Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴فروپاشی از درون خانه عنکبوت؛ دومینوی استعفای مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی!

🔹ابراز نگرانی خبرنگاران شبکه‌های صهیونیستی و دولتی انگلستان از دومینوی استعفای مقامات اسرائیلی پس از شکست در برابر مقاومت!

🆔 @kh_enghelab
🔴اروپا یا باید در برابر ترامپ بایستد یا درهم شکسته شود

🔹نخست وزیر فرانسه گفت فرانسه و اتحادیه اروپا یا باید در برابر دونالد ترامپ و سیاست‌های او ایستادگی کنند و یا با درهم شکستن روبه‌رو شوند.

🔸فرانسوا بایرو در جمع خبرنگاران گفت: «ایالات متحده تصمیم گرفته تا از طریق دلار، از طریق سیاست صنعتی خود، از طریق این واقعیت که می‌تواند سرمایه‌گذاری‌های جهان و تحقیقات جهان را به دست آورد، یک شکل بسیار سلطه‌گرانه از سیاست را آغاز کند.»

به گزارش رادیو فرانسه، او در مورد احتمال عدم واکنش اروپا گفت: «اگر ما کاری انجام ندهیم، سرنوشت روشن است؛ ما تحت سلطه خواهیم بود، ما خُرد خواهیم شد، ما به حاشیه رانده خواهیم شد.»

🆔 @kh_enghelab
🔴 پاسخ به برخی خبرسازی‌ها در مورد سفر ظریف به داووس

🔹هیچ‌گونه مذاکره‌ای در داووس با آمریکا و یا هیچ کشور ثالث دیگری صورت نگرفته است

🔸هرگونه مذاکره‌، بر اساس تصمیم مقامات عالی نظام و با محوریت وزارت امور خارجه انجام می‌شود


👤مدیرکل رسانه معاونت راهبردی رئیس جمهور:

همانطور که قبلا نیز به اطلاع رسانده شده بود، معاون راهبردی رئیس جمهور بنابر دعوت مجمع جهانی اقتصاد به داووس سفر کرده و تاکنون علاوه بر ملاقات با رئیس مجمع جهانی اقتصاد و مقامات ارشد کشورها شامل روسای جمهور، نخست‌ وزیران، وزرای خارجه و شخصیت های بین‌المللی و همچنین دیدار و گفتگو با روسا و نمایندگانی از اندیشکده‌های مختلف منطقه و بین‌المللی، با حضور در منتخبی از مهمترین جلسات مجمع جهانی اقتصاد، سخنانی را از جمله در نشست غیررسمی رهبران اقتصادی جهان پیرامون آینده خاورمیانه و نیز جلسه مجمع پیرامون "خاورمیانه بعد از روی کار آمدن دولت جدید آمریکا" در راستای تبیین مواضع و سیاست‌های اصولی کشور بیان کرده اند.

🔹ایشان امروز هم در یکی از جلسات اصلی مجمع جهانی اقتصاد با عنوان «گفتگوی ویژه درباره ایران» با فرید زکریا مجری معروف سی ان ان گفتگو خواهد کرد و در نشست غیررسمی رهبران اقتصادی جهان پیرامون «بازگشت ژئوپولیتیک قدرت سخت» به اظهارنظر خواهد پرداخت.

🔸خصوص گمانه‌زنی‌های انجام شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر انجام مذاکرات با آمریکا در داووس،

ضمن دعوت مجدد از اشخاص و رسانه‌ها برای خودداری از دامن‌زدن به شایعات بی‌اساس ، تاكيد مى‌شود هیچ‌گونه مذاکره‌ای در داووس با آمریکا و یا هیچ کشور ثالث دیگری در این خصوص صورت نگرفته و بدیهی است هرگونه مذاکره‌ای، بر اساس تصمیم مقامات عالی نظام و در چارچوب‌های معمول دیپلماتیک با محوریت وزارت امور خارجه انجام می‌شود.

🆔 @kh_enghelab
🔴 ارتش اسرائیل در حال ساخت تأسیسات نظامی در خاک سوریه است.

🔹 تصاویری از مناطق مرزی در شهرک البعث (السلام) در استان قنیطره نشان می‌دهد که ارتش اسرائیل در حال ساخت پایگاه و تأسیسات نظامی در خاک سوریه است. بر اساس اظهارات منابع محلی، این اقدامات از روزهای ابتدایی سال ۲۰۲۵ میلادی آغاز شده است.

🔸 تصاویر نشان دهنده ایجاد یک خندق ضد تانک یا خودروهای انتحاری، مکانی برای استقرار سامانه‌های دفاعی و یک پاسگاه مرزی است.

ارتش اسرائیل پس از سقوط دولت بشار اسد، همزمان با عملیات هوایی گسترده برای نابودی تجهیزات و پایگاه های مهم سوریه، وارد خاک استان قنیطره در جنوب این کشور شده و اقدام به تصرف ارتفاعات مهم جنوب سوریه و برخی مناطق مرزی کرده است.

💢 دولت انتقالی سوریه تاکنون هیچ موضع و اقدام عملی متناسبی نسبت به حضور و اشغالگری اسرائیل در خاک سوریه نداشته است. این موضع منفعلانه نشان می‌دهد که عوامل تحریرالشام و حامیان ترکیه‌ای آنها در برابر اسرائیل از هیچ قدرتی برخوردار نیستند و از واکنش احتمالی آنها هراس شدیدی دارند.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ایران با حملات موشکی خود اقتدار اسرائیل را زیر پا له کرد

👤سخنگوی سرایا القدس:

به ایران، حامی اصلی مقاومت درود می‌فرستیم/همراه با ایران و دیگر گروه‌ها و به نمایندگی بیش از یک میلیارد مسلمان به مبارزه علیه اشغالگران پرداختیم/ایران با حملات موشکی خود، آبرو و اقتدار اسرائیل را زیر پا له کرد...

🆔 @kh_enghelab
🔴پالس‌های ترامپ و جنگ با ایران!

👤 #صابر_گل_عنبری

🔹ترامپ رسما کار خود را به عنوان ۴۷ امین رئیس جمهور آمریکا آغاز کرد. انتخاب دوباره ترامپ محصول عناد و ارادهٔ تسلیم‌ناپذیری او در مقابل مخالفانش بود.

🔸پس از نشستن ترامپ بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا همه به نوعی منتظرند تا ببینند که چه سیاستی در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد. سخنرانی او در مراسم تحلیف بیشتر بر اولویت‌های داخلی استوار بود و اشاره‌ خاصی به خاورمیانه -نه اسرائیل، نه ایران، نه عادی‌سازی روابط در منطقه میان تل‌آویو و کشورهای دیگر- نکرد. البته بر خلاف برخی تحلیل‌ها عدم اشاره به این پرونده‌ها به معنای از اولویت خارج شدن آن‌ها نیست.

او در سخنرانی تحلیف در سال 2017 هم اشاره خاصی به آن‌ها نکرده بود، اما هم از برجام خارج شد و هم پیمان ابراهیم را کلید زد و قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت و جولان را هم به او بخشید.

🔹فعلا ترامپ سیاست خود در قبال ایران را اعلام نکرده است؛ ولی می‌توان گفت که او به دنبال جنگ نیست و در مراسم تحلیف هم بار دیگر بر این نکته تاکید کرد؛ اما در عین حال صلح را هم با معیارهای خود و از موضع قدرت می‌خواهد.

🔸ممکن هم هست که تا لب پرتگاه جنگ پیش برود و تهدید نظامی هم بکند، اما بعید است که جنگی را شروع کند؛ مگر این که قبل از آن مطمئن باشد که یک طرفه خواهد بود و زیانی کلان بر آن مترتب نیست. او عملا با کمک به پایان دو جنگ لبنان و غزه این موضع را نشان داده است و به احتمال زیاد به جنگ اوکراین هم پایان خواهد داد. پایان این جنگ هم بعید است با ماراتن مذاکرات همراه باشد و چه بسا هم با اعلام توافقی غافلگیرکننده همراه شود.

در واقع ترامپ چه بسا تنها رئیس جمهور آمریکا باشد که بدون تهدید به جنگ و گزینه نظامی تصویری رعب‌آور از خود ساخته است. او بین‌الملل‌گرا نیست و ضد ساختارها و نهادهای بین‌المللی است و باوری به کار جمعی با متحدان سنتی آمریکا ندارد و به نوعی «تک خور» است و همه چیز را برای آمریکا می‌خواهد.

🔹ترامپ خاورمیانه آرامی می‌خواهد که در بستر آن سیاست‌های خود (پیشبرد پیمان ابراهیم و....) در این منطقه و تنش تجاری با اروپا و چین و نیز اولویت‌های داخلی را پیش ببرد. تا این‌جای کار ترامپ بر خلاف انتظارات نتانیاهو ظاهر شده است و نمونه آن فشار او برای توقف جنگ غزه و حتی تهدید ضمنی بی‌بی بود. خود همین رفتار او و همچنین بازنشر اظهارات جفری ساکس اقتصاددان آمریکایی در انتقاد شدید از نتانیاهو و تکاپوی او برای وارد کردن آمریکا به جنگ با ایران می‌تواند حامل پالس‌های مثبتی به تهران باشد.

🔸موارد دیگری از این پالس‌ها را نیز می‌توان برشمرد؛ از جمله صدور دستور لغو حفاظت فیزیکی از جان بولتون و انتقادش از نقش او در جنگ عراق و متهم کردن او به انفجار اوضاع در خاورمیانه و نشانه دیگر هم اخراج برایان هوک که از ارکان سیاست فشار حداکثری علیه ایران بود و بر ضرورت ازسرگیری آن تاکید داشت.

همچنین انتخاب مایکل دیمینو به عنوان چهره‌ای مخالف جنگ و تنش نظامی با ایران به ریاست سیاستگذاری پنتاگون در خاورمیانه نیز می‌تواند در این راستا باشد.

🔹این که طرف ایرانی چه مواجهه‌ای با این پیام‌های ضمنی ترامپ داشته باشد چگونه آن‌ها را تفسیر کند، مساله دیگری است؛ اما نباید صرفا هیاهوی رسانه‌ای در مخالفت با مذاکره و … را ملاک تحلیل قرار داد.

🔸در همین حال نیز، اقتضای شخصیت خودشیفته ترامپ ثبت اتفاقات و توافق‌های تاریخی بنام خودش است و می‌خواهد کارهایی را انجام دهد که اسلاف او از انجام آن عاجز بوده‌اند.

مفروض تاکید مداوم ترامپ بر پرهیز از جنگ آن هم در خاورمیانه این است که به دنبال دیپلماسی و توافق با ایران است؛ اما چه توافقی؟

🔹 قبلا نیز گفته شد که توافقی فراتر از برجام با تمرکز بر مساله هسته‌‎ای که در آن امتیازاتی بگیرد که اوباما و بایدن نتوانستند و اگر پیام پسغام‌ها روندی جدی را کلید نزند، احتمالا بخواهد این هدف را از ابتدا با تشدید فشار حداکثری و تلاش برای قطع کامل صادرات نفت ایران دنبال کند. در کل به احتمال زیاد مذاکرات مستقیم-محرمانه یا آشکار- دیر یا زود شروع شود. در دنیای سیاست هیچ بعید نیست که در نهایت شاهد دود سفید غیرمنتظره و غافلگیرکننده در این مذاکرات باشیم.

💢برخلاف دیدگاه‌های آخرالزمانی به سیاست خاورمیانه‌ای ترامپ بر این باورم که نه او به دنبال برهم زدن موازنه‌های کنونی در منطقه به شکل بنیادین است و نه فعلا اراده‌ای بین‌المللی برای آن وجود دارد. ترامپ همه چیز را از دریچه پول و اقتصاد می‌بیند و صف صاحبان غول‌های اقتصادی و فناوری -امثال ایلان ماسک، جف بزوس، مارک زاکر برگ، لارن سانچز و ساندار پیچای- در مراسم تحلیف او خود و تعلیق 90 روزه همه کمک‌های خارجی حتی به اسرائیل انعکاسی از این واقعیت است.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ظریف: امروز آمریکایی‌ها اعتراف کرده‌اند که ایران تنها چند روز با رسیدن به سلاح هسته‌ای فاصله دارد

👤محمدجواد ظریف در اجلاس داووس:

🔹آمریکایی ها برای اینکه بتوانند ایران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای دور نگه دارند شکست خوردند.

🔸آنان فشار اقتصادی بسیاری را به مردم وارد کردند و قشر آسیب پذیر در ایران بسیار در شرایط سختی قرار گرفتند.

🆔 @kh_enghelab
🔴 حکایت تلخ کرسنت !

👤 #محمدصادق_کوشکی


🔹اوایل دولت روحانی بود که وزیر وقت ارشاد جلسه ای را برای فعالین مطبوعات و رسانه ها ترتیب داد و به آنها ابلاغ کرد که که ما در پرونده کرسنت ۱۵ میلیارد دلار محکوم شده ایم و ممکن است این روند تا ۳۰ یا ۴۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند و به همین خاطر از سوی شورای امنیت ملی ابلاغ شده که رسانه ها حق ندارند مطلبی درباره کرسنت منتشر کنند و ...

🔸و این روزها خبر توقیف اموال کشورمان در انگلستان و هلند جهت تامین بخشی از خسارت شرکت اماراتی کرسنت را می شنویم و...

و این توقیف اموال در حالی رخ می دهد که رئیس‌جمهور و اطرافیان و جناح سیاسی اش به بهانه رفع تحریم‌ و حل مشکلات اقتصادی کشور آماده واکس زدن کفش ترامپ هستند و دائم از خالی بودن خزانه و کسربودجه و ناترازی صحبت می کنند!

🔹البته که در پرونده کرسنت علاوه بر متهمان اصلی(باند زنگنه و حامیانش)، باید کوتاهی دولتهای بعدی را هم در نظر داشت که چرا این پرونده را پیگیری و مختومه نکرده و زخم دردناک کرسنت را رها کردند تا به مرحله عفونت برسد!

🔸بدون تردید ورود جدی قوه قضائیه به این پرونده و تشکیل دادگاه علنی جهت شناسایی و مجازات جدی مجرمان"رسوایی کرسنت" ومصادره اموال آنان و... ،می تواند شروع راه‌حلی حقوقی برای درمان جراحت عفونت زده کرسنت باشد. شاید برپایی این دادگاه در سال‌های ۱۳۸۵ و بعد از آن باعث می شد که همان زمان ماجرا فیصله پیدا کند و سوهان روح مردم نشود.

سکوت دستگاه قضا در چنین پرونده ای باعث می شود که انگشت اتهام به سوی این قوه هم برگردد.

🔹اگر عدلیه در این پرونده ورود داشته به صراحت و شفاف به مردم گزارش بدهد و اگر مانعی در مسیر تشکیل دادگاه متهمان این جنایت وحشتناک اقتصادی وجود دارد بیان شود تا جامعه بداند که اشکال کار در کجاست!

🔸البته سکوت و کوتاهی قوه مقننه(از دوره هشتم تا دوره کنونی)هم در کهنه و عفونی شدن زخم کرسنت تاثیر جدی داشته و خواهد داشت!(البته اگر جناب قالیباف و مجلس فعلی برای رسیدگی واقعی و جدی به این پرونده،انگیزه و حوصله کافی داشته باشند!)

سوال اینجاست چرا موجودات با شرفی که با هزار ضرب و تقسیم ثابت می کنند مشارکت ج.ا.ا در مبارزه با جریانات تکفیری سوریه برای هر شهروند ایرانی فلان مبلغ هزینه داشته،یا کمک به مردم فلسطین و لبنان را عامل گرسنگی و فقر مردم ایران معرفی می کنند،در پرونده کرسنت دست به ماشین حساب نمی برند و خسارت وارد آمده به هر ایرانی را محاسبه نکرده و نمی کنند؟

🔹نکند دادو فریاد آنها برای هزینه های ج.ا. در سوریه و لبنان،جهت مخفی کردن و گم کردن رد خسارت‌های چند ده میلیارد دلاری پرونده هایی مانند کرسنت است؟

💢اگر رسانه ملی در این پرونده پیشتاز اطلاع رسانی شود و با طرفهای مختلف موضوع و مطلعین(بدون ملاحظه کاری و پرده پوشی)گفتگو کند و مطالبات مردمی در خصوص نحوه برخورد با این جنایت را انعکاس دهد،علاوه بر انجام رسالت خود،مزه شیرین جذب مخاطب از طریق صداقت را هم خواهد چشید.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 گزارش خبرنگار ساکن تل‌آویو از جنایات و وحشیگری جدید رژیم صهیونیستی، این‌بار در کرانه باختری!

👤خبرنگار بی‌بی‌سی:

اسرائیل از سوی ترامپ چراغ سبز دریافت کرده که کرانه باختری را ضمیمه خود کند!

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴حمله تند مصطفی امامی مجری شبکه افق به همتی، آقای همتی ما خیلی نگرانیم! چطور انقدر خونسرد می گویید نگران نباشید؟ میلیونها نفر قلبشان تیر می کشد وقتی طلا گران می شود بعد با خونسردی می گویید نگران نباشیم؟

🆔 @kh_enghelab
🔴ظریف یکبار دیگر پای دعواهای جناحی را به مجامع بین‌المللی کشاند

👤علیرضا فقیهی:

🔹سیاست خارجه جای تسویه حساب های داخلی نیست. ظریف نه تنها در جایگاهش غیرقانونی است بلکه در اجلاسی جهانی چون داووس بجای دفاع از منافع ملی ایران، به دنبال دعواهای داخلی و گرا به طرف های خارجی است.

🔸هرچند پیش از این نیز بارها ظریف در پالس به غرب برای منافع حزبی و سیاسی جریان خود یدطولایی دارد.

ظریف سال ۸۳ در دیدار با البرادعی: بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود می‌برند، آن‌ها موفقیت جذابی در این گفت وگوها نمی‌دیدند.

🔹ظریف سال ۹۳ در شورای روابط خارجی آمریکا: اگر مذاکرات بی‌نتیجه بماند، مردم با رأیشان من را بازنشست خواهند کرد! در آن زمان مردم با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت(احمدی‌نژاد) به دلیل شکست(در مذاکرات) در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!(خنده حضار)، حالا من بار دیگر زنده شده‌ام (خنده حضار)

🔸ظریف سال ۹۵ در پاسخ به روزنامه ایتالیایی کوریه دلاسرا: برای اینکه همه عواقب و نتایج توافق(هسته‌ای) پذیرفته شود، توافق باید  نشان دهد که منافع دارد. اگر مردم منافع آنرا ببینند، آنها به حمایشان ادامه می‌دهند اگر اینطور نشود آنها می‌توانند به صندوق‌های رای بگویند که به آنهایی که از توافق حمایت کردند، رای ندهید.

💢ظریف سال ۱۴۰۳ در داووس: «اگر امروز به جای مسعود پزشکیان، سعید جلیلی را به عنوان رییس‌جمهوری داشتیم، ممکن بود جنگ بزرگی در منطقه در جریان باشد...اگر «تندروها» در ایران مسئولیت داشتند، من هم‌ اکنون نمی‌توانستم آزادانه در خیابان‌های تهران قدم بزنم.»

🆔 @kh_enghelab
🔴محمد نهاوندیان در مراسم سرکرده انجمن حجتیه چه می‌کند؟

🔹صابرین‌نیوز: حضور محمد نهاوندیان معاون اقتصادی دولت دوازدهم و رئیس اتاق بازرگانی ایران (1386 تا 1392) در مجلس ختم افتخارزاده دومین رئیس انجمن غیرقانونی  و منحله حجتیه چه معنایی دارد؟ 

پیش از این نیز نهاوندیان در مراسم ختم دیگر سرکردگان حجتیه همچون مهندس سجادی هم شرکت کرده بود.

💢 در باب امنیّت داخلی هم دستگاه‌های امنیّتی ما باید مواظب نفوذ باشند؛ عمده نفوذ است؛ نفوذ دشمن در دستگاه‌های مختلف و اعمال وسوسه‌هایشان؛ مشکل عمده این است. باید مراقب باشند که این [مشکل] را درست کنند. ( مقام معظم رهبری 1399/8/13)

🆔 @kh_enghelab
🔴 ترامپ ترسانی و ضریب دادن ترامپ در مدیریت رسانه ملّی بر افکار عمومی ایرانیان

👤 مجتبی زارعی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

🔹در حالیکه رسانه ملی بی اعتنایی‌های گسترده‌ای به پیمان جامع راهبردی ایران و روسیه داشته و هنوز آن را جبران نکرده است؛ در بهترین ساعات پخش با دعوت از برخی چهره‌های مشهور، شبکه خبر را به محل قدرت نمایی ترامپ تبدیل کرده است؛

🔸 صرفنظر از برخی سخنان خوب میهمانان برنامه، ترامپ ترسی و احتمال خطر برای ایرانیان و یا ضرورت استفاده تاریخی ایران از روی کارآمدن ترامپ و نیز تحت الشعاع بودن ایرانِ بزرگ در برابر ترامپ را به خانه‌های مردم وارد کرد؛

جبلی و معاونت سیاسی رسانه ملی درک درستی از روند جهانی از سویی و گسترش فدرال ترسی در لایه‌های گوناگون اجتماعی آمریکا و خطراتی که آن کشور را احاطه کرده ندارند؛ این روند در ادامه مدیریت رسانه ملی قابل دوام نیست و باید اصلاح شود.

🆔 @kh_enghelab
🔴دروغ‌پراکنی نتیجه به‌کارگیری مجرم امنیتی

👤 #محمد_ایمانی
 
🔹عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت، در اظهارنظری صددرصد دروغ مدعی شد چراغ سبز مذاکره با آمریکا (ترامپ) از سوی مقامات عالی‌رتبه به آقای پزشکیان داده شده است.

🔸فیاض زاهد به خبرآنلاین گفته است: مجموعه مشکلاتی که در داخل کشور قابل ارزیابی است، همه علاقه‌مندان به کشور را به این نتیجه رسانده که نیازمند بازبینی اساسی در راهبردهای سیاست خارجی خودمان هستیم که مهم‌ترین آن کشور ایالت‌متحده آمریکا است. لذا، جمع‌بندی در سطوح بالای حاکمیت این است که ضمن حفظ پرستیژ ملی، اقتدار سرزمینی و هویت مرزی ایران، وقت آن رسیده که به جای گفت‌و‌گو از طریق واسطه‌ها و سپردن اختیار منافع و دلبستگی‌های خودمان به دولت‌هایی که چندان قابل اطمینان نیستند، بهتر است، مستقیماً از سر عزت و حکمت مذاکره کنیم.

وی در پاسخ این سؤال که آیا پیش‌بینی می‌کنید مجوز مذاکره مستقیم با آمریکا به دولت داده شود؟، گفت: آقای پزشکیان، با دو شعار رفع تحریم و برداشته‌شدن فشارها و محدودیت‌ها در ایام تبلیغات رأی آورد. با عنایت به اعتماد و ارتباط مناسب میان رئیس‌جمهور و مقامات عالی‌رتبه کشور، ارزیابی من این است که چراغ سبزی داده شده است. 

🔹یادآور می‌شود فیاض زاهد از مجرمان امنیتی و بازداشتی‌های فتنه 1388 است که از سوی الیاس حضرتی به عضویت شورای اطلاع‌رسانی دولت در آمده است. او چندی قبل هم با سمپاتی نشان‌دادن نسسبت به فراماسونرهای دربار رضاخان، و طعنه و کنایه به وزیر آموزش‌وپرورش، به تمجید از «محمدعلی فروغی و علی‌اصغر حکمت» (دو دولتمرد فراماسونر در حکومت جبار رضاخانی و سلسله‌جنبان برنامه‌های ضد فرهنگی انگلیس) پرداخته بود!

🔸اما درباره اظهارات اخیر این مجرم امنیتی سابقه‌دار گفتنی است که اولاً آنها که باید در رویکرد خود تجدیدنظر کنند، بزک‌کنندگان آمریکا در برجام هستند و نه نظام. خون شهید سلیمانی و حقوق پایمال‌شده ملت ایران در برجام، همان‌گونه که بر گردن ترامپ سنگینی می‌کند، بر گردن جریان اعتمادساز نسبت به آمریکا نیز سنگینی می‌کند.

ثانیاً صرف‌نظر از فقدان صلاحیت، وظیفه عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت، صداقت و راستگویی و پرهیز از دروغ‌پراکنی- آن هم به نفع طرف آمریکایی- است. مواضع رهبری درباره مذاکره با آمریکا، سیاست قطعی نظام درباره نقض برجام از سوی آمریکا و همچنین جنایتکاری ترامپ در صدور دستور ترور شهید سلیمانی روشن است.

🔹ثالثاً مراد از «سطوح بالای حاکمیت» طبیعتاً رؤسای قوای مقننه و قضائیه و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند که موضع آنها نیز درباره عهدشکنی آمریکا، خسارت‌های وارده به ایران در برجام، و جنایت ترور سردار سلیمانی روشن است.

💢رابعاً برخلاف اظهارات منافقانه مجرم امنیتی مورد بحث، آقای پزشکیان در گفت‌و‌گو با شبکه ان‌بی‌سی تاکید کرد: «ما مشکل‌مان با گفت‌وگو نیست، بلکه در تعهدی است که از گفت‌وگو و مذاکره ناشی می‌شود. ما گفت‌وگوهای طولانی با ۱+۵ انجام دادیم و به تمام تعهدات‌مان پایبند بودیم، اما متاسفانه طرف دیگر بود که به تعهدات خود پایبند نبود. الان هم نمی‌دانیم اگر گفت‌وگو کنیم باز همین اتفاق خواهد افتاد یا نه؟».

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 با دادن سیم‌کارت به گردشگران خارجی می‌خواستند کاپیتولاسیون راه بیاندازند

👤محسن امامی، مدیرعامل انجمن متخصصان گردشگری:

تعداد زیادی از کسب و کارها با فیلترینگ از بین رفتند. هیچکس نپرسید مسئولیت این کسب و کارهای از بین رفته با کیست.

🆔 @kh_enghelab
🔴پرزیدنت بی‌ترمز / سرعت تغییرات در دولت ترامپ دیوانه‌‌‌وار است

🔹این‌گونه به نظر می‌‌‌رسد که ترامپ از مدت‌‌‌ها پیش رئیس‌‌‌جمهور شده نه بیستم ژانویه. دونالد ترامپ در دوره دوم ریاست جمهوری خود، به وعده‌‌‌های انتخاباتی‌‌‌اش بدون ذره‌‌‌ای کوتاه آمدن عمل می‌کند و به همین منظور تصفیه‌‌‌حساب‌‌‌ها را با شدت بیشتری شروع کرده است و این کار را با سرعت دیوانه‌‌‌واری انجام می‌دهد.

🔸به گزارش سی‌‌‌ان‌‌‌ان، پس از سال‌های آرام جو بایدن، بازگشت ترامپ به ریاست جمهوری که بی‌‌‌وقفه تهاجمی عمل می‌کند، یادآور این مساله است که چرا میلیون‌‌‌ها آمریکایی ترامپ را شخصیتی تاریخی می‌‌‌بینند و چرا میلیون‌‌‌ها نفر عمیقا از او می‌‌‌ترسند.

ترامپ مهاجرت را به شدت سرکوب کرده، گفته است که سرمایه‌‌‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در فناوری و هوش مصنوعی خواهد کرد، نام خلیج مکزیک را تغییر داده، افراد را در پست‌‌‌های رسانه‌‌‌های اجتماعی‌‌‌اش برکنار می‌کند، به تیک‌‌‌تاک مهلت دوباره برای فروش سهام به آمریکا داده و بیش از بایدن در چند ماه با خبرنگاران صحبت کرده است و در نهایت نیز با شمشیر می‌‌‌رقصد.

🔹او همچنین با آزاد کردن شورشیان ۶ ژانویه ۲۰۲۱، حاکمیت قانون را به استهزا گرفته، به‌‌‌رغم شکست در انتخابات پیشین، در مورد انتخابات ۲۰۲۰ دروغ گفت و همچنان به آن اصرار می‌کند، قصد انتقام گرفتن از منتقدان دارد، وضعیت امنیتی دستیار سابق خود (جان بولتون) را بر می‌‌‌چیند، از یک اسقف انتقاد و راه را برای دستگیری‌‌‌ها در مدارس و کلیساها باز می‌کند.

🔸این حجم از کار را وی تنها در دو روز کرده است. ترامپ عامدانه به این حجم از کارها سرعت داده است. به ندرت در مورد یک رویداد تامل می‌کند. سیاست‌‌‌های جدید به سرعت در جهان در حال تغییر، حاکمیت خود را تثبیت می‌کنند.

💢ترامپ در مرکز همه چیز قرار دارد و هر زمان که بخواهد توجه بیشتری جلب کند، صداهای نابهنجار را بیشتر می‌کند و با تولید سر و صدا جلب توجه می‌کند. برای طرفداران ترامپ، این فعالیت‌‌‌ها از او چهره یک فرد موفق می‌‌‌سازد و او را رئیس‌‌‌جمهوری نشان می‌دهد که پایبند به وعده‌‌‌هایش است.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴فرصت اقتصادی بی‌نظیر گاز روسیه برای ایران

👤سید احسان حسینی، کارشناس انرژی:

جنگ اوکراین باعث شد که روس‌ها بازارهای جدید را جایگزین اروپا کنند. ایران واردکننده گاز روسیه شده و توزیع آن به باقی کشورها نوعی تجارت است.

🆔 @kh_enghelab
🔴درباره شرمندگی رهبرانقلاب

👤 #محسن_مهدیان

🔹رهبرانقلاب پس از شنیدن گلایه های یک تولیدکننده از تعلل چهار ساله مسئولین فرمودند: "من شرمنده شدم"

🔸برداشت خطائی است اگر فکر کنیم این شرمندگی صرفا از باب ادب و اخلاق است و یا خواسته اند با اغراق، احساس مسئولیت بیشتر در مسوولین ایجاد کنند. خاطرم هست سالها پیش چنین عبارتی را برای یک جوان بیکار بکار بردند و فرمودند شرمندگی من از آن جوان بیکار که دست خالی خانه می رود از خود آن جوان بیشتر است. حتی فرمودند از این غم نظام شرمنده است.

اگر عمق این شرمندگی را دقیق تر کنیم، چه بسا درد و داغ آن بیشتر فهم شود و برای اصلاح وضع موجود تعصب و اهتمام بیشتری ورزیم. وقتی می گویند شرمنده شدم عین واقعیت است. به معنای حقیقی کلمه شرمنده شدند و اغراقی در آن نیست. از آنرو در دل این شرمندگی دو پیام همزمان مستتر است.

🔹اول اینکه وقتی خطائی وجود دارد و اهمالی صورت می گیرد، این خطا صرفا به پای این مسوول و آن یکی نیست. خطای او بپای همه نظام است. لذا در ماجرای اشتغال فرمودند نظام شرمنده است. رهبرانقلاب همه اجزای نظام را شوونی از ولایت می دانند. هرچند هر بخش مختار و پاسخگوی عملکرد خودش است اما وقتی یک بخش خطا و کم کاری می کند این خطا ناخواسته به پای همه نظام نوشته می شود. اگر هر مسوولی این بخش را عمیقا درک کند آنوقت در کار و جهاد درنگ نمی کند؛ خطا و خدای نکرده فساد که بماند.

🔸و اما دومی. او خود را مثل یک پدر مقابل خانواده شرمنده می بیند. فرمودند بلکه بیشتر از همان جوان بیکار...علت شرمندگی بیشتر نیز مسئولیت بیشتر است. بازهم اگر هر مسوولی بداند که غم و غصه مردم، به دردکشیدن نظام و امام امت منتقل می شود، برای خدمت وتلاش شبانه روزی سرازپا نمی شناسند.

خلاصه اینکه شرمندگی امام جامعه را اینطور بفهمیم. اساسا پدر چنین شانی دارد. او مثل هر پدری خطای فرزند را خطای خود می داند و با درد کشیدن فرزند درد می کشد. آنهم پدری که برای دنیا و آخرت فرزند، بر او دلسوزتر است.

💢 و اما سخن آخر؛
هر مسوولی به خود رجوع کند و ببیند در دل چنین شرمندگی مقابل کسری ها و درد مردم دارد؟ اگر ندارد نفس او مهیای برداشتن بارهای بزرگ نیست؛ خود و مردم را معطل نکند.

🆔 @kh_enghelab
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ظریف در داووس درباره سیاست داخلی و جلیلی چه گفت؟

🔹 ایران یک جامعه تک‌صدایی نیست. ما صداها و دیدگاه‌های مختلفی داریم و نمی‌توانیم آن‌ها را سرکوب کنیم.
صداهایی که طرفدار سیاست‌های بازتر هستند، بسیار فعالند.

🔸صداهایی که مخالف ما هستند، نیز بسیار فعالند. آنها در انتخابات می‌بازند، در انتخابات می‌برند.

در آخرین انتخابات ما باختیم. در این انتخابات ما برنده شدیم، با تمام وجودم احساس کردم که این یک رقابت سخت بود. یک رقابت واقعی، با یک انتخاب واقعی.

🔹اگر امروز به جای رئیس‌جمهور پزشکیان، رئیس‌جمهور جلیلی داشتید، ممکن بود یک جنگ در منطقه داشته باشید. بنابراین، در ایران تکثر وجود دارد، تفاوت دیدگاه‌ها در ایران وجود دارد.

🔸من به این دیدگاه‌های مختلف احترام می‌گذارم. من نمی‌خواهم افرادی که کمپین‌های تخریبی علیه من راه می‌اندازند توسط دولت ساکت شوند. زیرا اگر ما این کار را با آنها بکنیم، فردا آنها این کار را با ما خواهند کرد.

💢بنابراین فکر می‌کنم خوب است که آن‌ها مرا به دادگاه می‌کشند. اگر دادگاه تصمیم بگیرد که باید بروم، خب می‌روم!

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 کولاک تحلیلگر وطن‌پرست، کارشناسان و مجری شبکه حکومتی انگلستان را آچمز کرد؛ امروز غرب با ایرانی قدرتمند مواجه است!

👤علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا:

🔹مشکل غرب با خود ایران است؛ با اینست که اکنون آن‌ها با قدرت ماهواره‌ای، موشکی و پهپادی ایران مواجه هستند!

🔸دوره پهلوی گذشت که با یک تماس می‌توانستند در امور ایران دخالت و پادشاه یک کشور را جابجا کنند!

🆔 @kh_enghelab
2025/02/24 18:07:57
Back to Top
HTML Embed Code: