Telegram Web Link
انوش عادلی و محمود صدیقی پور به مرخصی متصل به آزادی آمدند

آقایان عادلی و صدیقی پور از اعضای هیات مدیره تشکل گیلان که در اجرای حکم یک سال حبس تعزیری در زندان لاکان رشت زندانی شده بودند امروز برای مرخصی متصل به آزادی از زندان آزاد شدند
شورای هماهنگی به جامعه فرهنگیان و خانواده این دو فعال صنفی شادباش می‌گوید و تاکید می‌کند هیچ فعال صنفی به جهت فعالیت‌هایش نباید حتی یک روز هم زندان را تجربه کند

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
جمعی از اعضا هیات مدیره و فعالین کانون صنفی فرهنگیان استان #قزوین از همکارانی که متحمل هزینه شدند، تقدیر کردند.

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و فرا رسیدن بهار ۱۴۰۳ ،هیات مدیره و جمعی از اعضا کانون صنفی فرهنگیان استان قزوین با حضور در منزل تنی چند از فعالان صنفی استان از آن ها به جهت تلاش هایشان برای احقاق حقوق فرهنگیان تقدیر کردند. این معلمان در این مسیر متحمل حبس، بازنشستگی پیش از موعد، جریمه ی مالی و محرومیت از قانون رتبه بندی شده بودند.
لازم به ذکر است در دو سال اخیر ؛
خانم ها و آقایان ؛

#سهیلا_زال_بیگی
#مریم_زیرک
#اسماعیل_خدا_یاری
#حسن_آریا_منش
#محمد_اینانلو_گنجی
توسط هیات تخلفات استان قزوین مشمول مجازات و یا بازنشستگی پیش از موعد شدند.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیوید ادوارد دبیرکل سازمان آموزش بین‌الملل،  افتتاحیه پنل سازماندهی برای عدالت آموزشی و علیه نژادپرستی در کنفرانس جوامع آموزش تطبیقی بین‌الملل را با جمله‌ای از اسماعیل عبدی و یاد فعالان صنفی معلمان ایران شروع کرد که در کنار سایر معلمان کشورهای مختلف در صف اول مبارزه برای عدالت آموزشی هستند


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
⭕️هر دم از این باغ بری می‌رسد
معلم و فعال فرهنگی ،بوشهر

چند مدت پیش کلیپ برخورد فیزیکی مدیر یکی از مدارس با شاگردی در فضای مجازی منتشر شد و مقام‌های قضایی استان نسبت به آن واکنش نشان دادند. این اتفاق کم و بیش در مدارس دیگر نیز به صورت روزانه تکرار می‌شود، ولی به علت عدم اطلاع‌رسانی کافی برخوردی با آنها نمی‌شود. با این‌که اغلب افراد جامعه با این پدبده آشنا بوده و آن را لمس کرده‌اند، صرفا زمانی که فشار افکار عمومی بالا می‌رود، مسئولان وادار به واکنش می‌شوند؛ آن هم فقط برای پاک کردن صورت مسئله. یعنی به برخورد با فرد خاطی اکتفا شده و هیچ آسیب‌شناسی جامع و مدونی برای کاهش یا عدم تکرار این قبیل رفتارها انجام نمی‌شود. از سوی دیگر، احیانا اگر فعالین اجتماعی و فرهنگی هشداری در این باب دهند، معمولا گرفتار خشم و غصب مدیران آموزش و پرورش شده و در نهایت کارشان به دادگاه و زندان می‌کشد. همین موضوع موجب عدم تمایل فرهنگیان به نقد یااعتراض نسبت به این روند و رویه ناصواب در مدارس شده است.

از سویی، واکنش بالاترین مقام مسئول در آموزش و پرورش استان بوشهر به این موضوع انرجارآور است. این اتفاق اگر در هر کجای دیگر رخ میداد، اولین واکنش به آن استعفا و عذرخواهی رسمی مدیر کل آموزش و پرورش بود. البته این موضوع در آموزش و پرورش استان بوشهر مایه تعجب نیست؛ زیرا مدیر کل آموزش و پرورش این استان، بدون ذره‌ای توانایی و شایستگی تکیه بر آن جایگاه زده و سطح علمی و توانایی‌های مدیریتی و حتی شخصیتی ایشان هیچ تناسبی با آن جایگاه ندارد.
بنابراین، از این شخصیت عجیب نیست که بفرمایند: «می‌خواستی کتک بزنی، حداقل می‌رفتی جایی که دوربین نباشه».
این فرموده که به فضای مجازی نیز راه یافت، خود گویای توانایی‌های جناب ایشان است و فضایی را برای تفسیر باز نمی‌گذارد.
تنها می‌توان گفت: وای بر ما که عنان مهم‌ترین بخش و زیرساخت جامعه را به چنین نامدیرانی واگذار کرده‌ایم.


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
⭕️ اخراج کودکان کار

🔺️رئیس سازمان ملی مهاجرت: کودکان کار اتباع غیرمجاز به کشور خود بازگردانده می‌شوند

◽️عبدالله مبینی، رئیس سازمان ملی مهاجرت کودکان کار را در حوزه مهاجران از #مهمترین مسئله دولت و این نهاد عنوان کرد و گفت:

🔹️بر اساس برنامه بلندمدت، تصمیم داریم با همکاری سازمان بهزیستی و شهرداری تهران همه کودکان کار جمع‌آوری و کودکان کار اتباع غیرمجاز به کشورهای متبوع خود بازگردانده شوند.



#کودکان_کار


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🔴 نظام آموزشی، کمبودها و سیاست‌ها

ا.اسماعیل زاده، معلم بازنشسته

سرانجام بعد از یک سال حبس و تحملِ انواع رنج‌ها، سختی‌ها، محرومیت‌ها، دوری از خانواده و دوستان ،اطلاع پیدا کردیم که آقایان انوش عادلی، محمود صدیقی‌پور و عزیز قاسم‌زاده (هرچند موقت) از اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان روز ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ از زندان آزاد شدند.

از آنجا که این دوستان این همه مشقت و گرفتاری را به خاطر خیر جمعی و منافع ملی و بهبود وضعیت آموزشی، فرهنگی و معیشتی و مطالبات برحق فرهنگیان به صورت کاملاً مسالمت‌آمیز طلب کرده بودند، افکار عمومی آنها را مستحق مجازات نمی‌دانست و همواره یکی از خواسته‌های آنها، آزادی‌شان بود.

اگر چه حاکمیت به این خواسته‌ی برحق توجه‌ای نکرد و سعی کرد با بگیر و ببند بیشتر و با اخراج و بازنشستگی بی موقعِ معلمان حرفه‌ای و دلسوز و منتقد به سیاست‌های نادرست آموزشی، به جای حل مسئله، صورت مسئله را پاک کند. ولی به نظر می‌رسد که حداقل گروهی از دلسوزان و عقلای این کشور متوجه شده‌اند که مسائل و مشکلات فرهنگی و آموزشی را نمی‌توان با این روش‌های غیرعقلایی حل و فصل کرد.

ترک تحصیل هزاران دانش‌آموز، کمبود شدید معلمان حرفه‌ای، کمبود و کسری شدید بودجه آموزش و پرورش، توسعه بی‌رویه مدارس پولی و غیر دولتی و... را نمی‌توان با زندانی کردن و اخراج صدها معلم دلسوز، فرهیخته و منتقد برطرف کرد.

انتظار می‌رود که مسئولین آموزشی و قضایی و نظامِ تصمیم‌گیری کشوری در اتخاذ تصمیمات خود به پیامدهای آن هم توجه کنند و به پیشنهادات و نظرات کارشناسان آگاه و باتجربه، توجه بیشتری نمایند و باب گفتگو و مذاکره را با دلسوزان و منتقدین نظام آموزشي و تربیتی کشور باز کنند و جلوی این بی‌تدبیری‌ها و سیاست‌های نادرست را بگیرند.

آزادی معلمان زندانی و برگشت معلمان اخراجی به سر کار و تامین اعتبار کافی برای کمبود و کسری بودجه نظام آموزشي کشور و بکارگیری نیروهای متخصص و با‌تجربه‌ی آموزشی و تربیتی در راس وزارتخانه آموزش و پرورش و ادارات کلِ استان‌ها، می‌تواند آغاز خوبی برای یک تحول اساسی و بنیادی و اثربخش در نظام آموزشی کشور باشد.

در غیر این صورت بعید است که با تکرار سیاست‌های ناکارآمد و بکارگیری معلمان بازنشسته و سالمند بتوان برای مدتی طولانی و آن هم با عدم پرداخت حق‌التدریس به موقع  آنها با تاخیرِ چند ماهه این نظام بیمار را با تزریق مسکن، سرپا نگه داشت.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
#بیانیە_انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان(مریوان و سروآباد، سقزو زیویه، دیواندره، سنندج)  بە مناسبت سال‌یاد #بمباران_شیمیایی_حلبچە (#کیمیاباران_هەڵەبجە)


   بی‌گمان خطرناک‌ترین و اساسی‌ترین تحریفی کە در جریان زندگی بشر رخ دادە، اینست کە سرنوشت انسانها و زمام امور عالم بە دست اقلیتی محدود افتادە  و بیشتر مردم جهان مطیع و مقهور منویات، منافع، برنامەها و بازیهای این اقلیت اندک شدەاند. بە معنای دقیق‌تر مدیریت اوضاع جهان از دست اکثریت مطلق مردم خارج شدە و سرمایەداران و سیاستمداران همە منابع و امکانات را بە زیر سیطرە خود آوردە و حتی در خصوص آیندە و مرگ و زندگی انسانها و ملتها هم دخل و تصرف می‌کنند. جنگ، نسل‌کشی، بکارگیری بمب‌های هستەای و شیمیایی، تضییع حقوق مسلم ملتهای مظلوم و غارت منابع آنان نمونەای از این دخالت‌هاست. با این تعبیر حتی اکثریت  شهروندان کشورهای سلطەگر و توسعە طلب هم قربانی نقشەها و سیاستهای سرمایەداران، سیاستمداران و الیگارشی‌های حاکم هستند و کار و زندگی آنها در راستای منافع و اهداف این گروەها طراحی شدە است. علاوە بر این ستم فراگیر کە همە اهالی زمین را در بر گرفتە است انسانها و ملت‌هایی هستند کە بە سبب قرار گرفتن در پیرامون و یا بە دلیل مغضوب واقع شدن از طرف فرادستان، ستم‌های مضاعف و بە مراتب شدیدتری را تجربە کردە و می‌کنند کە ملت کورد مصداق بارزی از این مسئلە است. کوردها علاوە بر ستم و رنج مشترکی کە با سایر ملتها دارند، هموارە مورد غضب قدرتهای جهانی، منطقەای و حاکمان داخلی بودە و بی‌رحمانەترین خشونت‌ها و تبعیض‌ها را تجربە کردەاند. از محرومیت اجتماعی، زندان و اعدام گرفتە تا آسیمیلە کردن، کوچ اجباری و... . در گسترە تاریخ موارد متعددی هم بودە کە بی‌آنکە کوردها طرفی از جنگ باشند یا اصولا جنگ و مناقشە ارتباطی بە آنها داشتە باشد باز دولتهای منطقە و قدرتهای جهانی کوردستان را بە عنوان زمین بازی انتخاب کردە و خونریزی و ویرانی‌ برای اهالی آن بە بار آوردەاند.
    شاید دهشتناک‌ترین و بی‌رحمانەترین ستم در حق کردها، بمباران شیمیایی شهر کوردنشین حلبچە توسط رژیم بعث عراق و هم‌پیمانان منطقەای و جهانی‌اش در ۲۵ اسفند ۱۳۶۶ باشد کە طی آن پنج هزار نفر مردم بی‌گناە حلبچه شهید و هزاران نفر هم برای همیشە دچار صدمات شدید جسمی و روانی شدند کە اثرات آن همچنان و تا نسلهای بعد ادامە دارد. عجب آنکە این نسل‌کشی و جنایت آشکار نە در زمان وقوعش واکنش‌های جدی جهانی را بە دنبال داشت و نە بعدها آنطور کە باید و ضرورت داشت، مورد توجە رسانەها و افکار عمومی جهان قرار گرفت. شاید اگر عکس مشهور عمر خاور هم نبود حلبچە برای اهالی جهان ناشناختە‌تر از این بود.

    انجمن صنفی معلمان کوردستان سالیاد این جنایت و کشتار هولناک را بە آسیب‌دیدگان، بازماندگان شهدای حلبچە و همە انسانهای همدل و آزادە تسلیت عرض میکند و عمیقا بر این باور است کە حلبچە تنها درد و مسئلەی جامعە کوردی نیست بلکە زخم عمیق و ناسوری بر اندام خستەی بشریت است. اگر همە انسانها بە جای محصور ماندن در چارچوب پارتیشن‌بندی جوامع و مرزبندی‌هایی بر مبنای برتری قومی، زبانی، نژادی، مذهبی، جغرافیایی و... (کە عمدتا سبب تفرق و تضعیف آنان در برابر اربابان زر و زور می‌شود) بە ستم‌های مشترک و سرنوشت مشترکی کە باهم دارند بیندیشند و بە حقوق برابر همە ملیتها احترام بگذارند در آن‌صورت یک ائتلاف و اجماع جهانی از آن جمعیت حداکثری  شکل می‌گیرد کە نە تنها همە در برابر رنج‌های همدیگر همدل خواهند شد بلکە با تحمیل ارادە و خواست خود بە مستبدان و چپاولگران عالم، مانع از تکرار فجایعی نظیر، بمباران حلبچە، سردشت و هیروشیما، کشتار شیلی و الجزایر، جنگ‌های جهانی، کشتار و ویرانی سوریە، افغانستان و... خواهند شد. امروز حیاتی‌ترین مرزبندی، تمایز و تفکیک بین مردم عادی از یک سو با ستمگران و استثمارگران در سوی دیگر است و بە هر میزان مردم این واقعیت را درک کنند و جبهە خود را تقویت نمایند شاهد صلح و عدالت بیشتری در جهان خواهیم بود.


  #انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان(مریوان و سروآباد، سقز و زیویه، دیواندره، سنندج)
1402/12/25

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 حقوق کارگران همیشه یکسال عقب‌تر از تورم است

تاجیک، رئیس مجمع کارگران تهران:

🔹شکاف و عقب‌افتادگی مزدی سال به سال بیشتر و عدم تناسب هزینه‌ها و دستمزد دریافتی به‌صورت معادله‌ای مجهول خود را بیشتر نمایان می‌کند.

🔹همیشه حقوق کارگران نسبت به تورم یکسال عقب‌تر است. در تعیین دستمزد، تورم انتظاری سال مورد نظر لحاظ نمی‌شود.

🔹حتی اگر حقوق ۱۰۰ درصد هم افزایش یابد، باز هم نمی‌تواند تأمین کننده هزینه‌ها و نیازهای جامعه کارگری باشد.





🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🔴 ممنوعیت موسیقی و لباس کوردی در مراسم عید نوروز در مدارس مریوان

⭕️ اداره آموزش و پرورش طی نامه ای علاوه بر اینکه موسیقی و لباس کوردی را ممنوع کرده برگزاری مراسم عید نوروز در مدارس را مشروط به کسب مجوز از حراست کرده است.

از: مدیریت آموزش و پرورش شهرستان مریوان
به: کلیه مدارس

با سلام وتحیات الهی
وقتتون بخیر وخوشی وهمراه با آرامش الهی
مدیران ،مدیر آموزگاران ومعاون دبیران محترم مدارس تابعه مدیریت آ.پ شهرستان مریوان به استحضار می رساند در برگزاری جشن های باستانی نوروزانه بامصوبه شورای مدرسه با نظرات و مسئولیت مستقیم مدیر مدرسه موارد ذیل را مدنظر داشته باشند:
1-از حدود مسائل شرعی تجاوز نکنند.( ، کشف حجاب ممنوع و...)
2-مسائل و ارزشهای انقلابی رعایت گردد.( مظاهر و موسیقی ممنوع و...)
3-فیلم برداری و انتشار آن توسط دانش آموزان و ... ممنوع، فیلم و عکس با نظارت و مجوز مدیر مدرسه با رعایت تمامی جوانب
4- در استفاده از خواننده(متن سرود وگروه سرود) و ارگ دقت گردد مسائل خلاف دین و ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی اتفاق نیفتد.( مدیر مدرسه در این خصوص باید پاسخگو باشد.
5- پوشش دانش آموزان باید پوشش مدرسه باشد.
6_ کسب مجوز از واحد حراست الزامی می باشد.




#ژن_ژیان_ئازادی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 اخراج کارگران مرز پرویزخان در آستانه نوروز


جمعه ۲۵ اسفند ۱۴۰۲

کارگران: ما به ساعات کارمان اعتراض کردیم، در آستانه شب عید اخراجمان کردند!

⭕️ کارگران گذرگاه مرزی پرویزخان قصرشیرین به دلیل اعتراض به ساعات طولانی کار اخراج شدند. آنها از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب در گرما و سرما و گرد و غبار کار می‌کردند.
اینک در آستانه نوروز اخراج شده‌اند.

   


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🔴غلام رضا غلامی کندازی بصورت موقت به مرخصی آمد .

غلامی کندازی از فعالین صنفی فارس و عضو هیات مدیره معلمان فارس با قید وثیقه بصورت موقت به مرخصی ۱۸ روزه آمد .
غلامی در اعتراض به حکم قضایی ظالمانه‌ای که علیه وی صادر شده مدت‌ها در اعتصاب غذا بود.

شورای هماهنگی ضمن شادباش به فرهنگیان و خانواده گرامی این فعال صنفی بار دیگر بر لغو احکام قضایی علیه فعالین صنفی پای‌می‌فشارد


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
🔴 به کجا می‌رویم:

از زوایایی دیگر به پدیده‌هایی
چون «کمپین من سلیطه‌ام» بنگریم.


✍🏼 رضا امانی‌فر

تحلیل جنبش‌های اجتماعی مبانی نظری و روشی‌ را می‌طلبد که در گام نخست بتواند آنها را از پدیده‌های زودگذر اجتماعی متمایز سازد.
در واژگان جامعه‌شناختی، کنش‌های جمعی برای پیشبرد منافع مشترک را «جنبش اجتماعی» می‌دانند.
این جنبش‌ها بستگی به تعداد اعضای آنها می‌توانند جنبش‌های کوچک، متوسط یا بزرگ - هزاران یا میلیون‌ها نفره - باشند که حول مسائل مشترکی گِرد می‌آیند و اهداف مشترکی را دنبال می‌کنند.
«کنش جمعی» ، «منافع مشترک» و «مسایل مشترک» مفاهیم کلیدی تعریف بالا هستند.
در واقع، جنبش‌های اجتماعی کنشی جمعی‌اند که حول مسائل مشترک و برای منافع مشترک شکل می‌گیرند.
با توجه به تعریف بالا و این مهم که جامعهٔ ایرانی «جنبشی فراگیر و رهایی‌بخش» را پیش گرفته که نیاز به #همبستگی اقشار مختلف تحت ستم دارد، در ادامه به چند نکته اشاره می‌شود:

۱- کمپین‌هایی نظیر «من سلیطه‌ام» معمولا «واکنشی» هستند، در حالی که جنبش‌های اجتماعی «کنش‌» محورند. برخی رادیکالیسمی متهورانه را در این واکنش‌ها می‌بینند، در حالی که رادیکالیسم کنشی رهایی‌بخش است که می‌تواند اقشار تحت ستم را حول خویش گِرد آورد و ساختارهای سلطه را دگرگون سازد. به سخن دیگر، این کمپین‌ها معمولا سوار بر واکنش‌های هیجانی می‌شوند و بدون این که جریان‌ساز باشند، بسیار زودگذرند و چون حبابی در زمان از بین می‌روند.

۲- زنان بخشی از اقشار تحت ستم جامعه هستند. جنبش زنان زمانی می‌تواند جریانی رهایی‌بخش را ایجاد کند که با دیگر اقشار تحت ستم پیوند برقرار کند و رهایی زنان را به رهایی آن اقشار گره بزند.
این کمپین‌ها معمولا نه تنها نمی‌توانند «همدلی و همراهی» لازم در دیگر اقشار تحت ستم را ایجاد کنند، بلکه در ایجاد همدلی و همراهی با بخش زیادی از هم‌جنسان خود نیز ناکامند.
معادلهٔ مادی ساده‌ای برای ایجاد همدلی و همراهی افراد و اقشار مختلف وجود دارد: افراد و اقشار مختلف آنگاه با یک کنش همدلی و همراهی می‌کنند که موضوع یا محتوای آن را مساله مشترک خود بدانند.

۳- من مفاهیم «همدلی» و «همراهی» را هدفمند به کار برده‌ام. ممکن است بتوان برای برخی توضیح داد که کمپین x یا رفتار y, به این دلیل و با آن استدلال شکل گرفته است، ولی تا این‌جای کار ما به صورت نظری یک نوع هم‌فکری در این افراد ایجاد کرده‌ایم.
در حالی که یک جنبش اجتماعی به #همدلی و #همراهی افراد و اقشار جامعه نیاز دارد. و این همدلی و همراهی ایجاد نمی‌شود الا حول مساله یا مسائل مشترک.

۴- جنبش ژینا در سال ۱۴۰۱ توسط بخشی از فعالین مطرح سیاسی و اجتماعی و از طریق برخی رسانه‌ها به «جنبش ضد حجاب» تقلیل یافت (هر چند پوشش اختیاری حق هر انسانی است) و مبارزهٔ مدنی به نمودها یا گزارش‌هایی از دختران و زنانی که روسری برداشته بودند، فرو کاست. این تقلیل می‌توانست - و می‌تواند - در گام نخست بخشی از جامعهٔ زنان را از همراهی با جنبش باز دارد. در این موضوع پژوهشی مستقل انجام نشده است ولی به صورت نظری می‌توان گفت که مسالهٔ اصلی و بنیادین زنان بلوچ، عرب و… و زنان اقشار تهی‌دست جامعه - که با فقر دست و پنجه نرم می‌کنند - احتمالا «برداشتن روسری» نباشد. این موضوع؛ یعنی نبود مسالهٔ مشترک بین زنانی که معترض به وضع موجود نیز هستند، می‌تواند بخشی از جامعهٔ زنان را از جنبش جدا کند. اشاره کردم که تحقیق مستقلی در این موضوع صورت نگرفته است ولی واقعیت عینی نشان داد که زنان بلوچ بلوچستان و عرب خوزستان و زنان اقشار تهی‌دست اجتماعی به صورت معناداری به این جنبش نپیوستند.
البته یک پژوهش روشمند می‌تواند دلایل و عوامل آن را بررسی نماید.
در گام دوم می‌توانست - و می‌تواند - بخش زیادی از مردانی که مسائل اقتصادی و اجتماعی و سیاسی موجود آنها را به حاشیه‌ رانده است را به حاشیه براند. در واقع، جنبش ژینا به سمت و سویی سوق پیدا کرد که این مردان یا بخشی از این مردان که می‌توانستند به جنبش بپیوندند را از صف جدا کرد. در این مورد نیز پژوهشی صورت نگرفته است ولی به صورت نظری و بر مبنای آن معادلهٔ مادی که پیشتر اشاره شد - همدلی و همراهی بر مبنای مسالهٔ مشترک به وجود می‌آید - می‌توان این نتیجه‌گیری را انجام داد.
در مورد کمپین‌هایی چون «من سلیطه‌ام» می‌توان پیش‌بینی کرد که این قبیل کمپین‌ها بخشی دیگر از اقشار درگیر جنبش ژینا را نیز از صف جدا کند.

ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:👇

https://telegra.ph/به-کجا-می-رویم-03-16

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
🔴 تاثیر‌ قانون تغییر سن بازنشستگی بر بحرانی صندوق‌های بازنشستگی


هادی کحال‌زاده، پژوهشگر مرکز مطالعات دانشگاه برندیس در مصاحبه با فرانک جواهری (روزنامه شرق) عنوان می‌کند که ما عموما سه دسته اصلاحات در نظام‌های بازنشستگی داریم: 
💢 اصلاحات پارامتریک
💢 اصلاحات سیستمی
💢 اصلاحات پارادایمیک

⭕️ آنچه در موضوع اصلاح سن بازنشستگی در #برنامه_هفتم مطرح شده است، به باور من #هیچ_نسبتی با هیچ‌یک از این #اصلاحات ندارد. ولو اینکه افزایش سن را نوعی اصلاح پارامتریک در نظام بازنشستگی کشور بگیریم، به‌هیچ‌وجه نسبتی با میزان بحران و مسئله ندارد. به عبارتی میزان فاصله میان منابع و مصارف صندوق‌ها آن‌قدر بالاست که دست‌کاری‌های پارامتریک مثل تغییر سن، تغییر سنوات و نرخ جایگزینی به‌هیچ‌وجه پاسخ‌گوی این حجم از مشکل نیست. در‌ثانی ما با یک سونامی سالمندی در دو دهه آینده روبه‌رو هستیم که اساسا این نظام بازنشستگی با ساختاری کنونی، به‌هیچ‌وجه توان پاسخ‌گویی به آن را ندارد.

⭕️ بنابراین اگر تغییراتی را که اخیرا در قانون رخ داد با اغماض اصلاحات بدانیم، بسیار ناکافی و ناتوان برای حل بحران نظام بازنشستگی در ایران است. وجه نگران‌کننده این تغییرات این بود که هیچ‌یک از لوازم ایجاد اصلاحات را رعایت نکرده بود. ما برخلاف این دستکاری‌های ناکافی نیازمند تغییرات پارادیمیک هستیم نه پارامتریک. یعنی پارادایمی که به مسئله رفاه اجتماعی ایران نگاه می‌کنیم، باید تغییر کند. باید نظام چند‌لایه تأمین اجتماعی شکل بگیرد و دولت متولی ارائه خدمات حمایتی برای بخشی از جامعه شود که توان مالی ندارند و صندوق‌های بیمه‌ای کارکرد بیمه‌ای پیدا کنند و بالای این حمایت پایه قرار بگیرند. کسانی که توان مالی دارند، باید برایشان امکاناتی مهیا شود تا بتوانند سرمایه‌گذاری کنند تا اگر بخواهند بالاتر از بیمه پایه از منافع دوره سالمندی استفاده کنند، دسترسی‌های مالی داشته باشند. کسانی که توان مالی دارند، بازارهای مالی در اختیارشان باشد تا بتوانند سرمایه‌گذاری کنند و در آینده بیش از منافعی که بیمه پایه یا تأمین اجتماعی می‌دهد، از سرمایه‌گذاری‌شان استفاده کنند. خلق چنین ساز‌و‌کاری الزاماتی می‌خواهد، نیازمند ثبات سیاسی و اقتصادی است. به عبارتی باید این اصلاح پارادامیک در سایه حل بحران تولید و توزیع ثروت ملی مورد توجه قرار بگیرد. شرایطی لازم داردغ برای مثال در تحریم نباشیم و فشار خارجی رویمان نباشد و رشد اقتصادی و منابع مناسب داشته باشیم و از همه مهم‌تر باید بین جامعه و نهاد دولت گفت‌وگو شکل بگیرد. توانایی نهاد دولت به لحاظ تحلیلی، تکنیکی و هماهنگی باید در سطحی باشد که توان طراحی و اجرای این تغییرات پارادایمیک را در یک دوره طولانی داشته باشد. دولتی که هم منابع مالی و هم منابع پشتیبانی مثل نظام آماری دقیق و مناسب را در اختیار داشته باشد و یک نظام مالیات انفرادی بتواند طراحی و اجرا کند.



https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-923649


#یکسان_سازی_حقوق_بازنشستگان_و_شاغلین


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
#نوروز_رشیدی از معلمان یاسوج به دادگاه انقلاب احضار شد

این معلم یاسوجی در دادگاه انقلاب در برابر اتهاماتی چون توهین به رهبری و همکاری با دول متخاصم از خود دفاع کرد
پیش‌تر آقای نوروزی در حین دستگیری توسط اداره اطلاعات مهره چهارم پنجم کمرش شکسته و نخاعش آسیب دیده‌است. نوروزی در حال حاضر با قرار وثیقه آزاد است و منتظر صدور حکم دادگاه انقلاب است

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔 @kashowranews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#آموزش_صنفی

🔴چگونه به رای هیات‌های بدوی اعتراض کنیم؟

🔻برای پیگیری اعتراض چه مراحلی را باید دنبال کنیم؟

📍این ویدئو کوتاه را تماشا کنید و برای همکاران خود ارسال کنید.

📣 مقاومت مدنی، نیازمند آگاهی است.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
عیدی دادگاه انقلاب بجنورد به یک فعال مدنی و رسانه‌ای عضو شورای مرکزی سازمان معلمان ایران

۲۰ میلیون تومان جریمه !!!!

رأی بدوی شعبه اول دادگاه انقلاب در خصوص محکومیت جزای نقدی #محمود_صفدری، منتخب فرهنگیان خراسان شمالی در شورای‌عالی آموزش و پرورش و مسئول سازمان معلمان در این استان، در شعبه ششم دادگاه تجدید نظر استان، عیناً تأیید شد.
بموجب دادنامه‌ای که به وی ابلاغ شده است، رأی محکومیت دویست میلیون ریال بابت دو اتهام #تشویش_اذهان_عمومی از طریق نشر اکاذیب و #تبلیغ_علیه_نظام که در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد صادر شده بود، عیناً تأیید شده است.

پیش‌تر نیز، همین شعبه تجدیدنظر استان، دادنامه صادره از شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری دو شهرستان بجنورد، به مبلغ یکصدمیلیون ریال را عیناً تأیید کرده بود.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 پیام تبریک کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز به مناسبت سال نو

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند .‌...

همکاران گرامی، دانش‌آموزان عزیز و اولیا محترم.
فرارسیدن بهار و آغاز سال نو خورشیدی را خدمت شما و همه هم‌میهنان عزیز در داخل و خارج از کشور را تبریک گفته و سالی سرشار از شادکامی، سلامتی و آزادی، برای هموطنان عزیز آرزو مندیم.

سالی که گذشت همراه با رویداد‌های تلخ برای جامعه فرهنگیان بود. در این سال جمعی از معلمان با احکام زندان، اخراج، انفصال از خدمت، بازنشستگی پیش‌از موعد، حبس‌خانگی با پابند الکترونیک و تشکیل پرونده قضایی  مواجه شدند.
 
از طرفی مطالبات معلمان در طرح رتبه‌بندی پرداخت نشد و همسان‌سازی مستمری بازنشستگان هم به آینده‌ای نامشخص موکول گردید و حق‌الزحمه اضافه تدریس همکاران نیز پرداخت نگردید.
همچنین در سطح مدیریتی آموزش و پرورش الیگودرز شاهد ناکارآمدی شدید بودیم. فقدان نیروی متخصص و کارآمد در پست‌های اداری، خالی ماندن چند پست مدیریتی اداره به خاطر فقدان نیروهای انقلابی موردنظر مسئولین !! استفاده از نیروهایی با سابقه پائین و بعضا بی‌تجربه در پست‌های مدیریت و معاونت مدارس و فقدان نیروی خدماتی در تعدادی از مدارس که بهداشت و سلامت دانش‌آموزان را به مخاطره انداخت. 

در پایان خواهان آزادی همه معلمان زندانی، برگشت به کار معلمان اخراجی و انفصال از خدمت، همچنین پایان دادن به برخوردهای امنیتی و قضایی در ارتباط با خواسته‌های به حق فرهنگیان هستیم.

کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇

🆔 @kashowranews
پیام نوروزی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

دانش‌آموزان، فرهنگیان و مردم ایران

نوروز با بهار آمده است تا بیاموزاند: تغییر، دگرگونی، آفرینندگی و رهایی امری محال نیست؛ این امکان ِ دل‌پذیر ِ زیستن است. و نیز، از حفره‌های تاریک ِسرما و دم سردی‌های غالب می‌توان و باید رها شد، باران عشق بر زمین فاجعه و خشونت باریدن خواهد گرفت.

یکسال بر ما گذشت و در این سال چون گذشته:

🔻 #دانش‌آموزان زیر تازیانه آموزش ایدئولوژیک و کالایی‌شده انگیزه و میل‌شان برای یادگیری پرپر شد، ترک تحصیل به سبب فقر فزونی یافت، کودکان کار نیز بازتولید شدند. تفاوت آموزش در مرکز و حاشیه عمیق‌تر شد.
#معلمان از پادگانی شدن مدارس و ذبح کرامت انسانی در رنج‌اند. و سرآمدان آنان به زندان، یا اخراج یا تبعید یا حبس خانگی محکوم شدند.
#بازنشستگان، کارگران و تمام اقشار فرودست جامعه علی رغم مبارزات پیگیر خود به مطالبات قانونی خویش نرسیدند.
شبح ویرانگر تورم و گرانی، به سبب سیاست‌های اقتصادی نظام حاکم، بر تمامیت زندگی مردم سایه افکنده و هیچ اراده‌ای برای رفع این بحران وجود نداشت.
دادخواهان در حوزه‌های مختلف: آموزش، کار، زنان، محیط‌زیست، هنر و... روانه زندان شدند.
آزادی اندیشه و بیان، ایجاد تشکل‌های صنفی و مردم نهاد مستقل ممنوع بود.
دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها به سبب عدم عقلانیت و نابخردی مسئولان اخراج یا زندانی شدند.
اعدام، قصاص، شکنجه، قتل ناموسی (به سبب غلبه گفتمان ایدئولوژیک و مرد/ پدرسالار) تداوم داشت.
جامعه "ال جی بی تی کیو آی پلاس" کماکان از حق حیات محروم‌اند.
حامی پروری، پدیده هزار فامیل، اختلاس، بنگاههای فوق سرمایه‌دارِ منتسب حکومتی/ امنیتی همچنان بر کشور حاکمند.

موارد فوق و بسیاری از موارد دیگر، محصول حکمرانی غیردموکراتیک، هژمونی خشونت و سرکوب و نیز عدم پاسخگویی افرادی است که فراتر از هر قانونی بر ما سلطه دارند.
#تحریم آگاهانه انتخابات نمایشی مجلسِ حکومتی در این سال، نشان از عدم مشروعیت این نهاد و نارضایتی عمیق مردم از نحوه این حکمرانی آمرانه بود.

🔴 #شورای_هماهنگی_تشکل_های_صنفی_فرهنگیان_ایران، به موجب آموزه‌های خویش مبنی بر حق رهایی، برابری، شادی، عشق، زیستن خودبنیاد برای همه، جشن نوروزی و آمدن بهار را به مردم ایران تبریک می گوید، و ایمان دارد با عاملیت مردم، همدلی و همبستگی آنان تمامی موانع برای زیستنی توام با رهایی و برابری مرتفع خواهند شد.
پیروز باشید.

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔 @kashowranews
کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران pinned «پیام نوروزی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران دانش‌آموزان، فرهنگیان و مردم ایران نوروز با بهار آمده است تا بیاموزاند: تغییر، دگرگونی، آفرینندگی و رهایی امری محال نیست؛ این امکان ِ دل‌پذیر ِ زیستن است. و نیز، از حفره‌های تاریک ِسرما و دم سردی‌های…»
2024/10/05 20:12:50
Back to Top
HTML Embed Code: