Telegram Web Link
ذوالنوری، نایب‌رئیس مجلس: اشتباهی به مصوبه افزایش سن بازنشستگی رأی دادم  ، حواسم نبود اصن.😳

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅تو این دنیا، اکثر آدم‌ها، پیروی کردن رو ترجیح می‌دن به پیشرو بودن؛ چون آسون‌تره...
راحت‌طلبی رو کنار بذار و پیشرو باش. واسه خودت که پیشرو باشی، بقیه هم ناخودآگاه ازت الگو برداری می‌کنن. با کمک کردن به موفقیت خودت، به بقیه هم کمک می‌کنی و چه انگیزه‌ای از این قشنگ‌تر؟!

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅بیشعورها عاشق حرف زدن هستند به خصوص درباره خودشان.

ضمناً آنها در حرف زدن به صورت مغشوش ترین و مبهم ترین حالتهای ممکن استاد هستند. با این روش براحتی می توانند از زیر بار هر مسئولیتی برای ادعاهای خود شانه خالی کنند و هر چیزی را بعدا" انکار کنند. مثلاً یک بیشعور سیاستمدار هیچ باکی ندارد که معنی چیزی را که گفته چند بار تغییر دهد تا به مذاق مردم خوش آید .

#خاویر_کرمنت
📒 #بیشعوری

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🪩 ۱۵ آذر #روز_دختران_شین‌آباد است.

۱۵ آذر ۱۳۹۱ در #آتش_سوزی مدرسه دخترانه روستای شین‌آباد پیرانشهر ۲۹ دانش‌‌آموز دچار سوختگی شدند و دو‌ نفر جان‌ باختند.این روز برای یادآوری دانش‌آموزان جان‌باخته و آسیب‌دیده در آتش‌سوزی‌های مدارس است که پیش و پس از شین‌آباد نیز بارها تکرار شد.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸

کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
اصل سی بی اصل سی ، آموزش رایگان بی آموزش رایگان

🪩 آموزش رایگان فعلاً برای تمام دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست

معاون قانون اساسی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری با اشاره به طرحی برای تدوین نطام آموزش و پرورش رایگان برای ایتام گفت: آموزش رایگان فعلاً برای تمام دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست

حبیب‌نژاد با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش رایگان شامل مرحله قبل ثبت‌نام، حین ثبت‌نام و پس از ثبت‌نام است، افزود: شهید بهشتی در مذاکرات قانون اساسی، آموزش و پرورش رایگان را جزو حقوق ملت می‌داند.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸

🆔کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
🪩 صحرایی: وزیر آموزش و پرورش شرمنده‌ترین وزیر کابینه دولت است

وزیر آموزش و پرورش:
🔹بودجه آموزش و پرورش را «درصدگیری» نکنید؛ هرچقدر که نیاز است باید بدهید.

🔹وزیر آموزش و پرورش شرمنده‌ترین وزیر کابینه است دائما باید «بنالد» که برای انجام چه کاری از نظر مالی کم دارم.

🔹بیش از ۲۰ سال است که هیچ سرایدار یا همان بابای مدرسه جذب نکردیم.

🔹دانش آموزان پایه نهم و ششم امسال سنجش ملی دارند.

🔹دیپلم جز اینکه مدرکی برای ورود به دانشگاه باشد کاربرد دیگری ندارد.

🔹کتاب درسی را نمی‌توان تند و تند تغییر داد.

🔹دنبال ایجاد رشته روزنامه‌نگاری در متوسطه دوم هستیم.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸

کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌅واقعا دارم به این نتیجه میرسم مملکت داره از رو طنزای مهران مدیری اداره میشه 😒😐😕

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
آموزش و پرورش آرای دیوان عدالت اداری را اجرا نمی‌کند | خبرگزاری فارس


در حالی که برخی از مسؤولان بسیار با آرامش برخورد می‌کنند و خیال می‌کنند خیلی برای تغییر یک قانون فرصت دارند و به این فکر نمی‌کنند که این تعلل چه مشکلاتی می‌تواند برای دانش‌آموزان یا دانشجویان پدید آورد.
این فعال حوزه آموزش ادامه داد: با کمی دقت به مصاحبه مسؤولان در رسانه‌ها، در می‌یابید که نوع گفتمان وزرا و معاونان آموزش و پرورش نسبت به موضوعات مورد اعتراض خانواده‌ها و ذی نفعان با دیگر معاونان وزیر و وزرای دولت تفاوت می‌کند. به طوری که هم اکنون کار به جایی رسیده که اجرای آرای قطعی دیوان عدالت اداری را به تأخیر می‌اندازند یا به آن تمکین نمی‌کنند. در واقع آنها با این عمل خود سیستم قضایی کشور و اعتبار قانون را در نگاه جوانان زیر سؤال می‌برند.....


#پی_نوشت

نمک هم گندید ⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌅 توصیف مجلس یکدست شده اصول گرا ، از زبان یک عضو همین مجلس - رشیدی کوچی : من ۴ ساله در مجلس هستم تنها چیزی که براشون مهم نیست منافع مردمه تنها چیزی که براشون اهمیت نداره رضایت مردمه!!!
بی اعتمادی مردم براشون مهم نیست
من سیاه‌نمایی نمی‌کنم من دارم روزگار سیاهی که سر مردم دارند می آورند نشان می دهم!!!

نزدیک انتخابات مجلس و تغییر چهره نمایندگان !! اگر راستگو وحامی مردم بودید در این چهار سال چرا سکوت کردید ؟؟؟ نمایندگان مردم هستید یا نماینده منافع آقازادگان ( انگل زادگان ) در کانادا و
سوئیس و آمریکا و...؟؟؟


اخبار معلم
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅قضاوت باشما⁉️

نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) به آیت الله جنتی و دفاع از مصوبه افزایش سن بازنشستگی!

در نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق به آیت الله جنتی آمده است:
▫️ نظام‌های بازنشستگی در مقابل تحولات آتی متغیرهای جمعیتی و اقتصادی بسیار آسیب‌پذیر هستند. در ایران نیز با توجه به کاهش نرخ باروری و افزایش امید به زندگی، نظام بازنشستگی با چالش‌های جدی روبه‌رو است.
▫️در صورت عدم انجام اصلاحات، کسری مالی صندوق‌های بازنشستگی به طور فزاینده رشد خواهد کرد و به منابع عمومی کشور آسیب خواهد رسید.مصوبه افزایش سن بازنشستگی برای به تعویق انداختن این بحران لازم است و نمی‌توان به بهانه انجام اصلاحات ساختاری، اصلاحات سنجه‌ای و پارامتریک را کنار گذاشت.
▫️بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از مصوبه کارشناسی مجلس در جهت حفظ و پایداری نظام رفاهی کشور حمایت می‌کند.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅میرزاده، رییس اسبق سازمان برنامه و بودجه: فقر دامن ۶۰ درصد مردم را گرفته، هزاران هزار طرح زیربنایی به خاطر کمبود منابع تعطیل شده/ چای کجای اولویت‌های برنامه‌ها بوده که مقداری عظیم از منابع کشور را به خود اختصاص داده؟

میرزاده استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رییس اسبق سازمان برنامه و بودجه نوشت:

🔹فقر دامن ۶۰ درصد مردم را گرفته و هزاران هزار طرح زیربنایی به خاطر کمبود منابع تعطیل شده و با وجود هزاران مشکل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی دیگر، چای در کجای اولویت‌های برنامه‌های مصوب بوده که این مقدار عظیم از منابع کشور را به خود اختصاص داده است؟
🔹 {در زمان جنگ}به دستور آقای مهندس موسوی نخست‌وزیر، «کمیته تخصیص ارز»در وزارت اقتصاد تشکیل و مقرر گردید گشایش هر اعتبار اسنادی (LC) برای واردات نیازهای کشور که در شورای اقتصاد اولویت‌بندی شده بود ابتدا باید در این کمیته مطرح و به تصویب برسد.
🔹حتی ارقام زیر ۱۵ هزار دلار هم باید در این کمیته مطرح و به تصویب می‌رسید و گردش کار درآمدها و مصارف ارزی کشور با گزارش‌های نوبه‌ای و سری به مسوولان تراز اول کشور به‌طور مستمر ارسال می‌شد. / روزنامه اعتماد

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅 یک حقیقت تلخ در مقایسه قیمت‌ها در ایران و سایر کشورها
🖌 مزبان حبیبی

با توجه به اینکه متوسط حقوق کارکنان و کارگران در ایران، چیزی حدود ۱۰ میلیون تومان و یا حتی کمتر از آن است و میانگین حقوق در اروپا و آمریکا حدود ۳۵۰۰ دلار، پس متوسط حقوق در ایران کمتر تقریبا ۶ درصد حقوق در اروپا و آمریکاست.

بنابراین در شرایط برابر و عادلانه، قیمت‌ها در ایران باید حدود ۶ درصد قیمت‌ها در اروپا و آمریکا باشد.

هر کسی که قیمت کالاها و خدمات را در ایران و سایر کشورها را بدون توجه به حقوق‌ها مقایسه کند، یا مزدور است یا یک احمق به تمام معنا!

نمی‌شود که حقوق ما ۶ درصد حقوق آن‌ها باشد اما موقع بررسی قیمت بنزین، خدمات بهداشتی، برنج و گوشت، قیمت‌ها را با اروپا و آمریکا مقایسه کرد!

مقایسه اول
قیمت برنج در آمریکا باتوجه به کیفیت، از ۰.۴۵ تا ۱.۳۶ دلار برای هر کیلوگرم است یعنی هر کیلوگرم برنج در آمریکا از ۲۳ تا ۷۰ هزار تومان است که با توجه به نسبت حقوق‌ها، برای عادلانه بودن قیمت، هر کیلو برنج در ایران باید ۱,۳۸۰ تا ۴,۰۰۰ تومان باشد.

مقایسه دوم
میانگین قیمت هر لیتر روغن خوراکی طی نوامبر سال جاری در کشور آلمان ۳.۴۲ دلار یعنی هر لیتر روغن خوراکی در آلمان ۱۷۷ هزار تومان است که با توجه به نسبت حقوق‌ها در این دو کشور، قیمت روغن خوراکی در ایران باید هر لیتر ۱۰,۶۷۰ تومان باشد.

مقایسه سوم
قیمت بلیط پروازهای داخلی در سنگاپور، به‌طور میانگین ۵۹ دلار است که می‌شود ۳ میلیون تومان و با توجه به نسبت حقوق‌ها، در ایران قیمت پروازهای داخلی باید حدود ۱۸۵ هزار تومان باشد.

مقایسه چهارم
در کانادا، یک وعده غذای فست‌فود حدود ۸.۸ دلار یعنی ۴۵۷ هزار تومان است و در ایران باید ۲۷ هزار تومان باشد تا عدالت در پرداخت حقوق رعایت شده باشد.

مقایسه پنجم
قیمت یک لیتر بنزین با اکتان ۹۸(در ایران ۹۰ و کمتر است) حدود ۱.۲۵ دلار (۳۷ لیر ترکیه) است یعنی هر لیتر بنزین با کیفیت در ترکیه ۶۵ هزار تومان است و برای اجرای عدالت در ایران، قیمت بنزین با اکتان ۹۸ باید ۳,۹۰۰ تومان باشد.

مقایسه ششم
قیمت گوشت گوسفند در امارات از ۱۰ تا ۴۰ درهم یعنی ۱۴۰ تا ۵۶۰ هزار تومان است که با توجه به مقیاس حقوق‌ها، قیمت گوشت در ایران باید ۸,۴۰۰ تا ۳۳,۶۰۰ تومان باشد.

متاسفانه عده‌ای ریزه خوار و مواجب بگیر، در هر مرحله برای توجیه افزایش قیمت‌ها، بدون توجه به حقوق تحقیرآمیز در ایران، اقدام به مقایسه قیمت کالا و خدمات در ایران با سایر کشورها می‌کنند

مزبان حبیبی
هفدهم آذر هزاروچهارصدودو


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
سوألی عجیب در مسابقه‌ی شبکه ۲ تلویزیون:

بر سر این دو راهی کدام‌یک را ترجیح می‌دهید؟

-نداشتن فرزند
-داشتن فرزند معلول

فاصله‌ی شعارِ «فرزند کمتر، زندگی بهتر» تا «فرزند معلول بهتر از بی‌فرزندی‌ست»

مروجانِ «ضدیت با غربال‌گری»،فرزند معلول نداشته اند که درک کنند خانواده چه زجری میکشند . قطعا بی فرزندی خیلی بهتر از داشتن فرزندی است که باید تا آخر عمر درد کشیدن وناراحتیش را ببینی ..عقل هم چیز خوبی است


🔸🔸🔸🔸🔸

کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
🛑🛑🛑 جریمه ۳۵۵ میلیاردی دو مدرسه به علت دریافت شهریه اضافه!

سخنگوی تعزیرات حکومتی:
🔹 ۲ مدرسه دخترانه در تهران به علت اضافه دریافتی از مردم ۳۵۵ میلیارد تومان جریمه شدند.

#پی_نوشت :
شهریه اضافی رو مدرسه از مردم گرفتن جریمه رو دولت از مدرسه میگیره به همین سادگی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
🌅آمورش و پرورش یه پویش برای تشکر از رئیس جمهور بابت اجرای رتبه بندی ایجاد کرده...

بدون شرح⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
« اگر مردمی صرفاً بر آداب و رسوم و افسانه ها و تصنیف های عامیانه تکیه کنند، از ریشه هایش بریده می شوند»

چند نکته به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد نجات آذربایجان

علیرضا کاشفی



* برخورد غیر علمی با « تاریخ » و « سیاست » به علت آفت راحت طلبی به ناتوانی در تجزیه و تحلیلِ تجربه های انسان در طول تاریخ و حتی به حذف تجربۀ تاریخ و فرهنگ از زندگی انسان می انجامد. جايگاه امروز انسان و انسانيت مديون تجربه هاي بشر در طول تاريخ است. در حاکمیت ایدئولوژی ؛ مادی گرایی و راحت طلبی در جامعه گسترش می یابد و اوهام کور، شم سیاسی و تاریخی را در جامعه تنزل داده و به جای اینکه با « سیاست » و « تاریخ » علمی برخورد کنیم، با نگاهی متحجرانه، یکی را بی پدر و مادر و دیگری را نوشتۀ فاتحان خوانده و از غزل پر مغز حافظ، فقط بر لب جوی نشستن و گذر عمر نظاره کردن را برمی گزینیم.



* آنچه نهصد سال پیش خاقانی شروانی در باب سیاست فهمید و ما امروز به علت آفت مادی گرایی و راحت طلبی آن را نادیده می گیریم اینست که ثبات حکومت در اقتدایش بر ملت است :

بى مقتداى ملت نه کلک و نه کتاب

بى شهسوار زابل نه رخش و نه ستام


* در وانفسایی که قوم مهاجم عرب، اسلام را با مقدس دانستن زبانش مرکبی برای عربیزه کردن منطقه به کار گرفته بود، در گسترۀ سرزمین ایران برای پاسداشت اصالت و شرف ایرانی، راد مردی به نام رادمان پسر ماهک معروف به یعقوب لیث، جان بر کف، اضمحلال روحیۀ ایرانی را غیر ممکن ساخت و سپس در کنار مبارزه های شعوبیه و خرمدینان، نهضت بی همتای ادب پارسی شکل گرفت و در خفگان حکومت بنی عباس، نامور نامۀ فردوسی روحی تازه در کالبد ایران دمیده و سهم به سزایی در رفع خطرِ انحطاط زبان پارسی و در نتیجه در استقلال فرهنگی و اجتماعی ایران ایفا کرد.


* بيش از 70% واژگانِ زبان كنوني آذربايجان ريشة تركي ندارند و نيز این زبان داراي فرهنگ آوايي و تعبيرات و امثال و اصطلاحات و روح ايراني است. با نادیده گرفتن این مهم، زبان كنوني آذربايجان هم از لحاظ فونتيك و هم از لحاظ تعبيرات و اصطلاحات و امثال مشترك پارسي دری و آذربايجاني تحت تركتازي رسانه هاي « گرگان آدم خوار » آسيب خواهد ديد. حذف هر کدام از زبانهای محلی، ما را از بخشی از فرهنگ ملی مان دور خواهد کرد. همۀ زبانهای محلیِ ایرانی در رشد و اعتلای زبان و ادب پارسی سهم به سزایی داشته و دارند و نیز زبان و ادب پارسی در ثبات آنها. لذا زبان پارسي محيط بر هويت ملي و فرهنگي ایرانیان و متعلق به همة مردم ايران است نه يك محل خاص و فراتر از زبان رسمي، زبان علم و هنر و فرهنگ ايران است.


* در سال 1320 نزدیک به 3000 مأمور امنیتی شوروی همراه ارتش آن کشور به دنبال اشغال ایران وارد سرزمینمان شدند. چهار سال بعد در شمال غرب کشور، کشوری که دارای دولت مرکزی پادشاهی مشروطه بود یک فرد ساده لوح و عده ای ماجراجو اعلام خود مختاری و جمهوریت کرده، وزیر جنگ تعیین می کنند، تمبر چاپ می کنند و معلمانی که اصرار داشتند به کتاب های پارسی تدریس کنند دستگیر و تبعید می کنند و کتاب های درسی که به زبان پارسی بودند را می سوزانند. اینها مقدمۀ جدایی بود. سران نمادین فرقۀ دموکرات در دام توطئۀ وحشتناک تجزیه افتاده بودند.


* دلایل نجات آذربایجان در 21 آذر 1325 خورشیدی عبارتند از :

1. به گواهی تاریخ، آذربایجان خود را پاره ای از تنِ بیش از ده هزار ساله ایران می داند.
2. استقرار آزادی بیان در ایرانِ آن روزگاران
3. مقید بودن پادشاه به قانون اساسی مشروطه در آن روزگاران
4. اهمیت امنیت ملی نه امنیت ایدوئولوژیِ حکومت ( این مهم نشأت گرفته از آزادی بیان و مقید بودن پادشاه به قانون اساسی مشروطه در آن روزگاران بود. )
5. ایزوله نبودن حکومت ایران در جهان
6. نقش مدبرانۀ قوام السلطنه


* بیلبوردهایی در میادین شهرها با مضمون « تحصیل بهتر در ترکیه » خود نمایی می کنند؛ که مجوزشان را دولت های جمهوری اسلامی صادر می کنند. اولیای ساده لوح به راحتی متقاعد می شوند، به جای اینکه ده ها میلیون  تومان به مدارس انتفاعی بدهند کم و بیش این پول را هزینۀ سالانۀ بچۀ خود در ترکیه بکنند. چه دستهایی در دولت ایران وجود دارند که می خواهند نوجوانان ایرانی تحت آموزشِ دولتی با ائتلاف اسلامگرایان و شئونیسم ترک ( بنیادی نهاده بر فشل ) ، قرار گیرند و در اذهان کودکان ما به زبان تاتاری تاریخ جعلی را تزریق کنند؟

آنچه هزار و صد سال پیش فردوسی دربارۀ جهانخواری دولتمردان عرب ( که هدف اصلی آنها عربیزه کردن منطقه بود و اسلام مرکبی برای آن هدف ) گفته بی کم و کاست دربارۀ اسلامگرایان سیاست باز منطقه صدق می کند.

زیان کسان از پی سود خویش                  بجویند و دین اندر آرند پیش

https://sedayemoallem.ir/پژوهش/item/24013-/چند-نکته-به-مناسبت-هفتاد-و-هفتمین-سالگرد-نجات-آذربایجان

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅#اختصاصی کانال امور مالی و حسابداری

#پویش تشکر از رئیس جمهور بابت رتبه بندی

با عرض سلام و احترام خدمت #معلمان این مرز و بوم، معلمانی که شب و روز برای تربیت و تعلیم فرزندان این کشور زحمت می‌کشند اما هیچ وقت حق و حقوق خود را کامل دریافت نکردند.
در رابطه با #پویش تشکر از رئیس جمهور بابت رتبه بندی باید خدمت شما عرض کنم که :
#اولا: رتبه‌بندی بعد از 13 سال اجرا شد.
#دوما :  رتبه بندی واقعی ودرخواست معلمان،  لایحه تصویب شده مجلس و آنچه در واقع اجرا شد هیچ شباهتی با هم ندارند.
#سوما: درست رتبه‌بندی با تمام مشکلاتش اجرایی شد اما معوقات رتبه بندی 1400 تا به امروز پرداخت نشده و بعید است که پرداخت شود.
#چهارما: با حقه رتبه‌بندی چندین سال است که همکاران در شرف بازنشستگی را به ادامه خدمت تشویق کردند اما در آخر هم مشمول آنان نشد.
#پنجما : در کدام اداره یا وزارت برای افزایش حقوق باید یک مشت کاغذ پاره جعل کنی و بارگزاری کنی تا مشمول افزایش شوی.
(باید یادآور شویم که در جریان رتبه بندی بسیاری با جعل مدرک رتبه های بالاتری که حق آنان نبود دریافت کردند در مقابل همکارانی که حق آنان رتبه های بالا بود متاسفانه فاقد رتبه یا در رتبه های پایین قرار گرفتند)
#ششما: بودجه رتبه‌بندی بهیچ وجه کفاف انجام کامل لایحه تصویبی مجلس را نداشت بهمین دلیل وزارت آموزش و پرورش بصورت سلیقه ای و بر اساس بودجه در دست رتبه ها را سهمیه بندی کرد.
#هفتما: مدارک درخواستی برای دریافت رتبه‌ها بهیچ وجه سطح علمی و پژوهشی معلمان را نمی‌سنجد در این رتبه بندی مدرک دانشگاهی، سابقه، تألیفات بهیچ وجه امتیاز لازم را ندارند.
#هشتما:کدام معلم است که جوایز و تقدیر نامه های 20 یا حتی 30 سال پیش خود را داشته باشد تا بتواند آن را بارگذاری کند، ظلمی که در حق معلمان با سابقه در این رتبه‌بندی شد هیچ وقت جبران نخواهد شد.
#نهما و درآخر : هیچ جای دنیا از مسئولین بخاطر انجام مسئولیتشان تشکر نمی‌کنند.

#پی_نوشت
کاش می شد افرادی را که این مدل تصمیمات بی ارزش وتبعیض آمیز برای آموزش وپرورش گرفته اند را محاکمه کرد ⁉️
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
Time won't make you forget, it will make you grow and understand things.

زمان کاری نمی‌کنه که فراموش کنی، باعث می‌شه که رشد کنی و اتفاقات رو درک کنی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅#اطلاعیه

همکاران محترم
با توجه به خبری که به دستمان رسیده ظاهرا سازمان برنامه و مدیریت اعلام نموده است

پرداخت حقوق هایی که با معوقات باشد دیگر پرداخت نخواهد شد. یعنی به نوعی کنار گذاشته شدن پرداخت معوقات
لذا ارگانهایی که معوقات پرداختی دارند مانند آپ. ملزم به پرداخت معوقات در این یکی دو ماهه می باشند.


قبل از اینکه سازمان برنامه و مدیریت این برنامه را به اجرا در آورد
لذا جهت پرداخت فوری معوقات رتبه بندی 1400شش ماهه ی دوم می بایست همگی پیگیر باشید تا سریعتر پرداخت گردد !!

با توجه به خبری که سازمان بازنشستگی در مورد پرداخت معوقات رتبه بندی برای بازنشستگان اعلام نموده که به زودی برای این دسته از همکاران پرداخت خواهد شد
لطفا کنار نروید و پیگیر معوقات باشید
سپاس از همگی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
نسل عقب‌مانده‌ای که می‌خواهد نسل نو را آموزش بدهد!

#یادداشتهای_زندگی_روزانه
#ابراهیم_موسی_پور_بشلی

نظام آموزش و پرورش ما احتمالا از عقب‌مانده‌ترینها در نوع خود در جهان است. انبوهی از مهملات غیرضروری را طی دوازده سال بر ذهن کودکان و نوجوانان تحمیل می‌کنند و بعد با وقاحت تمام، مثلا کلیپی را پخش می‌کنند که در آن مجری یک مسابقه‌ی معلومات عمومی از یک شرکت‌کننده سوالاتی درباره‌ی فلان‌الدوله و کودتای فلان و ... می‌پرسد و چون او از پاسخ دادن عاجز می‌ماند، نتیجه می‌گیرند که اوه! چه ابلهی‌ست او!
ابله آن نظام آموزشی‌ای‌ست که چنین دانش‌آموزانی تربیت کرده، وگرنه چرا یک دانش‌آموز یا یک دیپلمه باید بداند از بین کوارتز، فلدسپات و میکا، کدامشان سخت‌ترند؟ یا رییس‌الوزرای احمدشاه در زمان کودتای سوم اسفند که بوده؟ یا نام یَک‌یَک فقها و فلاسفه‌ی عصر صفوی به چه کار فردای دانش‌آموز می‌آید؟
مشخصا بیشتر اطلاعاتی که در طول تحصیل عمومی به دانش‌آموزان می‌دهند، بیهوده است و چون بچه‌ها مغز دارند، این چرندیات را پس از پایان امتحانات، از حافظه پاک می‌کنند و این یک واکنش ناخوادگاه مغز انسان است در برابر اطلاعاتِ زوریِ بیهوده.
بله ما باید کمی از علوم تجربی بدانیم اما آن بخشی که در زندگی روزانه به درد می‌خورد مثلا درباره‌ی فشار خون و تغذیه‌ی سلامت‌محور ولی جزییات تقسیم میتوز و میوز و ساختار سلولی و ... اگر این بچه نخواهد پزشک و بیولوژیست بشود به چه دردی می‌خورد؟ ریاضیاتی که در اروپا در سالهای دوم و سوم رشته‌ی ریاضی در دانشگاه به دانشجو یاد می‌دهند، در کتاب درسی دبیرستانهای ما چه غلطی می‌کند؟
وقتی قرار نیست بچه‌هایی در آینده در رشته‌های هنر تحصیل کنند، این حجم بحث تخصصی هنر در کتاب درسی مدارس چه ضرورتی دارد؟ درست است که همه باید تاریخ بیاموزند اما چقدر از تاریخ را و چه تاریخی را؟ تاریخی که در مدارس آموزانده می‌شود باید هویت ملی و فرهنگی و اجتماعی را در سطح عمومی در ذهن مخاطب بنشاند؛ حفظ کردن فهرستی که می‌گوید کدام وحشی سر کدام وحشی را بریده و به جای او نشسته به چه درد دانش‌آموز می‌خورد؟
سطح آموزشهای عمومی (دبستان و دبیرستان) باید دانش‌آموزان را برای انتخاب رشته‌های دانشگاهی یا شغلی آینده‌شان و نیز برای کسب مهارتهای کاربردی در زندگی روزانه یاری و راهنمایی کند نه بیشتر. چه ضرورت عقلی و علمی‌ای ایجاب می‌کند که همه، همه چیز بیاموزند؟ تقریبا نیمی از دروس مدارس برای دانش‌آموزانی که می‌خواهند به رشته‌های علوم انسانی بروند به‌کلی زاید و بی‌ارزش و مایه‌ی اتلاف عمر و وقت است و برعکس هم‌چنین نیمی از اطلاعات زوریِ موجود در کتابها برای کسانی که می‌خواهند وارد رشته‌های تجربی و ریاضی بشوند. همچنین است برای بچه‌هایی که به رشته‌های دیگری علاقه‌مندند.
بچه‌ها هم البته بلدند چه کنند و این نسل دیگر می‌داند که کتابهای مدرسه صرفاً برای نمره است و دانشِ مفید و کاربردی و مهارتهای زندگی را باید از منابع دیگری بجوید. من برای دانش‌آموزان نسل جدید نگران نیستم، نگرانِ نسل عقب‌افتاده‌ی مولفان و مدیران و برنامه‌نویسان آموزش و پرورشم که تقریبا تمام کنترلشان بر جامعه‌ی مخاطب را از دست داده‌اند و این برای آینده‌ی کشور زیبنده نیست.
کتابهای درسی در حال از دست دادن مطلق اعتبارشان در برابر منابع دیگرند (این بلایی است که علاوه بر آموزش و پرورش،  صداوسیما هم سالهاست که به دست خودش به سر خودش آورده).
علاوه بر وجود انبوهی غلط در کتابهای درسی (که آن هم به جای خود باید بررسی شود) اصلاحِ نگاهِ داده‌محور در آموزش و پرورش باید در اولویت قرار بگیرد؛
می‌شود اطلاعات تمام کتابهای موجود را به یک‌سوم یا یک‌چهارم کاهش داد و در عوض راه و رسم زندگی را به دانش‌آموزان آموخت و نسلی داناتر، ماهرتر و سالمتر تربیت کرد.

آذر ماه ۱۴۰۲
#آموزش_و_پرورش

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
2024/10/02 22:33:10
Back to Top
HTML Embed Code: