Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کارگری به در روز کارگر به آرزویش رسید

🔹روایتی از دیدار کارگران با رهبر انقلاب.

@kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 توافق عمده ایران و پاکستان همکاری امنیتی و دفاعی بود

👤 #جمشیدی: معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور:

🔹عمده مسأله‌ای که مطرح شد و به توافق رسیدیم این بود که هماهنگی‌ها در حوزه دفاعی و امنیتی افزایش یابد و توافق در این زمینه صورت گرفت تا در حوزه‌های امنیتی از جمله مبارزه با تروریسم هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

🔸سپاه صحابه از گروه‌های تروریستی فعال در پاکستان هم از سفر رئیس جمهور به این کشور ابراز نگرانی کرده بودند که چرا اینقدر ایران نفوذ دارد همگرایی آمریکا و سپاه صحابه معنی خاصی دارد.

💢سفر به سریلانکا هم داشتیم که کشور راهبردی برای ماست ما در روابط‌مان به کوچکی و بزرگی کشورها توجه نمی‌کنیم به همه کشورها توجه می‌کنیم.

سریلانکا در ترانزیت دریایی جایگاه ویژه‌ای دارد و ایران حتی در قبل از انقلاب هم به این کشور توجه خاص داشته است.

🆔 @kh_enghelab
🔴 وحیدی: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است

👤 وزیرکشور:

🔹همه مقدمات برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در ۲۲ حوزه فراهم شده است.

این مرحله از انتخابات مجلس در ۸ حوزه به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

💢دومین دور انتخابات برای شکل گیری دوازدهمین دوره مجلس روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود.

🆔 @kh_enghelab
🔴 قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم/ بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد

رئیس مجلس در نشست بررسی مسائل ارزی:
🔹نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند. ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد.

🔸همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

💢 ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

🆔 @kh_enghelab
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴عقلانیت انقلابی، راه حل مسایل کشور

علی خضریان:
🔹در نطق میان دستور نشست علنی مجلس با اشاره به توفیقات انقلاب اسلامی در عبور از انواع تهدیدات پیچیده، متراکم، پرحجم و توطئه‌ها و بحران‌های امنیتی و دفاعی، ضرورت بهره‌گیری از دو راهبرد توأمان ایجاد موازنه درونی و موازنه بیرونی برای تثبیت جایگاه ایران مقتدر تبیین شد.

🔸در شرایط کنونی نیز که وضعیت کشور همچون معادله‌ای چند مجهولی است، راه حل مواجهه با این معادله و حل مسائل کشور عقلانیت انقلابی است.

عقلانیت انقلابی به جای ایجاد دعوا بر سر موضوعات فرعی و دمیدن در دوگانه‌های جعلی برای کسب مناصب، عدالت در سیاست را جست‌وجو می‌کند.

🔹عقلانیت انقلابی به دنبال تهدیدزدایی است و تنش‌زدایی را ناکافی می‌داند. واقع‌گرا است اما آرمان‌خواه هم هست و متضاد هم نمی‌داند.

🔸عقلانیت انقلابی حل مسائل اقتصادی و ناهنجاری‌های فرهنگی را در کنار هم مهم می‌داند و مسائل اقتصادی را دارای فوریت و مسائل فرهنگی را دارای اولویت می‌بیند.

💢عقلانیت انقلابی راه حل مشکلات فرهنگی از جمله مسئله حجاب را فقط قضایی نمی‌بیند؛ بلکه به بازاندیشی در شیوه‌های تربیتی هم نظر دارد.

🆔 @kh_enghelab
🔴 نشانگرهای خیره‌کننده نفوذ فرا سرزمینی ایران

👤 #محمد_ایمانی

🔹نشانگر "عمق راهبردی و فرا سرزمینی ایران"، فقط موشک ها و پهپاد هایی نیستند که از مسافت ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند، از پدافند چند لایه آمریکا، انگلیس، فرانسه و اسرائیل گذشتند و در قلعه نظامی نواتیم فرود آمدند. (پایگاهی که اسکات ریتر، حفاظت شده تر از کاخ سفید و کرملین می داند).

🔸نشانگر های دقیق تر این عمق فراسرزمینی:
1️⃣ تظاهرات ضد صهیونیستی است که پایتخت های غربی و دانشگاه های بزرگ آمریکا را با وجود سرکوب پلیس فرا گرفته است؛
2️⃣ تجمعاتی است که در کشور های مختلف، برای تبریک به ایران به خاطر هدف قرار دادن به پایگاه های نظامی جنایتکاران صهیونیست شکل گرفت؛
3️⃣ تصاویر امام خمینی (ره)، آیت الله خامنه ای و شهید سلیمانی است که از کشمیر و هند و پاکستان، تا کشور های مسلمان منطقه، و آفریقا و آمریکای لاتین، سر دست گرفته می شود؛
4️⃣ پالایشگاه فرا سرزمینی است که مهندسان و فناوران ایرانی ۲۱ هزار کیلومتر دور تر، در ونزوئلا ساختند؛ ساخت ۴ کشتی به ارزش جمعا ۹۶۰ میلیون دلار است که هر یک توانایی حمل ۷۵۰ هزار بشکه نفت را داراند؛ و نیز کشت فراسرزمینی در وسعت یک میلیون هکتاری؛
و...

یکی از این نشانگر ها، ساخت پروژه "اومااویا" به عنوان بزرگترین سد و نیروگاه در سریلانکاست؛ دو هزار کیلومتر دور تر از ایران. تامین ۱۲۰ مگاوات برق، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی، و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب، از جمله دستاورد های این اَبَر پروژه است.

🔹در این پروژه ترکیبی کم نظیر، ضمن حفر تونل‌ عمودی به طول ۶۱۸ متر، پوشش فلزی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به اجرا در آمده، و با وجود فشار شدید آب، نیروگاه در عمق ۷۵۰ متری زمین ساخته شده است.

🔸 در اهمیت کار، همین بس که دو شرکت ایتالیاییِ طرف همکاری سریلانکا، پس از اطلاع از جزئیات پروژه، در سال ۲۰۱۰ از انجام آن انصراف دادند. این، یکی از ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق و فاضلاب است که مهندسان توانمند ایرانی، در ۲۰ کشور جهان به انجام رسانده و یا در حال اجرا هستند.

عمق راهبردی و فرا سرزمینی ایران، فقط موشک ها و پهپاد هایی نیستند که از مسافت ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند و ناظران را در حیرت و شگفتی فرو بردند.

💢 ایران در نقطه مقابل این شلیک دوران ساز و اقتدار آفرین، قدرت سازندگی و آبادگری خود را به نمایش گذاشت و اگر همین دیپلماسی گسترش پیدا کند، نه تنها کمر تحریم ها را می شکند، بلکه فرصتی ذی قیمت برای رونق اقتصادی و نفوذ راهبردی در جهان خواهد بود، ان شاء الله.

🆔 @kh_enghelab
🔴 حجاب و چالش خلاقیت در حکمرانی

👤 #محسن_مهدیان

🔹ماجرای حکمرانی در این روزگار با گذشته یک تفاوت اساسی کرده است. مهمترین رکن متفاوت آن حکمرانی در فضای شیشه ایست. جائی در معرض چشم مردم. اساسا در نزدیک ترین حالت ممکن به متن مردم هستیم.

🔸همه تصممیات مسوولین در مقابل چشم مردم قرار دارد. نتیجه اقدامات آنها توسط مخاطب دیده و ارزیابی می شود. اجمالا اگر این حکمرانی شیشه ای منجر به مردم سالاری و رشد آگاهی مردم شود باید بدان بالید و اما اگر ثمره اش پوپولیسم باشد باید نگران بود. پدیده هایی شبیه پروژه بگیری در فضای مجازی ثمره همین آسیب است. بماند. درین رابطه باید بیشتر نوشت.

اما غرض این متن توجه دادن به مساله دیگری از جمله قصه دامنه دار حجاب است.

🔹هر میزان که حاکمیت مردمی تر شود، باید به هنر نزدیک تر شود. مخلص کلام همین یک جمله است. هر میزان مردم سهم شان در حاکمیت فربه تر شود چالش هنر و بطور اخص خلاقیت بیشتر خود را نشان می دهد.

🔸واقعیت اینست که نظام حکمرانی ما هنوز به اندازه رشد مردم، غنا نیافته است. نظام حکمرانی ما هنوز تصور می کند مردم یعنی صندوق رای و خلاص. فضای مجازی با همه آسیب هایش باعث شده است مردم به شکل ناخواسته قدر و منزلت پیدا کنند و جبر روزگار کم کاری مارا جبران و به مردم سالاری به مثابه آرمان انقلاب اسلامی کمک کرده است. اینجاست که باید قدر دانست و اما متناسب با این تحول خودمان را مهیا سازیم. یکی از مهمترین مقدمات نیز همین ساحت هنر در سیاست است.

هر میزان تصمیم حاکمیتی مردمی تر شود باید هنری تر جلوه کند. هر میزان به متن حقیقی مردم نزدیک تر شویم باید هنرمندانه تر رفتار کنیم. چون ساحت وجودی انسان ساحتی هنری است. هنر زبان فطرت است. گرایش فطرت، جمال پرستی است. به همین دلیل است که شهید مطهری نام دیگر هنر را زیبایی آفرینی می نامد و آیت الله جوادی آملی هنر را در اعلی درجه اش حرکت به سمت جمال وجودی می دانند.

🔹با این مقدمه مختصر وقتی قرار است حکمرانی مردمی شود و به زبان فطرت اجتماعی باشد و مردم را همراه سازد، باید هنرمندانه باشد و خلاقیت ابزار گفت وگو با مردم است.

🔸اینکه در مواردی بین حاکمیت و مردم گوئی یک زبان بیگانه حاکم است، به همین دلیل است. چون سهمی برای خلاقیت در سیاست ورزی مان قائل نیستیم. اساسا زبان هنر و خلاقیت را بلد نیستیم. هر تصمیمی ک بدون خلاقیت باشد محکوم به شکست است.

خلاقیت تبدیل یک ایده کارشناسی در سطح حاکمیت به ادراک اجتماعی است. یعنی به قاعده سیاست هنرمندانه، تصمیمات در بالاترین سطح کارشناسی اگر ابعاد هنری نداشته باشد، نمی تواند به زبان مردم ترجمه شود و لذا همراهی مردم را نخواهد داشت.

🔹با این توضیح ماجرای حجاب را نگاه کنید. مردم ما واقعا دیندار اند. اما ما چقدر توانستیم با خلق زیبایی و زبان فطری مردم از دین بگوییم؟ چقدر بازبان هنر از حجاب گفتیم؟ فقط هم وجه تبلیغی و فرهنگی حجاب نیست که هنر لازم دارد. حتی قهریه ما نیز برای اقدام سلبی باید به رنگ هنر و خلاقیت شود؛ واگرنه بهترین تصمیمات شکست می خورد. اینجاست که برای مقدس ترین سیاست ها، در اجرا دچار لکنت می شویم.

💢چه باید کرد؟ واقعیت اینست که هنوز مسوولین ما فکر می کنند رسانه یعنی همان روابط عمومی سنتی گذشته. سالها گفته می شد، تصمیمات حاکمیتی باید همراه با پیوست رسانه ای باشد. اما واقعیت اینست که هنوز به این مرحله نرسیده، باید از آن عبور کنیم. در دوره ای قرار داریم که اینبار سیاست ها و تصمیمات حاکمیتی، باید پیوست هنر و رسانه شود. چون ابتدا جان مخاطب هدف است و بعد محیط و کالبد او. برای ساخت ذهن و قلب و ادراک اوست که توسعه و پیشرفت را در واقعیت رقم می زنیم. اساسا انقلاب اسلامی یعنی همین. باید بیشتر گفت.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 موج استعفای صهیونیست‌ها

استعفای آهارون حالیوا رئیس اداره اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی بر عرصه سیاسی و امنیتیِ این رژیم سایه افکنده و محافل صهیونیستی معتقدند؛ استعفای مقامات این رژیم که به علت عملیات طوفان الاقصی است، ادامه خواهد یافت.

🆔 @kh_enghelab
🔴 معاون پارلمانی رئیسی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

👤 #محمد_حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

🔹تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود.

🔸در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد.

بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند.

🔹دولت به هیچ وجه به موضوع ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند.

🔸خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد.

💢 اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود.| ایسنا


🆔 @kh_enghelab
🔴 عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است

💬 #کیهان

🔹پاسخ نظامی ایران به اقدام تروریستی اسرائیل در دمشق، ضعف اسرائیل و قدرتمندی ایران را نشان داد. حمله ایران نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است.

🔸مراد یشیلتاش؛ استاد دانشگاه ترکیه، در تحلیلی که از سوی روزنامه صباح ترکیه منتشر شد، می‌نویسد:
حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، تنش‌های منطقه‌ای را به اوج بی‌سابقه‌ای رساند و بار دیگر ژئوپولیتیک پیچیده خاورمیانه را در کانون توجه قرار داد. واکنش تلافی‌جویانه ایران به این تجاوز، نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است. پاسخ ایران با دو هدف انجام شد: نشان دادن قدرت نظامی خود و رساندن پیامی سیاسی به جامعه بین‌المللی. این اولین مورد از سال ۱۹۷۳ بود که یک دولت، پاسخ نظامی به اسرائیل داد و بدین وسیله وضعیت طولانی مدت مصونیت اسرائیل را مختل کرد.

🔹عملیات تلافی‌جویانه ایران با عنوان «وعده صادق»، چالشی مهم برای سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل بود. هزینه نسبتا پایین حمله در مقایسه با هزینه اقتصادی بالای دفاع پایداری دراز مدت جنگ را به یک نگرانی حیاتی برای اسرائیل تبدیل می‌کند. بنابراین، توانمندی‌های تهاجمی ایران هم چنان یک تهدید دائمی برای اسرائیل قلمداد می‌شوند.

💢 از سوی دیگر، پاسخ اسرائیل، بر ناتوانی این رژیم در عملیات مستقل در عرصه بین‌المللی تاکید دارد. حضور و حمایت آمریکا در منطقه، نقشی اساسی در شکل‌دهی به فرآیند‌های تصمیم‌گیری اسرائیل دارد.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 اشک های سردار رادان در اجتماع قمی ها در حمایت از فراجا

سردار رادان فرمانده انتظامی کل کشور در اجتماع مردم قم در مواجهه با شعارهایی در حمایت از نیروی انتظامی برای اجرای طرح حجاب و عفاف اشک ریخت.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 نفرت شهروندان و دانشجویان آمریکایی از اسرائیل

👤 #نصیر_العمری تحلیلگر آمریکایی شبکه آی۲۴:

بحران غزه در حال انتقال به دانشگاه‌های آمریکاست که باعث وحشت دولت اسرائیل شده است.

💢 در گذشته حمایت مردمی از اسرائیل در آمریکا تقریبا حمایتی مطلق بوده ولی امروز نخبگان این کشور خواستار قطع روابط با اسرائیل هستند.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴حمایت اطلاعاتی ترکیه از اسرائیل برای انهدام موشک‌های ایران

💢افشاگری حزب وطن ترکیه درباره کمک اطلاعاتی ترکیه به اسرائیل برای انهدام موشک‌های ایران در زمان پاسخ موشکی ایران به اسرائیل

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 فواد ایزدی با انتشار این فیلم از سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی به دست پلیس این کشور در حساب خود در توئیتر نوشت:

آزادی مطبوعات، به سبک آمریکایی: تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین است و فیلمبردار در کنار بیش از ۵۰ دانشجو بازداشت شد.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فعال رسانه‌ای آمریکایی:

🔴 اکثر دانشجویان و جوانان آمریکایی معتقدند که اسرائیل مرتکب نسل‌کشی شده و به خرج شدن مالیات خود برای ادامه این نسل‌کشی معترضند!

🆔 @kh_enghelab
🔴 شعله‌ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا/ دانشگاه‌ها پادگان نظامی شدند

💬 #مهر

🔹جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین در سراسر آمریکا شدت گرفته و به چند کشور دیگر سرایت کرده و تاکنون صدها دانشجو توسط پلیس دستگیر شده‌اند.

🔸دانشجویان در این کشورها همواره از گروههای پیشتاز حامی فلسطین بوده‌اند اما حملات وحشیانه و گسترده نظامیان صهیونیست علیه مردم بی‌دفاع فلسطین در بیش از ۲۰۰ روز گذشته و شهادت و مجروح شدن هزاران فلسطینی بی گناه، سبب شدت گرفتن موج اعتراضات در میان گروههای مختلف دانشجویی شده است.

دانشگاه کلمبیا یک دانشگاه خصوصی در شهر نیویورک است و درگیری میان دانشجویان و پلیس پس از آن صورت گرفت که برخی مقام‌های این دانشگاه از پلیس خواستند، کمپ اعتراضی دانشجویان علیه اسرائیل را جمع کند.

💢 اگرچه، کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی در آمریکاست اما این دانشگاه، پیشتر نیز سوابق اعتراض داشته است؛ به ویژه در سال ۱۹۶۸ زمانی که صدها دانشجو خشمگین از نژادپرستی و جنگ ویتنام، پنج ساختمان دانشگاه را اشغال کردند.

🆔 @kh_enghelab
🔴 فهرست دانشگاه‌های آمریکایی شاهد تحصن و تظاهرات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با ادامه جنگ نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه علیرغم سرکوب شدید پلیس آمریکا:

۱- دانشگاه براون - پراویدنس، رود آیلند
۲- دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا - هومبولت، کالیفرنیا
۳- دانشگاه سیتی نیویورک - شهر نیویورک، نیویورک
۴- دانشگاه کلمبیا - شهر نیویورک، نیویورک
۵- کالج امرسون - بوستون، ماساچوست
۶- دانشگاه اموری - آتلانتا، جورجیا
۷- دانشگاه بین المللی فلوریدا - میامی، فلوریدا
۸- دانشگاه ایالتی فلوریدا - تالاهاسی، فلوریدا
۹- دانشگاه جورج واشنگتن - دی سی
۱۰- دانشگاه هاروارد - کمبریج، ماساچوست
۱۱- دانشگاه ایندیانا - دانشگاه پردو - ایندیاناپولیس، ایندیانا
۱۲- دانشگاه نیویورک - شهر نیویورک، نیویورک
۱۳- دانشگاه نورث ایسترن - بوستون، ماساچوست
۱۴- دانشگاه نورث وسترن - ایوانستون، ایلینوی
۱۵- دانشگاه ایالتی اوهایو - کلمبوس، اوهایو
۱۶- دانشگاه پرینستون - پرینستون، نیوجرسی
۱۷- دانشگاه رایس - هیوستون، تگزاس
۱۸- تگزاس A&M - ایستگاه کالج، تگزاس
۱۹- موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، کمبریج، ماساچوست
۲۰- دانشگاه ایالتی میشیگان - ایست لنسینگ، میشیگان
۲۱- مدرسه جدید - شهر نیویورک، نیویورک
۲۲- دانشگاه میشیگان - Ann Arbor، میشیگان
۲۳- دانشگاه تافتز - مدفورد، ماساچوست
۲۴- دانشگاه آریزونا - توسان
۲۵- دانشگاه کالیفرنیا در برکلی - برکلی، کالیفرنیا
۲۶- دانشگاه مریلند - کالج پارک، مریلند
۲۷- دانشگاه میامی - آکسفورد، اوهایو
۲۸- دانشگاه مینه سوتا - مینیاپولیس، مینه سوتا
۲۹- دانشگاه نیومکزیکو - آلبوکرکی، نیومکزیکو
۳۰- دانشگاه کارولینای شمالی در شارلوت - شارلوت، کارولینای شمالی
۳۱- دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل - چپل هیل، کارولینای شمالی
۳۲- دانشگاه پیتسبورگ - پیتسبورگ، پنسیلوانیا
۳۳- دانشگاه روچستر - روچستر، نیویورک
۳۴- دانشگاه کالیفرنیای جنوبی - لس آنجلس، کالیفرنیا
۳۵- دانشگاه تگزاس، آستین - آستین، تگزاس
۳۶- دانشگاه تگزاس در دالاس - دالاس، تگزاس
۳۷- دانشگاه واندربیلت - نشویل، تنسی
۳۸- دانشگاه ییل - نیوهیون، کانکتیکات

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 کاخ سفید مسجد شد!

اجرای نماز جماعت توسط بیش از ۵۰۰۰ نفر از تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در قلب امریکا، واشنگتن دی سی.

🆔 @kh_enghelab
🔴 مکرون در دانشگاه سوربن: این خطر وجود دارد که اروپای ما بمیرد

👤 #امانوئل_مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه

🔹روز پنجشنبه خواستار مکانیزم‌های دفاعی قوی‌تر و یکپارچه‌تر اروپایی شد. او در سخنرانی خود در دانشگاه سوربن پاریس گفت این قاره نباید تابع ایالات متحده شود.

🔸مکرون گفت: «این خطر وجود دارد که اروپای ما بمیرد. ما برای رویارویی با خطرات مجهز نیستیم.»

به گزارش رویترز، در حالی که تنها سه سال از دومین و آخرین دوره ریاست جمهوری او باقی مانده است، مکرون 46 ساله می‌خواهد به منتقدان خود نشان دهد که انرژی و تفکر تازه‌ای را که به او کمک کرد تا در سال 2017 به ریاست جمهوری برسد حفظ کرده است و تبدیل به یک رهبر ناتوان نشده است.

🔹در این سخنرانی که نزدیک به دو ساعت به طول انجامید، او هشدار داد که فشارهای نظامی، اقتصادی و غیره می‌تواند 27 کشور اتحادیه اروپا را تضعیف کند.

💢او گفت که نباید اجازه داده شود روسیه در اوکراین پیروز شود و خواستار تقویت ظرفیت امنیت سایبری اروپا، روابط دفاعی نزدیک‌تر با انگلیس پس از برگزیت و ایجاد یک آکادمی اروپایی برای آموزش پرسنل نظامی عالی رتبه شد.

🆔 @kh_enghelab
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان، نیروهای نیابتی ایران هستند!

جاناتان گرینبلات، سیاستمدار و مشاور اوباما مدعی شد:
‏همانگونه که ایران نیروهای نیابتی نظامی مانند حزب‌الله دارد، گروه‌های دانشجویی یهودی و فلسطینی [حامیان فلسطین] نیز نیروهای نیابتی ایران در دانشگاه‌ها هستند.

🆔 @kh_enghelab
2024/11/15 07:19:39
Back to Top
HTML Embed Code: