Telegram Web Link
حمایت از معلمان فعال صنفی گیلان
بی‌حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست
باور کنید پاسخ آیینه سنگ نیست

بی‌تردید تجمعات مسالمت‌آمیز معلمان که طی دو دهه‌ی گذشته و مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی به مدنی‌ترین شکل ممکن برگزار گردیده است را می‌توان مصداق بارز استفاده از روش‌های قانونی برای طرح و پیگیری حقوق قانونی و مدنی قلمداد کرد اما شوربختانه همواره و در همه‌ی دولت‌ها این اعتراضات مسالمت‌آمیز و قانونی با خشونت و سرکوب از طرف مسئولان مواجه بوده است.
در همین راستا، به تازگی احکام زندان ۱۰ تن از خوشنام‌ترین معلمان گیلان به نام‌های :

آقایان:
محمود صدیقی‌پور 
انوش عادلی 
عزیز قاسم‌زاده 
علی نهالی 
محمدجواد حجت‌سعیدی 
جهانبخش لاجوردی 
غلامرضا اکبرزاده‌باغبان 
تیمور باقری‌کودکانی 
طهماسب سهرابی
و
یدالله بهارستانی

که هر یک به ۲ سال و یک روز حبس بعلاوه‌ی مجازات‌های تکمیلی محکوم شده‌اند که توسط دادگاه بدوی صادر گردیده و بیم آن می‌رود که در دادگاه تجدیدنظر نیز شاهد گشایشی در پرونده‌ی این عزیزان نباشیم.

از آنجا که در نیت و عمل دلسوزانه ی این عزیزان هیچگونه تردیدی نیست. اینجانبان به عنوان امضا کنندگان متن حاضر با تاکید بر قانونی بودن مطالبه‌گری صنفی خواهان لغو احکام ناعادلانه‌ای هستیم که بر این معلمان شریف تحمیل
شده است. 

چند نکته:
۱- شروع جمع‌آوری امضا ۱۴۰۳/۱/۲۱
۲- پایان جمع‌آوری امضا   ۱۴۰۳/۲/۱
۳- امضا برای همه‌ی اقشار آزاد است.

در پایان اسامی امضا کنندگان به ترتیب حروف الفبا منتشر خواهد شد.

دوستان در صورت تمایل اسمشون رو اضافه کنند.👇🏿

https://docs.google.com/forms/d/1iQburud1YSi7LgSDJt4bfSvK1FDGO22gtTkdvtqr2wk/viewform?edit_requested=tru


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
به نام خداوند جان و خرد
دادستان محترم استان گيلان

با سلام و احترام به استحضار مى‌رسانيم
در تاريخ ١٩ فروردين ۱۴۰۳ دقیقاً یک سال از حبس آقای عزيز قاسم‌زاده گذشته است و با وجود این‌که وى پیش‌تر يك باربه مدت ۱۹ روز و بار ديگربه مدت ۶ روز در بازداشت بوده است، مطابق قانون تجمیع (مجازات اشد یا مجازات واحد) می‌بایست ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۲ با پایان دوران محکومیت قانونی‌اش، آزاد می‌شد.
از طرفى مطابق گواهی پزشکی با توجه به وخامت وضعیت بیماری پروستات، اوباید روند درمان خود را هرچه سريعتر بيرون از زندان ادامه دهد. اما متاسفانه با آزادى وى موافقت صورت نگرفته است. بديهى‌ست  مسئولیت هر خطری که براى سلامت وى با ایجادتأخیر عمدى در آزادی عزیز قاسم‌زاده  پیش بیاید برعهده ى قوه قضاییه است؛. لذا مستدعى ست هرچه سريعتر نسبت به آزادى قطعى اين هنرمند و معلم و فعال صنفى، اقدامات لازم را مبذول بفرماييد.

کانون صنفی فرهنگیان گیلان
۲۲ فروردین ۱۴۰۳


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 فعالان صنفی می‌گویند معلمان در یکی دو سال اخیر ناگزیر به عقب‌نشینی از فعالیت اعتراضی خیابانی بوده‌اند، ولی در روزهای پایانی ۱۴۰۲ موج جدیدی از فشارهای امنیتی بر آن‌ها آغاز شد که تا امروز ادامه داشته و بیشتر گریبانگیر فعالان صنفی در شهرستان‌ها بوده است.

🔻دلیل ادامهٔ سرکوب معلمان، به‌رغم عقب‌نشینی از تجمعات اعتراضی، چیست؟

مشروح کامل مصاحبه دیاکو علوی با اسکندر لطفی سخنگوی شورای هماهنگی، شیوا عاملی راد نماینده شورای هماهنگی در ei و سارا سیاهپور فعال صنفی و عضو کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) را در
اینجا بخوانید.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴 به احترام آنها، که جایی ساختند برای تنفس آزادی، برای هر زندانی

محمد حبیبی

آنها که زندان رفته‌اند خوب می‌دانند که برای برخی زندانیان، کتاب حکم نان شب را دارد. هیچ چیز نمی‌تواند سنگینی گذر روزها و شب‌ها را در زندان آسان کند، مگر غرق شدن در لابلای خطوط کتاب‌ها.
و حالا اگر جایی باشد که در آن همهمه‌ی بی‌پایان صداها، سکوتی را هدیه کند برای این غرق شدن‌ها، حکم تنفس رهایی در زندان را دارد. جایی شبیه به کتابخانه بند ۴ اوین.

این بار آخری که برای سومین بار وارد بند ۴ شدم و به کتابخانه رفتم، مثل قبل نبود. چیزهای زیادی تغییر کرده بود.
تنوع کتاب‌ها بیشتر از گذشته بود. ساعتهای بیشتری می‌شد در کتابخانه بمانی و گاهی تا نه شب. هر روز ده‌ها روزنامه و مجله وارد بند می‌شد. کلاس‌های فرهنگی از آموزش نجوم (علی یونسی و امیر حسین مرادی عزیز درس می‌دادند) تا کلاس‌های زبان (یکی از آموزش‌گرها کیوان مهتدی عزیز بود) و موسیقی و آشپزی ...برقرار بود. تمام کتاب‌ها لیست‌بندی شده در یک کامپیوتر با یک سرچ ساده قابل دسترس بود. بانک فیلم و سی‌دی ارزشمندی فراهم شده بود و بعد از آزادی شنیدم که مانیتورهایی در کتابخانه نصب شده است برای شنیدن موسیقی یا دیدن سی‌دی‌های آموزشی.

همه‌ این تغییرات محصول شش سال تلاش مداوم زندانیان محیط زیستی در بند ۴ بود. در این سالها مسئولیت کتابخانه و بخش فرهنگی بند با آنها بود. همه این امکانات را ذره ذره، با پیگیری و جمع‌آوری کمک‌های مالی از خود زندانیان فراهم کردند و با صبر و حوصله و پشتکار، زندانبان را قانع کردند، حالا که امکاناتی فراهم نمی‌کند، اجازه ورود این امکانات به زندان را بدهد. حاصل کار این دوستان شگفت‌انگیز بود.

آنها بیش از شش سال به ناحق حبس کشیدند، درست. اما حبس باکیفیت. کتابخانه‌ای ساختند که تا سالها می‌تواند جایی باشد برای تنفس آزادی برای هر زندانی .

همه از حبس ناعادلانه‌شان گفتند و من دوست داشتم از دستاورد ارزشمندشان در سالهای حبس بگویم و به پاس قدردانی کلاه از سر بردارم.

امیر حسین خالقی، سام رجبی، هومن جوکار و طاهر قدیریان

از شما دوستان ممنونم و می‌دانم که شما سرمایه‌های ارزشمند این سرزمین هستید

پ ن ۱: محمدرضا معمارصادقی، در این سالها نقش موثری در فرستادن کتاب به زندان‌های مختلف و از جمله بند ۴ اوین داشته است.
دراویش گنابادی (محمد شریفی‌مقدم، عباس دهقان، مصطفی عبدی) هنگام آزادی حجم زیادی دی‌وی دی آموزشی، موسیقی و فیلم و همچنین کتاب که در همه سال‌های حبس جمع‌آوری کرده بودند، را به کتابخانه بند ۴ اهدا کردند.
جعفر ابراهیمی، سعید مدنی و کیوان مهتدی، واسطه ورود کتاب‌های ارزشمندی به بند ۴ بودند. به امید آزادی‌شأن.

پ ن ۲: در ارزشمندی کیفیت حبس خانم‌ها سپیده کاشانی و نیلوفر بیانی، دوستان بند زنان اوین نوشته‌اند و احتمالا در آینده بیشتر خواهند نوشت.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
🔴دلیل ادامهٔ سرکوب معلمان، به‌رغم عقب‌نشینی از تجمعات اعتراضی، چیست؟


💢 اسکندر لطفی، سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، به رادیوفردا می‌گوید:
معلمان در یکی دو سال اخیر ناگزیر به عقب‌نشینی از فعالیت اعتراضی خیابانی بوده‌اند، ولی در روزهای پایانی ۱۴۰۲ موج جدیدی از فشارهای امنیتی بر آن‌ها آغاز شد که تا امروز ادامه داشته و بیشتر گریبانگیر فعالان صنفی در شهرستان‌ها بوده است.


💢 کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در شروع سال ۱۴۰۳ از موج جدید احضار، بازداشت، اخراج و احکام اداری برای فعالان صنفی معلمان خبر داده است. این در حالی است که آخرین فراخوان عمومی برای تجمع سراسری از جانب شورای هماهنگی به ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱ بازمی‌گردد؛ تجمعی که در زمان برگزاری آن دست‌کم ۳۰ تن از فعالان صنفی معلمان در زندان بودند.
اگرچه معلمان در همراهی با بازنشستگان در تجمعات اعتراضی شرکت می‌کردند، اما در سال ۱۴۰۲ شورای هماهنگی هیچ فراخوانی برای اعتصاب سراسری یا تجمع اعتراضی منتشر نکرد. برخی از فعالان صنفی معلمان دلیل این امر را عقب‌نشینی ناگزیر معلمان در مقابل موج سرکوب توصیف می‌کنند.
با وجود کاهش فعالیت‌های میدانی معلمان، روزهای پایانی ۱۴۰۲ با موج جدیدی از فشارهای امنیتی بر فعالان صنفی معلمان همراه بود؛ موجی که تا امروز ادامه داشته و بیشتر گریبانگیر فعالان صنفی در شهرستان‌ها بوده است. سلمان موسوی، فعال صنفی در خرم‌آباد، چهار روز پس از بازگشایی مدارس در سال جدید از حکم انفصال یک‌ساله خود از خدمت خبر داد. چند روز پیش از آن، سکینه ملکی، فعال صنفی و معلم شیمی در شهرستان انزلی، اخراج شده بود.

🔴 سرکوب و فشار امنیتی معلمان را وارد چه مرحله‌ای کرد؟
یک سال پس از آغاز جنبش «زن زندگی آزادی»، رضا مرادصحرایی، وزیر آموزش و پرورش، در آستانهٔ سال تحصیلی ۱۴۰۲/۱۴۰۳ اعلام کرد ۲۰ هزار مدیر مدرسه با هدف ایجاد تحول در مدارس برکنار و جایگزین‌ شده‌اند. اسکندر لطفی این اقدام را «یک‌دست‌سازی آموزش و پرورش با هدف هماهنگی بیشتر با دستگاه امنیتی» عنوان می‌کند.
سخنگوی شورای هماهنگی در این باره همچنین به رادیوفردا می‌گوید: «همدستی دستگاه امنیتی با آموزش و پرورش با هدف گرفتن معیشت و سفرهٔ همکاران معلم آغاز شد. حذف رتبه‌بندی، اخراج یا انفصال از خدمت، بازنشستگی پیش از موعد از مواردی هستند که به‌طور مستقیم معیشت معلمان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند.» بخش عمدهٔ این احکام توسط هیئت رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش صادر می‌شود.
به‌گفتهٔ اسکندر لطفی، «تعرض به سفرهٔ خانواده‌ها در نهایت معلمان را تا سطحی وادار به عقب‌نشینی کرده است».

«توضیح اینکه در سایت رادیو فردا اعلام شده که در ۱۴۰۲ هیچ فراخوانی برای کنش میدانی صادر نشده است در حالیکه در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در پی فراخوان تجمع اعتراضی شورا بیش از سی شهر، معلمان تجمع برگزار کردند و مستندات آن موجود است»


https://shorturl.at/mvBUV
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
تداوم اعتصاب غذای زندانیان در یازدهمین هفته از سه‌شنبه‌‌های #نه_به_اعدام

آمار اعدام در سال گذشته، رکورد ۸ سال اخیر را رقم زد. جمهوری اسلامی بی‌توجه به این نقض حقوق بشر و محکومیت‌های بین‌المللی، همچنان احکام اعدام را صادر و اجرا می‌کند.
با پایان یافتن ماه رمضان و احکام جدید اعدام، بیم آن می‌رود که آمار اعدام‌ها را که در دو ماه اخیر کاهش پیدا کرده بود مجددا افزایش دهد.

زندانیان اعتصابی "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" این هفته را در اعتراض به احکام اعدام و محکوم کردن آن در روز سه‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ در در زندان‌های قزلحصار، اوین، خرم‌آباد، خوی، نقده، مشهد، سقز و... دست به اعتصاب زدند و از زندانیان در زندان‌های کشور خواستند به این اعتصاب بپیوندند. آن‌ها هم‌چنین خواهان توجه نهادهای حقوق بشری را به خطر اعدام زندانیان شدند.


#اعدام_قتل_عمد_دولتی_است
#نه_به_اعدام

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 اعلام حمایت اقشار مختلف از پتیشن امضا حمایت از #معلمان_گیلان

«قدرت ما در اتحاد ماست»

در روز دوم جمع‌آوری امضا در همراهی با معلمان، تا این لحظه بیش از ۱۳۰۰ نفر اسم خود را در پتیشن حمایت از معلمان گیلانی ثبت کرده‌اند و صدها نفر دستی اسامی را برای ثبت ارسال کرده‌اند.

صدها نفر از
وکلا
روزنامه‌نگاران
جامعه‌شناسان
نویسندگان
پژوهشگران دینی
کارکنان سایر
ادارات
فعالین حقوق زنان
فعالین حقوق بشر
فعالین کارگری
فعالین دانشجویی
اهالی سینما
روان‌درمانگران
و مشاغل آزاد از معلمان گیلانی حمایت کرده‌اند.

📌لازم به ذکر است در بین اسامی امضاشدگان خانواده‌های دادخواه، زندانیان سیاسی سابق و
زندانیان سیاسی که هم اکنون در حال سپری
کردن دوران حبس خود هستند نیز و شخصیت‌های نامی و شناخته شده از خارج کشور ثبت شده است

برای امضا پتیشن روی لینک زیر کلیک کنید

https://docs.google.com/forms/d/1iQburud1YSi7LgSDJt4bfSvK1FDGO22gtTkdvtqr2wk/viewform?edit_requested=tru


#ما_همه_با_هم_هستیم


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
📣 روزشمار آزادى معلمان زندانى 

🔴 جان #عزيز_قاسم_زاده در خطر است

امروز ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ بیش از یک ماه است كه حبس يك ساله‌ى او طبق قانون پايان يافته، اما آزاد نشده و همچنان در زندان است.

ادامه‌ی حبس عزيز قاسم‌زاده غيرقانونى‌ست.
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 فراخوان اولین #تجمع
صنفی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳

📍انجمن صنفی بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ طی فراخوانی اعلام تجمع اعتراضی برای احقاق حقوق بازنشستگان داده‌اند.

🔺تاریخ تجمع ۲۶ و ۲۷ فروردین ۱۴۰۳

🕘 ساعت ۹ صبح

🔺محل تجمع:
تهران،میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، سازمان برنامه بودجه

منتظر حضور شما همکاران گرامی هستیم

« اتحاد‌ رمز موفقیت ماست »

#همه_می‌آییم

برای تحقق مطالبات :
#حق_تجمع
#حق_تشکل
#مطالبات_فرهنگیان
#اعتراضات_سراسری_معلمان
#همسان‌سازی‌بازنشستگان_مبتنی‌_بر_قانون_مدیریت_خدمات_کشوری


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
یادداشت #عزیز_قاسم_زاده برای #رسول_بداقی از زندان لاکان رشت
🔴 برای رسول رسولانِ کنشگری صنفی ایران

رسول بداقی را در میان کنشگران صنفی از زوایای گوناگون باید ویژه و مهم ترین شخصیت صنفی ایران نامید. او به لحاظ شجاعت و بی پروایی و تقریر حقیقت و سهولت در پرداخت هزینه بی همتاست. از شروع فعالیت‌های صنفی در اواخر دهه‌ی هفتاد تا امروز، زندان‌های متعدد و طولانی را تجربه کرده، شغلش را از دست داده و بعد از هفت سال زندان بدون مرخصی، با حرارتی تمام‌تر به ادامه‌ی فعالیت صنفی پرداخته است و بعد از آن نیز از ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ تا هم اکنون در زندان به سر می‌برد و مهم‌تر اینکه بدون توجه به چگوگی واکنش دیگران در قبال خدمات و هزینه‌های او، هرگز نه کمترین شکوه‌ای کرده و نه کوچک‌ترین توقعی از کسی داشته است.
او در عین سرسختی نسبت به ایده‌ها و نظریاتش، در کار جمعی کوشاتر از هر کسی است و در امر تشکل سازی و کنشگری بیش از هر کسی تلاش کرده، وقت گذاشته و زحمت کشیده است. حتی دوره‌هایی در زمینه تصویربرداری و تدوین را گذرانیده و این همه را بی مزد و منتی در خدمت صنف قرار داده است. آدمی به لحاظ خصایل انسانی طبیعی است که گاهی غمگین شود، گاهی از کسی دلشکسته و دلگیر و گاه خشمگین شود. اما اینکه کسی با چنین کارنامه‌ای در عرصه‌ی صنفی بی کمترین توقعی از کسی، مسیر مبارزه را طی کند و دچار ملال و یاس نشود، می‌تواند الگو و اسوه برای همگنانش باشد. حقیقت طلبی اقتضا می‌کند اعتراف کنم دست کم در میان کنشگران صنفی چنین شخصی را نیافته‌ام که تا این حد در مسیر هزینه و مبارزه، برای خود هیچ هم نخواسته باشد. گمان می‌کنم سایر دوستان و کنشگران صنفی درباره‌ی این ادعای من در حق رسول با من هم آوا و هم نظر باشند.
گاندی در کتاب «خدا آنگونه که من می‌فهمم» می‌گوید: من بر آن بودم که «خدا حقیقت است» و بعدتر به این نتیجه رسیدم که « حقیقت خداست ». با عنایت به این نکته‌ی ضروری است آدمی به هر حقیقتی که از ندا و وجدان درون بدو می‌رسد دست به اعترافی صمیمانه بزند. حال این حقیقت ممکن است خوشایند عده‌ای نباشد. گاهی آدمیان برای اینکه از ضعف‌های خود فرار کنند، قوت‌های دیگران آزارشان می‌دهد و آن را نشانه می‌گیرند. از همین رو تجربه‌ای که من به مرور در این سال‌ها به ویژه در دوران زندان بیشتر آموخته‌ام این است که از رسول کنشگران صنفی «بی توقعی» را بیشتر و بیشتر بیاموزم. مسیر مبارزه سیاسی و اجتماعی و یا صنفی انتخاب فردی برای پیشبرد مقاصد شخصی نیست بلکه معطوف به یک آرمان جمعی و بشری است. از همین رو هرگونه هوای نفس و معطوف کردن این آرمان‌ها به خویش، نقض غرض محسوب می‌شود. این انتخاب در درون خود انواع و اقسام ناملایمتی‌ها را دارد. ملامت دشمنان را از یک سو و شماتت دوستان را از سوی دیگر در پی دارد. همراهانی گاه تا پای جان و گاه سست و ناتوان دارد. دوستانی همراه را دارد که به تدریج ممکن است به هر دلیلی دشمن شوند. مسیر مبارزه رهزن دل و دین است. از همین رو چنانچه در یاداشتی دیگر نگاشته‌ام، برای هر کنشگر صنفی و سیاسی و مدنی ضروری است که با ادبیات عرفانی غنی ما و بزرگان آن بیشتر و بیشتر مانوس باشد تا از دام‌های پیش رو مصون بماند. خویشتن شناسی و شلاق بر ناکرده‌ها و کرده‌های نادرست خود باید چون چراغی روشن، همیشه همراه ما باشد تا راه ضلالت را نپیماییم.
به رغم شکسته شدن حکم رسول بداقی در دیوان عالی و تعیین شعبه، انتظار می‌رفت او در اواخر اسفند آزاد شود؛ اما همچنان رسول بداقی زندانی است. او برای همه‌ی ما از جان مایه گذاشته است. از کسی هم توقع حمایت و همراهی نداشته است. اما قدرشناسی اقتضایش این است که بیش از همیشه صدای او باشیم و آنقدر از رسول بداقی بگوییم و بنویسیم که هدیه‌ی روز معلم امسال آزادی او باشد. نگارنده در یادداشتی دیگر این دو بیت مولانا را به رسول تقدیم کرده بودم که اکنون هم با این دو بیت این یادداشت را به پایان می‌برم:

چو غلام آفتابم هم از آفتاب گویم
نه شبم نه شب پرستم که حدیث خواب گویم

چو رسول آفتابم به طریق ترجمانی
به نهان از او بپرسم به شما جواب گویم

عزیز قاسم‌زاده
پنجشنبه ۲٣ / ۰۱ / ۱۴۰٣
زندان لاکان - بند میثاق
https://bit.ly/3Jzvd9H

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
مروری بر وضعیت «ریحانه انصاری‌نژاد»، فعال کارگری محبوس در زندان اوین


ریحانه انصاری نژاد، فعال سندیکایی و عضو کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری است که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ در منزل خود توسط مامورین وزارت اطلاعات بازداشت و به بند ۲۰۹ منتقل شد.

در اردیبهشت این سال، وی و تعدادی دیگر از فعالین صنفی و کارگری از جمله رضا شهابی، حسن سعیدی، شعبان محمدی، سوران لطفی، مسعود نیکخواه، رسول بداقی، آنیشا اسدالهی و کیوان مهتدی به همراه دو شهروند و فعال کارگری فرانسه که به ایران آمده بودند، بازداشت شدند.

علی‌رغم وضعیت وخیم سلامتی و نیاز مبرم این فعال کارگری بازنشسته  که به‌خاطر سال‌ها کار سخت در محیط غیر ایمن کارخانه‌ها، دچار دردهای مفاصلی و بیماری آرتریت روماتوئید شده است، نزدیک به سه ماه در بندهای ۲۰۹ زندان اوین از جمله در بند انفرادی، تحت فشار برای اخذ اعتراف اجباری قرار گرفت.
او پانزدهم مرداد ۱۴۰۱ با قرار وثیقه معادل یک و نیم میلیارد تومان از زندان اوین آزاد شد.

۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ این فعال کارگری همراه با چند تن دیگر از فعالین صنفی و کارگری که برای دیدار با خدیجه پاک ضمیر، همسر محمد حبیبی، به منزل وی رفته بودند توسط ماموران وزارت اطلاعات، مجددا دستگیر و پس از ۱۰ روز در تاریخ  ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ با قید وثیقه از زندان آزاد و پس از چند ماه از اتهام وارده تبرئه شد.

دادگاه پرونده نخست ریحانه انصاری‌نژاد روز دوشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار گردید. 

وی از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد. همچنین او با دیگر مجازات تکمیلی شامل منع عضویت در احزاب، گروه‌ ها، دستجات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌‌ها و مطبوعات و ممنوعیت خروج از کشور به مدت دو سال  نیز محکوم شد.

با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی چهار سال حبس برای وی قابل اجرا خواهد بود.

▪️ریحانه انصاری‌نژاد، دوشنبه پانزدهم آبان ۱۴۰۲، جهت اجرای حکم، راهی زندان اوین شد و از آن زمان تاکنون در بند زنان زندان اوین  است.

#علیه_فراموشی
#ژن_ژیان_ئازادی


منبع: کانال تلگرامی #بیدارزنی
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 نقش کتابخوانی در آموزش صلح

فاطمه رحمانی، گاهنامه فرهیزش، فروردین 1403


« وزارت آموزش و پرورش فلسطین اعلام کرد از آغاز جنگ در غزه، ۴۱۵۶ دانش‌آموز فلسطینی در حملات اشغالگران اسرائیلی به شهادت رسیده و ۷۸۱۸ دانش‌آموز دیگر نیز زخمی شدند. کاترین راسل، مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» در حساب توئیتر خود اعلام کرد که از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه 2022 تاکنون حداقل 501 کودک جان خود را از دست داده‌اند.»

این دو تیترآزاردهنده و گزنده حاکی از آن است که بحران جنگ در میان کشورها، علاوه نابودی و بی خانمان شدن انسان‌ها باعث بروز شرایطی از قبیل بی‌عدالتی، ناگزیری، نابرابری، ترویج خشونت، احساس پوچی و بی ثباتی و در پی آن بحران‌های متعدد اجتماعی و اقتصادی خواهد شد. به همین دلیل شعار امسال روزجهانی آموزش، « آموزش برای صلح» شده‌است چرا که، ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ و بنیادین‌ترین نهاد برای آموزش و ترویج فرهنگ صلح وخشونت‌ستیزی، دستگاه تعلیم وتربیت می‌تواند باشد. لازمه این امر این است که آموزش صلح درآموزش‌و‌پرورش به عنوان یک اصل فراگیر، نهاد سازی و به رسمیت شناخته شود.

معلمان به عنوان سفیران فرهنگ صلح می‌توانند با به کار گرفتن تمامی درس افزارها و منابع مطالعاتی طی برنامه ریزی‌های صحیح با ابداع و خلاقیت ماهرانه و آگاهانه درمدارس و کلاس‌های درس، با ایجاد فضاهایی مملو از عشق و دوستی، همیاری و مشارکت، همدلی و نوعدوستی، فرصت‌های مناسبی فراهم کنند تا گفت‌وگوها و فعالیت‌ها، حول محورآموزش صلح، خشونت‌ستیزی و نهادینه سازی ارزش‌های زندگی برای دانش آموزان بچرخد.

یکی ازاین ابداعات خلاقانه کتابخوانی است. مطالعه کتاب‌های متناسب با سن دانش آموزان به آنها کمک می‌کند تا درک بهتری از این جهان داشته باشند، هر آنچه را که یاد می‌گیرند، حتی به اندازه یک جمله یا یک عبارت کوتاه، تاثیر مثبتی در روند زندگی‌ شان می‌گذارد. مطالعه و کتابخوانی، در کسب مهارت‌های حل تعارض بدون خشونت و تقویت این مهارت‌ها برای ارائه رفتارهای مسئولانه در جامعه به دانش آموزان، سهم عمده‌ای دارد. کتابخوانی با محوریت آموزش صلح رویکردی پیش‌گیرانه است و به منظورتربیت و ارتقای دانش‌آموزان بر اساس باورهای عدم خشونت، تسامح، برابری، احترام به تفاوت‌ها و دست‌یابی به جامعه‌ای عادلانه در زندگی آینده‌شان به کار گرفته می‌شود.

با این مقدمه تجربه خودم به عهوان یک معلم و در عین حال مروج کتاب و کتابخوانی را با مخاطبان به اشتراک می‌گذارم؛ تجربه‌ای در راستای و هدف آموزش صلح.

عمده خدمت معلمی من صرف دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و آموزش تلفیقی بوده‌است. بعد از بازنشستگی اضافه تدریسم را بنا به تقاضای اداره، درمدارس عادی تقبل کردم. روش آموزش این دو گروه دانش آموزان خیلی متفاوت هست ...

همه این یادداشت را می‌توانید در اینجا بخوانید.
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 از قلم #سکینه_ملکی (صفا)
دبیر شیمی دبیرستان های بندر انزلی
#اخراجی_با_۲۸_سال_سابقه_خدمت


به نام خدای مهربان

می خواهم بنویسم
از هر انچه، نگفتنی است!
می دانم نوشته های طولانی، خواننده ندارند
اما
می خواهم بنویسم!
حتی اگر تنها خواننده نوشته هایم؛ خالقم باشد!

آموزش و پرورش #گیلان را چه می شود؟
به کدام سمت و سوی، راه می پیماید؛ که در بین مردمانش، هیچ جایگاهی ندارد؟
با معلمان سرزمینش چه می کند که مردمان کشورش  به حمایت از آنان برخواسته اند؟

آیا شرم نمی کند؟
۱۰ معلم؛ ۲۰ سال زندانی؟
چند معلم اخراجی؟
چند بازنشسته اجباری؟
قطع مزایای رتبه بندی، تا کی؟

چه شده است که ستم بر معلمان سرزمینش، چنین سهل و آسان گشته است؟
آیا به کسانی نمی اندیشند که قبل از آنان؛ در این جایگاه، مقام داشتند و حال هیچ اثری از آنان نیست؟

بی گمان روزگاری نه چندان دور، اینان نیز از این مقام قدرت به پایین کشیده خواهند شد تا عبرتی شوند برای آیندگان خود!
براستی که فراموش کرده اند آنچه بر گذشتگان پیش از اینان، پیش آمده است!

وقتی جناب کاظم صدیقی، پشت تریبون نماز جمعه پایتخت کشور، با لباسی مشابه لباس پیامبری که ادعای پیروی او را دارد؛ زمین خواری خود را توجیه و قابل چشم پوشی می داند!
چرا من، نه بعنوان یک معلم؛ که بعنوان یک انسان، نتوانم با فاش کردن حقایق؛ مردمم را آگاه کنم؟
که آنچه برمن و همکاران من می نویسند و اجرا می کنند، خود ظلمی عیان و آشکار؛ به روشنی آفتاب داغ تابستان است!

سلاح یک معلم، قلم اوست!
معلمی که روشنگری می آفریند و هوشیاری!
شجاعت می سازد و آزادگی!
آبادانی دارد و صلح و دوستی!


پس بگذارید باز هم بنویسم!

                                            
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
مدت محکومیت عزیز قاسم‌زاده پایان یافته ولی عدم تجمع پرونده‌ها مانع آزادی او شده است/ او باید تحت نظر پزشک معالج باشد
وکیل یکی از فعالان صنفی فرهنگیان خبر از عدم آزادی موکلش به رغم پایان دوران محکومیت از زندان داد و تاکید کرد که علت این مهم، عدم تجمیع پرونده‌ها به رغم وجود حکم قانونی است.
مدت محکومیت عزیز قاسم‌زاده پایان یافته ولی عدم تجمع پرونده‌ها مانع آزادی او شده است/ او باید تحت نظر پزشک معالج باشد
#رامین_صفرنیا، وکیل عزیز قاسم‌زاده، فعال صنفی فرهنگیان بازداشتی در گفت‌وگو با «شبکه شرق» درباره آخرین وضعیت موکلش اظهار کرد: «آقای قاسم‌ زاده در پرونده ای که مربوط به سال ۱۴۰۰بود، در سال 1401 در شعبه 103 دادگاه کیفری 2 رودسر به اتهام تبلیغ علیه نظام به حبس تعزیری محکوم شد‌. این حکم با اعتراض ما به شعبه ۱8 دادگاه تجدیدنظر استان گیلان ارسال و در نهایت همان رای دادگاه رودسر، قطعی شد. در سال 1401 هم موکل اینجانب به همراه آقایان انوش عادلی و ‌محمود صدیقی پور در شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت به اتهام تبلیغ علیه نظام محاکمه وبه یکسال حبس محکوم شد که با تجدیدنظرخواهی، پرونده به شعبه 18 دادگاه تجدیدنظر ارسال شد که بدون توجه به دفاعیات موکلان، رای بدوی تایید و قطعی شد.»
او ادامه داد: «بعد از قطعی شدن دادنامه شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت، پرونده به شعبه پنجم اجرای احکام دادسرای رشت ارجاع شد و آقای قاسم‌زاده جهت تحمل حبس به زندان لاکان رشت منتقل شد. در این مدت موکل و ‌بنده بارها و بارها خواستار تجمیع پرونده‌ها شدیم. در اواخر سال گذشته و ‌اوایل امسال هم به همراه همکار محترم، مریم خجسته، جهت تجمیع پرونده‌های اجرایی رودسر و رشت به شعبه پنجم احرای احکام رشت مراجعه کردیم ولی متوجه شدیم که تاکنون پرونده‌ها به منظور ادغام به آخرین مرجع قطعی شدن دادنامه‌ها که شعبه ۱۸دادگاه تجدیدنظر استان گیلان باشد، ارجاع نشده است.»
این وکیل دادگستری با بیان اینکه «عدم ارجاع پرونده‌ها و تجمیع آن‌ها مانع آزادی موکل به رغم پایان دوران محکومیت شده است»، گفت: «مطالبه ما از مراجع قضائی، تسهیل اعمال ماده 184 قانون آیین دادرسی کیفری و تجمیع احکام موکل به منظور آزادی آقای عزیز قاسم‌زاده است.»
صفرنیا همچنین درباره وضعیت سلامتی این فعال صنفی فرهنگیان نیز بیان کرد: «آقای قاسم‌زاده در تماس تلفنی‌ای که از زندان با بنده داشته است، اعلام کرده که با توجه به گواهی پزشک معالج، بابد تحت درمان باشد و در غیر این صورت، عوارض غیرقابل جبران جسمی را در آینده برای او در پی خواهد داشت.»

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-926154


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 بر اساس گزارش رسیده به کانال شورای هماهنگی

امان جلالی نژاد معلم و نقاش شاغل در آموزش و پرورش استان #خوزستان شهرستان #اهواز از ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ در محدوده ورودی شهر اهواز توسط اطلاعات سپاه بازداشت شده و تا لحظه تنظیم خبر از محل و دلیل بازداشت وی اطلاعی در
دست نیست.

#فعالیت_صنفی_جرم_نیست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حکومت حاکم بر ایران با فرستادن دهها فروند پهباد و موشک به اسرائیل حمله‌ای را آغاز کرده که حتی اگر به همین یک شب ختم شود در نهایت قربانیان آن زنان، کودکان و فرودستانی خواهند بود که به سفره آن تعرض شده و از سفره آنان اسباب این موشک‌پرانی‌ها تامین می‌شود.
در جنگی تمام‌عیار هم بدیهی است که منافع هیچ یک از دو ملت گرفتار حکومت‌های مذهبی و فاشیست تامین نخواهد شد و آوارگی و فقر دامنگیر مردمی می‌شود که در همین شرایط هم گرفتار تامین حداقل‌های زندگی هستند

#نه_به_جنگ

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع باشکوه معلمان بازنشسته سراسر ایران در تهران
مقابل سازمان برنامه و بودجه

یکشنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۳

فراخوان تجمع برای فردا هم ادامه خواهد داشت

#اعتراضات_سراسری_معلمان
#همسان‌سازی‌بازنشستگان_مبتنی‌_بر_قانون_مدیریت_خدمات_کشوری

#نه_به_جنگ

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 معلمان #مریوان_و_سروآباد در تجمع اعتراضی بازنشستگان
تجمع باشکوه معلمان بازنشسته سراسر ایران در تهران
مقابل سازمان برنامه و بودجه

یکشنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۳

فراخوان تجمع برای فردا هم ادامه خواهد داشت

#اعتراضات_سراسری_معلمان
#همسان‌سازی‌بازنشستگان_مبتنی‌_بر_قانون_مدیریت_خدمات_کشوری

#نه_به_جنگ

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
2024/10/03 19:29:25
Back to Top
HTML Embed Code: