Telegram Web Link
داستان درباره ی ده نفره که تصمیم میگیرن تعطیلات آخر هفته ی خودشون رو در هتلی کوهستانی،بدون اینترنت و خارج از شهر نیویورک سپری کنن
از قضا همزمان بارسیدن مسافران به این هتل برف سنگینی میباره که باعث قطع شدن برق و تلفن و بسته شدن تمام راه های دسترسی به این هتل میشه.
در روز اول اقامت مسافران در هتل اولین مسافر به قتل میرسه و هنوز روز به پایان نرسیده که جسد مسافر دوم در اتاقش پیدا میشه و...

🖌️ #شاری_لاپنا
📔 #مهمان_ناخوانده

{ @ketabshoma }
🪐🪐🪐🪐🪐
📚برشی از کتاب

آدم‌ها به هم صدمه می‌زنند، خواسته و ناخواسته برای هر کسی رخ می‌دهد. قسمت خوب ماجرا اینجاست که می‌توانیم باز سرپا شویم و ببخشیم!

📙اثر:#بیا_گم_شویم
👤نویسنده:#ادی_السید
@ketabshoma
📖عشق لرزه

📝معرفی کتاب
دوست داشتن یعنی اولویت دادن یک نفر ، ترجیح دادن . درست برعکس علم و آگاهیه ، آدم کور می شه .

نویسنده:#اریک_امانوئل_اشمیت
@ketabshoma
این کتاب به سرنوشت مبهم انسان در روزگار کنونی و اختلاط مرزهای خیر و شر، مادیت و معنویت، بقا و فنا و بطلان دیالکتیک‌های معمول در مکاتب روشنفکری چپ می‌پردازد. رمان که فضای آخرالزمانی آن، بی‌مکانی و بی‌زمانی آن و بی‌معنا بودن اعتبار اسم‌گذاری‌ها و هویت‌بخشی‌های مرسوم در آن، نشانگر ادامه فضای کوری در ذهن نویسنده است، به حوادثی می‌پردازد که در یک کشور پادشاهی مشروطه بر اثر توقف و سپس از سرگیری مرگ روی می‌دهد.

🖌️ #ژوزه_ساراماگو
📔 #توقف_در_مرگ

{ @ketabshoma }
🪐🪐🪐🪐🪐
.
بابا گوریو (به فرانسوی: Le Père Goriot) رمانی اثر انوره دو بالزاک نویسنده رئالیست فرانسوی است که در سال ۱۸۳۴ در مدت چهل روز نوشته شد و نخستین بار در مجله پاریس منتشر گردید و در سال ۱۸۳۵ به صورت کتاب منتشر شد.
.
بابا گوریو داستان تلاقی سرنوشت انسان‌های گوناگون است که در قالب شخصیت‌های مثبت و منفی عناصر سازنده داستان را تشکیل می‌دهند. بالزاک در این کتاب روایت ماجرایی را پیش می‌برد که حول زندگی جوان شهرستانی ساده‌دلی (اوژن دو راستینیاک) است که به پاریس آمده و در پانسیونی (پانسیون ووکه) که محل اقامت افراد گوناگون و غریبی است اقامت می‌کند. داستان در پاریس بورژوایی قرن نوزدهم رخ می‌دهد. روایت بالزاک در تشریح فضای ویژه این پانسیون و شخصیت پردازی افراد مؤثر داستان خواننده را به میان ماجراها می‌برد.


#بابا_گوریو 📔
#اونوره_دو_بالزاک ✏️

@ketabshoma
📚معرفی کتاب زنان کوچک📚

داستان کتاب زنان کوچک در مورد خانواده مارچ است که قبلاً پولدار بوده‌اند ولی الان وضعیت خوبی ندارند و پدرشان برای کمک به سربازان وطن به جنگ رفته است و حالا آن‌ها سعی می‌کنند زندگی خود را اداره کرده و در کنارش به مردم محتاج کمک کنند. آن‌ها همگی زندگی نسبتا سختی دارند و از یکدیگر حمایت می‌کنند و ماجراهای جالبی برایشان پیش می‌آید.
لاری عاشق جو می‌شود و جو هم که این موضوع را فهمیده است سعی می‌کند از او دوری کند؛ ولی یک روز وقتی برای قدم زدن به بیرون می‌روند لاری درخواست خود را به زبان می‌آورد و از جو می‌خواهد با او ازدواج کند. لاری به او می‌گوید که از اولین لحظه‌ای که او را دیده است عاشقش شده است. جو درخواست او را رد می‌کند و به او می‌گوید که با وجود این که سعی کرده است، نتوانسته است عاشق لاری باشد.

#زنان_کوچک 📔
#لوئیزا_می_الکوت ✏️


@ketabshoma
وقایعی هستند که فقط چون ما از آنها می ترسیم اتفاق می افتند. اگر ترس ما آنها را احضار نمی کرد، تو هم قبول داری دیگر، که برای همیشه نهفته می ماندند. یقینا تخیل ماست که اتم های احتمال را فعال و آنها را گویی از عالم رویا بیدار می کند !
خویشاوندان دور


#خویشاوندان_دور 📔
#کارلوس_فوئنتس ✏️

@ketabshoma

در انتظار گودو بعد از گذشت ۷۰ سال از انتشار آن، همچنان یکی از مهم‌ترین آثار نمایشی در جهان است. بسیاری این نمایشنامه را، در عین سادگی، شاهکار دراماتیک قرن بیستم می‌دانند.

در جاده‌ای بیرون از شهر، در زیر درختی خشکیده، و در نزدیکی‌های غروب، «ولادیمیر» و «استراگون» دو پیرمرد ولگرد و ژولیده در انتظار «گودو» هستند. این دو برای کشتن زمان از هر دری حرف می‌زنند و با زبان و بازی زمان را تلف می‌کنند. در پایان هر پرده پسری که حامل پیامی از طرف گودو‌ است به آن‌ها می‌گوید فردا با او ملاقات خواهند کرد. ولادمیر و استراگون که رنج انتظار و خستگی و گرسنگی و سرما همۀ وجودشان را بی‌حس کرده است آهنگ رفتن می‌کنند اما بی‌هیچ حرکتی در همانجا می‌مانند...


#در_انتظار_گودو 📔
#ساموئل_بکت ✏️

@ketabshoma
.
چقدر جدا کردن آدم ها از هم سخته. اصلاً سخت ترین کار دنیا اینه که تو بخوای دو نفر که همدیگه رو میخوان، دو نفر که به هم عادت دارن، دو نفر که به بودن کنار هم نیاز دارن رو از هم جدا کنی. اونوقت با رفتن یکی، اون یکی هم می ره. تموم میشه. فرقش اینه یکی میره تو گورستان و اون یکی میمونه بیرون گورستان... من امروز لیلی رو می بردم، انگار جاده تمامی نداشت. من می رفتم و لیلی با من بود و مجنون که مانده بود و رفتن ما رو نگاه می کرد...
من فقط یک مرده را نمی بردم. یک احساس متعالی را با خود حمل می کردم. احساسی به نام عشق... احساسی که حتی بعد از مرگ هم خاموش نمیشه و از بین نمیره. وقتی لیلی پیاده شد هنوز ماشین بوی عشق می داد...
.
#دربست_گورستان 📔


@ketabshoma
.
کتاب اتاق شماره شش نوشته آنتوان چخوف رمان نویس و نمایشنامه نویس شهیر روس در مورد یک دکتر روان درمان است. دکتر آندره یفیمیچ در جوانی به علوم دینی بسیار علاقه ‌مند بود؛ ولی به دلیل مخالفت پدرش، در رشته پزشکی تحصیل کرد. یکی از بیماران اتاق شماره ۶ فردی است که قبلا وکیل دادگستری بوده است. دکتر یفیمیچ به این بیمار نزدیک می ‌شود و پای صحبت او می ‌نشیند. می ‌توان گفت آن‌ ها با همدیگر درد دل می‌ کنند و از رابطه دکتر و بیمار خارج شده ‌اند.
روزی که یک دکتر جدید وارد تیمارستان می ‌شود، دکتر یفیمیچ را در حال گفت‌‌ و گویی گرم با وکیل دادگستری می ‌بیند و به این شک دچار می‌ شود که ممکن است خود دکتر یفیمیچ نیز دیوانه شده باشد. از این رو مسئولان دکتر یفیمیچ را به بهانه ‌ای فرا می‌ خوانند و از او سوال ‌هایی می ‌کند تا ببیند آیا دکتر یفیمیچ هنوز هوش و حواس درست دارد یا نه. اتفاقات اصلی کتاب را می ‌توان از اینجا به بعد شاهد بود.


#اتاق_شماره_ شش 📔
#انتون_چخوف ✏️

@ketabshoma
اثر مذکور که در سال 2005 به انتشار رسیده، داستانی گیرا و پرکشش است که وقایع آن در دوران جنگ جهانی دوم، و در کانون جنگ، یعنی کشور آلمان، سپری می‌شود. در مرکز رمان کتاب دزد قهرمانی نامتعارف و جذاب ایستاده است: دختری به نام لیسل ممینگر، که از نعمت برخورداری از خانواده‌ محروم بوده و نزد یک نوازنده‌ی دوره‌گرد آکاردئون که نقشی همچون نقش پدرخوانده را برای وی ایفا می‌کند، بزرگ شده است. لیسلِ جوان در حومه‌ی شهر مونیخ زندگی می‌کند. جنگِ خانمان‌سوز او را نیز همچون دیگر ساکنان شهر به ورطه‌ی فقر و بیچارگی سوق داده است.

مخاطب سرگذشت دختری جوان خواهید بود که در بحبوحه‌ی جنگ جهانی دوم، ایام دشواری را در شهر مونیخ سپری می‌کند؛ دختری فقیر و تنها که فقط به عشق کتاب‌هایی که می‌خواند به زندگی‌اش ادامه می‌ دهد...


#کتاب_دزد 📔
#مارکوس_زوساک ✏️

@ketabshoma
بنتو اسپینوزا، فیلسوف و متفکر قرن هفدهم و زمینه ساز روشنگری قرن هجدهم، در بیست و چهار سالگی از جامعه یهودی طرد و فروش کتاب هایش ممنوع شد. او طبق فلسفه ی خودش زندگی کرد: با عشق عقلانی به خدا رسید، خود را از بندگی امیال مزاحم رها کرد و زندگیش را در آرامش و سکوت به سر برد. با این حال، مرگ و زندگی ساکت او غوغایی به پا کرد که تاکنون ادامه دارد.
مسئله اسپینوزا،نوشته اروین د. یالوم، روایتی جذاب، پرکشش و مسحور کننده از زندگی این فیلسوف مشهور است. در کنار آن، آلفرد روزنبرگ، از رهبران حزب نازی است که در انتخابات دبیرستان سخنرانی تند و یهودی ستیزانه ای ایراد می کند. او ایمان دارد تنها نژاد برتر نژاد آریای است . در جلسه ای با حضور مدیر و معلمش تصمیم گرفته می شود که آلفرد به عنوان تنبیه زندگی نامه ی گوته را بخواند. آنجاست که او در می یابد گوته، کسی که او به شدت می ستاید، آرامش فکری خود را مدیون اسپینورا می داند، اسپینوزای یهودی.

#مسئله_اسپینوزا 📔
#اروین_د_یالوم ✏️

@ketabshoma
موفقیت، محصول عادت‌های روزانه است، نه یک دگرگونی بزرگ و یکباره در کل زندگی.
ایجاد عادت‌های ماندگار، دشوار است. مردم تغییرات کوچک اندکی ایجاد می‌کنند و چون نتیجهٔ قابل توجهی مشاهده نمی‌کنند، متوقف می‌شوند. فکر‌ می‌کنید «یک ماه است که هر روز می‌دوم، پس چرا هیچ تغییری در بدنم نمی‌بینم؟» زمانی که این‌گونه فکر‌ها غلبه کنند، خیلی راحت عادت‌های مثبت به آخر خط می‌رسند.

🖌️ #جیمز_کلییر
📔 #خرده_عادت‌ها

{ @ketabshoma }
🪐🪐🪐🪐🪐
آنگاه که طوفان به پایان می‌رسد به خاطر نمی‌آوری چطور آن را از سر گذراندی و چگونه زنده ماندی.
در حقیقت حتی اطمینان نداری مه آیا واقعا طوفان تمام شده؟
اما در این نکته شکی وجود ندارد که پس از گذر از طوفان وقتی جان سالم بدر میبری دیگر همان آدم طوفان زده قبلی نیست

🖌️ #مت_هیگ
📔 #دلایلی_برای_زنده_ماندن

{ @ketabshoma }
🪐🪐🪐🪐🪐
📕

كل بساط دانشگاه خيلی ملايم و لطيف بود. هيچ وقت به تو نميگفتند آن دنيای واقعی بيرون از تو چه انتظاری خواهد داشت.

آنها فقط يك مشت مباحث تئوری توی كله ات ميچپاندند و هرگز نمیگفتند كف خيابان ها چقدر سفت و دردناك است.

واقعا يك دانشجو ممكن بود خودش را در مقابل زندگی تباه كند.
كتاب ها آدم را سوسول بار می آوردند.

وقتی قرار بود كتاب را زمين بگذاری و سراغ زندگی واقعی بروی، آن وقت ميفهميدی دانشگاه واقعا هيچ چيز بهت ياد نداد.

📚 #ساندویچ_ژامبون
#چارلز_بوکوفسکی

@ketabshoma
🌌🌌🌌🌌🌌🌌
مبتذل‌ترین نوع غرور، غرور ملی است، زیرا کسی که به ملیت خود افتخار میکند در خود کیفیت با ارزشی برای افتخار ندارد، وگرنه به چیزی متوسل نمی شد که با هزاران هزار نفر در آن مشترک است. برعکس، کسی که امتیازات فردی مهمی در شخصیت خود داشته باشد، کمبودها و خطاهای ملت خود را واضح تر از دیگران می بیند، زیرا مدام با اینها برخورد می کند. اما هر نادان فرومایه که هیچ افتخاری در جهان ندارد، به مثابه آخرین دستاویز به ملتی متوسل می شود که خود جزئی از آن است . چنین کسی آماده و خوشحال است که از هر خطا و حماقتی که ملتش دارد، با چنگ و دندان دفاع کند.

🖌️ #آرتور_شوپنهاور
📔 #در_باب_حکمت_زندگی

{ @ketabshoma }
🪐🪐🪐🪐🪐
📚برشی از کتاب

زن ها موجوداتی بی نظیر هستند. آنها قادرند هر مصیبتی را تاب بیاورند، چونکه اینقدر عقل توی کله شان هست که بدانند تنها کاری که باید در قبال اندوه و دشواری های زندگی انجام داد اینست که دل به دریا بزنی و از میانه آن بگذری و از آن طرف سر به سلامت بیرون ببری. به نظرم دلیل اینکه زن ها قادرند این طور عمل کنند اینست که آنها نه تنها برای درد جسمانی شأن و اعتباری قایل نیستند بلکه اصلاً آن را محل اعتنا هم به حساب نمی آورند، زن ها از اینکه از پا در بیایند اصلاً خجالت نمی کشند...!

📚اثر:#حرامیان
👤نویسنده:#ویلیام فاکنر
@ketabshoma
📖خاکستر و الماس

📝معرفی کتاب
📃ژانر:"ناسیونالیسم
«خاکستر و الماس» برجسته ترین اثر ادبی لهستان پس از جنگ جهانی دوّم به شمار میرود.این اثر سرگذشت انسان شکننده عصر ماست که در مبارزه قدرت های سیاسی گرفتار آمده و راه گریزی ندارد.
«آندره یی وایدا» کارگردان بزرگ لهستانی فیلمی به همین نام با اقتباس از این اثر ارزشمند ساخته است.

✍🏻نویسنده:#یرژی_آندره_یوسکی

@ketabshoma
📖اولیس

📝معرفی کتاب
📃ژانر:"ادبیات مدرن"
از رمان جنجالی اولیس جیمز جویس ، که شاهکار قرن لقب دارد، به دلیل سانسور تاکنون تنها چهار فصل به طور کامل به فارسی ترجمه شده است، چهارده فصل دیگر بدون ترجمه مانده‌اند. البته خلاصه کتاب در اینترنت قابل جستجو است. در این فایل حاضر، همه این موارد گنجانده شده تا علاقه‌مندان از همه‌ی آن چیزی که از اولیس به فارسی داریم بهره ببرند.

✍🏻نویسنده:#جیمز_جویس
@ketabshoma
2024/09/30 21:29:02
Back to Top
HTML Embed Code: