاد و آزمایش تشک هیدروژل»
این تیم به دنبال راهی برای قرار دادن سلول های عضلانی در معرض نیروهای مکانیکی منظم و مکرر بود که در عین حال به طور فیزیکی در این فرآیند به آنها آسیب نمی رساند. در نهایت به آهنرباها رسیدند که راهی امن و غیر مخرب برای تولید نیروهای مکانیکی بود.


🔸برای نمونه اولیه خود ، محققان با مخلوط کردن نانوذرات مغناطیسی موجود در بازار با یک محلول لاستیکی و سیلیکونی ، میله های مغناطیسی کوچک با اندازه میکرو ایجاد کردند. آنها مخلوط را درمان کردند تا یک دال تشکیل دهند ، سپس دال را به میله های بسیار نازک برش دادند. آنها چهار میله مغناطیسی را که هر کدام کمی از هم فاصله داشتند ، بین دو لایه هیدروژل قرار دادند — ماده ای که معمولا برای کشت سلول های عضلانی استفاده می شود. فرش مغناطیسی که در نتیجه به دست آمد حدود یک چهارم اندازه داشت.
سپس تیم یک "سنگفرش" از سلول های عضلانی را در سراسر سطح فرش رشد داد. هر سلول به شکل دایره ای شروع شد که به تدریج طولانی شد و با سایر سلول های همسایه ادغام شد تا با گذشت زمان الیاف را تشکیل دهد.


🔹آزمایشات تیم نشان داد که سلول های عضلانی که به طور منظم در معرض حرکت مکانیکی قرار می گیرند در مقایسه با سلول هایی که ورزش نمی کردند ، که تمایل به شکل دایره ای داشتند ، طولانی تر شدند. علاوه بر این ، سلول های" تمرین شده " به الیاف تبدیل شدند که در همان جهت قرار داشتند ، در حالی که سلول های غیر متحرک شبیه یک انبار کاه تصادفی تر از الیاف نامناسب بودند.


🔸به گفته محقق این موضوع ،ژل تمرین جدید ، که او آن را ماگما می نامد ، برای فعال سازی ماتریس مغناطیسی ، می تواند به عنوان یک راه سریع و غیر تهاجمی برای شکل دادن به فیبرهای عضلانی و مطالعه چگونگی واکنش آنها به ورزش عمل کند. او همچنین قصد دارد انواع سلول های دیگر را روی ژل رشد دهد تا نحوه واکنش آنها به ورزش منظم را مطالعه کند.


مترجم: #فاطمه_داورزنی
ویراستار: #مینا_شنکانی


برای مشاهده مقاله اصلی کلیک کنید.

---------------------
@khustemcell
🔴تیمی در UCLA مدل هوش مصنوعی ایجاد کرده اند که از عوامل اپی ژنتیک برای پیش بینی دقیق نتایج بیماران در انواع مختلف سرطان استفاده می کند. این رویکرد نوآورانه پیش بینی های بهبود یافته ای را نسبت به روش های سنتی ارائه می دهد و اهمیت اپی ژنتیک در درمان و پیشرفت سرطان را برجسته می کند.

#news
🔸«عوامل اپی ژنتیک در پیش بینی سرطان»
محققان دریافتند که با بررسی الگوهای بیان ژن عوامل اپی ژنتیک - عواملی که بر نحوه روشن یا خاموش شدن ژن‌ها تأثیر می‌گذارند - در تومورها، می‌توانند آنها را در گروه‌های مجزا دسته‌بندی کنند تا نتایج بیماران را در انواع مختلف سرطان بهتر از معیارهای سنتی مانند درجه سرطان پیش‌بینی کنند.


🔹با این حال، ظهور فن‌آوری‌های پیشرفته توالی‌یابی نسل بعدی باعث شده است که افراد بیشتری متوجه شوند که وضعیت کروماتین و سطوح فاکتورهای اپی ژنتیکی که این حالت را حفظ می‌کنند برای سرطان و پیشرفت سرطان مهم هستند. جنبه‌های مختلفی از وضعیت کروماتین وجود دارد - مانند اینکه آیا پروتئین‌های هیستون اصلاح شده‌اند یا اینکه بازهای اسید نوکلئیک DNA حاوی گروه‌های متیل اضافی هستند - که می‌تواند بر نتایج سرطان تأثیر بگذارد. درک این تفاوت‌ها بین تومورها می‌تواند به ما کمک کند تا درباره اینکه چرا برخی از بیماران به درمان‌ها پاسخ متفاوتی می‌دهند و چرا نتایج آنها متفاوت است، بیشتر بدانیم.


🔸«الگوهای اپی ژنتیک و پیامدهای بالینی»
برای اینکه ببینند آیا رابطه ای بین الگوهای اپی ژنتیک و نتایج بالینی وجود دارد، محققان الگوهای بیان 720 عامل اپی ژنتیکی را تجزیه و تحلیل کردند تا تومورها را از 24 نوع سرطان مختلف در خوشه های مجزا طبقه بندی کنند،که از 24 نوع سرطان بالغ، دریافتند که برای 10 مورد از سرطان ها، خوشه ها با تفاوت های قابل توجهی در نتایج بیماران، از جمله:بقای بدون پیشرفت، بقای خاص بیماری و بقای کلی مرتبط بودند.
خوشه هایی با پیامدهای ضعیف تمایل به مرحله سرطان بالاتر، اندازه تومور بزرگتر یا شاخص های انتشار شدیدتر داشت.


🔹«مدل هوش مصنوعی برای پیش بینی نتایج بیمار»
محققان از سطوح بیان ژن عامل اپی ژنتیک، برای آزمایش یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی نتایج بیمار استفاده کرد. این مدل به طور خاص برای پیش بینی اتفاقاتی که ممکن است برای مبتلایان پنج نوع سرطان که تفاوت های قابل توجهی در اندازه گیری بقا دارند را به دو گروه تقسیم کند: یکی با شانس قابل توجهی برای نتایج بهتر و دیگری با شانس بالاتر برای نتایج ضعیف تر.
آنها همچنین دریافتند که ژن‌هایی که برای مدل هوش مصنوعی بسیار مهم بودند، همپوشانی قابل‌توجهی با ژن‌های امضاکننده خوشه‌ای داشتند.

🔸«پتانسیل برای کاربرد گسترده تر»
به گفته محققان، این مطالعه امکان ارائه نقشه راه -نحوه شناسایی برخی عوامل موثر در انواع سرطان که حاوی پتانسیل برای پیش بینی درمان سرطان است- بر روی مدل‌های هوش مصنوعی مشابه دیگر را نیز دارد.


مترجم: #پانته‌آ_پناهی
ویراستار: #مینا_شنکانی


برای مشاهده مقاله اصلی کلیک کنید.

------------------------------
@khustemcell
Exon Cast E27 - Tabriz University
انجمن زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه تبریز
مفتخریم تا ۲۷امین شماره نشریه صوتی اگزون را تقدیم شما عزیزان کنیم💚🔥


🔶 صاحب امتیاز: انجمن زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

🔹 مدیرمسئول نشریه: الهه حسن نژاد دانشمند

🔹سردبیر نشریه: سلمی کاظمیان

🔹دبیر تحریریه: سارا علی‌نیا

🔸استاد مشاور: دکتر غلامرضا زرینی

• در این شماره، با ۴ بخش همراه شما خواهیم بود:

💊 اخبار:2:10

  یک ورق دستگاه! دستگاهی به اندازه قرص

🎞 معرفی سریال:5:04

  سریال Helix
رویارویی بشر با بیماری ناشناخته جدید

📋 گزارش:7:10

تبدیل دی اکسیدکربن به پروتئین

🐣 سرگرمی:12:20

آیا می‌توانید صدای نوزادان حیوانات را تشخیص دهید؟ خود را در  پرس لاین امتحان کنید.

🎙 گویندگان این شماره:

ثمین اندروافر
سید محمد یعقوبی
بهراد دیانی
کوثر خیاط


🖋 هیئت تحریریه:

مونا کوچه‌مشگی پوران
شبنم خاکپور
میرمهدی موسوی
علی برادربکائی

📽تدوینگر: حدیث ثابت‌قدم


صمیمانه از حمایت همیشگی شما متشکریم🧬

💬  همواره منتظر نظرات و پیشنهادات و انتقادات سازنده‌ی شما عزیزان هستیم.💛

📚منابع

#نشریه #اگزون
🆔@CMB_tabriz
🆔Instagram
Forwarded from انجمن نانوفناوری دانشگاه تهران (Ali Tajerian (@UTNano))
#اطلاعیه_۳
#مسابقه_ملی

🎖 ثبت‌نام سیزدهمین مسابقه ملی نانو توسط انجمن نانو دانشگاه تهران (رتبه نخست کشوری)


🍉فقط تا ۱ دی؛ به مناسبت شب یلدا🍉

آخرین فرصت ثبت‌نام با بیشترین تخفیف!!🏃🏻🏃🏻

🎯 علاقه‌مندان می‌توانند از هر رشته و دانشگاهی (دانشجو یا فارغ التحصیل) در سراسر کشور بواسطه ثبت‌نام از انجمن نانو دانشگاه تهران، از 70% تخفیف (پرداخت ۴۰ هزارتومان به جای ۱۳۰ هزارتومان) جهت دریافت بلیط مسابقه بهره ببرند؛ همچنین شما عزیزان می‌توانید در صورت درخواست از کوییزهای هفتگی، کلاس‌های رفع اشکال، برنامه مطالعاتی، آزمون‌ها و . . . بهره‌مند شوید.


نکته مهم:
جهت آشنایی با روال کلی مسابقه روی کلمه (چجوریه❗️) و جهت آگاهی از جوایز و امتیازات این مسابقه بر روی عبارت (چیا میدن🤔) کلیک کنید:

     چجوریه❗️     چیا میدن🤔


📥راه ارتباطی با انجمن نانو دانشگاه تهران:
🆔 @UTNano_Admin


کانال رسمی انجمن نانوفناوری دانشگاه تهران:
👉🏻 @UTNano
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
انجمن علمی دانشجویی سلول های بنیادی و مهندسی بافت دانشگاه خوارزمی برگزار می‌کند

📌سلول درمانی و بیماری های قابل درمان با سلول های blood menstrual و بنیادی بالغ


تهیه ویدئو: گروه بایوژن (حدیث فرخ دل و مهتاب ملکی)
@Malek_8013
@f_hadis_f

#مسابقه_تولید_محتوا

---------------------------
@khustemcell
2024/11/15 10:41:58
Back to Top
HTML Embed Code: