Telegram Web Link
🔴 سه نگاه مهم به انتخابات ریاست جمهوری (۸تیرماه ۱۴۰۳)
   
       
🖊️ امضا محفوظ

🔺نگاه اول
گروه زیادی رای نمی دهند چرا که حاضر نیستند پا روی خون ژینا؛ نیکا؛ کیان و ... بگذارند و در خیمه شب بازی انتصابات مهندسی شده ی حکومتی شرکت نمی کنند (حدود ۷۰درصد مردم)

🔺نگاه دوم
بعضی ها رای می دهند چون هنوز به اصلاح کردن حکومت اعتقاد دارند.( حدود۲۶ درصد)

🔺نگاه سوم
تعداد اندکی نیز فقط برحسب وظیفه و عادت و رابطه مرید و مرادی رای میدهند. (حدود ۴ درصد)

📌پیش بینی آمار دروغین حکومتی ( ۵۱ درصد مردم در انتخابات شرکت کردند).

#ما_بیشماریم
#رای_بی_رای


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 واریز عیدی ۱۰ میلیون تومانی برای کارمندان بانک‌ تجارت

عجیب الغریبا…
معلمان هم بی جیره و مواجب مجری انتخابات هستند و در ستادهای کاندیدا در حال فریاد زدن برای مطالباتشان هستند…


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅 فوری

بیمه تکمیلی ۹ استان کشور به جای دانا با بیمه معلم خواهند بود!

در تفاهم انجام‌شده، استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، قم، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان و یزد برای دریافت خدمات بیمه‌ای خود طی یک سال آینده تحت پوشش بیمه معلم خواهند بود.

شایان ذکر است، این شرکت در صدد است تا با ارائه خدمات شایسته و در خور شان فرهنگیان عزیز، موجبات ارتقای سطح رضایتمندی و رفع دغدغه‌های بیمه‌ای بیمه‌شدگان را بیش از پیش فراهم کند.

پس بقیه استان ها چطور ⁉️⁉️
درضمن جوجه را آخر پاییز می شمارند ⁉️⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 کاهش ساعت‌کاری شنبه و یکشنبه ادارات خوزستان

👤استانداری خوزستان:

🔺با توجه به هشدار قرمز هواشناسی در خصوص افزایش دما به بالای ۵۰ درجه با هدف سلامت مردم و کمک به پایداری شبکه برق، ساعت کار اداره‌ها فردا و پس‌فردا از ساعت ۶ تا ۱۱ صبح خواهد بود.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 به اطلاع متقاضیان سرباز معلم 1403 می رساند:

🔺ضروری است این افراد نسبت به دریافت برگه اعزام جدید از دفاتر پلیس 10+ اقدام و طبق تاریخ و مکان اعلام شده در آن جهت اعزام مراجعه نمایند.ضمنا مشمولانی که از طریق آموزش و پرورش وضعیت "عدم تایید گزینش" به آنان اطلاع رسانی شده نیز براساس آخرین برگ آماده به خدمت جهت اعزام به مکان های اعلام شده مراجعه نمایند. بدیهی است ادامه خدمت ضرورت این افراد بصورت عادی خواهد بود و از فهرست سرباز معلم حذف خواهند شد.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 نیهیلیسمِ صنفی

🖊️ اسداله حیرانی

🔺گرچه ژرف ساختِ پیدایش فلسفه نیهیلیسم (هیچ انگاری، پوچی و بی معنایی پدیده های عالم وجود)، ترویج و توسعه مدرنیته و مظاهر خردگرایانه ناشی از آن است و تفاوت محسوسی با زیرساخت های آفرینش نیهیلیسم صنفی دارد اما در روساختِ ماجرا، شباهت هایی موجود است.

🔺اگر تاریخ را زیاد ورق نزنیم، حدود یک ربع قرن از کنشگری صنفی فرهنگیان ایران در قالب سازه های تشکیلاتی می گذرد.
این زمان قابل اعتنا، آبستن این توقع است که تشکل های صنفی معلمان در طی رهپویه ربع قرنی خود، می‌بایست هم از حیث قالب هم از جهت محتوا هر روز بیش از پیش به سمت رشد، پیشرفت و توسعه یافتگی گام برداشته و به پختگی و سازمان یافتگی، نزدیک و نزدیکتر شده باشند.
اما آنچه به عنوان برونداد این بازه زمانی به نسبت زمان و هزینه های مترتب بر آن، جلوه گری می کند غلبه تدریجی باورِ بی ثمری یا کم ثمری و پرهزینگی فعالیت صنفی است تا جایی که همراهی فرهنگیان در این پویه اثربخش به نازل ترین سطح خود رسیده و امید به معناداری آن به میزان چشمگیری، کاهش یافته است.
طبیعتا آسیب مزبور، معلولی با علت های گوناگون و به هم پیوسته است که هریک با میزان اثرگذاری متفاوت، در بروز این نیهیلِ صنفی، ایفای نقش کرده اند.

🔺نگاه عبوس و تمامیت خواه بخش تصمیم ساز کشور نسبت به فعالیت مدنی و عملکرد ناشی از این نگرش بیمار، بستر اصلی و علت العلل حادث شدن شرایط مزبور است. انقباض موصوف، راه را بر کنشگری شفاف، سالم، آزاد و فراگیر بست و سبب شد فرهنگیان در این مقوله، مشارکت فعال و عمومی نداشته، توانمندی های آنها به این گستره، ورود پیدا نکند و زمینه مساعدی برای میدان داریِ اختلاسگران صنفی و پیمانکاران جریان های دیگر تحت پوشش این فعالیت فراهم شود تا مطالبات و خواسته های فرهنگیان را به گروگان بگیرند و تلاش های صادقانه تلاشگران این گستره را نیز خنثی نمایند. آنگونه که تبرها مجال یابند در پوشش رهروان سلوک صنفی، دفاع از حق صنوبر را جار بزنند اما در عالم واقع، از مطالبات فرهنگیان، ابزاری برای دستیابی به آرمان شهر رویاهای خود بسازند و عده ای را نیز قربانی امیال خود نمایند.

📌« فقدان تعریف جامع و مانعی از فعالیت صنفی در قاموس کنشگران این پهنه، عامل دیگری بوده و هست که سبب شد هر کس انگاره های ذهن خود را پارادایم، معیار و میزان فعالیت و حتی داوری در این مقوله بداند و بر همان اساس نیز افراد غیرهمسو را به رگبار تهمت و افترا ببندد تا زبان ها ناگزیر در کام تبعید شوند و در غوغای شیوه های پوپولیستی، بهار، وصله ناجور فصل ها جلوه کند. »
آری، در نتیجه راهبردهای خردگریز، تقدس گرایی های واقعیت ستیز و آرمان سازی های فراتر از ماهیت این فعالیت، کنشگری صنفی به معجونی از رفتارهای ویترینی و نمایشی و ایده آل های فلسفی، سیاسی و انتفاعی تبدیل شدکه در میان انبوه مواد ترکیبی و ساختار ملغمه ای آن، بسختی می توان دانه های صنفی را مشاهده نمود.

🔺وقتی برخی از مدعیان فعالیت صنفی، با تزریق مفاهیم و آموزه های غیر همسو و تمسک به مانیفست مکاتب سیاسی و فلسفی تلاش کردند تا از مقوله صنفی، پودمانی عرضه و القا کنند مبنی بر اینکه:
«کنشگران صنفی فرهنگی باید جان به کف گیرند تا ناجی همه توده ها باشند و ...»، همین راهبرد بعضا عمدی و بعضا سهوی، زمینه ساز آفرینش موجودی شد که از اصل خود فاصله گرفته و دارای ماهیتی باژگونه باشد. ماهیتی که راه را برای برخوردهای قهری بدنه بهانه جوی قدرت باز نمود، و سبب شد فرهنگیان از آن دوری بجویند و عطای این پویه پرهزینه را به لقای قلت دستاوردش ببخشند.
گویی ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دادند که اجازه ندهند قطره ها بدرستی به هم بپیوندند تا اقیانوسی از «اقتدار مدنی» شکل نگیرد و «امید» در سرزمینِ فعالیت صنفی، جوانمرگ شود و روح مطالبه گریِ اثربخش به ارواح سرگردان بپیوندد.

آنچه بیان شد، تحلیلی شخصی از یک مقوله اجتماعی است که شاید از زوایه دید دیگران با واقعیت، منافات داشته باشد.

📍نظر شما در این زمینه چیست؟

آیا به فراخورِ مصلحت شخصی به نگارنده، تهمت می زنید تا خود را وارسته نشان دهید؟
آیا سکوت می کنید تا گربه ای از راه نرسد و شاخی نثارتان نکند یا خردمندانه و مسئولانه، چراغی پرفروغ تر از این شمعکِ کم سو برمی افروزید؟

تعمیم و تسری کنشگری صنفی سالم و آزاد در جامعه فرهنگی، بتدریج چشمه ساری از اقتدار مدنیِ خرد محور و خشونت پرهیز در همه صحنه های اجتماع، جاری خواهد نمود که به پلشتی های قدرت، اجازه عرض اندام نخواهد داد.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 انتصابات ۱۴۰۳ شبه انتخاباتی مهندس شده بسان سال ۱۳۹۲

🖊️ امضا محفوظ

🔺پزشکیان گزینه ی دقیقه نود اصولگرایان و اصلاح طلبان حکومتی

حاکمیت به خوبی دریافته است که با توجه به تنگاهای موجود در محافل بین المللی و عدم مقبولیت در بین مردم کشور؛ به هیچ وجه نمی تواند با همین فرمان نظام جمهوری اسلامی را حفظ کند.
در شبه انتخابات سال ۱۳۹۲ بعد از بن بست های حکومتی دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد؛ حاکمیت مهندسی انتخاباتی را به نفع حسن روحانی چرخاند در صورتی که اصولگرایان تا دقیقه نود فکر می کردند که گزینه حداد عادل یا قالیباف است و اصلاح طلبان حکومتی نیز با کنار زدن عارف در دقیقه ی نود با جناح حاکم هم کاسه شده و با یک بازی ساختگی فضای سیاسی جامعه را به سمت دو قطبی شدن کشانده و در نهایت حسن روحانی را با نیت نجات جمهوری اسلامی از بن بست های بین المللی از صندوق های رای خارج کردند.

🔺امروز نیز بعد از سپری شدن بن بست های نگاه بسته دولت رئیسی و خشونت ها و برخوردهای ناجوانمردانه حاکمیت با مردم و عدم مقبولیت مردمی؛ فقر و ورشکستگی اقتصادی و ...بار دیگر حاکمیت (اصولگرایان و اصلاح طلبان حکومتی) دست در دست یکدیگر نهاده و قرار است فرمان مهندسی انتخابات را به سمت آقای پزشکیان چرخانده تا به خیال خام خود انتصابات سال ۱۳۹۲ و ۹۶ را تکرار کنند.
اشباح سیاه و عالیجنابان دروغگو و مکار؛ از هوشیاری مردم و محافل بین المللی غافل هستند و هنوز فکر می کنند حنای ساختگی و بازی های سیاسی شان رنگ دارد.

🔺مردم ایران هرگز جان باختگان راه آزادی در سال های ۸۸ ؛ دیماه ۹۶ ؛ آبان ۹۸ و خون های به ناحق ریخته شده ی خیزش مترقی و مردمی #زن_زندگی_آزادی
را فراموش نکرده و کوس رسوایی دروغگویان و تمامیت خواهان حکومتی را به صدا در آورده و هرگز رای نمی دهند. مردم فهیم و آزادیخواه ایران در روز ۸ تیرماه با نشستن در منازل خود و بی اهمیت جلوه دادن صندوق های مهندسی شده رای؛ یکبار دیگر نافرمانی مدنی خود را به نمایش گذاشته تا به جهانیان ثابت کنند که جمهوری اسلامی نظام مورد نظر و مقبول آنان نیست.


#اصلاح_طلب_اصوالگرا_دیگه_تموم_ماجرا
#رای_بی_رای


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 ما بغض ترک خورده‌ی
سالهای دوریم،

از روزهای تلخ اصابت تبر
بر تنه‌ی سروها آمده ایم
تا هر دانه را
دوباره
از کنده های خشک
برویانیم،

باور نمیکنم
که زندگی
تکرار میله های قفس
روی خواب سُست پرنده
باشد؛

من یقین یافتم
که زیستن
پرواز
روی خط سرخ غروب است،

تا رهایی بادها
و طوفان فریادها را
به گوش صخره ها
برساند.

🔺
#معلمان_زندانی
#رسول_بداقی
#هاشم_خواستار
#جواد_لعل‌محمدی
#محمدحسین_سپهری
#ناهید_شیرپیشه
#زینب_همرنگ


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 سخنان مسعود پزشکیان در مناظره
۳۱ خرداد ۱۴۰۳

هر کسی بیاید ستاد من بنده میپذیرمش
برای اینکه می خواهم رای بگیرم
اما آن چیزی را که بهش عمل می کنم سیاست های کلی مقام معظم رهبری است …

اول ممنونیم از اندک صداقتی که دارید و به وضوح اعلام کردید مردم را برای سیاهی لشکر سیرک انتخاباتتان می خواهید
دوم خودتان را خسته نکنید تشکیل دولت وقتی قرار است سیاست و ایدئولوژی گذشته باشد بچکار آید جز اینکه نقش مترسک سر جالیز …
سوم باید خون گریست به حال معلمانی که با وعده ی نهایت مدیریت مدرسه اینچنین در ستاد انتخاباتی ایشان رگ گردنشان باد میکند و فریاد هوادارتان هستیم سر می دهند
با همین فرمان بر مدار مطالبه گریتان به سبک اصلاح طلبان ریاکارِ فرصت طلب ادامه دهید عده ای بظاهر فعال صنفی وسط باز نیز هوادارتان هستند…

#حافظه_تاریخی
#سیرک_انتخابات


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅 نکات مهم درباره ارزیابی شایستگی معلمی امسال

١. اتاق های بحث گروهی به صورت ۴ نفره خواهد بود.

٢. ارزیابی شایستگی معلمی از رفتار، گفتار، و شخصیت فرد بعمل می‌آید.

٣. ارزیابی شایستگی امسال بر اساس ابزار ماتریس رفتار انجام خواهد شد که شخصیت درونی فرد را می‌سنجد.

۴. هر ارزیاب، ٢ نفر مشارکت کننده را ارزیابی خواهد کرد.

۵. تمامی صداها باید ضبط شده و در سامانه آپلود شود. (جهت رسیدگی به اعتراضات)

۶. احراز شایستگی ها با توجه به مدل شایستگی و مصداق ها خواهد بود!

٧. گزینش صرف تایید صلاحیت است و نمره ای به تراز داوطلب اضافه نخواهد کرد.

ــــــــــــــــــــــــ

#پی_نوشت

حالا این ارزیابی کننده ها را چه کسی ارزیابی می کند وصلاحیتشان کجا تایید شده ؟
این همه وقت برای ارزیابی می گذارید اگر به چهار تا مطالبات معلمان می رسیدید نیاز به این همه ادا و اطوار نبود ⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅حکایت تکراری روباه و خروس


نمی دانم خاطرتان هست یا نه ،  دهه شصت نمایشی عروسکی از تلویزیون ایران پخش می شد که اسمش را بخاطر ندارم .
  یک روباه و یک خروس دو کاراکتر اصلی این نمایش بودند .
خروس در روستا زندگی می کرد و روباه که او را لقمه چربی می دید ، بد جوری طمع جانش را کرده بود .
خروس که از قصد روباه اگاه بود هر بار که او به روستا می امد ، در خانه اش را می بست و از ترس  پنهان می شد .
اما روباه هم که استاد فریب کاری و معرکه گیری  بود ، بیکار نمی نشست و هر روز با یک حقه جدید وارد روستا می شد ، طوری که خروس او را نشناسد : 
یک روز در  لباس کهنه فروش ،  یک روز آب حوضی ، یک روز نان خشکه ای و روز دیگر ...
و اگر هیج کدام از این حقه هایش  نمی گرفت ،  در قالب بیماری که نیازمند کمک است و یا آوازه خوان خوش الحانی که نوید بخش شادی و شادمانی بود و باز هم اگر دستش رو می شد در قالب  کسی که امده تا به خروس کمک کند برای همیشه از شر روباه خلاص شود !!
خروس هم اگرچه هر بار فریب حقه های ناشناخته روباه را می خورد ، اما سرانجام با هر سختی و جان کندنی بود از دست او می گریخت و موقتا سر سالم بدر می برد و با خود عهد می بست که این بار باید انقدر هوشیار باشد که روباه خود را به هر شمایلی هم که در بیاورد  به هیچ وجه فریب او را نخورد ، اما روباه مکارتر از ان بود که خروس بتواند از پیش دستش را بخواند !
این داستان هر روز تکرار و تکرار می شد ، تغییر قیافه و ترفندهای جدید و ناشناخته روباه از یک سو و سادگی و فریب خوردن و تلاش دوباره برای رهایی خروس از سویی دیگر  !!

سرانجام این قصه انقدر ادامه یافت که حقه بازی های روباه ته کشید و خروس هم درس های لازم را برای دفاع از خود از بر شد ، طوری که دیگر هیچ گاه فریب او را نخورد و شر روباه برای همیشه از سر روستا و خروس کنده شد !

حکایت روباه و خروس برای بخشی از مردم حکایت اشنایی است که هر بار با خود عهد می بندند که به هیچ وجه دیگر بار فریب روباهها را نخورند  ، اما انها  هر دوره در لباسی تازه و با وعده های فریبکارانه تر از پیش تلاش می کنند بر موج احساسات مردم سوار شوند !
بنظر شما فریبکاری روباهها هر بار با شمایل تازه و تلاش خروس ها برای رهایی و جان بدر بردن از این شر تکراری ، تا کی ادامه خواهد داشت ؟!

منبع:(داستان خروس زری پیراهن پری )

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
🌅 فوری بیمه تکمیلی ۹ استان کشور به جای دانا با بیمه معلم خواهند بود! در تفاهم انجام‌شده، استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، قم، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان و یزد برای دریافت خدمات بیمه‌ای خود طی یک سال آینده…
🔴 #صدای_همکار

برای آموزش و پرورش متأسفم...

🖊️ فرهنگی شاغل از استان خوزستان

وزیر محترم با چه منطقی در این برهه حساس و در این حالت شناور بودن دولت نسبت به تقسیم استانها در تحت پوشش قرار گرفتن بیمه تکمیلی دانا و معلم اقدام نموده است؟
تصمیم برای یکی از مهمترین مؤلفه های معیشت معلمان پشت درهای بسته بدون حضور نمایندگان منتخب معلمان دقیقا یادآور ایامی نه چندان دور است که پدر دو خانواده پس از برگشتن از یک پیاده روی اعلام می‌کنند که تصمیم دارند دختر و پسرشان را به عقد هم در بیاورند و فردای آن روز ازدواج سر می گیرد!
بیچاره ان پسر و دختر که در روز ازدواجشان تازه قرار است قیافه هم را ببینند!
این وصف حال ماست!
همه می دانیم که عقد چنین قراردادهایی ممکن است چه رانت و سودی برای واسطه ها و کارچاق کن ها داشته باشد! قراردادهای غیرشفاف و بدون در نظر گرفتن نظر ذینفعان (که از قضا مثلا جمعیت فرهیخته مملکت هم محسوب می شوند) آنهم در چندروز مانده به تعیین تکلیف وجود یا عدم وجود کابینه فعلی، خود شک برانگیز و فسادخیز است.
باید از طرق مختلف قانونی تا زمان استقرار دولت چهاردهم جلوی این اقدام گرفته شود.
از منتخبان ملت در مجلس و دستگاه های ناظر خواهشمندیم هرچه سریعتر این قراردادها تعلیق یا لغو شود و انعقاد آنها به زمان تعیین تکلیف و استقرار دولت چهاردهم موکول گردد.

#ما_صدای_شما_هستیم


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
ᵃ ˡⁱᵗᵗˡᵉ ᵐᵃᵈⁿᵉˢˢ ⁱˢ ⁿᵉᶜᵉˢˢᵃʳʸ ᵗᵒ ᵐᵃᵏᵉ ᵒᵘʳ ᵈᵉˢᵗⁱⁿʸ

کمی دیوانگی برا ساختن سرنوشتمان لازم هست‌‌


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌅چگونه زنان ما را به سمت آزادی، عدالت و صلح هدایت می‌کنند.

👣ه.ای. الن جانسون سیرلیف، برنده جایزه‌ی نوبل و رئیس جمهور سابق لیبریا می‌گوید «من اولین رئیس جمهور زن یک کشور آفریقایی بودم، و معتقدم کشورهای بیشتری باید این را امتحان کنند». داستان چگونگی همیاری زنان لیبریایی در بازسازی کشورشان پس از سال‌ها جنگ داخلی را روایت می‌کند، سیرلیف علت ضروری بودن برابری جنسیتی برای دستیابی به صلح و رفاه را مورد بحث قرار می‌دهد -- و برنامه خود برای تعالی بخشی به نسلی از زنان که آماده برای کسب جایگاه‌های رهبری و تحریک تغییرات اجتماعی هستند را به اشتراک می‌گذارد.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بیانیه عدم مشارکت.docx
56.7 KB
🔴 #بیانیه

۵۲۰ نفر از فرهنگیان ایران در بیانیه ای مشترک اعلام کردند که در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نخواهند کرد.

در این بیانیه آمده است: «شرکت در انتخابات را بدون نتیجه در حل مشکلات و از همه بدتر عامل افزایش مشروعیت و انگیزه سرکوب بیشتر مطالبه گران و معترضان می‌دانیم.»


#رای_بی_رای

📎متن کامل بیانیه و اسامی امضا کنندگان را می توانید در فایل مشاهده کنید


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 اصلاح‌طلبان و خوانشی شیادانه از مسئله‌ی ساختار_کارگزار

داشتی دلقی و صد عیب تو را می‌پوشید
خرقه رهن می و مطرب شد و زنار بماند!

حسن مایلی


🔻با نگاهی به کارزار انتخاباتی ۱۴۰۳، آزاردهنده‌تر از وعده‌های پوچ انقلابیونِ تباه (قالیباف، جلیلی و زاکانی)، خوانش شیادانه اصلاح‌طلبان از مسئله‌ی ساختار_کارگزار و لافِ امکان اصلاح نظام سیاسی با عاملیت آنان است. این در حالی است که با نظری گذرا بر مواضع اصلاح‌طلبان پس از ناکامی دولت و مجلس مطبوع آنان، جملگی با اصالت دادن به ساختار یا خود را صرفا تدارکاتچی و ماشین امضای نهادهای انتصابی و یا کارگزارانی با اختیارات در حد صفر قلمداد می‌کردند و بدین سان به هنگام پیاده شدن از صندلی قدرت از تحلیل اراده‌گرایانه‌ی خویش (به وقتِ حضور در کارزارهای انتخاباتی) تبری می‌جستند!

🔻 به‌طور کلی درخصوص مسئله‌ی ساختار_کارگزار می‌توان سه نوع نظریه را از هم تفکیک نمود: اراده‌گرایی با اصالت دادن به کارگزار، ساختارگرایی با اصالت دادن به ساختارها و ساخت یابی (تلفیق عاملیت و ساختار). اراده‌گرایان بر روی کارگزار به عنوان عامل و علت اصلی پدیده‌ها تمرکز می‌کنند و با برداشتی ساده و تک علتی اصالت را به عاملیت می‌دهند. ساختارگرایان (و نهادگرایان) از مرگ سوژه سخن می‌گویند و سوژه را مقهور ساختار می‌دانند و به جای بررسی انگیزه افراد ساختارها را مورد بررسی قرار می‌دهند و تا حدی به دیدگاه های جبرگرایانه نزدیک می‌شوند.

🔻 از سویی دیگر در دهه‌ی ۸۰ و ۹۰ میلادی همزمان با رشد مباحث مربوط به پیوند نظریه‌های خُرد و کلان در آمریکا علاقه به تلفیق عاملیت و ساختار در اروپا نیز مورد توجه قرار گرفت. ابتدا آنتونی گیدنز با طرح «نظریه‌ی ساختاریابی» به تلفیق این دو تاکید کرد و معتقد بود عاملیت در ساختار نقش دارد و ساختار در عاملیت. پس از وی نیز مارگارت آرچر، پیر بوردیو و یورگن هابرماس هر یک به فراخور آرا و تفکرات خود از پیوند عاملیت و ساختار سخن گفته‌اند (۱). دال اصلی این نظریه را می‌توان تمایل به شرح دوگانگی و تاثیر متقابل دیالکتیکی عاملیت و ساختار دانست.

🔻 با این وصف رویکرد اصلاح‌طلبان در مواجهه با مسئله‌ی ساختار_کارگزار را می‌توان شیادانه و فرصت‌طلبانه توصیف کرد. موضوعی که با نظری بر کمپین‌های آنان در کارزار اخیر نیز به وضوح قابل رویت است. اصلاح‌طلبان که به وقت حضور در قدرت سیاسی، با تحلیلی مبتنی بر اصالت ساختار، بحران دستاورد خود را به ساختار‌ متصلب نسبت می‌دادند؛ اکنون در نهایت بی‌شرمی با تکیه بر رسانه‌های دست‌بوس و ماله‌کش خود، درصددند با تاکید بر عملکرد مفتضحانه کارگزاران انقلابی، با تحلیلی اراده گرایانه اصالت را به عاملیت دهند و با لاف امکانِ اصلاح ساختار! بار دیگر ملتی را فریب و مجددا بر سریر قدرت تکیه زنند! این در حالی است که تجربه آنان طی ربع قرن گذشته بیانگر عدم امکان اصلاح در دل ساختار متصلب کنونی است و خود بیش از همه بر این امر واقفند.

🔻 گرچه نگارنده سطور بر این باور است که ساختار یک نظام سیاسی منبعث از پارادایم حاکم بر آن است و هرگونه اصلاح ساختاری و رفتاری بدون گذر پارادایمی غیر قابل تحقق است؛ اما عمق فاجعه آنجاست که پارادایم حاکم بر ذهن و اندیشه‌ی خاتمی و هم‌پالگانش نیز از همان تناقض پارادایمی نظام سیاسی (ترکیب ناهمگون امت و ملت) رنج می‌برد و در بعد نظری و اندیشه‌ای رهیافت مناسبی برای حل این تعارضات نزد آنان یافت نمی‌شود.

🔻از این روست که خاتمی کماکان بر اجرای بی‌تنازل قانونی تاکید دارد که بنیاد آن بر حکومت شرع و حقوق الهی بنا شده و عدم رعایت معیارهای حقوق مدرن در آن موج می‌زند. قانونی مملو از تناقض امتداد یافته پارادایمی که عقلانیت مدرن حلقه‌ی مفقوده آن بوده و تجدد در حصار تنگ‌و‌تاریک ایدئولوژی گرفتار آمده است! قانونی که به دلیل تناقض‌ها و تعارضات موجود در دل آن، منجر به حاکمیت قانون نمی‌شود و حفظ مصالح عموم و آزادی‌های فردی و اساسی در آن اولویت نیست و از تبعیض‌های متعدد جنسیتی، فقهی و شرعی رنج می‌برد. هرچند گویا اصلاح‌طلبان در این کارزار خرقه‌ی سالوس (۲) را نیز کنار گذاشته و دستار بندگی بر سر نهاده‌اند و با زبان بی‌زبانی می‌گویند نه برای تغییر که صرفا برای تبعیت از اوامر و پیاده کردن سیاست‌های کلان نظام سیاسی به صحنه آمده‌اند!


(۱) نظریه‌های جامعه‌شناسی جورج ریتزر، محسن ثلاثی، نشر علمی.
(۲) خرقه‌ای که صوفیان ظاهری فقط به جهت سالوسی و ریا بر تن کنند!


💹 @Mayeli_ir


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
⭕️ معلمان در برنامه‌های کاندیداها جایی ندارند.

رحیم احمدی، معلم


🔺در مناظره دوم نامزدهای انتخابات در مورد آموزش‌وپرورش به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند اهم این سخنان به شرح زیر است :

#قاضی‌زاده:
آینده هر کشوری را با حوزه آموزش عمومی آن می‌سنجند
آموزش‌وپرورش اصلی‌ترین وزارتخانه ماست و بودجه آن باید از 9 درصد به 30 درصد افزایش پیدا کند

#قالیباف
طرح‌های خوبی داریم برای آموزش‌وپرورش اما اجرا کجاست؟
سرانه بودجه آموزش‌وپرورش در دهه 70، 20 درصد بوده است
ما مهدهای کودک را باید قبل از مقطع ابتدایی، در اولویت قرار دهیم

#پورمحمدی: باید قدردان معلمان باشیم
آموزش‌وپرورش جای اختلافات سیاسی نیست.
طراحی روش تدریس متناسب با شرایط هر استان باید به استان‌ها سپرده شود

#زاکانی: تعلیم و تربیت نظام پیشران کشور است
  آموزش‌وپرورش هزینه نیست؛ سرمایه‌گذاری است.

#پزشکیان: باید خدماتی که به فرزندانمان در روستاها و شهر داده می‌شود یکسان باشد.

همانطور که ملاحظه می‌شود کاندیداها نه‌تنها در مناظره حرف جدیدی برای معلمان و آموزش‌وپرورش نداشتند بلکه در برنامه‌های خود هم آموزش‌وپرورش برایشان اولویت نیست اگر اولویت بود فراتر از شعارهای پوپولیستی عمل می‌کردند. یکی از دلایل فقدان برنامه جدید آن است که این افراد همه پست‌های حاکمیتی داشته‌اند و کارنامه همه آنان امروز مقابل چشمان معلمان است.

معلمان در طی یک دهه گذشته روشن‌تر از قبل بر حقوق پایه‌ای خود تاکید کرده‌اند تجمعات برگزارشده و بیانیه و مواضع تشکل‌های صنفی سند روشنی برای شناخت مطالبات معلمان است. معلمان بارها اعلام کرده‌اند که خواهان حقوق و دستمزد بالای خط فقر هستند برای دانش آموزان به‌خصوص برای کودکان در مناطق محروم خواهان آموزش رایگان و باکیفیت هستند و تحقق این‌ها را از طریق تشکل یابی مستقل و سازمان‌دهی میسر می‌دانند. شعار «معلم زندانی آزاد باید گردد» یک شعار محوری و خواسته اصلی معلمان است نه به آموزش ایدئولوژیک و دفاع از حقوق کودکان بازمانده از تحصیل همواره مورد تاکید تشکل‌ها و معلمان بوده است.
حال سؤال اساسی این است که کدام‌یک از این مدعیان و هوادارانشان این مطالبات برایشان مهم است؟ اصلاً این افراد با آن گذشته تاریکی که دارند می‌خواهند به این مطالبات پاسخ دهند؟ پاسخ مشخص است نگاهی به برنامه نداشته و موضع‌گیری‌های آنان نشان می‌دهد آن‌ها فقط کلی‌گویی می‌کنند و اگر چیزی هم از معلم می‌گویند ربطی به این مطالبات ندارد. اینجا مسئله اصلاً توانایی پاسخ به مطالبات نیست مسئله این است که این نامزدها اصلاً باور به این مطالبات ندارند.
حال سؤال اساسی دیگری که اینجا مطرح می‌شود این است که کسانی که در کسوت معلمی مردم و به‌ویژه معلمان را به شرکت دعوت می‌کنند آیا با گذشته این افراد آشنایی ندارند؟ آیا آن‌ها مسئولیت وعده‌های این کاندیداها را به عهده می‌گیرند؟ کسانی که امروز هیزم این انتخابات شده‌اند آیا در مورد آتشی که به معیشت معلم شاغل و بازنشسته افتاده بی‌خبرند؟ این‌ها سؤالاتی جدی و مهم است که بدون حب و بغض باید به آن پاسخ داد.
تکلیف تشکل‌های وابسته به جناح‌های سیاسی مشخص است امروز اصلاح‌طلبان به دنبال تحقق شعار " هر فرهنگی یک ستاد " کمپین و همایش به راه می‌اندازند و ازآنجایی‌که پزشکیان هیچ برنامه‌ای برای فرهنگیان ندارد بخشی از مطالبات معلمان را لیست می‌کنند و می‌گویند « دیدگاه‌های پزشکیان با مطالبات بر حق معلمان همپوشانی زیاد دارد» تا هر طور شده معلمان را به سمت خود بکشند. اصولگرایان هم با نادیده گرفتن عملکرد کاندیداهای موردحمایت خود که زندگی فاجعه‌بار برای معلمان رقم‌زده‌اند همچنان به دنبال سبد رأی معلمان هستند و با کلی‌گویی و شعارهای دروغین مسئولیت عملکرد خود را به عهده نمی‌گیرند. این‌ها برای رسیدن به مقاصد سیاسی به نام ایران و به نام معلمان شعار می‌دهند. مخاطب این نوشته این افراد و جریانات نیستند بلکه معلمانی هستند که فکر می‌کنند از این تنور، نانی نصیب مردم و معلمان خواهد شد. آن‌ها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.

منبع: کانال تلگرامی فراسوی کندوکاو


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 نیش عقرب نه از ره کین است
اقتضای طبیعتش این است...


🖊️ صلاح حاجی میرزایی

🔺در اینکه #شناخت پایه و اساس همه امور زندگی است کمتر کسی به خود تردید راه می دهد. یعنی درصد بالایی از پیشرفت و درجازدن، قضاوت، کامیابی و شکست، مسئولیت پذیری و بی تفاوتی و... ما با مفهوم شناخت رابطه مستقیمی دارد. شما نباید انتظار داشته باشید در آستین تان مار پرورش بدهید اما آسیبی به شما نرسد. شما نباید انتظار داشته باشید در حالیکه دشمنی که از رو برای تان شمشیر کشیده ناگهان از در صلح درآید مگر اینکه منافعش تامین شود.
اگر شما را در یک جنگل پر از حیوانات درنده رها کنند نباید توقع داشته باشی به سلامت از آنجا برهی.
اگر بر جایی تکیه زدی که عقرب داشت، عقرب شما را نیش می زند چون طبیعت او همین است ولاغیر. یک راه زن و دزد طبیعت پیشه ی او اقتضا می کند که شما را لخت کند و نباید انتظار دیگری از او داشت. یکی از مشکلاتی که بسیاری از ما کمتر به آن توجه و پرداخته ایم همین موضوع است چنانکه بدون توجه و بی ملاحظه انتظار غیر طبیعی و غیر واقعی از اشیا آدم ها، پدیده ها، موضوعات و مسایل مختلف و... داریم و باعث می شود بعضا دچار اختلالات روانی- شخصیتی مثل تعارض، افسردگی، ناامیدی، سرخوردگی و... بشویم. مثل اینکه از پشه بخواهید که اگر بر روی قسمتی از بدن شما نشست شما را نیش نزند آیا هیچ امکانی برای عکس این اتفاق وجود دارد؟
اگر شما بیمار شوید به پزشک مراجعه می کنید در حالیکه اگر به جایی دیگر مراجعه کنید مشکل شما نه تنها حل نمی شود بلکه مورد تمسخر هم قرار می گیرید. مطرح است که زندگی دو قسم است قسمتی را به کسب تجربه سپری می کنیم و در قسمت دیگر زندگی از آن تجارب بهره خواهیم گرفت. یک ساختار فاسد هرگز نمی تواند منشا خیر باشد و اگر غیر ازین توقعی باشد باید به عقلانیت خود شک کنیم. یک آدم بد نه اینکه ذاتا بد باشد اما بنا به هر دلیل و علتی بد از آب درآمده و دیگر نمی تواند خوبی کند چرا باید انتظار داشته باشیم خوب باشد؟ طبیعت که متجاوز غیر از تجاوز چه می تواند باشد؟ طبیعت یک خونخوار غیر از ریختن خون چه می تواند باشد؟
طبیعت یک فکر هرزه غیر از نفاق و نمایش و فرصت طلبی و... چه می تواند باشد؟
یک جنگده که ماموریت بمباران دارد نمی تواند بر سر مردم و خانه هایشان گل بریزد. یک مسئول که وظیفه دارد خون مردم را در شیشه کند نمی تواند برای نجات آدم ها خون اهدا کند. یک روحانی نمی تواند از علم حرف بزند. یک اندشمند نمی تواند و نباید به خرافات و توهمات وقعی بنهد و...
شناخت و سواد یعنی همین کارها همین کنش ها همین عمل و عکس العملها و... چرا از کسی که اراده کرده ظلم و ستم کند انتظار مهر و محبت و احترام و هم دلی و همکاری و... داریم؟
ما باید یا بگیریم از هر چیز چه چیزی و از هر آدمی چه رفتاری و از هر پدیده ای چه پیامدی و از هر مناسباتی چه نتایجی و... حاصل می شود. اگر باد شدیدی شروع به وزیدن کرد باید منتظر خرابی باشیم اگر سیل آمد باید توقع ویرانی داشته باشیم و... وقتی لامپ روشن می شود انتظار نور و روشنایی داریم...
از همه این اشیا و آدم ها و پدیده ها و مناسبت ها و... توقع و انتظار واقعی داشته باشیم نه چیزی عکس آنها. اگر تخم مرغ را بپزیم هیچگاه به نیمرو تبدیل نخواهد شد اگر گرسنه شویم باید غذا بخوریم آب سیرمان نخواهد کرد اگر با خودکار نوشتیم دیگر پاک نخواهد شد لاک گرفتن اصل ناپاکی را از بین نخواهد برد و...
بسیار پیش آمده وقتی مشکل یا مساله ی برای ما پیش آمده باشد بجای پذیریش و کنترل و مدیریت و در نهایت رفع و رجوع آن به فرافکنی و... روی آورده ایم در حالیکه هنوز مشکل سرجایش قرار دارد...
باید یاد بگیریم در کجا حرف بزنیم و در کجا سکوت کنیم چه زمانی آرام باشیم چه زمانی عصبانی شویم و...
معادله جوامع پیشرفته و عقب مانده را نیروی کار ماهر تعیین می کند. در همه این موارد نقش #آموزش صحیح، تعیین کننده و انکار ناشدنی است. اما اگر آموزش هم جز همان نقصان ها و عیوب وضع موجود نامناسب بود چاره کار چیست؟ انسان ها از دو طریق به سمت خودساخته شدن می روند؛ آموزش و مطالعه
اولی با توجه به ساختار معیوب بسیار سخت می نماید الا تعهد و تخصص معلمان کار درست و کار بلد و دومی هم از طریق ترویج فرهنگ کتاب خوانی.

آدمی را آدمیت لازم است
عود را گر بو نباشد هیزم است
از خر و گاوهای وحشی توقعی جز لگد زدن نداشته باشید مگر اینکه با علم و تجربه و آموزش و... آنها را رام، مهار و اهلی کنید.



🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
2024/11/06 01:24:18
Back to Top
HTML Embed Code: