Telegram Web Link
سالک و مسلک یکی است.هر کسی رونده ی راه خود است و راه، همان نفس است. راه، بیرون از نفس تو نیست که آن را بیابی و بر آن راه بروی. تو در خودت راه خواهی رفت و من در خودم و هر کسی در نفس خود. سالک و مسلک متحد است. آن که تو را به راه حق می خواند، در حقیقت تو را به درونت می کشاند که" من عرف نفسه، فقد عرف ربه" و ذکر و ورد، راهی است برای بازگرداندن تو به حقیقت خودت.

🌴🌴🌴
#نخل_و_نارنج
✍️حکایت

🔹روزی خلیفه زمان، بهلول را احضار کرد
و گفت؛ خوابی دیده ام و میخواهم تعبیرش کنی
بهلول گفت؛ چیست؟!
خلیفه گفت؛ خواب دیده ام به جانور ترسناکی تبدیل شده ام و نعره زنان به اطراف خود هجوم میبرم و آنچه از خرد و کلان در سر راه خود میبینم، در هم می شکنم و می بلعم!
بگو تعبیرش چیست؟
بهلول گفت؛ من تعبیر واقعیت ندانم، فقط خواب تعبیر می کنم...!!
انسان با قطب و محوری که از خدا یا هوی، برای خودش فرض می کند، به خودش محوریت می بخشد و سایر آرزوهای او از این محور انشعاب پیدا می کند.

💢 کتاب تربیت کودک دینی
🖌آیت الله حائری شیرازی

@ketabe_khoub
با زبان گریه از دنیا شکایت می‌کنم 
از لب خندان مردم نیز، حیرت می‌کنم
‌ 
از گِلی دیگر مرا شاید پدید آورده‌اند 
در کنار دیگران احساس غربت می‌کنم
‌ 
جان شیرین را فدای عشق کردم، خوب شد 
من به هر کس دشمنم باشد محبت می‌کنم
‌ 
سرگذشتم بس که غمگین است حتی سنگ‌ها 
اشک می‌ریزند تا از خویش صحبت می‌کنم
‌ 
بهترین نعمت سکوت است و من ِ بی‌همزبان 
با زبان واکردنم کفران نعمت می‌کنم

#سجاد_سامانی
Armaghane Tariki ~ UpMusic
Mohammad Esfahani ~ UpMusic
چه در دل من چه در سر تو من از تو رسیدم به باور تو
تو بودی و من به گریه نشستم برابر تو به خاطر تو💔
به گریه نشستم بگو چه کنم …
#محمد_اصفهانی
#ارمغان_تاریکی
#موسیقی

@ketabe_khoub
📚نام کتاب: شنام
🖋نویسنده: کیانوش گلزار راغب
📑انتشارات: سوره مهر
📓تعداد صفحات: ۲۸۰

📖توضیحات
کیانوش گلزار راغب در کتاب شنام به شرح خاطرات خود از دوران اسارتش به دست کومله می‌پردازد. تجربه‌های متفاوت نویسنده از جنگ و اسارت موجبات بدیع بودن این کتاب را فراهم آورده. به نحوی که در این اثر عشق، شوخی، جنگ، اسارت و ... به هم آمیخته می شوند و تصویری دیگرگونه از جنگ ارائه می دهند.

📗📘📙
@ketabe_khoub
Forwarded from راز
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶اسرار | « شمر زمانه »

🔺اگر حسین بن علی بود می‌گفت: اگر می‌خواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد. شمرِ هزار و سیصد سال پیش مُرد، شمرِ امروز را بشناس.

🟡 شهید مطهری (ره)


#اسرار
▫️«برنامه تلویزیونی راز»
🔖@raz_ofoghtv
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دیدار دوست

دوستان را در دل رنجها باشد که آن به هیچ داروی خوش نشود، نه به خفتن و نه به گشتن و نه به خوردن؛ الا به دیدار دوست که «لِقاءُ الخَلیل شِفاءُ العلیل»

📖فیه مافیه
از خود رمیدن

گفت: پیلی را آوردند بر سر چشمه ای که آب خورد. خود را در آب می دید و می رمید. او می پنداشت که از دیگری می رمد. نمی دانست که از خود می رمد.
همه ی اخلاق بد ـ از ظلم و کین و حسد و حرص و بی رحمی و کبر ـ چون در توست، نمی رنجی؛ چون آن را در دیگری می بینی، می رمی و می رنجی.

📖فیه مافیه
این عادی شدن، حادثه شگفتی است و این حادثه ی شگفت همیشه در نزدیکی انسان های بزرگ رخ می دهد، نه در فاصله زیاد از آن ها.

#وحید_یامین_پور
#نخل_و_نارنج
@ketabe_khoub
📚 کتاب خوب
Photo
📚نام کتاب:" تو زودتر بکش"
🖋نویسنده: رونن برگمن(محقق اسرائیلی)
📑 مترجم: وحید خضاب
📑انتشارات: شهید کاظمی
📓تعداد صفحات:۴۱۴

📖توضیحات:
تاریخ مخفی ترورهای هدفمند اسراییل کتابی است که در سال ۲۰۱۸ میلادی به قلم رونن برگمن نوشته شده‌است. این کتاب تاریخچه ترورهای مخفی موساد است. نویسنده کتاب می‌گوید که از زمان جنگ جهانی دوم، اسرائیل بیش از هر کشور غربی مردم را ترور کرده‌است. کتاب نمونه‌هایی از ترور مقامات انگلیسی و سوری، رهبران حماس، حزب‌الله لبنان، سازمان آزادی‌بخش فلسطین و دانشمندان هسته‌ای ایران را به تصویر می‌کشد. برای نوشتن کتاب، برگمن حدود یک هزار مصاحبه با چهره‌های سیاسی و مأموران مخفی انجام داده و از هزاران سند نیز استفاده کرده‌است.
این کتاب آخرین اثر تحقیقی برگمن است. کتاب، روایتی "اسرائیلی" از پیش زمینه ها و روند تشکیل سازمان های اطلاعاتی این رژیم است و در این بین بیش از هر چیز بر ترورهای صورت گرفته از سوی این دستگاه ها تمرکز دارد.

برگمن، برای به دست آوردن تصویری از سیر و عملکرد این دستگاه ها، هزاران سند ( که برخی از آنها، محرمانه بوده و به صورت غیر قانونی در اختیار او قرار گرفته ) و تعداد بی شماری کتاب و مقاله را بررسی کرده است. اما اهمیت بیشتر این کتاب، به صدها مصاحبه اختصاصی نویسنده با کسانی برمی گردد که خود به صورت مستقیم در این سازمان‍‌‌‌‌‎ها ( یا در وقایع مورد اشاره در کتاب ) حضور داشته اند و رتبه سازمانی یا عملیاتی برخی از آنها نیز در بالاترین سطح بوده و همین، اطلاعات آنها را به معنای دقیق کلمه "دست اول" کرده است.

در این کتاب هم از برنامه ریزی برای ترور#محسن_فخری_زاده به عنوان مغز متفکر پروژه هسته ای ایران نام برده است.


📗📘📙
@ketabe_khoub
امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...

#دیالوگ
#مختار_نامه
@ketabe_khoub
روایتی از مراسم یادبود جان‌باختگان هیروشیما

▪️به مناسبت ششم اگوست سالگرد بمباران اتمی ژاپن:

۱. در موزه صلح و سرتاسر مراسم، حرفی از هواپیمای آمریکایی نیست، گویی بمب خود به خود منفجر شده است. از زمان انفجار بمب تا به حال بیش از ۳۰۳ هزار نفر جان باخته‌اند...

‏۲.قصه رودخانه موتویاسوگاوا خیلی غم انگیز است. گرمای ناشی از انفجار بمب اتم بیش از چندهزار درجه سانتیگراد بود، گوشت تن مردم از شدت حرارت ذوب شد؛ بسیاری برای رها شدن از رنج سوختگی خودرا به رودخانه انداختند. غافل ازاینکه آب رودخانه به نقطه جوش رسیده است...
مردم تا مدتها گوشت نخوردند.


۳. پرویز پرستویی بی‌مقدمه روی پا می‌ایستد و می‌گوید: "می‌خواهم چیزی شبیه این را برای شما تعریف کنم. وقتی ناو آمریکاییِ وینسس هواپیمای ایرباس ایرانی را با موشک هدف قرار داد، همه ۲۹۰ سرنشین هواپیما جان باختند و به دریا افتادند، پس از حادثه مردم بندرعباس تا یک سال ماهی نخوردند!"

‏۴. هیباکوشا می‌گوید ما به ۳ دلیل از آمریکایی‌ها کینه نداریم و دشمنی نمی‌کنیم. یک اینکه آمریکایی‌ها بعد از انفجار بمب به ما کمک کردند تا افراد مجروح را مداوا کنیم. هر چند که پول کمک هایشان را از ما گرفتند! دوم اینکه ما ژاپنی ها معتقدیم باید گذشته را به رودخانه ریخت و فراموشش کرد!
سوم اینکه ما بودایی هستیم و بودایی‌ها به تقدیر اعتقاد دارند. بنابراین با خودمان گفتیم این تقدیر ما بوده که در چنین روزی به این وسیله کشته بشویم! بنابراین دلیلی ندارد که کینه آمریکایی‌ها را در دل داشته باشیم.
من به چشمهای تنگ هیباکوشا دقیق می‌شوم تا شاید بفهمم این حرفها را جدی می‌گوید یا با طنز و کنایه... !

🔺️از کتاب کاهن‌معبدجینجا (سفرنامه ژاپن)

🆔️ @yaminpour
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش
#مولانا
Forwarded from راز
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸#طلیعه : قسمت سیزدهم «آن روی سکه»

🔻آن روی سکه تحجر گونه‌ای از مواجهه با دین است که می‌خواهد از دین پیراهنی برای دریافت‌های خودش بدوزد، دریافت‌هایی متجدد مآبانه و گاهی غرب زده و سکولار از دین...


▫️«برنامه تلویزیونی راز»
🔖@raz_ofoghtv
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تحجرگرایی ، بر می‌گردد به نفسانیّت و انانیّت انسان و توقف او در یک مرحله از مراحل سیر و سلوکی که به سوی مقصد باید داشته باشد. نفسانیت شخصی و فردی یا گروهی و ملی و اجتماعی، تفاوتی نمی‌کند.

توضیح آن که انسان در سیر و سفرش به سوی مقصد خود، از منازلی باید عبور کند و مراحلی را باید بپیماید؛ این مراحل نه محل تفرّج و تفریح‌اند و نه محل توقف و ایستادن، بلکه لازم است این کاروان از این منازل عبور کند و یکی را پس از دیگری پشت سر بگذارد و در هر منزلی نیازمندی‌ها و احتیاجاتش را برآورد و به سمت منزل دیگر به راه افتد.

بعضی انسان‌ها، وقتی به این منازل می‌رسند، از آب و هوا و وضع موجود در آن‌ها خوش‌شان آمده و همانجا را مقصد نهایی گمان برده، در همان‌جا متوقف می‌شوند و در نتیجه، هم از بقیه‌ی سفر و سیر در منازل دیگر باز می‌مانند و هم مقصد نهایی و غایت و پایان را از دست می‌دهند، و از برکت رسیدن به مقصد محروم می‌گردند.

البته، هر کس به تناسب وضعیتی که دارد و موقعیتی که برایش به وجود آمده است، در منزلی توقف می‌کد و در محل خاصی ساکن می‌شود؛ بعضی در اولین منزل و برخی در منزل دوم و برخی در منزل سوم و …؛ برخی هم همه‌ی رنج‌ها را متحمل می‌شوند منازل را به خوبی طی می‌کنند، ولی یکی به آخر مانده وامی‌مانند و از پا در می‌آیند! مثلاً کافران و مشرکان در همان قدم اول از راه ماندند و متوقف و متحجّر شدند.

چیزی که آن‌ها را متوقف کرد، این بود که وقتی با دعوت پیامبر یا پیامبران روبه‌رو می‌شدند، تنها سخنی که داشتند این بود که این مخالف دین آبا و اجدادی ماست. ما پدرانمان را دیدیم که به همین راهی می‌رفتند که ما می‌رویم و ما هرگز دست از این راه نمی‌کشیم!

#تحجر_گرایی
#آیت_الله_حائری
تحمل ضرر شخصی برای مصلحت بالاتر

🔹این کلامی که منسوب به امام حسین علیه السلام است که فرمود:«اِن کانَ دینُ محمد لَم یَستَقِم الّا بقَتلِی فَیا سیوفُ خُذینِی»؛ یعنی چه؟ این جمله یعنی اگر ترک نهی از منکر موجب ضرر به دین خدا می‌شود، باید ضرر شخصی را برای حفظ دین خدا به جان خرید.

📚 سلوک عاشورایی
▪️آقا مجتبی تهرانی رحمة الله علیه
@ketabe_khoub
2024/10/01 22:05:19
Back to Top
HTML Embed Code: