Telegram Web Link
اطلاعیه

۹۶۰ میلیون ریال جریمه برای
اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان استان بوشهر

شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر بوشهر آقایان:
#محسن_عمرانی
#اصغر_حاجب
#محمود_ملاکی
#عبدالرضا_امانی‌فر
اعضای هیات مدیره کانون صنفی معلمان استان بوشهر را به پرداخت ۹۶۰ میلیون ریال در ازای احکام حبسی که پیشتر از طرف دادگاه انقلاب استان بوشهر برای این فعالین صنفی صادر شده بود محکوم کرد (هر فرد ۲۴۰ میلیون ریال).

این حکم در حالی صادر می‌شود که معلمان سالها نسبت به وضعیت معیشتی خود و بی‌عدالتی در نظام پرداخت حقوق اعتراض دارند؛ دستمزد همه آنها زیر خط فقر است و این مساله موجب به قهقرا رفتن آموزش عمومی در کشور و پیامدهای بعدی آن خواهد شد.

کانون صنفی معلمان استان بوشهر
سی‌ام ‌شهریور ماه ۱۴۰۳


🆔 https://www.tg-me.com/kashowra
🔴 گزارشی از اعتراضات و اعتصاب پرستاران

در ادامه اعتراضات پرستاران در شهرهای مختلف کشور، گروه‌های پرستاری و کادر درمان روز دوشنبه ۲۹ مرداد برای رسیدگی به مطالبات خود تجمع کردند. این تجمعات در شهرهای مختلفی از جمله اراک، مشهد و یاسوج شکل گرفت. پرستاران معترض در برخی شهرها نیز دست از کار کشیدند و اعتصاب کردند. دبیرکل خانه پرستار گفته است این اعتراضات در طول عمر پرستاری مدرن بی‌سابقه است.

پرستاران در جریان تجمعات خود شعارهای زیر را فریاد می‌زنند :

«وعده زیاد شنیدیم/ جوابی هم ندیدیم»

«ما که نماد صبریم، صبرمون سر رسیده»،

«پرستار داد بزن/ حقت رو فریاد بزن»،

«نه به اضافه کاری اجباری»

«وعده وعید کافیه/ سفره ما خالیه»،

«تعرفه ما کجاست/ توی جیب شماهاست»

«پرستار می‌میرد/ ذلت نمی‌پذیرد»

«با کرونا جنگیدیم/ حمایتی ندیدیم»

«از شیراز تا مشهد/ اعتصاب اعتصاب»

آنها در واکنش به حمله نیروی انتظامی به برخی تجمعات شعار دادند :

«نیروی انتظامی/ تو هم بستری می‌شی»

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
#یادداشت
🔴 #مختار_اسدی الگوی بی ادعایی از کنشگری خموش پر گفتار

✍️ #عزیز_قاسم_زاده

🔸 مختار اسدی یک معلم معمولی و به تعبیری کارمند صرف آموزش و پرورش نیست. او معلم راستین و حق طلبی است که در میانه انتخاب‌های دوگانه منفعت و موقعیت شخصی و موقعیت ملی برای مردم و به ویژه آموزش پرورش بارها پشت به منافع شخصی خود زده  و رنج‌های زیادی را به دوش کشیده است. هیچ اغراق نیست اگر گفته شود او یک کنشکر صنفی شریف و راستین نبود، تا رده‌های بالای مناصب، دست کم در حد معاونت یا مشاورت وزیر ارتقا می‌یافت‌. اما این معلم شریف با حقوق ناچیز معلمی در هوای سوزان در مزارع با دست‌هایی پینه بسته و بی سر و صدا رنج بی شمار برده تا حداقل زندگی شرافت‌مندانه خود را تامین کند. او علاوه بر تحصیل در رشته زبان انگلیسی، در علوم اجتماعی کارشناسی ارشد خود را با رتبه هشت و گرایش برنامه ریزی رفاه اجتماعی در دانشگاه علامه طباطبایی به پایان برده است. در سال ۱۳۸۵ در حالی که برای آزمون دکترا می‌رفت مانع از حضور او در جلسه امتحان شدند.

🔸مقالات علمی و متعدد مختار اسدی از جمله مقاله‌ای که به «کنگره همبستگی ملی» مصلحت نظام در خرداد ۸۵ ارائه شد، بسیار مورد توجه قرار گرفت. طوری که از ۲۰ مقاله برتر، مقاله او در میان یکی از سه مقاله برتر اول معرفی شد. در این کنگره چهره‌های برجسته جمهوری اسلامی همچون اکبر هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی، عبدالواحد موسوی لاری، علی یونسی، محسن رضایی و... شرکت داشتند و از میان این جمع، علی یونسی و عبدالاحد موسوی لاری به حمایت از دیدگاه‌های ارائه شده او پرداختند. او در این مقاله، تنها راه را برای رسیدن به  همبستگی ملی، برقراری دموکراسی و حکومت فدرالی اعلام نموده بود. مختار اسدی تاکید داشت که به رسمیت شناخته شدن حقوق همه ملت ایران از هر زبان و قوم و مذهب و هر گرایش سیاسی، منجر به همبستگی ملی می‌شود. اما با این وجود نه تنها هیچ گاه دیدگاه‌های مهم او در ساختار سیاسی مهندسی نشد، بلکه مختار اسدی به واسطه این دیدگاه‌ها انواع محرومیت‌ها را از سال‌های ۸۵ تاکنون چشیده و کشیده است.

🔸او به دلیل فعالیت‌های حقوق بشری در سال ۸۵ چند بار بازجویی شد و از تدریس در تربیت معلم کرج محروم شد. در سال ۸۶ به مدت ۵ سال به تبعید خارج از استان تهران محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر به سه سال تقلیل یافت. قبل از اجرای این حکم به او پیشنهادهای مالی و وعده و سمت‌های بالای اداری داده شد اما مختار اسدی قاطعانه همه را رد کرد. علی احمدی وزیر وقت آموزش و پرورش، شخصا در دوران تبعید با خانواده او تماس گرفت تا مختار اسدی را از مسیر فعالیت‌های صنفی به سوی سمت‌های اداری و ستادی بکشد اما مختار اسدی دست رد به همه این تعلقات دنیوی زد‌. مختار اسدی از سال ۸۶ تا ۸۹ نیز بارها بازجویی شده است. او در تابستان ۸۹ نیز بازداشت شد و مدت ۷۰ روز را در انفرادی‌های اوین و رجایی شهر سپری نمود و سپس با سپردن وثیقه آزاد شد. شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی در سال ۹۱ و ۹۲ مختار اسدی را به اقدام علیه امنیت ملی و اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی متهم کرد و در نهایت با اتهام تبلیغ علیه نظام به  یک سال زندان محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر عینا  تایید شد.

🔸مختار اسدی پس از آزادی نیز دست از کنشگری صنفی برنداشت. در تجمع اعتراضی معلمان در شهر سنندج که در روز ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، مختار اسدی ضمن انتقاد از تعطیلی اصل ۳۰  قانون اساسی و آموزش رایگان، درباره مهاجرت و پناهندگی شاگردان خود ابراز ناراحتی کرد. او از اینکه بسیاری از جوانان از فرط بیماری به اعتیاد، خودکشی و اجبار به خروج از ایران روی می‌آورند، دردمندانه هشدار داد و این وضعیت را «حاصل بی‌عرضگی مسئولان» خواند.

🔸اما جمله پایانی مختار اسدی در آن تجمع چنین است: «ما آخرین نسلی هستیم که با شما به زبان مدنیت صحبت می‌کنیم.» مختار اسدی علاوه بر بازداشت اخیر پس از حضور در تجمع ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ در اعتراض به مسموم‌سازی‌ها نیز  بازداشت شد که در نهایت روز ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ با تودیع وثیقه آزاد شد. او در سال‌های اخیر بیشتر وقتش صرف کشاورزی می‌شد؛ دست‌های پینه بسته او نقش مقدس رنج شرافتمندانه را به اهتزاز می‌کشد. آن هم رنجی اختیاری و آگاهانه از میان دو گانه انتخاب منزلت‌های دنیوی و تعلقات شخصی و محرومیت‌های هر چه بیشتر که مختار اسدی سرافرازانه دومی را انتخاب کرده است. البته این انتخاب از کسی که محمد مصدق را الگوی بزرگ خود می‌داند، بعید نیست. جای مختار اسدی زندان نیست. او عالِم علوم اجتماعی و کنشگری صادق و دلسوز است.
https://bit.ly/3X86dxI
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍ارتباط
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 گزارشی از اعتراضات و اعتصاب پرستاران در ادامه اعتراضات پرستاران در شهرهای مختلف کشور، گروه‌های پرستاری و کادر درمان روز دوشنبه ۲۹ مرداد برای رسیدگی به مطالبات خود تجمع کردند. این تجمعات در شهرهای مختلفی از جمله اراک، مشهد و یاسوج شکل گرفت. پرستاران معترض…
#مخاطبان_کانال

در تجمع پرستاران بیمارستان ولی عصر اراک یکی از ماموران نیروی انتظامی با پاشیدن اسپری فلفل به صورت یکی از پرستاران آقا قصد دستیگری ایشان را داشته که با دخالت خانم های پرستار و پاره شدن لباس پرستار مذکور موفق به این امر نمیشوند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 مسعود فرهیختە از اتهام انتسابی تبرئه شد

مسعود فرهیختە، فعال صنفی معلمان با حکم دادگاه تجدیدنظر استان کردستان از اتهام انتسابی تبرئه شد.

وی که از اعضای هیات مدیره انجمن صنفی معلمان اسلام‌شهر می‌باشد برای حمایت از معلمان زندانی انجمن مریوان بە سنندج رفتە بود؛ هنگام بازگشت در ترمینال این شهر در دهم خرداد ۱۴۰۱ بازداشت و توسط دادگاه انقلاب سنندج بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به سه ماه حبس تعزیری محکوم شد. سپس حکم صادره به پرداخت هشت میلیون تومان جزای نقدی تبدیل شده بود.

“شرکت این معلم در تجمع های اعتراضی، ایراد سخنرانی و حمایت از معلمان زندانی” از مصادیق اتهامی آقای فرهیختە عنوان شده بود.
او پس از یک هفته حبس در سلول انفرادی اداره اطلاعات سنندج به زندان این شهر منتقل شد. آقای فرهیخته نهایتا مورخ هجدهم خرداد ١۴٠١ با تودیع وثیقه به صورت موقت از زندان آزاد شد.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
شماره ۴

🔴 ضرورت دارد برای سلامت جامعه، مقابل مجازات اعدام بایستیم و هر یک به نوبه خود، به کارزار #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام بپیوندیم.


✍️ عاتکه رجبی

در چهارمین هفته همراهی‌ام با این کارزار، تصمیم دارم در خصوص "خانواده‌های محکومان به اعدام" و "اجرای قصاص، آرامش خاطر بازمانده یا عذاب وجدانی دیگراست؟" را بازنشر کنم.

"فرد به دار آویخته برای احدی مفید نیست."
ولتر

🔸 خانواده‌های محکومان به اعدام:

کودکان کم سن و سال قادر نیستند علت مجبور بودن والدینشان به اعدام را درک کنند و نوجوانان قادر به کنار آمدن با این وضعیت نیستند. والدین افراد محکوم به اعدام اغلب خودشان را برای آنچه بر سر فرزندشان آمده سرزنش می‌کنند. فشار اجتماعی زیادی بر اعضای خانواده مرتکبان جرم وارد می‌شود و اغلب آنها با طرد اجتماعی مواجه می‌شوند. بنابراین باید به یاد داشته باشیم که وقتی کسی درباره ضرورت حفظ حکم اعدام به خاطر قربانیان بحث می‌کند، قربانیانی را که از خانواده محکومان به اعدام هستند را از یاد برده است. این گروه قربانیان، به صراحت از تجربه‌های دردآور خود سخن می‌گویند. آنها قربانی‌هایی هستند که به طور جدی آسیب دیده‌اند اما به رنج‌های ناگفتنی‌شان توجه کمی می‌شود.
قتل اغلب بین اعضای خانواده رخ می‌دهد و اعضای خانواده قاتل و مقتول بی‌تردید قربانی اجرای حکم اعدام هستند. اما اغلب آنها از فهرست قربانیان حذف می‌شوند.

🔸 اجرای قصاص، آرامشِ خاطر بازمانده یا عذاب وجدانی دیگراست؟

مشارکت کنندگان در فرایند صدور حکم اعدام، از نقش خود در مجازات اعدام، متحمل فشار می‌شوند و ممکن است دیر یا زود از پیامدهای روانشناختیِ حاصل، رنجیده شوند. پرسش‌هایی اغلب به خاطر پایان دادن به زندگی دیگران، فکر آنها را مشغول می‌کند و برخی مواقع دچار فروپاشی درونی و احساس در هم شکستن میشوند. در خصوص پرونده‌های قتل وقتی حکم اعدام اجرا میشود، فرد اعدام شده تقریباً همه چیز خود را از دست می‌دهد، اما اعضای خانواده مقتول، پس از اجرای حکم نیز اغلب احساس ناکامی می‌کنند.

همچنین وقتی نورافکن حکم اعدام، بر بازماندگان مقتول، تابیده می‌شود؛ آنها با خطر تمسخر از سوی طرفداران نقض حکم اعدام یا حامیان حکم اعدام روبرو می‌شوند. این موقعیت برای بازماندگان مطلوب نیست. کسانی که با بازماندگان سر و کار دارند، باید فارغ از اینکه آنها چه احساسی نسبت به حکم اعدام دارند، بدون هر سوالی با آنها رفتاری دقیق و توأم با احترام و عادلانه داشته باشند. فشار سیاسی حاصل از تشدید پیگرد قانونی اعدام، امکان تشدید آزار بازماندگان را در دادگاه ایجاد می‌کند. این وضعیت آنها را از جریان زندگی خودشان خارج می‌کند و آنها را درگیر بازی محاکمه می‌نماید.

بیشتر تحقیقات به وضوح اثرات جدی و منفی اجرای حکم اعدام را بر سلامت و زیست خانواده‌های مقتول نشان داده است. زمانی که عمیقاً به قربانیان گوش می‌دهیم، شناخت بیشتری از ضرورت ایجاد نظام و روشی برای حل اثربخش و معنادار صدمات حاصل از جنایت خشونت آمیز کسب می‌کنیم. بسیاری از قربانیان و بازماندگان نیازهایی دارند که هیچ ربطی با حکم اعدام ندارد و وضع حکم اعدام، آنها را حتی ضعیف‌تر می‌کند.

به هر حال، قربانی‌هایی که یکی از عزیزانشان را در پی عملی خشونت آمیز (مقتول یا محکوم به اعدام) از دست می‌دهند به شدت صدمه می‌بینند. زندگی روزانه‌شان کاملاً به هم می‌ریزد. آنها نیازمند ادامه زندگی هستند و باید از زندگی خودشان بهره ببرند. آنها به شدت نیازمند حمایت هستند.

اجرای قصاص لزوما باعث آرامش بازماندگان نخواهد شد. در قصاص، مسوولیت مجازات بر دوش شهروندان عادی گذاشته می‌شود. این باعث ادامه‌ی چرخه خشونت در جامعه می‌شود. همچنین اجرای حکم قصاص از سوی خانواده قربانی، لزوما باعث آرامش خاطر آنان نمی‌شود و عموما بار دیگری از عذاب وجدان روی دوش خانواده می‌گذارد. پس از اجرای قصاص، به جهت حذف مجرم، به نظر، بار عذاب روحی و روانی در خانواده مقتول تشدید می‌شود و در بسیاری موارد بوده که خانواده مقتول به جهت تبعات شدید روحی و روانی و عذاب وجدان از کرده‌ی خود پشیمان شده‌اند. لذا اجرای قصاص لزوما باعث آرامش بازماندگان نخواهد شد.

🔸در پایان باید گفت:

اجرای قصاص، تداوم چرخه خشونت به جای شکسته شدن آن است و در آن خون‌خواهی و انتقام است نه اجرای عدالت. آنچه در این نوشته پیداست، ضرورت اجرای عدالت ترمیمی است.

منبع:

۱. درباره اعدام
نویسنده: سعید مدنی
با مقدمه عبدالفتاح سلطانی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ادامه اعتراض پرستاران و کادر درمان

در ادامه سلسله اعتراضات و اعتصاب‌های پرستاران، این اعتراضات همچنان ادامه دارند و برای رسیدن به مطالبات خود دست از کار کشیده و در #اصفهان به خیابان آمده‌اند.

پرستار! داد بزن! حقتو فریاد بزن!

۱. صدور احکام جدید بر مبنای افرایش حقوق و سختی کار و فوق العاده خاص با ضریب مناسب

۲. محاسبه‌ی کارانه پرستاران بر اساس ثبت اقدامات پرستاری، موجود در کتاب ارزش‌گذاری خدمات بزشکی به‌نام پرستاران

۳. برخورداری از مزایای رفاهی و مناسبتی، مانند سایر کارکنان دولت و نهادهای عمومی

۴. حذف اضافه کار اجباری و در صورت نیاز دانشگاه به اضافه کار همکاران، پرداخت دستمزد مناسب بر اساس تورم موجود سالیانه و بر اساس فرمول اداره کار و قانون ارتقاء بهره‌وری.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه‌ای ضمن حمایت از مطالبات پرستاران و کادر درمان، هر نوع سرکوب و تهدید آنان را محکوم نموده‌است.


🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
قهرمانان دوران کرونا،
در زمانی که خیلی از مدعیان کشور بدنبال تزریق واکسن فایزربودند و در پستو نهان ،  میدان مبارزه را خالی نکردند.


🔴بیانیه حمایتی انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی در حمایت از مطالبات صنفی و حق طلبانه پرستاران کشور


هنوز چند سال از کرونا نگذشته و همگی نیک به یاد داریم در دوران کرونا که همه مردم از بیم جان در بیرون از خانه حضور نمی یافتند و جلسات خرد و کلان کشوری و لشکری هم به صورت مجازی برگزار میشد و هنوز نه واکسنی ساخته شده بود و نه کسی از ماهیت این ویروس وارداتی چینی شناخت داشت ؛ این پرستاران و کادر پزشکی بودند که بدون داشتن امکانات لازم در محیط آلوده و خطر آفرین بیمارستان که مملو از بیماران کرونایی بود ؛ حضور می یافتند و جان با ارزش خود که با هیچ کالایی قابل قیاس نیست را به خطر می انداختند.

در این میانه کسری نیرو و شیفت های اضافه کاری و کمبود امکانات بهداشتی و داروهای لازم و تحریم و تاخیر در واردات واکسن کرونا و ارتباط مدام تیمهای پرستاری و پزشکی، موجب شد، تعداد زیادی از این بزرگواران گرفتار این ویروس کشنده شده و چه عزیزانی که درین مسیر جان خویش گذاشتند و رفتند. همانها که مسئولان مدافعان سلامت و جان باختگان این راه را شهدای سلامت نامیدند.

در آن روزهای سخت و وحشت، پرستاران جدید زیادی به کار فراخوانده شدند و اغلب‌شان با بزرگ منشی و با امید به خدمت وعده وعید مسئولان درآن دوران هولناک وارد کارزار گشتند.  متاسفانه پس از کرونا با بسیاری از آنان تسویه حساب شد و به بهانه عدم تعهد استخدامی عذرشان را خواستند. این در حالیست که همیشه دوران سرانه تعداد پرستاران به جمعیت کشور و آمار بیماران با کمبود مواجه بوده و هست. علاوه بر بازنشستگی پرستاران، بحران مهاجرت این قشر به کشورهای دیگر بامید کار و زندگی بهتر،  موجب بیشتر شدن شکاف این توازن شده است.
فشارکاری شیفت های موظفی و  اضافه کاری تحمیلی در ازای دستمزد ناچیز، پرستاران و کادر درمان را به تنگ آورده است.
مجموع بحرانها، فرسودگی و مشکلات روحی روانی ناشی از آنها را می توان از بروز پدیده دهشتناک جدید خودکشی کادر درمان و پرستاران فهمید و به فشار کاری آنان پی برد.

حال عدم افزایش دستمزدها و حقوق، تاخیر در واریز معوقات و اضافه کار و کارانه و....، موجب یک فشار روانی جدید که محصول تورم و شرایط اقتصادی کنونی و عدم پاسخگویی درآمد قبلی با تورم افسارگسیخته فعلی ست؛ مزید بر علت شده تا حاییکه این قشر زحمتکش جامعه به تنگ آمده و تنها راه پیش رو جهت نشان دادن اعتراض خود به شرایط موجود به مسئولان را به اتکای اصل ۲۷ قانون اساسی در تجمعات اعتراضی  صنفی مسالمت آمیز ؛ یافته است. از هفته گذشته شاهد تکرار و تداوم این موضوع در شهرهای متفاوت کشور هستیم.

ما معلمان نیز که طعم این بی عدالتی و فشارهای اقتصادی را پیش و بیش از پرستاران کشیده ایم و در مسیر مطالبه گری صنفی خود در دهه های گذشته ؛ با  راه اندازی تشکل‌های صنفی شهرها و استان های مختلف کشور و استقرار همه آنها تحت لوای شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ؛مطالبات خویش را پیگیر شده ایم، از مدافعان سلامت و تجمعات صنفی و قانونی آنها حمایت می نماییم.

متاسفانه با امنیتی کردن یک مسأله معیشتی و حقوقی؛ خیلی از فعالان صنفی ما در سطح کشوربا بازداشت و تشکیل پرونده های قضایی و هیات تخلفات اداری روبرو شده و با صدور احکام زندان ، جریمه، شلاق، انفصال از خدمت، تبعید موقت مواجه گشته اند.
امید داریم در خصوص اعتراض و تجمعات صنفی کاملا مسالمت آمیز پرستاران عزیز ، حاکمیت بر خلاف رویه ها ناصواب مواجهه با مطالبه گری معلمان؛ عاقلانه و منطقی برخورد نمایند و جلسات فوری با نمایندگان واقعی پرستاران برگزار کرده و مطالبات برحق معوقشان را در کوتاه ترین زمان ممکن برآورده نمایند و دیگر مشکلات و مطالبات آنها را در سال جاری که دولت وفاق ملی ؛ شعار برقراری عدالت و رفع تبعیض داده شده،حل نمایند.
مسئولان بدانند که جامعه مانند رشته های زنجیر بهم پیوسته می‌باشند و چون یک پیکر که گر عضوی بدرد آورد روزگار ،دگر عضوها را نماند قرار ، ازهم تاثیر می‌پذیرند.
تبعات و عواقب مشکلات هر قشر و گروهی از جامعه، تاثیر منفی مستقیم و غیر مستقیم بر دیگر اعضا و خانواده‌ها از جمله دستگاههای اجرایی، نظارتی و قضایی و .... میگذارد، بویژه در حوزه پرستاران و کادر بهداشت ودرمان که مسئولیت گرانی بر عهده دارند.

بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند

چو عضوی بدرد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند  قرار

تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی

#انجمن‌صنفی_فرهنگیان_خراسان‌شمالی
        سی ام مرداد ماه ۱۴۰۱

🆔 https://www.tg-me.com/kashowra
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تجمع گندمکاران و کشاورزان در #کرمانشاه

تجمع اعتراضی کشاورزان گندمکار در برابر استانداری، در اعتراض به پرداخت نشدن طلب خود و نرخ پایین خرید گندم

تأخیر در پرداخت و کاهش قیمت خرید تضمینی گندم تأثیرات منفی گسترده‌ای بر کشاورزان دارد،  ازجمله کاهش توان مالی آنان. کشاورزان برای تأمین هزینه‌های جاری و سرمایه‌گذاری مجدد به پول حاصل از فروش گندم نیاز دارند. تأخیر در پرداخت این مطالبات می‌تواند موجب کاهش توان مالی آنها و کاهش تولید در سال‌های آینده شود.

بسیاری از کشاورزان برای تأمین هزینه‌های کشت و برداشت به وام‌های بانکی یا قرض از سایر منابع متوسل می‌شوند. تأخیر در دریافت پول می‌تواند موجب افزایش بدهی‌ها و فشار مالی بر آنها شود.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران اعلام کرده‌است که معلمان با تمام زحمت‌کشان هم‌سرنوشت هستند و از مطالبات نیروی کار در بخش‌های مختلف حمایت می‌کند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 ابلاغ اتهامات هیأت تخلفات اداری آموزش و پرورش علیه #اسماعیل_عبدی

🔸 هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران طی ابلاغیه‌ای #اسماعیل_عبدی را به «شرکت در تحصن، اعتصاب و تظاهرات غیر قانونی» و «اعمال فشارهای گروهی برای تحصیل به مقاصد غیر قانونی از طریق عضویت در کانون صنفی معلمان» و «سرپرستی اعتراضات کشوری معلمان» و «حضور در تحصن و تجمع که منجر به بازداشت و محکومیت شده است» متهم نموده است.

🔸شایان ذکر است اتهامات فوق مربوط به فعالیت‌های اسماعیل عبدی در سال‌های ۱۳۹۴ -۱۳۸۵ بوده و ایشان پس از طی دوره طولانی زندان، با چنین اتهامات واهی که پس از ده سال توسط هیأت تخلفات مطرح شده، اکنون در آستانه اخراج از آموزش و پرورش است.

🔸 #شورای_هماهنگی_تشکلهای_صنفی_فرهنگیان_ایران ضمن رد اتهامات علیه اسماعیل عبدی، این ابلاغیه‌ را در ادامه‌ی پرونده‌سازی امنیتی برای اعمال فشار بر فعالین صنفی بر شمرده و ضمن محکومیت این اقدام، خواهان لغو همه‌ی احکام و پایان این روند پرونده‌سازی‌ هیأت تخلفات اداری آ.پ است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🆔
@kashowra

📍ارتباط:
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 #زهرا_صیاد_دلشاد_پور، با رای هیات تجدیدنظر استان گیلان، به بازنشستگی پیش از موعد و تقلیل گروه محکوم شد. هیات تجدیدنظر کمیته تخلفات اداری استان گیلان، زهرا صیاد دلشاد‌پور از معلمان شاغل در استان گیلان را به اتهام شرکت در تجمعات صنفی و حمایت از دانش‌آموزان…
🔴 برائت زهرا صیاد دلشاد پور از اتهامات انتسابی

دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری با پذیرش شکایت زهرا صیاد دلشاد پور ، وی را از اتهامات انتسابی تبرئه کرد .

زهرا صیاد دلشاد پور ، معلم و فعال صنفی معلمان ، با رای هیات تخلفات اداری آموزش و پرورش استان گیلان ، با اتهامات واهی به بازنشستگی اجباری و تقیل گروه محکوم شده بود .

بعد از جنبش زن زندگی آزادی ، هزاران معلم و کادر آموزش مدارس بخاطر دفاع از حقوق دانش آموزان و همراهی با مردم ، با احکام تنبیهی مختلف مواجه شدند .

اخیرا فولادوند از مدیران سابق آموزش و پرورش در دیدار با کاظمی وزیر آموزش و پرورش از اخراج بیش از سیصد و سی معلم و بیش از هفتاد دانشجوی دانشگاه فرهنگیان در طی دو سال اخیر خبر داده بود .

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
محمد حبیبی/فعال صنفی معلمان

‏ثبت می کنیم در آغاز وزارت کاظمی بر وزارت آموزش و پرورش:

بیش از یک میلیون و ۱۹۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل یعنی ۸ درصد کل دانش آموزان

میانگین معدل دانش آموزان دبیرستان ۱۰/۸۹

بیش از ۲۰۰ هزار نفر کمبود نیروی آموزشی

سهم آپ در لایحه بودجه از منابع عمومی ۹/۸۳

ببینیم وزارت تحویلی او در پایان کار چه خواهد بود!؟

تجربه این سالها نشان داده است که همواره ویرانه ای را تحویل گرفته اند و بدتر از آن را تحویل داده اند !

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
با توجە بە اخبار موثقی کە بە کانال #شورای_هماهنگی_تشکلهای_صنفی_فرهنگیان_ایران رسیدە، #مختار_اسدی از فعالین صنفی و سرشناس معلمان کشور و عضو محبوب #انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان کە در دوران خدمت سالها رنج زندان، تبعید و بازنشستگی پیش از موعد با تقلیل گروە را چشیدە، بە بند قرنطینە عمومی زندان اوین منتقل شدە و از حق تماس با خانوادە محروم است. ضمنا مسئولین زندان اعلام کردەاند، ایشان در وضعیت فعلی تحت نظر زندان نیست.
#شورای_هماهنگی_تشکلهای_صنفی_فرهنگیان_ایران، با توجە بە اخبار منتشر شدە از اعتصاب غذای این فعال صنفی، مسئولیت کامل جان مختار اسدی را با حاکمیت دانستە و اعلام می‌دارد، ادامە شیوەهای مختلف سرکوب معلمان نە تنها آنان را از مطالبەگری منصرف نمی‌کند بلکە بر پیگیری مطالبات بە حق و قانونیشان مصمم‌تر خواهد کرد.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
#مختار_اسدی که در بند شماست
در اندیشه‌ی فردای فرزندشماست


«در وهله‌ی اول من معلم هستم و بعد از آن کشاورزم و باغدار، نان زحمت و بازوی خودم را با این شغل‌ها عوض نخواهم کرد»

صلاح آزادی / انجمن صنفی فرهنگیان کوردستان /مریوان

در ادامه‌ی فشار بر فعالین صنفی معلمان، #مختار_اسدی، فعال صنفی معلمان، روز دوشنبه ۲۹ مرداد پس از احضار به پلیس فتا بازدداشت و زندانی شد.
مختار اسدی، فعال صنفی معلمان کوردستان، از کنشگران صادق و بی‌ادعای جنبش فرهنگیان، معلم شریفی که بارها از سوی نهادهای امنیتی بازدداشت و زندانی شده است؛ تنها به دلیل مطالبه حقوق دانش‌آموزان و دفاع از حقوق و خواست‌های جامعه فرهنگیان.

⭕️ این معلم فرهیخته در ارتباط با رشته تحصیلیش علوم اجتماعی و گرایش برنامه‌ریزی رفاه اجتماعی مقالات زیادی را به رشته تحریر درآورده است از جمله: مقاله‌ایی که سال ۸۵ به کنگره همبستگی ملی ارائه داد. ایشان تنها راه رسیدن به همبستگی ملی را در ایجاد دمکراسی و سیستم فدرالی عنوان نمود و مورد توجه عده‌ایی از مسولین قرارگرفت. همچنین مقاله‌ی ایشان جز برترین‌های کنگره انتخاب شد.
اسدی بعد از سال ۸۵ بارها بازدداشت و به زندان محکوم شد؛ اما بعد از آزادی بیشتر از پیش مطالبه‌گری را تداوم می‌بخشید.

با اینکه در مسیر عدالت‌خواهی متحمل هزینه‌های زیادی شده است، زندان، تبعید و بازنشستگی اجباری، ممنوع‌التحصیلی، باجلوگیری از ورود به آزمون دکتری، و ایجاد فشار بر خانواده ، تهدید و تطمیع پست و مقام در سطوح بالای قدرت و.... هرگز در مسیر مطالبه‌گری پاپس نکشید و همواره اعتلای آموزش و پرورش سرلوحه‌ی تلاشهایش بود. درحالی که بسیارند کسانی که برای گرفتن مقام و کرسی ریاست خود را به آب و آتش می‌زنند.
مختار اسدی، پیشنهادهای زیادی از جمله پیشنهاد مسولیت سازمان بهزیستی استان، فرهنگ و ارشاد استان و معاونت اجتماعی در استانداری کوردستان به شرط جدایی از انجمن صنفی معلمان را نپذیرفت؛ در پاسخ به این پیشنهادات به صراحت اعلام کرد:
«من در وهله اول معلمم و بعدا از آن کشاورز و باغدار هستم و هرگز نان زور بازو را با این شغلها عوض نخواهم کرد.»

حاکمیت با سرکوب فعالین صنفی و کنش‌گران حوزه آموزش و پرورش صرفا در اندیشه‌ی پاک کردن صورت مساله می‌باشد. به‌جای شنیدن صدای مطالبه‌گران که همانا ارتقا و در اولویت قرار گرفتن آموزش وپرورش در برنامه‌های دولت، ایجاد عدالت آموزشی، آموزش با کیفیت و رایگان بر اساس اصل ۳۰ قانون اساسی، تلاش در راستای لغو خصوصی‌سازی آموزش و بهبود وضع معیشتی معلمان شاغل و بازنشسته می‌باشد که عملکرد دولتهای حال وگذشته نشان می‌دهد اراده‌ایی برای رفع مشکلات انباشت‌شده‌ی کشتی به گل نشسته تنها نهاد متولی تعلیم و تربیت کشور وجود ندارد. از این جهت سیاست سرکوب را با جدیت دنبال می‌کند.

مختار اسدی و دیگر معلمان عدالت‌خواه باید قدر ببینند و بر صدر نشینند، نه در زندان باشند. با توجه به اینکه آقای اسدی از ابتدای بازداشت در اعتصاب غذا به‌سر می‌برد نگرانی خانواده و همکاران را دو چندان نموده است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴برای هنرمند محبوب و کنشگر صنفی عزیز قاسم زاده

اسماعیل عبدی

🔸مردم ایران برای هنرمندان احترام ویژه ای قائلند و از اینرو استاد سخن سعدی شیرازی می گوید: "هنرمند هر جا رود قدر بیند و بر صدر نشیند و بی هنر خوشه چیند". اما شوربختانه حاکمان در ایران هنرمندان مستقل را تبعید کرده، به بند می کشند و از فعالیتهای اجتماعی محرومشان‌ می کنند.

🔸#عزیز_قاسم_زاده  یکی از این هنرمندان مردمی و محبوب است که تا پیش از دستگیری هم جفاهای بسیار دید از حکم تبعید از انزلی به رودبار به واسطه خواندن آوازی در زنگ هنر که گرچه با اعتراض گسترده، نهایتا در تجدید نظر شکسته شد.علاوه بر این،بارها طی چند سال در دهه نود  کنسرت های او پی در پی، علی رغم کسب مجوز و تبلیغات محیطی و چند ماه تمرین با گروه و هزینه های مختلف، لغو می شد. فردای تجمع ۳ مهر ۱۴۰۰ در منزلش در جلوی چشم مادر سالخورده و خواهر زاده سه ساله اش با خشونت و ضرب و شتم دستگیر می شود و بعد از دو هفته به قید وثیقه آزاد می شود در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ برای دادگاه او لشکری را برای تعطیل کردن شهر گسیل کردند معلمانی را کتک زدند و دستگیر کردند و معلمان دیگری را ضرب و شتم کردند که برخی از آنها روانه بیمارستان شدند. مادر سالخورده اش که برای حمایت از پسرش در جلوی دادگستری آمده بود، با خشونت هل دادند.

🔸 به رغم این فشارها او در تمام تجمعات پس از آزادیش از زندان، همواره از معلمان زندانی دفاع کرد در تجمع  لاهیجان محکم و استوار بر سکو ایستاد و از اخراج ۲۸ هزار معلم پس از انقلاب گفت و از ظلم هایی که بر فعالان صنفی معلمان از جمله اینجانب رفته، سخن  گفت و آزادی همه معلمان زندانی را خواستار شد‌.

🔸در تجمع ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ او به رغم شرایط امنیتی و در حضور ماموران در حالی که درب اداره کل را بسته بودند، روی نرده های اداره کل در اعتراض به صدور احکام امنیتی برای فعالان صنفی از جمله اینجانب اعلام کرد که اعتصاب غذا می کند. در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ او با ضرب و شتم چند مامور در حضور معلمان دستگیر شد و در نهایت به یک سال زندان در دادگاه رشت محکوم شد. در زندان دچار مشکلاتی چون فشار خون و سنگ صفرا و سرطان پروستات شد و به رغم همه این بیماری ها، تجمیع پرونده های او در لحظه آخر انجام شد و در حالی که با احتساب بازداشت موقت، می بایست در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ آزاد می شد تا روزهای آخر خرداد ۱۴۰۳ عملا با چند ماه اضافه زندان، دوران حبسی که غیر قانونی بود را هم کشید.

🔸 پس از آزادی تا به امروز مدام  او در راهروی آزمایشگاه های مختلف و پزشکان مختلف رفت و آمد کرد تا اینکه در نهایت مشخص شد،پروستات او که به توده بدخیم دچار شده،راهی جز تخلیه و عمل جراحی  ندارد و اکنون نزدیک یک ماه است که عزیز قاسم زاده  پس از عمل جراحی سختی که سپری نموده و تحمل فشار های زیاد جسمی و اسپاسم های شدید،همچنان در منزل دوران نقاهت خود را سپری می کند اما  اندیشه اش کماکان  به دردهایی معطوف است که این جامعه بدان مبتلاست.

🔸آموزش و پرورش ایران کینه ای به مراتب بیشتر از قوه قضاییه با عزیز قاسم زاده داشته او را به ۲۵ اتهام ابتدا به انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم کردند و ابلاغیه اتهام را کارمندان آموزش و پرورش در زندان به دستش سپردند. و در نهایت او را به تعبیر خودشان با تخفیف اخراج کردند که متاسفانه دیوان عدالت اداری هم بدون بررسی و اعتراض عزیز قاسم زاده، این حکم ظالمانه را تایید کرد.

🔸عزیز قاسم زاده سخنی نگفته جز اینکه پیوسته و مدام بر مطالبات معلمان و دانش آموزان و تضییع حقوق آنها و تبعات ویران کردن آموزش و تسری یافتن آن به ابعاد مختلف جامعه و اجتماع به زبانی مسالمت و آرام تاکید داشته است. او در سخنرانی ۳ مهر ۱۴۰۰ گفت: "ما معلمان آخرین گروهی هستیم که با زبان قانون با شما سخن می گوییم اگر این صدا شنیده نشود، به زودی صداهایی خواهد آمد که همه را با خود، خواهد برد".

🔸معلمانی چون عزیز قاسم زاده با کارنامه ای روشن و شفاف، چرا باید چنین گرفتار ظلم و بی عدالتی شوند؟ آیا حاکمان گمان می برند این تضییع حق ها، معلمان مطالبه گر و معترضان حق جو را از خواسته های خود پشیمان می کند؟ نه تنها چنین اندیشه ای خطا و نادرست است که اتفاقا سنت اعتراض و مطالبه گری را بیشتر توسعه می بخشد.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍درج اخبار، نظرات و انتقادات:
🆔
@kashowranews
🔴 دستگیری همکارانمان را تحمل نخواهیم کرد!


در اعتراضات روزهای گذشته پرستاران و کادر درمانی، شاهد قرار گرفتن نیروهای حراست و ماموران انتظامی در برابر پرستاران معترض بوده‌ایم.
با اینکه در بسیاری از موارد این برخوردهای انتظامی امنیتی با اتحاد و ایستادگی پرستاران روبرو شده است و نتوانستند صفوف متحد پرستاران را در هم بریزند،ولی بنا به اخبار منتشره دو نفر از همکاران در شهر اراک و همچنین سرکار خانم #زهرا_تمدن به همراه چند تن دیگر از پرستاران بیمارستان مسیح دانشوری تهران  تاکنون دستگیر شده‌اند. پرسنل و پرستاران بیمارستان مسیح دانشوری قاطعانه اعلام کرده‌اند، که در صورت عدم آزادی همکارانشان ساکت نبوده و دست از کار کشیده و اعتصاب می‌کنند.

شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران ایران به همه پرستارانی که یکپارچه و یکصدا در دفاع از همکاران خود در طی تجمعات برخاستند درود می‌فرستد و از همه پرستاران  می‌خواهیم در مورد افرادی که احضار و دستگیر می‌شوند اطلاع‌رسانی کنید، تا بتوانیم با قدرت اتحاد خود پرستاران بازداشتی را آزاد کنیم.

اعتراض تجمع اعتصاب حق مسلم ماست و تا احقاق حقوق صنفی معیشتی خود اعتراض و اعتصاب را حق خود قلمداد کرده و هرگونه برخورد قضایی امنیتی با پرستاران معترض را تحمل نخواهیم کرد.

شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران
۳۱مرداد ۱۴۰۳
برای تغییر فردا امروز متحد شویم!

#پرستاریم_معترضیم
#اعتراضات_صنفی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 حمایت ۱۲۴۲ نفر از معلمان و کارگران، بازنشستگان و کنشگران مدنی و سیاسی از پنج بانوی زن فعال مدنی و حامیان حقوق حیوانات

🔸در پی کارزاری که طی سه روز برای اعترض به محکومیت چهار سال زندان و دو سال محرومیت از حضور در احزاب و دستجات صنفی و مدنی برای پنج نفر از بانوان فعال مدنی و حامیان حقوق حیوانات، خانم‌ها: #نینا_گلستانی، #رزیتا_رجایی، #آناهیتا_حجازی، #نگین_عدالتخواه و #آناهیتا_دوستدار صورت گرفت، ۱۱۴۲ نفر از معلمان و کارگران، بازنشستگان و فعالان مدنی و سیاسی با حمایت از این ۵ بانوی گیلانی ضمن اعتراض نسبت به رای صادر شده علیه آنها، خواهان تبرئه پنج بانو در دادگاه تجدید نظر شدند.

🔸در متنی کوتاهی که امضا کنندگان منتشر کرده‌اند آمده است: شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت، «نینا گلستانی»، «رزیتا رجایی»، «آناهیتا حجازی»، «نگین عدالتخواه» و «آناهیتا دوستدار» را  به ۴ سال و ۱ ماه و ۱۷ روز حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت در گروه‌ها و دستجات سیاسی، محکوم کرده است. این احکام از بابت اتهام‌های «اجتماع و تبانی» به سه سال و شش ماه و یک روز و برای اتهام «تبلیغ علیه نظام» به هفت ماه و شانزده روز برای هر کدام صادر شده است. بعد از صدور ۶۰ سال حکم برای یازده نفر از فعالان حقوق زنان که اکنون در زندان به سر می‌برند، این دومین اقدام مشخص قضایی در گیلان علیه جامعه زنان است. ما امضا کنندگان ذیل ضمن محکومیت صدور چنین رایی، خواهان توقف چنین احکام بدوی و قرون وسطایی علیه شهروندان و به ویژه جامعه بیدار زنان هستیم.
احکام خانم‌ها: نینا گلستانی، رزیتا رجایی، آناهیتا حجازی،نگین عدالت‌خواه و آناهیتا دوستدار را متوقف کنید و رای به برائت آنها صادر کنید.
📎 اسامی امضا کنندگان را در لینک زیر بخوانید:
https://bit.ly/3MeXhjV
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 نادر پورخانی معلم بازنشسته و فعال صنفی معلمان رودسر به دادگاه احضار شد

🔸بنا بر اخبار رسیده #نادر_پورخانی برای تاریخ ۲۱ مهر ۱۴۰۳ با اتهام «تبلیغ علیه نظام» به شعبه ۱۰۴ دادگاه کیفری #رودسر  احضار شده است.

🔸آقای پورخانی با بیش از هفتاد سال سن و سابقه تدریس پیش و پس از انقلاب، از معلمان شناخته شده رودسر است که در زمینه کتب کمک آموزشی دارای تالیفات زیادی است. پیش‌تر ماموران امنیتی با هجوم به منزل او و بازداشت این معلم بازنشسته و ضبط گوشی او، با قرار وثیقه او را آزاد کردند.

🔸#شورای_هماهنگی_تشکلهای_صنفی_فرهنگیان_ایران ضمن محکوم کردن برخوردهای غیر قانونی و فرهنگ‌ستیزانه با معلمان خواهان مختومه‌ شدن پرونده و برائت آقای نادر پورخانی و پایان برخوردهای غیرقانونی با جامعه کنش‌گران صنفی می‌باشد.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
2024/11/17 07:40:23
Back to Top
HTML Embed Code: