Telegram Web Link
🔴 #جعفر_ابراهیمی و نسبت‌هایش

✍️ مجید کریمی- عضو انجمن صنفی معلمان کوردستان-سنندج

مدتی است می‌خواهم از #جعفر_ابراهیمی بنویسم؛ بازرس شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران کە اکنون دوران محکومیتی ناعادلانە را در زندان قزلحصار کرج می‌گذراند و علی‌رغم پایان یافتن محکومیتش در ابتدای فروردین ١٤٠٣ هنوز از زندان آزاد نشدە است.
اما چە چیزی در جعفر است کە او را مغضوب حاکمیت و محبوب معلمان و دانش آموزانش کردە است؟! یادمە در خاطرەای از مراد روحی عزیز می‌خواندم کە در یکی از شهرهای اطراف تهران در مدرسەای با اکثریت معلمان خاموش و مدیری سودجو و نان بە نرخ روز خور بچەهای مدرسە از خوبی معلمی گفتە بودند کە بعدها رفیق مراد می‌شود و تحمل وضع نامطلوب موجود را (با اندیشە انسانی و امید بە بهبود و تلاش بی وقفە و بی ادعا برای تغییر) برای مراد آسان می‌کند. آری او جعفر بود... معلمی از جنس صمد....از جنس معلمی کە می‌خواست قلبش را هدیە دهد تا درون کودکی بتپد، برایش فرقی نداشت کودکی از دامنەهای سبلان باشد یا حاشیە کویر شرق و یا کودکی کە طلوع خورشید را از زاگرس بە نظارە می‌نشیند !
او از جنس معلمی‌است کە می‌گفت: مگر می‌توان در قحط سال عدل و داد معلم بود، اما " الف" و " با"ی امید و برابری را تدریس نکرد؟

#جعفر_ابراهیمی را با نسبت‌هایی کە با مبانی و اصول انسانی‌ دارد باید شناخت. نسبت او باحقوق زنان، جامعە رنگین کمانی، کودکان کار، مهاجران، ملیت‌های ایران، هم‌صنفان خود، دانش آموزان، طبقات فرودست و کارگران....!
گرانیگاە نسبت‌های او نسبتی است کە با عدالت دارد.
تمام شعاع‌‌های دایرە فعالیتش بە این مرکز ثقل عدالت‌خواهی‌ او بر می‌گرد.
او می‌داند این ناعدالتی‌ها چارە پذیرند، تلاش و مبارزە می‌خواهد و دیگرانی با کنشگری مدنی و بدون خشونت کارهای بزرگی کردەاند کە الزاما" منحصر بە آنها نیست و می‌توان و باید با ناعدالتی مبارزە کرد هرچند دریوزگان درگاە جباران آنرا محال و افسانە بدانند.

بە ئەفسانەی ئەزانن سووڕی دەوران
غوڵام و ورکە خۆری دەرکی گەوران
بەڵام دەوران دەبێ ڕۆژێ بدا سووڕ
لەبەر گەوران نەبێ پشتی خەڵک کووڕ
(هێمن)


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews

https://bit.ly/3VErUVU
🔴 #ده_دقیقه بزرگتر از هفت سال!

سید هاشم فیروزی

درآمد ماهیانه ۱۰ میلیون تومانی برای کارگر را اگر ضرب در یکسال کنیم می شود ۱۲۰ میلیون.
اگر همین عدد را ضرب در ۷ سال کنیم می شود ۹۴۰ میلیون.

۹۴۰ میلیون بازهم از آن یک میلیاردی که در شب عید برای ده دقیقه به برخی از میهمانان در تلویزیون دادند کمتر است!

من که تکلیفم با خودم مشخص است اما خوب شما خودتان می دانید و تفسیر عینی گزاره:
«این جامعه لجن است!»




🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
نوروز تداوم مبارزه روشنایی بخش برای پیروزی بر تاریکی‌ها هست
در حالی امسال هم نوروز را جشن می گیریم که مبارزات معلمان، کارگران، زنان، بازنشستگان و دیگر فعالین مدنی و سیاسی همچنان همچنان ادامه دارد و زنان ایران راسخ تر از هر زمانی در عرصه مبارزه پیشگام هستند
تحریم آگاهانه انتخابات نمایشی رژیم جمهوری اسلامی و مجلس حکومتی آن نمونه بارزی از تداوم مبارزه است و جلوگاه نارضایتی عمیق مردم ایران است و در واقع تحریم انتخابات رای قاطع به عدم مشروعيت سیستم حاکم بود.
در سطح بین‌المللی گزارشگر ویژه سازمان ملل وضعیت حقوق بشر در ايران را بشدت نگران کننده خواند و کمیته حقیقت یاب در گزارشی بسیار تکان دهنده حکومت ایران را متهم به "جنایت علیه بشریت " کرد و توضیح می‌دهد که " در طی تحقیقات ما به این نتیجه رسیده ایم که صرفا قوانین بین‌المللی حقوق بشر نقض نشده بلکه جنایت علیه بشریت رخ داده‌است ....".
آموزش بین‌الملل هماهنگ با کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه های کارگری در بیانیه مشترک از دولت ایران خواسته اند که در اجرای تعهدات بین اللملی و تداوم عضویتش در سازمان جهانی کار بلافاصله آزادی زندانیان و تأمین مطالبات فعالین صنفی و سندیکای را محقق کند. و طی شکایتی از سازمان جهانی کار آزادی ۱۴ عضو برجسته جنبش معلمان و اتحادیه های کارگری را خواستار شده‌است
کنفدراسیون اتحادیه های کارگری سوئد (ال او) در بیانیه که برای آیت‌الله خامنه‌ای و دیگ مقامات ایران ارسال کرد نسبت به قانون عفاف و حجاب در مورد نحوه لباس پوشیدن زنان و تشدید ظلم و ستم به آنها معترض شد وبا ابراز نگرانی خواستار تغییرات بنیادی در این زمینه شد .
رژیم ایران با تصویب و اجرای لایحه عفاف و حجاب تلاش می‌کند جنبش مردمی زن زندگی آزادی را که در تار و پود ایرانیان ریشه دوانده است خاموش کند اما زنان مبارز در ايران نه تنها خاموش نشده‌اند بلکه از طریق نافرمانی مدنی و تجربیاتی که در طول جنبش‌های اخیر بدست آورده‌اند همچنان به مبارزات خود ادامه می دهند
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، سندیکاهای کارگری و دانشجویان جهت پایان دادن به تبعیضات جنسی، اشتغال و حقوق برابر در بازار کار از مبارزه شجاعانه زنان حمایت می‌کنند و همبستگی تاریخی را شکل داده‌اند
پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد-ایران معتقد است که حقوق اتحادیه‌ای بخشی از حقوق بشر است و متعهد است که حمایت خود از مبارزات اتحادیه ای برای تشکیل تشکل ‌های مستقل و آزاد کارگری در ايران ادامه دهد.
پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد-ایران بر موارد زیر تاکید دارد و برای تحقق آن در ایران تلاش می‌کند
۱- به رسمیت شناختن و اجرای مقاوله نامه های ۸۷ و ۹۸ سازمان جهانی کار
۲-لغو اعدام (قتل‌های دولتی)
۳- اجازه فعالیت بدون تهدید، خشونت، اخراج از کار و زندان سازمان های مستقل و آزاد کارگری و معلمان
۴- آزادی فوری و بی قید و شرط کلیه فعالین سندیکای، معلمان ، مدنی و سیاسی در زندان‌های رژیم جمهوری اسلامی ایران


پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد-ایران

استکهلم/سوئد
۲۸ مارس ۲۰۲۴


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
برای دوستان زندانیم در بند میثاق زندان لاکان رشت
#حافظ_فروحی، #آرمان_صدقی، #مهدی_میرزایی و #منوچهر_فلاح

عزیز قاسم زاده

نوروز ۱۴۰۳ فرا رسید و هم‌بندی‌هایم حافظ و آرمان و مهدی و منوچهر لحظات نوروز را برای دومین بار از آن سوی میله‌های زندان به نظاره نشسته‌اند. درباره تک تک این دوستان که نزدیک به یک سال با آنها لحظه به لحظه زندگی کرده‌ام، خاطرات شیرین بسیار دارم. در یک زندگی جمعی و لحظه به لحظه اگر لختی ناسازگاری باشد، گذشت روزها و شب‌ها، اوقات را به ملال انگیزترین تکراری می‌رساند که کمترین پیامدش، تنشی پیوسته و مدام است؛ اما وقتی عشق و محبت و مودت میان جمعی حاکم باشد، دیگر نه تنها این بودن‌های همیشگی را بو و گرد تکرار نمی‌نشیند، بلکه هر آیینه چنین جمعی انبانی از احساسات نو را بی تکراری، کنار هم تجربه می‌کند و شور و سور و نور و سرور وجودشان را انباشته می‌کند و از شادی، درونشان سرشار می‌شود.هر کدام از این دوستان واجد خصایصی هستند که بودن در کنارشان را لذت بخش می‌کند...

👈 متن کامل این یادداشت را در لینک زیر بخوانید
https://bit.ly/4ap3JPl

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت احکام ضد بشری علیه فعالان صنفی و فعالان زنان #گیلان

🔸 شصت سال زندان برای فعالان در حوزه #زنان
🔸 بیست سال زندان برای فعالان در کانون صنفی #معلمان

ناعقلانیت قدرت، ناانسانیت نهادهای وابسته بدان را بازتولید می‌کند، ابتذال در این احکام، "داد" را شرمگین تاریخ ساخته است.
نادانی حاکم بر زعامت سیاسی جامعه مانع از آن شده است تا فهم شود، فرایند تبدیلِ ترس به خشم، در بین مردم چنان فزونی یافته، که "هر آنچه سخت است و استوار دود می کند و به هوا می‌برد".

حکومت تنها حق راستین خود را "مجازات" کردن، با هر ابزاری و با هر سنتی که صلاح می‌داند، قلمداد می‌کند. این نگرش از آنجا نشات گرفته که، شهروند گرگ حکومت است، این منطق فرمانروایی مُردنی است.
انسان امروز، قربانی خواست غیراخلاقی ِسیاست‌ورزی‌های شما مبتنی بر بقا با مجاز شمردن هر ابزاری نخواهد شد.

حق زندگی‌خواهی، حق اعتراض، حق نافرمانی در برابر استبداد مطلق، حق فریاد، حق استقامت، حق بهره گیری از شور زیستن، حق خودبسندگی فردی و اجتماعی، ما و فعالیت‌های صنفی و مردم‌گرایانه‌ی ما را باز تولید می‌کند.
راهی که تاکنون برای رهایی و برابری طی کرده‌ایم، راهی است برگشت‌ناپذیر، "ما" دیگر "آنی" نمی‌شویم که خواستِ نا عقلانی فرمانروایی "زورمحور" شماست.

🔸 احکام اخیر صادره از سوی دستگاه قضا، علیه فعالان حوزه زنان، و پیش‌تر علیه فرهنگیان در #گیلان، لمپنیسم قلدرماب حاکمیت در بهره‌گیری از خشونت محض علیه تمامی نارضایتی‌هایی است که مردم ایران در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی از خود نشان داده‌اند. مردم آموخته‌اند، "از ترسیدن، بترسند. این یعنی:‌ قدرت برساختن مردم.

🔸 شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، احکام ناعادلانه علیه فعالان حوزه زنان، #زهره_دادرس، #فروغ_سمیع‌نیا، #سارا_جهانی، #یاسمین_حشدری، #شیوا_شاه_سیا، #نگین_رضایی، #متین_یزدانی، #آزاده_چاووشیان، #زهرا_دادرس، #جلوه_جواهری، #هومن_طاهری
و اعضای کانون صنفی معلمان گیلان، #محمود_صدیقی_پور، #عزیز_قاسم_زاده، #علی_نهالی، #تیمور_باقری_کودکانی، #جواد_سعیدی، #طهماسب_سهرابی، #انوش_عادلی، #جهانبخش_لاجوردی، #غلامرضا_اکبر_زاده، #یداله_بهارستانی
قویا محکوم می‌کند
و اعلام می‌دارد این رویه، در اراده مردم تحت‌ستم ایران، جهت به ثمر رساندن جنبش رهایی بخش و برابری‌طلب خویش، ذره‌ای خلل وارد نخواهد ساخت.

دهم فروردین ماه ۱۴۰۳

#ژن_ژیان_ئازادی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
گذر از فساد سیستماتیک

#محمدرضا_یوسفی

⭕️ یکی از موانع جدی جهش تولید، فساد اقتصادی است. هر چقدر فساد گسترده‌تر باشد، توسعه امکان ناپذیرتر خواهد شد. شاید بتوان گفت، مهمترین مانع توسعه برای کشورهایی نظیر ما همین فساد است. فساد از سطوح مختلفی برخوردار است که شامل فساد فردی، فساد سازمان یافته، فساد سیستماتیک، فساد ساختاری و در نهایت فساد سیستمی می شود. فساد به ویژه در دوران معاصر، سازمان یافته است که به صورت باندی هماهنگ، انجام می شود. وقتی در مواجهه با فساد سازمان یافته، برخورد لازم صورت نگیرد، این باندها گسترش می یابند و در سطح کشور سایه خود را پهن می کنند. در این صورت بستر فساد سیتماتیک فراهم شده است.

🔴 در فساد سیستماتیک، دیگر بحث از باندهای سازمان یافته و فاسد نیست. در این نوع فساد،  سیستم دچار کارکرد معیوب شده و به صورت خودکار نمی تواند فساد را از میان بردارد. از این رو، فساد در حال انتشار و گسترش خواهد بود، به گونه ای که مواجهه با آن، به صورت فردی ممکن نبوده و باید عزمی استوار از سوی نظام، در برخورد با آن صورت گیرد. فساد سیستماتیک چهار نشانه دارد.

💢اول، تکرار دائمی فساد

💢 دوم، جابجایی دائمی فساد از جایی به جایی دیگر یا از زمانی به زمان دیگر یعنی فساد را در سازمان ها و در زمانهای مختلف می توان مشاهده کرد؛

💢 سوم، بروز فساد در کل سیستم بدون مشاهده آن در تک تک افراد. این امر بدین معناست که هنوز فساد به اکثر یا تمامی سیستم سرایت نکرده است و انسانهای سالم در سیستم وجود دارند.

💢 چهارم، فقدان سازوکار خوداصلاحی در سیستم و به جای آن، مبارزه با فساد در شکل برخورد با فرد رسواشده خود را نشان می دهد.

🔴 هر گاه نظام اراده جدی برای مبارزه با فساد سیستماتیک نداشته باشد، فساد از این مرحله عبور کرده و مبارزه با آن بسیار سخت تر و خطرناک تر می شود. دادگاه های غیر علنی، اطلاعات غیرشفاف و قطره چکانی از دادگاه ها، عدم تمایل به شفافیت در توزیع قدرت و ثروت در جامعه، حکایت از عدم عزم برای مبارزه با فساد می کند.

💢 نورث به مرحله ای از فساد اشاره می کند که به آن فساد ساختاری می گوید. در این مرحله، فساد به یک نهاد تبدیل شده و قواعد بازی سیاست، آلوده شده است. رشوه جزیی لاینفک از نظام اداری می شود. شرط ارتقاء و ورود به عرصه سیاست؛ آلودگی، وابستگی و حامیگری است. در این مرحله لایه های مختلف حکومت از گروههای فاسد حمایت کرده و چشمان خود را بر آنان می بندد.


🔴 آخرین نوع فساد، فساد سیستمی است که علاوه بر سازوکارها، آدمها هم فاسد می شوند.  ما در کدام مرحله قرار داریم؟ هر چند برخی مقامات منکرند، اما مدتی است که نشانه های فساد سیستماتیک در ایران آشکار شده است. از آنجا که متاسفانه هیچ اراده و عزمی در مبارزه با آن حس نشده و نمی شود. اکنون، نشانه های گذر از فساد سیتماتیک نیز ظاهر شده و ایران در حال گذر از این نوع فساد است.

💢 مصاحبه برخی نمایندگان از درخواست رشوه برای تایید صلاحیت گرفته تا پیشنهاد 150 تا 200 میلیاردی جهت انجام یک مصاحبه برای توقف اتومبیل های وارداتی، اتهام های فساد مالی افراد شاخص سیاسی و عدم انکار و پیگیری قضایی و.... حکایت از عبور می کند. بی حسی نظام قدرت نسبت به پدیده فساد نیز نشانه دیگری است. کافی است به مواردی مانند نحوه مواجهه با جریان موسوم به سیسمونی، موسسات خیریه و عمومی رانت خوار، فولاد مبارکه، دبش، و همین مورد اخیر ازگل و موارد مشابه نگاهی شود و نحوه واکنش حکومت به آن مورد توجه و تامل قرار گیرد. دیگر نمی توان نام این را فساد سیستماتیک گذارد، این ورود به مرحله پسا فساد سیتماتیک است و نشانه آن بی حسی و بی اهمیتی فسادهای آشکار شده برای حاکمیت است. بی حسی نشانگر دنیای متفاوت و ارزشهای جابجا شده در میان مقامات نسبت به مردم است.

در همین ایام سفرهای نوروزی، ملاحظه می شود که کشوری با منابع ارزی معدود به دلیل تحریم، اقدام به ارز مسافرتی هزار دلاری می کند و این در حالی است که مقامات بانک مرکزی مطلع ترین افراد از محدودیت منابع ارزی هستند. مبارزه با فساد یک فرایند چند مرحله ای است. یکی از مهمترین سیاست گذاری ها در این زمینه، ایجاد شفافیت در تمامی عرصه ها  که مهمترین آنها، شفافیت در جریان تخصیص منابع ثروت و قدرت در کشور است.



🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 یادبود #اقبال_تامرادی از فعالین صنفی خوزستان و عضو #شورای_هماهنگی_تشکلهای_صنفی_فرهنگیان_ایران در زادگاه ایشان

به یاد این معلم فرهیخته امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۱۰ تعدادی از معلمان و فعالان صنفی خوزستان، فعالان زیست محیطی و دوستان به همراه خانواده ایشان نهال کاشته شد.

شورای هماهنگی یاد تامرادی عزیز را گرامی می دارد

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 در سال جدید احتمالا اعتراضاتی را داریم

⭕️ دولت همین که مانع ایجاد نکند لطف کرده است


حسین کنعانی مقدم، فعال اصول‌گرا می‌گوید دولت ابراهیم رئیسی باید روی بهبود وضعیت اقتصادی متمرکز شود وگرنه کشور امسال دچار مشکلات و اعتراضات می‌شود.


💢  دولت ابراهیم رئیسی تا به الان جز افزایش تورم و قیمت کالاها، افزایش فشارهای سیاسی و اجتماعی بر مردم، خروجی دیگری به همراه نداشته است. حسین کنعانی مقدم، دبیرکل حزب سبز و فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با رویداد۲۴ می‌گوید همین که دولت مانع نشود، جهش تولید می‌تواند رخ دهد. 

💢 نارضایتی مردم از مسائل اقتصادی یکی از مهمترین چالش‌های پیش‌رو است و اگر دولت اقدامی در راستای حل مشکلات مردم، کارگران و کارمندان نکند، اوضاع وخیم‌تر خواهد شد. 

💢 اگر دولت نتواند با تعدیل کابینه خود، خصوصاً در بخش اقتصادی، مشکلات معیشتی و اقتصادی را حل کند، کشور قطعاً دچار چالش خواهد شد. 

💢 از مهمترین برنامه‌ها در راستای رفع موانع تولید که یکی از برنامه‌های هفتم توسعه هم است، باید افزایش حقوق کارمندان و کارگران و کاهش قیمت کالا‌های اساسی باشد. 

💢 با تورم افسارگسیخته‌ای روبه‌رو هستیم، قیمت کالا‌ها بسیار بالا است! کفشی که سال گذشته ۳۰۰ هزار تومان بوده الان به راحتی می‌گویند ۱ میلیون و ۲۰۰. کفشی که برای قشر مستضعف است! مگر یک فرد چقدر درآمد دارد که بخواهد این هزینه‌ها را تحمل کند.

💢 در سال جدید با این روش و سیاستی که دولت اتخاذ کرده است، به نظر می‌آید که چالش اصلی ما همین بحث نافرمانی مدنی و حتی اعتراضات کارگری و برخی از صنایع که با زحمت فعال شدند، باشد. 

💢 در برنامه هفتم توسعه ۵ ساله که تکلیف دولت در آن مشخص شده است، یکسری شاخص است که ما باید به آن برسیم و اگر نرسیم و در تریبون‌ها صرفا اعداد و ارقامی را از پیشرفت مطرح کنیم، هیچ نتیجه‌ای به همراه ندارد. مثلا اگر نرخ تورم را به ۸ درصد نرسانیم، اگر نرخ بیکاری را به ۸ درصد نرسانیم، اگر نرخ بهره بانکی را به ۸ درصد نرسانیم، اگر نرخ رشد اقتصادی، نرخ سرمایه گذاری خارجی را به ۸ درصد نرسانیم، قطعا مولفه‌های اقتصادی که اولین نشانه‌های آن کاهش قیمت‌ها و بالارفتن درآمد مردم است را بدست نمی‌آوریم. ما که بازنشسته هستیم با عروس و نوه و داماد، به سختی می‌توانیم با این حقوق‌ها یک سفره شب عید داشته باشیم، چه رسد در طول سال که بخواهیم سفره داشته باشیم.

💢 میزان عکس‌العمل مردم هم بستگی به عملکرد دولت دارد، اگر دولت مدیریت کند و به مطالبات مردم پاسخ دهد، خب می‌تواند یک مسیر طبیعی را مانند همه کشور‌ها که با مشکلات اقتصادی مواجه هستند، دنبال کند. اما اگر دولت بخواهد کسری بودجه خود را از افزایش قیمت‌ها و بالا رفتن قیمت ارز و طلا و پایین آوردن ارزش سهام مردم، جبران کند؛ خود دولت باعث ایجاد نارضایتی و مانع بر سر راه جهش تولید می‌شود. 


💢دولت بزرگترین کاری که می‌تواند انجام دهد، این است که مانع جهش تولید و مشارکت مردمی نشود و نخواهد که با مردم رقابت کند. اگر دولت مانع ایجاد نکند بزرگترین لطف را در حق مردم و کشور کرده است.



🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🔴 عیدی حاکمیت به فعالان صنفی ادامه دارد

#محمد_صادقی ، از فعالان صنفی فرهنگیان استان مرکزی، برای اجرای حکم یکسال حبس تعزیری خود چهاردهم فروردین به زندان استان مرکزی مراجعه خواهد کرد.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 کلاس پنج‌ستاره

💢 آیا اسکان مدارس در شان معلمان است؟ - پایگاه خبری تحلیلی رستا رسانه تعلیم و تربیت ایران

یک معلم در گفت‌وگو با رستا می‌گوید: به عنوان یک فرهنگی تمایل ندارم به همراه خانواده به محل اسکان مدرسه بروم؛ چراکه اسکان در مدارس در شان یک فرهنگی نیست. بهتر است آموزش و پرورش از امکانات خود استفاده کند تا مکانی مناسب‌ به جز مدرسه برای فرهنگیان درنظر بگیرد.

یکی از معلمانی که به امید رزرو اینترنتی خانه معلم وارد سامانه اسکان فرهنگیان شده و دست خالی برگشته است می‌گوید: از دو ماه قبل از سفر به شهر مشهد سعی داشتم خانه معلم را به صورت اینترنتی رزرو کنم ولی به نظر می‌رسید این کار امکان‌پذیر نیست؛ چراکه سامانه تمام اتاق‌ها را پر اعلام می‌‌کرد. در نهایت بعد از چند بار مراجعه به سامانه اسکان از تصمیمم منصرف شدم.
#رستا



🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
💢 پیام انجمن صنفی معلمان فارس در خصوص انتخاب نماینده شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در نهادهای بین‌المللی

شورای هماهنگی فرهنگیان کشور متشکل از تمام انجمن‌ها و کانون‌هایی است که در سراسر کشور فعالیت دارند.
در سال ١٣٨١ این شورا جهت هماهنگی و سازماندهی تشکل‌های فرهنگیان با عضویت تشکل‌های استانی، با اخذ مجوز تاسیس شد و در طی این سالها در جهت احقاق حق معلمان و دانش‌آموزان قدم‌های مثبتی قانونمندانه برداشته است

یکی از بخشهای شورا کار گروه روابط بین‌الملل می‌باشد که ارتباط مستقیم با نهادهای فعال در حوزه آموزش و پرورش دارد.
پس از آقای اسماعیل عبدی نماینده منتخب شورا که در سال ١٣٩۴ از ورود او برای شرکت در اجلاس سالانه Ei در فرودگاه جلوگیری شد، در اواخر سال ١۴٠٢، شورا خانم #شیوا_عاملی_راد را که در عرصه امور صنفی و حقوق زنان فعال است و در خارج از کشور زندگی می‌کند برای مدت یک سال انتخاب کرد.

🔸انجمن صنفی معلمان فارس انتخاب نماینده ای از طرف شورای هماهنگی را جهت ارتباط مستقیم با نهادهای غیر دولتی فعال بین‌المللی در حوزه آموزش و پرورش و روند بهبود کیفیت آموزش را اقدامی صحیح و دوراندیشانه می‌داند.

به امید موفقیت بیشتر در عرصه تعلیم و تربیت 

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس

🆔@AnjomanSenfi_Fars

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
💢 مروری بر اهم پیام ها و بیانیه های منتشر شده انجمن صنفی معلمان فارس از اسفند ١۴٠١ تا اسفند١۴٠٢

🔸پیام انجمن به مناسبت فرا رسیدن سال ١۴٠٢/ ٢٩ اسفند ١۴٠١

🔸توفان توییتری در حمایت از اسماعیل عبدی /٩ فروردین ١۴٠٢

🔸بیانیه انجمن در محکومیت بازداشت محمد حبیبی /١۶ فروردین ١۴٠٢

🔸 در رابطه با محکومیت احکام صادره هیئت تخلفات اداری استان فارس/ ١٨ فروردین ١۴٠٢

🔸بیانیه انجمن در محکومیت اجرای حکم زندان ۴ همکار کانون صنفی گیلان / ٢٩ فروردین ١۴٠٢

🔸اعتراض ٣ نفر از اعضای هیئت مدیره فارس در مقابل دادگاه شیراز به ادامه روند مسمومیت دختران دانش آموز /٣٠ فروردین ١۴٠٢

🔸پیام انجمن به مناسبت روز معلم /١١ اردیبهشت ١۴٠٢

🔸بیانیه انجمن در مورد محکومیت اصغر امیرزادگان / ١۶ خرداد ١۴٠٢

🔸حمایت از کمپین یکصد هزار امضا و امضای ١٩٣۵ تن از معلمان فارس در حمایت از معلمان زندانی / ١۵ مرداد ١۴٠٢

🔸پیام انجمن  در مورد حکم طاهره نقی یی دبیر کل سازمان معلمان /٢۶ مرداد ١۴٠٢

🔸پیام انجمن در محکومیت حکم اخراج سارا سیاهپور فعال صنفی و عضو کانون صنفی البرز / ۵ شهریور ١۴٠٢

🔸بیانیه انجمن در مورد وخامت حال جعفر ابراهیمی / ٢٠ شهریور ماه

🔸حمایت از طوفان توییتری در مورد وضعیت جعفر ابراهیمی در  زندان قزل حصار /٢۶ شهریور ١۴٠٢

🔸پیام انجمن در مورد سال تحصیلی جدید / ١ مهر ١۴٠٢

🔸اطلاعیه در خصوص برگزاری انتخابات و مجمع عمومی انجمن فارس /١٢ مهر ١۴٠٢

🔸پیام انجمن در رابطه با احکام زندان و مصادره اموال چهار عضور کانون صنفی معلمان بوشهر / ١٢ مهر ١۴٠٢

🔸اطلاعیه انجمن پیرامون دستگیری آقایان غلامرضا غلامی کندازی و ایرج رهنما در روز جهانی معلم / ١۶ مهر ١۴٠٢

🔸بیانیه انجمن در محکومیت بازداشت فعالان صنفی شیراز /٣٠ آبان ١۴٠٢

🔸حمایت از سه شنبه های اعتراضی شیراز و نورآباد ممسنی توسط بازنشستگان / در بازده زمانی چندین ماه

🔸پیام انجمن در رد بازداشت و محکومیت ۴ فعال صنفی نورآباد ممسنی / ١٨ آذر ١۴٠٢

🔸دیدار اعضای انجمن با خانواده معلم زندانی مهدی فتحی / ١٧ دی ١۴٠٢

🔸 باز نشر پیام صوتی و اعلام شروع اعتصاب غذای آقایان غلامرضا غلامی و ایرج رهنما / ٢٣ دی ١۴٠٢ 

🔸 در رابطه باحمایت ٢۶٨٢ تن از فرهنگیان و سایر اقشار جامعه از غلامرضا غلامی و ایرج رهنما / ٢٧ دی ١۴٠٢

🔸اعلام حمایت از سیل زدگان سیستان و بلوچستان طی اعلامیه و اطلاعیه کانون صنفی معلمان تهران / ١۵ اسفند ١۴٠٢

🔸فراخوان حمایتی ١١٢ تن از معلمان و فعالین مدنی و کارگری از هشتگ نه به اعدام / ١۶ اسفند ١۴٠٢

🔸بیانیه انجمن صنفی فارس به مناسبت ٨ مارس روز جهانی زن / ١٧ اسفند ١۴٠٢

🔸پیام تبریک سال نو در آستانه شروع سال ١۴٠٣ خورشیدی /٢٩ اسفند ١۴٠٢

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس

🆔@AnjomanSenfi_Fars

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
ضرورت اجماع و مقاومت بر سر احکام صادر شده علیه فعالان حقوق زن در گیلان
عزیز قاسم‌زاده

رای حیرت آور شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت علیه فعالان حقوق زن و صدور ۶۰ سال حکم در مجموع برای خانم‌ها: #زهره_دادرس، #فروغ_سمیع_نیا، #سارا_جهانی، #یاسمین_حشدری، #شیوا_شاهسیا، #نگین_رضایی، #متین_یزدانی، #آزاده_چاووشیان، #زهرا_دادرس، #جلوه_جواهری و آقای #هومن_طاهری را باید در ادامه دعوای تاریخی جامعه تجدد خواه این سرزمین با گذشته گرایان افراطی ارزیابی کرد. سنت گرایان افراطی بر آنند تنها نهاد قابل اتکا و مشروع برای فعالیت زنان، نهاد خانواده است. این نگاه گرچه از خاست‌گاهی فقهی مبانی تئوریک خود را فراهم آورده اما از صدر مشروطه تا امروز گروهی تجدد خواه متاثر از این نگاه و به لحاظ روحیات محافظه کارانه شان نهایتا تسلیم این دیدگاه شده‌اند و گروهی دیگر با وجود فاصله نگاه ایدئولوژیکی با چنین بینشی، با اندیشه‌ای سکولار، مبانی زن ستیزانه را اگر در عرصه نظری شفاف و روشن، تئوری پردازی نمی‌کنند اما عملا برای حضور اجتماعی زنان اعتبار درجه چندم قائل هستند و شاید حتی باور ندارند و یا اینکه به تعبیر ابن رشد به «حقیقت مضاعف» رسیده‌اند یعنی در ذهن باوری را دارند و در عمل باوری دیگر. اما زنان برای رسیدن به خواسته‌های خود دست کم از ظهور مشروطه نقش فعال و برجسته‌ای ایفا کرده‌اند....
... صدور ۶۰ سال زندان برای ۱۱ فعال این حوزه، معنایش این است که هرگونه تحرک و فعالیتی برای زنان را چه برای حقوق خود چه برای محیط زیست چه برای آموزش کودکان بی سرپرست و... را مغایر با ارزش‌های سنتی می‌شماریم و مقابل آن می‌ایستیم. نگارنده در صدر این مطلب وقتی از ضرورت اجماع و مقاومت بر سر این احکام سخن گفتم، مرادم و مخاطبم تنها نهادهای مدنی و مردمی و جامعه روشنفکری نبوده است، بلکه بر آنم صدور چنین احکامی، تعارض آشکار با مصالح حکومت نیز دارد. مشخص نیست صادر کنندگان این احکام با کدام تحلیل به این نتیجه رسیده‌اند که یگانه راه حل جمع کردن مطالبات جامعه زنان، صدور چنین احکام سنگینی، علیه آنهاست. تجربه بشری و مطالعات جامعه شناسانه، نادرستی چنین بینشی را بارها آزموده است. از همین رو بر آنم ابطال این آرا و تبرئه این فعالان نه تنها حق آنها است، بلکه باید مقاومت برای شکستن این احکام، از سوی مصلحت اندیشان قضایی و حکومتی حتی بیش از کنشگران مدنی باشد. چرا که تردیدی نیست صدور چنین احکامی هرگز به اتمام مطالبه گری منجر نخواهد شد و ای بسا دامنه مواج آن را نیز گسترده‌تر کند. در عین حال با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۱ در گیلان، اکثر دستگیر شدگان با اتهامات سنگین چه در رشت و چه در شهرستان‌های مختلف در نهایت تبرئه و یا با مجازات‌های خفیفی روبرو شده‌اند، صدور چنین رایی منافات آشکار با آن رویه معقول دارد. اکنون نه تنها جامعه زنان گیلان و ایران بلکه همه کنشگران مدنی و صنفی و آحاد ملت بی تردید در انتظار شکسته شدن این حکم در دادگاه تجدید نظر هستند.

متن کامل این یادداشت را در لینک زیر بخوانید
https://bit.ly/3vxawYm
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🛑 مریوان؛ صدور حکم غیرانسانی ۷۴ ضربه شلاق و دو سال حبس برای یک کودک کولبر


دانیال مام احمد کودک کولبر ۱۷ ساله و اهل مریوان توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران به ۲ سال حبس تعزیری و حکم غیرانسانی ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
«دادنامه»

متهمان آقایان ۱- محمود صدیقی‌پور ۲-انوش عادلی ۳-عزیز قاسم‌زاده ۴-علی نهالی ۵-محمدجواد حجت‌سعیدی ۶-جهانبخش لاجوردی ۷-غلامرضا اکبرزاده‌باغبان ۸-تیمور باقری‌کودکانی ۹-طهماسب سهرابی ۱۰-یدالله بهارستانی با اعمال دایر بر اخلال در نظم و امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی ایران به صورت عدم گسترده (لازم به ذکر است عنوان اتهامی در کیفرخواست مشارکت در اخلال در نظم عمومی از طریق تجمعات و تمرد در برابر مامورین نیروی انتظامی نسبت به متهمین ردیف اول تا ششم و مشارکت در اخلال در نظم عمومی ازطریق تجمعات نسبت به متهمان ردیف هفتم الی آخر، موضوع مواد ۶۰۷ و ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی می‌باشد، لکن با‌توجه به محتویات پرونده و تحقیقات صورت گرفته در دادسرا و نظر به اینکه مجموعه اعمال ارتکابی عنوان اتهامی متهم اخلال در نظم و امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی ایران به‌صورت عدم گسترده، موضوع تبصره ماده ۲۸۶ می‌باشد لذا از عنوان اتهامی مذکور در کیفرخواست به‌عنوان اتهامی اخلال در نظم عمومی از طریق جرایم علیه امنیت کشور به صورت عدم گسترده عدول می‌شود)، با توجه به محتویات پرونده گزارش پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فا.ا. گیلان مبنی بر تجمع غیرقانونی برخی از معلمان در مقابل اداره کل آموزش و پرورش، به دستور مقام قضایی مبنی بر جلوگیری از تجمع غیرقانونی و در صورت تمرد نسبت به دستگیری آنان اقدام که پس از تذکرات لازم و عدم توجه تجمع کنندگان لذا نسبت به پراکنده نمودن آنها اقدام و بعضی‌ها دستگیر که در حین دستگیری کلیه متهمین مبادرت به درگیری با مامورین نمودند که موجب اخلال در نظم عمومی گردید و نیز با توجه به تصاویر پیوست در پرونده و تصاویر متهمان حاضر در تجمعات و مستندات ضمیمه شده در پرونده و بیانه‌ها و پیام‌های ارسالی در فضای مجازی از قبیل «زن زندگی آزادی» و یا تحریک مردم به اغتشاشات و تجمعات و تعطیل نموندن مدارس و نسبت دادن مسموم نمودن دانش‌آموزان به حکومت و تشبیه حکومت به افکار بوکوحرامی و طالبان وطنی و رای بی‌رای و نیز سرودن شعر توسط یکی از متهمان غلامرضا اکبرزاده (صفحه ۳۰۲ الی ۳۱۰) و مقایسه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با نظام منحوس پهلوی و خوب قلمداد نمودن نظام منحوس پهلوی و سایر ..... و خارج‌نویسی متن سخنرانی‌ها که حاکی از دخالت دادن مسایل امنیتی کشور در این تجمعات بوده و با در دست داشتن پلاکاردهایی در تجمعات (صفحه ۳۴۲) که خطاب به حکومت اسلامی که حملات شیمیایی به ما را متوقف کنید و فریاد فریاد از این همه بیداد و حمایت از زندانیان سیاسی و سایر..... و گزارشات واصله مبنی بر سواستفاده‌هایی که سازمان‌های مخالف نظام از این اجتماعات جهت تخریب چهره نظام جمهوری اسلامی ایران می‌نمایند و نحوه دستگیری متهمین و پاسخ استعلام صورت گرفته از مرجع ذیربط مبنی بر اینکه هیچ مجوزی برای این تجمعات صادر نگردیده بود و نیز با توجه به تذکرات قبلی در خصوص تجمع به تجمع کنندگان و خاصه اقرار متهمان مبنی بر حضور در اجتماع بدون مجوز قانونی و نیز نظر به گزارش جدید اطلاعات استان گیلان به شماره ۴۱/۴۶/۹۳۹۲۹۰ مورخه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ مبنی بر استمرار متهمین به فعالیت‌های خود در راستای فعالیت تبلیغی علیه نظام و برهم زدن امنیت ملی کشور، بزه انتصابی به مشارعلیهم محرز و مسلم است، فلذا دادگاه مستنداً به بند تبصره ماده ۲۸۶ از قانون مجازات اسلامی باب تعزیرات و بند الف و ب و پ ماده ۱۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحیه آن، نامبردگان را با توجه سوابق متهمین و انگیزه مرتکبین و شیوه ارتکاب جرم و گستره نقض وظیفه و نتایج زیانبار آن و اقدامات مرتکبین پس از ارتکاب جرم که در صدد جبران زیان بوجود آمده از جرم نبوده بلکه استمرار در کار خود دارند (گزارش مورخه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ اطلاعات استان گیلان)، و نیز نظر به عدم ابراز ندامت و پشیمانی، متهمان به تحمل ۲ سال و ۱ روز حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشتی قبلی محکوم می‌نماید. همچنین در راستای تکمیل و تتمیم مجازات، متهمان را به استناد بند ذ و د تبصره ۱ ماده ۲۳ و مواد ۲۴ و ۳۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی، متهمان را به مدت ۲ سال پس از اجرای حکم از عضویت در احزاب و گروه‌ها و دستجات سیاسی و اجتماعی منع می‌نماید، چنانچه محکوم علیهم طی مدت اجرای مجازات

ادامه در لینک زیر 👇🏿

https://shorturl.at/ceQV0

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
به نام خداوند جان و خرد
                  ما معلمیم نه مجرم

- بر اساس اصول دوم و سوم قانون اساسی
«کرامت و ارزش والای انسان و آزادی توام با مسئولیت...» و «آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همه در تمام سطوح، تسهیل و تعمیم آموزش عالی» و «تامین آزادی‌های سیاسی، اجتماعی و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خویش، تامین حقوق همه جانبه افراد، ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه» از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی تعریف شده و از جمله وظایف بنیادین حاکمیت است.
- وفق اصل ١۵۶ قانون اساسی کشور «قوه قضائیه قوه‌ای است مستقل که پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق بخشیدن به عدالت و احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادی‌های مشروع و موظف به نظارت بر حسن اجرای قوانین است.»
--ما جمعی از اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان و فعالان صنفی گیلان با پرونده‌ای مواجه بودیم که در آن اتهام «مشارکت در اخلال در نظم عمومی از طریق تجمعات و تمرد در برابر مامورین نیروی انتظامی» درج شده بود.

- پرونده به دادگاه کیفری دو فرستاده شد که بعد از جلسه رسیدگی قرار عدم صلاحیت صادر شد. با ایجاد اختلاف در خصوص صلاحیت نهایتاً دیوان، شعبه سوم دادگاه انقلاب را مرجع صالح رسیدگی تعیین کرد.
این پرونده ٨ بار بین دو شعبه رد و بدل شد. در واقع ۴ بار «شعبه ۱۱۲ کیفری دو» و ۳ بار «شعبه سوم دادگاه انقلاب» از قبول رسیدگی به پرونده خودداری کردند. لابد قضات محترم دلایلی حقوقی داشتند که از پذیرش رسیدگی به پرونده سرباز می‌زدند.

- جلسه رسیدگی در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ در شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت تشکیل شد.
متهمان محکوم شده (معلمان دلسوز به آموزش کشور و دغدغه مند به وضعیت معیشتی جامعه فرهنگیان) با مطالعه دادنامه مواردی را دیدند که در جلسه دادگاه مطرح نشده بود.

- در دادنامه متوجه تغییر عنوان اتهامی از «اخلال در نظم عمومی و تمرد» به «اخلال در امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی ایران» شدند. آن هم با استناد به بیانیه‌های صادره از سوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان یا مطالب قرائت شده از قطعنامه‌های شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان کشور در تجمعات که پیشتر همه محکومان به واسطه همین دلایل تحت‌عنوان تبلیغ علیه نظام محاکمه شده و حکم هم گرفته و احکام هم اجرا شده بود ( ۳ نفر به یک سال زندان، ۳ نفر تبرئه و ۴ نفر به سه ماه حبس قابل خرید)
متأسفانه بار دیگر همان مصادیق اساس مستندات آقای قاضی برای صدور حکم جدید لحاظ گردیده است.
- عجیب است که آقای قاضی در صدور حکم به گزارش تازه مأموران اطلاعات در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ هم استناد کرده‌اند یعنی ۵ روز پس از جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده. گزارشی که محکومان از محتوای آن بی‌خبر و فرصت دفاع هم نداشته‌اند.
به راستی در این پنج روز چه خلافی از چند فرهنگی که سنی از آنها گذشته و دغدغه‌ای جز بهبود شرایط کار و زندگی هم صنفی‌های خود ندارند سر زده بود که خود از آن بی‌خبر بودند؟! اگر اینان خلاف‌کارند چرا دادگاه‌های‌شان علنی تشکیل نمی‌شود تا همه ببینند و بشنوند؟
- از جمله اتهامات ما که به استناد آن حکم صادر شده گزارش مأموران اطلاعات است مبنی بر اینکه همه متهمان با مأموران درگیر شده‌اند.
واقعاً باورپذیر هست که معلم بازنشسته ۷۵ ساله با مأمور جوان مسلح درگیر شود؟ درحالی که محتوای دوربین‌های مستقر در محل، دلالت بر بی‌گناهی ما دارد. بدیهی است که بیشترین دغدغه یک قاضی منصف در روند دادرسی تبیین و کشف جرم است. با توجه به اینکه در آن روزِ ( ۱۴۰۱/۰۳/۲۶ ) تجمعِ شکل نگرفته یکی از متهمانِ محکوم شده در مزرعه خود در روستایی در شرق گیلان مشغول به کار کشاورزی بود. یکی دیگر نیم‌ساعت پس از بازداشتِ ۵ تن از فرهنگیان به محل رسید و در حالی که به آرامی با مأموران نیروی انتظامی صحبت می‌کرد توسط مأموران لباس شخصی بازداشت شد و یکی دیگر به طور اتفاقی گذارش به آنجا افتاده بود با ضرب شتم دستگیر شد. حق این بود که آقای قاضی به این گزارش شک کنند و در جلسه دادگاه با متهمان در میان بگذارند و به متهمان فرصت دفاع و اثبات نادرستی گزارش را بدهند.

--به اطلاع جامعه ی فرهنگیان و مردم فرهنگ دوست به ویژه گیلانیان عزیز می‌رسانیم، کارنامه‌ی حیات شغلی و فرهنگی ما مبین زیست شرافتمندانه ما است. همدردی افکار عمومی نیز مؤید همین نظر است که ما فرهنگیان اخلالگر و برهم زننده امنیت جامعه نیستیم بلکه خواستار ایرانی بهتر و جهانی بهتر برای همه هستیم. به امید این که دادگاه تجدیدنظر با در نظر گرفتن حرمت جایگاه معلمی و قبول اینکه ما کاری خلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نکرده ایم رأی عادلانه خود را صادر کنند.

      کانون صنفی فرهنگیان گیلان
                               ١۴٠٣/١/١٠


https://www.tg-me.com/kashowra
🔴 نگاهی به تبصره‌ ماده ۴۸ در گزارش ۲۰۲۴ کمیته‌ حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد


💢 به گزارش وکلاپرس، اخیرا کمیته حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل (UNHRC) درباره اعتراضات ۱۴۰۱ در ایران با انتشار خلاصه‌ای از گزارش (۲۱ صفحه) خود ادعاهایی راجع به مرگ ژینا امینی و وقایع پس از آن ارائه کرده است.



🔴 در همین زمینه سیّد محمّدرضا رضوی نژاد (وکیل دادگستری) در یادداشتی با اشاره به بخش هایی از گزارش کمیته حقیقت یاب، از آسیب ها و پیامدهای تبصره‌ ماده ۴۸ گفته است:


⭕️نقدی بر اصلاحیه تبصره ماده ۴۸ در طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری
متن یادداشت این وکیل دادگستری به شرح زیر است:

« اصل استقلال وکیل » در ترازوی داوری جهانی
نگاهی به پیوند تبصره‌ ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری و گزارش ۲۰۲۴ کمیته‌ی حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل متّحد (UNHRC)

توجّه به “اصالت تخصّص” در قانونگذاری بسیار مهم است؛ امری که از بُن‌مایه‌های اصالت عقل (rationalism) بوده و ضامن منافع ملّی است.

از دیرباز بی‌توجّهی به نگاه کسانی که سرآمدان یک امر تخصّصی هستند که گاه ممکن است رنگ و بوی لجاجت و خودکامگی هم به خود بگیرد، نه تنها با عقل سلیم همسو نبوده است، بلکه در ادبیّات اخلاقی ما مانند گلستان و بوستان سعدی شیرازی یا اخلاق ناصری خواجه نصیرالدّین طوسی در نکوهش آن سخن فراوان گفته شده است و اصولاً نیز گزاره‌هایی همچون “و شاورهم فی‌الامر” ضامن بقای یک جامعه در حکمرانی می‌باشد که در آموزه‌های دینی بر آن تأکید فراوان شده است.

موضوع تبصره‌ی ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری از هنگام تصویب، مورد نقد دقیق و دانشمندانه‌ی افراد متخصّص بوده است؛ گاه اسکودا، گاه کانون‌های وکلا و نیز هریک اهالی حقوق که دلبسته‌ی مفاهیمی چون عدالت و استقلال بوده به این مقرره پرداخته و دانشمندانه به موضوع نگریسته اند.

با نگاهی گذرا می‌توان فهمید تبصره‌ مذکور با بسیاری از مبانی حقوقی داخلی و بین‌المللی از جمله اصل ۳۵ قانون اساسی که بدون قید و شرط بر حقّ داشتن وکیل در محاکم تکیه دارد، در تعارض است و حقّ داشتن وکیل به عنوان اهرم ضمانت اجرای دادرسی عادلانه، با این تبصره همسو نیست.

در باب تحلیل این تبصره زیاد می‌توان گفت و نوشت ولی مقصود این کوتاه‌نوشت تأثیر منفی تصویب قوانین ناکارآمد و غیر کارشناسی شده بر پیکره‌ی حقوق ایران است.

کمیته‌ حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل متّحد به عنوان نهاد ناظر حقوق بشر در کشورهای جهان، در قضیه‌ اعتراضات اخیر ایران در سال ۱۴۰۱ گزارشی را در این خصوص تنظیم کرده است.

گزارش اخیر صریحاً از قیودی مانند تقبیح تضعیف استقلال کانون‌های وکلا و اصرار بر وکلای وابسته و غیر مستقل سخن رانده است.

💢 در بند ۸۱ این گزارش آمده است:

  The authorities
have also introduced legislation to erode the independence of the bar associations further, through interference by the administration and the judiciary into matters such as the issuance of practice licences and oversight of the conduct of lawyers.

۸۱: …مقامات همچنین قوانینی را برای تضعیف بیشتر استقلال کانون‌های وکلا از طریق مداخله‌ دستگاه‌های اجرایی و قضایی در مواردی مانند صدور مجوّز فعّالیّت و نظارت بر رفتار وکلا ارائه کرده‌اند.

💢 و به نوعی مداخله‌ی دستگاه قضایی را در برخی امور مربوط به وکلا، از موارد تضعیف کانون‌های وکلا می‌داند.


⭕️ در بند ۱۱۸ این ‌گزارش نیز به مواردی مشابه اشاره شده است که:

. …defence lawyers from the head of the judiciary’s approved list, all worked in unison to deny and conceal violations, shield the perpetrators and punish and silence those seeking accountability.

۱۱۸: …وکلای مدافع از لیست تأیید شده‌ رئیس قوه قضائیه، همگی برای انکار و کتمان نقض‌ها، به عنوان سپر دفاع از عاملان و نیز مجازات و ساکت کردن کسانی که به دنبال پاسخگویی هستند، تلاش کردند.

🔴 #یعنی_وکلای_مورد_تأیید رئیس قوه قضائیه را #سدّی در مقابل حقیقت می‌داند.
https://shorturl.at/fAW27

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
خواست و اراده خدا در زمین، فقط در حوزه آموزش.
اینجاست که " خدا " تجربه می شود!!!

#دانش_آموزان عزیز، به این عکس ها بدقت نگاه کنید.
💢 این تجربهء زیستهء خود شماست. تبعیض سیستماتیک همین است!
💢 وجود درهء عمیق بین شهروند درجه یک( سربازان دینمدار ولایی) و مردم مطرود همین است!
💢 راستی! خدا در کجا و به دست چه کسانی کشته شد؟؟
💢 تا مدارس کپری و زاغه ای وجود نداشته باشند، این مدارس لاکچری که " خدا " و مشی او در آنها تدریس و تجربه!!! می شود، ساخته می شوند؟؟
💢 اهرام ثلاثه مصر و کاخ های ساخته شده از خون، اینچنین باز آفرینی می شوند!! فقر با این سازوکار است که همگانی می شود!

#دانش_آموزان عزیز بدانید و آگاه باشید.
#معلمان این سرزمین، به دلیل اعتراض از این وضعیت حکومت ساخته و فریاد علیه نابرابری های عمیق تر در امر آموزش، در زندان محبوس اند و اخراج می شوند!

#نه_به_آموزش_ایدئولوژیک
#نه_به_تبعیض_سیستماتیک

https://www.tg-me.com/kashowra
🔴 سیزده فروردین ١٤٠٣


نمایی از گردش در طبیعت در روز سیزده فروردین ۱۴۰۳



#سیزده_بدر_۱۴۰۳




🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 روز جهانی آگاه‌سازی جامعه نسبت به اختلال اوتیسم

روز سه‌شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ (دوم آوریل ۲۰۲۴) روز جهانی آگاه‌سازی جامعه نسبت به اختلال اوتیسم است.

#اتیسم
#آگاه_سازی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
2024/10/06 02:34:16
Back to Top
HTML Embed Code: