Telegram Web Link
🔴 #حمایت گروه تلگرامی چالش صنفی معلمان ایران از کمپین آزادی #رسول_بداقی معلم زندانی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهاتان زخمدار است
با ریشه چه می کنید؟

گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای
پرواز را علامت ممنوع می زنید
با جوجه های نشسته در آشیانه چه می کنید؟

رسول بداقی از چهره های شناخته شده جنبش معلمان ایران است که به جرم دفاع از آموزش رایگان و اجرای عدالت آموزشی بارها با تحمیل احکام ظالمانه و غیر منصفانه به حبس های دراز مدت محکوم شده است.

در سال ۸۸ بازداشت و از کار #اخراج شد. هفت سال بدون یک ساعت مرخصی زندانی شد.

مجدد در اردیبهشت ۱۴۰۱ دستگیر و زندانی شد، با اینکه بیشتر از دو سال از زندانش می گذرد به جز ۴ روز مرخصی همچنان از مرخصی محروم مانده است.

سختیها را به جان خرید، ولی امیدوارتر از همیشه بر سر عهد خود ایستاد، بعد از آزادی بیشتر از گذشته برای بهبود یگانه متولی تعلیم و تربیت آیندگان تلاش می کرد، معلمی دغدغه مند و لبریز از عشق به دانش آموزان و غمخوار کودکان کار، یار و یاور هم قطارانش و کنشگری صادق که سالیان زیادی از عمر خود را وقف خدمت و تلاش در جهت آینده ایی بهتر برای کودکان و معیشتی شایسته برای معلمان ایران نمود.

مگر این معلم رنجدیده چه جرمی مرتکب شده جز تلاش در جهت اعتلای آموزش و پرورش فرزندان کشور و ارتقای معیشت و منزلت جامعه فرهنگیان کشور؟

کانال تلگرامی #چالش_صنفی_معلمان_ایران ضمن محکوم کردن احکام ناعادلانه ایی که بر رسول بداقی تحمیل شده است، حمایت خود را از کمپین آزادی این معلم زندانی اعلام و خواهان پایان دادن به حبس این فعال صنفی فرهنگیان می باشد.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
𝗧𝗵𝗲 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗯𝗲𝘁𝘄𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗿𝗲𝗮𝗺𝘀
   𝗮𝗻𝗱 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗶𝘀 𝗰𝗮𝗹𝗹𝗲𝗱 ‘𝗮𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻’

فاصله رويا و واقعيت 'عمل' نام داره.🌪


@kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 احتمال برگزاری مرحله تکمیل ظرفیت آزمون استخدام آموزگاری/ نتایج اعتراضات تا پایان مهرماه اعلام خواهد شد!

👤 معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره روند بررسی اعتراضات گفت:

🔺برخی افراد به نتایج نهایی آزمون استخدام آموزگار اعتراض داشته و خواستار بررسی مجدد نمرات هستند.

🔺داوطلبان معترض باید اعتراض خود را در سامانه کارا ثبت کنند، نتایج ارزیابی تکمیلی در سامانه ثبت شده است همچنین افراد اسناد و مدارک خود را در زمان مقرر بارگذاری کرده‌اند و اکنون این موارد مجدد بررسی خواهد شد.

🔺داوطلبان پذیرفته نشده در آزمون آموزگاری تا 6 مرداد برای ثبت اعتراض خود فرصت دارند و پس از آن پرونده آنها و امتیازات کسب شده بررسی خواهد شد.

🔺هر داوطلب در کانون‌های ارزیابی توسط 8 نفر ارزیابی و بررسی شد و در این مرحله اعلام کردیم اگر فردی به روند ارزیابی اعتراض دارد ثبت کند.

🔺نتیجه اعتراضات تا پایان مهر ماه اعلام خواهد شد.

🔺آیا این آزمون تکمیل ظرفیت خواهد داشت؟ طریفی حسینی درباره تکمیل ظرفیت آزمون استخدام آموزگاری گفت: برای تکمیل ظرفیت باید از سازمان اداری و استخدامی مجوز بگیریم البته اکثر ردیف‌های استخدامی تعیین تکلیف شده و تعداد محدودی باقی مانده است.

🔺تکمیل ظرفیت برای آزمون آموزگاری در مواردی همچون خالی ماندن سهمیه‌ها و جنسیت مرد است و اگر بتوانیم مجوز استفاده از سهمیه‌ها برای گروه آزاد را دریافت کرده و جنسیت را تغییر دهیم، تکمیل ظرفیت برگزار خواهد شد البته تکمیل ظرفیت از میان افرادی است که در ارزیابی تکمیلی حضور داشتند.

🔺حدود 6 هزار ظرفیت خالی مانده است که 4800 نفر مربوط به افراد رد شده در گزینش یا کد 19 است.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 عمل جمعی، قدرت اجتماعی را تقویت میکند.


🔺عضویت در یک انجمن‌‌ صنفی، سندیکا، جمعیت، تشکل، اتحادیه، شورا و یا هر گروهی که برای یک منفعت جمعی تشکیل شده است حق شهروندی شماست. هرچقدر شهروندان یک جامعه در این نهادهای مدنی فعال‌تر باشند، جامعه‌ بیشتر به سمت دموکراسی حرکت می‌کند.

🔺فارغ از اینکه حکومت ایران به قوانین خود پایبند است یا خیر، همه ما براساس ماده ۲۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی، حق عضویت یا تشکیل یک #سازمان_مردم‌_نهاد در حوزه‌های مختلف همچون، #انجمن‌های_صنفی #محیط_زیست #حقوق_کودک #حقوق_زنان و … را داریم.

🔺علاوه بر این، ایران متعهد به اجرا مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق بین‌المللی است. براساس ماده ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده ۲۱ و ۲۲ میثاق بین المللی حقوق مدنی سیاسی همه شهروندان می‌توانند آزادانه به صورت رسمی یا حتی بدون ثبت رسمی، سازمان‌های مدنی را در راستای تحقق اهداف و علایق مشترک‌شان به صورت مسالمت‌آمیز تشکیل دهند و در چارچوب قانون در آن فعالیت کنند.

🔺این بدان معناست که شما حق دارید هر زمان که بخواهید عضو یکی از یک سازمان‌ مدنی شوید یا با تعدادی از هم‌فکرانتان برای تحقق یک هدف خاص که منفعت عمومی را در پی دارد یک انجمن را تاسیس و در آن فعالیت کنید.

🔺اما جمهوری اسلامی با تصویب قوانین عادی همچون «کمیسیون ماده ۱۰ احزاب» تشکیل‌ این نهاد‌های مدنی را محدود و آسیب زیادی به آنها وارد کرده است.

🔺فعالیت و گسترش این نهادهای مدنی علاوه بر اینکه آگاهی مردم را بالا می‌برد، جامعه را به سمت دموکراسی حرکت می‌دهد.

🔺فرقی ندارد که شما در مکان خاصی گرد هم بیایید یا به صورت آنلاین فعالیت کنید،‌ مهم ماهیت فعالیت گروهی شما و قدم برداشتن در مسیری برای ایجاد تغییرات مثبت در جامعه است.

#حق_آزادی_انجمن‌ها
#حق_آزادی_تشکل‌ها
#حق_اعتراض
#مطالبه‌گری
#مطالبه

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
اگر انسانی بیش از دیگران بداند، تنها می شود!

این شما هستید که انتخاب می کنید سکوت کنید و در جمع باشید یا حقایق را بیان کنید و تنها باشید.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کمپین سازی؛ چرا و چگونه؟ (1).pdf
286.2 KB
🔴 کمپین سازی چرا و چگونه؟

🔺کمپین چیست و چرا مهم است

🔺هدف از ایجاد کمپین چیست

🔺مراحل ده گانه ساخت کمپین

🔺فواید ده گانه کمپین سازی

🔺نکات ده گانه که در ساخت و اجرای کمپین می بایست به آن توجه کرد


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 شیوه نامه بازنشستگی معلمان در سال ۱۴۰۳

♦️با توجه به اعلام نیاز وزارت کارمندان و معلمان شاغل در صورت دارا بودن شرایط بازنشستگی اجباری می‌توانند در سال ۴۰۳ بازنشسته شوند
بر این اساس:

1⃣ بازنشستگان دارای مدرک تحصیلی کاردانی و پایین‌تر به شرط دارا بودن حداقل ۳۰ سال خدمت #بلامانع است.

2⃣ دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی با ۳۰ سال خدمت و ۶۰ سال هر دو با هم می‌توانند بازنشسته شوند دارند.

3⃣ دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد با ۳۵ سال خدمت و ۶۵ سال هر دو با هم می‌توانند بازنشسته شوند.

4⃣ بازنشستگان پیش از موعد بانوان تا اطلاع ثانوی
#ممنوع است.

5⃣ همکارانی که به دلیل بیماری توان ادامه خدمت را ندارند با تکمیل و تایید فرم کمیسیون پزشکی استان و دستور مدیر کل محترم در شهریور ماه تصمیم‌گیری به عمل خواهد آمد.

6⃣ استمرار خدمت کلیه دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر که شرط سنوات خدمت را دارند اما فاقد شرط سنی هستند بلامانع است.


توضیحات تکمیلی:

اگر همکاری با مدرک لیسانس ۳۰سال خدمت کرده و به ۶۰ سال نرسیده باشد درصورت #موافقت آموزش و پرورش #می‌تواند بازنشسته  شود اما اگر آموزش و پرورش موافقت #نکند #نمی‌تواند بازنشسته  شود.

🔺اگر همکاری با مدرک فوق لیسانس ۳۰سال را تمام کرده و ۶۵ سال سن را تمام #ننموده است در صورت #موافقت آموزش و پرورش #می‌تواند بازنشسته شود در صورتی که به ۶۵ سال #نرسیده اگر آموزش و پرورش #موافقت_نکند_نمی‌تواند بازنشسته شود.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅در پی اخراج‌ گسترده معلمانِ معترض، مجلس درباره کمبود معلم به دولت هشدار داد.

گزارش: رادیو زمانه

کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید به‌دلیل کمبود معلم، آموزش و پرورش امسال «به‌طور قطع» دچار بحران خواهد شد. مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید ایران با کمبود ۱۷۶ هزار معلم روبه‌رست. این در حالی است که هزاران مدیر و معلم با پرونده‌سازی اخراج شده‌اند.
علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در نامه‌ای به محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری نسبت به کمبود معلم در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ هشدار داد.
منادی سفیدان در این نامه ضمن بیان این‌که پیش از این نیز نسبت به «بحران» موجود هشدار داده شده بود اما به آن توجهی نشده، دلایل کمبود نیرو در وزارت آموزش و پرورش را عنوان کرده است.
جمعیت دانش‌آموزی دست‌کم تا سال ۱۴۰۸ افزایشی خواهد بود و در سال ۱۴۰۳ شمار دانش‌آموزان به بیش از ۱۷ میلیون نفر می‌رسد اما در چنین شرایطی از یک سو «خروج خدمت از طریق بازنشستگی» و از سوی دیگر «کاهش چشمگیر پذیرش دانشجو معلم متعهد خدمت» کشور را با بحران کمبود معلم مواجه کرده است.
رئیس کمیسیون آموزش همچنین به وضعیت معلمان حق‌التدریس اشاره کرده و گفته است «نرخ حق‌التدریس به حدی نازل است که معلمان رغبتی به تدریس با شرایط حق‌التدریس ندارند» و از بین معلمان شاغل کمتر از ۸۰ هزار نفر حاضر به همکاری با آموزش و پرورش به‌شکل حق‌التدریسی شده‌اند، در حالی‌که دست‌کم به ۲۰۰ هزار نفر معلم حق‌التدریس نیاز است تا «بحران مدیریت شود».
علیرضا منادی سفیدان گفت «اعطای مشوق» به معلمانی که در شرایط بازنشستگی قرار دارند برای ادامه همکاری خود و بستن قرارداد کار ۹ ماهه یا ۱۲ ماهه با نیروی خرید خدمات در وزارت آموزش و پرورش می‌تواند بحران را حل کند. با این حال او از چگونگی تأمین بودجه در این زمینه‌ها در حالی‌که آموزش و پرورش از پرداخت حقوق معلمان نیز ناتوان است چیزی نگفته است.

اخراج گسترده معلمان

رئیس کمیسیون آموزش مجلس حتی اشاره‌ای هم به اخراج گسترده معلمان به‌ویژه پس از جنبش #زن_زندگی_آزادی نمی‌کند. در آن دوران در اولین روزهای بازگشایی مدارس، اعتراضات سراسری به کلاس‌های درس هم رسید و هزاران دختر و پسر نوجوان به آن پیوستند. واکنش مسئولان آموزش و پرورش بازداشت، تهدید و برخوردهای سخت بود. در چنین شرایطی هزاران مدیر و معلم، از دانش‌آموزان خود پشتیبانی کردند و با مردم معترض همصدا شدند اما ماه‌ها بعد نتیجه همبستگی خود با جنبش اعتراضی را با بازداشت، حکم اخراج، کسر رتبه، کسر حقوق، انتقال اجباری، تعلیق اجباری از تدریس و بازنشستگی اجباری و احضار به کمیته تخلفات اداری و کمیته انضباطی دریافت کردند.

پیش از آن نیز فعالان صنفی معلمان که به‌شکل منظم برای بهبود شرایط معیشتی خود ماه‌ها دست به اعتراضی سراسری زده بودند، یا اخراج و یا بازداشت شدند. در همین دو ماه گذشته، چندین معلم در استان کردستان با احکام اخراج، آماده به خدمت و بازنشستگی اجباری مواجه شده‌اند.

در سال تحصیلی جدید کمبود ۱۷۶ هزار معلم وجود دارد و علاوه بر آن پیش‌بینی می‌شود حدود ۷۲ هزار معلم تا مهرماه سال جاری بازنشسته شوند که این امر تأمین نیروی انسانی را برای وزارت آموزش و پرورش سخت‌تر خواهد کرد.

مرتضی نظری، رئیس سابق مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش اما یکشنبه ۲۴ تیر در گفت‌وگو با روزنامه «اعتماد» از اخراج و تنبیه ۲۰ هزار مدیر مدرسه در دولت سیزدهم خبر داد و تأیید کرد که «برای معلمان منتقد، پرونده انضباطی تشکیل می‌دهند».
این روزهای آخر دولت سیزدهم، قلم‌ها در وزارت آموزش و پرورش شتابان در کار امضاست پای حکم انتصاب‌هایی که نان استخدام مادام‌العمر برای وابستگان دولت سیزدهم تأمین کند.
به‌گفته نظری در سال جاری بیش از ۷۰ هزار معلم خانه‌نشین شدند و «برای جایگزینی آن‌ها چاره‌اندیشی نشده و هنوز معلوم نیست که در سال تحصیلی جدید، قرار است کلاس‌های بدون معلم با کدام نیروی کیفی پر شود»
.
وزارت آموزش و پرورش بزرگترین دستگاه اجرایی کشور است که حدود ۴۵ درصد نیروی انسانی قوه مجریه در این وزارتخانه جمع شده است. این وزارتخانه در کنار کمبود معلم، با کسری بودجه هم مواجه است.
براساس بودجه ۱۴۰۳، وزارت آموزش و پرورش با احتساب ردیف‌های متفرقه‌ اعمال نشده در مجموع ۲۷۸ هزار میلیارد تومان بودجه دریافت می‌کند. این رقم نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش سهمی معادل ۹,۸۳ درصد از منابع بودجه عمومی کشور دارد. براین اساس، رقم مورد نیاز برای پرداخت حقوق کارکنان این وزارتخانه در لایحه بودحه با کاهش ۳۵,۵ درصدی روبه‌رو شد.
@kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کانال چالش صنفی معلمان ایران
📌 کنوانسیون عدم #تبعیض در آموزش و پرورش ماده 9️⃣ 🔺هیچ قید و شرطی برای این کنوانسیون مجاز نیست. #کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 https://www.tg-me.com/kchaleshFI
📌 کنوانسیون عدم #تبعیض در آموزش و پرورش

ماده 1️⃣0️⃣

🔺
این کنوانسیون در کاهش حقوقی که افراد یا گروه ها ممكن است به موجب توافق های منعقده بین دو یا چند کشور از آنها برخوردار باشند، در شرایطی که چنین حقوقی با نص صریح یا روح این کنوانسیون تضاد نداشته باشد، تاثیری ندارد.


#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 #پخشان_عزیزی زندانی سیاسی کورد به #اعدام محکوم شد.


🔺پخشان عزیزی، روزنامه‌نگار، مددکار اجتماعی و زندانی سیاسی کُرد محبوس در زندان اوین که به تازگی از برقراری تماس تلفنی و برخورداری از حق ملاقات حضوری، محروم شده است، توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران از بابت اتهام "بغی" به اعدام محکوم شد.

#نه_به_اعدام


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 آموزش و پرورش و سیاست یک بام و دوهوا

علی ابراهیم زاده- نقده

🔺چندی پیش وزیر محترم آموزش و پرورش پس از جلسه هیات دولت اذعان داشتند که در دوران مدیریت خود شاهد مهاجرت معکوس از دستگاه‌های دیگر به شغل معلمی بوده است.
مراد صحرایی مدعی شد مساعد بودن شرایط معلمان باعث شده بسیاری مشتاق پیوستن به این شغل شده‌اند.
در پی همین اظهار نظر شیوه نامه جدیدی را ارسال کردند که طبق آن، وزارت #بالاجبار می خواهد معلمان را تا ۶۵ سالگی و کسب ۳۵ سال خدمت به کلاس درس بکشاند.

🔹حال سوال این است چگونه این دو قضیه متناقض را می توان از زبان یک وزیر شنید.
از یکسو مدعی است که آموزش و پرورش آنقدر گل و بلبل است که همه ی کارمندان دولت آرزویشان این است که قدم در آموزش و پرورش نهند و از سوی دیگر خود سیستم بالاجبار می خواهد معلمان را به استمرار خدمت بدلیل کمبود نیرو وادارد.
جناب آقای صحرایی فارغ از اینکه جایگاه عدالت آموزشی در دولت سیزدهم فدای سیاستهای نادرست وزارت گردیده و سال قبل با ۳۰۰ هزار و امسال با ۱۷۶ هزار کمبود نیرو، به استقبال سال جدید می رویم، شما چگونه و بر اساس چه مبنای حقوقی می خواهید معلمی را که ۳۰ سال خدمتش را تمام کرده به پای تخته بفرستید. شما در همین ۳ سالی که گذشت و آبرویتان را کرونا بازخرید فرصت داشتید تا نیرو جذب کنید.
چرا با انواع برنامه ها این وضعیت را مدیریت نکردید و حالا با ۱۷۶ هزار کلاس بدون معلم می خواهید سال تحصیلی جدید را به وزیر جدید بسپارید.

برای یادآوری به اکیپ جدید آموزش و پرورش جهت نیفتادن در تور مرادصحرایی نکاتی را برای مدیریت بحران آموزش و پرورش در خصوص نیروی انسانی یادآور می شوم.

۱. جذب دو برابری دانشجومعلمان در سال جدید
۲. دادن اضافه تدریس به دانشجومعلمان سال ۳ به بعد
۳. پاداش بازنشستگان سال جدید را داده و پس از آن، ایشان را مخیر به ماندن یا رفتن بکنند. ضمنا پاداش سالهای بعد نیز همانند آنچه در خصوص ایثارگران صورت گرفت برای بقیه نیز داده شود.
۴. جذب بازنشستگان دارای سن کمتر از ۶۰ سال و قرارداد ۵ ساله با آنها با حقوق مکفی به همراه پاداش آن سالها.

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
💢 موضوع طرح دوفوریتی رفع فلیترینگ فضای مجلس را متشنج کرد

🔸 به دنبال ادعای نماینده بوکان در خصوص عدم رسیدگی به طرح دو فوریتی وی پیرامون رفع فیلترینگ دقایقی فضای مجلس متشنج شد.

.
محمدقسیم عثمانی در اخطاری درجلسه علنی مجلس:
🔹 از نمایندگان تقاضا دارم به صحبت‌های بنده گوش کنند چرا که دردی که بنده امروز دارم درد فردای شما هست. من طرحی دو فوریتی تهیه و تقدیم هیات رئیسه کردم. این طرح تمام مراحل خود را طی کرده است اما آقای قالیباف این طرح را وتو کردند. با چه حقی این کار را انجام دادید؟ آقای قالیباف شما به قرآن سوگند یاد کردید که آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی را رعایت کنید.
نماینده مردم بوکان در مجلس:
🔹مگر هیات رییسه نباید آیین‌نامه مجلس را رعایت کند. اگر من به عنوان نماینده مردم نتوانم صحبت کنم چه کسی باید حرف مردم را بزند؟ آقای قالیباف  فکر می‌کنید مصلحت اندیش هستید؟ چرا به آیین‌نامه عمل نمی‌کنید؟ بنده با همه دوستان هیات رئیسه صحبت کردم و گفتند که مراحل این طرح طی شده است چون طرح رفع فلیترینگ است اجازه نمی‌دهید در دستور کار قرار گیرد. مگر همه از رفع فلیترینگ صحبت نمی‌کردید؟ چرا طرح بنده را وتو می‌کنید؟ این اقدامات را نکنید به خدا به نفع کشور نیست.
🔹پس از پایان توضیحات نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تعدادی از نمایندگان که از طرفداران رئیس مجلس بودند، اطراف صندلی محمدقسیم عثمانی تجمع کرده و به بحث با او پرداختند. در نهایت با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی این بحث خاتمه یافت.

کانال چالش صنفی معلمان ایران:

https://www.tg-me.com/kchaleshFI
💢 اگر می خواهید واکنش معلمان را به بخشنامه بازنشستگی ببینید؛ خشمگینند.

موج مخالفت با بازنشستگی همکاران به شدت افزایش یافته است و از سراسر کشور خبر می رسد به دلیل ورشکستگی صندوق های بازنشستگی؛ دستگاه آموزش و پرورش درصدد حیله ای با تفسیر رای از برنامه هفتم است.

طبق یک بخشنامه با امضای فرهادی و مصاحبه صحرایی؛ اکثر همکارانی که الان حدود ۵۵ سال با سابقه حدود ۳۵ سال خدمت کردند؛اگر اداره موافقت نکند؛ نمی توانند بازنشسته شوند! و  تنها راه تشکیل پرونده بیماری است.

معلمان زمان استخدام؛ قبول کردند که 30 سال کار کنند و نه بیشتر و می بایست ادامه فعالیت با رضایت مستخدم و تایید اداره مربوطه باشد...
کلمه اجبار و باید را نمیتوان اضافه کرد ...

کارزار 👇👇

https://www.karzar.net/93628


همه باهم یکصدا باشیم
کسی را بالاجبار نمی‌توانند، نگه دارند ...

کانال چالش صنفی معلمان ایران:

@kchaleshFI
🔴 #مریم_دریسی، بابت تحمل یک‌سال حبس به زندان #کازرون فراخوانده شد


مریم دریسی، مهر ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در #شیراز بازداشت و در آبان‌ماه همان سال، با تودیع وثیقه آزاد شد. سپس توسط شعبه ۱۰۲ دادگاهی کازرون با اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک‌سال حبس محکوم شد.

ایشان در آذرماه همان سال بابت اتهامات «اخلال در نظم عمومی» و «کشف حجاب»، به تحمل یک‌ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد و توسط شعبه ۱۰۲ همین دادگاه، از بابت اتهامات «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام»، به سه سال حبس محکوم شد. دریسی بعد از تحمل ۹ ماه حبس از #زندان_عادل‌آباد با پابند الکترونیکی آزاد شد.

دریسی در حساب اینستاگرام خود نوشته است:
«حکم را نوزدهم اسفند بهم ابلاغ کردند. به خاطر انتشار تصویر بی‌حجابم کنار ساحل و چند تا استوری در حمایت از #زینب_جلالیان و چند زندانی سیاسی دیگه.»

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چرا #اصلاح‌طلبان خطرناک‌ترند؟

#یادداشت_روز ، ۳ مرداد ۱۴۰۳

🔺تجربه زیسته ما از حاکمیت، نشان‌دهنده این واقعیت است که اصلاح‌طلبان برای کنشگری سیاسی، صنفی و مدنی بسیار خطرناک‌ترند. در واقع، یک قاعده در این چند دهه وجود دارد که مطابق آن ورود اصلاح‌طلبان فضا را مه‌آلود می‌کند و تالی آن این است که مبارزه جدی و #موضوع‌گیری‌های_اصولی به سستی و رکود می‌گراید. این فضا معمولا خطرناک‌تر از فضای سرکوب عریان است. زیرا در فضای سرکوب تکلیف کنشگران حوزه‌های مختلف مشخص است: یا مبارزه می‌کنند یا نمی‌کنند. ولی با ورود اصلاح‌طلبان معمولا فضا ابری و #مرزبندی‌ها مغشوش می‌شود. در این فضا بسیاری از کنشگران، هزینه‌داده‌ها و زندان‌رفته‌ها در تردید فرو می‌روند و یک پا در هوا می‌مانند. اسامی افراد مشهوری و نامشهوری زیادی را می‌توان لیست کرد که در فضای انتخاباتی اخیر بیانیه حمایت دادند یا در فضاهای واقعی و مجازی به این استدلال روی آوردند که این بار هم می‌رویم تا فلان طیف خطرناک نیاید و سپس مبارزه خود را ادامه می‌دهیم. از یوسف اباذری تا کیوان صمیمی. از دوستان صنفی خودمان تا دیگرانی که تا دیروز گذار از جمهوری اسلامی را تنها چاره کار می‌دانستند.
اگر نگاهی گذرا به بیانیه‌ها و سخنان و استدلال‌های اولیه این افراد بیندازیم، تردید در آنها موج می‌زند. هرچند همین‌که پا در این میدان گذاشتند، ظاهرا دچار #دوگانگی_شناختی شده و بر این قاعده، به آنچه انتخاب کرده بودند، هر روز بیشتر پای فشردند. در واقع، اکثر آنها - اگر آنهایی که در جستحوی منافع خویش بودند را جدا کنیم - ابتدا با تردید و چه کنم وارد این میدان شدند و سپس …
این همان فضای خطرناکی‌ست که پیش پای کنشگران پهنه‌های مختلف گسترده می‌شود. در این فضاست که کنشگر سیاسی یا صنفی یا مدنی به امید اندک تغییری یا از هراس طیفی که به نظر خطرناک‌تر از طیف مقابل می‌رسد، از مواضع اصولی خویش عدول می‌کند و دل به چیزی می‌بندد که تجربه تاریخی‌ این چند دهه نشان می‌دهد، دویدن پی سراب است.
در این میان برخی از فعالان صنفی معلمان نیز وارد چنین فضایی شدند. مواضع مشخص و اصولی فعالان صادق صنفی معلمان در بیانیه‌ها، قطعنامه‌ها و تجمعات اعتراضی، مجموعه‌ی در هم تنیده‌ای بود و هست که شامل مخالفت با #ایدئولوژیک بودن محتوای آموزشی، مخالفت با #کالایی_شدن_آموزش
مطالبه #عدالت_آموزشی،
حق #تشکل‌یابی_مستقل،
حق #آزادی_تجمعات، #آزادی_معلمان_زندانی، و #مطالبات_معیشتی می‌شد. مجموعه‌ای که نمی‌توان به یک یا دو مورد فروکاهید. مجموعه‌ای که چون رنجیره‌ای پیوسته به هم گره می‌خورد. از هر کدام از فعالان صنفی که در این مرزبندی مغشوش سمت انتخابات حکومتی ایستادند اگر بپرسیم که آیا در وضعیتی که با روی کار آمدن اصلاح‌طلبان تصویر و تصور می‌کنند، آیا امیدی دارند که محتوای ایدئولوژیک آموزشی و پرورشی تغییر کند، پاسخی نخواهند داشت؛ چون به صورت واقعی این امید در دولت‌های هر دو طیف جمهوری اسلامی ناممکن است. اگر از آنها بپرسید که چقدر امیدوارند بساط کالایی شدن آموزش برچیده شود، باز هم پاسخی نخواهند داشت. زیرا واقعیت جاری در دولت‌های رنگارنگ جمهوری اسلامی نشان از انتخاب نظام اقتصادی #نئولیبرالی هاری است که در هر دولت تیزتر می‌شود. اگر بپرسید آیا در دولت اصلاح‌طلبان به سطحی از عدالت آموزشی خواهیم رسید، هر پاسخی هم که دهند، واقعیت این است که عدالت آموزشی تابعی از نظام اقتصادی بزرگ‌تر جامعه است که در چارچوب همان الگوهای نئولیبرالیستی به بازتولید #فاصله_طبقاتی می‌انجامد. از حق تشکل‌یابی مستقل که بپرسید، هر پاسخی که دهند تاریخ جمهوری اسلامی پیش روی ماست. انحلال تشکل‌های کارگری، دانشجویی، معلمی و … در ابتدای انقلاب ۵۷ و برساختن خانه کارگر و تشکیلات دانشجویی و معلمی همچون انجمن اسلامی و بسیج اسلامی داشجویان، انجمن اسلامی معلمان، مجمع اسلامی معلمان و تشکل‌های متعدد وابسته دیگر که از یک سو کارکرد سرکوب طبقه خود را به عهده دارند و از سوی دیگر محفلی برای نیروهای حکومتی و محملی برای رانت‌خوری را ایجاد می‌کنند. این سیاست هنوز نیز ادامه دارد و حاکمیت همچنان تشکل‌های مستقل را دشمن خوبش می‌داند. اگر با همین خط پیش برویم و پرسش‌های خویش را ادامه دهیم، احتمالا به شکلی ناروشن و کلی پاسخ خواهند داد که شاید فضای سرکوب کاهش یابد و شاید امکان تجمع نیز فراهم آید. پاسخ این است که تجمع و اعتراض و فعالیت صنفی معلمان برای دست‌یابی به اصول پیش‌گفته است وگرنه فعالیت صنفی بدون آن اصول معنایی ندارد. این افراد نهایت به بهبود معیشت خواهند چسبید که خود تابع سیاست‌های کلی نظام و عوامل بین‌المللی و منطقه‌ای است؛ که این عوامل نیز از دست رییس حمهور خارج است. ضمن این که جنبش معلمان و فعالیت صنفی آنها هیچ‌گاه جنبش و فعالیتی معیشت-محور نبوده است.

منبع : کانال تلگرامی مدرسه رهایی


https://www.tg-me.com/kchaleshFI
2024/09/30 15:23:22
Back to Top
HTML Embed Code: