Telegram Web Link
🌅 انتقام‌گیری از دانش‌آموز با طراحی سؤالات سخت امتحانات نهایی

▫️ معدل پایین دانش‌آموزان در امتحانات نهایی امسال بار دیگر انتقادات زیادی را نسبت به کیفیت آموزش در مدارس کشور و عملکرد وزارت آموزش و پرورش به همراه داشت.

▫️علاوه بر سطوح مختلف آموزش در مدارس کشور و کیفیت پایین امکانات و توانمندی معلمان در مدارس دولتی، یکی از موضوعاتی که در تحلیل نتایج ضعیف امتحانات نهایی مورد غفلت قرار گرفته، مسئله "دشواری و غیراستاندارد بودن سوالات امتحانات نهایی" است.

▫️این مسئله عملاً باعث شده که دانش‌آموزان با وجود مطالعه دقیق کتاب‌های درسی، نتوانند عملکرد قابل قبولی داشته باشند و حتی دانش‌آموزان بسیار درس‌خوان نیز با افت معدل بعضاً ۸ تا ۹ نمره‌ای مواجه شده‌اند!

▫️"دشواری و غیراستاندارد بودن سوالات امتحانات نهایی" در نهایت به میانگین پایین معدل دانش‌آموزان کشور منجر می‌شود که حیثیت نظام آموزش و پرورش را زیر سوال می‌برد.

▫️در بسیاری از کشورها، استانداردهای خاصی برای طراحی سؤالات وجود دارد که به سنجش دقیق‌تری منجر می‌شود؛ اگر سؤالات به درستی با محتوای آموزشی و اهداف یادگیری هم‌راستا نباشند، روایی آن‌ها کاهش می‌یابد.

▫️یکی از سؤالات اساسی معلمان و دانش‌آموزان که هنوز پاسخی از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش ندارد، چرایی طراحی سؤالات بسیار دشوار در امتحانات نهایی است.

▫️برخی حتی این رویه طراحی سؤالات امتحانات نهایی را به "انتقام‌گیری از دانش‌آموزان" تعبیر می‌کنند.

▫️با این حال، مسئولان مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش مدعی هستند "طراحی سؤالات امتحانات نهایی استاندارد است و درصد سؤالات دشوار در امتحانات نهایی پایه دوازدهم تا سقف ۲۰ درصد و در پایه‌های دهم و یازدهم کمتر است!"/ تسنیم

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅جزئیات تازه از همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت یک‌ میلیون تومانی ادامه دارد؟

👤جعفر قادری، نایب‌ رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

▫️رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید دارند که حدود ۷۳۵ همت در بودجه عمومی و هدفمندی یارانه ها کسری داریم و در موضوع ۶۰ همتی که در همسان سازی حقوق بازنشستگان بر آن تاکید شده، منابع پاسخگو نیست.

▫️مسئولین سازمان برنامه و بودجه تاکید داشتند که فعلا روند پرداخت یک‌میلیون تومان به بازنشستگان در قالب همسان سازی حقوق را ادامه خواهند داد تا در فرصتی دیگر، هم وضعیت تامین منابع به درستی صورت گرفته و هم در رابطه با اصلاحات آن اقدام کنند


#پی_نوشت
مگر شما چیزی تحت عنوان برنامه ریزی ووعده به عمل دارید خود گویید وخود خندید عجب آدم های بی عمل ولاف زنی هستید ⁉️⁉️⁉️


کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تنبیه بدنی دو دانش آموز بلوچ توسط مدیر مدرسه شهید مسلم کیخا واقع در روستای چاه دنک از توابع #دلگان

به گزارش حال وش/ روز دو‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۳، دو دانش آموز بلوچ پایه هفتم و هشتم مدرسه شهید مسلم کیخا واقع در روستای چاه دنک از توابع بخش جلگه چاه‌هاشم شهرستان دلگان به صورت شدید توسط مدیرمدرسه بنام #محبوبه_عیسی‌پور مورد #تنبیه_بدنی قرار گرفته اند.

👤هویت این دو دانش‌آموز بلوچ، «آرمان زین‌الدینی» فرزند حسن و «امیرمحمد عبداللهی» فرزند جواد هر دو دانش آموز مدرسه شهید مسلم کیخا و اهل و ساکن روستای چاه دنک از توابع بخش جلگه چاه هاشم شهرستان دلگان توسط حال وش احراز شده است.

🔺به گفته منابع حال وش:
« خانم محبوبه عیسی پور که رئیس مدرسه شهید مسلم کیخا و اهل شهرستان نرماشیر هست بدون دلیل دانش آموزان را با تسمه کولر و شلنگ کتک میزند که بعضی از دانش آموزان بخاطر مسافت طولانی و #نداشتن_سرویس_مدرسه ممکن هست دو سه دقیقه دیر برسند توسط خانم عیسی پور #بشدت مورد #تنبیه قرار میگیرند که در مواردی دانش آموزان دچار #بیهوشی شده اند و همچنین چندین دانش آموز در طول مدت مدیریت ایشون در این پنج سال بخاطر رفتارهای ایشان #ترک_تحصیل کرده‌اند و وقتی والدین دانش آموزان به رفتارش اعتراض می کنند با عصبانیت فحاشی و تهدید میکند ».

منابع افزودند:
« خانم عیسی‌پور حتی دانش آموزانی که یتیم هستند را چون میداند کسی را ندارند که به رفتارش اعتراض کنند بیشتر اذیت میکند، انگار تعادل #اخلاقی و #روانی ندارد و از بیماری رنج می‌برد.»

📍مطابق ماده 77 آئین‌نامه انضباطی مدارس،

«اعمال هرگونه تنبیه از قبیل اهانت، تنبیه بدنی و تعیین تکالیف درسی جهت تنبیه دانش آموزان ممنوع است.»

📌 گفتنی است دانش‌آموزان و به خصوص دانش‌آموزان ابتدایی یا دوره متوسطه اول به واسطه جثه بدنی ضعیف و کوچکی که دارند، تاب و تحمل کمتری نسبت به یک تنبیهی که ممکن است خیلی هم شدید نباشد، داشته باشند که در این صورت معلم یا فرد تنبیه کننده مرتکب جنایت عمدی شده است.

👫رسانه، شمایید. لطفاً با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران
🔴 کنکور تا سال ۱۴۰۵ تغییر نمی‌کند

شورای عالی انقلاب فرهنگی:

🔺هرگونه تغییر در شیوه سنجش و پذیرش داوطلبان ورود به آموزش عالی نیازمند اطلاع رسانی پیش از پایان شهریور هر سال می‌باشد. لذا محققاً هیچ گونه تغییری در نحوه برگزاری امتحانات نهایی و آزمون تخصصی در سال ۱۴۰۴ ایجاد نخواهد شد و همچنان، مصوبه مذکور تعیین‌کننده چارچوب سنجش و پذیرش خواهد بود.

🔺با توجه به تبصره ۱ ماده ۲ مصوبه سنجش و پذیرش در هرگونه تغییر احتمالی تنها از سال ۱۴۰۵ به بعد قابل اجرا خواهد بود و در زمان مقتضی به اطلاع عموم نیز خواهد رسید.

رسانه، شمایید. لطفاً با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅مردم عامی آتش این جنگ های شوم و بی معنی را که موجب اینهمه بدبختی شده است، نیفروخته‌اند...

آن اشخاص خوش نشین بیکاره ای که از دسترنج شما مردم چاق و فربه شده‌اند و عرق جبین و فقر و تیره بختی شما مایه‌ی توانگری و خوشبختی آنها گشته است، به خاطر بدست آوردن مرید و غلام با یکدیگر جنگیده‌اند؛ آنها تعصبات خانمان برانداز را به شما تلقین کرده‌اند تا بتوانند بر شما حکومت کنند، خرافاتی که آنها به شما آموخته‌اند برای آن نیست که شما را از خدا بترسانند بلکه برای آن است که شما از خود آنها بترسید.

#ولتر

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
🔴 #بیانیه مشترک #تشکل‌های‌_دانش‌آموزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی سال تحصیلی جدید؛ بدون حجاب، دادخواه و با پرچم انقلاب زن زندگی آزادی به مدارس بازمی‌گردیم! سال تحصیلی جدید را در حالی آغاز می‌کنیم که به تازگی دومین سالگرد شروع انقلاب زن زندگی آزادی را پشت سر…
🔴 ارسالی از همراهان کانال

در خصوص بیانیه #تشکل‌های_دانش‌آموزی

🖊️امضا محفوظ

درود بر شما انسان های گرانقدر

بر خلاف نظر بیانیه، من از اصطلاح بی ححابی استفاده نمی کنم و بجای آن " #پوشش_اختیاری" را بکار می برم.

پوشش اختیاری، با توجه به شرایط عرفی، فرهنگی، اجتماعی و در نهایت سیاسی ما، در وهله اول، قابل اتکا و عملی تر است. پوشش اختیاری، حقوق کامل تری است و شمولیت بیشتری هم دارد، واکنش ها و عواقب کمتری داشته و از حیطه ی تسلط حکومت به خانواده منتقل می شود.

یکی از جنبه های پوشش اختیاری، انتخاب پوشش آزاد و یا همان بی ححابی است که البته آن به دلایل گفته شده بار معنایی منفی ایجاد می کند و تقابل.
اما همین نوع پوشش آزاد، بنا به تجربه و خلاف هجمه ایدئولوژیک عقیدتی سیاسی، و در شرایط و بستر درست فرهنگی، امنیت کامل تر و پایدارتری برای جامعه ایجاد می کند چه برای زنان و چه برای مردان، خلاف تصور و القائات و شعار اینکه بی حجابی ناامنی ایجاد می کند.


دلیل حاکمیت هم چیزی جز تسلط نیست چه اینکه مبنای مخالفت آن هم جنبه معنوی و انسانی و روحانی نیست مادامی که آنرا با پول و جریمه مجازات می کند، به زبان ساده، با حجاب در حال تجارت است.

دیروز در شهری، هنگام تعطیلی دختران دبیرستانی مشاهده کردم به محض خروج از درب مدرسه، دختران اقدام به #انتخاب می کردند. مقنعه ها را از سر بر می داشتند البته نه دسته جمعی.
جالب اینجاست این انتخاب جلوی دبیرانشان صورت می گرفت که این دبیران چه اعتقاد به حجاب داشته باشند چه نداشته باشند بنا بر ماموریت محوله در متون درسی و مقررات انضباطی و هم پرورشی و ارشادی مدرسه های حکومتی و وابسته، می بایست در درون مدرسه هماهنگ با همان توصیه ها دختران را ملزم به رعایت حجاب کنند و همینطور در خارج مدرسه و محیط اجتماعی و فراتر بعنوان زن مسلمان در هر حضوری رعایت حجاب که همان حیا تلقی می شود!!!
اما دختران، جلوی همین دبیران حجاب بر می دارند و دبیران در خیابان کاملا مصلوب الاختیار و تهی از آنچه گفته اند و آموزش داده اند و خواسته اند هاج و واج همان دانش آموزی که بدون اختیار در کلاس مستمع بود را در جلوی چشمانشان در خال رژه ببینند.
یاد طرحی در سالهای گذشته افتادم که در مدارس دخترانه در کلاس و محوطه دختران بتوانند راحت باشند.
چرا این طرح عملیاتی نشد احتمالا بر می گردد به مغزهای کوچک زنگ زده.
اگر باور دارند که مدرسه، خانه دوم است، در خانه پوشش چگونه است؟
آیا نباید شرایط خانه فراهم می شد؟
البته این جدای از لباس فرم یکدست است.
اگر مقاومت نمی کردند و خانم معلمها به محض ورود به کلاس آراسته و مرتب پوشش سر را بر می داشتند و دانش آموزان هم همینکار را می کردند حالا شاهد این نبودیم که دختران از همه چیز حتی معلمان خود هم بگذرند و راهی را بروند که حکومت مقصر و مسبب آن است.

توصیه این است همگام با پویشی که شما دارید به #همکاران بگویید داخل کلاس درس آراسته وارد شوند و از #دانش_آموز هم بخواهند (البته نه اجباری) تا محیط درس برای دانش آموز، همان خانه، انگاشته شود. گرچه میدانیم عدم اجرای همین شیوه در سالیان قبل و فشار همه جانبه ی حکومت از مدرسه و خیابان و تلوزیون و...کار خودش را کرده و بجای بافت و ساخت ساحت درست فرهنگی، باید برای امری عادی، شاهد پویش و مبارزه و توهین و اهانت و آزار و قتل و تجارت باشیم.!

آرزوی توفیق برای ایران و ایرانیان


📌 با ضربه زدن بر روی هشتگ #تشکل‌های_دانش‌آموزی
می توانید متن کامل بیانیه را مطالعه کنید.

رسانه، شمایید. لطفاً با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🟠 چگونه از مکانیسم های مقابله ای منفی به مثبت حرکت کنیم ؟

راهنمایی برای فعالان جامعه مدنی در شرایط دشوار


🔺همه افراد استرس را تجربه می‌کنند، اما همه استرس را به شیوه‌ای مفید مدیریت نمی‌کنند. مکانیسم‌های مقابله‌ای رفتارهایی هستند که هدف آن‌ها مدیریت استرس یا احساسات ناخوشایند است.
مکانیسم‌های مقابله‌ای که همه ما روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنیم، می‌توانند مثبت (انطباقی) یا منفی (ناسازگار) باشند. کنار گذاشتن مکانیسم‌های مقابله‌ای منفی ممکن است زمان ببرد. در ابتدا برای گنجاندن استراتژی‌های مقابله‌ای مثبت در زندگی روزمره خود وارد عمل شوید، با گذر زمان، این پاسخ‌های مثبت جای بیش‌تری در جهان شما باز می‌کنند.


📎متن کامل این پست را در وبسایت کنش‌ سلامت بخوانید:

https://www.koneshhealth.org/article/how-to-move-from-negative-to-positive-coping-mechanisms


رسانه، شمایید. لطفاً با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌅انیمیشن کوتاه خانواده باندز

👈داستان انیمیشن درباره خانواده ای عجیب است که با یکدیگر تفاوت هایی دارند اما رابطه خوب آنها از هر چیزی باید مهم تر باشد.


با وجود تفاوت ها می توان زندگی خوبی داشت

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بررسی عوامل رخوت و انفعال در شرایط حاکم بر فضای عمومی جامعه بعد از سپری کردن چندین جنبش و اخیرا #جنبش_مهسا و عدم دستیابی به نتیجه مطلوب از منظر جامعه شناختی سیاسی میتواند قابل تامل باشد.

🖊️غلامعلی شهریاری/ معلم

🔺شرایط انفعالی پس از هر ناموفقیتی میتواند روح جمعی را دچار آنچنان مسخ شدگی بکند که برای سیستم حاکم به مراتب شرایطی بدتر را رقم بزند.
اگر چه بررسی عوامل این اندازه از دلسردی ناامیدی در جهت آسیب شناسی رفتار جامعه برای اصلاح رفتار مبارزه طلبی بعد از هر کنشگری قطعا مفید واقع میشود ولی بیان و لیست کردن عوامل آن چه بسا نتواند انعکاس رفتار جامعه را بخوبی نشان دهد چون اساسا عوامل بیرونی بر این گونه رفتارها دخیل بوده و از طرفی به ساختار سیاسی حاکم و نیروهای امنیتی آدرسی بدهد که براحتی استراتژی متناسب و متنوع با هریک از عوامل آسیب زا را فراهم سازد و روند بهبود وضع موجود را تا وقتی که بهای بقا بر مسند حکومت بر مردم و ارزشهای انسانی اجتماعی ارجحیت دارد غیر ممکن سازد.
رخوت و ناامیدی در بین فعالان سیاسی و مدنی پس از جنبش‌های بزرگی مانند جنبش مهسا، دلایل متعددی دارد.

📍برخی از این دلایل شامل موارد زیر است:
1️⃣ سرکوب شدید و فشارهای امنیتی:
  بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی پس از سرکوب شدید با مشکلاتی همچون بازداشت، حبس، و فشارهای امنیتی مواجه می‌شوند. این فشارها باعث ایجاد حس ترس و ناامیدی در بین آنها می‌شود.

2️⃣ عدم تشکیلات و احزاب فعال آزاد در کشور: اگر احزاب و تشکیلات میتوانستند تا حدودی در منازعات کنشگری آزادانه دخیل میشدند و جامعه پیرو خود در لایه های پایین تر را درگیر اهداف طولانی مدت خود نمیکردند، فقدان این ابزار دمکراسی خواهی؛ کنشگری فعالیتهای فردی و پراکنده را که قائم به فرد و افراد هستند را سبب میشود. از آنجا که قائم به فرد هستند و بارقه هایی را بعد از شروع انفجاری و به امید تبدیل میکنند بخاطر حمایت نامستمر طرفداران خود و همچنین براحتی در دیدرس قرار گرفتن توسط نیروهای امنیتی بعد از هر سرکوبی؛ موج تحول خواهی به ساحل نرسیده از هم میپاشد.

3️⃣ بیم و ترس از سهم خواهی بین فعالان و مبارزان عرصه تحول خواهی و آزادیخواهی و تکرار آنچه که در انقلاب ۵۷ افتاد:
بسیاری از فعالان تحول خواه سیاسی در کشور که پیشکسوت عرصه مبارزه طلبی بوده و هستند و هزینه های زیادی را متقبل شدند نداشتن نقشه راه مشخص و روشن احتمال کج روی را محتمل دانسته اند؛ این گروه بخوبی دریافته اند که بعد از هر انقلابی گروهی ممکن است بر مسند قدرت بنشینند که سنگی را برای تحقق آن انقلاب جابجا نکرده باشند بنابراین محتاطانه و دست به عصا اقدامات و تحرکات را را رصد و دنبال میکنند.

4️⃣ نداشتن آمار مشخص و دقیق از جامعه تحول خواه فعال:
خوشبختانه و یا شوربختانه تحولات میدانی بشکل عملیاتی ابتدا به ساکن بر بستر فضای مجازی قرار گرفته و شکل میگیرد؛ به تجربه نمی توان بطور یقین آن را معیار فضای واقعی و عینی در بزنگاه مبارزه به حساب آورد. لذا برآورد شرایط پتانسیل واقعی از این بستر نیاز به یکسری فعالیتهای جمعی و گروهی از قبیل دورهمی ها و دیدارها به بهانه آشنایی بیشتر افراد همسو و همگرا از همدیگر شاید بتواند انعکاس دقیق تری از توازن قوا در بخش غیرواقعی این ماجرا را روشن سازد.

5️⃣ گیرافتادن در بازی رت ریس حاکمیت:
با اولین جرقه تحولات میدانی به تجربه شاهد لشکرکشی سایبری در فضای مجازی توسط حاکمیت بوده ایم. اخیرا آنچه که مبارزات میدانی را به شکست انجامید. مناقشات و درگیریهای لفظی سایبریها در قالب طیف های مختلف اپوزیسیون بود. از آنجا که جامعه آماری دو طیف از اپوزیسیون بر سایر گروههای مبارز بیشتر
می چربد همیشه بازیچه سایبریها حاکمیت برای تفرقه و نفاق بوده است. جامعه تحول خواه نوپا در عرصه سیاسی به درک و آگاهی از شرایط موجود رسیده که راه رسیدن به هدف مقصود در همگرایی و همبستگی است و اینکه انرژی خود را صرف دور باطل بین دو طیف سیاسی سابقه دار و پرمدعا کنند را  بر نمی تابند.

6️⃣ نبود آینده ای روشن از تعهد و پایبندی  ساختار سیاسی مستقر بعد گذار از جمهوری اسلامی: بعد از گذار از جمهوری اسلامی؛ کسی به طرز یقین نمیداند که ساختار پسا جمهوری اسلامی آیا به فعالان سیاسی از طیفهای مختلف که دچار هزینه شده اند پاسخگو خواهد بود؛ یا نه اولویت و ارجحیت بر چیدمان ساختار قدرت خود بدور از ضوابط دمکراسی صرفا با همنوعان سیاسی خود پیش خواهد برد. واقعیت امر تجربه تلخ انقلاب ۵۷ برای نگارنده این مقاله از سرنوشت فرزندان انقلاب این بیم و ترس را ناممکن نمی داند.

📎 ادامه متن را می توانید در لینک زیر مطالعه کنید:
https://telegra.ph/بررسی-عوامل-رخوت-و-انفعال-در-شرایط-حاکم-بر-فضای-عمومی-جامعه-10-02

کانال چالش صنفی معلمان ایران

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
💢 هزینه ثبت‌نام و تقویم آزمون‌های سال ۱۴۰۴ سازمان ملی سنجش (بر اساس مصوبه هیات وزیران

▫️کنکور کارشناسی: ۲۹۰ هزار تومان

▫️کنکور کارشناسی ارشد: ۵۱۲ هزار تومان

▫️کنکور دکتر تخصصی :۸۳۴ هزار تومان


📆 نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۴
   ┤ ثبت‌نام / ۲۰ آبان تا ۲۶ آبان ۱۴۰۳
   ┘ زمان برگزاری / ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴

📆نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴
   ┤ ثبت‌نام / نیمه دوم اسفند‌ماه ۱۴۰۳
   ┘ زمان برگزاری / ۵ و ۶ تیرماه ۱۴۰۴

🗓کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
   ┤ ثبت‌نام / ۲۲ مهر تا ۲۸ مهرماه ۱۴۰۳
   ┘ زمان برگزاری / ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳

🗓کنکور دکتری ۱۴۰۴
   ┤ ثبت‌نام / ۲۹ مهر تا ۵ آبان ۱۴۰۳
   ┘ زمان برگزاری / ۲ اسفندماه ۱۴۰۳

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
2024/10/02 16:33:53
Back to Top
HTML Embed Code: