Telegram Web Link
📚نام کتاب: اجاره نشین خیابان الامین
🖋نویسنده: علی اصغر عزتی پاک
📑انتشارات: معارف
📓تعداد صفحات: ۱۴۸

📖توضیحات:
کتاب «اجاره‌نشین خیابان الامین» اثری رمان‌ گونه و دراماتیک اما کاملا مستند به قلم علی اصغر عزتی پاک است.
این کتاب روایت زندگی شخصیتی شگفت انگیز به نام «جمال فیض‌اللهی» است که کرامتی از حضرت رقیه (س) وی را متحول و مجاور حرم خویش می‌ کند بعدها با شروع نا آرامی‌ های سوریه و ظهور داعش وی عضو هسته اولیه مدافعین حرم می‌ شود.
مشاهدات جمال از جنایت‌ های داعش و روایت وی از شکل‌ گیری هسته اولیه مدافعان حرم و ده‌ ها ماجرای مستند و شگفت‌ انگیز دیگر و نیز نثر روان علی‌اصغر عزتی پاک اثری جذاب و خواندنی را شکل می دهند.

📗📘📙
@ketabe_khoub
🌸🌸🌸

معنا نمی تواند تکراری باشد. معنا همیشه تازه است، ولی ممکن است لباس تکرار را به تن کند و تو گمان کنی کهنه است. لباس کهنه بوی خاطره می دهد. کهنگی با عشق متناسب تر است.
🌸🌸🌸
@ketabe_khoub
🌹🌹
فراموشی را بستاییم!
یاد انسان را بیمار می‌کند...

🌹بار دیگر شهری که دوست می داشتم
#نادرابراهیمی
📚نام کتاب: بازی آغاز شده
🖋نویسنده: محمد حسن یادگاری
📑انتشارات: سوره مهر
📓تعداد صفحات: ۲۶۶

📖توضیحات:
این موضوع که در جهان اکنون ما بازی‌های کامپیوتری به یک نیروی مهم فرهنگی و اقتصادی تبدیل شده‌اند بر کسی پوشیده نیست. این صنعت که اتفاقا درآمد بالایی هم دارد، بخش مهمی از صنایع دنیا را به خود اختصاص داده است و در حال رقابت با صنعت سینما است. شاید به دلیل همین اهمیتش هم باشد که در مجامع علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی مورد توجه گسترده پژوهشگران قرار گرفته است. 
محمدحسن یادگاری در کتاب بازی آغاز شده، روش‌های شناخت و تحلیل بازی‌های کامپیوتری را به ما می‎‌آموزد. او این اثر را با توجه به سه حوزه تشکیل دهنده هر چرخه رسانه‌ای نوشته است که شامل «متن پیام»، «مخاطب» و «سازمان صنعت رسانه» می‌شود. 

این کتاب برنده جایزه ملی کتاب سال جوان شده است.

📗📘📙
@ketabe_khoub
🍁🍁
عزیز من!
گھگاه، در لحظه ھای پریشان حالی، می اندیشم که چه چیز ممکن است عشق را به کینه، دوست داشتن را
به بیزاری، و محبت را به نفرت تبدیل کند...
#نادر_ابراهیمی
🍁🍁🍁🍁
#کتاب_خوب
.
🌼🌼🌼🌼

تو ای آشناتر از هر آشنا و ای غریب تر از هر غریب!
چه سخت است که در کنارمان باشی و تو را نبینیم!
تو کی غایب بودی؟ هیچ گاه!
ما غایبیم! از تو و از خودمان
ای مهربان تر از هر کسی به هر کسی!
ای معنای رحمت و مهربانی!
ای تنها نجات بخشِ حقیقی!
اقرارِ جان های خسته و طاقت های طاق شده ی ما را بشنو که تو را می طلبد.
تا به کی حیران و سرگردان تو باشم...
تا به کی!

عریضه به امام زمان عج 🌹

🔹️وحید یامین پور

🌺🌺🌺🌺
#امام_زمان_عج #جمعه #انتظار
📖 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مى‌برد

📝 رهبر انقلاب: من اين را مى‌خواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مى‌برد. خود من هم همين‌طورم. نه اين‌كه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مى‌كنم؛ تا خوابم مى‌آيد، كتاب را مى‌گذارم و مى‌خوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مى‌خواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مى‌كنم كه همه خانواده‌هاى ايرانى بايد اين‌گونه باشند. توقّع من، اين است.

📚بايد پدرها و مادرها، بچه‌ها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچه‌هاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.

📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.

📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی

☑️اخبارومطالب‌درباره‌رهبرانقلاب👇
@Khamenei_ir
🌾🌾
آنچه از شیخ اعظم گفته و شنیده می شد، توامان ارادت و حسادت می آفرید...
...شیخ به راه خود می رفت؛ گویی انبوهی کارِ نکرده داشت که باید همه را به نوبت انجام می داد. همه چیز در نظمی دقیق پیش می رفت. نه خواندن جای نوشتن را می گرفت، نه نوشتن جای عبادت را، نه عبادت جای تدریس را و نه هیچ کدام جای رسیدگی به فقرا و خویشان را.
زمان تابع اراده او بود و به هر میزان که او می خواست، وسعت پیدا می کرد. زمان بُعدی از ابعاد دنیاست و احکام آن بر امور متعالی جاری نمی شود و شیخ چنان بود که گویی بخشی از امورش را در بُعدی از ابعاد ملکوتی گنجانده است.

@ketabe_khoub
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»

🔻 در مراسم یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که به مناسبت هفته‌ی کتاب و کتابخوانی و همزمان با آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس برگزار شد، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب #تنها_گریه_کن منتشر شد.

📝 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔹️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
با شوق و عطش، این کتاب شگفتی‌ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی؛ سلیقه‌ی تدوین و گردآوری، عالی، و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علوّ و رفعت .. هیچ سرمایه‌ی معنوی برای کشور و ملّت و انقلاب برتر از اینها نیست. سرمایه‌ی باارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که این ماجرای عاشقانه‌ی مادرانه به آن نیاز داشت.
۱۰ اسفند ۱۳۹۹
🔺️ از نویسنده جدّاً باید تشکّر شود

💻 @Khamenei_ir
📚 کتاب خوب
Photo
📚نام کتاب: گفتاری در باب صبر
🖋نویسنده: حضرت آیت الله خامنه ای
📑انتشارات: انقلاب اسلامی
📓تعداد صفحات: ۹۲

📖توضیحات:
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی) اوایل دهه‌ی پنجاه، مسجد کرامت مشهد را پایگاهی برای فعّالیّتهای دینی و انقلابی خود قرار داده بودند و ضمن اقامه‌ی نماز جماعت شبها پس از نماز در قالب شرح آیات و روایات منتخب به بیان معارف اسلامی میپرداختند.
‌از‌جمله در زمستان سال ۵۲ مصادف با اواخر سال ۱۳۹۳ و اوایل سال ۱۳۹۴ هجری قمری به شرح حدیث مکارم‌الاخلاق که در آن به ده ویژگی پیامبران اشاره شده، پرداختند. معظّمٌ‌لّه ضمن تبیین این صفات،‌ اهتمام ویژه‌ای به زدودن برداشتهای غلط از این معارف اساسی، در اذهان مخاطبان عمدتاً جوان خود داشتند، گو اینکه به واقع باز تعریف این صفات با رویکرد انقلابی که در بطن این مفاهیم وجود داشت، جوانان انقلابی را در مسیر مبارزات اسلامی عمیق‌تر و راسخ‌تر مینمود. یکی از این صفات که در متن روایت شریف به‌عنوان سوّمین صفت بیان شده «صبر» است.
مفهوم «صبر» از مفاهیمی بود که مورد برداشتهای غلط قرار گرفته بود. معظّمٌ‌لّه در ابتدای این بحث شجاعانه و البتّه با اشاره و کنایه، بیان میکنند که جامعه‌ی امروز ما تحت سلطه‌ی ستمگران است و فهم غلط از مفهوم صبر، باعث شده است با بی‌تحرّکی نسبت به ستمهای آنان، مجال بیشتری برای ظالمان فراهم آید.
«وقتی به ملّتی فقیر و عقب‌مانده که دستخوش هرگونه نابسامانی و پریشانی است یا به مردمی مظلوم که دچار هزاران ستم و نامردمی‌اند یا به جامعه‌ای که با فساد اخلاق و فقر سجایای انسانی روبرو است و یا هر فرد یا جمعی که به صورتی در منجلاب بدبختی‌ها و سیه‏روزی‌ها غوطه‌ور است، گفته شود صبر کنید، اوّلین نتیجه‌ای که از این موعظه گرفته میشود آن است که شربت تلخ و مهلک شرایط رویاروی، برای آنان قابل تحمّل گشته؛ نه فقط در صدد دگرگون کردن وضع و تدارک نجات خویش برنمی‌آیند بلکه با یادآوری پاداش موهومی که بر این بی‌تفاوتی و خونسردی مقرّر شده است از وضع خود خرسند و خشنود نیز بوده، آن را فوزی عظیم میپندارند.
پیدا است که رواج چنین روحیّه‌ای در چنان جامعه‌ای تا چه اندازه به سود طبقات سودجو و ظالم و به زیان طبقات جورکش و مظلوم است».
ایشان چنین برداشتی از «صبر» را دقیقاً مخالف معارف قرآنی و روایی در این زمینه میدانند که براساس آن، «صبر، به اهرمی تبدیل میشود که سنگین‌ترین موانع و بزرگ‌ترین مشکلات را با سهولت و توأم با نتیجه‌گیری صددرصد مثبت، برطرف میسازد و در یک جامعه‌ی بدبخت، کلید همه‌ی خوشبختی‌ها و سپیدبختی‌ها به‌شمار می‌آید».

📗📘📙
@ketabe_khoub

هنرمند حتما کسی است که اهل ذکر، اهل تذکر و اهل تِذکار و اهل شنیدن الهامات غیبی است. وقتی چنین هنری از عالم غیب، بر جان و روح هنرمند نازل می شود، آن وقت هنرمند با تبحّری که در به کارگیری فن دارد، آن را به عالم مُلک می آورد و روی بوم می کشد، یا با دست کاری در الفاظ، آن را به شعر، یا در ویزور به یک شات، یا آن را به سکانس، یا به یک فیلم و شاید هم آن را به یک داستان تبدیل کند.
بعد از این اتفاق، پروسه نزول وحی رخ می دهد. وقتی خودت را پاکیزه و تزکیه کردی، الهامات غیبی بر جانت فرود می آید. سپس این الهامات غیبی را به بیرون متجلی می کنی و پروسه دنیایی شروع می شود. مخاطب اثر، این مسیر را برعکس طی می کند؛ یعنی در بیرون، مخاطب الهاماتِ تو بوده است و واجد الهامات تو می شود و متوجه تذکری می شود که تو در عالم غیب، متوجه آن بودی.
@ketabe_khoub
2024/10/01 19:20:27
Back to Top
HTML Embed Code: