Telegram Web Link
آموزگاری کشته شد
فریدون تنکابنی
#خبر
🔴 فریدون تنکابنی درگذشت

🔸 #فریدون_تنکابنی معلم، نویسنده و طنزپرداز، روز گذشته ۷ مهر ۱۴۰۳ در تبعید در کلن آلمان درگذشت. او در سالِ ۱۳۱۶ در خانواده‌ای فرهنگی در تهران به دنیا آمد. پدرش دبیر و مدیر دبیرستان بود و مادرش آموزگار. خود او نیز پس از پایان تحصیل، دبیر زبان و ادبیات فارسی شد. تنکابنی در آثارش بیشتر به انتقاد اجتماعی و زندگی بی امید معلمان و کارمندان پرداخته‌است. داستان «آموزگاری که کشته شد» از مجموعه‌ی مشهور «یادداشت‌های شهر شلوغ» با صدای فریدون تنکابنی بشنویم.
یادش گرامی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴مرثیه‌ای برای کارگران معدن طبس

اصغر (آرش) حاجب

شب است بس سیه
تاریک و انتظار، انتظاری بی پایان، چشم‌ها منتظر نان
و ناگهان صدایی مهیب کوه و دشت را به مرثیه‌ای بس غمگین فرامی‌خواند
نم‌نم اشک را چارقد گلدارش در پس تخته چوبی دواست
گوشه چشم‌ها گاهی به آنسوی ابرها عصیان کرده و نیم‌نگاهی هم کوچه تنهایی را سرک می‌کشد.
درد پشت درد.
شاید همه ما تاوان خون گیسوان آن دخترک ناز مهمان را می‌دهیم، و یا شاید شاید شاید!!! بهای بغض فروخفته در گلوهامان.

سیه روی شوند آنانکه چهره آغشته به سیه زغال آن مرد، دستان پینه‌بسته او را ندیدند.

و ابرها خواهند بارید، آنچنان طوفانی که لایه‌های پنهان سیاهی و تباهی را بزدایند.

به یاد و برای آن دستان زمخت و پینه بسته و مهربان کارگران معدن

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
#یادداشت
🔴 غم‌نامه‌ی کارگران #معدن_طبس

✍️ #عزیز_قاسم_زاده

🔸 اگر عدالت را توزیع برابر و یکسان هر پدیده‌ای بنامیم، در سرزمینی به نام ایران، مسئولانش تمام همت خود را بر این نهاده‌اند که یکی از مظاهر توزیع برابر را برای رسیدن به عدل در میان اقشار گوناگون جامعه به وفور جاری و ساری سازند. ظلم پدیده‌ای است که تلاش شده به صورت برابر در میان شهروندان گوناگون توزیع شود و این تنها عدالتی است که همت زیادی برای برپاییش انجام شده است اما گویند کرم از عدل بالاتر است. عدالت توزیع برابری چیزی است و کرم توزیع و تکثیر بیشتر و فراتر از عدل. به کارگران ایران و به ویژه کارگران معدن در برخورداری از عدل توزیعی پدیده ظلم، کرم بسیاری روا شده است و با سخاوت هر چه بیشتر همیشه به آنها ظلم مضاعف روا شده است.

🔸 بنا بر نقل فرهیختگان در ۱۲ سال اخیر بیش از ۵۰۰ نفر از کارگران معدن جان خود را از دست داده‌اند. به طور دقیق‌تر از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱، ۵۲۵ معدنچی جان خود را در حوادث معدن از دست داده‌اند. در سیزدهم اردیبهشت ۹۶ انفجار معدن یورت در آزاد شهر باعث مرگ تمامی ۴۳ کارگر و مهندس شد که بعد از ۶ روز، اجساد این عزیزان مظلوم کشف شد. در فروردین ۸۸ انفجار معدن نیروز زرند به علت جمع شدن گاز متان و تخلیه نشدن آن باعث مرگ ۱۲ معدنچی شد. در سال ۹۱ نیز در یال شمالی طبس ۸ کارگر جان باختند. ریزش تونل شماره یک معدن اشکلی هجدک کرمان در آذر ۸۹ جان ۵ کارگر معدن را گرفت و جسد آنها بعد از ۱۱۴ روز پیدا شد. سال گذشته نیز یکی از کارگران معدن منگنز قم بر اثر ریزش بخشی از معدن در زیر آوار محبوس شد و جان خود را از دست داد. واقعه دردناک کشته شدن مظلومان معدن طبس که به ۵۰ نفر رسیده حکایت از مظلومیت غریبانه قشری زحمت کش و دردمند است که از تمام تعلقات این دنیا، تنها رنج نصیبشان شده است. تمام مشقتی که برای معاش می‌کشند گاه راه نفس را هم بر آنها می‌بندد و برخی از آنها در این سال‌ها به این زندگی مشقت بار پایان داده‌اند تا صدای درد و رنجشان شنیده شود.

🔸 در طی سال‌های اخیر چند بار کارگران معدن بر اثر بی کفایتی مسئولان در کام مرگ رفته‌اند و هیچ کدام از این جان‌های شریف به قربانگاه رفته، موجب نشد که تمامی تمهیدات لازم برای حفظ جانشان به کار بسته شود. از طرفی نبود سندیکاهای مستقل کارگری به خاطر فشار و سرکوب حاکمیت، موجب شده توازن قوای واقعی برای اعمال فشار بر مدیران و تصمیم سازان در جهت ایمن کردن شرایط برای کارگران و تأمین حقوق آنها، با مانع جدی مواجه شود و از سوی دیگر گویی هر چیز در تبلیغ بیشتری باشد، گویی برای همگان حقانیت و اهمیت بیشتری می‌یابد. اینکه واکنش روانی بسیاری از ما به حکم زندان اجرا نشده‌ی هنرمندی، بسیار بیشتر از مرگ جانکاه و سترگ کارگران سرزمین ما حائز اهمیت است، حکایت از ناهمگونی ذهنی و روحی ما دارد. گویی ما مسخ شدگانی شده‌ایم که در مواقعی، بر پشت موجی می‌ایستیم که برایمان یا تدارک دیده‌اند و یا اینکه خود این موج را تدارک می‌بینیم. از جان شریف‌تر زحمت کشان مزد بگیر که ارزان‌ترین کالای از دست رفتنی این سرزمین شده، مگر چه چیز مهم‌تری هست؟ در میان کشته شدگان اخیر کارگری بوده که کودک چشم به راهش منتظر بود او به خانه بیاید و اول مهر با پدر به مدرسه برود. جوانی که تحصیل کرده حقوق دانشگاه علوم فردوسی مشهد بود و نمراتش در دانشگاه بین ۲۰_۱۹ بود اما به خاطر لقمه نانی باید در سخت‌ترین شرایط مشغول باشد. چه کسی پاسخگوی این ظلم عظیم است؟ وزیر کار بی مسئولیت و بی رحمی که با دیدن جنازه‌های مظلومان و بلاتکلیفی بقیه کارگرها و بدون اینکه حتی به صورت صوری دستور به بررسی دهد، ماجرا را در بدو ورودش به محل حادثه، تمام یافته تلقی می‌کند. چنین شخصی چگونه می‌تواند رنج طبقه کارگر را ذره‌ای درک کند که حتی یک همدلی عاطفی موضعی را هم از آنها دریغ می‌کند و هیچ عاملی را جز سیر طبیعی و تصادفات، دخیل در از دست رفتن این قربانیان بی پناه نمی بیند. چنین شخصی در چنین ساختاری جز نابودی منافع کارگران و ظلم و ستم بیشتر به آنها چه چیز در آستین مرقع ناکرداری خویش دارد که ارمغان نیک برای کارگران به همراه آورد؟

https://bit.ly/47KbFuv
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 موج نفرت‌پراکنی و نژادپرستی علیه افغانستانی‌ها چه چیزی را پنهان می‌کند؟

✍️ رضا عبدی

آیا موضع‌گیری در برابر موج نفرت‌پراکنی و نژادپرستی علیه افغانستانی‌ها در ایران صرفا یک ژست روشنفکری یا اخلاقی است یا مسأله‌ای اساسی در سیاست روز ایران و مبارزه برای آینده در ایران است؟

"نژادپرستی یک پدیده‌ی غربی است و در کشور ما که قرن‌هاست مردمان گوناگون در صلح و دوستی با هم زندگی می‌کنند چیزی به اسم نژادپرستی وجود ندارد. اقتصاد ایران یک اقتصاد متفاوت است و ادبیاتی که در غرب برای نقد سیاست‌هایی که از دهه‌ی هفتاد به بعد اجرا شده ربطی به ایران ندارد." این گزاره‌ها و گزاره‌های از این دست که در اثر فعالیت گروه‌ها و روشنفکران ناسیونالیست (پوزیسیون و اپوزیسیون) در حوزه‌ی عمومی ایران جا افتاده است به نوعی عقل سلیم تبدیل شده‌اند. این گزاره‌ها با این استدلال طرح می‌شوند: چون ایران دارای فرهنگ و شرایط خاص خویش است پس تحلیل اوضاع اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آن، نظریه‌پردازی‌های خاص خود را می‌طلبد و ما نمی‌توانیم از نظریات رایج علوم اجتماعی در جهان برای تحلیل وضعیت ایران استفاده کنیم.
این گزاره حداقل دو مزیت را به این گروه‌های راست‌گرا اعطا می‌کند؛ یک به آنها امکان می‌دهد که تعریفی یکدست و در راستای منافع و ایدئولوژی خود از ویژگی‌های فرهنگی ایرانیان ارائه دهند و تفاوت‌های طبقاتی، اتنیکی، جنسی، جنسیتی و ... را به حاشیه برانند و دوم با استفاده از این حربه بهره‌گیری فرودستان از نظریات، مفاهیم و مطالعات انتقادی سایر نقاط جهان را محدود کنند آنها با حمله به این نظریات و مفاهیم تحت عنوان چپ‌گرایی، بی‌وطن و گلوبالیست استفاده از تجارب ترقی‌خواهانه مبارزات سایر ملل دنیا را پیشاپیش رد می‌کنند.
حمله به چپ‌ها و کمپین درازدامن نژادپرستانه علیه افغانستانی‌ها به عنوان دو نیروی مکمل در روزهای گذشته از این نظر قابل تامل است. این در حالی ست که در داخل و خارج ایران هیچ‌گونه جنبش جدی چپ‌گرایی فعالیت نمی‌کند و افغانستانی‌ها نیز در ایران سال‌هاست ساکن و هدف تبعیض‌آمیزترین سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی بوده‌اند. از طرف دیگر در رسانه‌های اصلاح‌طلب برای خلع سلاح منتقدان و جلوگیری از آگاهی‌رسانی در مورد سیاست‌های نئولیبرالی و غارتگرانه‌ای که دولت اصلاح‌طلب در پی اجرای آن است شروع به حمله به چپ‌ها کرده‌اند.

کمپین نفرت‌پراکنی علیه افغانستانی‌ها با استفاده از کلیشه‌های نژادپرستانه پیشاپیش موجود سعی در هدایت کردن نارضایتی عمومی موجود به سمت یک دیگری مخل و مزاحم و پست دارد و بر این اساس عده‌ای از مردم هراسان از وضعیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با شروع این کمپین ناگهان کسانی را پیدا کردند که تحقیری را که به صورت روزمره در حیطه‌های اقتصادی و اجتماعی متحمل می‌شوند به سمت آنها روانه کنند. افغانستانی‌ها که مشارکت برخی از آنها در جنبش ژینا نه تنها هیچ حساسیتی درست نکرده بود بلکه همدلی گسترده‌ای را به جریان انداخته بود ناگهان به بلاگردان نتایج سیاست‌های اجرایی حاکمیت تبدیل شدند. ناگهان بیکاری، فقر، کمبود مسکن، یارانه‌ها و... مقصر دم‌دستی و آشنایی پیدا کرد: مهاجران افغانستانی
سالهاست که در اثر سانسور و جلوگیری از تشکل‌یابی جنبش فرودستان ایران را از تولید و پرورش نظریات نظامند و انتقادی برای تحلیل وضعیت موجود محروم کرده‌اند بر ماست از تجارب ملل دیگر در نقد و مبارزه با سیاست‌های غارتگرانه‌ی حاکمان همت جدی داشته باشیم و پدیده‌ها را به اسم درستشان بخوانیم واقعیت این است که امروزه نژادپرستی یک پدیده‌ی جهانی است و در ایران نیز وجود دارد اما به علت عدم رشد تفکر انتقادی به علل مختلف هنوز به درستی به آن بها داده نشده است.

سیاست‌های نئولیبرالی که در جهان به نفع طبقه‌ی حاکم و زیان قاطبه مردم اجرا شده است، به شکلی گسترده ای در ایران نیز به اجرا گذاشته شده‌اند و همچون اکثر نقاط دنیا که همراه با اجرای این سیاست‌ها نژادپرستی هم سربرآورده است در ایران نیز شاهد وقوع این پدیده هستیم. پس بر همه‌ی ماست که کمپین نفرت‌پراکنی علیه افغانستانی‌ها را افشاء کنیم و مقصر و عامل اصلی بن‌بست کلان موجود را به همه‌ی همقطاران خویش نشان دهیم. یادمان باشد هر نوع تبعیضی منتفعان و پاسداران خود را دارد و هزینه‌های آنها از جیب ما پرداخت می‌شود با مبارزه علیه همه‌ی اشکال تبعیض هزینه‌های خویش را کاهش می‌دهیم.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
#پیام_همکار

بعد از اعتراضات گسترده‌ی سال گذشته نسبت به محروم کردن عده‌ای از شهروندان از حق برخورداری از شغل آبرومندانه و به اصطلاح کد نوزده خوردن تعداد زیادی از پذیرفته‌شدگان آزمون ماده ۲۸ آموزش و پرورش، به نظر می‌رسد دست اندرکاران آزمون امسال حربه کثیفی را پیاده کرده‌اند.

بنا به اطلاعاتی که از تعداد زیادی از پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی استخدامی وزارت آموزش و پرورش می‌رسد امسال دست اندرکاران برای اینکه از پاسخ‌گویی درباره گزینش عقیدتی فرار کنند بسیاری از داوطلبان را تحت این عنوان رد کرده‌اند که گویا آنها در مصاحبه نتوانسته‌اند نمره قبولی را در حوزه‌های عمومی و تخصصی کسب کنند؛ این در حالی است که بسیاری از این افراد در این حوزه‌ها در آزمون کتبی نمره بالایی کسب کرده‌اند.

در ادامه همین سیاست بسیاری از داوطلبان اهل سنت در شهرهای با جمعیت اکثریت اهل تشیع رد شده‌اند. بدیهی است مسولان فعلی آموزش و پرورش می‌توانند با مقایسه پذیرفته‌شدگان امسال با سال‌های گذشته صحت این ادعا را تایید یا رد کنند. از طرف دیگر داوطلبان نیز می‌توانند با در اختیار قرار دادن اطلاعات خود در این خصوص روشنگری کنند.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴خاطرات یک معلم در حصر خانگی (پابند الکترونیکی) به متاسبت سال تحصیلی جدید

زهرا اسفندیاری /معلم بازنشسته

سال ١۴٠٢ اولین سالی بود که مدرسه نرفتم. من سال ۹۸ بازنشسته شدم و در مدرسه غیر انتفاعی مشغول به کار شدم چون با تمام وجود کار و بچه‌ها رو دوست داشتم.
مدرسه‌ای که کار می‌کردم با توجه به نفوذی که موسسین آن در آموزش و پرورش داشتند، به علت #فعالیت_صنفی و داشتن #پابند_الکترونیکی حاضر به بستن  قرارداد با من نشدند.

پس  از سال ١۴٠٢ به مدرسه نرفتم
اول مهر آن سال حال بدی داشتم و صدای مدرسه و هیاهوی دانش آموزان حالم رو بهم می‌ریخت و دلتنگت می‌شدم. ولی امسال من در حین سرو قهوه بودم که هیاهوی بچه ها رو می‌شنیدم. دو نفر به عنوان شاگرد و نیروی کار در کافه‌ام کار می‌کنند که به هر کدام ماهی هفت و نیم میلیون تومان دستمزد می‌دهم، در صورتیکه اگر همچنان معلم می‌ماندم شاید باید به همین ماهی ۷ میلیون  قناعت می‌کردم.
با تمام وجود امسال یه جور تلخ آرومم،
وووووولی
متاسفانه دیگه احساس می‌کنم جدای از عشق به فرزندان این مرز و بوم تدریس رو دوست ندارم .


🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
#پیام_همکار بعد از اعتراضات گسترده‌ی سال گذشته نسبت به محروم کردن عده‌ای از شهروندان از حق برخورداری از شغل آبرومندانه و به اصطلاح کد نوزده خوردن تعداد زیادی از پذیرفته‌شدگان آزمون ماده ۲۸ آموزش و پرورش، به نظر می‌رسد دست اندرکاران آزمون امسال حربه کثیفی…
#پیام_مخاطبان

سلام وقت بخیر
ببخشید برای آزمون کیفیت بخشی این اتفاق برای من هم که برای کرمانشاه شرکت کرده بودم افتاد .با نمره ی کتبی خوب ، باید قبول می شدم ، اما نمره های دیگر را به گونه ای دادند که ما رد بشویم .

مثلا برای ازمون عقیدتی
از ۱۹۰نمره.  به من نمره ی ۸۱
از ۲۵۰نمره ی اختصاصی نمره ی ۵۹
و از ۱۶۰ نمره ی تخصصی ۵۲

عملا نمره های دادن بهمون که ما کلا حذف بشیم و جای هیچ اعتراضی رو نداشته باشم واقعا ظلم بسیار بزرگیه باعث شده که اختلاف زیادی با نفرات قبولی داشته باشم.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 گزارشگر مدرسه‌ی خود باشید علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش کمبود معلم در مهرماه نخواهیم داشت (۲۳ شهریورماه) علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش سال تحصیلی جدید کمبود نیروی معلم نداریم (۲۷ شهریورماه ) وزارت آموزش و پرورش در دو ماه اخیر، مسئله‌ی کمبود…
🔴 گزارشگر مدرسه‌ی خود باشید.

  
در راستای مطالبه‌ی حق آموزشِ رایگان و در دسترس، معلمان، والدین و دانش‌آموزان می‌توانند گزارش خود را از فقدان معلم در کلاس‌های درس را با بیان «نام شهر یا روستا»،«نام مدرسه و مقطع تحصیلی »

به آیدی 👇

@kashowranews

ارسال کنند
.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 احضار حسین واحدی به دادگاه انقلاب بجنورد

حسین واحدی فعال صنفی معلمان در خراسان شمالی به دادگاه انقلاب احضار شد.

این عضو انجمن صنفی معلمان خراسان شمالی به اتهام تبلیغ علیه نظام باید در تاریخ ۲۶ آبان سال جاری در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد حاضر شود.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن پرونده‌سازی‌های امنیتی علیه فعالین صنفی معلم، خواهان آزادی معلمان زندانی و مختومه شدن پرونده‌هایی است که به بهانه‌های واهی مانع از فعالیت‌های صنفی و مدنی معلمان و سایر اقشار اجتماعی می‌شود.

#معلم_زندانی
#حق_اعتراض
#حق_تشکل_یابی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 گزارشگر مدرسه‌ی خود باشید.    در راستای مطالبه‌ی حق آموزشِ رایگان و در دسترس، معلمان، والدین و دانش‌آموزان می‌توانند گزارش خود را از فقدان معلم در کلاس‌های درس را با بیان «نام شهر یا روستا»،«نام مدرسه و مقطع تحصیلی » به آیدی 👇 @kashowranews ارسال…
#پیام_مخاطبان

🔴 گزارشگر مدرسه‌ی خود باشید.



سلام
مدرسه‌ی دانش روستای بیاشوش
شهرستان جوانرود
دو هفته هست معاون دبیر ودبیر مطالعات ندارد.





سلام

شهرستان زبرخان نیشابور
دبستان شهید یونس ایروانی روستای اردوغش:
کلاس اول دختران، معلم ندارد.
دو کلاس هم کلاس فیزیکی ندارند و کلاس درس در نمازخانه مدرسه تشکیل می شود!

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 گزارشگر مدرسه‌ی خود باشید.    در راستای مطالبه‌ی حق آموزشِ رایگان و در دسترس، معلمان، والدین و دانش‌آموزان می‌توانند گزارش خود را از فقدان معلم در کلاس‌های درس را با بیان «نام شهر یا روستا»،«نام مدرسه و مقطع تحصیلی » به آیدی 👇 @kashowranews ارسال…
#پیام_مخاطب

🔴 گزارشگر مدرسه‌ی خود باشید


من در روستای نوروز آباد از توابع شهرستان جوانرود تدریس می‌کنم. روستایی مهاجرپذیر با شش کلاس کوچک که دو کلاس آنها کانکس است؛ کانکس‌های درب و داغانی که نه تنها نمی‌توان در آنها به اهداف آموزشی و اخلاقی رسید بلکه کیفیت آنها و سروصدا و کوچکی آنها خود دلیلی بر اختلال در روند یادگیری هستند.

همچنین بارها برای پروژکتور هم درخواست داده‌ شده است که متاسفانه هنوز موجود نشده که این خود ظلمی آشکار در حق شاگردان کمتر برخوردار این روستا و مخصوصا کلاس ششم هست که کمترین امکانات آموزشی برای آنها در دسترس نیست

در حالی که بارها از تریبون‌های رسمی شنیده‌ایم که کلاس‌های کانکسی کاملا جمع آوری شده در حالی که همه ما معلمان می‌دانیم که اینطور نیست.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴تداوم سی‌وششمین هفتهٔ کارزار #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام، با پیوستن زندان اراک در بیست و دو زندان مختلف

ضمن گرامیداشت یاد جانباختگان جمعهٔ خونین در زاهدان که در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، حکومت استبداد دینی به طور غیر‌انسانی و سبعانه دستکم ۱۲۰ نفر از نمازگزاران و معترضان مسجد مکی را به خاک و خون کشید و مثل همیشه، هرگز پاسخگو نبوده است و کماکان بی‌شرمانه دادخواهان را از کردستان تا تهران و زاهدان و دیگر شهرهای میهن بازداشت و متهم می‌کند؛ کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» این جنایات را شدیداً محکوم می‌کند و همیشه در کنار ماداران دادخواه و خانواده‌های دادخواه به مقاومت خود ادامه می‌دهد.

حکومت اعدام کماکان در حال جابه‌جا کردن مرزهای جنایت و اعدام است؛ تنها با گذشت ۱۰ روز از ماه مهر بیش از ۲۳ نفر را اعدام کرده است و در عملی قرون‌‌وسطایی روز گذشته دو نفر را در شهر خمین در ملاء عام اعدام کرد و همچنین از ۲۴ شهریور تا ۴ مهر تنها ظرف ۱۰ روز در زندان شیراز ۲۰ نفر را اعدام کرده که این آمار در هیچ کدام از رسانه‌های داخلی منعکس نشده‌است.

آنچه که همیشه بحث اعدام‌ها را جدی می‌کرده، خصلت پایه‌ای بودن آن برای حکومت است که یعنی اعدام‌ها با هر اتهامی که انجام می‌گیرد. هدف نهایی سرکوب و اختناق است و به تجربه دیده‌ایم که آمار اعدام‌ها همبستگی معنا‌داری با اوضاع داخلی و بین‌المللی دارد؛ به همین دلیل با توجه به شرایط حساس و بحران‌های بین‌المللی که حکومت با آن مواجه است، طبعاً وقتی توان حل آن را در بیرون ندارد، در دسترس‌ترین ابزار انتقام، برپا کردن باز هم بیشتر طناب‌های دار و به عبارت دیگر انتقام از زندانیان و محکومان به اعدام است تا هم مشکل خود در ناتوانی مسائل بین‌المللی را کتمان کنند و هم ارعاب داخلی را که در این شرایط نیاز بیشتری بدان دارند را اعمال کنند.
از همین روست که هشدار می‌دهیم که هفته‌های آتی بنا به دلایل مذکور احتمال افزایش اعدام‌ها و احکام اعدام وجود داشته و ابراز نگرانی خود را از وضعیت محکومان زیر حکم اعدام ابراز داشته زیرا که آنها اولین سوژهٔ جبران شکست‌ها و ناتوانی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی استبداد دینی حاکم بر میهنمان هستند. لذا از همهٔ فعالان حقوق‌بشری مستقل و آزاد داخلی و بین‌المللی می‌خواهیم صدای زندانیان محکوم به اعدام باشند که در سکوت خبری اعدام نشوند.

یکشنبه ۸‌ مهر جمعی از زندانیان سیاسی زندان اراک در بیانیه‌ای که در رسانه‌ها منتشر شده‌بود، اعلام کردند که در سی‌و‌ششمین هفتهٔ کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» اعتصاب غذا خواهند کرد و از این پس همراه با این کارزار در سه‌شنبهٔ هر هفته در اعتصاب غذا خواهند بود.
بنابراین این کارزار در سی‌وششمین هفتهٔ خود با پیوستن «زندان اراک» سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ در ۲۲ زندان در اعتصاب غذا خواهند بود.

زندان‌های اعتصابی کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» تاکنون شامل زندان‌های زیر هستند:
زندان اوین (بندزنان، بند ۴و۸)، زندان قزلحصار (واحد ۳و۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران‌بزرگ، زندان خرم‌آباد، زندان نظام شیراز، زندان اسدآباد‌اصفهان، زندان بم، زندان مشهد، زندان لاکان‌رشت، زندان قائم‌شهر، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان کامیاران و زندان اراک.

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
۱۰ مهر ۱۴۰۳

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
2024/10/02 12:27:52
Back to Top
HTML Embed Code: