Telegram Web Link
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⬛️ #تسلیت

🖊️ارسالی از همراهان کانال

متاسفانه باخبر شدیم جناب آقای علیرضا فاطمی از خراسان رضوی بازنشسته ۴۰۲ که در تجمع ۲۰ خرداد هم حضور داشتند و بسیار فعال و دلسوز بودند براثر سکته  قلبی دارفانی را وداع گفتند و به رحمت خدا رفتند. از این اتفاق ناخوشایند سخت متاثر شدیم و بی قرار و اندوهناک هستیم. در برابر مشیت الهی سر تسلیم  فرود می آوریم و تنها می‌توانیم با قرائت فاتحه ای برای آن عزیز سفر کرده از خداوند منان روحی آرام طلب کنیم.
جایگاهشان بهشت برین باشد.

🖤🖤🖤🖤🖤

مسئولین چرا تمکین به قانون نمی کنید. و ترک فعل انجام میدهید.
مرحوم فاطمی سی سال صادقانه کار و تلاش کرد.
مطالبات خودش را چه از نظر میدانی و چه از نظر اداری و چه از طریق مکاتبات انجام داد. چرا کوتاهی کردید در حق این عزیز و دیگر بازنشستگان.
تف به شما مسئولین بی غیرت. خدا لعنتتون کنه. ننگتان باد😔

نامه پیگیری ها مرحوم فاطمی به نماینده مجلس را ببینید…
که قبل از پاسخ گرفتن از میان ما رفت…



🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 پیام خانم #سپیده_صفاریان

معلمی که بخاطر حمایتش از جنبش زن زندگی آزادی مجوز فعالیت مدرسه اش را لغو کردند.


« به چهار دلیل در سیرک انتخابات شرکت نخواهم کرد »


#ما_صدای_شما_هستیم


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
« من از قربانیانی که به جلادان خود احترام می گذارند، نفرت دارم. »


ژان پل سارتر


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 مقایسه درصد مشارکت در هر استان در سال ۱۴۰۳ با دوره قبلی در ۱۴۰۰

🔺تهران، کوردستان، و‌ خوزستان پیشتاز در #مقاومت_مدنی

📌 نکته قابل تامل با توجه به اینکه میزان مشارکت را خبرگزاری های رسمی ۴۰ درصد اعلام شد.
مردم آگاه ایران در میدان عمل انتخابات را #تحریم کردند.
#رفراندوم مطالبه عمومی و مشخص ما است.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 معظم له: ننگ است برای یک ملتی که در انتخابات ریاست جمهوری ۳۵ درصد، ۴۰ درصد شرکت کنند، آن هم پس از به میدان کشیدن همه ظرفیت‌های چپ و راست! پیداست مردم به نظام سیاسىِ‌شون نه اعتماد دارند، نه اعتنا دارند، نه امید دارند. به شهروندان آمریکایی گفتند به چه کسی رای می‌دهید؟ گفته بودند چه فایده، چه فرقی می‌کند؟ به هیچکس


📌 #پی_نوشت :
بله آقای خامنه ای آمار منتشر شده مشارکت مردم ایران در
#سیرک_انتخابات خود گویای ننگی است که از آن صحبت می کنید.

#حافظه_تاریخی
#ننگتان_باد_که_ننگین_ترینید


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 مبارزه هوش می‌خواهد نه هیجان

🖊️ امضا محفوظ

🔺برای یک انقلابی، یک اصلاح خواه، ( یک رفرمیست ) واقعی و... زندگی سراسر مبارزه است و به یک برهه خاص اختصاص ندارد و دلیل آن هم واضح است زیرا که ممکن است بعد از پیروزی هم دوباره دوره و شرایط قبل به هر دلیل و علتی و به صورت و شکل جدیدی تکرار شود لذا تا تحقق پیروزی نهایی یعنی جاافتادن فرهنگ آزادی و عدالت برای نسل ها باید ادامه داشته باشد. آنچه در این مسیر دشوار ضروری اما سخت است باز نیاستادن از حرکت و پرهیز از هیجان و کنش احساسی بدون در نظر گرفتن پیامدهای آن است چراکه ممکن است کلیت مسیر مبارزه را نه تنها با چالش و اختلال مواجه کند بلکه آنرا برای همیشه یا در بهترین حالت برای مدتها به عقب بیاندازد. از جمله نمونه های بارز و عینی چنین داستانی انقلاب مشروطه ایران است. در اینجا هیچ قصدی برای نقد کامل آن جریان نیست و تنها به یک فکت تاریخی از زبان یکی از مشروطه خواهان سرشناس برای تبیین مساله اکتفا می شود.
« سیدحسن تقی زاده از رهبران و لیدرهای فراکسیون دمکرات، نخستین و دومین مجلس مشروطه می گوید با محمد علی شاه می توانستیم به سازش و همزیستی برسیم او خواست و ما نخواستیم. ما آزادی را با هرج و مرج و بی مسئولیتی خلط کرده بودیم. » در این گزاره چند نکته مهم قابل توجه و اقتباس است؛ نخست اینکه نباید مسائل مختلف را با هم خلط کنیم و از هر چیز انتظار متناسب با آنرا داشته باشیم و هر کاری را درست و به موقع انجام دهیم.
دوم داشتن روش و بینش صحیح در مبارزه است اگر شما یک اصلاح خواه هستید دیگر اپوزسیون به حساب نمی آید فقط خواهان اصلاح در همان ساختار هستید بنابراین نباید رویکردی رادیکال را برای مبارزه برگزینید چون نتیجه ای بدست نمی‌آورید. سوم اینکه لحاظ کردن تاکتیک هزینه- فایده با تنکیک های درست امری اجتناب ناپذیر است و اگر دست کم گرفته شود بازنده ی این ماجرا هستید و چهارم مسئولیت پذیری در هر حال و شرایطی لازم و ضروری است و بدون توجه و عمل به آن نه تنها جریان به درستی پیش نخواهد رفت اعتماد که مهم ترین اصل هر نوع فعالیت گروهی می باشد هیچگاه حاصل نخواهد شد و همین موجب از دست رفتن حمایت ها هم خواهد شد.
مارتین لوتر کینگ می گوید: اگر نمی توانید پرواز کنید بدوید اگر دویدن دشوار است راه بروید اگر راه رفتن سخت است با سینه خیز بروید اما هر کاری می کنید حرکت رو به جلو را ادامه دهید.
ما باید یاد بگیریم چگونه مبارزه کنیم چه کاری را چه زمانی و در چه مکانی انجام دهیم.
جنبش و مبارزه آدم هایی آگاه و باسواد، مسئول و دلسوز و کسانی که نفع جمعی را بر منیت ها و نفع فردی ترجیح می دهند لازم دارد نه آدم های نمایشی و هیجانی و احساسی و نارسیست و عقده ای و پفیوز و معرکه گیر و موج سوار و منفعت و فرصت طلب و...

بسیار سفر کردیم و پخته نشدیم
از یک سوراخ بارها گزیده شدیم و درس نگرفتیم
شکست های زیادی خوردیم و هرگز پیروز نشدیم
هزینه ها کردیم و فایده ای نبردیم و...
آیا هنگامه درایت نرسیده است؟
شما پاسخ دهید...


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
#فراسوی_کندوکاو، میان شماره، تیر ۱۴۰۳ معلمان، تشکل‌های وابسته و انتخابات بخش دوم برای مطالعه روی لینک زیر یا گزینه INSTANT VIEW بزنید. https://telegra.ph/معلمان-تشکل%E2%80%8Cهای-وابسته-و-انتخابات---بخش-دوم-06-26 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 https://www.tg-me.com/kchaleshFI
⭕️ چند پرسش از برخی تشکل‌های صنفی

#فراسوی_کندوکاو

🔺 تشکل‌های صنفی و شورای هماهنگی به‌غیراز چند مورد در دهه 80 در عرصه انتخابات فعالیتی نداشتند و در دهه 90 در راستای استقلال هر چه بیشتر از ارکان قدرت حرکت کردند. البته برخی از فعالان صنفی در دهه 90 در ستادهای انتخاباتی اغلب وابسته به اصلاح‌طلبان حضور داشتند. احتمالاً توجیه آن‌ها این است که حضورمان جدای از شخصیت حقوقی و جایگاه صنفی‌مان بود. ولی مگر مقبولیت و سرمایه‌ای که به پشتوانۀ آن در ستادهای انتخاباتی فعالیت می‌کردند به‌واسطه فعالیت‌های صنفی در تشکل‌ها به دست نیاوردند؟ پس این جایگاه را مدیون تشکل‌های معلمی هستند و جدا کردن شخصیت حقیقی و حقوقی در اینجا بی‌معناست.
در گذشته نیز برخی تشکل‌های صنفی با برخی تشکل‌های وابسته (اغلب اصلاح‌طلبان) در خصوص مطالبات صنفی بیانیۀ مشترک امضا کردند؛ که ازجمله می‌توان به کانون صنفی فرهنگیان استان اصفهان[8] و کانون صنفی معلمان استان تهران اشاره نمود. به عنوان نمونه همین چند وقت پیش بود که بیانیه‌ای در مورد صندوق ذخیره فرهنگیان با امضای چند تشکل بیرون آمد.[9] کانون صنفی معلمان تهران به همراه سه به‌اصطلاح تشکل دیگر (سازمان معلمان ایران، انجمن اسلامی معلمان، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی) که سابقه درخشان آن‌ها در بالا ذکر شد، بیانیه‌‌ای منتشر کردند. نقدی که به این مواضع مشترک وارد است این است که چگونه تشکل‌های صنفی مرز خود را با این تشکل‌های وابسته مشخص می‌کنند؛ چراکه سرمایه‌ای اجتماعی که طی دو دهه فعالیت صادقانۀ معلمان با زندان، اخراج و تبعید شکل گرفته است، ممکن است در کوران نمایش انتخابات به کیسۀ تشکل‌های وابسته ریخته شود. احتمالاً توجیه این دست تشکل‌های صنفی این باشد که این بیانیه‌های مشترک در راستای مطالبات صنفی است؛ حال این سؤال مطرح می‌شود که آیا باید برای مسائل صنفی با هر تشکل وابسته‌ دیگری بیانیه امضا کرد؟ پس اگر این‌طور است چرا با کانون تربیت اسلامی یا جمعیت فرهنگیان جوان در راستای مطالبات صنفی بیانیه مشترک صادر نمی‌کنند؟! و آیا سابقه این تشکل‌های وابسته گویای آن نیست که هنگامی که جریان سیاسی خودشان در رأس دولت بوده، تلاش کرده‌اند تا عملکرد و سیاست‌های مخرب و تبعیض‌آمیز را لاپوشانی کنند؟

🔺اگر تشکل‌های صنفی راه‌حل اصلی حل مسائل و مشکلات نظام آموزشی و معلمان را همان‌طور که به‌درستی اعلام کرده‌اند در تشکل‌یابی مستقل، داشتن حق تجمع و اعتراض، حق فعالیت آزادانه می‌دانند پس چگونه می‌توانند با تشکل‌های وابسته‌ای بیانیه مشترک بدهند که راهبرد آن‌ها مشارکت در قدرت و برخورداری از رانت است. به عنوان نمونه مسئولیت وضعیت فلاکت‌بار صندوق ذخیره فرهنگیان که با سلب حق مالکیت عمومی معلمان همراه بود، نتیجه عملکرد دولت‌های حامی همین تشکل‌های وابسته و سایر دولت‌هاست. آن‌ها خود بخشی از مسئله و بحران هستند؛ حالا چگونه کانون تهران به مدد این تشکل‌ها به‌دنبال راه‌حل برای رفع مشکلات صندوق است؟!
با توجه به مواضع بیان‌شده از سوی کانون تهران شکی وجود ندارد که مواضع این تشکل در تضاد ماهوی با منافع و رانت‌خواری تشکل‌های وابسته است، اما اعضای محترم این کانون که در جلسات مطالبه‌گری صندوق ذخیره شرکت می‌کنند امروز باید نگاهی به کانال‌های تلگرامی تشکل‌های وابسته بیندازند تا ببینند از مطالبه‌گری آن‌ها در راستای منافع انتخاباتی و گرم کردن تنور انتخابات و حمایت از کاندیدای خاص چگونه سو استفاده می‌کنند. به عنوان نمونه در مطلبی با عنوان «عهدی که با قلم بسته شد»[10]، طاهره نقی ئی دبیرکل سازمان معلمان ایران پس از سخنرانی در همایش فرهنگیان حامی پزشکیان قلمش را به پزشکیان می‌دهد و یک هفته مانده به انتخابات در میانۀ تبلیغات انتخاباتی در ویدیویی دیگر در این کانال[11] وی و سایر اعضای تشکل‌های وابسته در کنار فعالان صنفی شناخته شده به عنوان کنش‌گران ماندگار معرفی می‌شوند. ازنظر ما این شکل از بازنمایی کاملاً هدفمند و با هدف بهره‌برداری از سرمایۀ اجتماعی فعالان و تشکل‌های صنفی صورت می‌گیرد.

📌 بخشی از مقاله « معلمان، تشکل‌های وابسته و انتخابات »



🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌅جنبش تحریم و اراده معطوف به زندگی

نویسنده:حسین بیات

در ساختار سیاسی کشورمان، تجمیع و تمرکز قدرت، به حدی رسیده است که در آن، دولت، به گواهی چندباره رئیسانِ دولت‌های پیشین، اساساً تبدیل به یک تدارکاتچی شده است که شنبه‌ها متوجه تصمیمات بالادستی‌ها می‌شود، اقلیتی دویست سیصد نفره که تفنگ و پول و رسانه را یکجا جمع کرده‌اند، شبکه‌‌ای از صاحبان قدرت و نفوذ و برادران قاچاقچی.

اگر رئسای جمهور، عین همین تعابیر را به کار نمی‌بردند، باور به ساختار دو دولتی می‌توانست مصداق توطئه‌اندیشی باشد، ساختاری متشکل از دو دولت: دولتِ آشکارِ نیمه‌منتخب و دولتِ پنهانِ تماماً منتصب.

دولت پنهان به این معنا ساختاری غیرقانونی، مداخله‌گر، سلطه‌گر، غیرپاسخگو و غیرقابل نقد است و بنابراین نباید آن را با "کابینه در سایه" اشتباه گرفت.

در ساختارهای دو دولتی اگر غلبه دولتِ پنهان از نقطه‌ای بحرانی به نام "سلطه" عبور کرده باشد، عملا دولتِ آشکار، فاقد اختیار و اراده مستقل خواهد شد. بخصوص در موضوعات مهم و اساسی و مناقشه‌آمیز، دولتِ آشکار موظف خواهد بود تا به موازین دولت پنهان، که خودشان گاهی به آن عمقِ راهبردی می‌گویند معتفد و ملتزم باشد.

به نظر می‌رسد، با حوادث ۹۶ و تحمیل شکست به برجام، فرایند تجمیع قدرت، نقطه بحرانیِ سلطه را متاسفانه رد کرده است. بنابراین شرکت در انتخابات، از آن تاریخ به بعد، به معنای مشارکت در انتخاب یک دولتِ بی‌اختیار شده است، دولتی که در موضوعات اساسی کشور عملا فاقد اختیار است.

برخی ممکن است استدلال بالا را بپذیرند اما همچنان رای‌گرا یا مردد باشند. چون معتقدند دولت گرچه در موضوعات اساسی اراده و اختیاری ندارد، اما برای تغییرات کوچک، همچنان موثر است. این استدلال را می‌توان تمثیل انتخاب زندانبانِ بهتر نامید، یا تمثیل گشودن روزنه‌ای برای هوای تازه یا بارقه‌ای نور.

اما حتی این توقع حداقلی نیز معقول نیست. چون هزینه‌های قطعی و احتمالی انتخاب زندانبانِ بهتر، یا گشودن روزنه‌ای کوچک، بسیار بیشتر از فواید احتمالی آن است. از جمله‌‌ی این هزینه‌ها بازتولید ساختار اقتدارگراییِ انتخاباتی است و نیز دادن اعتبار و مشروعیت‌ به آن و کار و کارنامه آن.

این یعنی اصل ترجیح بد به بدتر، در سیستمی که سیر اقتدارگرایی در آن، صعودی است، حال چه صعودی نوسانی و چه صعودی خطی، بعد از مدتی، معقولیت خود را از دست می‌دهد.

این مدعا هم پشتوانه فلسفی دارد (مثل مداقه‌های هانا آرنت)، هم شواهد تجربی (مثل پژوهش آندریاس شِدلر که مبتنی بر تحلیل و ارزیابی ۱۹۴ انتخابات از ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۳ است)، و هم از سوی طیف وسیعی از کنشگران و مبارزان سیاسی مثل میرحسین، تاجزاده، نرگس محمدی، صدیقه وسمقی و دیگران، تایید و تاکید شده است.

بنابراین مواضع برخی روشنفکران و تحلیلگران، در دفاع از آنچه "روزنه‌گشایی" می‌نامند، غیرقابل دفاع است. به نظر می‌رسد این عزیزان نه تنها در توسل به نظریه‌های علمی و شواهد تجربی، درست نمی‌اندیشند، بلکه صدای بخش بسیار وسیعی از بزرگان و کنشگران و مردم عادی را نیز درست نمی‌شنوند. مردمی که به تعبیر هاول مدتها در دایره حقیقت زیسته‌اند و به موجب چنین زیستنی، امید را در تاریک‌ترین اعماق ناامیدی دیده‌اند، و به تعبیر پائولو فریره به حکمت مشترک ارزشمند و "راه‌گشایی" رسیده‌اند.
اما مهمترین پرسشی که تحریم‌گرایان باید پاسخ دهند این است که رای ندادن آیا سودی هم دارد؟ به عبارت دیگر، رای ندادن آیا فقط به موجب نداشتن هزینه‌‌هایی که برای رای دادن برشمردیم، معقول‌تر است یا اینکه فایده‌ای هم دارد؟
به نظرم پاسخ را می‌توان در رفتار مردم در ماههای پایانی جنگ جستجو کرد.
تا سال ۶۵ مردم از جنگ، حمایت می‌کردند، امیدوار و بی‌دریغ؛ و بنابراین رهبران به پیروزی در جنگ می‌اندیشیدند، امیدوار و بی‌تامل. کم کم مردم از جنگ خسته و ناامید شدند و به جبهه نرفتند، پس رهبران به تامل افتادند و ناامید شدند و به پایان جنگ تن دادند و جنگ تمام شد.
هم به سود مردم شد و هم ساختار.
این رفتار مردم نه انقلاب بود، نه کودتا، نه اصلاح‌طلبی بود و نه اصولگرایی. شاید بتوان نامش را واسازی نامید. واسازی انداموار (ارگانیک) ساختار برای تداوم زندگی. مردم اراده معطوف به زندگی را بر ساختار قدرتی که خودشان در ایجاد آن سهیم بودند، تحمیل کردند و آن را تغییر دادند. همان اراده‌ای که دیگر بار در دوم خرداد تپید، بار سوم در جنبش سبز و بنفش، بار بعدی در جنبش مهسا و اینک در جنبش تحریم.

جنبش تحریم، اگر نیک بنگریم در امتداد تاریخ آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی ایرانیان است؛ نه تنها همان جنبش مهسا و سبز و دوم خرداد و پایان جنگ است، بلکه همان جنبش مشروطه و تحریم تنباکو است.

هر لحظه به شکلی بت عیار بر آمد، دل برد و نهان شد.   
جاوید ایران


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 حدود ۱۷۶ هزار کمبود معلم در سال تحصیلی آینده داریم.

👤رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان به اینکه برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ حدود ۱۷۶ هزار نفر کمبود معلم وجود دارد، گفت:
البته این کمبود با فرض اعمال سیاست‌های انقباضی شدید در تخصیص نیروی مدیریت، کیفیت بخشی به مدارس و استفاده از بازنشستگان و حق‌التدریس شاغلین است.

🔺پیش‌بینی می‌شود حدود ۷۲ هزار معلم تا مهر ۱۴۰۳ بازنشسته خواهند شد و این امر تأمین نیروی انسانی را برای وزارت آموزش و پرورش سخت‌تر خواهد کرد.


📌 #پی_نوشت : کمبود معلم در حالی است که تعدادی از معلمان بخاطر فعالیت صنفی حکم #اخراج، #انفصال_از_خدمت و یا #بازنشستگی_اجباری با پرونده سازی های حراست و رای هیات تخلفات همین وزارتخانه با وزارت مرادصحرایی گرفته اند.

#وقاحت_شما_تمامی_ندارد

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 #صدای_مردم


♦️سال هاست معیشت، درمان، رفاه و منزلت بازنشستگان در کش و قوس دولت ها و‌ مجلس ها و سیاست های غلط آنها هست و خواهد بود!

⁉️ چرا کسی پاسخگو نیست؟

🔻چرا هر ساله افزایش حقوق ها را بصورت پلکانی بدون در نظر گرفتن ماده۹۶ و ناقص تصویب می کنند، که حداقل بگيران با کف حقوق ناچیز در شرایط بدی از معیشت و منزلت قرار بگیرند.

🔻چرا به متناسب سازی با تعیین بودجه و بصورت فراگیر به کل بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ کشوری انجام نشده است.

🔻چرا به ماده 96 قانون عملی نشده و نمی شود.

🔻چرا یک بیمه رایگان و بیمه تکمیلی کامل و کارآمد عملی نشده است؟

🔻چرا بیمه ها هیچ خدماتی نمی دهند ولی هر ماه از حقوق بیمه شونده مبلغی کم می کنند و هر سال این مبلغ را با بالا هم می برند؟

🔻چرا حق مناطق جنگی برای بازنشستگان این مناطق اجرا نشده است؟

🔻چرا مطالبات چندین ساله بازنشستگان پرداخت نشده است؟

🔻چرا در برنامه هفتم توسعه همسان سازی را موکول به ۳ سال آینده کرده اند؟ و آنهم با مدل اشتباه ۴۰؛ ۳۰ ؛ ۳۰با نصف اعتبارات لازم ! و حتی این مبلغ ناچیز ۴۰ درصد سال اول هنوز اجرا نشده ودر هاله ای از ابهامات است!‌

🔻چرا ما بازنشستگان با افزایش ۲۲درصدی حقوق ها در فروردین در مقابل تورم بالای ۶۰ درصد بعنوان یک انسان حق زیست و زندگی عادی را نداشته باشیم؟!...

🔻چرا مبلغ ۳ میلیون تومان بصورت علی الحساب دقیقا از محل افزایش  یک درصد مالیات بر ارزش افزوده که از جیب کل ملت برداشت شده باید مجددا بصورت علی الحساب به ما بازنشستگان کشوری پرداخت شود؟!

🔻چرا هر دولتی که قدرت داشته فقط به ما وعد داده و مارا به آینده پاس داده است؟

🔻چرا زنان در خیابان امنیت ندارند؟

🔻چرا با وجود افزایش فروش نفت دولت ها توجهی به معیشت و رفاه و بهداشت و مسکن مردم را نمی کنند؟
راستی پول حاصل از درآمد نفت کجا هزینه می شود؟
  
🔻چرا هیچ دولت و نهادی پاسخگو نیست؟

🔻چرا این همه معلمان و کارگران و دانشجویان در زندانند ولی دزدان و بابک زنجانی ها و اختلاسگران چای دبش آزاد هستند؟

🔻چرا نرخ اعدام در ایران بالاست؟

🔻چرا حاکمیت دست از کشتار جوانان بر نمی دارد؟

🔻چرا اعدام ؟
این جوانانی که اعدام می شوند هر کدام قلبی پراز عشق و آرزو دارند.

🔻چرا حاکمیت آن ها را می کشد؟

♦️چرا و چرا های دیگر …

شما قضاوت کنید این همه بی‌عدالتی را در جامعه ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

#ما_صدای_شما_هستیم


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 پزشکیان، ۶ آذر ۱۳۹۳:

🔺اول انقلاب مسئول پاکسازی بودم هنوز بحث حجاب نشده بود حجاب را در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها اجباری کردم بخشنامه کردم که همه باید روسری و مانتو و لباس آستین‌بلند بپوشید
دانشگاه را ما بستیم. انقلاب فرهنگی و بستن دانشگاه‌ها را ما شروع کردیم.

📌 #پی_نوشت:
شغالی گشنه و رانده شده از روستا خود را در معدن گوگرد به رنگ زرد در آورد و‌ با شمایل یک سگ ولگرد بی آزار دوباره وارد روستا شد. بارش باران ترفندش را برملا کرد و مردم ده که او را برادر شغال صدا می زدند دریافتند که سگ زرد نه برادر، بلکه خود شغال است…

#حافظه_تاریخی
#اصلاح_طلب_و_اصوالگرا_دوری_یک_سکه‌اند
#رای_بی_رای

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
چون نمی‌توانند به مردم امید دهند که "داشته‌هایشان" افزایش خواهد یافت، به "هراس‌افکنی" می‌پردازند زیرا هیچ چیزی به اندازه ترس نمی‌تواند شهروندان را قانع کند که از خواسته‌هایشان بکاهند و بپندارند "همین که زنده‌ایم" مایه‌ی شادمانی است.

جان‌های ترس‌خورده در کنج عافیت می‌خزند تا مبادا مرده‌ریگی که اندوخته‌اند بر باد رود.
اما امیدواران همیشه بر شکاف میان آنچه هست و آنچه باید باشد تاکید می کنند و می گویند امور می تواند و باید بهتر شود.

آنان که امیدوارند به وضعیت موجود تن در نمی دهند، به افق اعلی می‌نگرند و در پی تغییر بنیادین امور برمی‌آیند.

ایشان ندا می‌دهند که
«آفرینش جهان دیگری»، جهان خوب و بهتری ممکن است.

🖊️ عرفان کسرایی

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بخش‌هایی از سخنان #مصطفی_مهرآیین جامعه‌شناس در مناظره با بیژن عبدالکریمی درخصوص مشارکت یا تحریم انتخابات:

‌«می گویند از جلیلی می‌ترسیم ایشون طالبان هستند…
ما مگر بزرگتر از جلیلی یا طالبان نداشتیم؟
ما یک رهبر ولی فقیه مطلقه کاریزماتیک دارای عنصرالهی بسیار متنفذ بر روح و‌ روان مردم به اسم آیت‌الله خمینی را تجربه کردیم. شما ما را از جلیلی می‌ترسانید؟»


#رای_بی_رای
#سیرک_انتخابات


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
2024/09/30 23:41:37
Back to Top
HTML Embed Code: