Telegram Web Link
#مهاجرت #آلمان
روند رسیدگی به درخواست های پناهندگی در آلمان دوباره طولانی تر شده است
براساس پاسخ حکومت آلمان فدرال به سوال جناح پارلمانی حزب چپ در پارلمان آلمان «بوندستاگ» که روز دوشنبه نشر شد، روند رسیدگی به درخواست های پناهندگی از ۶.۲ ماه در سه ماه نخست سال روان به ۱۰ ماه در سه ماه دوم افزایش یافته است.
مسوولان لمان " دلیل اصلی افزایش روند رسیدگی به درخواست های پناهندگی، دو تغییر عمده در آمار است که به خصوص در «پی اقدامات انجام شده برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا» به وجود آمده است.
براین اساس اداره آلمان فدرال برای مهاجرت و پناهندگی (بامف) در راستای اقدامات لازم برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، به صورت موقت ارسال پاسخ های رد را به متقاضیان پناهندگی، تقریبا به صورت کامل متوقف کرده است.
حکومت آلمان فدرال می گوید، متقاضیان پناهندگی (در طول این دوره) تقریبا به هیچ صورت به مشاوره حقوقی یا دفترهای وکالت دسترسی نداشتند. افزون براین آن بخش از محکمه های آلمان هم که شکایات پناهجویان را می پذیرند، به صورت بسیار محدود در دسترس بوده اند.
مقامات مسوول آلمان فدرال در ادامه این پاسخ می نویسد: «احکامی که در این دوره صادر شده، اما ارسال نشدند، پس از این مرحله به تدریج به دست پناهجویان رسانده می شوند.»
در ادامه آمده است، از سوی دیگر شعبه های اداره بامف "در ماه های گذشته که دسترسی به پناهجویان کاهش یافته بود، نخست رسیدگی به درخواست های قدیمی تر پناهندگی را به پایان رساندند و به این ترتیب به صورت هدفمندانه در مورد دوسیه هایی تصمیم گرفتند که مصاحبه با متقاضیان انجام شده بود، اما تصمیم گیری راجع به درخواست های آن ها به دلایل مختلف به تعویق افتاده بود" و رسیدگی به دوسیه های قدیمی تر باعث شده که میانگین دوره رسیدگی به درخواست های پناهندگی افزایش یابد.
@kapinstitue
#بلغارستان #گزارش
سه شرکت نرم افزاری بلغارستان در Deloitte’s Technology Fast 500 Ranking

سه شرکت نرم افزاری بلغارستان برای سریعترین رشد در اروپا، خاورمیانه و آفریقا وارد رتبه بندی Deloitte Technology Fast 500 شده اند.
این شرکت ها عبارت اند از : Botron - با 503٪ رشد درآمد، Accedia - با 280٪ رشد و ScaleFocus با - 185٪ رشد درآمد هستند.

هر سه شرکت مستقر در صوفیه هستند و Appfire آمریکایی در ژوئن سال جاری بالاترین رتبه - Botron را به دست آورد.

رتبه بندی Technology Fast 500 بر اساس اطلاعات مالی موجود طی سالهای 2015 تا 2018 است. لازم به ذکر است که این رتبه بندی شامل شرکت هایی است که فعالانه و با ابتکار عمل خود ، داده های مربوط به فعالیت های خود را ارائه می دهند و نه همه شرکت های بالقوه. ویژگی دیگر این است که رتبه بندی در تاریخ 30 آوریل 2020 بسته شده است ، براساس اطلاعات مالی موجود که مربوط به سالهای 2018 است. تعداد سازمان های درگیر بر اساس تأثیر COVID-19 و شرایط ذکر شده اصلاح نشده است. ممکن است از آن زمان شرکت ها تغییر کرده باشند.
نسخه امسال شرکت های 22 کشور را با توجه به متوسط ​​نرخ رشد سالانه آنها رتبه بندی می کند. رشد تک تک شرکت کنندگان در این رتبه بندی از 157 تا 39754 درصد متغیر است.
این رتبه بندی تقریباً کاملاً تحت سلطه شرکت های حوزه فناوری مالی و توسعه نرم افزار است. Top 5 شامل سه شرکت فین تک است ، از جمله رهبر در رتبه بندی - Revolut انگلیس. سه شرکت از پنج شرکت برتر از انگلستان هستند. دو نفر دیگر از آلمان هستند. این لیست شامل شرکت هایی از انگلیس (98) ، هلند (70) ، آلمان (47) ، سوئد (46) و بلژیک (35) است. /

منبع : Investsofia.com
@kapinstitute
#بلغارستان #خبر
خبر خوش شرکت فستو آلمان برای بلغارستان
سرمایه گذاری 40 میلیون یورویی در صوفیا
شرکت فستو FESTO به تازگی اعلام کرد که سومین کارخانه تولید محصولات خود را در اطراف صوفیا به مساحتی نزدیک به 20 هزار متر مربع مساحت به ارزش 40 میلیون یورو راه اندازی خواهد کرد.
به گفته مسوولان این شرکت آلمانی، با افتتاح این کارخانه برای 150 نفر شغل مستقیم و نزدیک به 500 نفر هم شغل مرتبط، اشتغال زایی خواهد شد.
گفتنی است این شرکت در مناطق smolyan و Druzhba بلغارستان نیز کارخانه تولیدی دارد.
@kapinstitute
لندن در پی سخت‌تر کردن سیاست مهاجرتی و اخراج مهاجران غیرقانونی است
لندن اعلام کرد که قصد دارد سیاست مهاجرتی خود را سخت‌تر کند تا بدین ترتیب جلوی هجوم مهاجران غیرقانونی برای ورود به بریتانیا از راه کانال مانش را بگیرد.
پریتی پاتل، وزیر کشور بریتانیا ضمن اعلام این مطلب گفت که کشورش از این پس درخواست‌های پناهندگی را بر اساس مسیری که فرد مهاجر برای ورود به کشور طی کرده بررسی می‌کند.
خانم پاتل در ادامه مهاجرانی که راه کانال مانش برای ورود غیرقانونی به کشورش انتخاب می‌کنند را به «خرید پناهندگی» با گذر غیرقانونی از کشوری به کشور دیگر متهم کرد و گفت سیاست پذیرش پناهجو در بریتانیا بر اساس طرحی جدید مورد بازنگری قرار می‌گیرد.
وزیر کشور بریتانیا که در کنگره سالانه حزب محافظه‌کار سخن می‌گفت بدون اشاره به جزئیات طرحی که در این خصوص برای ارائه در دست دارد از «بازسازی عمده نظام پذیرش پناهجو» در سال آینده خبر داد و تاکید کرد که چنین اصلاحاتی طی ده‌های گذشته در بریتانیا بی سابقه است.
@kapinstitute
دولت آمریکا اعطای ویزا به نیروی کار ماهر را «به‌شدت» محدود می‌کند
دولت آمریکا روز سه‌شنبه از برنامه جدید خود برای محدود كردن اعطای ویزا به نیروی کار ماهری خبر داد که از خارج از كشور می‌آیند.
واشنگتن اعلام کرد که این کار با هدف اولویت دادن به افرادی انجام می‌شود که در داخل این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، شغل خود را از دست داده‌اند.
وزارتخانه‌های کار و امنیت داخلی آمریکا اعلام کردند به‌زودی جزئیات قوانین جدید در این باره که چه کسی می‌تواند ویزا دریافت کند را منتشر خواهند کرد و به این ترتیب امکان استفاده از ویزای H-1B توسط شرکت‌ها محدود خواهد شد.
تخمین‌های اولیه حاکی از آن است که با اجرایی شدن مقررات جدید، حدود یک سوم از درخواست‌های متقاضیان کار در آمریکا رد شود.
پیش از این در ماه ژوئیه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دستورالعملی را صادر کرده بود تا صدور ویزای H-1B به‌طور موقت تا پایان سال به حالت تعلیق درآید.
پاتریک پیزلا، معاون وزیر کار آمریکا نیز ضمن حمایت از مقررات جدید اعلام کرد که تا کنون از برنامه H-1B سوء استفاده‌های زیادی می‌شده؛ از جمله اینکه به شرکت‌ها اجازه داده شده بود تا به جای نیروی کار آمریکایی از نیروی کار ارزان خارجی استفاده کنند.
او گفت: «نیروی کار آمریکایی از پستهای رده‌های میانی با درآمد خوب اخراج می‌شوند و نیروی کار غیر آمریکایی جایگزین آنها می‌گردند...این کار باعث شده تا سطح دستمزدها در ایالات متحده نیز پایین باقی بماند که اشتباه است.»
برنامه H-1B که در دوران ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش راه اندازی شد، به بسیاری از شرکت‌ها کمک کرد تا نیروی کار مورد نیاز خود برای پست‌های تخصصی را پیدا کنند.
این برنامه به‌ویژه در دورانی که رشد سریع صنایع، يافتن نیروی کار واجد شرايط را بسیار سخت کرده بود، به کمک شرکت‌های آمریکایی آمد. بسیاری از شرکت‌ها اصرار دارند که هنوز برای پر کردن پست‌های مهم خود، به این برنامه نیاز دارند.
ایالات متحده برای مشاغلی مانند برنامه‌نویسی رایانه، حسابداری، معماری و مدیریت پایگاه داده‌ها می‌تواند سالانه تا ۸۵ هزار ویزای H-1B صادر کند. این ویزاها معمولاً در ابتدا برای یک دوره سه ساله صادر می‌شوند و قابل تمدید نیز هستند. شهروندان هند و چین بخش قابل توجهی از حدود ۵۰۰ هزار دارنده این ویزا را در ایالات متحده تشکیل می‌دهند.
قرار است شرح کامل قوانین جدید در هفته جاری منتشر شود.
@kapinstitute
مشروح مصاحبه اختصاصی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان با سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در صوفیا
پیش از ورود لازم به ذکر است، این مصاحبه در پنج قسمت "کنسولی"، "اقتصادی"، "فرهنگی"، "روابط بین ایران و بلغارستان و تحلیلی از پیروزی اخیر "جوبایدن" در انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا و تاثیر آن بر ایرانیان مقیم خارج از کشور" و در قسمت پایانی "تعامل با ایرانیان خارج از کشور با رویکرد خدمت محوری"، طی پنج روز متوالی، بر روی خروجی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان قرار میگیرد.
گفتنی است پیش از این سید "محمد جواد رسولی محلاتی" مسوولیت های مهمی شامل سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در ریاض، مدیرکل اسبق امور مجلس و قوانین وزارت امور خارجه و مدیرکل اسبق ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه را در کارنامه کاری خود عهده دار بوده است.
بار دیگر فرصت را مغتنم دانسته و از جناب آقای رسولی محلاتی که با سعه صدر به تمام سوالات ایرانیان مقیم بلغارستان "بولگاریااینفو" پاسخ کامل داده اند، کمال تشکر را دارم.
مشروح این مصاحبه به شرح زیر است.
قسمت اول. بخش کنسولی
*جناب آقای سفیر، به نظر من در این مدت نقطه قوت سفارت جمهوری اسلامی ایران در صوفیا تعامل با ایرانیان مقیم و خدمات کنسولی است که انصافا عملکرد ممتاز و درخشانی داشته است. همچنین یکی دیگر از ابتکارات این سفارتخانه تعامل با همه ایرانیان مقیم بلغارستان بدون در نظر گرفتن مذهب، گرایش های فکری و ... است و حتی تلاش برای آشتی بین پناهجویان با کشور عزیزمان ایران می باشد. لطفا نظر خود را در این خصوص بیان فرمایید.
در ابتدا عرض سلام، ادب و احترام دارم خدمت یکایک هموطنان عزیز و فهیم مقیم بلغارستان و برای تمامی آنها آرزوی سلامتی و بهروزی می نمایم. از اظهارات محبت آمیز شما در خصوص عملکرد سفارت در تعامل با ایرانیان مقیم و ارائه خدمات کنسولی سپاسگزارم. از زمانی که اینجانب افتخار خدمت به ایرانیان مقیم بلغارستان را پیدا کردم با توجه به تجربیاتی که در زمان تصدی اداره کل امور ایرانیان خارج از کشور وزارت خارجه داشتم، تمامی تلاش خود را بر این قرار دادم که یک رویکرد مبتنی بر تعامل حداکثری و خدمت محوری را با ایرانیان مقیم در دستور کار قرار دهم. در این دوره مجموعه سفارت تلاش نمود تا با یک نگاه فرهنگی – تمدنی، پویا و باز به ایرانیان مقیم بلغارستان بنگرد. تلاش کردیم همه ایرانیان مقیم را صرف نظر از گرایشات فکری، مذهب، عقاید و ... به یک چشم ببینیم و خدمات کنسولی را به بهترین شکل ممکن به یکایک آنها حتی کسانی که تحت تعقیب قضائی بودند، ارائه دهیم، مشکلات آنها را بر طرف نماییم و هیچ استثنائی در این خصوص قائل نشویم. این رویکرد مطالبه جدی مقامات عالیرتبه کشور است. برای مثال مقام معظم رهبری در خصوص اهتمام در امر رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور بیان داشته اند: " باید در این زمینه بنشینید و برنامه ریزی كنید. كاری هم نداشته باشید كه انقلابی است یا انقلابی نیست. فرقی نمی كند، ایرانی است. در حوزه كاری خودتان هرجا مشاهده كردید كه یك ایرانی مشكلی پیدا كرده، آن وقت شما جدا وارد شوید. همه دیپلماسی كشور-حتی- بیشتر از دیپلماسی كشور را به كار بگیرید."
به لطف خدا و همراهی همکاران سفارت به خصوص شخص کنسول محترم، جناب آقای محمد رضائی، اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد که امید وارم توانسته باشد رضایت هموطنان عزیز را جلب نموده باشد.
@bulgariainfo
#بلغارستان #خبر
 بلغاری ها می توانند از سال 2021 به مدت 6 ماه بدون ویزا وارد انگلستان شوند
سفارت بلغارستان در لندن اعلام کرد که از اول ژانویه 2021، شهروندان بلغارستان می توانند برای مدت کوتاهی تا 6 ماه بدون ویزا در انگلیس ورود و اقامت کنند.
طبق گفته سفارت بلغارستان در لندن، بلغاری ها که برای کار، تحصیل و یا اقامت در انگلیس می خواهند برای مدت طولانی تر از 6 ماه اقامت داشته باشند، باید برای گرفتن ویزا اقدام کنند.

@kapinstitute
مشروح مصاحبه اختصاصی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان با سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در صوفیا
قسمت دوم . روابط اقتصادی
*جناب آقای سفیر، ارزیابی حضرتعالی از روابط اقتصادی و توسعه آن بین کشور عزیزمان ایران و بلغارستان علیرغم تحریم های ظالمانه استکبار جهانی، چیست و پیش بینی شما با توجه به پیروزی اخیر دموکرات ها در انتخابات آمریکا بر این مهم چیست؟ممنون می شوم در همین ارتباط در خصوص صادرات و واردات و تلاش هایی که در این مدت برای آن انجام شده است، توضیح دهید.
روابط اقتصادی میان ایران و بلغارستان علیرغم برخی فراز و فرود ها، همواره روابط قابل توجهی بوده است. اگرچه خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم های یکجانبه، ظالمانه و غیرقانونی علیه کشورمان همکاری های اقتصادی میان دو کشور را در برهه ای تحت تاثیر قرار داد؛ اما روابط تجاری فی مابین علیرغم وجود برخی موانع، با برنامه ریزی ها و اقدامات به عمل آمده به تدریج به روند افزایشی خود بازگشته است.
امیدوارم دولت جدید آمریکا با کنارگذاشتن رویکرد غلط گذشته علیه ملت ایران، به تعهدات برجامی خود جامه عمل بپوشاند، و زمینه برای تقویت همکاری های اقتصادی و تجاری با بلغارستان بیش از پیش فراهم شود.
بر اساس جدیدترین آمار رسمی، علیرغم وجود شرایط ناشی از کرونا، روابط تجاری میان دو کشور در 9 ماه نخست سال 2020 با رشد بیش از 60 درصدی در مقایسه با همین برهه زمانی در سال 2019 به حدود 100 میلیون یورو رسیده است. با وجود افزایش مبادلات تجاری میان دو کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته اما با توجه به ظرفیت های فراوان توسعه روابط، همچنان تا رسیدن به سطح مطلوب مبادلات اقتصادی میان دو کشور فاصله قابل توجهی مانده است.
یکی از اقدامات خوب در زمینه اقتصادی در سال گذشته برگزاری نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی وفنی دو کشور در صوفیا بود که طی آن 9 سند همکاری در زمینه های مختلف اقتصادی به امضاء رسید. همچنین در حاشیه این اجلاس نیز نشستی تجاری با حضور تجار و فعالین اقتصادی دو کشور برگزار شد، که دستاوردهای خوبی در زمینه اقتصادی به همراه داشت. در حال حاضر سفارت پیگیر اجرایی شدن توافقات حاصله می باشد.
تلاش کردیم با تعریف یک دستور کار اقتصادی و بسیج همه بخش ها و امکانات سفارت در این حوزه، اقدامات خوبی را برنامه ریزی و عملیاتی نماییم.
هدف من به عنوان سفیر این است تا از همه ظرفیت‌ها برای توسعه روابط بین دو کشور در زمینه اقتصادی استفاده کنم. قطعاً، یکی از این ظرفیت های مهم فعالان اقتصادی ایرانی مقیم بلغارستان هستند که می توانند نقش مهمی در تقویت روابط اقتصادی دوجانبه ایفا نمایند. از این فرصت استفاده می کنم و مراتب آمادگی سفارت برای هر گونه همکاری با فعالان اقتصادی ایرانی مقیم بلغارستان را اعلام می نمایم.
@kapinstitute
@bulgariainfo
مشروح مصاحبه اختصاصی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان با سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در صوفیا
قسمت سوم . بخش فرهنگی
* جناب آقای محلاتی با توجه به قدمت روابط بین دو کشور و اشتراکات فرهنگی و زبانی، لطفا ارزیابی خود را از روابط فرهنگی کنونی میان دو کشور و اقدامات انجام شده در زمینه گسترش زبان و فرهنگ فارسی در محل ماموریت و آشنا نمودن جامعه بلغار با تاریخ و فرهنگ کشورمان در محل بفرمایید.
وجود اشتراکات فرهنگی قابل توجه، مهمترین نقطه قوت روابط دو کشور است که نقش مهمی در فراهم نمودن زمینه توسعه روابط در سایر زمینه ها دارد. ایران و بلغارستان مشترکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند. حدود هزار واژه با ریشه فارسی در زبان بلغاری وجود دارد. ابتدا گمان می شد که واژگان فارسی از راه زبان ترکی و در دوره امپراتوری عثمانی به بلغارستان راه یافته اند، اما زبانشناسان بر اساس یافته های جدید خود بر این باورند که اغلب واژگان فارسی موجود در زبان بلغاری هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر تاریخی از راه دورتری آمده و بدون گذار از مسیر زبان ترکی یا عربی به آن راه یافته اند. چشمه، جوراب، زمستان،دروغ، گردن بند و ... بخشی از حدود هزار واژه با ریشه فارسی هستند که امروزه بر زبان مردم بلغارستان جاری اند. شمار واژگان فارسی رایج در زبان بلغاری به قدری چشمگیر است که برای آن یک فرهنگ نگاشته شده و این کتاب تا کنون 2 بار در بلغارستان به چاپ رسیده است. حتی فرضیه ای در میان تعدادی از محققان بلغاری مبنی بر ریشه ایرانی، بلغارها وجود دارد.
از زمان تصدی اینجانب با همکاری خوبی که میان سفارت و رایزنی فرهنگی کشورمان برقرار شد اقدامات فرهنگی قابل توجهی انجام شده است که از جمله می توان به این موارد اشاره نمو:
- برگزاری جشن نوروز با اعزام گروه موسیقی سنتی از کشورمان در کاخ ملی فرهنگ بلغارستان، در شهر پلودیف به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا، و در محل سفارت با حضور هموطنان عزیز، اساتید و دانشجویان بخش ایرانشناسی دانشگاه صوفیا، فارسی آموزان رایزنی فرهنگی، علاقمندان به فرهنگ ایران زمین و ...
- حمایت از کرسی ایرانشناسی و زبان فارسی در دانشگاه صوفیا، اهداء لابراتوار زبان فارسی به بخش ایرانشناسی و تجهیز اتاق های مربوطه.
- گرامیداشت مشاهیر ایرانی از جمله سعدی، حافظ، فردوسی و برگزاری شب شعر در دانشگاه صوفیا.
-مشارکت در برگزاری فستیوال کشورهای آسیایی از طریق تشکیل غرفه کشورمان.
- برگزاری همایش بین المللی "ایران و جهان در آئینه تاریخ" با مشارکت دانشگاه های دو کشور.
- برگزاری همایش روز قدس و گرامیداشت امام راحل (ره).
- تقویت فعالیت های فرهنگی در فضای مجازی.
- برگزاری دوره های آزاد آموزش زبان فارسی در محل رایزنی فرهنگی در سطوح مختلف.
- مشارکت فعال در فستیوال ها و نمایشگاه های مختلف برگزار شده در بلغارستان از جمله مسابقات جهانی. فولکلور، نمایشگاه کتاب، جشنواره خیریه، جشنواره صنایع دستی ترویان و جشنواره های متعدد فیلم
- مشارکت فعال در جشنواره فیلم منار بلغارستان و برگزاری شب سینمای ایران در بلغارستان.
- ترجمه کتاب های معروف ایرانی به زبان بلغاری.
- حمایت از انجمن های مردم نهاد از جمله انجمن دوستداران زبان و فرهنگ فارسی در بلغارستان.
- برقراری ارتباط میان دانشگاه های ایرانی و بلغاری از جمله در قالب طرح اراسموس پلاس اتحادیه اروپا و ...
هرچند طی یکسال اخیر به دلیل شرایط ناشی از کرونا امکان اجرای خیلی از برنامه های فرهنگی فراهم نشده است؛ اما با این وجود تلاش شده تا فعالیت ها در فضای مجازی پر رنگ تر شود.

*در حوزه توسعه روابط بین دوکشور نیز این سفارتخانه عملکرد بسیار خوبی داشته است. چند روز پیش حضرتعالی در گفت و گو با رسانه های سمعی و بصری بلغارستان در این خصوص مصاحبه داشته اید. در این خصوص ممنون می شوم کمی توضیح فرمایید.
روابط رسمی دیپلماتیک میان ایران و بلغارستان سابقه ای 124 ساله دارد و به 15 نوامبر 1897 میلادی باز می گردد. حتی قدمت روابط غیر رسمی دو کشور به قرن ها پیش باز می گردد. علیرغم برخی فراز و فرودها، 2 کشور همواره در تمامی این دوران 124 ساله، از روابط دوجانبه دوستانه و توام با احترام برخورد بوده اند و هیچ گاه تنش خاصی میان ایران و بلغارستان وجود نداشت. در حال حاضر نیز روابط دو کشور در همه بخش ها و زمینه ها در حال تقویت است و در این راستا تعاملات خوبی میان مقامات دو کشور شکل گرفته و هیات های متعدد سیاسی – اقتصادی میان دو کشور در عالیترین سطوح تبادل شده است.
@bulgariainfo
@kapinstitute
🔴آمریکا درقبال صدور ویزا برای 20 کشور ضمانت دریافت می کند
🔹آمریکا در قبال صدور روادید برای اتباع بیش از ۲۰ کشور جهان، مبلغی بالغ بر ۱۵ هزار دلار وجه الضمان دریافت می کند تا اهرمی برای بازگرداندن آنها در اختیار داشته باشد.
🔹این 20 کشور بیشترین میزان اقامت غیرمجاز در آمریکا را ثبت کرده اند و برنامه مذکور برای جلوگیری از این اقدام طراحی شده است.
🔹از ۲۴ دسامبر امسال (۴ دی) ماموران کنسولی آمریکا می توانند با توجه به شرایط متقاضیان روادید کاری و گردشگری (B۱) و (B۲) و با در نظر گرفتن شغل، درآمد، مهارت و تحصیلات، از آنان ۵ هزار، ۱۰ هزار یا ۱۵ هزار دلار وجه الضمان دریافت کنند.
🔹مقررات اخیر شامل اتباع کشورهای آنگولا، بورکینافاسو، بروندی، کیپ ورد، چاد، جمهوری دموکراتیک کنگو، جیبوتی، اریتره، گامبیا، گینه بیسائو، لیبریا، لیبی، موریتانی، سائوتومه و پرنسیپ، سودان، افغانستان، بوتان، برمه، لائوس، پاپوآ - گینه نو، سوریه، یمن و ایران می شود.
🔹از مهاجران یا متقاضیان روادید دانشجویی وجه الضمان دریافت نمی شود. چنانچه ماموران کنسولی تشخیص دهند که متقاضیان واجد الشرایط پرداخت وجه الضمان اهمیت ملی یا بشردوستانه فراوانی دارند، می توانند آنان را از پرداخت ضمانت مذکور معاف سازند.
🔹پس از پایان مدت روادید و پایبندی متقاضی به تمامی مقررات کنسولی آمریکا، اصل وجه الضمان و سود آن هنگام خروج به وی پرداخت می گردد/ ایرنا
@kapinstitute
🔴‏امارات صدور ويزا براى ١٣ كشور اسلامى از جمله ايران را متوقف كرد
🔹ويزاى توريستى و كار براى شهروندان ١٣ كشور از ١٨ نوامبر متوقف شده است. افغانستان ،يمن ، سومالى ، سوريه ، ليبى ، الجزاير ، لبنان ، پاكستان ، تونس ، عراق ، تركيه و كنيا نيز كشورهايى هستند كه ويزاى امارات نخواهند گرفت
https://www.isna.ir/news/99090503939
@kapinstitute
مشروح مصاحبه اختصاصی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان با سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در صوفیا
قسمت چهارم . روابط بین ایران و بلغارستان/انتقال سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسکوپیه به صوفیا/تحلیلی از پیروزی اخیر "جوبایدن" در انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا و تاثیر آن بر ایرانیان مقیم خارج از کشور
*در حوزه توسعه روابط بین دوکشور نیز این سفارتخانه عملکرد بسیار خوبی داشته است. چند روز پیش حضرتعالی در گفت و گو با رسانه های سمعی و بصری بلغارستان در این خصوص مصاحبه داشته اید. در این خصوص ممنون می شوم کمی توضیح فرمایید.
روابط رسمی دیپلماتیک میان ایران و بلغارستان سابقه ای 124 ساله دارد و به 15 نوامبر 1897 میلادی باز می گردد. حتی قدمت روابط غیر رسمی دو کشور به قرن ها پیش باز می گردد. علیرغم برخی فراز و فرودها، 2 کشور همواره در تمامی این دوران 124 ساله، از روابط دوجانبه دوستانه و توام با احترام برخورد بوده اند و هیچ گاه تنش خاصی میان ایران و بلغارستان وجود نداشت. در حال حاضر نیز روابط دو کشور در همه بخش ها و زمینه ها در حال تقویت است و در این راستا تعاملات خوبی میان مقامات دو کشور شکل گرفته و هیات های متعدد سیاسی – اقتصادی میان دو کشور در عالیترین سطوح تبادل شده است.
*شنیده ها حاکی از آن است که سفارت های جمهوری اسلامی ایران در رومانی و مقدونیه شمالی به صوفیا منتقل شود و از این بابت در رده بندی سفارت خانه ای، شما اولین سفیر کبیر ایران در منطقه بالکان لقب خواهید گرفت. گستردگی در این وسعت جغرافیایی، رسیدگی به ایرانیان مقیم این کشورها را دچار مشکل می کند. در صورت صحت این مطلب چه تمهیداتی برای این مهم در نظر گرفته اید.
صرفاً وظایف سفارت جمهوری اسلامی ایران در مقدونیه شمالی موقتاً به این سفارت سپرده خواهد شد اما در خصوص رومانی این موضوع صحت ندارد. مسلماً با پذیرفتن این مسئولیت جدید، وظایف سفارت بیش از پیش سنگین خواهد شد، اما با توجه به تیم خوبی از همکاران که در سفارت مستقر هستند، مطمئن هستم که به خوبی از عهده این مسئولیت جدید برخواهیم آمد. برنامه ریزی ها و تمهیدات لازم برای انجام وظایف در حوزه های مختلف اندیشیده شده و به هموطنان مقیم مقدونیه شمالی اطمینان می دهم که مشکلی از جهت رسیدگی به امور آنها ایجاد نخواهد شد. ضمناً، عنوان سفیر کبیر به اینجانب اطلاق نمی شود، البته اگر خادم مردم شناخته شوم از هر عنوانی برایم ارزشمند تر است.
با تجربه حضرتعالی در دوران اداره کل ایرانیان خارج از کشور و همچنین حضور شما در چند کشور به عنوان سفیر:
با توجه به روند برجام، انتخابات اخیر آمریکا * پیروزی جو بایدن* و تاثیر این مهم برروند زندگی ایرانیان مهاجر در دیگر کشورها خصوصا ایرانیان مفیم بلغارستان را چطور ارزیابی می کنید. به عنوان نمونه یکی از مشکلات جدی ایرانیان نداشتن حساب بانکی و یا "افتتاح حساب بانکی" است که رفع این مشکل می تواند کمک شایانی به این عزیزان باشد.
بدون شک، برجام زندگی ایرانیان خارج از كشور را بطور مستقیم و غیرمستقیم تحت تاثیر قرار داد و گشایش های خوبی ایجاد شد. در مقابل، خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران نیز مشکلات و محدودیت هایی برای هموطنان ایجاد نمود.
در خصوص انتخابات آمریکا یک نکته رو باید مد نظر قرار داد اگر چه نگاه بایدن با ترامپ قطعاً متفاوت است، اما سیاست کلان آمریکا در قبال دولت و ملت ایران ثابت است؛ سابقه رفتار 2 حزب اصلی آمریکا در طول بیش از 40 سال اخیر به خوبی نشان می دهد این که کدام حزب روی کار می آید تأثیر فاحشی روی استراتژی کلی آمریکا در قبال ایران ندارد و صرفا تاکتیک ها تغییر می یابند. اینکه صرفا با روی کار آمدن بایدن انتظار تأثیر مثبت داشته باشیم کمی خام اندیشانه است. باید رفتار دولت آمریکا را ببینیم. آنچه که برای ما مهم است نحوه رفتاری است که کاخ سفید بعد از انتخابات دارد. اگر آمریکا تصمیم بگیرد که رفتار مخرب خود را علیه ایران متوقف کند، صرف نظر از اینکه چه کسی در کاخ سفید مستقر باشد، زمینه برای بازگشت به اصول ترسیم شده در برجام و همکاری های بیش بینی شده در آن فراهم خواهد شد، مسلماً این مهم باعث کاهش تنش میان دو کشور خواهد شد که به نوبه خود تأثیرات مثبتی بر وضعیت ایرانیان خارج از کشور هم بر جای خواهد گذاشت.
@bulgariainfo
اطلاعیه جذب نیرو برای موسسه بین المللی کارسازان آریان پارس
@kapinstitute
اطلاعیه جذب نیرو برای موسسه بین المللی کارسازان آریان پارس
@kapinstitute
#بلغارستان #گزارش
سرمایه گذاری جدید نستله در بلغارستان
شرکت «Nestle» اعلام کرد با توجه به شرایط پاندمی کرونا، درنظر دارد خط تولید محصولات «Kit kat» را بصورت رباتیک، راه اندازی نماید.
گفتنی است شرکت نستله بلغارستان با قدمتی 80 ساله نزدیک به 1060 پرسنل دارد. روزانه 2.5 میلیون کیت کت بلغارستان در بسته بندی های مختلف به 35 کشور دنیا صادر میشود.
@kapinstitute
#بلغارستان #گزارش
دستگیری مهاجران قاچاق در مرزهای بلغارستان
پلیس مرزی بلغارستان اعلام کرد که در بازرسی از یک کامیون حمل اسباب خانه، چهار تبعه فلسطینی را که قصد ورود غیرقانونی به کشور بلغارستان را داشتند، بازداشت و تحویل مقامات قضایی این کشور دادند.
گفتنی است هفته گذشته نیز هفت مسافر قاچاق دیگر در گذرگاه کولاتا بلغارستان بازداشت شدند.
@kapinstitute
یو.پی.اس کانادا اولین تصاویر مربوط به انتقال واکسن کرونا، ساخته شرکت فایزر به کانادا را منتشر کرد.

مقامات کانادایی انتظار دارند که واکسن ها تا روز دوشنبه وارد کشور شوند. به گفته معاون وزیر بهداشت عمومی کانادا، اولین محموله شامل ۳۰،۰۰۰ دُز است و ۲۱۹،۰۰۰ دُز دیگر تا ۳۱ دسامبر وارد می شود. این واکسن ها به نسبت جمعیت در استان ها و سرزمینهای کانادا توزیع می شوند. کانادا پس از انگلیس و پادشاهی بحرین سومین کشوری است که واکسن فایزر-بیونتک را تایید کرده.

دولت انتاریو نیز روز جمعه از طرح سه مرحله ای واکسیناسیون کوید-۱۹ خود رونمایی کرد و تأیید کرد که ۶۰۰۰ دُز اولیه واکسن همان روز (دوشنبه) به استان وارد می شود. داگ فورد رئیس دولت اُنتاریو همچنین تأیید کرد که این استان از روز سه شنبه استفاده از واکسن ها را برای پرسنل مراقبت های بهداشتی آغاز می کند ، که "V-Day" نامگذاری شده است. روزی مبارک و فرخنده برای پرسنل درمان در کانادا در آستانه یکسالگی ورود ویروس #کرونا به کشور !

@kapinstitute
2024/10/02 10:25:47
Back to Top
HTML Embed Code: