Telegram Web Link
ابلاغیه اخرین دفاع چهار فعال صنفی معلمان ممسنی برای اتهام اجتماع و تبانی صادر شد

شعبه دوم دادیاری دادگاه انقلاب ممسنی طی ابلاغیه‌ای آقایان
#روح‌اله_گره‌گشا ، #شکراله_احمدی ، #جان‌محمد_احمدی ، #علی_احمدی برای دفاع آخر در خصوص اجتماع و تبانی به دادگاه انقلاب فراخواند
این چهار فعال صنفی معلمان پیش‌تر بازداشت شده و با قید وثیقه آزاد شده‌بودند
پرونده سازی نیروهای امنیتی برای فعالین صنفی اگرچه رویه همیشگی حاکمیت در برابر معترضین بوده‌است اما در دو سال گذشته به شکل فزاینده‌ای شاهد گستردگی این حجم از پرونده‌سازی‌ها هستیم حاکمیت ناتوان از تامین مطالبات مردم به ستوه آمده ‌است و تلاش دارد با سرکوب گسترده عجز و ناتوانی خود را در اداره کشور پنهان کند

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 بە مناسبت ١٤ بهمن ١٤٠٠ و انتخابات باشکوە تشکل صنفی معلمان سنندج و کەلاته‌رزان

مجیدی کریمی؛ عضو‌ هیات مدیره انجمن صنفی معلمان کوردستان (سنندج و کەلاته‌رزان)


♦️گاهی وقایع، رویدادها و حوادثی در زندگی فردی یا جمعی ما اتفاق می‌افتد کە اگر در جهت امیال و آمال ما و در سطحی گستردە باشد همان لحظە شور و شعف خاصی ایجاد می‌کند و سبب رضایت خاطر ما می‌شود اما امکان دارد از درک تاثیرات عمیقش در اطراف خود و میزان این تاثیر چندان آگاە نباشیم. هنگامی کە ارتعاشات این رویداد از محیط اطراف ما فراتر رفت، در دیگران ایجاد انگیزە کرد، دوستان بە فال نیک گرفتند و مخالفان و دشمنان دسپاچە موضع گیری کردند و بە قولی چنان شد کە گویی "آب در لانە مورچگان" و بازخورد و پژواک آن بە ما برگشت تازە متوجە خواهیم شد کە کاری کارستان روی دادە و جمعی بە تماشایش غزل‌خوان و عدەای انگشت حسرت و حرمان بە دهان‌!

♦️انتخابات ١٤ بهمن ١٤٠٠  انجمن صنفی معلمان کوردستان در سنندج از جملە آن رویدادهاست. در گرماگرم تحصن‌ها و تجمعات سال هزار و چهارصد جمعی از فعالین صنفی و هیات مدیرە وقت با حسن تدبیر سایر اعضای انجمن طرحی نو درانداختند و پس از کش و قوسهای بسیار و حتی تنش‌آلود میان نگرش‌های متفاوت فعالین صنفی (کە خود نوعی تمرین دموکراسی بود) تصمیم و ارادە معلمان با اتحادی کم‌نظیر بر این قرار گرفت کە با توجە بە انباشت مطالبات چند سالە و با در نظر گرفتن شرایط اجتماعی و تحلیل وضع موجود انتخابات انجمن بر گزار گردد و مسیرهای قانونی این تصمیم لحاظ شود. مبنای قانونی برای فعالیت نزد فعالین صنفی و از جملە صاحب این نوشتار ارادە جامعە معلمان بود (کە البتە بر این ارادە اصل ٢٦ قانون اساسی مبنی بر آزادی احزاب، جمعیت‌ها و انجمن‌های سیاسی و صنفی ...... هیچ‌کس را نمی‌توان از شرکت در آنها منع کرد یا بە شرکت در یکی از آنها مجبور ساخت) صحە می‌گذاشت. نقطە اتکاء دیگر بە لحاظ قانونی نامە آقای گرجی معاون حقوقی رئیسجمهور وقت در جواب نامە کانون صنفی معلمان تهران بە تاریخ ١٧ مرداد ٩٧ بود کە در توضیحی مفصل و با بیانی روشن عنوان نمودند: ".... بر این مبنا در خصوص موضوع مورد سوال [فعالیت کانون‌ها و انجمن‌های معلمان] نە تنها خلا قانونی وجود ندارد بلکە اصل ٢٦ قانون اساسی حق افراد ملت بر تاسیس تشکلهای مدنی از جملە کانون‌های صنفی را بدون نیاز بە اخذ مجوز از حاکمیت بە رسمیت شناختە است....".
با آگاهی از این مواد و موارد قانونی مورد اشارە و برای اطمینان خاطر همکاران از طرفی و قطع بهانەهای واهی بعضی از نهادهای حاکمیت از طرف دیگر، طی نامەای برای برگزاری انتخابات انجمن صنفی معلمان کوردستان از استانداری و فرمانداری شهر سنندج درخواست مجوز شد. طبق روال پیشین و تا آخرین لحظەها کە بە ١٤ بهمن و آن حماسە با شکوە ختم شد هیچ جوابی بە صدها و بلکە هزاران معلم منتظر دادە نشد تا بار دیگر ثابت کنند کە بە قانون وقعی نمی‌نهند.

♦️اما بر خلاف تنگ‌نظر‌ی‌ها و قانون‌شکنی‌هایی کە روی داد (طوریکە معلمان را از سالن مسجد قبا هم اخراج کردند)، عدو سبب خیر شد و حقیقت دیگری رقم خورد و فضای عمومی و خیابان بار دیگر بە معلمان برگشت. در پای دیوار سنگی مسجد قبا و در فضای عمومی انتخاباتی رقم خورد کە در هیچ کجای کشور از ابتدای تشکیل انجمن‌ها و کانون‌های صنفی در دهە هشتاد تا آن زمان چنین شکوە ارادەای بە خود ندیدە بودند، آن هم در فضایی کە بدون هیچ بهانەای نهادهای مذکور دست رد بە سینە جامعە ١٥ هزار نفری معلمان زدە بودند تا مانع انجام این انتخابات قانونی شوند؛ طنز ماجرا اینجاست کە در رسانەهای حاکمیت برای انواع انتخابات مردم را تشویق بە مشارکت و نقش آفرینی در سرنوشت خویش می‌کنند و این پارادوکس قبیح و وقیحانە هیچگاە علامت سوالی هم در ذهنشان ایجاد نمی‌کند!!

♦️ در این انتخابات حدود ١٢٠٠ نفر شرکت کردند (با نظر هیات اجرایی انتخابات ١٠٥٠ رای بعنوان آرا صحیح محسوب گردید) کە اگر امکان تمدید وجود داشت یقینا" افراد بیشتری مشارکت می‌کردند و شکوە و شیرینی این حماسە دوچندان می‌شد.
با انتخاب هیات مدیرە جدید.....

ادامه در لینک زیر 👇🏻
bit.ly/3uvbfbU

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
💢 بخشش شاه و نارضایتی شیخ علیشاه!

پس از محکوم شدن خانم #مژگان_باقری معلم و فعال صنفی معلمان استان فارس به دو سال زندان، ظاهرا این بار نوبت آموزش و پرورش فارس است که برای خودشیرینی و به دست آوردن رضایت نیروهای خارج از آموزش و پرورش، ایشان را دوباره محاکمه و مجازات کند!

🔸 در حالی که خانم مژگان باقری بیش از چهل روز است که با پابند الکترونیکی از زندان آزاد شده و هیچ منع قانونی برای بازگشت به کار ندارد، اما آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز با دلایل واهی از دادن ابلاغ به ایشان خودداری می کند. گویی رئیس ناحیه یک از آزادی ایشان ناراحت است و به مصداق ضرب المثل ( شاه می بخشد، شیخ علیشاه نمی بخشد) قصد دارد با ممانعت از بازگشت به کار ایشان، بخشش قوه قضاییه و قاضی تجدید نظر در دادن پابند به این فعال صنفی را زیر سوال برده و بی اثر کند!

🔸 مسلما موافقت قاضی تجدید نظر با پابند با این نیتِ خیر بوده که این معلم زندانی بتواند با محدودیت تردد به زندگی عادی خود ادامه دهد  و به سر کار بازگردد. اما اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز از لحظه ی بازداشت مژگان باقری، حقوق این فعال صنفی را قطع کرده و ابلاغی که از تاریخ اول مهرماه برای ایشان صادر شده را نیز از سامانه حذف نموده است.
اکنون که ایشان از تاریخ ششم دیماه برای بازگشت به کار اعلام آمادگی کرده هنوز هیچ ابلاغیه ی شروع مجدد به کار برایشان صادر نشده و حقوق ایشان نیز کماکان قطع می باشد.

🔸متاسفانه همکار بازنشسته ای که از زمان بازداشت این فعال صنفی به جای ایشان به مدرسه رفته نیز همچنان در مدرسه باقی مانده و حاضر به کنار کشیدن و خالی کردن کلاس های خانم باقری نیست. این عمل علاوه بر اینکه اخلاقا بسیار شرم آور است، طبق آیین نامه اجرایی آموزش و پرورش کاملا غیر قانونی می باشد، (چون معلم مذکور بازنشسته است و ساعات تدریس او غیرموظف می باشد) و در واقع بازی کردن در زمین آموزش و پرورش است که به بهانه اینکه مدرسه معلم دارد از دادن ابلاغ به مژگان باقری خودداری می کند. در حالی که کمترین انتظار از همه ی معلمان، پشتیبانی و حمایت از مطالبات قانونی همکارانِ خود خصوصا فعالین صنفی است که در این راه متحمل هزینه های فراوان شده اند.

🔸 با توجه به اینکه حتی شکایت از رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک به مدیر کل آموزش و پرورش فارس نیز هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیده است، سوال اینجاست که این رفتارهای فراقانونی در نهادی که اصلی ترین وظیفه اش تربیت شهروندان قانونمدار است چه جایگاهی دارد؟

انجمن صنفی معلمان فارس ضمن حمایت از حق قانونی این فعال صنفی معلمان برای شکایت به مراجع بالاتر، از مسئولین مربوطه می خواهد که هر چه سریع تر به مشکل ایشان رسیدگی کرده و حقوق از دست رفته‌ی ایشان را اعاده نمایند.


🆔 https://www.tg-me.com/kashowra
#غلامرضا_ غلامی_کندازی

فرهنگی مبارز، حق طلب و مسئول

فریاد خشم از وجودت شعله می کشد و انبوه خلق را با تندیس آزادی و برابری شعله‌ور ساخته‌ای، تو رمز بودن و پایداری را با "نه" گفتن به جهان اندیشه و داد مخابره کرده‌ای.

تو، آموزگار رهایی، بیداری و نماد دادگری هستی در زمانه‌ای که بیداد بر اسب تغافل در سرزمین جهل می‌تازد.

بودن و شدنِ تو را پایانی نیست، آنچه کین‌توزان علیه اندیشگری و اندیشگران به کار بسته‌اند، با احضار جان عزیزت به سختی و رنج شیرین اعتصاب، برملا ساختید.

ای که مرگ را در راه رهایی به آغوش کشیده‌ای، و عشق به دیگری را معنایی راستین بخشیدی.
دیگر ما را توان رنج رخداد آفرین تو نیست.

ما به عنوان اعضای شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران اعلام می کنیم :
براستی عصیان را پرواز دادی و تا هستی تاریخ تداوم خواهد یافت.

از شما تقاضا داریم جهت حفظ این جان عزیز و برگرداندن آرامش به خانواده و جامعه فعالان صنفی در عرصه‌های مختلف به اعتصاب غذای خود پایان دهید که راه و رسم مبارزه به وجود نازنین شما بس بسیار نیازمند است.
باشد که اجابت کنید.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران.

🔹🔹🔹


لطفا عضو کانال شورا شوید و کانال را به دانش‌آموزان، اولیا و همکاران معرفی نمایید 👇👇

🆔 @kashowra

دریافت اخبار از طریق آیدی زیر 👇👇

@kashowranews
یادداشت #عزیز_قاسم_زاده از زندان لاکان رشت
«در باب حکم اخراجم از معلمی توسط وزارت آموزش و پرورش»

وزارت آموزش و پرورش در ظلماتی سخت و تنگ فرو رفته است. این نهاد به عنوان متولی امر آموزش به ویژه در سال‌های اخیر، شمشیر خود را بیش از همه سمت و سوی معلمانی نشانه رفته که سال‌هاست به مناصحت حاکمان برای جلوگیری از منازعت بیشتر آن‌ها با آموزش و پرورش نشسته‌اند و در مضرات جانکاه بی توجهی به آموزش و تبعات سنگین آن بر فرآیندهای گوناگون جامعه و خطرات جبران ناپذیر تعطیلی آموزش رایگان، هر نوع مرارت را به جان خریده‌اند. تصور عموم شاید اینگونه می‌بود که با توجه به احتضار و خسارتی که آموزش و پرورش سال‌هاست از این بی اعتنایی دچارش شده، این نهاد، فریادهای معلمان بیدار را سرمایه‌ای برای خود بداند و دست اندرکان این وزارتخانه خدای را شاکر باشند که به پشتوانه‌ی این حق خواهی‌ها سهم آموزش و پرورش را در سیاستگذاری‌های کلان ارتقا ببخشند تا جان فسرده و روح خمیده‌ی این نهاد، دریچه‌ای به حیات و روشنی یابد. اما گمان باطل بود و هست که در این دعوا، متولیان آموزش و پرورش سمت و سوی دغدغه‌مندان آموزش بایستند. وقتی جایگاه این نهاد را افرادی با دغدغه‌های غیر آموزشی، برای صیانت از ارزش‌های مغایر با اهداف آموزش و پرورش، پر کرده باشند و وزرای این نهاد در دوره‌های مختلف با گسترش خصوصی سازی آموزش، بیشترین سهم را در تعطیلی و دشمنی با اصل ۳۰ قانون اساسی ایفا کرده باشند، بدیهی است این نهاد نه تنها مدافع کنشگران صنفی نخواهد شد، بلکه در رقابتی سخت با عوامل بیرونی در تضییع حقوق معلمان، می‌خواهد در سکوی نخست آن تکیه زده باشد. نگارنده وقتی دادنامه‌ی محکومیت قضایی خود را با مدعیات غیر بین، غیر حقوقی و معلم ستیزانه‌ی هیئت تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش، کنار هم قرار می‌دهد، در شگفت می ماند که چگونه وزارت آموزش و پرورش برای محکومیت یک معلم به هزار رسیمان حِقد خود را آویخته و پرویزن عداوت را به شقی‌ترین صورت ممکن بیخته تا بر دوست و دشمن پوشیده نماند که در غزای با معلمان مطالبه گر و حق طلب، گوی سبقت را از دست اندرکاران قضا ربوده است...

متن کامل این یادداشت را در لینک پیوست بخوانید

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مستند «فانوس گلستان» درباره زندگی و آثار استاد پرویز شهریاری (زاده ۲ آذر ۱۳۰۵ – درگذشته ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱)
او که توأمان معلم ریاضی و عشق و آزادگی بود و قبل و بعد از انقلاب۵۷ جمعا هفت بار از پشت میله های زندان تدریس آزادگی را ادامه داد.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران "نه به  اعدام"

دانش‌آموزان عزیز، معلمان شجاع و آگاه و مردم شریف ایران

در طول تاریخ تنها یک پدیده تغییر نکرده و آن هم خود تغییر بوده است نیک می‌دانیم تغییر اراده مردم می‌باشد. هر جامعه و سیستمی اراده‌ای برای تغییر نداشته باشد محکوم به نیستی خواهد بود.
اعتراضات مردم ایران در سال‌های اخیر نشان از آن دارد که خواهان ایجاد تعییرات اساسی هستند، آن‌ها  همواره برای رسیدن به اهداف،  تحرکات مدنی و اجتماعي را سر‌لوحه‌ی کار خود قرار داده‌اند.
آنچه که حاکمیت آن را اغتشاش می‌خواند همانا اراده جمعی برای  تغییر می‌باشد و نباید با مجازات‌های غیرقابل برگشت مواجه شود.
آنچه در این میان سبب تحمیل مجازات‌های سنگین به مردم و اراده عمومی جامعه می‌شود، وجود قوانینی است که حاصل اراده عمومی نیستند.
بر کسی پوشیده نیست که قوانین مجازات در مجالسی مصوب شده که نماینده  اکثریت مردم نیست و این قوانین با اصول اساسی حقوق بشر ناسازگاری دارند و به همین دلایل باعث رویارویی اراده عمومی جامعه که خواهان تغییر هست با اراده عده‌ای قانون‌گذار می‌گردد که شدیدترین مجازات را به معترضانی که اراده‌ی عمومی جامعه هستند، تحمیل می‌کنند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، معتقد است نهاد حقوق مدرن برای مجازات ابزارهای متعدی در اختیار دارد که براساس میزان تاثیر آن بسته به شرایط و موقعیت می‌توان دست به انتخاب زد. مهمترین رکن مجازات در نهاد حقوقی مدرن قبول اشتباه از سوی نهاد صادر کننده حکم است و پیوسته این را مدنظر قرار داده است. اگر نهاد مجازات کننده اشتباهی کسی را مجازات کرد اولا باید بتواند مانع اجرای مجازات شود و دوما تا سرحد توان برای جبران اشتباه نهاد حقوق و مجری، خسارت برای مجازات شونده را جبران کند. اما صرف مبنا قرار دادن "حد" برای تمام نهاد حقوق و تسری دادن آن مجازات‌ها در دنیای مدرن پذیرفتنی نیست. از سوی دیگر به دلیل اینکه مجازات شدید و غیرقابل جبران اعدام مورد قبول اراده عمومی  جامعه نیست و خواهان لغو مجازات اعدام می‌باشد.

در سال ۱۴۰۱، در اوج اعتراضات چون احتمال شکست را پیش‌بینی می‌کردند مسئولین در مورد حق اعتراض، شنیدن صدای اعتراضات و اختصاص مکان‌هایی برای اعتراض مردم را بیان کردند که نشانه‌ای از  پذیرش اراده عمومی از سوی مسئولین بود. اما در کوتاه‌مدت با استیلای قدرت نظامی و سرکوب شاهد چرخش این گفته‌ها و وعده‌ها بودیم.

در سال ۱۴۰۲ شاهد سرکوب شدید، ایجاد جو رعب و وحشت، اخراج، زندان و اعدام معترضانی بودیم که بصورت مسالمت‌آمیز اراده عمومی برای تغییر در شیوه اداره مملکت را در خیابان فریاد زدند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکوم کردن اقدامات و اعدام‌های اخیر اعلام می‌نماید که مجازات اعدام عملی غیر انسانی، غیرعقلانی، غیراخلاقی و از همه مهمتر محصول اراده اقلیت حاکم است که باعث وهن‌شان مردم متمدن و شریف است. هر حاکمیتی که بخواهد با گسترش مجازات و استیلای سلطه به بقای خود ادامه بدهد بر مردم مغلوبی حکومت خواهد کرد که فاقد اراده بوده و در نتیجه حتی از سقوط آن نظام و دفاع از شان خود قاصر هستند. تا امروز مجازات اعدام نتوانسته مردم ایران را مغلوب کند اما چون حکومت‌های محکوم به شکست در منتهی‌الیه عمر خود تنها راه بقای خود را استفاده از مجازات‌های خشن در دادگاه‌هایی می‌دانند که با قانون اساسی آن کشور سازگاری ندارد. با توجه به این که تفکیک قوا در حاکمیت امروز ایران حتی به صورت صوری وجود ندارد و دستگاه‌های اجرایی، قضایی و قانون‌گذاری بصورت مداوم در کار یکدیگر مداخله می‌نمایند و نماینده اکثریت نسبی جامعه نیستند، فاقد وجاهت و مشروعیت برای اجرای احکام سنگین اعدام می‌باشند.
تجربه لغو مجازات اعدام در بسیاری از کشورها نشان داده است که لغو اعدام به هیچ‌عنوان سبب افزایش جرم و جنایت نشده و بنابراین از مجامع جهانی و کشورهای توسعه یافته می‌خواهیم که تجربه و دستاوردهای خود را در اختیار تشکل‌های مردم نهاد بگذارند تا با علم و اطلاعات بیشتر در جهت لغو مجازات اعدام در ایران گام بردارند. بدیهی است تداوم سرکوب، زندان و اعدام نمی‌تواند مانع از بیان خواسته‌های بحق مردم شود، بلکه موجب خشم، نفرت عمومی و بازتولید خشونت می‌گردد. بنابراین از حاکمیت جمهوری اسلامی می‌خواهیم بیشتر از این با اراده عمومی جامعه تقابل و دشمنی نکند و در اسرع وقت دستگاه یکدست شده حاکمیت، اراده مردم در لغو مجازات اعدام را پذیرفته و در جهت لغو مجازات اعدام اقدام نماید.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

#نه_به_اعدام
#نه_به_زندان_معلمان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
Audio
غلام‌رضا غلامی کندازی اعتصاب غذای خود را تعلیق کرد

غلامی کندازی از اعضای هیات مدیره انجمن صنفی معلمان فارس و معلم زندانی در پیامی صوتی اعلام کرد که با توجه به خواست شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان و فعالین صنفی از امروز اعتصاب غذای خود را به حالت تعلیق درآورد
پیام کامل آقای کندازی را در فایل صوتی بشنوید

#نه_به_اعدام
#نه_به_زندان_معلمان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان #کرمانشاه
مقابل صندوق بازنشستگی
حضور بسیاری از زنان کرمانشاه در تجمع اعتراضی کرمانشاه قابل توجه بود و این پیشرو بودن جامعه زنان در امر مطالبه‌گری را عینی تر نشان می‌دهد

1402/11/17


#نه_به_اعدام
#نه_به_زندان_معلمان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان #یزد
مقابل صندوق

1402/11/17


#نه_به_اعدام
#نه_به_زندان_معلمان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان #اهواز
مقابل استانداری خوزستان

1402/11/17


#نه_به_اعدام
#نه_به_زندان_معلمان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
به بهانه استفاده ابزاری مدیر آموزش و پرورش #مریوان از  کودکان  برای یک نمایش حاکمیتی

کودکان را در چارچوب اندیشه و تفکری که خود در ایجاد آن هیچ نقشی نداشته اند سلاخی نکنید.
مدارس آزمایشگاه دستگاه ایدئولوژیک حاکمیت نیست، کودکان را چون ماده خامی به کار نگیرید که از چرخ دنده های بی رحم آن ابزار سرکوب تولید شود.

یک دست کردن ساختار حکومت با آمدن رییسی و عزل و نصب‌های مدیران عینیت یافت
در این میان آموزش و پرورش عملا به ویترین تمامیت خواهی و ساختن رباط های انسان گونِ دولت رییسی و نهادهای امنیتی بدل شده و با نصب مدیران همسو، مطیع و فرمانبر محض تلاشی مضاعف برای تحمیل مبانی ایدئولوژیک مدنظر حاکمیت بر آموزش و پرورش  شکل گرفته‌است و  عملا آموزش و پرورش از یک نهاد آموزشی و علمی به سطح پایگاه بسیج تنزل یافته‌است. این یعنی قتل خرد و تولید موجودی نا انسانی.
 
بنا به خبرهای رسیده به شورای هماهنگی ، 
آموزش و پرورش مریوان و با محوریت رییس این اداره برای چندمین بار  برنامه‌هایی خارج از فعالیت آموزشی مدارس را تدارک دیده‌است  که با مشارکت اجباری مدیران و معلمان و دانش آموزان  نمایشی از استیلای نامشروع حاکمیتی عرضه کند ، در آخرین برنامه
مدارس ابتدایی و متوسطه اول سطح شهر مریوان( پایه سوم تا نهم) که هفته آینده (21الی 26 بهمن) شیفت صبح هستند، مکلف کرده‌است  روز سه‌شنبه 24 بهمن در یک مکان عمومی جمع شوند و برای آنها جشن تکلیف سیاسی !! اجرا کند و در این گردهمایی اجباری برنامه‌های چون  سرود سلام فرمانده را اجرا کند 
در چنین شرایطی بر عهده  اولیای دانش آموزان و معلمان شرافتمند است که مانع از اجرای هرگونه برنامه اجباری و تحمیل ایدئولوژی بر کودکان شوند و این انتظار هست که اولیا مانع حضور فرزندان خود در نمایش‌های کذایی حاکمیتی شوند.

**عصری که کودکان ما در آن زیست می کنند عصر مقاومت در برابر همگون سازی های زور محور توسط دولت ها در سراسر جهان است.

کودکان خود را به قربانگاه نخواهیم فرستاد. این حیاتی ترین وظیفه پدران، مادران و معلمان است، تاریخ ما را قضاوت خواهد کرد.

#نه_به_اعدام
#نه_به_زندان_معلمان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 همبستگی اجتماعی و گذار به دموکراسی پایدار

✍️ صلاح حاجی‌میرزایی

در یک تعریف ساده همبستگی اجتماعی شامل ایجاد ارزش‌ها و هنجارهای مشترک است و نابرابری‌های اجتماعی از جمله ثروت و درآمد و فرصت را کاهش داده یعنی با ایجاد فرصت‌های برابر در اکثر شئون اجتماعی بصورت کلی مردم را قادر می‌سازد تا احساس کنند آنان همگی اعضای یک اجتماع بوده، در فضای مشترک حضور دارند و با چالش‌های مشترک مواجه هستند.

🔺از نگاه امیل دورکیم از روشنفکران و اندیشمندان علوم اجتماعی عصر روشنگری همبستگی اجتماعی دارای ماهیتی جامعه شناختی است. از نظر او یکی از عناصر تشکیل دهنده یکپارچگی و همبستگی اجتماعی عمل و روابط اعضای یک گروه با همدیگر است. یعنی به موازات تکامل جامعه در جهت تمایز اجتماعی، فرآیند کثرت گرایی فرهنگی رخ می‌دهد و رفته رفته هر چه افراد از آزادی عمل بیشتری برای شکل دادن به افکارشان برخوردار می‌شوند دامنه فرهنگ مشترکشان کاهش می‌یابد. دورکیم استدلال می کند تقسیم کار به تدریج پایه‌ی به هم پیوستگی اجتماعی می‌شود و با گسترش تقسیم کار مردم بیش از پیش به یکدیگر وابسته می شوند. او معتقد بود که در فرآیند تقسیم کار است که جامعه می‌تواند پیوسته و نهایتا به آرامش و تعادل دست یابد. چنین جامعه‌ی بهنجار و طبیعی است زیرا انسجام و ثبات دارد. اما چه نشانه‌های وجود دارد که ثابت کند یک‌ جامعه به چنین فرآیند و رشد و آگاهی رسیده است؟

🔺جمیز لویس می‌گوید:
اعمال انسان‌ها بهترین تفسیر افکار آنهاست. چند نمونه از بروز و نمود عمل اجتماعی مشترک مردم ایران در تاریخ معاصر شواهدی دال بر نوعی همبستگی اجتماعی و تمرین آن و نیز بجهت ایجاد و ثبات دمکراسی وجود دارد اما هیچگاه به دلایل و علل آشکار و پنهان نتوانست منجر به ایجاد فرهنگ مشترک برای چنین جامعه‌ی متکثری شود! در مسئله توتون و تنباکو مردم نخستین اراده خود را برای تحقق این امر نشان دادند اما چون اکثرا ناآگاه بودند رهبری چنین کارزاری را روحانیت با تحریک تعدادی روشنفکر و البته روسها به انجام رساندند. اوج همبستگی اجتماعی مردم ایران در انقلاب مشروطه به ملثه ظهور رسید. در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲و انقلاب ۵۷ بار دگر مردم در قالب گروه‌های اجتماعی و سیاسی مختلف، متنوع و متکثر این امر اجتماعی مهم را تکرار کردند. چنانکه پیداست همبستگی اجتماعی در همه نمونه‌های ذکر شده بنا به ضرورت‌های تاریخی و با فاصله زیاد زمانی و به عاملیت نخبگان صورت پذیرفته است و هیچگاه بطور پیوسته و مداوم به بخشی از فرهنگ اجتماعی و سیاسی مردم (عام) تبدیل نشد.
در بسیاری از آثار و نوشته‌های بزرگان تاریخ معاصر به آسیب‌شناسی در این ارتباط پرداخته شده و اینجا بیشتر به اهمیت موضوع تاکید می‌شود.
برای مثال آبراهامیان در کتاب تاریخ ایران بین دو انقلاب ایران را چونان موزائیک‌های رنگارنگی عنوان می‌کند که یک دست شدن و یکپارچگی آن را حتی در تفاهم ۳ فرد برای انجام عملی مشترک دشوار و امکان‌ناپذیر می‌داند اگر چه ممکن است مطلوب ایشان بیشتر از دیدگاه گفتمان قدرت (متمرکز) برای این جامعه با چنین ویژگی‌های باشد. ایجاد و توسعه‌ی نهادهای مدنی_صنفی می‌تواند ضمن شکل دادن مناسبات جدید میان مردم و دولت‌ها برای از میان برداشتن موانع فرهنگی سابق بستری مناسب جهت همبستگی اجتماعی و تمرین و رسیدن به فرهنگ ثابت برای کنش‌های اجتماعی به موقع باشد.

🔹در روزهای اخیر شاهد آغاز دور تازه ای از اعتراضات کشاورزان در اتحادیه اروپا بودیم. همه خیابان‌ها و اتوبان‌های این کشورها با وسایل و ادوات کشاورزی نظیر تراکتور تسخیر شد اگر چه نمی‌توان وقوع چند حادثه هیجانی و نابهنجار پیش‌بینی و از آن جلوگیری کرد اما در مجموع مدنیت و احترام به قانون در همه این اعتراضات چه از سوی کشاورزان چه دولت نمایان بود و قطعا با دادن امتیازاتی از سوی دولتها این کارزار به نفع کشاورزان و بدون کمترین خشونت و هزینه برای دو طرف به پایان خواهد رسید.
در اینجا از فرصت استفاده می‌کنم و اشاره‌ای به یکی از مهم‌ترین کنش‌های مدنی و صنفی معلمان که نمودی از همبستگی اجتماعی بود می‌کنم؛

#مجمع_عمومی_معلمان_سنندج در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۴۰۰. به فعلیت رساندن خواست و اراده جامعه فرهنگیان بعد از مدتها نه توسط فرد یا گروهی خاص بلکه اراده حداکثری اعضای این نهاد با بالاترین میزان رای در میان همه مجمع‌های عمومی کشور نقطه عطف و ماندگار و مهر تاییدی بود بر همبستگی اجتماعی و تداوم آن در نهایت برای گذار به دمکراسی.

ادامه‌ی متن را در لینک زیر بخوانید:
bit.ly/3w8SonI

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 علیه فراموشی

پیام‌آوران آگاهی، معلمان دربند


بر دهانش زنجیر بستند
دست‌هایش را به سنگ مردگان آویختند
غذایش را، تن پوشش را و پرچمش را ربودند
و او را در سلولی انداختند
 
از تمام بندرگاه هایش راندند
زیبای کوچکش را ربودند
 
ای خونین چشم و خونین دست
به‌راستی که شب رفتنی است
نه اتاق توقیف ماندنی است
و نه حلقه‌های زنجیر
 
نرون مرد، ولی رم نمرده است
با چشم‌هایش می‌جنگد
و دانه‌های خشکیده‌ی خوشه‌ای
دره‌ها را از خوشه‌ها لبریز خواهد کرد…


🔸معلمان زندانی

#محمود_صديقى‌پور
#رسول_بداقی
#جعفر_ابراهیمی
#احمد_علیزاده
#ایرج_رهنما
#غلامرضا_غلامی_کندازی
#محمدعلی_زحمتکش
#هاشم_خواستار
#انوش_عادلى
#عزيز_قاسم_زاده
#ناهید_شیرپیشه
#زینب_همرنگ
#جواد_لعل_محمدی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
تکثیر بدن عاشق در مقام وفاداری به وفاداری: یکی از درخشان‌ترین جلوه‌های معاصر مقاومت و عشق به آزادی، مادرانی هستند که روزها، ماه‌ها و سال‌ها پس از از‌دست‌دادن فرزندان جوان‌شان کماکان بر حقیقت، سوژگی و حتی زندگی آن‌ها اصرار می‌ورزند. از «مادران میدان مایو» در آرژانتین تا «دایکان آشتی» کوردستان و «مادران دادخواه» در جای‌جای خاورمیانه.
______
👈متن کامل


منبع : کانال اقتصاد سیاسی
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
۹ نفر از فرهنگیان گیلان به دادگاه احضار شدند.
شعبه سوم دادگاه انقلاب اسلامی رشت آقایان انوش عادلی ، محمود صدیقی پور ، عزیز قاسم زاده ، تیمور باقری کودکانی و طهماسب سهرابی از اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان ، همچنین آقایان غلامرضا اکبرزاده باغبان ، علی نهالی ، محمدجواد سعیدی و جهانبخش لاجوردی از فرهنگیان فعال صنفی را برای رسیدگی به اتهام اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت و برگزاری تجمعات صنفی و تمرد در ساعت ۹ صبح دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ احضار کرده است.
لازم به ذکر است که آقایان انوش عادلی ، محمود صدیقی پور و عزیز قاسم زاده هم اکنون محکومیت یک ساله زندان را در زندان لاکان رشت می گذرانند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
به نام آنکه جان را فکرت آموخت
معلمی(بازنشسته) مبادی آداب، آرام، مداراگر و قانون مدارم.

✍🏻طهماسب سهرابی


اتهام اخلال در نظم عمومی را نمی‌پذیریم و آن را توهین به مقام انسانی و معلمی خود می‌دانم.
هنگامی که چراغ برای عابر پیاده قرمز است بسیاری رعایت نمی‌کنند و از لابه‌لای اتومبیل‌های در حرکت می‌گذرند اما من می‌مانم تا چراغ برای عابر پیاده سبز شود.
به هنگام رانندگی به محض دیدن چراغ زرد از سرعت کم می‌کنم و می‌ایستم در حالی که خیلی‌ها به سرعت می‌رانند و می‌گذرند.
اگر زباله کوچکی مثلاً کاغذ شکلات در دست داشته باشم آنقدر نگه می‌دارم تا سطل زباله‌ای پیدا کرده و در آن بیاندازم.
حال آیا باور می‌کنید چنین شخصیتی اقدام برای اخلال در نظم عمومی کند؟
برای چه باید چنین کنم، چه فایده‌ای برای من دارد؟
در تجمعات فرهنگیان که به گمان ما برای خواسته‌هایی قانونی و برحق برگزار می‌شده من هم مثل دهها یا صدها نفر دیگر گاه حضور داشته‌ام و گاه هم حضور نداشته‌ام.
اتفاقاً همیشه از کسانی بوده‌ام که با ماندن جمعیت در پیاده‌رو مخالفت و با کسانی که اصرار به تجمع در پیاده‌رو داشته‌اند بحث کرده و به اصرار، آنها را به داخل محوطه اداره کل هدایت کرده‌ام. متأسفانه گاه کم‌لطفی مسئولین مانع از ورود فرهنگیان به حیاط اداره کل شده و سبب تجمع در پیاده‌رو شده‌اند.
از دید من مسائل صنفی فرهنگیان مسائل کارگر کارفرما است. در مورد فرهنگیان کارفرما دولت است. فعالان صنفی که در تلاش برای بهبود شرایط کار و زندگی هم صنفی‌های خود هستند به ناچار به اشکال مختلف قانونی خواسته‌های خود را با دولت درمیان می‌گذارند. اقدامات صنفی فرهنگیان نه اخلال در نظم عمومی است و نه اقداماتی ضد امنیت ملی. دغدغه فرهنگیان فعال صنفی برخورداری از یک زندگی معمولی در جامعه‌ای سالم است که همه فرزندان جامعه به طور نسبی از امکانات تحصیلی مناسبی برخوردار باشند.
     

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 #وریشه_مرادی، فعال حقوق زنان کورد، در دادگاه انقلاب به «بغی» محکوم شد

وریشه مرادی در ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ به دست مأموران امنیتی بازداشت شد. از زمان بازداشت، وریشه مرادی بدون حق دسترسی به وکیل و ملاقات بوده است و او‌ را در بازداشتگاه‌های دو زندان سنندج و اوین تهران حبس کرده‌اند. نهادهای امنیتی بازداشت وی را به عضویت در احزاب نسبت داده است.

در روزهای گذشته، وریشه مرادی در شعبه پنجم بازپرسی دادگاه انقلاب تهران پس از دو مرتبه «تفهیم اتهام»، پرونده او را با اتهام «بغی» به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست صلواتی ارجاع داده است. اتهامی که ممکن است به صدور محکومیت قضایی سنگین و حتی اعدام بینجامد.

#ژن_ژیان_ئازادی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
2024/10/04 21:12:22
Back to Top
HTML Embed Code: