Telegram Web Link
ائتلاف سازی.pdf
247 KB
🔴 ائتلاف سازی

🔺ائتلاف چیست

🔺تفاوت اتّحاد و وحدت با ائتلاف چیست

🔺هدف از ائتلاف چیست (چرا به ائتلاف نیاز داریم)

🔺انواع ائتلاف

🔺چگونه ائتلاف با دوام و کارآمد بسازیم


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
💢 در پی شکایت همکار فرهنگی آقای وحید خسروی از معلمان استان مرکزی مبنی بر پرداخت حق الزحمه طرح تثبیت، دیوان عدالت اداری اداره کل آموزش و پرورش استان #مرکزی را محکوم به پرداخت حق التدریس طرح تعمیق و تثبیت یادگیری کرد.


📌بقیه همکاران هم لطفا پیگیری کنند

#مطالبه_گر_باشیم


کانال چالش صنفی معلمان ایران:


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 مطالبات بازنشستگان از مسیر #همبستگی_سراسری تحقق می یابد.

صلاح آزادی، عضو انجمن صنفی فرهنگیان کوردستان / مریوان

🔺سیاست های حاکمیت و دولتمردان در برخورد با بازنشستگان تنها به گروگان گرفتن معیشت و سفره همواره خالی آنها محدود نمی شود و در این راستا ایجاد انشقاق و چند دستگی میان جامعه بزرگ بازنشستگان در همه دولتها امری سازمان یافته و به جهت ایجاد شکاف بین میلیونها بازنشسته کشوری، لشکری و تامین اجتماعی همواره مورد توجه سیاسیون بالانشین قرار گرفته و علیرغم اشتراکات جامعه بازنشستگان و هم سرنوشتی مشترکی که باهم دارند این پرسش در اذهان عمومی باید نمود واقعی پیداکند که دلیل این رویه نامیمون خط کشی های من درآوردی تحت عناوین متفاوت بازنشسته کشوری، تامین اجتماعی یا لشکری منافع چه کسانی را دربردارد؟

📎 ادامه مطلب را اینجا بخوانید.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
📌 کنوانسیون عدم #تبعیض در آموزش و پرورش ماده 1️⃣7️⃣ 🔺مدیرکل سازمان فرهنگی ملل متحد باید سپردن همه سندهای تایید، پذیرش و پیوستن را که در ماده های 12 و 13 پیش بینی شده، و گزارش ها و اطلاعیه ها و اعلام فسخ ها را که به ترتیب در مواد 15 و 16 پیش بینی شده به کشورهای…
📌 کنوانسیون عدم #تبعیض در آموزش و پرورش

ماده 1️⃣8️⃣

1- کنفرانس عمومی سازمان تربیتی علمی فرهنگی ملل متحد ممكن است در این کنوانسیون تجدیدنظر کند. با وجود این، هر تجدید نظری فقط کشورهایی را موظف و متعهد می کند که طرف کنوانسیون در حال تجدید نظر شدن شوند.

2- اگر کنفرانس عمومی کنوانسیون جدیدی با تجدید نظر کلی یا جزیی در این کنوانسیون تصویب کند، در آن صورت از تاریخی که کنوانسیون تجدید نظر شده رسمیت می یابد این کنوانسیون برای تایید، پذیرش یا الحاق مفتوح نخواهد ماند مگر این که در کنوانسیون جدید به گونه ای دیگر پیش بینی شده باشد.

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 اطلاعیه خیلی فوری و مهم

🔺به اطلاع همکاران محترم شاغل و بازنشسته (حق التدریس بگیر) آموزش و پرورش می رساند جهت #تائید پرداخت حقوق
می بایست همه همکاران در سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir ورود و در اسرع وقت نسبت به فعال نمودن شماره تلفن همراه بنام خودشان و تکمیل اطلاعات شخصی اقدام نمایند‌.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
پول زور" بدهید؛ اینجا مدرسه دولتی است

در حالی که دریافت هر مبلغی توسط مدارس دولتی غیرقانونی اعلام شده است اما هم‌اکنون بسیاری از مدارس دولتی به‌اجبار از خانواده‌ها پول‌های کلانی را به‌بهانه‌های مختلف ثبت‌نام، دادن کارنامه، برگزاری مراسم، دادن فرم هدایت تحصیلی و... دریافت می‌کنند!

پ. ن:مدیران محترم خراج بگیر مسئولان نباشید.
شما حق ندارید یک ریال از اولیا و دانش آموزان بگیرید، آنهم در این اوضاع بد اقتصادی.../کارگزینی


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅کارهایی که از انجام دادنشان پشیمان خواهید شد!


در ادامه کارهایی را که در دوران پیری از انجام دادن شان پشیمان خواهید شد را برایتان آورده ایم تا هر چه زودتر برای داشتن یک زندگی شادتر، دست به کار شوید.

_در خانه ماندن

_سفر نکردن
شما در سفر چیزهایی می آموزید که نه پدر و مادر و نه معلم مدرسه تان به شما یاد نمی دهند. سفر تجربه های جالبی را در اختیارتان قرار می دهد که هیچکسی قادر به تعلیم آن نخواهد بود.

_برای خود تصمیم نگرفتن
اگر افسار زندگی تان را به دست دیگری داده اید یا زمانی که می خواهید برای زندگی تان تصمیم بگیرید، دیگران را به علاقمندی های خود ترجیح می دهید، بهتر است که همین جا به این شیوه پایان دهید زیرا اولویت زندگی شما تنها خودتان هستید.

_از یادگیری زبان دیگر سر باز زدن

_رها نکردن شغلی که بدان علاقه ندارید

_جمع نکردن پول
تا جوان هستید باید به فکر پول جمع کردن باشید. این بدان معنی نیست که تمام پول تان را کنار بگذارید، بلکه شما باید نهایت لذت را از زندگی تان ببرید اما همیشه مقداری از پول تان را برای روز مبادا کنار بگذارید.

_پنهان کردن احساسات

_داشتن رابطه ای ناسالم

_داشتن دوستان بد

_نگفتن «دوستت دارم»

_به نظر دیگران زیادی اهمیت دادن
زمانی که سن شما بالا می رود، تازه می فهمید که نظر دیگران هیچ اهمیتی ندارد و آنچه در اولویت زندگی شما قرار دارد، تنها خودتان هستید.

_تأمل نکردن

_رها کردن آنچه برایتان ارزش دارد

_ریسک نکردن

_نبودن با افرادی که دوست شان داریم

_نگران بودن
برای اتفاقی که هنوز برایتان رخ نداده، نگران نباشید. سعی کنید در لحظه زندگی کنید و از تک تک ثانیه های زندگی تان لذت ببرید

_از محدودیت ها نگذشتن
شاید شما فرد ترسویی باشید که جرات پریدن از ارتفاع، اجرا در مقابل دیگران یا قایق سواری در آب های خروشان را نداشته باشد اما گاهی باید محدودیت ها را کنار بگذارید و به زندگی تان هیجان دهید. آنوقت خواهید دید که شکستن عادات گاهی چقدر هیجان انگیز و مثبت خواهد بود.

_کار کردن زیاد

_دنبال نکردن رویاها

_امتحان نکردن غذاهای مختلف

_ورزش نکردن

_قدر خود را ندانستن
شما بی نهایت زیبایید. هر چه زودتر این را بفهمید، زندگی موفق تر و شادتری را تجربه خواهید کرد.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 پرداخت یک ماه حقوق به عنوان «پاداش» به معلمان دارای شرایط بازنشستگی در صورت همکاری با آموزش و پرورش

👤فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:

با کمک دولت قبل و دولت فعلی و با کمک رییس جمهور  دو تصمیم گرفته شد که از دولت قبل پیگیر بودیم. آن دو تصمیم این بود که هر کدام از بازنشستگانی که استمرار خدمت در سال آینده دهند به این معنی نیست که باید تا ۶۰ سال فعالیت کنند؛ آن بخشنامه اصلاح شد. این موضوع ناظر به نیاز است و کل نیاز ما در دو سال آینده است و حالت «اجبار» آن برداشته شد.

هر معلمی استمرار خدمت دهد در حالیکه شرایط بازنشستگی داشته باشد، به میزان یک ماه حقوق به او« پاداش» پرداخت می‌کنیم. بنابراین تمامی افرادی که در شهریورماه امسال با داشتن شرایط بازنشستگی، چنانچه ادامه خدمت دهند و بازنشستگی را یک سال به تعویق بیاندازند ۱۳ ماه حقوق دریافت خواهند کرد که منابع مالی آن نیز تامین شده است.

#پی_نوشت:
ای کسانی که مدام وعده دروغ می دهید ، چگونه انتظار دارید وعده های شما را باور کنند ...؟؟


https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
🔴 #خبر_فوری سارا جهانى از فعالان حقوق زنان گيلان كه به تازگى براى اجراى حكم حبس خود در زندان لاكان رشت به سر میبرد دچار حمله عصبی شد. بر اساس اخبار رسیده صبح امروز #سارا_جهانی در دستشویی دچار اسپاسم عضلانی شد، در پی آن کنترل پاهای خود را از دست داده و…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 هشدار، این تماس از زندان است، شنیدن این مطالب ممکن است برای شما ناراحت کننده باشد، مطالب مرتبط با مرگ و بیماری عنوان خواهد شد و برای همه مناسب نیست.
لطفا با توجه به وضعیت خود و اطرافیان نسبت به شنیدن آن تصمیم بگیرید.

آری این صدا، صدای #سارا_جهانی است

در صدایش رسالتی از جنس حقیقت وجود دارد
که برای زیستن تمنا میکند صدایش باشیم…

#خون_باید_گریست
#زندان_لاکان_رشت
#زنان_گیلان


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🛑 #محمد_صادقی، معلم بازنشسته و فعال صنفی معلمان #استان_مرکزی حدود بیست روز پیش مجددا به زندان اراک فراخوانده شد وی شانزدهم خرداد ماه با #پابند_الکترونیکی ( با تردد تا محدوده ی ۱۰۰۰ متری) از زندان #اراک آزاد شده بود .

🔹بر اساس ابلاغیه‌ای که شعبه هفتم اجرای احکام دادگاه انقلاب اراک  به آقای صادقی ابلاغ کرده است، از وی خواسته شده بود که شنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۳ جهت اجرای حکم حبس در این شعبه حاضر شود. او ۱۴ فروردین جاری، جهت تحمل محکومیت ۱ ساله‌ خود به زندان اراک مراجعه، اما پس از ساعاتی به دلیل تعویق در اجرای حکم، آزاد شده بود.
آقای صادقی پیشتر در شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک به ریاست قاضی حسینی از بابت اتهام اجتماع و تبانی به ۳ سال و ۷ ماه زندان و از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به ۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود که آن حکم در اسفند گذشته، در شعبه هشتم دادگاه تجدیدنظر استان مرکزی به ریاست قاضی محسن عدالت به ۱ سال حبس تعزیری تقلیل یافت. وی ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ نیز در اراک بازداشت شده و نهایتاً پس از مدتی آزاد شده بود.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
📌 کنوانسیون عدم #تبعیض در آموزش و پرورش ماده 1️⃣8️⃣ 1- کنفرانس عمومی سازمان تربیتی علمی فرهنگی ملل متحد ممكن است در این کنوانسیون تجدیدنظر کند. با وجود این، هر تجدید نظری فقط کشورهایی را موظف و متعهد می کند که طرف کنوانسیون در حال تجدید نظر شدن شوند. 2…
📌 کنوانسیون عدم #تبعیض در آموزش و پرورش

ماده 1️⃣9️⃣

🔺
به موجب ماده 102 منشور ملل متحد این کنوانسیون به درخواست مدیرکل سازمان تربیتی علمی فرهنگی ملل متحد باید در دبیرخانه سازمان ملل متحد ثبت شود.
این متن پانزدهم دسامبر 1960 در پاریس در دو نسخه معتبر با امضای رئیس یازدهمین اجلاس کنفرانس عمومی و مدیرکل سازمان تربیتی علمی فرهنگی ملل متحد تهیه شده و باید به بایگانی های سازمان تربیتی علمی فرهنگی ملل متحد سپرده، و رونوشت های گواهی شده آن به همه کشورهای اشاره شده در مواد 12 و 13 سازمان ملل متحد تحویل داده شود.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅علی پورسلیمان مدیر صدای معلم در گفت و شنود با رویداد 24 :

انتخاب کاظمی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش نشان داد که پزشکیان برای آموزش و پرورش اولویتی قائل نیست ؛ پزشکیان از تعهدات خود در نشست با فرهنگیان عدول کرده است

گزارشگر : لیلا فرهادی



«  وقتی بخواهی همه را راضی نگه داری، هیچ کس راضی نخواهد بود. این رسم دیرینه تجلی خوبی در فهرست کابینه دولت چهاردهم دارد. روز یکشنبه مسعود پزشکیان فهرست کابینه خود را به هیات رئیس مجلس ارائه داده و ترکیب وزرای پیشنهادی اش، انتقاد‌های زیادی به دنبال داشت. چند نام در بین وزرای پزشکیان بیش از دیگران تعجب برانگیز بودند. یکی از آن‌ها علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش است » .


* وزیری که انتخاب می‌شود باید سیاست‌های کلی راهبردی دولت را اجرا کند، اما مشکل ما این است که در اکثر دولت‌های بعد از انقلاب اسلامی، آموزش در اولویت نیست.


* افرادی مانند کاظمی در آموزش و پرورش زیادند؛ او قبلا مدیرکل آموزش و پروش خراسان بوده، بعد معاون پرورشی وزارت شده است. این رزومه را خیلی از مدیران دارند. آنچه مهم است کارنامه ایست که افراد از خودشان نشان داده اند.


* او معیار تشخیص مدیر موفق از ناموفق را کاهش شکاف بین اداره و مدرسه و تقویت اعتماد عمومی به آموزش و پرورش خوانده و می‌گوید: من در بسیاری از نشست‌های خبری آقای کاظمی حضور داشتم . فکر می کنم علیرضا کاظمی نمی‌تواند این مسئولیت را درست انجام دهد. ایشان به عنوان معاون تربیتی، شخصیت دگمی داشت.

پورسلیمان به یک گفت و گوی خود با کاظمی در سال ۹۷ اشاره کرده و می‌گوید: او شخصیتی تحول خواه و منعطف نیست. ایشان معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش بود. در آن زمان از او درباره برنامه پرورشی و تربیتی سوال کردم. نتیجه اینکه برای من روشن شد ایشان نقدپذیر و تحول خواه نیست. تفکر نقادانه دریچه‌ای به آموزش و پرورش تحول گراست و ایشان چنین دیدگاهی ندارد.


* او با اشاره به برنامه ۲۶ صفحه‌ای کاظمی برای آموزش و پرورش هم می‌گوید: این برنامه، تکرار برنامه وزرای قبلی است. نکته مهم و قابل توجه آن، مساله تشکیل سازمان نظام معلمی است.

به گفته پورسلیمان به دلایل مختلف، کاظمی قادر به تشکیل این سازمان که یک دهه است طرح آن روی زمین مانده، نخواهد بود.

او گفته: کسی که چنین وعده‌هایی می‌دهد باید پیشینه و عملکردش روشن باشد. در صحبت‌های کاظمی در دوره‌های قبل و اخیر، اظهارنظر مشخصی در این زمینه نمی‌بینید.


* او با اشاره به برنامه ۲۶ صفحه‌ای کاظمی برای آموزش و پرورش هم می‌گوید: این برنامه، تکرار برنامه وزرای قبلی است. نکته مهم و قابل توجه آن، مساله تشکیل سازمان نظام معلمی است.

به گفته پورسلیمان به دلایل مختلف، کاظمی قادر به تشکیل این سازمان که یک دهه است طرح آن روی زمین مانده، نخواهد بود.

او گفته: کسی که چنین وعده‌هایی می‌دهد باید پیشینه و عملکردش روشن باشد. در صحبت‌های کاظمی در دوره‌های قبل و اخیر، اظهارنظر مشخصی در این زمینه نمی‌بینید.


* پورسلیمان ابراز امیدوار کرده که پزشکیان در تصمیم خودش برای وزیر آموزش و پرورش تجدید نظر کند. او می‌گوید در غیر این صورت رئیس جمهور بخشی از سرمایه اجتماعی اش را از دست می‌دهد.

به گفته او، افرادی مانند بطحایی و فانی که از کاظمی حمایت می‌کنند که هر دو وزرای ناکامی بودند و از وزارت آموزش و پرورش برکنار شدند. ما نمی خواهیم کاظمی هم استیضاح یا برکنار شود. ما می خواهیم کسی وزیر شود که بتواند ۴ سال کار کند.

#پی_نوشت
یعنی هنوز هم امید دارید یک فرد متخصص وکاردان وزیر آموزش وپرورش شود ! اگر الویت بندی صف داشت آپ ته صف هم نبوده ونخواهد بود سیاست چندین ساله آن را نشان داده پس به دنبال چه می گردید ؟ در این دیگ(آپ)دیگر هیچ آبی گرم نمی شود ⁉️⁉️⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چهارشنبه ۲۴ مردادماه اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان استان بوشهر در شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر بوشهر حاضر شدند.


آقایان :
#محمود_ملاکی
#اصغر_حاجب
#عبدالرضا_امانی‌فر
و #محسن_عمرانی
پیش تر در دادگاه انقلاب بوشهر به دو سال حبس همراه با مجازات های تکمیلی بابت اتهام اقدام علیه امنیت از طریق فعالیت در تشکل کانون صنفی معلمان استان بوشهر و برگزاری تجمع اعتراضی محکوم گردیده بودند.
🔺بنا به اطلاعات رسیده به کانون صنفی، در این جلسه متهمان با حضور وکیل خود اقدام به دفاع در برابر اتهامات وارده نمودند.

📌 #کانون_صنفی_معلمان_استان_بوشهر امیدوار است قضات دادگاه پرونده این چهار فعال صنفی را مختومه نموده و با اینکار زمینه رشد جامعه مدنی را فراهم نمایند.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 #بیانیه انجمن صنفی معلمان #فارس در حمایت از #اعتصاب_پرستاران در استان فارس

در هفته اخیر تصاویری از بیمارستان های #شیراز در پی اعتصاب دسته جمعی کادر درمان دیده شد که فعالیت این مراکز درمانی را تعطیل کرد. این چندمین اعتصاب و اعتراض پرستاران در سال‌های اخیر می باشد.
در پی آن، این اعتصاب در روزهای ٢١ تا ٢۴ مرداد ماه سال جاری به دیگر  بیمارستان های استان در شهرهای
#فسا، #جهرم، #لامرد، #آباده و #نورآباد_ممسنی کشیده شد که همزمان خواهان مطالبات حقوقی و شغلی خود بودند.

🔺از دلایل عمده اعتصاب #کادر_درمان

١- اجرا نشدن فوق العاده خاص
٢- عدم پرداخت به موقع مطالبات
٣- تداوم اضافه کاری با توجه به شرایط سخت و حساس شغل پرستاری
۴- عدم تحقق مطالبات صنفی و معیشتی

#پرستاران، #معلمان و همه #اقشار_جامعه نیاز به یک فضای آرام و زندگی بی دغدغه دارند تا به خوبی و در کمال آرامش از عهده مسئولیت خطیر خود برآیند و بر کیفیت کارشان افزوده شود.
این حق قانونی هر شهروندی ست که از حداقل های زندگی یعنی #حق_معیشت برخوردار باشد.

📌انجمن صنفی معلمان فارس به نمایندگی از معلمان این استان حمایت خود را از پرستاران زحمتکش فارس و سراسر کشور اعلام می کند و اعتراض آنها را کاملا قانونی می داند.

#حق_اعتراض
#حق_معیشت
#درمان_رایگان
#آموزش_رایگان
#کارگر_دانشجو_معلم_پرستار

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
گزارش کوتاهِ یک تجربه

🖊️ رضا امیدی / پژوهشگر سیاست‌گذاری اجتماعی

در اوایل دهۀ ۱۳۹۰ در سه پروژۀ ترویج کتابخوانی در مدارس ابتدایی مشارکت داشتم:
۱. راه‌اندازی و تجهیز کتابخانۀ مدرسه،
۲. ایجاد کتابخانۀ کلاسی، ۳. واردکردن کتاب‌های غیردرسی به برنامۀ کلاسی. در این میان، سومی بسیار تأثیرگذارتر بود. در ادامه مختصری دربارۀ این تجربه توضیح می‌دهم.

کار از سال ۱۳۹۰ شروع شد و تمرکز بر دانش‌آموزان کلاس‌های چهارم و پنجم ابتدایی در مناطق روستایی و شهرهای کوچک بود (آن زمان هنوز دورۀ ابتدایی ۶ ساله نشده بود). اولین گام شناسایی معلم داوطلب بود؛ معلمی که خود دغدغه و علاقه داشته باشد و بتواند عاملیت کار را برعهده گیرد. خود معلم‌ها، همکاران دیگرشان را که مایل به همکاری در پروژه بودند، معرفی می‌کردند. سپس با مدیر مدرسه هماهنگ می‌شد. گاه حتی مدیر مدرسه لازم می‌دید که ادارۀ حراست آموزش‌وپرورش کتاب‌ها را تأیید کند.

در گام دوم به تعداد دانش‌آموزانِ کلاس، کتاب‌های غیردرسی با عنوان‌های متفاوت و در حوزه‌های متنوع تاریخ، ادبیات، علمی، داستان، محیط‌زیست، دینی، و ... با مشاوره‌ گرفتن از متخصصان کتاب کودک تهیه می‌شد. برای مثال، برای یک کلاس ۳۵ نفره، ۳۵ عنوان کتاب متفاوت تهیه می‌شد و در اختیار معلم قرار می‌گرفت. معلم، این کتاب‌ها را وارد برنامۀ کلاس می‌کرد. هر دانش‌آموز هر هفته یک کتاب را انتخاب می‌کرد و در هفتۀ بعد کتاب‌ها دست‌ به‌ دست می‌شد. به این ترتیب، هر دانش‌آموز در یک کلاسِ ۳۵ نفره در طول سال تحصیلی دستکم ۳۵ عنوان کتاب غیردرسی می‌خواند.

معلم‌ها به‌طور مقطعی و داوطلبانه از مشاهدات‌شان می‌گفتند، دربارۀ: کتاب‌هایی که بیشتر خوانده می‌شود، بازۀ زمانی مطالعه، میزان علاقه‌مندی دانش‌آموزان، حوزه‌های موردعلاقه، و غیره. برخی معلم‌ها گاه برنامه‌های جنبی تدارک می‌دیدند. برای مثال، با دانش‌آموزان به محیط‌های تاریخی یا تفریحی بیرون از مدرسه می‌رفتند، دربارۀ کتاب‌ها گفتگو می‌کردند، دورهمی‌های کتابخوانی در بیرون از مدرسه ترتیب می‌دادند، یا براساس کتاب‌ها یک اقدام جمعی نظیر نمایشگاه نقاشی، فعالیت محیط‌زیستی، بازدید از یک مکان تاریخی یا طبیعی، و ... تدارک می‌دیدند.

این کار در سال ۱۳۹۰ از یک کلاس درس در یک مدرسۀ روستایی در شرق استان هرمزگان شروع شد و تا سال ۱۳۹۱ به حدود ۴۰ کلاس درس در استان‌های هرمزگان و بوشهر گسترش پیدا کرد.
مهم‌ترین یافته‌هایی که معلم‌ها از تأثیر پروژه بر دانش‌آموزان به آن اشاره می‌کردند عبارت بودند از:
۱. بهبود وضعیت املاء،
۲. افزایش دامنۀ لغات،
۳. افزایش تمایل دانش‌آموزان به بحث و گفتگو در کلاس،
۴. افزایش قوۀ تخیّل.


📌 #پی‌_نوشت: چنین طرح‌هایی به شیوه‌های مختلف در مناطق مختلف کشور توسط افراد و گروه‌های مدنی و خیریه‌ها در حال اجرا است. اما واقعیت این است که نمی‌توان چنین طرح‌هایی را در سطح ملی و از طریق وزارت آموزش‌و‌پرورش پیش برد، چه‌بسا به ضد خود تبدیل شود.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 نوبت به تدریس ورودی‌های ۱۴۰۰ رسید! / آیا کمبود معلم باید از طریق تدریس ورودی‌های ۱۴۰۰ رفع شود؟

🔺داستان تدریس همراه با یادگیری دانشجومعلمان از سال 1398 آغاز شد جایی که وزرات آموزش و پرورش روزهایی سختی را من باب مسئله کمبود معلم را می‌گذراند و در کلاس‌های درس کسی را برای تعلیم و تربیت نداشت و در همان جا یک راه حل چالش برانگیز را امتحان کرد. بله، استفاده از دانشجویانی که سال آخر دانشجویی­‌شان را می گذراندند و هنوز یک سال از تحصیلشان باقی مانده بود و تدبیری که برای این دانشجویان اندیشه شد همان آموزش مجازی و برگزاری امتحانات به صورت حضوری بود.

🔺در سال 99 اوضاع کمی پیچیده شد چرا که در تابستان بخشنامه ی مشخصی درباره حضور دانشجومعلمان در مدارس منتشر نشده بود، چه دانشجو و چه دانشگاه همگی چشم انتظار بودند، اما در نهایت با گذشتن چند روز از سال تحصیلی و فشار بیش از حد مدارس به دلیل نبود معلم، مجدداً آموزش و پرورش از دانشگاه فرهنگیان کمک خواست اما این‌بار سخت گیرانه تر ، چرا که تعدادی از دانشجومعلمان تمایلی به حضور در مدارس در سال سوم آموزش خود نداشتند اما این‌بار آموزش و پرورش با کسی شوخی نداشت و عدم حضور عواقب سنگینی را در پی دانشجومعلمان به همراه داشت و...

برای ورودی های 1400 هم دور از انتظار نبود که در سال سوم آموزش خود تدریس داشته باشد که این مسئله به حقیقت پیوست چرا که در 6 مرداد ماه وزارت اموزش و پرورش طی بخش­نامه ای از حضور دانشجومعلمان ورودی 1400 در مدارس خبر داد.
متن بخشنامه بدین شرح است:
طبق مصوبه با شماره نامه د/۵٠٠٠٠/٨٣٣٢/٣٣٠ در تاریخ ١۴٠٣/٠۵/٠٣
باتوجه به اینکه در مهرماه سال 1403 آموزش و پرورش برخی استان ها با کمبود معلم مواجه می شوند و احتمال دارد تعدادی از دانشجو معلمان ورودی سال 1400 نیز به ناچار تدریس داشته باشند.
نظرات صاحب نظران درباره تدریس ورودی ها در حین آموزش گوناگون است و در نهایت باید دید آموزش و پرورش با همین رویه خود برای کمبود معلم ادامه می دهد یا تدبیر بهتری می اندیشد.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
2024/09/29 13:27:42
Back to Top
HTML Embed Code: