Telegram Web Link
🌅#تیکه_کتاب

زمین بوی نفرت میدهد،
خورشید شکایت پیش خدا برده است:
خداوندا میخواهم خاموش شوم.
"از این گندیدگی جانم به لب رسیده است."
هر چه گرمترش میکنم بوی گندش بلندتر میشود


📕 #شیطان_و_خدا
#ژان_پل_سارتر

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅آیا شرایط جذب و استخدام طلبه‌ها در آموزش و پرورش مانند دیگر متقاضیان، یکسان است؟

شهرام جمالی
روزنامه شرق، ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲

روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به‌تازگی در واکنش به انتقادها پیرامون جذب طلبه‌ها در مدارس توضیحاتی ارائه کرده و مدعی شده که "شرایط جذب و استخدام طلاب در آموزش و پرورش مانند دیگر متقاضیان یکسان است و طلاب سهمیه اختصاصی ندارند."

در ماده ۲۸ اساس‌نامه دانشگاه فرهنگیان صراحتاً قید شده که آموزش و پرورش برای تامین نیازهایش می‌تواند از بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه و موسسات آموزش و عالی و حوزه‌های علمیه نیرو جذب کند.
این موضوع همچنین بر اساس پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش در تبصره ۱ ماده واحده «نحوه جذب منابع انسانی در مشاغل آموزشی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش» در جلسه ۸۳۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۹  به تصویب رسید.
بنابراین از این جهت استخدام طلبه‌ها در آموزش و پرورش مانند هر دستگاه دیگر منع قانونی ندارد.
بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی "طلاب حوزه علمیه که دوره سطح ۲ را گذرانده‌اند، از کلیه‌ مزایای علمی و استخدامی فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی دانشگاه‌ها برخوردار خواهند شد."  هرچند موضوع معادل‌سازی مدارک حوزوی با تحصیلات دانشگاهی به باور برخی کارشناسان آموزش به عنوان یکی از مصادیق نابرابری شهروندی ذکر شده است، اما فارغ از این موضوع، موارد دیگری نیز وجود دارند که  حاکی از وجود شرایط نابرابر در فرآیند استخدام دانش‌آموختگان حوزوی و دانشگاهی است‌ که در این نوشتار به برخی از مصادیق این نابرابری اشاره می‌شود : 

یکی از شرایط اختصاصی داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون استخدامی ماده ۲۸، داشتن مدرک تحصیلی در مقطع و رشته تحصیلیِ مرتبط با شغل موردنظر است. به عبارت دیگر، انتخاب رشته‌ی شغلی داوطلبان آزمون استخدامی ماده ۲۸ باید صرفاً در حوزه‌های مرتبط با رشته‌ی فارغ‌التحصیلی افراد باشد. در مورد طلبه‌ها بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه منعقد شد، مقرر شد رشته‌‌های دبیری معارف اسلامی-مربی امور تربیتی و دبیری عربی به عنوان رشته‌های مرتبط برای طلاب متقاضی درنظر گرفته شوند. اما یکسال بعد شورای عالی انقلاب فرهنگی در تصمیمی غیرمنتظره و البته بدون هیچ توضیح و توجیهی دامنه شمول این رشته‌ها را به حوزه‌های نامرتبط گسترش داد و رشته‌های آموزگاری ابتدایی-دبیری ادبیات فارسی-دبیری تاریخ-دبیری فلسفه و دبیری علوم اجتماعی به جمع رشته‌های قبلی اضافه شدند. این مصوبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی از جهت غیرمرتبط بودن تحصیلات طلبه‌ها با رشته‌های تدریس در تناقض آشکار با ماده ۲۸ اساس‌نامه دانشگاه فرهنگیان بود و در حالی‌که چند هزار معلم حق‌التدریس در این رشته‌ها پس از سال‌ها تدریس همچنان در انتظار استخدام در آموزش و پرورش هستند ‌می‌توان آن را از مصادیق بارز نابرابری در استخدام افراد به‌شمار آورد. 

اعطای فرصت سهمیه‌ای به طلبه‌ها برای شرکت در آزمون استخدامی نیز یکی دیگر از مصادیق بارز وجود نابرابری در جذب آنهاست.
تیرماه سال ۱۳۹۸ معاون فرهنگی-تبلیغی حوزه‌های علمیه خبر داد که به دنبال مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب می‌توانند از سهمیه ۱۰ درصدی آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه حوزه‌های علمیه استفاده کنند. حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌‌پور گفته بود : " شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای ابلاغ کرده که طی آن ۱۰ درصد استخدام آموزش ‌و پرورش کشور باید از بین طلاب باشد."
این در حالی است که آمار جذب طلبه‌ها در مدارس از سال ۱۳۹۸ تاکنون، نشان از آن دارد که سهمیه اختصاصی ورود طلاب به آزمون استخدامی آموزش و پرورش بیشتر از ۱۰ درصد بوده است.

گذراندن دوره آموزشی حضوری یک‌ساله طلاب از مسیری جدا از دانشگاه فرهنگیان نیز می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مصادیق نابرابری در مسیر جذب مورد توجه قرار گیرد.
بر اساس قانون، تمام کسانی که در آزمون ماده ۲۸ قبول شوند بعد از اینکه مصاحبه را هم با موفقیت گذراندند، باید دوره آموزشی حضوری یک‌ساله‌ای را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند اما طلبه‌ها از کانالی موسوم به «مرکز تربیت معلم مُبلًغ حوزه» این دوره یکساله را می‌گذرانند و بعد از آنهم وارد آموزش و پرورش می‌شوند.
این در حالی است که وزیر آموزش و پرورش بارها از اعمال سخت‌گیری در فرآیند جذب معلم در آموزش و پرورش سخن گفته است. پرسش اینست که آیا این سخت‌گیری‌ها برای حضور طلبه‌ها هم اعمال می‌شود؟ چرا طلبه‌ها از مسیر کانون ارزیابی در مدارس و مانند سایر افراد در مصاحبه‌های حضوری مورد ارزیابی عمومی، اختصاصی و تخصصی قرار نمی‌‌گیرند؟

اما افزون بر ماده ۲۸ اساس‌نامه دانشگاه فرهنگیان،  مسیرهای دیگری هم برای حضور طلاب در نظام آموزشی کشور هموار شده است ...


📌 ادامه‌ی این یادداشت را اینجا بخوانید


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅دزدی مقادیر زیادی پول دزدید، دزد دیگری هم به کاهدان زد و مقداری کاه دزدید

هر دو را گرفتند و نزد قاضی بردند. قاضی دزد پول را آزاد کرد و دزد کاه را به دو سال حبس با اَعمال شاقه محكوم كرد.
كاه دزد به وكیلش گفت: چرا قاضی پول دزد را آزاد كرد و من كه فقط مقداری كاه دزدیدم به دو سال حبس با اَعمال شاقه محكوم شدم؟!

وكیل گفت: آخه قاضی؛  كاه نمی خورد!

#عبید_زاکانی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅« چرا فاجعه خشکاندن دریاچه ارومیه را توجیه می‌کنید؟ »

مالچ‌ پاشی روی دریاچه ارومیه به جای احیای آن ؟!

دکتر خدیجه گلین مقدم


* بحث عمیق‌تر از این حرفهاست. آب یک دریاچه‌ی به آن بزرگی با رفتار غیر منصفانه و غیر علمی نابود شده است ؛ آن وقت سازمان می‌خواهد در باره مالچ‌پاشی شفاف‌سازی کند؟

بحث روی این است که چگونه توانستند یک دریاچه را خشک کنند و چنین خبر هولناکی را اعلام کنند؟


بحث ما این است که چرا بیشتر از 100 سد در بالادست دریاچه ایجاد کردند با هدف خشکاندن دریاچه؟

بحث این است که از ابتدا نیت شان از ایجاد سد، خشک کردن دریاچه بوده است برای اهدافی که هنوز برای ما آشکار نیست.


بحث این است که وقتی می‌توانند با باز کردن سدها دریاچه را نجات دهند چرا چنین کاری را نمی‌کنند؟/صدای معلم

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅تصویب افزایش حقوق متوسط ۲۰ درصدی برای کارمندان و بازنشستگان  در سال آینده

حداقل کف حقوق کارمندان در سال آینده ۱۰ میلیون تومان تصویب شد.


رئیس کمیته حقوق و دستمزد کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳، گفت: متوسط افزایش حقوق کارمندان به ۲۰ درصد افزایش یافت و حداقل کف حقوق کارمندان در سال آینده ۱۰ میلیون تصویب شد.

علی‌اصغر عنابستانی رئیس کمیته حقوق و دستمزد کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳درخصوص آخرین تصمیم‌گیری پیرامون حقوق و دستمزد کارکنان و بازنشستگان برای سال آینده، گفت: کمیته حقوق و دستمزد کمیسیون تلفیق جلسات متعددی را برگزار کرد و نهایتاً دولت پیشنهاد کرده بود که ۱۸ درصد متوسط حقوق و دستمزد کارکنان و بازنشستگان افزایش پیدا کند، بحث ما در مجلس و در کمیته حقوق و دستمزد این بود که بازه ۱۸د رصد چطور تعیین می‌شود و ساختار اجرای آن چگونه خواهد بود.

وی ادامه داد: خب با جلساتی که داشتیم این را در کمیته مشخص کردیم و سقف ۱۸ درصد را با هماهنگی عزیزان دولت به ۲۰ درصد افزایش دادیم.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: یک نکته بسیار مهمی وجود دارد و آن اینکه در شرایط تورمی که الان داریم وضعیت اقتصادی حداقل‌بگیرها شرایط اقتصادی مناسبی نیست، به همین خاطر تصمیم گرفتیم برای حداقل‌بگیرها افزایش خوبی داشته باشیم، در نتیجه ۳ تصمیم گرفتیم.

وی ادامه داد: البته جا دارد تاکید کنم که این موارد درحال‌حاضر تصمیمات کمیته حقوق و دستمزد است و تا به صحن تلفیق برود و بعد در صحن مجلس مطرح شود و به تصویب برسد زمان می‌برد و تا آن مرحله فاصله دارد اما فعلا تصمیم این است که حقوق‌ها ۲۰ درصد متوسط افزایش پیدا کند.

عنابستانی درخصوص ترتیبات اجرا و اعمال این افزایش حقوق گفت: نخست اینکه کف حقوق و دستمزد حداقل دریافتی باید ۱۰ میلیون تومان برای کارمندان باشد که امسال ۷ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان است. نکته دوم اینکه حقوق همه کارمندان به صورت مساوی نفری ۱/۵ میلیون تومان افزایش پیدا کند، این کمک می‌کند که کارمندانی که حقوق‌های پایینی دارند دریافتی‌شان بهتر شود.

وی افزود: تصمیم سوم اینکه یک افزایش ۱۰ درصدی روی حقوق همه کارمندان اعمال شود.

رئیس کمیته حقوق و دستمزد مجلس در ادامه عنوان کرد: یعنی این ۲۰ درصد افزایش حقوق اینطور تقسیم می‌شود که ۱/۵ میلیون تومان ثابت و ۱۰ درصد هم به همه افزوده شود، آن وقت اتفاقی که رخ می‌دهد این است که کسی که حداقل حقوق را دریافت می‌کند؛ کف حقوقش می‌شود ۱۰ میلیون، ۱/۵ میلیون هم به آن اضافه می‌شود یعنی ۱۱/۵ میلیون و حدوداً ۱ میلیون تومان هم عائله‌مندی و اولاد به او اضافه می‌شود که خارج از این قاعده است و در نهایت تقریباً حدود ۴۰-۴۱ درصد افزایش را خواهد داشت.

وی افزود: یعنی ما برای آن کسی که حداقل حقوق را دریافت می‌کند، تقریبا متناسب با تورم افزایش داشتیم و همینطور برای آن کسی که بیشترین حقوق را دریافت می‌کند هم همان ۱/۵ میلیون تومان به همراه ۱۰ درصد افزایش حقوق خواهد بود که می‌شود حدود ۱۳-۱۴ درصد افزایش حقوق که متوسط افزایش حقوق‌ها ۲۰ درصد خواهد شد

بدون شرح⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🔴 عدالت یا عدالت اجتماعی؟



🔺مفاهیم بنیادینی مثل عدالت، آزادی، رشد اقتصادی یا رفاه اجتماعی معمولا در ایران با معنایی متفاوت و بعضا متضاد با خاستگاه معنایی خود به کار برده می‌شوند. به عنوان مثال، وقتی سؤال می‌شود رشد اقتصادی مقدم است یا عدالت؛ کمتر کسی پاسخ می‌دهد که این پرسش غلط است و اختلاف نظر درباره یک پرسش نادرست در بیشتر اوقات حتی به نزاع لفظی هم کشیده می‌شود. در سال‌های اخیر هم این پاسخ به مد روز تبدیل شده است که ابتدا باید با سیاست‌های رشدساز، کیک اقتصاد را بزرگتر کرد و سپس درباره سهم هر فرد (یعنی عدالت به زعم خودشان) صحبت کرد.

🔺البته این شایع‌ترین اشتباه درباره عدالت نیست که سیاست‌های بازتوزیعی را با عدالت یکی می‌گیرد. رایج‌ترین اشتباه، یکسان‌انگاری اصطلاح «عدالت اجتماعی» با مفهوم بنیادین عدالت است که باعث رواج اقتصاد دستوری شده است. البته خیلی‌ها با تساهل، اصطلاح «عدالت اجتماعی» را به جای عدالت به کار می‌برند اما این تساهل نباید باعث غفلت از خاستگاه این مفهوم شود که ریشه در مکتب سوسیالیسم دارد و در واقع رقیق‌سازی شده‌ی «عدالت سوسیالیستی» است.

تفاوت اصلی «عدالت» با «عدالت اجتماعی» در این نکته است که موضوع اولی، رفتار فرد یا حکومت است ولی موضوع دومی رفتار جامعه است. مفهوم «عدالت اجتماعی» براساس این ایده شکل گرفته است که می‌توان جامعه را به گونه‌ای سازماندهی کرد که «توزیع برابر درآمدها» به صورت اتوماتیک تحقق یابد. به عبارت دیگر، عدالت اجتماعی به دنبال آن نیست که قواعدی بر جامعه حاکم باشد که بر‌اساس آن قواعد، حق هر کسی به او داده شود و حقی را که متعلق به او نیست داده نشود؛ بلکه به دنبال آن است جامعه عادل باشد و فارغ از اراده افراد به گونه‌ای سازماندهی شود تا توزیع برابر درآمدها تحقق یابد.


🔺خاستگاه تمام سیاست‌های دستوری در اقتصاد به ویژه قیمت‌گذاری و توزیع رانت، یکسان‌انگاری مفهوم «عدالت اجتماعی» با مفهوم عدالت است که باعث مداخلات وسیع دولت در اقتصاد شده است که نه عادلانه بلکه سوسیالیستی است و تمام مصائب سوسیالیسم را بر زندگی مردم تحمیل می‌کند. این نوع سیاست‌ها باعث تغییر رفتار اکثر فعالان اقتصادی می‌شود و تابع هدف آنها را به جای «خلق ارزش» برای کسب سود به «جذب رانت» تبدیل می‌کند؛ پیامدی که در اقتصاد ایران نیز به وضوح قابل مشاهده است.

🔺در مقابل، یکی از بهترین تعاریف برای عدالت توسط جان رالز تحت عنوان «عدالت به مثابه انصاف» ارائه شده است. نظریه رالز بر اساس دو ایده محوری «وضعیت اولیه» و «حجاب جهل» بنا شده است. به اعتقاد رالز، راه رسیدن به پاسخ این سوال که «کدام اصول عدالت منصفانه هستند» این است که فکر کنیم «افراد چه اصولی را انتخاب می‌کنند زمانی که نمی‌دانند چگونه از آن اصول متاثر خواهند شد». رالز بر این اعتقاد است که اگر فردی نداند کدام تکه کیک به او خواهد رسید، نسبت به حالتی که آن را بداند احتمال بیشتری دارد که کار تقسیم را منصفانه انجام دهد.

🔺داستانی از رییس مجلس سوییس در زمان تدوین اصلاحیه قانون اساسی این کشور در اواسط قرن گذشته نقل می‌شود که همه مباحث عدالت در آن خلاصه شده است. وی می‌گوید: در رستورانی بودم که دیدم در میز مجاور من مردی يک ساندويچ برای دو پسر كوچكش گرفت. گذاشت روی ميز و به اولی گفت: تو نصف كن و به دومی گفت: تو انتخاب كن! مات و مبهوت نگاه عادلانه اين مرد شدم. اگر اولی به این وسوسه دچار می‌شد که عمدا نامساوى تقسیم کند دومى صاحب این حق بود که قسمت بزرگتر را انتخاب کند که بی‌عدالتی را تقریبا غیرممکن می‌کرد. فهمیدم نقش پدر مانند «قواعد بازی» است، پسر اول در نقش «حاکمیت» است و «پسر دوم» در نقش «ملت». و تا امروز این تجربه در همه ارکان سوئیس حاکم شده است.

🔺مأموریت حاکمیت، محافظت از قواعد بازی همه‌شمول است (عدالت رالزی) نه وارد شدن در بازی به نفع برخی بازیگران (عدالت سوسیالیستی یا اجتماعی). اولی باعث رشد اقتصادی می‌شود اما دومی رشد اقتصادی را نابود می‌کند.


🖊️ علی میرزاخانی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
🌅خودکشی پسر دانش آموز با روسری مادر‌

🔹پسردانش آموز با انگیزه ای نامعلوم  خودش را در نبود خانواده اش در اتاق خواب خانه شان با روسری مادرش حلق آویز کرد.

🔹ساعت ۲۲ یکشنبه هفدهم دی امسال یکی از ماموران کلانتری افسریه در تماس با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران او را در جریان خودکشی پسر ۱۱ ساله دانش آموزی قرارداد.

🔹با دستور قضایی تیمی از ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای بررسی ماجرا به خانه مورد نظر اعزام شدندو مشاهده کردندکه او خودش را با روسری زنانه از چهارچوب در اتاق خواب حلق آویز است.

🔹 مادر این پسر در جریان تحقیقات گفت: زمان حادثه پسرم در خانه تنها بود و نمی دانم چرا خودکشی کرده است. او پسر سرزنده و شادی بود.

🔹چند بار در خانه دیده بودم که صندلی می گذاشت و بالای آن می رفت ومی گفت از این بالا چقدر همه چیز خوب است.

🔹محسن اختیاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران با تائید این خبر به جام جم  گفت: تحقیقات برای شناسایی انگیزه پسر دانش آموز از خودکشی ادامه دارد.

#پی_نوشت

چرا یک کودک ۱۱ ساله خودکشی می کند در صورتی که هنوز درک درستی از خودکشی ندارد مگر زندگی چقدر برای عمر کوتاهش سخت گرفته که بهترین وآخرین راه حل را در از بین بردن خود می بیند ⁉️⁉️⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅 خودکشی دختر یاسوجی / او کلاس ششم درس می خواند

🔹 فاطمه شیخ علیزاده، خبرنگار اجتماعی

🔴 گوشیم پیش خودت یادگاری
یک دست لباسم را بده سحر یادگاری...!!!😭

این دختر خردسال خودکشی کرد
این دختر بچه ، کلاسِ ششم دبستان بود
پدرِ این کودک قطعِ نخاع است، و مادرش طلاق گرفته بود.
این کودک دیروز در مرکزِ استان کهگیلویه و بویراحمد (شهرِ یاسوج) راهیِ قبرستان گشت و خاکسپاری شد.
این کودکِ مظلوم پیشِ خانوادهِ عموی خود زندگی میکرد.
یادداشت به جا مانده از این کودک را بخوانید...

#پی_نوشت
کودکی که باید کودکی می کرد دنیایی برایش درست شده که اینگونه جوابش را می دهد
آیا هنوز برای دل خودمان فرزند آوری می کنیم ⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅 ماجرای طرح عجیب مجلس برای مدارس دولتی چند پاکت شیر سهم مردم از بودجه آموزشی  

🔹  اصل ۳۰ قانون اساسی به وضوح بیان می‌کند که آموزش باید برای آحاد و ملت رایگان باشد. در حال حاضر، طرحی که جریمه یک مدرسه غیردولتی برای مدارس مناطق محروم هزینه خواهد شد، بسیار عجیب و غیرقابل‌باور است.

🔹اخیرا در جلسه علنی مجلس طرحی شگفت‌انگیز مطرح‌شده است که شنیدن آن هرکسی را انگشت‌به‌دهان می‌کند. بر اساس این طرح مدارسی که هزینه بیشتر از حد تعریف‌شده را از دانش آموزان دریافت می‌کنند جریمه می‌شوند و  جریمه نقدی به‌حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز می‌گردد.

#پی_نوشت
راه های رسیدن به پول زیاد است⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🌅نامه صندوق بازنشستگی در خصوص صدور احکام رتبه بندی بازنشستگان آموزش و پرورش

#پی_نوشت
شما اگر چیزی متوجه شدید حتما به ما هم بگویید⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌅 دانش آموز ۸ ساله ورامینی، بعد از اخراج از مدرسه راهی ICU شد

▫️ماجرا مربوط به محمدطاها ۸ ساله است.
طبق گفته والدین محمد طاها، ۲ دانش آموز دعوا کردند، معاون مدرسه با پافشاری بر اخراج این  دانش آموز از مدرسه ورامین، موجب ضربه روحی و بستری شدن او درICU شد!

آزاده مختاری / خبرنگار


#پی_نوشت

آخراین نظام آموزشی چه ارزشی دارد که بخاطرش کودکی به این روز بیفتد روی سخن هم به مدرسه هم به والدینش هست⁉️


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌅محمد اصغری، کارشناس هواشناسی: نمی‌توان ابرها را بارور کرد، نمی‌صرفد!

#پی_نوشت

بله اگر بارور کردن ابر ها هزینه دارد پس کی دزدی واختلاس کنه⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
Toxic people will pollute everything around them.

افراد سمی همه چیز اطراف خود را آلوده خواهند کرد.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🪩 حضور باشکوه معلمان بازنشسته در تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی،
#تهران
بهارستان مقابل ساختمان برنامه و بودجه .


🔳 چهارشنبه ۲۰ دیماه ۱۴۰۲

#اعتراض نسبت به عدم پرداخت مانده پاداش و صدور حکم اصلاحیه رتبه بندی و پرداخت معوقات ۱۴۰۰-۱۴۰۱و۱۴۰۲ رساند


#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم
#بازنشستگان_در_کف_خیابان

🔸🔸🔸🔸🔸🔸

کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔 @kchaleshFI
🌅در هر یادگیری جدید فرد باید الگو های ذهنی قبلی اش رابشکند، تا بتواند تغییر کند و دانش یا شناخت جدید را یاد بگیرد.

ولی مانع مهم اینجاست که وقتی  الگوی ذهنی قدیمی می شکند فرد دچار اضطراب و آشوب می شود و فرد از اضطراب اجتناب می کند.
وبخاطر همین خیلی از افراد از تغییرات گریزانند ⁉️

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🔴 ضرورت حفظ تشکل و فعالان صنفی و راهکارهای آن

🖊️ صلاح حاجی میرزایی

🔺همچنان که در بحث های قبلی به کرات از ایجاد، نقش و اهمیت تشکلها یا نهادهای مدنی قلم فرسایی شده در این نوشتار سعی خواهد شد تا به پرسش های در این ارتباط پاسخ داده شود تا افق روشن تری پیش روی چنین ساختارها، فعالان و ادامه دهنده گان آن قرار گیرد.

🔹در وهله نخست باید بدانیم که مبارزات مقاومت مدنی بر اساس آمار موفق تر از شورش های خشونت آمیز بوده بدین معنا که در بررسی های انجام شده در مبارزات و کارزاهای‌ خشونت آمیز و بدون خشونت(مدنی) که با دو هدف عمده نخست جنبش های استقلال طلبانه و دوم جنبش های دمکراسی‌خواه در بیشتر از 80 درصد این جنبش ها کفه ترازو به نفع مبارزاتی بوده که همراه با خشونت نبوده است و از طریق کارزارهای مدنی که شامل سازمان دهی نیروها، انواع کمپین های مدنی، نافرمانی مدنی و عدم همراهی با دولت ها به طرق مختلف انجام گرفته نه تنها همراه با موفقیت های چشمگیری بوده بلکه منجر به تغییرات دائمی و پایدار مثبت ( خودگردانی و دمکراسی پایدار ) شده است. طبق این آمارها از 1960 م. حدود 70 جنبش بررسی شده که کمتر از 20 درصد جنبش های خشونت آمیز موفق بوده این در حالیست که بیشتر از 80 درصد جنبش های بدون خشونت که توسط نهادهای مدنی برنامه ریزی و مدیریت می شوند هم موفقیت بالایی کسب شده هم دارای ثبات و پایداری چه در مولفه استقلال طلبی چه دمکراسی خواهی بوده است. در این تحلیل ها و بررسی ها بر اساس آمار به وضوح مشاهده شده که تشکل یابی و سازمان دهی که منجر به بسیج سیاسی داخلی شده است قدرتمندتر از حمایت خارجی بوده که مد نظر اکثر شورش های خشونت آمیز است. باید تا اینجا به این اقناع رسیده باشیم که چرا حفظ تشکل باید اولویت اصلی باشد.

🔹تشکلها و فعالان باید با تعیین اهداف و برنامه هایی نظیر گسترش مشارکت‌ها و درگیر کردن طیف وسیع تری از نیروها و پتانسیل( مادی معنوی روانی و...)که در اینجا موضوعیت اصلی تشکل های صنفی معلمان میباشد با درگیر کردن معلمان و دانش آموزان و خانواده ها منجر به مزایای تاکتیکی و استراتژیک برای جنبش معلمان می شود. عدم همراهی و امتناع گسترده با حکومتی ها و برنامه هایشان آنها را مجبور می کند که در برابر خواسته های کمپین ها تسلیم شوند. نکته حیاتی این است که کارزهایی که بتوانند جمعیت بیشتری با خود همراه کنند از تنوع مهارت و خلاقیت و توانایی های مختلف و دیدگاهای بیشتری و با کیفیت تری بهره می برند. هر چه تشکلها از نیروهای بیشتری بهره بگیرند یعنی کمیت آنها رو به فزونی باشد کیفیت بیشتر و بهتر در پی خواهد داشت. امکان نوآوری و خلاقیت در تئوری و عمل افزایش می یابد در نتیجه هزینه به خودی خود به سوی دولتها برگشت خواهد خورد.

🔹یکی دیگر از شاخص هایی که می تواند در حفظ تشکلها و فعالان و رسیدن به برنامه ها ما را یاری رساند میزان تاب آوری تشکلها و فعالان است. در حقیقت میزان بیشتر مقاومت و تاب آوری و در گیری طیف های وسیع تر فکری و فیزیکی باعث تغییر وفاداری از حامیان حکومت و نیز خارج کردن عافیت طلبها از انفعال می شود. راهکارهای ارائه شده با هدف بالابردن هزینه برخوردها برای حکومت می باشد و زمانی میسر است که نیروهای تازه نفس بیشتری وارد گود شوند و درواقع با تغییر بالانس موازنه قدرت سرکوب و هزینه را به سوی حکومت بازگردانند.
شما تصور کنید در کنار هئیت مدیره و فعالان باسابقه لایه های بیشتر در چندین سطح درگیر و پای کار باشند دیگر حکومت قادر نخواهد بود با تشکیل پرونده و بازداشت و ... هزینه بیشتری بر تشکلها و فعالان صنفی تحمیل کند. حکومت با علم به اینکه اکثر تشکلها دارای چند فعال بیشتر نیستند با سرکوب آنها در واقع زهر چشم از بدنه گرفته تا هم چنین فعالیت های را مختل و در نهایت تعطیل کند و هم انگیزه حضور در این تشکلها را از بدنه بگیرد و اینجاست که مهمترین بخش از وظایف تشکل ها نمود عینی و بیشتری پیدا می کند یعنی کادر پروری.

📌در نقد و آسیب شناسی تشکلهای مدنی و حتی احزاب سیاسی این موضوع یکی از مهم ترین چالش ها بوده که براحتی از اولویت خارج و به طرز شگفت انگیزی کنار زده شده است و نتیجه چنین اهمال غیر قابل توجیهی خاموشی و به محاق رفتن نهاد ها و احزاب فوق الذکر بوده است.
لذا تشکلها و فعالان آن باید از تمام ظرفیت های‌موجود برای آموزش و ایجاد کادرهای بعدی در چندین سطح و لایه اقدام نمایند تا قطاری که راه افتاده با کمترین هیجان و بیشترین نیرو و انرژی مسیر را بدون وقفه بپیماید. مسئول بودن و چرخه نخبگان از اصول پایبندی به دمکراسی است بنابراین نه برای فعالان نه برای همراهان نزدیک و دور تشکلها این مهم نباید تحت هیچ شرایطی نادیده گرفته شود چرا که خیلی سریع و سنگین تر از آن چیزی که فکرش را می کنیم پیامدهای ناگوار آنرا تجربه خواهیم کرد.

#تشکل‌یابی
#کادرپروری
#سرپیچی_مدنی


@kchaleshFI
🔴 برادر دانش‌آموزی در رشت معلم و یک دانش‌آموز را با چاقو مجروح کرد.

🔺دانش‌آموزی در مدرسه پسرانه شهید عالمی ناحیه دو رشت که در آزمون ترم اول مرتکب تخلف شده بود از سوی معلم بازخواست شد و پس از اتمام امتحان و بازگشت به منزل، با برادر بزرگترش دوباره به مدرسه بازگشت.

🔺برادر دانش‌آموز با حضور غیرقانونی در محل امتحان دانش‌آموزان پایه نهم، با چاقویی که همراه داشت یک دانش‌آموز و یک معلم مدرسه را مجروح می‌کند و متواری می‌شود.

🔺پس از وقوع این حادثه و با درخواست مدیر مدرسه، پلیس در مدرسه حاضر شده و پس از بررسی‌های اولیه و تهیه صورتجلسه، اقدامات لازم را برای دستگیری ضارب، آغاز کرد.

بایدبه معلمین بخصوص دبیران مدارس کارودانش حق توحش بدهند.
متاسفانه سیستم آموزش وپرورش به گونه ای شده که امنیت جانی معلمین به خطر می افتد.
ان شاءالله دولت ومسئولان امنیت کشور فکری برای امنیت معلمین بکنند.


📌 چند سال پیش در بروجرد دانش آموزی با کاردگلوی دبیرفیزیک راحین تدریس برید.


#امنیت_معلمان
#امنیت_دانش_آموزان


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔
@kchaleshFI
🌅فرید ذکریا ، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پسا آمریکایی" که در سال 2007 در آمریکا منتشر کرد، درباره‌ نظام آموزش عالی آمریکا می‌نویسد:

آموزش عالی، بهترین صنعت آمریکا در جهان است. آمریکا با پنج درصد جمعیت دنیا، در صحنه‌ آموزش عالی برتری مطلق دارد و 68 درصد از پنجاه دانشگاه برتر جهان متعلق به این کشور است. مزیت آمریکا در هیچ حوزه‌ دیگری تا این حد قاطع نیست.
آمریکا 2/6 درصد از تولید ناخالص خود را صرف سرمایه‌گذاری بر روی آموزش عالی می‌کند، این در حالی است که اروپا 1/2 درصد و ژاپن 1/1 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش عالی می‌کنند.
از سوی دیگر، آمریکا جذاب‌ترین مقصد برای دانشجویان خارجی است تا جایی که سی درصد کل دانشجویان خارجی در جهان در آمریکا تحصیل می‌کنند. اما سیستم آموزشی امریکا چه تفاوتی با دیگر سیستم‌های آموزشی در دنیا دارد؟

نظام آموزشی آمریکا سخت‌گیری چندانی در مورد حفظ کردن دروس ندارد بلکه در پرورش قابلیت‌های نقادی ذهن که لازمه‌ موفقیت در زندگی است، عملکرد برجسته‌ای دارد. سایر نظام‌های آموزشی امتحان پس دادن یاد می‌دهند، در حالی که سیستم آموزشی آمریکا، تفکر کردن را می‌آموزد. چنین کیفیتی روشن می‌کند که چرا آمریکا در این حد مخترع، ماجراجو و خطرپذیر تربیت می‌کند. در آمریکا مردم این امکان را می‌یابند که جسارت بورزند، چالشگر قدرت باشند، زمین بخورند و دوباره به پا خیزند. این آمریکاست و نه ژاپن که دهها برنده‌ی جایزه‌ی نوبل پرورش داده است.

وزیر آموزش عالی سنگاپور در تشریح تفاوت بین نظام آموزشی کشورش با آمریکا چنین می گوید: "ما هر دو به شایسته سالاری پایبندیم. در آمریکا به شایسته‌سالاری استعدادها بها می‌دهند و در سنگاپور به شایسته‌سالاری در آزمون‌ها. در آمریکا راه حداکثر بهره‌برداری از استعدادهای انسانها را می‌دانند.خلاقیت، کنجکاوی، ماجراجویی و بلند‌نظری، همه از شاخصه‌های سیستم آموزشی آمریکاست"

ژاپن اخیرا کوشیده است تا با حذف کلاس‌های اجباری روز شنبه و افزودن بر ساعات مطالعات عمومی که شاگردان و آموزگاران می‌توانند در آن علایق خاص خود را دنبال کنند انعطاف‌پذیری نظام آموزشی خود را ارتقا بخشد. فرهنگ آمریکا، مشکل‌گشایی، پرسش‌گرایی در برابر قدرت و نو‌اندیشی را ارج می‌نهد و به آن بال و پر می‌دهد. انسان‌ها را برای شکست خوردن آزاد می‌گذارد و سپس فرصت‌های دوباره و سه باره در اختیار آنها قرار می‌دهد .این فرهنگ مشوق انسان‌های خودجوش و استثنایی است. اینها همه عوامل پایین به بالا هستند و امریه‌های دولتی از خلق آن عاجزند.

ترجمه احمد عزیزی،
نشر هرمس، چاپ دوم.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🔴 پارگی کبد یک دانش‌آموز به دلیل ضرب‌وشتم توسط معلم

#صابر_نظریانی، کودک ۱۳ ساله اهل کوهدشت در پی ضرب‌وشتم توسط معلمش دچار پارگی کبد شده و حال جسمانی او نامساعد است.

این کودک به دلیل شدت جراحت به بیمارستانی در تهران اعزام شده است در حالی که خانواده او توانایی تامین هزینه‌های درمان او را ندارند.

#امنیت_دانش‌آموزان
#نه_به_خشونت
#تنبیه_بدنی_ممنوع_است


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانالی برای پوشش کنش های صنفی معلمان و فعالان صنفی و نیز آگاهی افزایی عمومی

🆔
@kchaleshFI
2024/10/02 14:19:46
Back to Top
HTML Embed Code: