Telegram Web Link
خردسرای فردوسی مازندران

به نام خداوند جان و خرد

شاهنامهٔ فردوسی، شناسنامه ایرانیان، "سرگذشت ملّتی است در طول قرون و نمودار فرهنگ و اندیشه و آرمانهای آنهاست. برتر از همه کتابی است درخورِ حیثیّت انسان. یعنی مردمی را نشان می‌دهد که در راه آزادگی و شرافت و فضیلت تلاش و مبارزه کرده، مردانگی‌ها نموده‌اند و اگر کامیاب شده یا شکست خورده‌اند حتّی با مرگشان آرزوی دادگری و مروّت و آزادمنشی را نیرو بخشیده‌اند. از این رو شناختن اثر بزرگ فردوسی و به روح و جوهر آن پی‌بردن برای مردم ایران وظیفه‌ای است خطیر و دلپذیر."
(زنده‌یاد استاد دکتر غلامحسین یوسفی، چشمه روشن، ص ۴۴)

اینجانب از مدت‌ها پیش به این فکر افتادم پایگاهی را در مازندران با محوریت "مازندران و شاهنامه" راه‌اندازی کنم. این اندیشه را با جناب استاد دکتر محمدجعفر یاحقی -استاد ممتاز دانشگاه فردوسی مشهد و مدیر مؤسسهٔ خردسرای فردوسی مشهد- در میان نهادم.
خوشبختانه جناب استاد یاحقی از سرِ مهربانی و خردورزی مرا مورد لطف و محبت خودشان قرار دادند. نام این انجمن را به احترام استاد یاحقی "خردسرای فردوسی مازندران" نهادیم تا بتوانیم "موسسه خردسرای فردوسی مشهد" را الگو و سرمشق خودمان قرار دهیم و فعالیت کنیم.

در "خردسرای فردوسی مازندران" به "مازندران و شاهنامه" می‌پردازیم و از فعالیت‌های مازندرانی‌ها در حوزه فردوسی و شاهنامه سخن می‌گوییم. شاهنامه هم می‌خوانیم و درباره آن صحبت می‌کنیم.

"خردسرای فردوسی مازندران" تلاش و کوشش می‌کند:

۱- پژوهش‌های مازندرانی‌ها را (شاملِ کتاب، مقاله، پایان‌نامه‌های دانشجویی و ... ) در حوزه شاهنامه معرفی بکند؛

۲- تلاش‌های فرهنگی و هنری مازندرانی‌ها را در حوزه‌های شعر، داستان، موسیقی، خوشنویسی، نمایش، فیلم و ... با محوریت شاهنامه و فردوسی معرفی بکند؛

۳- انجمن‌ها و نشست‌ها و کانون‌های شاهنامه‌خوانی مازندران را معرفی بکند؛

۴- نشست‌ها و همایش‌هایی با محوریت  "شاهنامه" و "زبان فارسی" برگزار کند؛

۵- شاهنامه را به درون خانواده‌ها ببرد؛
۶- کودکان و نوجوانان شاهنامه‌خوان مازندرانی را معرفی بکند.

و فعالیت‌های دیگر.

در این راه  تنها نیستم و از حمایت‌های معنوی چهار تن از شخصیت‌های مازندرانی برخوردار هستم:

۱- جناب دکتر رضا ستاری
دانشیار محترم گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مازندران

۲- جناب دکتر زین‌العابدین درگاهی
دانش‌آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی  پژوهشگر و فعال فرهنگی

۳- جناب دکتر خدابخش غلامی
پزشک فرهیخته و فرهنگ‌دوست
مجری و کارشناس صدا و سیمای مازندران

۴- جناب دکتر ایرج صادقی
دانش‌آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی
پژوهشگر و مدرس دانشگاه فرهنگیان

از شما فرهیخته ارجمند نیز انتظار داریم به ما یاری برسانید تا بتوانیم کارهای شایسته‌ای در راه شاهنامه و زبان و فرهنگ و ادب ایران‌ عزیز انجام دهیم.

بااحترام
علی‌اکبر قاسمی گل‌افشانی
۲۳ مهر ۱۴۰۲
https://www.tg-me.com/mazand_kheradsarayeferdowsi

@kheradsarayeferdowsi
📌سروش مولانا با همکاری خردسرای فردوسی در شهر مشهد برگزار می‌کند:
▫️آشنایی با عرفان خراسان
▫️مدرس: دکتر علیرضا قیامتی
▫️زمان: چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۲، ساعت ۱۷ تا ۲۰
▫️مکان: مؤسسه خردسرای فردوسی

۲۳ آبان‌ماه سفر به خراسان را آغاز می‌کنیم و شرکت در درسگفتار تک‌جلسه‌ای آشنایی با عرفان خراسان یکی از برنامه‌های این سفر است که روز چهارشنبه در شهر مشهد برگزار خواهد شد.
دوستان و همراهان مؤسسه در شهر مشهد علاوه بر همسفران می‌توانند در این کلاس ثبت‌نام کنند.
و نیز شهروندان مشهدی برای پیوستن به برنامه سفر خراسان می‌توانند روز ۲۵ آبان‌ماه به ما بپیوندند.
اطلاعات برنامه سفر خراسان را از لینک زیر دنبال کنید.

https://www.tg-me.com/sorooshemewlana/2773


⭕️ علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این سفر به شناسهٔ  @safarbamowlana
از طریق تلگرام پیام ارسال کنند.

#سروش_مولانا
#حکمت_زندگی
#خردسرای_فردوسی
#سفر_با_دانایی
#سفر_با_آگاهی
#سفر_با_مولانا
#عرفان_خراسان


@kheradsarayeferdowsi
همایش بزرگداشت اقبال لاهوری برگزار شد.

همایش بزرگداشت اقبال لاهوری، ساعت ۱۵، روز پنجشنبه، هجدهم آبان‌ماه ۱۴۰۲ به همت قطب علمی فردوسی و شاهنامه و کنسولگری پاکستان در ایران با عنوان (سرود زندگانی)، در سفارت پاکستان در ایران برگزار شد.


در بخش نخست همایش، محمد شهریار، کنسول پاکستان در ایران، به دو زبان فارسی و انگلیسی درباره چگونگی برگزاری این‌ همایش سخن گفت. وی با ابراز خرسندی از این‌که توانسته است زبان فارسی را بیاموزد، از دکتر محمد جعفر یاحقی، مدیر قطب علمی فردوسی و شاهنامه، برای هماهنگی‌های علمی این همایش سپاس‌گزاری کرد.  

در ادامه، دکتر محمد جعفر یاحقی به ویژگی‌های شخصیتی و شعر اقبال اشاره کرد که توانسته است با اشعار فارسی خود عامل پیوند ایران و پاکستان باشد. وی همچنین با معرفی بخش اقبال‌پژوهی دانشکده ادبیات و علوم انسانی درباره فعالیت‌های دانشجویان پاکستانی و ایرانی در این زمینه سخن گفت.

سخنرانی استادان زبان فارسی درباره شخصیت و شعر اقبال، بخش دیگری از این مراسم بود.

دکتر غلامرضا حسنی، رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، درباره نگاه توحیدی و  وسعت قلمرو توحیدی شعر اقبال سخن گفت که سبب وحدت بخشیدن همه مسلمانان شده است.

دکتر حکیمه دسترنجی، استاد دانشگاه پیام نور تهران، به هشت دوره اقبال‌پژوهی در ایران اشاره کرد. وی که صاحب آثاری درباره اقبال نیز هست، این هشت دوره را با روند تاریخی، نگاه صاحب‌نظران و اقبال‌پژوهان به شعر و شخصیت اقبال واکاوی کرد.

در ادامه، دکتر حامد مهراد درباره نوع نگاه اقبال به جوانان در شعر او پرداخت و این‌که اقبال توانسته است در زمان خود نگاهی نوین و اندیشمندانه به مسائل اجتماعی و فرهنگی جوانان داشته باشد و آن‌ها را در شعرش بازنمایی کند.

دکتر مرتضی چرمگی عمرانی، سخنران دیگر این بخش بود که به چگونگی یادکردهای استادان زبان و ادبیات فارسی از شعر و شخصیت اقبال پرداخت.

دکتر سید مهدی زرقانی، استاد دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی، با نگاهی ادبی و تازه، چند کلان‌استعاره را در شعر اقبال توضیح داد که نمایان‌گر شخصیت و (اسرار خودی) اوست.

در بخش دوم این همایش، دکتر محمدرضا پهلوان‌نژاد از دیدگاهی زبان‌شناسانه، برخی از طرح‌واره‌های شعر اقبال را مطرح کرد که ابعاد فکری و شخصیتی اقبال را در شعر او می‌نمایاند.

دکتر علیرضا قیامتی نیز توانایی اقبال در فراگیری زبان فارسی را عامل مهمی در پیوند ایران و پاکستان دانست. وی به روند آشنایی اقبال با شاعران و عارفان ایرانی همچون حافظ، خیام و مولانا اشاره کرد و نگاه تازه اقبال به عرفان یعنی چگونگی تلفیق عقل و عشق را در شعر او توضیح داد. وی اقبال را شاعری دانست که توانسته است با شعرهای فارسی خود همه فارسی‌زبانان را با یکدیگر متحد کند.

دکتر فرخنده فاضل بخششی از مؤسسهٔ آموزش عالی اقبال لاهوری، در سخنان خود به زبان انگلیسی، اقبال را شاعری عنوان کرد که با شعرش همه ملت‌ها را با هم ارتباط می‌دهد.

در پایان این بخش، محمد شهریار بار دیگر از دکتر محمدجعفر یاحقی و اقدامات علمی ایشان برای برگزاری این همایش سپاس‌گزاری کرد.

دکتر محمدجعفر یاحقی نیز با اعطای تقدیرنامه قطب علمی فردوسی و شاهنامه، از سخنرانان این همایش قدردانی کرد.

رونمایی از آثار جدید درباره اقبال لاهوری و نیز کتاب (جویبار لحظه‌ها)، نوشته دکتر محمدجعفر یاحقی که به تازگی به زبان اردو منتشر شده است، بخش پایانی همایش اقبال بود.

گزارشی از فاطمه محمدزاده، قطب علمی‌فردوسی و شاهنامه


@kheradsarayeferdowsi
آیین تشییع پیکر دکتر اسلامی نُدوشن ۲۹ آبان در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسانه دکتر اسلامی نُدوشن اعلام کرد: طبق هماهنگی‌های صورت‌گرفته جزئیات آیین بازگشت پیکر دکتر اسلامی نُدوشن به خاک پاک ایران و تشییع، یاد و تدفین را به اطلاع می‌رساند.
بر اساس این گزارش، در وصیت زنده‌یاد اسلامی نُدوشن آمده است: «اگر فوت خارج از ایران بود، پیکرم به ایران منتقل شود.» لذا طی چند ماه گذشته اقدامات لازم برای انتقال پیکر صورت گرفته است.

جزییات آیین تشییع و یاد و خاکسپاری:
۱- صبح روز ۲۸ آبان پیکر استاد وارد ایران شده و مراحل اسلامی و اداری موضوع طی خواهد شد.
۲- مراسم تشییع طبق وصیت استاد دکتر اسلامی ندوشن در دانشگاه تهران خواهد بود و بر این اساس در ساعت ۸ صبح ۲۹ آبان تشییع پیکر از جلوی دانشکده ادبیات (در جلوی مجسمه حکیم فردوسی طوسی) در دانشگاه تهران بر دستان دانشجویان و علاقمندان ایشان آغاز شده و در جلوی مسجد دانشگاه تهران پایان خواهد پذیرفت.
۳- حدود ساعت ۹/۵ صبح اقامه نماز بر پیکر استاد در مؤسسه روزنامه اطلاعات انجام خواهد شد و آیین بزرگداشت ایشان برگزار خواهد شد که با سخنرانی اساتید بزرگی در حوزه ادبیات و فرهنگ و هنر همراه خواهد بود. (پوستر این آیین متعاقبا منتشر خواهد شد)
خاطرنشان می‌شود کتابی را روزنامه اطلاعات از مجموعه حدود ۸۰ یادداشتی که دکتر اسلامی ندوشن در روزنامه اطلاعات نوشته است تا پایان آبان‌ماه چاپ خواهد کرد. هم‌چنین ویژه‌نامه فرهنگی این روزنامه در همین روز در کل کشور توزیع خواهد شد.

۴- در نهایت ۳۰ آبان ۱۴۰۲ پیکر ایشان براساس وصیت وی به خاک پاک ایران در محل تأییدشده توسط خانواده (در نیشابور) سپرده خواهد شد.
در بعدازظهر این روز نیز در فرهنگسرای این شهر آیین بزرگداشت با سخنرانی اساتید صورت خواهد گرفت.

- جزئیات روی سنگ قبر توسط دکتر اسلامی ندوشن مشخص شده که همراه با شعری از حافظ شیرازی است. این‌ها توسط یکی از خوشنویسان به نام ایران به خط نستعلیق نوشته شده و سپس حکاکی خواهد شد.

- سایر مجلات نیز ویژه‌نامه‌هایی در خصوص استاد دکتر اسلامی نُدوشن منتشر خواهد کرد.


@kheradsarayeferdowsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 جزئیات آیین تشییع، یاد و خاکسپاری استاد دکتر اسلامی نُدوشن
از زبان محمدجواد حق‌شناس، نماینده خانواده دکتر اسلامی نُدوشن در امور برگزاری آیین‌ها در ایران

۲۸ آبان: ورود پیکر به ایران
۲۹ آبان: تشییع در دانشگاه تهران و اقامه نماز و آیین یاد در مؤسسه روزنامه اطلاعات
۳۰ آبان: تشییع در یزد و نُدوشن
۲ آذر: خاکسپاری در خاک پاک ایران و محل تعیین‌شده (نیشابور)
-------
متن خبر:
https://www.tg-me.com/dr_eslaminodoushan/1395
--------

@dr_eslaminodoushan

@kheradsarayeferdowsi
          «به فرهنگ باشد روان تندرست»

آغاز دوره‌های پاییز و زمستان مؤسسهٔ خردسرای فردوسی

دوره‌های آموزشی، علمی و ادبی مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی از تاریخ شنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۲ آغاز خواهد شد.

این نشست‌ها با حضور استادان برجسته برگزار می‌شود و شامل «کنون رنج در کارِ بهمن بریم!» (خوانش و گزارش داستان پادشاهی بهمن) دکتر حمید طبسی؛ «تو آفتاب جهانی که پرده‌ها بدری» (خوانش و گزارش مثنوی معنوی) دکتر کیمیا تاج‌نیا؛ «بکر است هر سخن که زعطار بشنوی» (خوانش و گزارش منطق‌الطیر عطار نیشابوری) دکتر رضا اشرف‌زاده؛ «موسیقی شعر فارسی» با رویکردی تازه به: (عروض، قافیه و موسیقی درونی شعر) دکتر جواد محقق‌نیشابوری؛ «حلقهٔ پیر مغان» (خوانش و گزارش غزلیات حافظ) دکتر علیرضا قیامتی است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر، صفحهٔ رسمی خردسرای فردوسی را دنبال کنید، یا با شماره‌های درج شده، تماس بگیرید:  
خانم رضاپور :  ۰۹۱۵۳۲۳۵۲۲۳
مؤسسهٔ خردسرای فردوسی:  ۰۵۱۳۵۰۱۹۲۷۴

@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی برگزار می کند:

🔹 اولین نشست شاهنامه‌دانی:


           کنون رنج در کارِ بهمن بریم!
(خوانش و گزارشِ داستان پادشاهی بهمن)


باحضور: #دکتر_حمید_طبسی

🔹 شنبه، ۴ آذرماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۷

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸 ثبت‌نام: خانم رضاپور  ۰۹۱۵۳۲۳۵۲۲۳

@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی برگزار می کند:

🔹 اولین نشست مثنوی‌خوانی:


       تو آفتاب جهانی که پرده‌ها بدری
      (خوانش و گزارش مثنوی معنوی)

باحضور: #دکتر_کیمیا_تاج_نیا

🔹یک‌شنبه، ۵ آذرماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۷

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸 ثبت‌نام: خانم رضاپور  ۰۹۱۵۳۲۳۵۲۲۳


@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی برگزار می کند:

🔹اولین نشست عطار‌شناسی:


       بکر است هر سخن که زعطار بشنوی 
(خوانش و گزارش منطق‌الطیر عطار نیشابوری)


باحضور: #دکتر_رضا_اشرف_زاده

🔹 دوشنبه، ۶ آذرماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۷

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸 ثبت‌نام: خانم رضاپور  ۰۹۱۵۳۲۳۵۲۲۳



@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی با همکاری آموزشگاه آزاد موسیقی نوای جام برگزار می‌کند:

🔹اولین نشست کارگاه شناخت موسیقی مقامی:

 شناخت موسیقی مقامی و آموزش تخصصی دوتار شرق خراسان
         
باحضور: #استاد_پیمان_غمخوار_احمدی

🔹 دوشنبه، ۶ آذرماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸 ثبت‌نام: خانم شکفته  ۰۹۳۹۸۶۷۷۱۸۵


@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی برگزار می‌کند:

🔹اولین نشست کارگاه ادبیات عامه:

 ادبیات‌عامه و آشنایی با فولکلور و موسیقی مقامی خراسان
         
همراه با اجرای هنری موسیقی مقامی و آیینی
و حضور هنرمندانی از تربت جام

باحضور: #دکتر_غلامرضا_بهرامپور

🔹 دوشنبه، ۶ آذرماه ۱۴۰۲ - ساعت ۱۷:۴۵ تا ۱۹:۱۵

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸 ثبت‌نام: خانم شکفته  ۰۹۳۹۸۶۷۷۱۸۵


@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی برگزار می‌کند:

🔹اولین نشست موسیقی شعر فارسی:


          موسیقی شعر فارسی 
          با رویکردی تازه به:
(عروض، قافیه و موسیقی درونی شعر)


باحضور: #دکتر_جواد_محقق_نیشابوری

🔹 سه‌شنبه، ۷ آذرماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۷

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸 ثبت‌نام: خانم رضاپور  ۰۹۱۵۳۲۳۵۲۲۳



@kheradsarayeferdowsi
#مؤسسه_خردسرای_فردوسی برگزار می‌کند:

🔹اولین نشست حافظ‌شناسی:


           حلقهٔ پیر مغان
  (خوانش و گزارش غزلیات حافظ)


باحضور: #دکتر_علیرضا_قیامتی

🔹 چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲- ساعت ۱۷

🔹 مشهد، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی

🔸
ثبت‌نام: خانم رضاپور  ۰۹۱۵۳۲۳۵۲۲۳


@kheradsarayeferdowsi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽 ویدئو‌ی که مردم ندوشن با آن به پیشواز استقبال از پیکر دکتر اسلامی نُدوشن در شهرشان رفته‌اند.

شکوه بازگشت به زادگاه

مراسم تشییع و وداع با فرزند ایران
#دکتر_محمدعلی_اسلامی_ندوشن

سه‌شنبه ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲
🔰 یزد، دبیرستان ماندگار ایرانشهر، ساعت ۹ تا ۱۱

🔰 تشییع خودرویی از میدان صنعت یزد تا میدان دکتر شیرین بیانی در ندوشن و سپس تشییع از خیابان ملک‌زاده بیانی به سمت میدان دکتر اسلامی‌ندوشن، ساعت ۱۵ تا ۱۷

توضیح: نظر به درخواست‌ها و پیگیری‌های مکرر مردم یزد و ندوشن و همراهی مجموعه محترم و پرتلاش استانداری یزد و مذاکرات استاندار سخت‌کوش استان یزد با آقای دکتر حق‌شناس، نماینده گرامی خانواده دکتر اسلامی نُدوشن در امور تشییع پیکر در ایران، این مهم انجام شد.


@dr_eslaminodoushan

@kheradsarayeferdowsi
🔷🔸 مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی برگزار می‌کند:

       این کیمیای هستی
(گرامی‌داشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتاب‌دار)


سخنرانان:
ـ دکتر احمد آفتابی
ـ دکتر محمدحسین دیانی
ـ دکتر رحمت‌الله فتاحی



🔹دبیر نشست: محمد بیانی

🔸زمان: شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۷

🔹مکان: مشهد، انتهای بولوار معلم، بین میدان دندان‌پزشکان و فارغ‌التحصیلان، پلاک ۲۲، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی


@kheradsarayeferdowsi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔷 مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی برگزار کرد:

       این کیمیای هستی
(گرامی‌داشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتاب‌دار)

🔸🎙سخنان دبیر نشست: آقای محمد بیانی

🔸زمان: شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲
مشهد، مؤسسهٔ خردسرای فردوسی

www.tg-me.com/kheradsarayeferdowsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔷 مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی برگزار کرد:

       این کیمیای هستی
(گرامی‌داشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتاب‌دار)

🔸🎙سخنرانی آقای دکتر رحمت‌الله فتاحی
استاد دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس انجمن کتابداران ایران

🔹با عنوان: سپهر کتابشناختی شاهنامه فردوسی

🔸زمان: شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲
مشهد، مؤسسهٔ خردسرای فردوسی

www.tg-me.com/kheradsarayeferdowsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔷 مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی برگزار کرد:

       این کیمیای هستی
(گرامی‌داشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتاب‌دار)

🔸🎙سخنرانی آقای دکتر احمد آفتابی
استاد دانشگاه فردوسی مشهد

خوانش بخشهایی از کتاب‌های:
📗«آدمی همان است که می‌خواند » نوشته:رابرت دی یانی، ترجمه: علی ظفر قهرمانی‌نژاد
📘«تصاحب تاریکی» نوشته: بختیار علی، ترجمه: مریوان حلبچه‌ای
📕«من آدم کشته‌ام» نوشته: از ۱۸ نویسندهٔ پرآوازهٔ روسی، ترجمه: آبتین گلکار

🔸زمان: شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲
مشهد، مؤسسهٔ خردسرای فردوسی

www.tg-me.com/kheradsarayeferdowsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔷 مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی برگزار کرد:

       این کیمیای هستی
(گرامی‌داشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتاب‌دار)

🔸🎙سخنرانی خانم دکتر مهری پریرخ
استاد دانشگاه فردوسی مشهد
🔹با عنوان: کتاب درمانی

🔸زمان: شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲
مشهد، مؤسسهٔ خردسرای فردوسی

www.tg-me.com/kheradsarayeferdowsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔷 مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی برگزار کرد:

       این کیمیای هستی
(گرامی‌داشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتاب‌دار)

🔸🎙سخنرانی آقای دکتر محمدحسین دیانی
استاد دانشگاه فردوسی مشهد
🔹با عنوان: بیان خاطرات

🔸زمان: شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲
مشهد، مؤسسهٔ خردسرای فردوسی

www.tg-me.com/kheradsarayeferdowsi
2024/09/30 04:31:04
Back to Top
HTML Embed Code: