Telegram Web Link
🔴 میانگین حقوق معلمان ۱۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان

👤سخنگوی وزارت آموزش و پرورش

میانگین حقوق معلمان ۱۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان است. این عدد میانگین است بدون اخذ اضافه تدریس. بودجه ما امسال مقرر شد به اضافه ۱۰ درصد باشد. یعنی امسال ۱۱۰ درصد دریافت خواهیم کرد.  سهم بودجه از ۱۰ درصد بیشتر است

📌📌#پی_نوشت: سوراخ کلاه شما خیلی وقت است بر همه عیان شده اما شما مسئولین نامحترم احتمالا میانگین حقوق معلمان را با حقوق خودی هایتان، اعضای وزارتخانه و ستادی ها می سنجید که اینگونه راحت لب به دروغ می گشایید، در ضمن آیا دیده اید و یا شنیده اید ميانگين حقوق کارمندان شرکت نفت، بانکی ها، پزشکان و.... را اعلام کنند

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 برنامه یا انشای داوطلبان وزارت

اسداله حیرانی

🔺عموم برنامه هایی که کاندیداهای وزارت آموزش و پرورش در چند ساله اخیر ارائه کرده اند، یادآور انشایی تخیلی توسط دانش آموزی زیرک برای دریافت نمره وجبی از معلمی بی حوصله بوده است.


🔺افق های رنگین کمانی،  دورنماهای تخیلی، مدینه های فاضله، معیشت معلم، پژوهشگری، خلاقیت، تفکر آزاد و ... همه و همه درقالب عبارت های کلی، مبهم و غیرقابل سنجش درکنار هم چیده می شوند تا هم خلایی به نام «برنامه» پر شده باشد هم نمایندگانی که در لابی های راهروهای مجلس و توافقات پس و ییش پرده، کوپن رضایت و دستلاف حمایت، دریافت و پرداخت می کنند،  سخنانی مجلس پسند برای دفاع از وزیر  پیشنهادی داشته باشند.


🔺در این دست چکامه ها تلاش می شود تا در سایه آسودگی خاطری که فقدان سامانه ارزیابی به کاندیداها می دهد، با خلق آهنگ های متنوع، سلایق مخاطبان مختلف، اشباع شود و برای هرطیفی، ارمغانی و سوغاتی خوش منظر در ظرف واژگان و عبارات دلنشین، ارائه گردد. آنچه دراین برنامه ها به اشتراک گذاشته می شود، غالبا به افعالی با وجه مصدری، مختوم می شود که نهاد یا فاعل مشخصی ندارند. (باید بشود، لازم است افزایش یابد، ضرورت دارد ارتقا پیداکند، بایستی تغییرکند و ... )


🔺حالا چه کسی، کی، کجا و چگونه باید این امور را عملی کند، الله اعلم. گویی فعل های این قبیل گویه ها در صیغه ی آرزوکردن، صرف می شوند و آرزو هم از حیث مبانی حقوقی، جرم به شمار نمی آید. وقتی هم دوران وزارت شخص مورد نظر خاتمه یافت، ایشان می رود تا در سایه بندهایی که در دوران صدارت به قدر استطاعت گره زده است، بر سر سفره موروثی قدرت، جایی تازه بیابد. نه پرسشی، نه بررسی عملکردی و نه ...



🔺بارها دیده و شنیده ایم که افرادی برای دانشجویان، رساله هایی تالیف می کنند که سد سدید هر دفاعی را براحتی درهم می شکند. دیدن برنامه های یکپارچه یا چهل تکه کاندیداهای سال های اخیر وزارت یتیم و کثیر المتولی آموزش و  پرورش که هیچ ابزار، اراده یا قاعده ای برای سنجش تحقق یا عدم تحقق آنها وجود ندارد، ناخودآگاه این احتمال را به ذهن متبادر می کند که شاید به برکت کارآفرینی خلاقانه ای که زاییده همان هنر ما ایرانیان است، نوشتن برنامه برای وزرای پیشنهادی نیز در زمره مشاغل جدید قرارگرفته باشد. البته دراین آفرینش خلاقانه که درآن عقل و عشق، عرفان و فلسفه و چپ و راست به اعجاز چشم اندازهای مشترک و فریبا  درکنار هم قرار می گیرند، سهم عزیزانی که پاشنه اراده مبارکشان برای صید منصب و شکار جایگاه در قلمرو وزیر جدید، کشیده شده، انکارناپذیر است. هرچند این بندگان خدا فقط به جبر تکلیف و به عشق خدمت!!!، نابرده گنج، رنج را درآغوش می کشند.


لطفا اهل فن (البته آنهایی که شکمی را برای سفره پیش رو صابون نزده اند) بفرمایند که این چشم اندازها و عبارت های نگارین و ویترینی که در صفحات مجازی بر حقیقت سایه می افکند، برنامه است یا انشا؟ راهکارهای تحقق این ایده آل ها چیست؟ معیار سنجش تحقق  یا عدم تحقق آنها کدام است و چه سامانه ای برای این کار وجود دارد؟ آیا بستر سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مالی مناسبی برای عملی شدن آنها وجود دارد یا حکایت سرنوشت مهریه در فرمت قدیمی آن است؟ کی داده و کی گرفته؟!


🔺آموزش و پرورش به کارگاهی بدل شده که فاقد قابلیت لازم برای تولید و تربیت «شهروندان توانمند و جامعه پذیر» است. نهادی که باید خاستگاه و بسترساز تحولات پایدار و توسعه های بنیادین فرهنگی، اخلاقی، اجتماعی و ... باشد، چنان در شلختار و خماخم خمودی، روزمرگی، استیصال و  نگرش قالبی فرورفته وآن گونه در لجه بیماری سیاست زدگی گرفتار شده است که خود بیش از هر مظلوم دیگری به فریادرس نیاز دارد.


پزشکی که باشد به تن، دردمند
ز ِ بیمار چون بازدارد گزند؟


درد این نهاد محتضر، تغییر وزیر، ساختن مدرسه، تالیف انشای آرزوها، دست به دست شدن بین جناح های قدرت، عشوه های کلامی و ... نیست. در تمام سال های اخیر، این همه مدعی سینه چاک از مدینه فاضله اصولگرایی و آرمان شهرِ اصلاح طلبی، زنار زرین وزارت بر کمر بستند و شعار نوشش شهد خوشگوار تحول و توسعه در آموزش و پردرش دادند، اکنون همان افراد بفرمایند : کجاست آن شاهد مطلوب؟


🔺مرض مزمن و زخم ناسور این تن تبدار و جسم فرتوت، «غلبه نگرش های نادرست» و استیلای «نگاه ابزاری» بر آن است. آموزش و پرورش در گروگان️ اندیشه هایی است که توسعه انسانی و نقش فراگیر آن را درک نمی کنند. اسیر پنجه های پولادین پاشنه کشیدگان قدرتی است که به خاطر دلخواسته های شخصی و جناحی، به جای باده نوشین منافع ملی، شوکران تزویر در جام و کام ملت می ریزند.


📍آیا کاندیدای جدید وزارت برای رهایی این گروگان، راهکاری دارد یا غرض ایشان هم… ؟


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 تشکیل پرونده علیه #هادی_جلالی، معلم، به اتهام « تشکیل گروه برای بر هم زدن امنیت کشور» در کرمان

بر اساس اخبار رسیده شعبه ۵ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب کرمان با صدور ابلاغیه‌ای، هادی جلالی، معلم مدرسه، را به اتهام «شکیل گروه برای بر هم زدن امنیت کشور» احضار کرده است.

بنا بر اطلاعات رسیده، این ابلاغیه که به تاریخ ۲۲ مرداد ماه جاری صادر شده، در پی دو بار بازداشت این معلم آموزش و پرورش در فروردین ماه و اردیبهشت ماه سال جاری ارسال شده است.

یک منبع مطلع در این زمینه گفته: «هادی جلالی اولین بار در ۲۰ فروردین سال جاری توسط اطلاعات سپاه کرمان برای مدت یک هفته بازداشت شد.»

به گفته این منبع مطلع ماموران امنیتی سپاه در طول یک هفته بازداشت هادی جلالی، او را به شدت تحت فشار و آزار و اذیت گذاشتند تا به اتهاماتی از قبیل «همکاری با گروه‌های معاند و ارتباط با موساد» اعتراف کند.

آنطور که این منبع آگاه می‌گوید: «ماموران در ابتدای بازجویی یک لیوان مایع سبز رنگ به هادی جلالی و او را وادار به نوشیدن آن می‌کنند.»

بنا بر این اطلاعات، هادی جلالی مجددا در اردیبهشت ماه نیز بازداشت می‌شود و برای مدت یک هفته تحت شکنجه و آزار قرار می‌گیرد.

به گفته این منبع مطلع، هادی جلالی برادر شایسته جلالی است که پیشتر توسط دادگستری کرمان در پرونده مربوط به فعالان اجتماعی این استان به اتهامات سنگینی متهم شده بود.

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 بیانیه کانون صنفی معلمان #بوشهر در حمایت از #پرستاران و #کادر_درمان

پرستاران و نیروهای درمانی به ویژه در استان فارس در حالی در این چند هفته به صورت گسترده دست به اعتصاب زده‌اند که از زمان شیوع ویروس کوید ۱۹ بیشترین فشارها و سختی‌ها را متحمل شده و بسیاری در این مسیر جان خود را از دست دادند. حاکمیت با وعده تامین کمبود نیرو، افزایش دستمزد و «شعار شهدای راه سلامت»!!! سعی در دلجویی یا فریب این قشر داشت و امروز با گذشت بیش از چهار سال از آن وعده‌ها نه تنها کادر درمان به هیچکدام از مطالبات خود دست نیافتند بلکه مشکلات آنها افزون‌تر شده است:

١- اجرا نشدن فوق العاده خاص
٢- عدم پرداخت به موقع مطالبات
٣- تداوم اضافه کاری با توجه به شرایط سخت و حساس شغل پرستاری
۴-عدم تحقق مطالبات صنفی و معیشتی
۵- عدم تبدیل وضعیت نیروها

عدم تحقق وعده‌ها عده زیادی از این گروه را مجبور به مهاجرت (فرار از کشور) و باقی مانده را وادار به اعتصاب و تحصن کرده است.
به راستی چه شخص یا گروه یا نهادی تشویش اذهان عمومی کرده است؟! اتهامی که پای ثابت پرونده همه فعالین صنفی - #پرستاران، #معلمان و #کارگران است!!!!
حاکمیت در برخورد با هر گونه فعالیت و اعتراضی به ویژه تحت لوای کانون‌ها و اصناف یک رویه را در پیش گرفته است:
بی‌توجهی به دلایل اعتراضات،
سرکوب سیستماتیک و واحد در قالب تهدید، پرونده‌سازی، زندان و اخراج.

#کانون_صنفی_معلمان_استان_بوشهر ضمن حمایت از اعتصاب قانونی کادر درمان در مسیر مطالبات قانونی خود، انتظار دارد حاکمیت تغییر رویه داده و شنوای مطالبات قانونی اصناف گوناگون و به ویژه پرستاران و کادر درمان باشد.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 صندوق ذخیره فرهنگیان چاه نفت وسوسه انگیز، برای مدیران رانتی و نالایق انتصابی

#مسعود_فرهیخته
فعال صنفی فرهنگیان

📍#صندوق_ذخیره_فرهنگیان با بیش از ۵۰ هلدینگ سرمایه گذاری، بطور یقین به عنوان یکی از پول دارترین بنگاه های اقتصادی ایران، چاه نفت وسوسه انگیزی است که بدور از شفافیت، منابع مالی نامحدودش تا کنون در اختیار عده محدودی قرار گرفته است. واقعیت آن است که وقتی نظارت و پاسخگویی در کار نباشد گذشتن از چنین طمع های پر وسوسه ای، فقط از عهده ی انسان‌های فرهیخته و پاكدست برمى‌آيد. اما چگونه می توان در دنیای امروز با چراغ گرد شهر گشت و عارفانی پاکدست را بر چنین جای مهمی گمارد؟! چاره آن است که ساز و کاری تعبیه گردد که حتی اگر طمع کارانی به اندرون آن رفتند، اجازه دست درازی به این چاه نفت را نداشته باشند.

☑️ متاسفانه سال هاست که مدیران صندوق به صورت کاملا حکومتی  و با رانت منصوب و با اتوبوس جابجا می شوند و فرهنگیان شاغل و بازنشسته که مالکان اصلی سرمایه های صندوق هستند، هیچگونه نقشی در انتخاب مدیران آن، ندارند. این شیوه نامناسب انتصاب مدیران صندوق، باعث شده که آنان فقط به ولی نعمتان حکومتی خود خوش خدمتی کنند و برای سوالات و شبهات فرهنگیان شاغل و بازنشسته شانه خالی کرده و گستاخی را تا جایی پیش ببرند که در روز چهارشنبه مورخ ۹ خرداد ۱۴۰۳ بسیاری از معلمان را پشت درب های بسته صندوق منتظر نگه داشته و روزی را رقم زدند که نزد کنشگران صنفی به  #چهارشنبه_سیاه معروف شده است.

🔺خوشبختانه فرهنگیان شاغل و بازنشسته نيك مى دانند که ریشه تمام مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان در نوع شکل گیری اساسنامه و انتصاب مدیران دستوری و رانتی آن است و تا زمانی که اساسنامه صندوق از هیات امنایی (مدیران دولتی) به هیات مدیره ای (مدیران توانمند و منتخب معلمان) تغییر نکند و حاکمیت دست از سر صندوق و اموال فرهنگیان برندارد، هرگونه تلاش برای بهبود و ایفای حق قانونی اعضای صندوق، آب در هاون کوبیدن است.

🔺کنشگران صنفی فرهنگیان در دو دهه اخیر ثابت کرده اند که حق گرفتنی است و مطالبه گری را در هیچ دوره ای تعطیل نکرده و امید کاذب به هیچ دولتی نبسته و با تغییر دولت ها دست از مطالبه گری برنداشته اند. بطور یقین فرهنگیان شاغل و بازنشسته با اتحادی آهنین، همراه با کانون های صنفی معلمان و شورای هماهنگی، در سراسر کشور از هیچ گونه تلاشی دریغ نکرده و اجازه دست درازی و چپاول حق و حقوق خود را به خشک مغزان و انگل زاده های شان نخواهند داد. گرچه دولت های مختلف هر کدام با تشکیل باندهای جدا، سعی در تصاحب این چاه نفت به نفع جریان خود دارند، اما آنچه که می تواند این معادله را بر هم زند، اتحاد و تلاش جمعی مستمر و مطالبه مدام فرهنگیان شاغل و بازنشسته برای از بین بردن این شرایط فساد خیز و رانتی گسترده است و راه حل آن با برداشتن چهار گام زیر بنا نهاده می شود: 

🔺گام اول: 
تغییراساسنامه ازهیات امنایی (انتصاب شوندگان دولتی) به هیات مدیره ای (منتخبین معلمان)

🔺گام دوم:
حذف سایه های شوم مدیران رانتی ونالایق انتصابی

🔺گام سوم:
اجازه كار به مدیران متخصص و توانمند منتخب فرهنگیان

🔺گام چهارم:
واگذاری حق ارزش مالکانه به اعضای صندوق.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چه خواجه علی، چه علی خواجه

🖊️ مجید صالح زاده

🔺با معرفی وزیر پیشنهادی آموزش وپرورش در دولت جدید بر بسیاری ثابت شد که آن خبر شگفت انگیز ابقاء وزیر فعلی در پست وزارت چندان هم بی ربط و بی اساس نبوده است، که با این کارنامه مردودی دوباره بکار گمارده شود، این خبر آنقدر غیرقابل باور و دور از ذهن بود که در مخیله هیچکس نمی گنجید، ولی با معرفی وزیر جدید این گمان به حقیقت پیوست و ثابت گردید که واکنش های منفی در برابر ابقاء وزیر باعث تجدید نظر در انتخاب رئیس جمهور منتخب گردید، اگر نه هر دو از یک اندیشه و تفکر پیروی می کنند و دنباله رو اهداف #ایدوئولوژی_نظام هستند، دانش آموز و آینده در درجه چندم اهمیت قرار دارد، هر دو وزیر بجای اینکه بفکر دنیای دانش آموز باشند بفکر آخرت او هستند، ذهن هیچ‌ یک به سمت ترک تحصیل حدود یک میلیون دانش آموز نمی رود، و #کودکان_کار را نمی بینند که در خیابانهای شهر بجای اینکه سر در کتاب و درس داشته باشند، در جستجوی نان سر در سطل زباله دارند تا نان شب را فراهم کنند.
در دوران کرونا که سه میلیون دانش آموز به دلیل فقر و تنگدستی قادر به تهیه تبلت و گوشی همراه نبودند، از کلاس های مجازی باز ماندند، یکی از نمایندگان بدون هیچ نگرانی از باز ماندن تحصیل کودکان این محرومیت از تحصیل را پدیده مثبت ارزیابی می کند و می گوید: این سه میلیون دانش آموز از آسیب های فضای مجازی در امان بودند، درست در همان زمانی که وزیر پیشنهادی سرپرستی وزارت را بر عهده داشت، هرگز از این تعداد بازمانده از تحصیل ابراز نگرانی نکرد ولی ترویج فرهنگ شهادت را مهمترین وظیفه مدارس می دانست و بدنبال تدوین کتابهای درسی مطابق با فرهنگ ایثار و شهادت و حجاب بود، بجای آنکه دانش آموز را با کتاب و قلم آشنا کند و بسمت علم و دانش رهسپار کند اسلحه را در دست آنان ضروری تر می داند تا از آنان یک مبارز متعهد بسازد و به جان امپریالیسم و صهیونیسم بفرستد تا ادب شوند، وزیر فعلی هم معتقد است دانش آموز باید در یک دست قرآن و در دست دیگر اسلحه داشته باشد، و خواستار احیای مثلث خانه، مدرسه و مسجد است تا از این طریق به ساختار توسعه و پیشرفت جامعه دست یابد و از این طریق دانش آموزان را به سرمنزل مقصود رساند، وزیر پیشنهادی هم از این منطق پیروی می کند و مهمترین رکن تعلیم و تربیت را توسعه فرهنگ نماز و قرآن می داند و شاخه های دیگر توسعه را نادیده می انگارد و بدنبال پیوند مساجد با مدرسه است، و با بکارگیری #طلاب هم #کمبود_معلم را جبران کند و هم راه توسعه را هموارتر کند اما برخی از این طلاب حاضر نشدند آموزش و پرورش را تا پایان سال همراهی کنند، در میان سال کار پردردسر را رها کردند و بدنبال کار پرمنفعت و بی دردسر خود رفتند و نگران قطع شدن منبع درآمد خود نبودند، وزیر پیشنهادی هم با پیروی از این عقیده بدنبال حضور بیشتر طلاب در مدارس است و هیچ نشانی از بررسی علل ترک تحصیل، تغییر در محتوای کتابهای درسی و رفع تبعیض و بی عدالتی های آموزشی بچشم نمی خورد، و جای اندیشه های که بتواند در رشد فرهنگ و توسعه اثرگذار باشد خالی است، وقتی در فکر و اندیشه تفاوتی وجود نداشته باشد و هر دو از یک ایمان و باور پیروی کنند دیگر چه فرقی می کند کدام وزیر باشد، و چه نیازی است که وقت و هزینه های سنگین صرف شود و مجلس زمان بگذارد و رای گیری شود و دوباره همان تفکر و اندیشه بر سرکار آید و اهداف گذشته دنبال شود، وقتی با نگاهی مشترک اهداف تعلیم و تربیت دنبال می شود و رفتارهای ایدئولوزیک بر رفتارهای علمی و اخلاقی ترجیح دارد دیگر چه نیازی به تغییر و تحول و صرف این هزینه های سنگین، وقتی قرار نیست در نظام تعلیم و تربیت تغییر چشمگیری صورت گیرد چه فرقی می کند چه کسی وزیر باشد، با شعار #عدالت_آموزشی محقق نمی شود و توسعه و پیشرفت پدید نمی آید، و آن همه هیاهویی که با تشکیل شورای راهبردی و نظر خواهی از مردم و فهرست اسامی شایسته وزارت و راه اندازی کمیته انتخابات وزرا سرانجام کسی بعنوان وزیر پیشنهاد شد که شورا در تعیین آن هیچ نقشی نداشت، با این حال نمی توان به آن وعده های صادقانه دلخوش کرد بلکه باید به آن گفتار صادقانه ایمان آورد که همه آن گفتارها برای بدست آوردن دل صاحبان قدرت بود نه برای بدست آوردن دل معلمان دلشکسته و آینده سازان این مرز و بوم.


۲۵ مردادماه ۴۰۳

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅فرهادی: بیش از 50 درصد معلمان بازنشسته تقاضای استمرار خدمت داشتند/ مهر آرامی را آغاز خواهیم کرد

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری:

🔸در بحث نیروی انسانی الان نسبت به سال گذشته شرایط بسیار بهبود پیدا کرده است

🔸با فرض قرارداد کار معین شدن همه نیروهای خرید خدمات و استمرار خدمت حدود 50 درصدی کسانی که حائز بازنشستگی هستند، یک مهر آرامی را آغاز خواهیم کرد

🔸در خیلی از استان‌ها بیش از 50 درصد بازنشستگان تقاضای استمرار خدمت داشتند

#پی_نوشت
معمولا ما شنیده ایم جوجه را آخر پاییز می شمارند ⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅پزشکیان:اولویت مردم هم حل مسایل اقتصادی است؛ این مهم جزو برنامه های من خواهد بود

رییس جمهور
:
🔹رهبری در مراسم تنفیذ، بهبود وضعیت اقتصادی را مطرح کردند. اولویت مردم هم حل مسایل اقتصادی است؛ این مهم جزو برنامه های من خواهد بود.
🔹ما نوکر و خدمتگزار مردم هستیم و به دنبال خدمت به مردم هستیم و این جزو اصول مسلم ارزش‌هایی است که به آن معتقدیم و پایبند خواهیم بود. همه کسانی را که به عنوان دولت انتخاب کردیم، شاخص اولیه رضایت مردم بوده است.


پزشکیان: سطح رضایت عمومی مردم پایین است و آسیب‌های اجتماعی فزونی پیدا کرده

براساس محاسبات ما، نقاط قوت به شرح زیر است:
۱. مقام معظم رهبری با رویکرد عدالتخواهانه و فسادستیز که با سند چشم‌انداز و ابلاغ سیاست‌های کلی، مسیر تحقق چشم‌انداز و مبنای مشترک همگان را فراهم آورده که همواره حامی دولت‌ها بودند.

۲. هماهنگی ایجاد شده بین قوا، نقطه قوت بالایی است و طبیعتاً در هماهنگی با مجلس، عمیق‌تر، دوستانه‌تر و مهربانانه‌تر خواهد بود.

۳. برخورداری از حمایت و همکاری نهادهای تحت فرمان رهبری که ایشان به این نهادها دستور دادند که حتماً به ما در جهت اهداف و چشم‌انداز کمک کنند.

۴. دارا بودن کشوری از نظر جغرافیای سیاسی در حیاتی‌ترین نقطه کره زمین.

۵. داشتن مرزهای آبی و دسترسی به دریاهای آزاد که رؤیای خیلی از کشورهاست.

۶. داشتن نیروی جوان و متخص، باسواد و باانگیزه برای کارها.

۷. رتبه سوم در علوم مهندسی دنیا.

۸. رتبه ۱۵ تولید علم دنیا.

۹. دولت بالقوه ثروتمند و در اختیار داشتن دارایی‌هایی با ارزش چون نفت، گاز و معادن.
🔹تمام سال‌های پس از انقلاب، تحولات عظیمی در شاخص‌های زیرساختی ایجاد شده است؛ با همه اینها همچنان مسائل بنیادی و ریشه‌ای ما حل نشده و سطح رضایت عمومی مردم پایین است و آسیب‌های اجتماعی فزونی پیدا کرده و مهاجرت نیروهای کارآمد شتاب گرفته و امید به آینده روشن کمرنگ شده و وضعیت فقر و محرومیت، زیبنده جامعه ایرانی نیست.
🔹ما مشکل داریم؛ فساد و مناسبات رانت‌جویانه و معیوب رواج دارد. ناترازی‌های بزرگ در بودجه و انرژی و مخاطرات عظیمی در مقوله آب، محیط زیست و صندوق‌های بازنشستگی، کشور را تهدید می‌کند.


#پی_نوشت
جناب رئیس جمهور این گوی واین میدان باز هم جوجه را آخر پاییز می شمارند ⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
⚪️ دروغ سفید...

◽️ دروغهای سفید دروغهایی است که برای آسیب به دیگران گفته نمی شوند: در جاده با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت رانندگی میکند اما در جمع دوستان میگوید که کمتر از ۱۲۰ کیلومتر در ساعت نمیرود.

◽️ روزی یک صفحه کتاب میخواند اما در حضور دیگران میگوید اگر کمتر از ده صفحه در روز بخوانم نمیخوابم!...

◽️️ پاول اکمن می گوید:
«من دروغهای سیاه را بخشودنی می دانم ...اما دروغ سفید نابخشودنی است. این دروغ انسانها را به پرتگاه نابودی می برد».
ما با دروغ سفید دیگران را فریب نمیدهیم بلکه «خود» را «فریب» میدهیم. به اندازه ای که تصویر بیرونی ما با واقعیت درونی ما تفاوت دارد، دچار تعارض و اضطراب و تنش میشویم. به همان اندازه وادار میشویم در مواجهه با دیگران نقاب بر چهره بزنیم و به همان اندازه از تحقق برنامه های توسعه تواناییهای فردی خویش، جا می مانیم....

◽️ اگر من روزی یک صفحه کتاب میخوانم و خود را متعهد کنم که در حضور دیگران نیز همین حرف را بزنم، زودتر به افزایش میزان کتابخوانی خود تشویق میشوم. اگر روزها ساعت ۱۱ از خواب بیدار میشوم و این را به دیگران نیز بگویم، انرژی من برای بیدار شدن در ساعت ۹ افزایش می یابد و به دیگران هم میتوانم با افتخار بگویم: «اخیراً هر روز ۲ ساعت زودتر بیدار میشوم».


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅 روزانه فقط در تلگرام بیش از ۳ میلیون مطلب منتشر می شود.  این میزان تولید محتوا ، در شبکه های  اجتماعی شگفت آور است و منجر به پدیده جالبی شده: «همه ما» راجع به «همه چیز» می دانیم اما با ويژگی هایی خاص.در حالیکه نمی دانیم  که همچنان نمی دانیم.

🌅 کارل تارو ژورنالیست معروف ژاپنی می گوید: هر وقت هر کسی از هر چیزی سخن می‌گوید ما وانمود می کنیم که دربارۀ آن می‌دانیم. همکارانمان دربارۀ فیلم، کتاب، قیمت ارز، حمله نظامی آمریکا صحبت می‌کنند سرمان را بالا و پایین می بریم یعنی من هم دربارۀ آن می دانم. این درصورتی است که آن ها دربارۀ آن موضوع فقط نظرات کس دیگری را در یک شبکه اجتماعی خوانده اند و آن را بازگو می کنند همان گونه که ما نیز چنین می کنیم. ما به شکلی خطرناک به نوعی کپی برداری از دانایی نزدیک می‌شویم، که در واقع الگوی جدید نادانی است. ما با سواد مصنوعی روبرو هستیم.  محیط اطراف ما پر است از اخبار مغشوش، اعداد و ارقام گول زننده و حرف های جهت‌دار. سه مساله این موضوع را تشدید می کند:

📌۱_ حجم بالای اخبار و تحلیل ها. اطلاعات بیشتر یعنی فرصت کمتر برای بررسی دقیق تر آن ها.

📌۲_ سبک زندگی شتابان: زندگی امروزی نسبت به ۲۰۰ سال پیش بسیار چگال تر شده است. یعنی میزان رخدادهای کاری و ارتباطاتی در واحد زمان بیشتر شده است.

📌۳_ سواد مصنوعی: نظرات ما از پرسه‌زدن در شبکه‌های اجتماعی سرچشمه می‌گیرند، نه مطالعۀ کتاب‌ها! این کپی برداری از دانایی، در واقع الگوی جدید نادانی است.

به همین خاطر است که اخبار درست و غلط و شایعه و حقیقت در فضای مجازی تقریبا هم ارزش‌اند. چرا؟ چون ما فرصت نمی کنیم که درستی آن چه را که دریافت می کنیم، بررسی کنیم. بلافاصله آن را می خوانیم و احتمالا آن را برای دیگران فوروارد (ارسال) می کنیم و در گفتگوهای خانوادگی یا دوستانه یا کاری مان از آن اطلاعات استفاده می کنیم که نشان دهیم از زمانه عقب نیستیم. 


🏷اما چه می توان کرد؟


● ۱__ تعلیق قضاوت.
نه باور کنید و نه رد کنید.
زمانی که استدلال به نفع یا علیه آن گفته یا نوشته ندارید نه ردش کنید، قضاوت خود را معلق کنید تا زمان دریافت اطلاعات کافی برای قضاوت.

● ۲__ عدم قضاوت در حالت مستی
دو روانشناس آمریکایی در مطالعات خود نشان دادند زمانی که افراد از آرامش فکری بیشتری برخورداند، کیفیت قضاوتهای حرفه ای شان افزایش پیدا می کند. مطالعات نشان داده زمانی که شتابزده، هیجانی، خسته و پریشان هستیم، {که در این روزگار اکثرا چنین هستیم }  کیفیت قضاوت های ما افت می کند و قضاوتی که در زمان شتابزدگی می کنیم به اندازه قضاوت یک فرد مست، غیرقابل اتکاست.

● ۳__ حساسیت به ساختارهای مجهول
جملاتی که با فعل مجهول و بدون فاعل ساخته شده‌اند مانند «گفته می‌شود» یا «شنیده‌ها حاکی از آن است که» و «یا بر اساس اخبار منتشر شده» روشی برای پیچاندن شما هستند. در این ساختارها خبر وجود دارد. اما منبع خبر وجود ندارد.

● ۴__ پرسشگر و مشکوک باشید.
برای هر چه می خوانید یا می شنوید از خودتان بپرسید:

•• الف) آیا از منبع خبر/گزارش مطمئن هستم؟
•• ب) آیا شواهد تاییدکننده یا استدلال های قانع کننده آورده شده یا اینکه یک حرف به زبان های مختلف تکرار شده؟

•• ج) آیا بین مقدمه و اطلاعات ارایه شده و نتایج رابطه منطقی وجود دارد؟

•• د) آیا تمام واقعیت بیان شده یا بخشی از واقعیت؟

● ۵__ از چرا و کلمات هم خانواده استفاده کنید.
آدم های دقیق دائم می پرسند چرا؟ چرا کاندیدای ریاست جمهوری شما بهتر است؟ چه چیز باعث می شود که فکر کنید قیمت ارز بالا می رود؟ چطور به این نتیجه رسیدید؟

● ۶__ با مغالطات آشنا شوید.
در منطق، فصلی وجود دارد به نام مغالطات. برای تقویت تفکر سنجشگرانه (انتقادی) بخش مغالطات را بخوانید با بیش از ۷۰ نوع مغالطه (=دامگاه اشتباه ذهنی) آشنا شوید.


● ۷__ کتاب های آگاهی بخش بخوانید.
حضور در شبکه های اجتماعی مفید است. جریان آزاد اطلاعات در آن بسیار جذاب، مفید و غنیمت است. اما فراموش نکنیم که آن ها نمی توانند جایگزین کتاب و تفکر عمیق شوند. 


▪️دکتر مجتبی لشکربلوکی


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
ʰᵃᵖᵖⁱⁿᵉˢˢ ᵃⁿᵈ ᵒʳᵈᵉʳ ⁱⁿ ᵒᵘʳ ˡⁱᶠᵉ ˢᵗᵃʳᵗˢ ᶠʳᵒᵐ ᵒᵘʳ ᵗʰᵒᵘᵍʰᵗˢ

خوشبختی و نظم زندگیمون اول از افکارمون شروع میشه‌‌

@kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌅میانگین حقوق معلمان ۱۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان

👤سخنگوی وزارت آموزش و پرورش

میانگین حقوق معلمان ۱۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان است. این عدد میانگین است بدون اخذ اضافه تدریس. بودجه ما امسال مقرر شد به اضافه ۱۰ درصد باشد. یعنی امسال ۱۱۰ درصد دریافت خواهیم کرد.  سهم بودجه از ۱۰ درصد بیشتر است

پ. ن: بفرض اینکه درست باشه، خب که چی!!!!!
تا حالا شنیدید ميانگين حقوق کارمندان شرکت نفت، بانکی ها، پزشکان و.... رو اعلام کنند.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 سکانس های نا امیدی
(ویژه ی فرهنگیانِ انگشت جوهریِ حقیقی و حقوقی)

دو _ دو _ مساوی!!!

🖊️مهدی فتحی، معلم و کنشگر پاسارگاد

🔺در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری، یکی از چهار موتور محرک انتخاباتی ستاد رییس جمهور منتخب شوربختانه فرهنگیانی بودند که به بهانه های مختلف و کلیشه ای دو بار، انگشت خود را جوهری و پزشکیان را بر کرسی ریاست جمهوری نشاندند و منتظر ........

🔺نخستین گامِ دهان کجیِ پاستور نشین، انتخاب وزیری فاقد صلاحیت های علمی و مدیریتی لازم، جهت پست وزارت، بدون در نظر گرفتن مخالفت فرهنگیانِ انگشت جوهری با وزیر پیشنهادی.

🔺گام دوم تأییدِ ضمنیِ وزیر پیشنهادی توسط مجلس شورای اسلامی در صحن علنی، بدون حتی یک نماینده ی مخالف.

و

☑️ سکانس بعد ........
#معلمان_زندانی
#وزیران_بی_لیاقت
#پابند_الکترونیک


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅پرداخت حق‌التدریس معلمان به‌روز شد.

🔰سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

🔻از اسفندماه ۱۴۰۱ حق‌التدریس به معلمان بدهکار بودیم و اکنون هیچ بدهی نداریم.
🔻نظم مالی در این حوزه چنان شکل گرفته که حق‌التدریس هر ماه را در پایان همان ماه پرداخت کرده‌ایم.
🔻ریالی به نیروی‌های خرید خدمات آموزشی بدهکار نیستیم./ ایسنا

#پی_نوشت
شما گفتید ما هم دوباره گول خواهیم خورد ومدارس بدون معلم را پر خواهیم کرد ودوباره به خودمان ناسزا می گوییم که چرا گول خوردیم


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅 ۱۸ اوت #روز_جهانی_تحقیقات_سرطان_پستان است.

سرطان سینه یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در میان زنان و البته بیماری نادر در میان مردان است. یکی از اهداف نام‌گذاری این روز آگاهی از آخرین دستاوردهای علم پزشکی برای پیشگیری و درمان این بیماری است

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 مقاومت در برابر ۳۰ ساعته شدن زمان تدریس معلمان مدارس غیر دولتی

👤معاون وزیر و رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی:

🔺در قانون جدید مصوب مجلس معلمان. مدارس غیر دولتی باید در هفته ۳۰ تدریس کنند تا بیمه آنها کامل رد شود.

🔺مقاومت هایی در برابر ۳۰ ساعته شدن زمان تدریس معلمان مدارس غیر دولتی وجود دارد: این مقاومت‌ها در ابتدا طبیعی است اما موسسان مدارس غیردولتی باید در این زمینه همراهی لازم را انجام دهند تا احقاق حقوق معلمان در این مدارس انجام شود.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 خبر فوری

یورش نیروهای اطلاعاتی به منزل
#مختار_اسدی، فعال صنفی معلمان و زندانی سابق در سنندج

🔺بر اساس اطلاعات رسیده ساعت شش بامداد امروز، نیروهای امنیتی در یورشی منزل مختار اسدی، فعال صنفی فرهنگیان را به طور کامل تفتیش و خانواده وی را تهدید کردند.

به گفته یک منبع آگاه، ماموران امنیتی پس از بیش از یک ساعت تفتیش کامل، به هم ریختن اثاثیه منزل و ایجاد ارعاب، منزل آقای اسدی را ترک کردند.

مختار اسدی در ارتباط با انقلاب "زن، زندگی، آزادی" با حکم دستگاه فاسد قضایی جمهوری اسلامی، به صورت اجباری بازنشسته و حقوق وی به مدت نزدیک به دو سال قطع شد.

او در دو سال اخیر با اتهامات مختلفی در چند پرونده جداگانه مواجه شده بود و در سال‌های پیش از آن، نیز چندین بار بازداشت و تحت پیگرد قرار گرفته است.

📌 لازم به ذکر است این فعال صنفی معلمان زمان یورش در منزل خود نبوده و بازداشت نشده است


#فعالیت_صنفی_جرم_نیست
#معلمان_خاموش_شدنی_نیستند


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
▪️پیام تسلیت

زندگی راه درازیست،حریفش مرگ است
عمر یک قصه و پایان ظریفش مرگ است
زندگی یک غزل نیمه تمام است ای دل
که به هر شیوه بگوئیم ردیفش مرگ است

                  ▪️▪️▪️▪️▪️     

متاسفانه با خبر شدیم همکار عزیزمان آقای #افشین_رزمجویی (عضو انجمن صنفی معلمان فارس که هم اکنون با پابند الکترونیکی در حصر خانگی به سر می برد) به سوگ برادر بزرگوارش نشسته است.
انجمن صنفی معلمان فارس درگذشت ناگهانی برادر بزرگوارتان آقای آرش رزمجویی راتسلیت گفته و برای آن مرحوم شادی روح و برای شما، بازماندگان و خانواده محترمتان صبر و شکیبایی از خداوند بزرگ خواهان است.

▪️به مینو روانش پر از نور باد

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس

🆔@AnjomanSenfi_Fars

کانال تلگرام انجمن صنفی معلمان فارس را با آدرس زیر دنبال کنید.

https://www.tg-me.com/AnjomanSenfi_Fars
2024/09/29 23:22:00
Back to Top
HTML Embed Code: