Telegram Web Link
🌗تصویرسازی هوش مصنوعی از هزارسال آینده شمال ایران

🔹#جزایر مصنوعی زیبا در میان دریا، آسمانخراش‌های ساحلی سر به فلک کشیده، مساجد باشکوه، شهرهایی مدرن که از دل جنگل‌های مه‌آلود سربرآورده‌اند و رودخانه‌هایی بدون آلودگی که از میان آن‌ها عبور می‌کنند؛ این تصویر دلربا و خوشایندی است که هوش مصنوعی از آیندۀ سواحل شمالی ایران ارائه داده است.

🔸هوش های #مصنوعی تصویر ساز مانند DALL-E 2 و Midjourney ناگهان در مورد توجه بسیاری قرار گرفتند. به نظر می‌رسد که تعداد بیشتری از این ابزار در حال ظهوراند، اما همیشه در دسترس عموم نیستند. در این مطلب تصویرسازهایی ذکر شده است که می‌توانید همین الان از آن‌ها استفاده کنید.

🔹هوش‌های مصنوعی تصویرساز، عکس‌هایی که مد نظر شما هستند را ایجاد می‌کنند. تنها کافی است برای آن‌ها بنویسید که چه در ذهن دارید، مثلا تصویر “یک #گلدان با دو گل رز در کنار یک پنجره در هنگام غروب” با نوشتن این عبارت به انگلیسی، هوش مصنوعی و عبارت شما را تحلیل کرده و بر اساس متنی که شما نوشتید، یک تصویر جدید که مانند آن را در هیچ‌جا ندیدید ساخته می‌شود.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
Forwarded from A&V
🌗یکی از مهمترین و اصلی ترین جریان های آب اقیانوسی در سراسر جهان، جریان آب گرم موسوم به گلف استریم است که از قاره #آمریکا تا اروپا امتداد داشته و تاثیر مهمی در اکوسیستم کره زمین دارد. متاسفانه مطالعات متعددی نشان دهنده وجود انواع آلودگی های جدی در این جریان آب گرم است.

🔹ماموریت علمی ویژه ای از ۵ روز دیگر شروع می شود که با نام #اکسپدیشن علمی Clean Arctic-Vostok-77 معرفی شده و قصد دارد جریان آب گرم اقیانوسی #گلف_استریم را پاکسازی کند. این عملیات از روز ۱۵ آگوست به طور رسیم و با بررسی اکولوژیکی شبه جزیره کولا آغاز خواهد شد.

🔸آندری ناگیبین، رهبر پروژه موسوم به Clean Arctic که هدایت این اکسپدیشن را برعهده خواهد داشت، به رسانه های خبری اعلام کرد که اولین مسیر از هفت مسیر این تیم علمی، تاثیر گذار بر آلودگی دریا با میکروپلاستیک های حمل شده توسط گلف استریم متمرکز خواهد بود.
وی در ادامه توضیحاتش افزود: جریان گلف استریم از جزایر کارائیب شروع شده، در امتداد کل سواحل ایالات متحده آمریکا، کانادا، بریتانیا، سوئد و نروژ می گذرد.


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗#برگی از تاریخ.

🔸آخرین وقوع کسوف قرن از چابهار تا ماکو در سال ۱۳۷۸.

🔹در چنین روزی در سال 1999 میلادی (1378ش) آخرین #کسوف قرن بیستم اتفاق افتاد . این کسوف به طور واضحی در ایران رویت شد و تقریبا تمامی مناطق ایران آن را رویت کردند.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗پذیرفته‌ترین تئوری در مورد جهان ما این است که این جهان تنها یکی از بینهایت نسخه در میان سایر جهان‌هاست.

🔹این مدل پیش بینی می‌کند هر کدام از جهان‌ها مقادیر ثابت و منحصر به فردی مانند جاذبهٔ ضعیف‌تر و قوی‌تر، سرعت نور آهسته‌تر و سریع‌تر و ... برای خود اختیار کرده‌اند.

🔸اگر این تئوری درست باشد ما از اینکه در یک جهان کامل زندگی می‌کنیم باید شگفت زده باشیم، زیرا در یک قرعه از میان تمام جهان‌های موجود، برندهٔ یک بلیط بخت آزمایی در جهانی شده‌ایم که با ثوابت کاملاً درست توانسته شرایط مناسبی را برای شکل‌گیری حیات خلق کنند.
شما در هاله‌ای از نیستی‌ها در جهانی به نام جهان بشریت #موجودیت پیدا کرده‌اید.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗استیون #هاوکینگ هشدار داد تلاش‌ها برای آفریدن هوش مصنوعی، تهدیدی بزرگ برای وجود بشر است. توسعه کامل این تکنولوژی می‌تواند پایان نژاد بشر باشد.

🔹هشدار هاوکینگ درباره تکنولوژیی‌ بود که خود او نمونه‌ای #ساده از آن را در دوران بیماری ALS خود برای برقراری ارتباط و سخن گفتن استفاده می‌کرد.

🔸او معتقد بود نسخه‌های ابتدایی #هوش مصنوعی که تاکنون ابداع شده‌اند مفید بوده‌اند با وجود این، از تبعات آفرینشِ تکنولوژی که بتواند با انسان برابری کند یا از او پیشی بگیرد به شدت ابراز نگرانی می‌کرد.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا در روز ۲۱ اوت (۳۰ مرداد) نزدیکترین گذر از کنار سیاره زهره را انجام خواهد داد.اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این #کاوشگر به زودی به خورشید نزدیک‌تر خواهد شد.

🔹این فضاپیمای رکوردشکن، نزدیک‌ترین گذر خود از کنار خورشید را در ماه #ژوئن تکمیل کرد و تنها از فاصله‌ی ۸.۳ میلیون کیلومتری از سطح خورشید پرواز کرد. برای رسیدن به این نقاط عطف باورنکردنی، #پارکر از دوستانش کمک می‌گیرد و یکی از این دوستان سیاره زهره است.

🔹ناسا می‌گوید که پارکر در مسیر انجام ششمین و نزدیک‌ترین گذر خود از کنار سیاره زهره در روز ۳۰ مرداد است. این کاوشگر به لطف برخی از مانورهای دقیقی که در روز سوم اوت (۱۲ مرداد) انجام شد، این کار را انجام می‌دهد. هدف این است که کاوشگر پارکر از گرانش سیاره‌ی کهربایی رنگ زهره برای سفر به خورشید استفاده کند. این روشی است که پارکر در طول ماموریت خود که با پرتاب در روز ۱۲ اوت سال ۲۰۱۸ آغاز شد، به طور مکرر از آن استفاده کرده است.

🔸اگر همه چیز به خوبی پیش برود،پارکردرروز ۲۷ سپتامبربه فاصله‌ی حدودی ۴.۵میلیون مایل (۷.۲ میلیون ک م) از سطح خورشید خواهدرسید.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗تصویر روز ناسا؛کهکشان #مسیه(ام۵۱)

🔹با بیش از ۱۰ روز نوردهی و ترکیب تصاویر، جزییات شگرفی از M۵۱ را در این پرتره کیهانی مشاهده می‌کنید.

🔸تلسکوپ‌های زمینی با بیش از ۱۰ روز نوردهی و ترکیب #تصاویر، این پرتره‌ کهکشانی از M۵۱ را ایجاد کردند.

🔹ام ۵۱ کهکشان‌های دوتایی درحال ادغام و پنجاه و یکمین جرم فهرست معروف چارلز مسیه است. درواقع، #کهکشان بزرگ و اصلی با ساختار مارپیچی گرداب مانند که از روبه‌رو دیده می‌شود،ان جی سی ۵۱۹۴ نام دارد. بازوهای مارپیچی و خطوط غباری آن درمقابل کهکشان همراهش، NGC ۵۱۹۵ (سمت راست)، کشیده شده‌اند.

🔸ام۵۱ در فاصله ۳۱ میلیون سال نوری و در مرزهای صورت #فلکی «تازی‌ها» قرار دارد. این تصویر عمیق جزئیات شگفت‌انگیزی از رنگ‌های چشمگیر و بقایای کشندی (Tidal Debris) وسیع این جفت کهکشانی را نشان می‌دهد.

🔹این تصویر شامل ۱۱۸ ساعت #داده باند باریک (Narrowband Data) است و ابر درخشان وسیعی از گاز هیدروژن یونیزه سرخ‌رنگ کشف‌شده در سیستم M۵۱ را نشان می‌دهد.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗مقایسه قدرت تلسکوپ فضایی #جیمز_وب با تلسکوپ فضایی هابل در رصد اعماق فضا.


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮

‌‌‌‌‌‎‌‎‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗نحوه ورزش کردن فضانوردان در #فضا

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗شبیه‌سازی تکامل جو سیاره‌ با یک مدل رایانه‌ای جدید نشان داد که ممکن است آب در برخی از سیارات منظومه سیاره‌ای جذاب«تراپیست-۱» باقی مانده باشد و احتمال وجود زندگی را در آنها افزایش دهد.

🔸سیارات فراخورشیدی تراپیست-۱ در گذشته در معرض شرایط بسیار ناملایم‌تری قرار داشتند زیرا ستاره والد آنها بسیار داغ‌تر بود. دانشمندان پیشتر فکر می‌کردند در طول آن صدها میلیون سال سوزان، هر نوع آبی که شاید در سنگ‌های این سیارات به دام افتاده، تبخیر شده و در فضا پراکنده شده است. این امر، شانس سیارات تراپیست-۱ را برای گسترش حیات به آن صورتی که ما می‌شناسیم، از بین می‌برد. با وجود این، پژوهش جدیدی که براساس یک روش مدل‌سازی تکامل جو سیاره‌ها انجام شده، نشان می‌دهد که ممکن است همه شرایط لازم برای زندگی کردن در سیارات فراخورشیدی تراپیست-۱ از بین نرفته باشد.

🔹طی میلیاردها سال، با وزش بادهای ستاره‌ای قوی در سیاره، آب اتمسفر به تدریج در فضا پراکنده می‌شود. اگرچه ستاره تراپیست-۱ کوچک‌تر و سردتر از خورشید ماست اما هر هفت سیاره آن در فواصل بسیار کوتاه‌تر از فاصله بین خورشید و #عطارد می‌چرخند.


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗فاصله زمین تا «#فضا» چقدر است؟

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗فرایند آشپزی در فضا

🔸 ایستگاه فضایی بین‌المللی اخیرا در حساب کاربری خود در اینستاگرام فیلمی از فرایند آماده کردن غذا توسط "جسیکا میر"(Jessica Meir) فضانورد #ناسا منتشر کرده است.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗آسمان خوزستان شهاب‌ باران شد

🔹بارش شهابی برساوشی یکی از بارش‌ های شهابی مشهور سالانه است.

🔸این بارش به دلیل وقوع در فصل #تابستان و به عبور آذرگوی‌ های ویژه این بارش، بسیار مورد توجه رصدگران است.


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
2024/10/05 05:20:26
Back to Top
HTML Embed Code: