Telegram Web Link
محمد حبیبی/سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران

🔻امروز پزشکیان در حالی به درستی به بازگشت دانشجویان و اساتید اخراجی اشاره کرد که در مراسم تودیع وزیر جدید آموزش و پرورش، اشاره‌ای به بازگشت معلمان اخراجی نداشت.

بیش از ۳۳۰ معلم در دو سال اخیر بخاطر فعالیت‌های صنفی/ مدنی اخراج شده‌اند و هزاران معلم دیگر احکام انضباطی دیگری دریافت کرده‌اند.

🔻تشکل‌های سیاسی اصلاح‌طلب حوزه معلمان، در زمان برگزاری انتخابات با وعده پیگیری بازگشت معلمان اخراجی، معلمان را به حضور در پای صندوق‌های رای دعوت می‌کردند.

اما این روزها بیش از آنکه پیگیر منافع معلمان باشند، دل‌نگران انتصاب‌ها و تقسیم پست و مقام‌ها در وزارتخانه هستند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
#یادداشت
🔴 بحران در آموزش و پرورش البرز

✍️ #رضا_قاسم_پور

🔸در آستانه بازگشایی مدارس، شاهد اعتراضات گسترده اهالی مظلوم محمدشهر کرج در قالب تحصن، راهپیمایی، نامه‌نگاری و سایر روش‌های مسالمت‌آمیز به خاطر پلمپ شدن مدارس میثم تمار و پرورش محمدشهر کرج و بلاتکلیفی ۲۴۰۰ دانش آموز بی‌پناه در کوچه پس کوچه‌های ناتوانی و بی‌تفاوتی مدیرکل آموزش و پرورش البرز هستیم. به قول یکی از زعمای دستگاه تعلیم و تربیت استان، اسبی که علی‌ آقا حجر گشت برای مدیر کل آتی زین کرده همه چیز تمام (کر و کور و چلاق) بوده و از دستگاه آموزش و پرورشی که تحویل آیندگان خواهد داد تنها... و... به جای مانده است نه آموزشی در کار است و نه پرورشی، شوربخت آنکسی که چنین زمین‌ سوخته‌ لم‌یزرعی را به ارث خواهد برد.

🔸 چرایی پلمپ شدن مدارس...

در گزارشات تهیه شده رضا قاسم‌پور (معلم خبرنگار) در سال‌های ۴۰۰ و ۴۰۱ می‌خوانیم: فلاح نژاد مدیر آموزش و پرورش اسبق در مصاحبه خود می‌گوید: «ورثه حکم تخریب ۲ مدرسه ابتدایی میثم تمار و پرورش را در محمد شهر کرج گرفتند اما اجرای حکم با دستور دادستان یک سال به تاخیر افتاد. در مدارس ابتدایی میثم تمار و پرورش واقع در خیابان گلستانک محمد شهر کرج ۲ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز تحصیل می کند که یک هزار و ۲۰۰ نفر آن دانش‌آموز دختر و مابقی پسر است.

🔸ماجرا از این قرار است که ۴۰ سال قبل ۲ هزار متر زمین به آموزش و پرورش به صورت دست نویس از سوی پیرمردی نیک اندیش اهدا شده است. ساختمان مدرسه نیز با قلک‌های دانش‌آموزان و کمک‌های مردم ساخته شد‌ اما ورثه بعد از ۳۵ سال اقدام به شکایت علیه آموزش و پرورش به منظور بازپس گیری زمین کردند.
باوجود نشست‌های مختلف با وراث مبنی بر نیاز فضای آموزشی در محل سکونت دانش‌آموزان و همچنین کمبود فضای آموزشی در محمد شهر و سایر مناطق پرجمعیت حوزه آموزش و پرورش ناحیه سه کرج متاسفانه ۲ نفر از وراث اقدام به پیگیری شکایت خود کردند و در نهایت حکم تخریب صادر شده است. این در حالیست که خارج شدن حتی یک مدرسه از چرخه آموزشی با توجه به کمبود فضای آموزشی که وجود دارد، چالشی جدی برای محمد شهر محسوب می شود.

🔸مدیر آموزش و پرورش ناحیه سه کرج می‌افزاید: وراث تاکنون بارها با نیروی انتظامی برای اجرای حکم به ۲ مدرسه میثم تمار و پرورش مراجعه کرده‌اند. اکنون ورثه حکم دادگاه مبنی بر قلع و قم و خلع ید مدرسه را در دست دارند که با طرح موضوع در شورای تامین و با دستور دادستان یکسال مهلت گرفته شد و...»

🔸پدرخوانده‌ها و انتخاب مدیرکل

متاسفانه پس از دو سال و نیم از انتشار ملی گزارش مذکور و اعتراضات گسترده و مستمر مردمی، حجر گشت مدیرکل البرز نتوانسته قدمی عملی در جهت حل و فصل مشکل بردارد علاوه بر آن مکان‌های دیگری نیز همچون باشگاه پیشکسوتان، استخر دانش و... را نیز به باد فنا داده است.
خداوند بر گناهان فرصت‌طلبان و دلالان سیاسی که بنده‌خدا علی آقا حجر گشت را از پستوی یک مدرسه متروکه شبانه بیرون کشیده و به عنوان مدیرکل یک استان چالشی چهار میلیونی به دستگاه تعلیم و تربیت البرز تحمیل کردند قلم عفو کشد با این انتخاب زوار در رفته عملا دستگاه تعلیم و تربیت استان به عصر حجر پرتاب گردید.

🔸متاسفانه شاهد نارضایتی فزاینده ذی‌نفعان آموزش و پرورش (دانش‌آموزان، خانواده‌ها و همکاران صف و ستاد) در سه سال و خورده‌ای از مدیریت قهوه‌خانه‌ای هستیم. مطلب قابل‌تامل آنست که با پیروزی دکتر پزشکیان همچنان برخی از دلالان سیاسی و پدرخوانده‌ها از طیف‌های مختلف در حال انتخاب مدیرکل جدید نه بر اساس اصول علمی و صلاحدید جامعه ۵۰‌ هزار نفری فرهنگیان البرز، بلکه بر اساس منفعت‌طلبی، انحصارطلبی و ارادت‌محوری در کلونی‌‌های اشباح هستند.
حداقل کسانیکه دخیل در معرفی و انتصاب حجرگشت بودند برای جبران اشتباه خود و اینکه بیش از این اعتبار خود را در بین فرهنگیان استان از دست ندهند بهتر است ضمن عذرخواهی از جامعه فهیم فرهنگیان، دست از پدرخواندگی آموزش و پرورش استان البرز بردارند و کار انتخاب را به اهلش بسپارند.

🔸انفجار ابله‌ها در عصر هوش‌مصنوعی

بزرگان اندیشه معتقدند که در مثل مناقشه نیست و در درک و تفهیم بهتر موضوع مددرسان است. استیو جابز می‌نویسد: «مدیران درجه یک، کسانی را استخدام می‌کنند که از خودشان بهتر و تواناتر هستند، اما افراد درجه دو و پائینتر با نگرانی از دست دادن جایگاه خود، افرادی از خود پایینتر را استخدام می کنند و همینطور نفرات رده های پایینتر و ... (چون مسلما آنها هم نفرات درجه یک نیستند) لذا پس از مدتی با موجی فراگیر از نفرات ضعیف و ناتوان در ساختار سازمان مواجه می شوید که معدود افراد توانمند را نیز فلج می‌کند... و استیو جابز به این پدیده "انفجار ابله‌ها" می‌گوید.
@kashowra
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#خبر
🔴 تجمع اعتراضی دانش‌آموزان و خانواده‌ها در برابر «شورای عالی انقلاب فرهنگی»

🔸روز چهارشنبه ۷ شهریور گروهی از دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان برابر «شورای عالی انقلاب فرهنگی» در اعتراض به مصوبه‌ی این شورا درباره‌ی نقش معدل امتحان نهایی در راه یافتن به دانشگاه، تجمع اعتراضی بر پا کردند.

🔸معترضین می‌گویند فساد و نمره‌دهی در بسیاری از مدارس متداول است و امکان دستکاری در نمرات «امتحان نهایی» بسیار زیاد است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 روایت یک دانشجوی محروم از تحصیل دیگر

من، شیدا آقاحمیدی، دانشجوی رشته انسان‌شناسی دانشگاه تهران بنابر حکم کمیته انضباطی با اتهام اخلال، ایجاد وقفه یا مزاحمت برای امور و برنامه‌های دانشگاهی، عدم رعایت شئون دانشجویی و عدم رعایت پوشش اسلامی به دو نیمسال محرومیت از تحصیل( یک ترم به صورت اجرایی و یک ترم تعلیقی) محکوم شدم.
در سال گذشته همزمان با انتشار غیرقانونی عکسی از کلاس درس در فضای توییتر، برای بار نخست به کمیته‌ی انضباطی احضار شدم، در پی نشر این عکس، به‌اتهام عدم رعایت حجاب اجباری،(بدون طی کردن مراحل قانونی رسیدگی به تخلفات انضباطی) در دفتر حراست با فشار ایجاد شده از سمت مسئولان حراست، مجبور به امضای تعهد اجباری شدم و پس از آن، حکم یک ترم تعلیق معلق از کمیته انضباطی، نتیجه انتشار غیرقانونی عکسی از من شد که در پخش و نشر آن هیچ نقشی نداشتم؛ چندی پس از دریافت این حکم، هنگام ورود به دانشگاه، حراست مستقر، بدون هیچ دلیل واضح و روشنی، اقدام به ضبط کارت دانشجویی‌ام کرد و در طی حرکتی خشونت‌آمیز، در تلاش بودند که از ورود من به محوطه‌ی دانشگاه جلوگیری کنند. پس از مقاومت صورت‌گرفته جهت ممانعت از خروجم، توسط حراست دانشگاه به دفتر حفاظت فیزیکی دانشگاه ارجاع داده شدم و زمانی نسبتا طولانی را در این فضا محصور بودم؛ علاوه بر این حرکت غیرقانونی، حراست بی‌وقفه در تلاش بود تا علاوه بر کارت دانشجویی، تلفن همراه مرا نیز ضبط کند. پس از خروج من از دفتر حفاظت فیزیکی دانشگاه نیز، نیروهای حراست مجددا سعی می‌کردند با تهدید به ضرب و شتم من و پراکنده کردن دیگر دانشجویان از محیط، مرا از دانشگاه بیرون کنند پس از این اتفاق، با احضار دوباره به کمیته‌ی انضباطی، با اتهامات واهی "اخلال، ایجاد وقفه یا مزاحمت برای امور و برنامه‌های دانشگاهی" و " عدم رعایت شئون دانشجویی" رو به رو شدم، این در حالی‌است که کمیته‌ انضباطی برای هیچ‌یک از اتهامات انتسابی، مصادیق و مستنداتی را جهت ارائه نداشته و دست آخر نیز حکم دو ترم تعلیق، یک ترم به صورت اجرایی و دیگری معلق، دستاورد این پرونده‌ی انضباطی شد. در اردیبهشت سال جاری نیز با احضار دوباره به کمیته‌ی انضباطی، متوجه شکل‌گیری پرونده‌ی جدیدی شدم با اتهامات بی‌اساسی از قبیل توهین به حراست و عدم رعایت شئون دانشجویی تشکیل دوباره‌ی پرونده‌ی انضباطی با این اتهامات در حالی رخ داد که کمیته‌ی انضباطی دانشگاه تهران، از نشان دادن هرگونه مدرک و مستنداتی جهت اثبات ادعای خویش، مبنی بر اتهامات من، شانه خالی کرد.
‏تجربه این روند معیوب نشان می‌دهد که تنها هدف آزار، مقابله با دانشجو و ممانعت از تحصیل است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 در بین ۳۰ نفر رتبه‌های برتر سه گروه تجربی، ریاضی و انسانی فقط ۱ نفر از مدارس دولتی عادی (۳٪) حضور دارد!

۱ نفر دیگر از مدارس دولتی هیات امنایی و ۲ نفر از نمونه دولتی!

🔺 ۲۲ نفر از مدارس سمپاد(۷۴٪)[تیز هوشان] و ۴ نفر از مدارس غیردولتی(۱۳٪)

📍این نتیجه از دست رفتن اهمیت آموزش رایگان در کشور است .مطالبه ای که تشکل های صنفی معلمان ، سالهاست بر آن تاکید دارند .

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 شکایت یک معلم از مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی

🔸#زهرا_عوض‌زاده_مقدم عضو هیئت مؤسس #انجمن_صنفی_فرهنگیان_خراسان_شمالی بابت سوءاستفاده از قدرت و موقعیت شغلی و کارشکنی در مسیر پرونده ی رتبه‌بندی‌اش، از #ابوالقاسم_اکبری، مدیرکل آموزش و پرورش، به شکایت کرد.

🔸وی پیش‌تر در پی پرونده سازی هیئت تخلفات اداری استان به تقلیل گروه و بازنشسته اجباری محکوم شده است.

🔸پیش از این نیز دو تن دیگر از معلمان خراسان شمالی به علت ترک فعل و سوءاستفاده از مقام و موقعیت شغلی، از مدیر کل استان شکایت کرده‌اند. همچنین شکایات متعددی به علت ناتوانی اکبری در اداره امور، تناقض گفتار و رفتار، برخوردهای مغرضانه با منتقدان و بی مبالاتی و بی کفایتی او، به استاندار، نمایندگان مجلس و نهادهای امنیتی- نظارتی استان، شده است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 در بین ۳۰ نفر رتبه‌های برتر سه گروه تجربی، ریاضی و انسانی فقط ۱ نفر از مدارس دولتی عادی (۳٪) حضور دارد! ۱ نفر دیگر از مدارس دولتی هیات امنایی و ۲ نفر از نمونه دولتی! 🔺 ۲۲ نفر از مدارس سمپاد(۷۴٪)[تیز هوشان] و ۴ نفر از مدارس غیردولتی(۱۳٪) 📍این نتیجه از…
🔴 عدالت آموزشی در محاق

طبق آمار منتشر شده در مورد کنکور سراسری امسال، شاهد آن هستیم که اعمال سوابق تحصیلی مانند کنکور قادر به رفع تبعیض نیست طبق این آمار:

در میان ۳۰ نفر نخست گروه‌های ریاضی، تجربی و انسانی ۲۲ نفر سمپادی‌ هستند

- ۱۰ نفر نخست تجربی در مدارس سمپاد تحصیل کرده‌اند

- ۲۷ درصد برترها پایتخت‌نشین هستند

- تنها یک سوم رتبه‌های برتر به دختران رسید

سهم مدارس دولتی از این آمار فقط ۷ درصد است

این آمار نشان دهنده وضعیت فجیع عدالت آموزشی است و تا مادامی که کیفیت آموزشی و منابع و امکانات برابر در دسترس مدارس دولتی عادی قرار نگیرد و با تبعیض مثبت مناطق محروم حمایت نشود شاهد بازتولید نابرابری و تبعیض در نظام آموزشی و به تبع آن در ساختار طبقاتی خواهیم بود.

باید طرحی نو در انداخت

#نه_به_آموزش_طبقاتی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 نکاتی پیرامون رتبه های برتر کنکور

محمد حبیبی/ فعال صنفی معلمان

🔻از ۸۵ درصد کل دانش آموزان کشور که در مدارس دولتی درس می خوانند ، فقط یک نفر از رتبه های برتر هستند.
۲۲ نفر از مدارس سمپاد ، ۴ نفر از مدارس غیر انتفاعی ، دونفر از مدارس نمونه دولتی و یک نفر از مدارس هیات امنایی است.

این نتایج نشان می دهد که مدارس دولتی با یک ابر بحران در زمینه کیفیت آموزشی مواجه هستند .

اما مدارس غیر انتفاعی هم با وجود تبلیغات فراوان حاکمیت برای برون سپاری آموزش و هزینه های گزافی که بر خانواده های ایرانی تحمیل می شود ، همچنان فاقد کیفیت آموزشی مناسب هستند .

🔻از ۳۰ نفر برتر سه رشته اصلی ریاضی ، تجربی و انسانی، هجده نفر سهم سه استان تهران ، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی است.
۱۹ استان هیچ سهمی در رتبه های برتر ندارند .

در حالیکه سهم این سه استان در تولید ناخالص داخلی ، ۳۱ درصد است ، بیش از ۶۰ درصد رتبه های برتر از این سه استان است.

این در حالی است که سه استان خوزستان ، بوشهر و فارس با تامین بیش از ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی ، هیچ سهمی از رتبه های برتر ندارند .

علاوه بر ابر بحران کیفیت آموزش رایگان در کشور ، بحران ناترازی در بازتوزیع منابع بویژه در حوزه آموزش، در حال تقسیم کشور به دو حوزه شمال و جنوب است .

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تجمع اعتراضی مردمی

امروز شنبه ، ۱۰ شهریور جمعی از بیماران «اس.ام.ای» در برابر وزارت بهداشت تجمع برگزار کردند.

تجمع بیماران «اس.ام.اِی» و خانواده‌هایشان در برابر وزارت بهداشت، در اعتراض به کمیابی و گرانی شدید داروهای حیاتی این بیماران به جلوگیری دولت از وارد شدن دارو به کشور و بی‌تفاوتی مقامات مسؤول حکومتی در برابر خطر مرگ آنان اعتراض دارند.

سیاست‌های کالایی و پولی‌سازی خدمات بهداشت و درمان طبقات محروم و بیماران خاص را از دسترسی به خدمات مناسب و موثر محروم کرده‌است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴فـاجعه بی‌‏سوادی

زهرا جعفرزاده

هم‌‏میهن از کیفیت پایین آموزش، معدل‏‌های پایین، ناتوانی در خواندن و نوشتن و کارگری دانش‌‏آموزان گزارش می‏‌دهد

🔹دانش‏‌آموزانی که از پایه ششم به هفتم می‏‌روند، حداقل از هر 20 نفر، 4 تا 5 نفرشان به هیچ‏‌عنوان سواد خواندن و نوشتن ندارند. خوابگاه‏‌های دانش‌‏آموزی یا تعطیل است یا کم است. سرویس‏ مدرسه حذف شده.»(معلمی از سیستان‌‏وبلوچستان).

🔹استان سیستان‌وبلوچستان به‌گفته مسئولان آموزش‌وپرورش ۱۶ هزار معلم کم دارد، درحالی‌که امسال در دفترچه کنکور فرهنگیان، استان سیستان‌وبلوچستان تنها استانی بود که در ۶-۵ رشته تخصصی هیچ سهمیه‌ای برای دبیر تخصصی نداشت.

🔹 برای درس‌هایی مثل فیزیک، ریاضی و چند درس دیگر، یک سهمیه هم به استان سیستان‌وبلوچستان نداده بودند.



📌ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-20139

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 دقایقی پیش سه زندانی سیاسی از زندان آزاد شدند

بنا بر اخبار منتشر شده امروز یکشنبه، ۱۱ شهریور، کیوان مهتدی، حسن سعیدی و رضا شهابی از بند ۴ زندان اوین آزاد شدند.

این سه زندانی سیاسی اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ به دنبال پرونده‌سازی نهادهای امنیتی برای فعالان صنفی معلمان و کارگران بازداشت شدند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران خواستار آزادی تمام زندانیان سیاسی و عقیدتی از جمله فعالان صنفی معلمان است و آزادی این سه زندانی را به خانواده‌هایشان تبریک می‌گوید.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 ظلم حاکمان نسبت به دانش آموزان طی چهار دهه با زبان ارقام

مسعود_فرهیخته
                    فعال صنفی معلمان

💢 فصل اول(کتاب درسی رایگان):

اصل ۳۰ قانون اساسی بیش از چهار دهه است که توسط مجریان قانون در جمهوری اسلامی به خاک سپرده شده است. آموزش مجانی و با کیفیت در سال ۱۳۲۲ تصویب و بعد از انقلاب در اصل ۳۰ قانون اساسی گنجانیده شد، مطابق این اصل می توان مثلث مطالبات دانش آموزان را به شکل زیر ترسیم کرد.

🔼کتاب درسی رایگان

🔼ثبت نام رایگان

🔼تغذیه رایگان

بودجه مورد نیاز کتاب درسی برای ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز ایرانی مبلغی معادل حدود ۴۰ میلیون دلار است که به اندازه یک چمدان پولی است که به منزل روا ‌و برای مسجد یا هزینه های دیگر حرام می باشد.

💢 حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران اظهار داشت: امیدوارم در سفر آقای رئیسی به دمشق تکلیف بدهی تقریبی 30 میلیارد دلاری سوریه به ایران مشخص شود.
فرق ۴۰ میلیون دلار با ۳۰ میلیارد دلار بر کسی پوشیده نیست.

حاکمان به جای تلنگر به خود و پایان دادن به این همه نابرابری های گسترده و پایمال کردن عدالت در حوزه های مختلف، و به جای تهیه کتاب درسی رایگان برای دانش آموزان، تمام سعیشان را صرف برخورد با اهالی اندیشه و قلم و کنشگران مدنی و صنفی و کارگری و دیگر معترضان به حاکمیت نهاده اند. از نظر آنها راه حل این همه مشکل و بحران، تنها زندانی کردن منتقدان و معترضان به وضع موجود است.

متاسفانه  صحبت از حقوق دانش آموزان در جمهوری اسلامی جرم محسوب می شود. زندانی کردن، اخراج و انفصال این همه معلم در سالهای گذشته به ویژه از ۱۴۰۰ به این طرف خود گواه و شاهد درستی این مدعا است. بسیاری از این معلمان محروم شده از حقوق اجتماعی و شهروندی، پیش قراولان دفاع از آموزش رایگان و با کیفیت و معترض به وضعیت نابسامان آموزشی در مناطق محروم و حاشیه ای کشور هستند.



🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 ادامه تعلیق دانشجویان در دولت پزشکیان بنا بر اخبار رسیده به شورای هماهنگی، از زمان بر سرکار آمدن دولت تازه منصوب‌شده مسعود پزشکیان چندین دانشجو در دانشگاه‌های مختلف تعلیق شدند. به نظر می‌رسد رویۀ سرکوب دانشگاه همچنان در دولت جدید نیز در دستور کار قرار…
#اصلاحیه

طبق اعلام ریحانه ابراهیم‌وندی، دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه الزهرا، تشکیل این پرونده‌ی انضباطی در نیمسال تحصیلی گذشته آغاز و حکم نهایی دو ترم تعلیق، در خردادماه به ایشان ابلاغ شده است. با توجه به توضیحات وارده، پرونده‌ی این دانشجو ارتباطی با دولت فعلی نداشته و متاثر از برخوردهای دولت پیشین می‌باشد.

🔻کانال شورای هماهنگی بنابر رسالت خود در انعکاس صحیح اخبار و پایبندی به حقیقت بنا بر درخواست ایشان این اصلاحیه را منتشر می کند .اگر چه بنا بر تجارب بیش از دو دهه گذشته ، باور داریم در پاسخ به مطالبات معلمان ، کارگران ، دانشجویان ، بازنشستگان و سایر جنبش های اجتماعی ،تفاوت ماهیتی میان دولت های مختلف تا به امروز وجود نداشته است .

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
Photo
🔴 روایت یک دانشجوی محروم از تحصیل

محدثه سادات فاطمی

اینجانب محدثه‌سادات فاطمی، دانشجوی علوم‌کامپیوتر دانشگاه «الزهرا»، با دو پرونده‌ی متوالی توسط کمیتهٔ انضباطی، به «سه ترم محرومیت از تحصیل با احتساب سنوات» محکوم شدم. ترم گذشته(نیمسال دوم ۱۴۰۳_۱۴۰۲) تعلیق بودم و با شروع سال تحصیلی جدید، باید دو ترم دیگر را نیز در تعلیق بگذرانم.

پرونده‌ی کمیته انضباطی من از آبان ماه سال ۱۴۰۲، به علت عدم رعایت حجاب اجباری در محیطی غیر از دانشگاه شروع شد.
دو عکس که بدون رضایت من گرفته شده و به عنوان مدرک عدم رعایت حجاب ارائه شد، مستند کافی برای نسبت دادن اتهام «رعایت نکردن شئونات اسلامی» به من شد.
در ۱۶ آذر ۱۴۰۲ و همزمان با روز دانشجو گزارش دیگری از حراست به دلیل انتشار مصاحبه‌ من از رسانه‌های داخلی در جمعی از فعالین دانشجویی به کمیته‌ی انضباطی صادر شد.

در همان روز کمیته انضباطی حکم یک ترم تعلیق با احتساب در سنوات را به دلیل پرونده قبلی، به من ابلاغ کرد.
چهارم بهمن ماه بعد از اتمام آخرین امتحان با من تماس گرفته‌شد و گفته‌شد حکم قبلی در تجدیدنظر نیز تایید شد و همانند همیشه که گویی بی‌قانونی روال اصلی کمیته انضباطی و مسئولین آن است، حکم را تحویل اینجانب نداده و تنها با ایجاد فشار روانی امضای تایید این حکم را از من گرفته و در نهایت مرا متهم به ارتباط با پرونده‌هایی کردند که هیچ مدرکی دال بر ارتباط من با آن‌ها وجود نداشت.

در پرونده‌ی مصاحبه‌ی روز دانشجو، من خود را به‌عنوان عضوی از مجمع اسلامی دانشگاه الزهرا و نماینده‌ی این تشکل معرفی کردم، اما پس از آن ناگهان اعلام شد که مجمع اسلامی دانشگاه الزهرا به دلیل مشکلات حقوقی ایجاد شده هیچگونه وجود خارجی ندارد.
پس از اعلام این موضع در مورد مجمع اسلامی، هم کرسی‌نشینان معاونت فرهنگی به نامه‌های اعتراضی ارسال شده توجهی نکردند و اجازه ورود به دفتر مجمع را به ما ندادند.

با ادامه پیگیری پرونده‌ی مصاحبه ۱۶ آذر با اتهام نشر اکاذیب روبه‌رو شدم. در آخر در جلسه‌‌ای که به صورت غیرقانونی، توسط دبیر کمیته انضباطی تشکیل شد، اعلام کردند که من باید شکایت دانشگاه را پیش خودشان می‌بردم و موظف به حفظ آبرو بوده‌ام!

هم‌چنین در پروندهٔ دوم با وجود عدم شرکت من در تریبون آزاد با حضور علیرضا زاکانی، متوجه اتهاماتی از قبیل اجتماع و تبانی، ارتباط با شبکه‌های معاند و همچنین لیدری در اعتراضات جنبش #زن_زندگى_آزادى شدم که تا آخر هم متوجه نشدم این اتهامات به چه‌شیوه‌ای و چگونه به من منسوب شده است؟!

اسفند ماه ۱۴۰۳ درحالی که ممنوع‌الورود بودم، حکم دو ترم منع تحصیل با احتساب سنوات را از پشت تلفن دریافت کردم.
تا به امروز حکم خودم را نتوانستم رؤیت کنم و تمام پرونده‌سازی‌ها‌ی شکل گرفته تنها به صورت شفاهی ابلاغ شده، بلکه بدون هیچ مدرک و بدون هیچ سندی که بتوان به آن استناد کرد. من دانشجو هستم اما با پرونده‌سازی‌های واهی سه ترم اجازه‌ی شرکت در کلاس را ندارم و احکامم را از بی‌دادگاهی دریافت کردم که به علت بی‌قانونی‌های متعدد قابل استناد و صلاحیت نیست.
و حال من محکومم به انتظار

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 قابل توجه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و رشته‌های دبیری

کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان جهت ایجاد بانک اطلاعاتی دانشجویانی که به خاطر فعالیت‌های سیاسی و صنفی و مدنی و ... به نوعی محروم از تحصیل شده‌اند درخواست می‌کند نام و نام خانوادگی خود به همراه مستندات را به کانال شورا ارسال نمایند.

پس از تکمیل لیست ابتدا اسامی منتشر می‌شود و وضعیت دانشجویان برای رفع محرومیت پیگیری خواهد شد.

🔻لازم به ذکر است اگر مایل به انتشار نام خود نیستید لطفا در پیام خود آن را قید نمایید.

📍از طریق ای دی زیر برای ما پیام خود را ارسال کنید :
@kashowranews

🙏از طریق فوروارد این پیام در گروهای مختلف به ما در فراهم کردن لیست مورد نظر یاری رسان باشید

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
🔴 نکاتی پیرامون رتبه های برتر کنکور محمد حبیبی/ فعال صنفی معلمان 🔻از ۸۵ درصد کل دانش آموزان کشور که در مدارس دولتی درس می خوانند ، فقط یک نفر از رتبه های برتر هستند. ۲۲ نفر از مدارس سمپاد ، ۴ نفر از مدارس غیر انتفاعی ، دونفر از مدارس نمونه دولتی و…
🔴هفت پرسش از نویسنده محترم یادداشت "نکاتی پیرامون رتبه های برتر کنکور"

ابوالفضل رحیمی شاد

برای من به عنوان یک مخالف دسته بندی کردن مدارس و سهمیه بندی کنکور و موافق یکسان سازی مدارس با خواندن این یادداشت چند سوال و ابهام پیش آمد که بنظرم رسید طرح آن در همان رسانه ای که این یادداشت منتشر شده است بدون فایده نیست.

در این یادداشت نویسنده با بررسی نوع مدارس و اسامی استانهایی که ۳۰ نفر اول پذیرفته شده در سه رشته انسانی،تجربی و ریاضی در آن استان ها تحصیل کرده اند دست به داوری زده و گزاره هایی را مطرح کرده است که لازم است معیار و روش این داوری روشن تر شود. لازم به ذکر است که پرسش ها به هیچ وجه به معنای دفاع از وضعیت آموزش کنونی نیست و صرفا براساس رسالت پایبندی به علم و منطق و حفظ منزلت نقد طرح شده است.

🔸️متن: از ۳۰ نفر رتبه برتر،۲۲ نفر از مدارس سمپاد، ۴ نفر از مدارس غیر انتفاعی،۲ نفر از مدارس نمونه دولتی،۱ نفر از مدارس هیئت امنایی و ۱ نفر از مدارس دولتی هستند. این نتایج نشان میدهد که مدارس دولتی با یک ابر بحران در زمینه کیفیت آموزش مواجه هستند.
🔹️پرسش۱: آیا کیفیت آموزش یک شاخص دارد و آنهم پذیرفته شدن جزو ۳۰ نفر اول کنکور است؟ اگر اینطور است چرا؟ و اگر اینطور نیست چگونه از "این مقدمه" به نتیجه "وجود ابر بحران در زمینه کیفیت آموزش در مدارس دولتی" رسیده اید؟

🔸️متن: مدارس غیر انتفاعی نیز با وجود تبلیغات فراوان و تحمیل هزینه های گزاف به خانواده ها همچنان فاقد کیفیت آموزشی مناسب هستند.
🔹️پرسش۲: همانند سوال قبل با بررسی ۳۰ نفر اول کنکور چگونه بی کیفیتی مدارس غیرانتفاعی را نتیجه گرفته اید؟ شاخص های این فقدان کیفیت چیست که با بررسی ۳۰ نفر اول کنکور به آن دست پیدا کرده اید؟

🔸️متن: از ۳۰ نفر رشته اصلی ریاضی،تجربی و انسانی ۱۸ نفر سهم سه استان تهران، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی بوده است و ۱۹ استان هیچ سهمی از رتبه های برتر نداشته اند؟
🔹️پرسش۳: مبنای شما برای تقسیم رشته های تحصیلی به اصلی و فرعی چیست؟ و چرا دو رشته هنر و زبان های خارجی فرعی هستند؟

🔸️متن: سهم سه استان تهران،آذربایجان شرقی و خراسان رضوی در حالیکه ۳۱درصد از تولید ناخالص داخل را دارند ۶۰ درصد از رتبه های برتر بوده است در حالیکه سه استان خوزستان،بوشهر و فارس با وجود تامین ۲۵ درصد از تولید ناخالص ملی سهمی در رتبه های برتر نداشته اند.
🔹️پرسش ۴- چرا بین تولید ناخالص داخلی و پذیرفته شدن بین ۳۰ نفر اول کنکور باید تناسب یا تطابق وجود داشته باشد؟ مبنای آن چیست؟

🔸️متن: علاوه بر ابر بحران کیفیت آموزش رایگان در کشور، بحران ناترازی در بازتوزیع منابع بویژه در حوزه آموزش، در حال تقسیم کشور به دو حوزه شمال و جنوب است.
🔹️پرسش ۵: چگونه نتیجه ۳۰ نفر اول کنکور نشان از بحران ناترازی در بازتوزیع منابع آموزشی دارد؟
🔹️پرسش ۶: اگر تقسیم کشور به شمال و جنوب بیشتر محصول یک نگاه علمی و استنتاج دقیق است و نه سوگیری ایدئولوژیک(با توجه به مبنای نظری تقسیم بندی جهان به شمال و جنوب اقتصادی از سوی چپ گرایان بویژه پس از جنگ جهانی دوم)آیا قبولی ۳۰ نفر اول کنکور معیار و شاخص درستی برای این داوری است؟ اگر اینطور است آیا طبق مبنای استدلال در این یادداشت نباید سه استان خوزستان،بوشهر و فارس که ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی را دارند و طبعا در تقسیم بندی شمال و جنوب از این سهم بی نصیب نمی ماندند؟
🔹️پرسش۷: اگر مبنای داوری ۳۰ نفر اول رتبه برتر کنکور بوده است آیا خراسان جنوبی با نیم درصد سهم از تولید ناخالص داخلی و دو نفر پذیرفته شده در بین رتبه های برتر در بین استانهای مرفه شمال قرار میگیرد یا فقیر جنوب؟

پرسشهای زیاد دیگری قابل طرح است که مجال آن اینجا نیست. دوباره تاکید میکنم که پرسش ها صرفا ناظر به معیار و روش داوری و نگرانی از رواج سطحی نگری و تقلیل گرایی در طرح مسئله ای بسیار مهم و پیچیده در میان معلمان است. اگر این آمار مبنای داوری های صورت گرفته نبود و صرفا گزاره ای خبری بود یا حتی پرسش و یا گلایه از چرایی این وضعیت قطعا این پرسش ها مطرح نمیشد. اما اگر آمار ۳۰۰۰ نفر اول هر رشته براساس معیارهای مختلف که یکی از آنها استان است مورد بررسی قرار گیرد حتما اطلاعات مهمی برای نقد و تامل در نظام آموزشی بدست می آید که البته به هیچ وجه به تنهایی قابل تعمیم برای نقد کلیت نظام آموزش با ابعاد فراوان و پیچیده آن نیست.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 زنگ خطر معیارهای انتخاب رشته کنکور

تحسین‌ مصطفی

💢 ترکیب معیارهای انتخاب رشته کنکور امسال قوی ترین زنگ خطری است که توسط قوی ترین و آماده ترین ذهن ها امروز کشور به صدا در آمده است.

ثبات و به صدر آمدن معیار مهاجرت در میان معیارهای اساسی انتخاب رشته دانش آموزان عجیب و دور از انتظار بود اما این معیار به تنهایی و به وضوح بیانگر وضعیت کشور امروز و آینده کشور است.

فارغ‌التحصیلان دبیرستان به دلیل آمادگی ذهنی ، قدرت ریسک و آینده نگری همواره بهترین و مناسبترین تصمیم را اتخاذ می کنند. زندگی انسان مدرن به نوعی شکل گرفته که مهمترین تصمیم های زندگی در این دوره اتخاذ شود.

به تبع اهمیت تصمیم های این دوره معیارهای اتخاذ تصمیم هوشمندانه ترین معیارها هستند. با اطمینان این معیارها می توانند بهترین مبنا برای تصمیم گیری و برنامه‌ریزی در زمینه ای قرار بگیرند.

اضافه شدن یک معیار غیر قابل پیش‌بینی به معیارهای سنتی در زمینه تصمیم گیری در امری توسط این گروه خبر از تغییرات سریع اجتماعی می دهند. ثبات و به صدر آمدن معیار مهاجرت در میان معیارهای کلاسیک انتخاب رشته امری عادی نیست. بر کسی پوشیده نیست که در گذر زمان بنا مقتضیات بازار کار و نیازهای جامعه معیارهای انتخاب رشته تغییر می کنند. در همه این تغییرات بیم و امید هم سنگ هم پیش می رفتند. از آنجایی که عامل این تغییر معیار حذف امید به آينده است تغییر به هیچ عنوان امیدوار کننده و مثبت نیست.

زمانی رشته های پزشکی و مهندس در اولویت بودند و بعد تربیت معلم به دلیل شرایط بورسیه دوران تحصیل به لیست اولویت اضافه شد و در سالهای اخیر رشته های پیراپزشکی به این لیست افزوده شدند. همه این تغییرات متعاقب تغییر امید در آینده رشته اتفاق می افتاد.

در همه این تغییرات نیاز جامعه به فارغ التحصیلان الویتی تعیین کننده بود اگرچه نگرانی هایی از بی برنامگی در این اولویت ها وجود داشت اما باز در ته همه این بحث امید پیشاپیش بیم در حرکت بود.

در گذشته چند نکته نگران کننده هموار در انتخاب رشته وجود داشت اول اینکه علوم انسانی هیچ گاه در اولویت نبود.
دوم اینکه برنامه جامع و فرابخشی در بحث انتخاب رشته وجود نداشت و معیارهای زمان انتخاب رشته بعد از فراغت از تحصیل منقضی می شدند.

اما در نهایت افزوده شدن معیار مهاجرت به انتخاب رشته یعنی حذف امید به آينده در ایران در ذهن انتخابگر همه این مسائل را محاق خواهد برد.

در نظر گرفتن این معیار توسط انتخابگر پیامدهای بسیار وحشتناکی دارد که فقط یکی از آنها هدر رفتن سرمایه اجتماعی و مادی کشور است باز تولید آن رشد تصاعدی خواهد داشت.

خروج هر فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد از کشور ؛ به معنی ضرر ۱ میلیون دلاری است.

🔴 اضافه شدن معیار مهاجر برساخته عملکرد مدیران کشور است؛ عملکرد آنها بیانگر خساراتی است که در آینده به کشور تحمیل خواهند کرد.



🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🔴 نقش آموزش در توسعه‌ی انسانی

✍️ #رسول_بداقی

🔸هدف همه‌ی توسعه‌ها انسان و بهبود زیست انسانی است، همه‌ی توسعه‌یافتگی‌ها، وابسته به توسعه‌ی انسانی است. توسعه از یک انفجار بزرگ، یا یک معجزه‌ی بزرگ آغاز نمی‌شود، توسعه، فتح خورشید و سیارات گمشده در کهکشان‌ها نیست، بلکه توسعه از تغییر رفتارهای کوچک تک‌تک انسان‌های یک جامعه، تبدیل به تغییر بزرگ اجتماعی می‌شود... اما توسعه‌ی انسانی برنامه‌ریزی شده و پایدار از آموزش و پرورش، در دوران خردسالی، به کمک بازی‌ها، سرگرمی‌ها و تمرینات گروهی در مدرسه آغاز می‌شود. همه‌ی اینها در سیستم آموزشی (آموزش و پرورش و دانشگاه) به طور هدفمند، علمی، آگاهانه، برنامه‌ریزی شده انجام می‌شود.

🔸اما چرا انسان بی‌قرار است؟ منظور از "بی‌قراری" چیست؟ از بی‌قراری یک کودک در کلاس درس، خانه، خیابان، هنگام بازی، در تنهایی، یا در میان جمع گرفته تا تلاش و کوشش همه‌جانبه‌ی یک سیاستمدار برای رسیدن به قدرت، و استفاده‌ی او از هر وسیله‌ی اخلاقی یا غیراخلاقی، قانونی یا خلاف قانون، عرفی یا خلاف عرف، از تلاش یک حاکم برای ماندن در قدرت تحت هر شرایطی، به هر وسیله‌ای... بی‌قراری ریشه در مغز، ذهن و روان انسان بویژه در کمبودها، ناکامی‌ها، سرکوب‌ها، انرژی‌های منفی، جاه‌طلبی‌ها، درک نادرست انسانیت و ایدئولوژی، انرژی‌های بالا اما هدایت نشده دارد. انسانی که توانایی‌هایش بروز نیافته و کارآمد نشده است، آنها را به‌صورت بی‌قراری به نمایش می‌گذارد. بی‌قراری گاه خود را در تحرکات بدنی و فیزیکی‌ به نمایش می‌گذارد، و گاه هیچ نشانه‌ی بیرونی (فیزیکی) ندارد. گاه در سخن گفتن و حرکات ساده‌ی روزمره دیده می‌شود...

🔸... آنچه در انسان جنب و جوش و بی‌قراری می‌آفریند، انرژی یا همان نیروی هوش، ذهن و بدن اوست. که اگر این نیرو، کنترل، شناسایی، هدایت و هدفمند شود، سودمند خواهد شد وگرنه انرژی او سرگردان بی‌هدف، گمراه، سازمان‌نایافته، به خودش و جامعه‌ی انسانی زیان خواهد رساند. انرژی و نیروی انسان چگونه مهار، هدایت و سودمند خواهد شد؟ در پاسخ باید گفت انرژی افراد جامعه، بسته به سیستم آموزشی (مدرسه و دانشگاه) برنامه‌ریزی‌ها، روش‌ها و اهداف آموزشی سودمند یا زیان‌بار خواهد شد. برنامه‌ریزی‌ها، روش‌ها و اهداف یک سیستم آموزشی در یک جامعه را چه کسی طراحی می‌کند؟ باید گفت اینها بستگی به توانایی‌ها، تخصص‌ها و نوع نگاه حاکمان سیاسی هر کشور دارد. این حاکمان سیاسی هستند، که برنامه‌ریزی‌ها، روش‌ها ابزارها و اهداف آموزشی یک جامعه را طراحی و در قالب یک سیستم آموزشی به مردم جامعه‌ی خود عرضه می‌کنند. حاکمان ابزارهای لازم را برای کنترل، سازماندهی، هدایت، هدفمندی، مهار و استفاده از این انرژی‌های بیکران جامعه را در دست دارند. به راستی این خود مردم هستند که آن ابزارها را در اختیار حاکمان سیاسی می‌گذارند...

🔸برنامه‌ریزی، سازماندهی، هدفمندی آموزشی بایستی صرفا با هدف خوشبختی مردم طراحی و اجرا شود. تعریف خوشبختی چیزی جز رفاه دنیوی مردم نیست، و خوشبختی و سعادف اخروی مردم را ففط خودشان طراحی می‌کنند. اما افسوس که در سیستم‌های حکومت دیکتاتوری هدف حاکمان، سازماندهی و هدایت انرژی مردم جامعه فقط در راستای استحکام پایه‌های دیکتاتورها برای حفظ شرایط موجود و ادامه‌ی دیکتاتوری طراحی می‌شود. دیکتاتورها برنامه‌ریزی درسی، آموزش و کتب‌درسی را در راستای اهداف خود تدوین می‌کنند، معلم‌ها و مدیران سطوح متوسط، پایین و بالا را در راستای اهداف خود تربیت و گزینش می‌کنند. از دانش‌آموزان سرباز یا نیروی متخصص فرمانبردار، سر به زیر، و طوطی‌صفت می‌سازند تا از هوش‌انتقادی هیچ‌گونه بهره‌ای نبرده باشند، مبادا پایه‌های استبداد را به خطر بیندازند.

📎متن کامل این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://bit.ly/4dL2hZL
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴آقای رئیس‌جمهور، وضعیت فعلی آموزش و پرورش نتیجه سیاست‌ها و رویکردهای حاکم بر این نهاد عریض و طویل است.

صلاح آزادی؛ انجمن صنفی فرهنگیان کوردستان_مریوان

اخیرا آقای پزشکیان از وضعیت آموزش و پرورش انتقاد کرده و ابراز داشته که قابل‌قبول نیست کسی که در کشور پول ندارد نباید در مدرسه‌ایی خوب آموزش ببیند.

جناب رئیس جمهور،

سالهاست که فعالین صنفی و کنش‌گران عرصه تعلیم و تربیت در تشکل‌های صنفی، نابرابری آموزشی و کالایی‌شدن آموزش را فریاد می‌زنند؛ اما دولت‌مردان صدای دغدغه‌مندان و متولیان اصلی نظام آموزش و پرورش را نشنیده گرفتند و به جای تعامل سازنده با منتقدان وضع موجود که خیرخواه آموزش و پرورش کودکان هستند و هدفی جز تعالی و پیشرفت آموزش و پرورش و حفظ شان و منزلت ساحت تعلیم و تربیت ندارند، متاسفانه با اتهام‌های واهی روانه زندان‌ها کرده‌اند.

جناب رئیس‌جمهور، باوجود کالایی‌شدن آموزش، تبعیض آموزشی، ایجاد مدارس‌خصوصی، غیرانتفاعی و رشد قارچ‌گونه‌ی مدارس غیردولتی با عناوین مختلف که غالبا توسط مسئولین و مقامات نزدیک با حلقه قدرت تاسیس شده‌اند. همچنین عدم اراده‌ای جدی در ساختار حاکمیت و بی‌تفاوتی دولت‌مردان نسبت به مهمترین نهاد آموزش کشور از مرحله‌ی تهدید عبور کرده و باید منتظر بحران‌های جبران‌ناپذیر باشیم.

معلمان مطالبه‌گری که مطالبه‌ی آنها آموزش رایگان و با کیفیت برای همه‌ی کودکان می‌باشد، چرا باید از کار اخراج شوند؟ یا با احکام واهی به تحمل حبس محکوم گردند؟!

فعالین صنفی سالهاست برای احیای اصول مندرج در قانون‌اساسی از جمله اصل ۳۰ قانون اساسی در تشکل‌های مستقل صنفی فعالیت می‌نمایند.

عدم تخصیص بودجه کافی برای تنها نهاد رسمی تعلیم و تربیت، تبعات جبران‌ناپذیری را بدنبال دارد که پرداختن به آن در این مقال نمی‌گنجد. کم نیستند کودکانی که صرفا به جهت عدم تامین مالی ناتوان از پرداخت هزینه‌های تحصیلی در مدارس دولتی به ترک‌تحصیل اجباری تن داده‌اند. افزایش آمار کودکان بازمانده از تحصیل در سال‌های اخیر بسیار نگران‌کننده است و درتضاد با اصل ۳۰ قانون اساسی مبنی بر آموزش رایگان و باکیفیت برای همه کودکان می‌باشد. با نگاهی به نتایج قبول‌شدگان کنکور متاسفانه گسترش تبعیض‌آموزشی در کشور بیشتر نمایان می‌شود. بیشترین پذیرفته‌شدگان رتبه‌های برتر از مدارس غیردولتی می‌باشند و درصدی اندک سهم مدارس عادی در میان قبول‌شدگان دیده می‌شود.

توسعه و پیشرفت هر کشوری در تمام ابعاد فرهنگی، اجتماعی گ، اقتصادی، سیاسی و ...ریشه در آموزش و پرورشی مدرن دارد که با فراهم نمودن بسترهای لازم جهت تربیت و پرورش کودکان، نوجوانان و شهروندانی مسولیت‌پذیر، اخلاق‌مدار، کاردان و شایسته جهت قبول مسولیت‌های فردی و اجتماعی در آینده فراهم سازد. تا نگاه حاکمیت به این دستگاه عریض و طویل تغییر نکند امیدی به روی آب آمدن کشتی به گل نشسته آموزش و پرورش غیرممکن خواهد بود.

بعنوان معلمی که سالها از نزدیک مسایل حوزه آموزش و پرورش را دنبال کرده‌ام عمیقا باور دارم تا زمانی که آموزش و پرورش در اولویت سیاست‌گذاری‌های حاکمیت و دولت‌مردان قرار نگیرد، امید به بهبود وضع موجود کان لم یکن تلقی می‌گردد.

با این امید که اراده‌ای قوی در دولت شما برای این مهم وجود داشته باشد تا منزلت و جایگاه آموزش و پرورش بیشتر از این بیشتر متزلزل نگردد.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
2024/09/30 13:33:18
Back to Top
HTML Embed Code: