Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «جلوه‌های لاهوتی» - شرح زیارت جامعه کبیره

🔸 «محبت به هرچیزی محبت به لوازم و آثار آنرا نیز در پی دارد شخص مومنی که به خداوند تبارک و تعالی محبت و عشق می‌ورزد به توابع آن نیز پایبند است.
حضرت سجاد (ع) به خداوند عرض میکنند:
«اَسْئَلُکَ حُبَّکَ وَحُبَّ مَنْ یُحِبُّکَ» بنابراین دوستی پیامبر اکرم و ائمه اطهار و دین الهی که خواسته های خداوندِ محبوب از مُحِب است، تبعیت از اینها از لوازم محبت به خدا بشمار می‌روند»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: جلوه های لاهوتی
🖋نویسنده: محمد باقر تحریری
📑انتشارات: بوستان کتاب
📓تعداد صفحات: ۵۴۳

📖توضیحات:
زیارت جامعه کبیره که اقیانوسی مواج از معارف الهی و مضامین عالی مشتمل بر معرفی مقام ائمه علیهم السلام است؛ از امام علی النقی علیه السلام به ما رسیده است. زیارت جامعه که به تعبیر علامه مجلسی(ره) از نظر سند و روایت از صحیح‌ترین و قوی‌ترین زیارات ائمه علیهم السلام است یادگاری عظیمی است که در حرم هر یک از ائمه معصومین علیهم‌السلام آن زیارت را می‌خوانیم.

از آنجاکه این زیارت ، بر نقل نصوص مختلف ، معتبرترین زیارات بوده و توصیه به خواندن آن در مشاهد مشرفه ، اکیدا به چشم می خورد ؛ توجه به مضامین مهم آن نیز باید مورد توجه قرار بگیرد .
این کتاب شرح بسیار زیبایی از زیارت جامعه کبیره می باشد.

📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «رساله لُب اللُباب» -در سیر و سلوک اولی الالباب

🔸 « مراقبه، و آن عبارت است از آنکه سالک در جمیع احوال مراقب و مواظب باشد تا از آنچه وظیفه اوست تخلف ننماید. مراقبه معنای عامی است و به اختلاف مقامات و درجات و منازل سالک تفاوت می‌کند. در ابتدای امر سلوک مراقبه یعنی سالک از آنچه بدرد دین و دنیای او نمیخورد اجتناب کند.»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: لب اللباب
🖋نویسنده: علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی
📑انتشارات: مکتب وحی


📖توضیحات:
رساله لب اللباب در سیر و سلوک اولی الالباب به لغت پارسی و بسیار موجز و نفیس است که از تالیفات عارف کامل حضرت علامه آیت‌الله حاج سید محمد حسین حسینی طهرانی می‌باشد.
موضوع این رساله تهذیب اخلاق بر مبنای سیر و سلوک و طی سفرهای چهارگانه عرفانی است.
شرح عوالم مقدم بر عالم خلوص در بیان اسلام اکبر،ایمان اکبر،هجرت کبری، جهاد اکبر، اسلام اعظم، ایمان اعظم، هجرت عظمی، جهاد اعظم، موت ارادی ، مزیت سالکان امت اسلام بر سالکان امت‌های گذشته، مقام «صلوح» و اقسام صلاح بخش ابتدایی این کتاب است و در بخش دوم شرح طریق و کیفیت سیر الی الله و شرایط لازم سلوک در بیان ترک عادات و رسوم و تعارفات، عزم، رفق و مدارا، وفا، ثبات و دوام،مراقبه، محاسبه، مؤاخذه، مسارعت، ارادت، ادب نگاهداشتن،نیت، صمت، جوع و کم خوری، خلوت، سهر (شب زنده داری)، دوام طهارت، مبالغه در تضرع، احتراز از لذایذ، کتمان سر،شیخ و استاد، ورد، نفی خواطر،ذکر و فکر مطرح می‌گردد.


📗📘📙
@ketabe_khoub
رهبر معظم انقلاب 🔺️
در دیدار دانشجویی ۲۹ فروردین ۱۴۰۲
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «حدیث سهر» - نکات ناب و خاطرات شنیدنی از عارفان، حکیمان و اندیشمندان

🔸 « در درس های حکمت و عرفان، مطالب اخلاقی و عرفان عملی و دستورالعمل های عمومی بیان میداشتند.
مثلا می‌فرمودند تا جایی که ممکن است دائم الوضو و با طهارت باشید دوم اینکه در روز مراقبه را جدی بگیرید، هرچیزی نگویید ،هر چیزی را نخورید، هرجایی نروید و همواره بدانید که در محضر ملکوت هستید
زیرا مراقبه اصل سعادت است...»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: حدیث سهر
🖋نویسنده: وحید واحد جوان
📑انتشارات: بوستان کتاب قم
📓تعداد صفحات: ۵۵۹

📖توضیحات:

حدیث سهر دفتری است مشحون از نکات ناب علمی و خاطرات شیرین و شنیدنی از عارفان، حکیمان، اندیشمندان، آگاهان، بیداردلان و صالحانی که پندار و رفتار و کردار آنان مایه بیداری دل و روشنی ضمیر و پاکی روح و اندیشه است و با کمال فروتنی و اخلاص در اختیار دوستداران علم و معرفت و پاکی قرار گرفته و بیداری و سعادت را برای آنان آرزومند است.
🌿🌿🌿🌿🌿
این اثر سعی دارد در مرحله نخست، شخصیت‌های تأثیر گذار علمی، عملی، فلسفی و عرفانی را به تشنگان زلال حکمت و معرفت و عاشقان پاکی و طهارت بیشتر بشناساند و در مرحله دوم، ابهام‌ها و شبهه‌هایی که به سبب عدم آشنایی و کمی اطلاع در ذهن بسیاری از افراد، درباره آنان نقش بسته و مشکلاتی به وجود آورده و نیز مانع بهره گیری از زندگی علمی و عملی آنان شده است، بزداید و بدین سان راه را برای تاثیرپذیری از انسان‌های آگاه و بیدار، هموار نموده و به سهم خود مقدمات تنبه و بیداری افراد مستعد کمال و جویای حقیقت را فراهم آورد.
📗📘📙
@ketabe_khoub
دنیا خوشست و مال عزیزست و تن شریف

لیکن رفیق بر همه چیزی مقدمست


اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی گرامی باد🌹

@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «الهی نامه» - مناجات با خدا به زبان فارسی ؛ نوشته آیت الله حسن‌زاده آملی

🔸 « الهی، به ۴۳ رسیده ام. چند سال ایام صباوت بود و بعد از ان تا اربعین، دوران نخوت جوانی و غرور تحصیل فنون جنون، اینک حاصل بیداری دوساله ام، آهِ گاه گاهی است. «یا لا اله الا انت»، جز اه در بساط ندارم، از من آهی و از تو نگاهی.
الهی، عمری آه در بساط نداشتم و اینک جز آه در بساط ندارم...»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: الهی نامه
🖋نویسنده: علامه حسن حسن زاده آملی
📑انتشارات: بوستان کتاب قم
📓تعداد صفحات: ۷۹

📖توضیحات:
مرحوم آیت‌الله حسنِ حسن زاده آملی، فیلسوف و عارف شیعه ایرانی بودند که حضورشان برای مردم زمانه سرشار از خیر و علم و برکت بود و عنایات الهی را با دعا و سخنان روح‌افزایشان، برای همگان میسر می‌ساختند و الفتی دیرینه با قلم داشتند.

🍃🍃🍃🍃
علامه جوادی آملی درباره این عالم جلیل‌القدر می فرمایند:
«کمتر کسی به این توفیقات دسترسی پیدا می کند. آنقدر کتاب شناس و دوست کتاب بود که یک وقتی به من می گفت: من چشمم را می بندم، شما هر کتاب از این کتاب ها را بیاوری، من دست می کشم، می فهمم چه کتاب است؛ و همین طور هم بود.»
🍃🍃🍃
 
از جمله آثار مشهور استاد حسن‌زاده آملی کتاب الهی‌نامه است که چون الهی‌نامه عطار شیرین و گوش نواز است، اما مطالب عرفانی وسیع این اثر برای همگان به شیرینی و سادگی خوانده و در بن‌جان حفظ می‌شود.

📗📘📙
@ketabe_khoub
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «راز شب» - شرح فقراتی از ادعیه ماه مبارک رمضان

🔸 « مرحوم میرزا جواد ملکی تبریزی (ره)
روزه دارانی را که به عید سعید فطر وارد میشوند به پنج گروه تقسیم و نوع نگرش آنان را نسبت به این روز تبیین می‌کند
خلاصه کلام ایشان از این قرار است که:
عده ای فقط با خودداری از خوردن و آشامیدن خود را به ناراحتی می‌اندازند اما اعضای بدن خود را از گناه حفظ نمی‌کنند در عین حال با اطمینان کامل خود را از فرمانبرداران حساب کرده و گمان میکنند منتی بر پروردگار جهان دارند...»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: راز شب
🖋نویسنده: علیرضا بکایی
📑انتشارات: زیارت
📓تعداد صفحات: ۶۴۳

📖توضیحات:
آنچه در این کتاب مورد عنایت قرار گرفته، تأکید بر سه گوهر ارزشمند «دعا»، «شب» و به ویژه «معرفت» است. سالکی که در ماه مبارک رمضان با دعا و مناجات از عنصر شب نیز بهره می برد، باید با کیمیای معرفت، این دو فلز معنوی را به طلا تبدیل کند و «راز شب» نیز در همین نکته نهفته است. چه آنان که دعا می خوانند، چه آنان که معارف دعا را به مخاطب منتقل می کنند و چه آنان که مجالس دعا را اداره می کنند، حقیقتا به این معارف و حقایق نیازمندند.

📗📘📙
@ketabe_khoub
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «طریق بندگی» -تبیین سبک زندگی اسلامی در بیانات استاد اخلاق و معرفت حضرت آیت الله خوشوقت (ره)

🔸 « خدا از همان اولین شریعت، دعوت به تقوا کرده است. امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج‌البلاغه فرمودند اولین شریعتی که خداوند نازل کرد به مردم دستور داد که تقوا را مراعات کنید. یعنی به حرف خدا گوش دهید و هنگامی که خدا با شما حرف میزند و می‌گوید دروغ نگویید و ظلم نکنید؛ اطاعت کنید.
اما مع الاسف خیلی ها مخالفت کرده و نافرمانی می‌کنند»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: طریق بندگی
📑انتشارات: موسسه فرهنگی محبین حضرت صاحب الامر (عج)
📓تعداد صفحات: ۴۸۰

📖توضیحات:

طریق بندگی» عنوان کتابی است که سعی کرده از مجموعه بیانات بجای مانده از «آیت الله خوشوقت» محورهای اصلی این روش عملی را صورتبندی کند. کتاب بر اساس ۴ سخنرانی مهم معظم له در جلسه درس اخلاق عمومی در مسجد اعظم حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها -که طی آن عصاره دیدگاه اخلاق و تقوایی خود را تبیین کرده اند- استخراج شده است و البته برای تکمیل و اتقان مباحث از مجموعه بیاناتی که در طی سالیان متمادی در مکانهای مختلف (قم- مشهد- ورامین – تهران و شهرهای دیگر) در همین موضوع ضبط شده، بهره برداری شده است. کتاب در ۵ فصل تنظیم شده است:

🪴🪴🪴
فصل اول: صراط مستقیم

فصل دوم: حقیقت تقوی

فصل سوم : نقش اعتقادات دینی در تقوی

فصل چهارم: ارکان اخلاق عملی برای تحصیل تقوی

فصل پنجم: در آداب اخلاق فردی و اجتماعی
📗📘📙
@ketabe_khoub
Atashi Dar Neyestan (MusicTarin)
Shahram Nazeri
گفت آتش بی سبب نفروختم
دعوی بی معنیت را سوختم...
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «یادنامه علامه ذوالفنون » -زندگی‌نامۀ مختصری از معظمٌ له، ابعاد شخصیت علمی و عملی ایشان

🔸 «استاد حسن‌زاده آملی این حدیث معروف از امام باقر علیه السلام که - شرق و غرب عالم بروید علم حقیقی و صحیحی نمی‌یابید جز اینکه از نزد ما اهل بیت آمده باشد -را با اعتقادی برخاسته از عمق جان می‌خواند و میفرمود که حقیقت جز این نیست.
ایشان مکرر میفرمود الحمدلله که سر سفره اهل بیت نشسته ایم»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
📚نام کتاب: یادنامه علامه ذوالفنون
🖋نویسنده: موسسه آموزشی پژوهشی نفحات
📑انتشارات: آل احمد
📓تعداد صفحات: ۳۵۰

📖توضیحات:
در این یادنامه علاوه بر ارائۀ زندگی‌نامۀ مختصری از معظمٌ له، ابعاد شخصیت علمی و عملی ایشان در بیانات و گفتگوهای شاگردان همچون استاد رمضانی، استاد یزدان پناه، استاد نائیجی و استاد ضیائی واکاوی شده است.
همچنین در بخش پایانی یادنامه نیز تعاملات علامه با انقلاب اسلامی در قالب پژوهشی تاریخی و نیز مصاحبه با برخی شاگردان بررسی شده است.

📗📘📙
@ketabe_khoob
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📚 گزیده کتاب| «نور علی نور در ذکر و ذاکر و مذکور » -رساله شریف و عرشی نورعلی‌نور اثر حضرت استاد علامه ایت الله حسن زاده آملی(ره)

🔸 « خداوند در هرچیز به کم اکتفا کرده است و حدی را برای آن معین فرموده است
مثلا نماز پنج وعده، روزه یک ماه، زکات هم از نصاب مختار و معین؛
ولی برای ذکر،حدی معین نفرموده است همان گونه که در کلام امام صادق علیه السلام آمده است:
+مَا مِنْ شَيْ‏ءٍ إِلَّا وَ لَهُ حَدٌّ يَنْتَهِي إِلَيْهِ إِلَّا الذِّکرَ فَلَيْسَ لَهُ حَدٌّ يَنْتَهِي إِلَيْه‏
-هر چیز حدی دارد که در آنجا تمام می‌شود، به‌جز یاد خدا که حد مشخصی برای آن وجود ندارد»


▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
2024/09/30 00:26:24
Back to Top
HTML Embed Code: