Telegram Web Link
📝 #بیوگرافی/ یک

▪️ من، #کامیل_احمدی، مردم‌شناس و پژوهشگر، درباره موضوعات فرهنگ محلی، #کودکان، #زنان و حقوق اقلیت‌ها مطالعه و تحقیق می‌کنم و سابقه کارهای اجرايى نیز در این حوزه‌ها دارم.

▪️ در شهر #نقده به دنیا آمده‌ام؛ شهری که به خاطر حضور #کردها و #ترک‌ها دو فرهنگی است. ما تحت تاثیر همین جغرافیای دو فرهنگی رشد کردیم و بزرگ شدیم؛ مثلا بچه که بودم در همسایگی ما اطلس خانمی زندگی می‌کرد که ترک‌زبان بود. در همان کودکی، زبان ترکی را از یعقوب و رضا پسران او که هم‌بازی‌ها و هم‌کلاسی‌هایم بودند، یاد گرفتم. با زبان فارسی هم در مدرسه آشنا شدم.

▪️ پس از انقلاب، با آغاز جنگ‌های داخلی در مناطق #کردستان، نقده؛ زادگاه من به خاطر حساسیت‌های قومی، نقطه آغاز درگیری‌ها بود و به شدت نا آرام شد و ما کردهای ساکن شهر نقده چاره‌ای نداشتیم جز اینکه به روستاهای اطراف پناه ببریم، دو سالی در دهات اطراف شهر مرزی #پیرانشهر در مناطق تحت کنترل #احزاب کردی به مدرسه رفتم؛ مدرسه که نه اتاقی کاهگلی در یک خانه روستایی و بعد برای مدتی درمسجد.

▪️ وقتی هم که درگیری‌ها در منطقه تمام شد، ما هرگز به شکل دائم به شهر نقده بازنگشتیم، چون همه‌چیز تغییر کرده بود از #غارت خانه‌هایمان بگیر تا فاصله‌ای که میان من و پسران اطلس خانم ایجاد شد. آن‌قدر بزرگ نبودم که چرایی‌اش را بفهمم اما به شکل غم‌انگیزی آن را احساس می‌کردم.

▪️ در مدت پنج سال تحصیل ابتدایی 3 سیستم آموزشی نظام شاهنشاهی، سیستم آموزش کردی و آموزش و پرورش انقلاب اسلامی را تجربه کردم. درگیری‌های داخلی و جنگ ایران و عراق در مناطق مرزی، سبب‌ساز تعطیلی مستمر مدارس و تغییر محل سکونت ما در شهرهای اطراف می‌شد، بحرانی که تجربیات متفاوت آموزشی و شرایط جنگی منطقه که هم‌زمان با #جنگ ایران و عراق نیز بود، در من ایجاد کرد در کنار دلایل دیگر از قبیل عدم علاقه‌مندی به برخی دروس و ضعف سیستم آموزشی در نهایت منجر شد به مردود شدن مکرر و ترک تحصیل در سال دوم راهنمایی،تصمیم گرفتم در خانه مطالعه آزاد کنم مدتی بعد هم به خارج از کشور رفتم و #تحصیل را در آنجا ادامه دادم.

#کامیل_احمدی
@Kameelahmady
T.me/kameel_ahmady
📝 #بیوگرافی/ دو

▪️ مدرک فوق دیپلمم را در طراحی و مدرک لیسانسم را در رشته انتشارات و چاپ از دانشگاه هنر لندن/ مدرسۀ ارتباطات #لندن (UAL) و فوق‌لیسانسم را در رشته #مردم‌شناسی اجتماعى و #مردم‌نگاری تصویری از دانشگاه «کنت» #کانتربری (UOK) #انگلستان گرفتم و دوره های تخصصی را بعد از وقفه ای کوتاه در دانشگاهای لندن از سر گرفتم.

▪️ موضوع پژوهش دانشگاهی‌ام «رسانه به مثابه منبعی برای بحث راجع به هویت در میان جوانان» بود. در واقع این پژوهش را در خصوص استفاده از رسانه، یکپارچگی، مقاومت و قوم‌شناسی فرهنگی نوجوانان در کردستان ایران (#مهاباد) انجام دادم.

▪️ همچنین دوره‌های تخصصی روش #تحقیق، فرهنگ در #خاورمیانه و #توانمندسازی را به ترتیب از دانشگاه‌های «برک بک» (BBK) و دانشگاه «اقتصاد و سیاست لندن» در انگلستان (LCE) گذرانده‌ام‌ و کتابها و مقالاتی با موضوعات #جنسیت، اقلیت‌های قومی، #ختنه زنان، #ازدواج كودكان، #كودک‌آزارى، #ازدواج موقت و #صيغه محرميت، ازدواج سفيد، #همجنس‌گرایی_دگرباشی، چند فرهنگی و مدرنیته در خصوص ایران، #خاورمیانه و سایر بخش‌های جهان نوشته‌ام.

▪️ علاقه‌مندی به مردم‌شناسی و تحقیق در حوزه‌های مردم‌شناسی از همان کودکی در من وجود داشت، شاید از همان روزهایی که بعد از چند سال آوارگی در روستاها دوباره به شهر بازگشتیم و دیدم که به خاطر اختلافات قومی میان من و پسران اطلس خانم فاصله افتاده است، یا شاید همان روزهایی که با هم‌بازی‌ها و هم‌کلاسی‌های ترک‌زبان بالای تپه #قلات که درست وسط شهر نقده جای گرفته بود، روبروی هم صف‌آرایی می‌کردیم و شمشیرهای حلبی در دست، با هم می‌جنگیدیم و این رفتار بی شک برداشتی بود از شاهد بودن بر سالها جنگهای داخلی و جنگ ایران و عراق در منطقه که اولین تجربه مرگ و مشاهده جسد همسایه مان با فرقی شکافته را در سن ۶ سالگی با من اشنا کرد. تجربیات من در دوران درس و مدرسه و زندگی در قومی که به آن متعلق بودم، این علاقه‌مندی را تشدید هم کرد.

▪️ من در شهر و در میان قوم‌هایی زیسته و بزرگ شده بودم که از مرکز دور و پر از #قصه‌ها و سنت‌های نانوشته بود. نه فقط قومی که من متعلق به آن هستم که #فرهنگ‌عامه ایران سرشار از روایت و داستان‌هایی است که هنوز جایی نوشته نشده‌اند و جای آن دارد که در چارچوب مردم‌شناسی تحلیل شوند.

▪️برای من به تصویر کشیدن روایت‌هایی که در قلب مردم و در #اجتماعات کوچک و بزرگ وجود دارد همواره جذاب بوده به خصوص اجتماعاتی که از نگاه #مرکز و #مرکزنشین‌ها مغفول مانده‌اند.

▪️این #فرهنگ غنی، زیبا، ساده و بی‌آلایش در میان خودش چه بسیار سنت‌های دست‌نخورده را همچنان نگاه داشته است؛ سنت‌هایی که برخی از آن‌ها به خاطر خلأهایی که در حوزه آموزش عمومی و برداشت فرقه ای و سلیقه ای از دین وجود دارد #آسیب‌زا هستند، به خصوص برای #کودکان و #زنان و قشرهای کم‌برخوردار که موجب از دست رفتن حقوق اولیه‌شان می‌شود.

▪️همواره بر این باور بوده‌ام که باید به سنت‌های زیبا احترام گذاشت اما بخش‌های آسیب‌زای آن‌ها را می‌توان با #آموزش به #فرصت تبدیل کرد و برای اصلاح آن کوشید.

▪️در سفرهای کاری و #تجربیات زیسته‌ام به آفریقا، آسیای دور، اروپای شرقی و غربی، بوسنی، ترکیه، افغانستان و عراق، علاقه خاصی به تجربیات روزمره زندگی انسان‌ها، سنت‌ها و رسوم (به‌ویژه رسوم آسیب‌زا) و بررسی پیامدهای جنگ و فقر پیدا کردم. در اروپا هم در زمینه‌ی برنامه‌های فرهنگی مستقل، متون فرهنگی، حقوقى و #سیاست محلی به سازمان‌های مهاجرت، وكلا و گروه‌های بین‌المللی #مشاوره کاری و علمی می‌دادم که همه این موارد به صورتی کلی به درک و فهم پژوهش‌هایم کمک بسیاری می‌کنند.

#کامیل_احمدی
@Kameelahmady
T.me/kameel_ahmady
📝 #بیوگرافی/سه

▪️ در سال‌های اخیر، پروژه‌هایی تحقیقاتی با موضوعات زنان، كودكان، جنسيت و آسیب‌های اجتماعی با تاکید بر ایران و همچنین منطقه انجام داده‌ام.

▪️در این پروژه‌ها همواره تلاش کرده‌ام که به اقليت‌هاى اجتماعى و حقیقت افراد و محل‌هایی که می‌شناسم، در چهارچوب پژوهش‌های مردم‌شناسی و با رعایت کردن استانداردهای علمی، آکادمیک و بی‌طرفانه صدایی برای شنیده و شناخته شدن گروه‌های آسیب‌پذیر و جامعه هدف باشم؛ چرا که بر این باورم اغلب این مسائل از دید و درک عمومی اغلب مردم پنهان مانده‌اند.

▪️کارهای پژوهشی و تصویری‌ام تاکنون عبارت‌ هستند از هشت کتاب و سه فیلم مستند کوتاه با نگاه قوم‌نگارانه که در ایران و مناطق مختلف خاورمیانه تهیه کرده‌ام؛ برای مثال پژوهش‌های من درباره مردم‌شناسی و قوم‌نگاری شرق ترکیه، ختنه زنان (FGM/C)، ازدواج زودهنگام کودکان یا «کودک همسری» (ECM)، ازدواج موقت/ صیغه محرمیت، ازدواج سفید، دگرباشان (LGB) هویت و قومیت با تاکید بر صلح و زباله‌گردی کودکان در تهران انجام شده است.

▪️همچنین پژوهش‌های مردم‌شناسانه‌ای درباره تغییر هویت ایزدی‌ها در قرن گذشته (کردستان‌های عراق، ترکیه و سوریه)، قتل‌های ناموسی (اروپا، عراق و ایران)، خودسوزی و خودکشی (آفریقا، ترکیه و ایران)، جنسیت، کودکان و توانمندسازی انجام داده‌ام.

▪️علاوه بر تجربه‌های تحقیقاتی، این فرصت را داشته‌ام که سابقه آموزشی در زمینه انسان‌شناسی اجتماعی، انتشارات، روش‌های تحقیق، استراتژی و تاکتیک به دست آورم. دستاورد تحصیلات تخصصی، آکادمیک و تجربه‌های پژوهشی‌ام منجر به انتشار چندین کتاب و دهها مقاله مرتبط تا به امروز شده است.
www.kameelahmady.com

#کامیل_احمدی
@Kameelahmady
@kameel_ahmady
رزومه.pdf
4.6 MB
📝 #رزومه_کامل

🔹در پست‌های بعدی فهرست آثار و فعالیت‌های من را خواهید خواند، علاوه بر آن تا آنجا که امکان داشته باشد، برخی آثار و پژوهش‌هایم را جهت دسترسی علاقمندان در اینجا منتشر خواهم کرد.

🔹 برای دانلود نسخه کامل PDF رزومه لطفا فایل پیوست را بازکنید. نسخه انگلیسی هم در سایتم موجود می باشد. www.kameelahmady.com

#کامیل_احمدی
@Kameelahmady
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/qis3_capture1.png
📖 #کتاب‌ها
🔹#نگاهی_دیگر_به_شرق_و_جنوب_شرق_ترکیه
🔹Another look at east and southeast Turkey

🔸🔸

▪️ این کتاب نوعی راهنمای سفر به شرق #ترکیه است که با نگاهی #قوم‌نگارانه به پانزده استان، اغلب کردنشین کوردستان ترکیه در سال ۲۰۰۹ به زبان‌های #انگلیسی، #ترکی و #کوردی (کرمانجی) در استانبول به چاپ رسید. کتابی که در ظاهر یک راهنمای سفر به مناطق یادشده است اما بسیار فراتر از یک راهنمای سفر عمل می کند و سعی کرده ذهن خوانندگان را از تصور عقب‌ماندگی این منطقه دور کرده و به خواننده نشان دهد که اینجا را تنها با درگیری‌های نظامی میان ارتش ترکیه و نیروهای مسلح کرد نشناسند چراکه این منطقه تاریخی بسیار دور و پرشکوه دارد.

▪️ «نگاهی دیگر به شرق و جنوب شرق ترکیه» به عنوان یک کتاب گردشگری، دربرگیرنده اطلاعات #مردم‌نگارانه است و اطلاعات دست اول و منحصر به فردی در باره‌ی جشن‌ها، رسوم، اسطوره‌ها، آیین‌های اعتقادی، زبان، پوشش، خوراک ، تزئینات ساختمانی و معماری و نیز مناطق باستانی ارائه می‌دهد و سعی دارد مکان‌های ناشناخته مناطق شرق و جنوب شرق ترکیه را که از دیرباز درگیر جنگ داخلی با حکومت مرکزی نیز بوده به خوانندگان بشناساند. جمعیت قابل‌توجهی از ساکنان این مناطق پیش از سال‌ 1920 میلادی ارمنی‌ها بودند ولی پس از حمله حکومت عثمانی با کمک و ترغیب برخی خوانین کورد بسیاری از آن‌ها ناگزیر به ترک خانه‌هایشان شده و دیگر هرگز امکان بازگشت پیدا نکردند.

▪️ این جابه‌جایی عظیم جمعیتی که حتی از آن به عنوان نسل‌کشی #ارامنه نیز یاد می‌شود، در کتاب حاضر مورد مطالعه قرار گرفته است. اتفاقی که منجر به تغییر اسامی روستاها، تخریب کلیساها و مراکز منتسب به ارمنیان شده بود. در بسیاری از موارد اسامی روستاها از نام‌های ارمنی به ترکی و بعدها حتی نام‌های کوردی نیز به ترکی تغییر یافت به طوری که به خوبی سلطه شعار معروف ناسیونالیستی ترکیه که «یک ملت، یک زبان و یک پرچم» است در این منطقه قابل مشاهده و درک و دریافت بود.

▪️ این مناطق دستخوش و درگیر جنگ شدید داخلی میان کوردها و حکومت مرکزی از سی سال قبل تاکنون بوده و در مقطعی که این درگیری‌ها اوج گرفت؛ یعنی دهه نود میلادی خسارات و صدمات بسیاری به مراکز فرهنگی، تاریخی و اجتماعات انسانی، وارد شد. صدماتی که منجر به رانده و آواره شدن کوردها از روستاهایشان و حتی مهاجرت به خارج از ترکیه شد. عدم توسعه اقتصادی و تبعیض‌های سیستماتیک باعث شده #مناطق_کوردنشین از محروم‌ترین استان‌ها در ترکیه باقی بمانند اگرچه در سال‌های اخیر بهبود وضعیت معیشت و کاهش برخوردهای نظامی و صلح شکننده در گسترش و توسعه این مناطق اثرات مثبتی را بر جای گذاشته است ولی کوردستان ترکیه همچنان منتظر گشایش‌های سیاسی و توسعه اقتصادی است.

🔻زبان کتاب: انگلیسی، ترکی و کردی (کرمانجی)
🔺ناشر: GABB 2009 استانبول

🔸لینک خرید اینترنتی کتاب:
نگاهی دیگر به شرق و جنوب شرقی ترکیه، کامیل احمدی، ترکی و انگلیسی
https://www.nadirkitap.com/dogu-ve-guneydogu-ya-farkli-bir-bakis-kitap5514182.html
🔸لینک دانلود رایگان کتاب به زبان انگلیسی: http://kameelahmady.com/wp-content/uploads/2015/03/Another-look-at-southeast.PDF-ENGLISH-2009.pdf
#کامیل_احمدی
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/491u_be-name-sonnat.jpg
📖 #کتاب‌ها
🔹#به_نام_سنت
پژوهشی جامع درباره ختنه زنان در ایران
🔹In The Name of Tradition
A Comprehensive research study on female genital mutilation/ cutting (FGM/C) in Iran

🔸🔸

▪️ ختنه زنان آئینی با قدمت بسیار است که علیرغم نقض وجوه مختلف حقوق جنسی زنان، امروزه همچنان رواج دارد. پدیده‌ای که برخی برای آن اصطلاح «ناقص‌سازی اندام جنسی زنان» را به کار می‌برند و آن را اطلاق واقعی‌تری نسبت به «ختنه زنان» می‌دانند که مشروعیت سنتی یافته است.

▪️ پیش از این، در مورد #رواج_ختنه در ایران مطالعاتی گردآوری شده بود اما با گستره محدود. این تحقیق جامع به بررسی، تحلیل و موشکافی عمل #ختنه_زنان_و_دختران در ایران پرداخت و نشان داد این عمل در چهار استان آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و هرمزگان رواج دارد همچنین با هدف فراهم کردن داده‌هایی پژوهشی و دقیق در مورد ختنه زنان و دختران در ایران، تلاش کرد زیربنای برنامه‌ای جامع برای مبارزه با ختنه زنان و دختران در ایران را پایه‌ریزی کند و این موضوع را در دستور کاری جهانی بگنجاند.

▪️ یافته‌های این تحقیق از دو منظر حائز اهمیت است: نخست آنکه برای مطالعات و تحقیقات آتی در ایران که بسیار هم ضروری است، زیربنایی فراهم می‌کند و دیگر آنکه در ارتقای آگاهی نسبت به تداوم عمل ختنه زنان در ایران موثر است.

▪️ توصیه‌های مطرح شده در این مطالعه که به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شده است، می‌تواند برای جوامع محلی ثمربخش باشد و در عین حال برای نخستین بار امکان دسترسی به بسیاری از داده‌های موثق و به روز شده در مورد تداوم عمل ختنه زنان در ایران را برای دولت، سازمان‌های غیردولتی و افراد مختلف فراهم می‌آورد. کما اینکه نتایج آن یافته‌های حاصل از این پژوهش، مساله ختنه زنان در ایران را به عنوان یک موضوع با اهمیت در مجامع جهانی مانند سازمان ملل متحد و یونیسف مطرح کرد، حتی منجر به توصیه‌هایی از سوی سازمان‌های بین‌المللی به ایران شد که این موضوع را مورد بررسی بیشتر قرار دهد.

▪️ نویسنده که خود نیز متعلق به قوم و منطقه‌ای است که ختنه زنان در آنجا رواج داشته در دوران تحصیلاتش و در جریان برخی کارهای خیریه در آفریقا با مساله ختنه زنان روبه‌رو می‌شود، همین موضوع انگیزه اصلی او شد برای اینکه پس از اتمام تحصیلات و بازگشت به ایران مطالعه روی ختنه زنان را آغاز کند. پژوهشی که به سرانجام رسیدن آن تا سال‌ها به طول انجامید.

▪️ کامیل احمدی در همین زمینه یک فیلم مستند با عنوان «به نام سنت» نیز حاصل از کار میدانی ختنه زنان تهیه کرد که خارج از ایران بارها از تلویزیون‌های مختلف و در جشنواره‌های متعدد پخش شده است.

🔻ناشر فارسی: نشر شیرازه 1394
🔺ناشر انگلیسی: Un Cut Voice, UK 2015


🔸لینک خلاصه PDF نسخه فارسی پژوهش:
http://kameelahmady.com/wp-content/uploads/kameel%20-%20FA%20final.pdf

#کامیل_احمدی #ختنه_زنان #ناقص_سازی_آلت_جنسی_زنان
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/wy7z_capture5.png
📖 #کتاب‌ها
🔹#انگاره_در_حال_تغییر_ختنه_ناقص_سازی_اندام_تناسلی_زنان

🔸🔸

▪️کامیل احمدی دو سال پس از انتشار اولین پژوهش و کتاب خود درباره ختنه زنان به مناطقی بازگشت که با تیم پژوهشی‌اش در آن تحقیق کرده بود و این بار در کنار تحقیق، دست به روشنگری و آموزش چهره به چهره درباره ختنه زنان نیز زد. او می‌خواست تاثیر آموزش را در کاهش آمار ختنه زنان در مناطق مورد بررسی بسنجد؛ گزارش جدیدی که او در سال ۱۳۹۵ منتشر کرد، حاکی از کاهش چشمگیر آمار ختنه زنان در مناطقی بود که به شیوه پایلوت مورد آموزش قرار گرفته بودند. این گزارش با عنوان «انگاره در حال تغییر ختنه/ ناقص‌سازی اندام تناسلی زنان» به عنوان پیوست کتاب #به_نام_سنت منتشر شد.


🔸لینک PDF پژوهش:
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2015/05/THE-CHANGING-PARADIGMS-OF-FGMC-WEB[Farsi].pdf

#کامیل_احمدی #ختنه_زنان #ناقص_سازی_آلت_جنسی_زنان
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/opaq_book-final-2.jpg

📖 #کتاب‌ها
🔹#طنین_سکوت
پژوهشی جامع در باب ازدواج زودهنگام کودکان در ایران
🔹An Echo of Silence
A Comprehensive Research study on early child Marriage (ESM) in Iran

🔸🔸

▪️ نویسنده هنگام کار روی موضوع #ختنه_زنان متوجه #ازدواج_زودهنگام_کودکان و آمار بالای این پدیده آسیب‌زا در ایران شد. از این‌رو، پژوهشى دوساله را درباره ازدواج کودکان انجام داد و هفت استان خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و اصفهان را طبق آمار رسمی کشور بررسی و مطالعه کرد. نتیجه این پژوهش به دو زبان فارسی و انگلیسی (An Echo of Silence) منتشر شده است.

▪️ با استناد به ساختار دینی حاکم بر ایران، بلوغ و شروع اولین عادت ماهانه به عنوان آستانه‌ی انتقال از کودکی به بزرگ‌سالی در نظر گرفته می‌شود. رسیدن به این آستانه‌ی فیزیکی و بیولوژیکی به معنای صلاحیت فرد برای ازدواج، صرف‌نظر از سن واقعی و توانایی‌های اداره زندگی زناشویی او است. اگرچه ازدواج زودهنگام به هردوی دختران و پسران خردسال اطلاق دارد، اما واقعیت تلخ جامعه دال بر این است که عواقب و اثرات پدیده‌ی کودک همسری برای دختربچه‌ها به مراتب جدی‌تر و خطرناک‌تر است.

▪️ بدون شک سرمایه‌گذاری اجتماعی بر روی #دختران، بسط سرمایه‌های اجتماعی و اقتصادی آن‌ها و تضمین دسترسی‌شان به خدمات آموزشی و بهداشتی نشان روشنی از #برابری_جنسیتی است که موجبات شکوفایی جوامع قوی‌تری را فراهم می‌کند. هرچند در نبود مطالعات مستقل و معتبر در خصوص #کودک_همسری در ایران، اطلاعات اندکی در این خصوص در دسترس است، اما به نقل از مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه آمار رسمی و دولتی ایران حاکی از این است که سالانه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار کودک در ایران ازدواج می‌کنند و تازه این آمار ازدواج‌هایی است که به‌طور رسمی ثبت می‌شود و شامل کسانی که خارج از فرآیند رسمی ازدواج می‌کنند نیست.

▪️ هم‌اکنون 14 هزار #کودک‌_بیوه در کشور وجود دارد و طبق برآورد سازمان ملل 17 درصد ازدواج‌های کشور ایران مربوط به افراد زیر هجده سال است. این آمار 17 درصد کل ازدواج‌های ایران زیر سن هجده سال است. برخی از مردانی که بیشتر از یک همسر دارند در ایران ازدواج خود و ازدواج‌های سنین پایین را ثبت نکرده و یا به صورت غیر ثبت شده مخفی نگاه می‌دارند.

▪️ این تحقیق جامع برای اولین بار سعی در تحلیل و بررسی رواج ازدواج کودکان در ایران با تاکید بر عوامل اجتماعی- فرهنگی دارد که آینه‌ی تمام نمای نابرابری‌های عمیق و ریشه‌داری هستند که به تداوم حیات کودک همسری در ایران دامن زده است. دلیل علمی انجام این پژوهش، تبیین شواهد و شیوع این عمل آسیب‌زا در ایران و کمک به تصمیم گیران دولتی در تمرکزشان بر حمایت آنی از حقوق انسانی این افراد است.

▪️ این کتاب که تلاشی است برای نمایان ساختن و به سطح آوردن اعماق مساله‌ کودک همسری در ایران موردتوجه فعالان مدنی، سیاست‌گذاران دولتی و برخی نمایندگان مجلس قرار گرفت و زمینه‌ ارائه #طرح_افزایش_حداقل_سن_ازدواج_کودکان یعنی اصلاح ماده 1041 قانون مدنی شد. این طرح اگرچه در صحن علنی مجلس با قید فوریت و با اکثریت آرا به تصویب رسید اما در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به اتفاق آرا رد شد و حتی سیاسی شد. یافته‌های پژوهش ازدواج کودکان، مطالبه‎گری جامعه مدنی و درخواست از مجلس برای اصلاح قانون، در جامعه موجی از آگاهی عمومی را ایجاد کرد به‌طوری‌که به مدت دو تا سه سال منجر به مطالبه‌گری جدی #جامعه_مدنی برای ممنوعیت ازدواج کودکان شد، مطالبه‌ای که تا هم‌اکنون نیز ادامه دارد.

🔻ناشر فارسی: نشر شیرازه 1396
🔺ناشر انگلیسی: Nova publishing, USA -2017
🔸لینک خلاصه PDF نسخه فارسی پژوهش:
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2016/10/Farsi-web1.pdf


#کامیل_احمدی #ازدواج_کودکان
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/i1k0_ab.jpg

📖 #کتاب‌ها
🔹#خانه‌_ای_بر_روی_آب
پژوهشی جامعی در باب ازدواج موقت و صیغه محرمیت در ایران
🔹House on water A
A Comprehensive Study Research on Temporary Marriage in Iran

🔸🔸

▪️ در جامعه ایران، دیدگاه متناقضی درباره ازدواج موقت وجود دارد. موافقان، ازدواج موقت را عاملی برای جلوگیری از فحشا و انحطاط اخلاقی جامعه می‌دانند درحالی‌که مخالفان، ازدواج موقت را راهی برای هوسرانی و عشرت‌طلبی مردان و #نقض_حقوق_زنان_و_کودکان تلقی می‌کنند. جمعیت قابل‌توجهی از زنان در کشور #صیغه را قابل قبول نمی‌دانند و همواره با قبح همراه بوده و پذیرش چندانی نداشته است ولی قانون‌گذار مشروعیت شبه قانونی برای صیغه قائل شده و بخش مذهبی جامعه ایران، #نکاح_موقت را در قالب صیغه محرمیت را پذیرفته و به آن پایبند است.

▪️ در فقه و قانون رسمی کشور، ازدواج موقت و صیغه محرمیت با وجود ماهیت متفاوت آن‌ها یکسان در نظر گرفته شده و تا امروز به این موضوع به عنوان امری مجزا و مستقل توجه نشده است این در حالی است که ابهام قانونی و مذهبی درباره ازدواج موقت/ صیغه محرمیت، بدون در نظر گرفتن شرایط اجتماعی ایران به پیامدهای ناخوشایندی مانند #کودک_همسری، ترک تحصیل کودکان و نوجوانان، نقض حقوق زنان و آسیب‌های جسمی و روانی به ویژه برای دختران و زنان انجامیده است.

▪️ انگیزه اصلی کار روی این موضوع ازدواج موقت و صیغه محرمیت هنگام انجام پژوهش درباره ازدواج کودکان «طنین سکوت» ایجاد شد؛ کودکان بسیاری هستند که در قالب صیغه محرمیت بدون دخالت قانون‌گذار به عقد یکدیگر درمی‌آیند و همین صیغه محرمیت، وجود خلأهای قانونی و برخی هنجارهای اجتماعی زمینه‌ساز و تسهيل‌كننده ازدواج زودهنگام آن‌ها می‌شود. از سویی دیگر شیوه‌های نوین صیغه ضعف‌های قانونی و اثرات و مضرات آن بر افراد و به ویژه زنان قابل تامل است.

▪️ کتاب «خانه‌ای بر روی آب» علاوه بر بررسی پیامدهای صیغه محرمیت بر ازدواج کودکان به بروز و شیوع شیوه‌های نوین صیغه بزرگ‌سالان، ضعف‌های قانونی و اثرات آن بر افراد به ویژه زنان در موارد مهریه، نفقه، حضانت و بارداری‌های ناخواسته می‌پردازد و برای نخستین بار موضوع صیغه محرمیت را در ایران مطالعه می‌کند و ازدواج موقت و شیوه‌های جدید و تغییر نگرش نسبت به آن را در #جامعه_شهری کلان‌شهرهای تهران، مشهد و اصفهان با آمار بالا موردبررسی قرار می‌دهد.

🔻ناشر فارسی: نشر شیرازه 1397
🔺ناشر انگلیسی: Mehri
Publication, London-UK 2019

🔸لینک نسخه PDF فارسی پژوهش:
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2018/11/Home-On-Water.pdf

#کامیل_احمدی #صیغه_محرمیت #ازدواج_موقت
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/11hj_capture364.png
📖 #کتاب‌ها
🔹#خانه‌_اى_با_در_باز
پژوهش جامعی در باب ازدواج سفید در ایران

🔹 House with Open Door
A Comprehensive Study research on White Marriage (Cohabitation) in Iran

🔸🔸

▪️ روابط زن و مرد و مناسبات آن در ایران بر طبق هنجارهای دینی و عرفی تعریف شده و رابطه زوجیت جز در قالب #ازدواج_دائم و موقت، نامشروع و جرم تلقی می‌شود. با این حال در سال‌های اخیر، تغییرات ایجاد شده در جامعه ایران به دلیل شرایط سخت اقتصادی مانند رکود و بیکاری از یک‌سو، ظهور مدرنیته و تغییرات ارزشی-هنجاری از سوی دیگر سبب شده است که جوانان زندگی مشترک بدون ازدواج رسمی یا همان ازدواج سفید را راهکاری منطقی برای برآوردن نیازهای شخصی و اجتماعی خود بدانند که مسئولیت‌های حقوقی و اجتماعی و بار سنگین مخارج اقتصادی ازدواج رسمی را ندارد.

▪️ این پدیده بیشتر در بین جوانان تحصیل‌کرده و دانشگاهی دیده می‌شود که به دلایل کاری و تحصیلی به کلان‌شهرها مهاجرت کرده‌اند. مسئولان به دلیل حساسیت‌های دینی و فرهنگی تا امروز این پدیده اجتماعی را دقیق مطالعه و بررسی نکرده‌اند. اطلاعات و داده‌های پژوهش حاضر با استفاده از تکنیک مصاحبه عمیق (گرند تئوری/GT) جمع‌آوری‌شده است. تغییر سبک و دیدگاه جوانان به زندگی و ازدواج، حق انتخاب و حق بر بدن، مشکلات و محدودیت‌های ازدواج دائم برای زنان، تنگناهای اقتصادی، عدم وجود اشتغال مناسب و دین‌گریزی از اعم دلایل رشد، بروز و ظهور و تداوم ازدواج سفید یا #همباشی در این تحقیق بیان شده است.

▪️ این پژوهش برای نخستین بار به صورت جامع پس از بررسی مبانی اجتماعی و حقوقی #ازدواج_سفید، عوامل مؤثر بر آن را تحلیل و پیامدهای ظهور آن را بررسی کرده است. در نهایت، راهکارهایی ارائه شده است تا گامی مؤثر در جهت کاهش پیامدهای منفی این پدیده اجتماعی باشد و همچنین آگاهی‌های عمومی دراین‌باره افزایش یابد.

▪️ این کتاب همچون دیگر کارهای مطالعاتی و پژوهشی اخیر کامیل احمدی که به صورت زنجیروار به همدیگر متصل هستند در ادامه و به نوعى مرتبط با پژوهش پیشین با موضوع ازدواج موقت و #صیغه_محرمیت است. این پژوهش با عنوان «خانه‌اى با در باز» پژوهش جامعی در باب ازدواج سفید در ایران منتشر خواهد شد که برای اولین بار در ایران به زوایای آشکار و پنهان این پدیده در سطح کلان کشوری با تأکید بر کلان‌شهرهای تهران، مشهد و اصفهان با جامعه آماری بالا و به‌روز می‌پردازد. نسخه خلاصه شده این تحقیق در این صفحه و نیز صفحه مقالات وب‌سایت شخصی نویسنده قابل‌دسترسی است.

🔻ناشر فارسی: نشر شیرازه (در دست چاپ)
🔺ناشر انگلیسی: Mehri Publication, London -UK 2019
🔸لینک خلاصه پژوهش:
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2018/08/The-Home-Open-Door.pdf

#کامیل_احمدی #ازدواج_سفید
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/jbhj_capture3.png

📝 #کتاب‌ها
🔹#داستان_شهر_ممنوعه
پژوهشی جامع بر باب دگرباشان در ایران
🔹Forbidden tale
Comprehensive study on lesbian, gay and bisexual (LGB) in Iran A

🔸🔸

▪️ تا امروز، گزارش‌ها و پوشش‌های رسانه‌ای اندکی درباره #اجتماع_دگرباشان ایرانی تهیه شده است که بیشتر این گزارش‌ها مجموعه‌های مستند از کسانی است که ایران را ترک کرده‌اند و در سرزمین دیگری زندگی می‌کنند. درباره دگرباشان جامعه معاصر ایران و اینکه به این اجتماع از زاویه دید خودشان چگونه نگاه می‌شود، مطالعات پژوهشی محدودی صورت گرفته است. تقریباً هیچ اطلاعاتی از تجارب و تجربیات افراد دگرباش وجود ندارد. این پژوهش بر آن است تا این شکاف علمی را درباره موضوعی تا این حد مهم پر کند و اولین پژوهشی است که درباره «دگرباشان در ایران» صورت گرفته است و به متون موجود درباره دگرباشان با تمرکز بر جغرافیای محل سکونت این گروه بُعدی ویژه و متمایز می‌بخشد.
▪️ مطالعه #مردم‌شناسانه دگرباشان، حوزه نادیده #جنسیت در ایران را با نگاه به جنبه‌های متعدد و پیچیده #هویت_جنسی و ظرافت‌های آن در اجتماع دگرباشان و در بستر شناخت روزافزون از گرایش‌های جنسی بررسی می‌کند. در رایج درباره دگرباشان و جنسیت در ایران را به چالش می‌کشد و افسانه‌ها و روایت‌هایی را که معمولاً و بیشتر سبب شناخت نادرست از جنسیت و تدوین سیاست‌ها و رویه‌های اشتباه شده‌اند، نقد می‌کند تا زمینه‌ساز رویکردی جامع‌تر شود. این مطالعه بسیار پیچیده است، چراکه فراتر از نگاهی کلی و ساده به گرایش جنسی و افکار مربوط به جنسیت، به حوزه زندگی خصوصی و عمومی افراد ورود کرده است.

▪️ برای اولین بار، این تحقیق بر مصاحبه‌های عمیق با حدود سیصد نفر از دگرباشان که ۶۰ درصد آنان مرد و 40 درصد زن بودند در سه کلان‌شهر تهران، مشهد و اصفهان متمرکز شد. در این پژوهش، چالش‌های برخاسته از تغییرات عصر حاضر در روابط جنسیتی و چگونگی این تعاملات در ایران بررسی و در عین حال، چهارچوب‌های نظری و روشمندی به خوانندگان، دگرباشان، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، فعالان عرصه عمومی و اجتماعی و دانشجویان ارائه شد تا دگرباشان بر اساس آن‌ها مطالعه و بررسی شوند.

▪️ اهداف اصلی این پروژه تحقیقاتی درک احساسات و باورها در مورد #دگرباشان از طریق تحلیل انتقادی از نگاه خود این افراد و بررسی چالش‌هایی است که آن‌ها بر اثرِ زندگی در جامعه‌ای مذهبی، طبقه محور، سنتی و پدرسالار _که دگرباشی را به‌مثابه #هویت رد می‌کند_ تجربه می‌کنند. پرسش این پژوهش از همین‌جا شروع شده است. در واقع، ضرورت تمرکز بر اجتماع دگرباشان و آسیب‌پذیری این افراد سرکوب شده و به سکوت واداشته شده انگیزه‌ای شد برای روشنگری درباره وضعیت این افراد که عامدانه نادیده گرفته شده و از سوی اجتماع به حاشیه رانده شده‌اند.

▪️ این مطالعه در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ شمسی انجام گرفت و داده‌های میدانی کار در تابستان و پاییز 1396 شمسی جمع‌آوری شد. یکی از ویژگی‌های خاص دامنه این مطالعه آن است که تنها بر دگرباشان #گرایش_جنسی (LGB) تمرکز کرده است و به افراد #تراجنسیتی (Tran sex) که دارای دو جنبه زنانه و مردانه جنسیت هستند و هر دو این جنبه‌ها به‌طور هم‌زمان در وجود آن‌ها فعال است، نپرداخته است.

▪️ از پژوهش «داستان شهر ممنوعه» تاکنون سه مقاله انگلیسی و دو مقاله فارسی در نشریات مختلف به چاپ رسیده است.

🔻ناشر فارسی: نشر مهری سال 1398
🔺ناشر انگلیسی: Mehri Publication, London-UK 2020
🔸لینک خرید اینترنتی کتاب:
https://bitu.ir/6Sb2zx

#کامیل_احمدی #دگرباشان #هم_جنسگرایان #دگرباشان_جنسی
@kameel_ahmady
داستان_شهر_ممنوعه_پژوهشی_جامع_در.pdf
3.2 MB
📝 #کتاب‌ها
🔹#داستان_شهر_ممنوعه
پژوهشی جامع بر باب دگرباشان در ایران (نسخه کامل کتاب PDF)
🔹Forbidden tale
Comprehensive study on lesbian, gay and bisexual (LGB) in Iran A
🔸🔸

🔻ناشر فارسی: نشر مهری سال 1398
🔺ناشر انگلیسی: Mehri Publication, London-UK 2020

#کامیل_احمدی #دگرباشان #هم_جنسگرایان #دگرباشان_جنسی
@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/5g59_capture4.png

📖 #کتاب‌ها
🔹#یغمای_کودکی
پژوهشی در باب شناخت، پیش‌گیری و کنترل پدیده زباله گردی کودکان در تهران
🔹Research on Cognitive
Prevention and control of Child Scavenging phenomenon in Tehran

🔸🔸

▪️ #کودکان از جمله اقلیت‌هایی هستند که همواره به مراقبت نیاز دارند و در صورت آسیب دیدن این گروه، رفع عوارض آن بسیار پیچیده و مشکل خواهد بود و در بلندمدت جامعه را درگیر خواهد کرد. در میان آسیب‌های حوزە کودکان، #زباله‌_گردی به مثابه آسیب‌زاترین و آلوده‌ترین نوع #کار_کودک و در منافات با کرامت انسانی شناخته شده است.

▪️ بازیافت زباله در کشور ما صنعتی سودآور است، اما متأسفانه عوامل متعددی ازجمله تفکیک نشدن زباله در مبدأ، نبود امکانات و مکانیسم‌های استاندارد جمع‌آوری و #تفکیک_زباله و همچنین ضعف آموزش، موجب شده است تا در این صنعت، از انسان‌ها به عنوان ابزار جمع‌آوری و تفکیک زباله استفاده شود. به دلیل غیررسمی بودن صنعت زباله، در این صنعت، قانون کار و سایر استانداردهای مرسوم در مشاغل گوناگون رعایت نمی‌شود. از این رو، شاغلان در این بخش از مزایای شغلی مانند بیمه محروم‌اند و کاری بسیار پرخطر و آسیب‌زا را در ساعت‌های کاری طولانی و محیطی بیش از حد آلوده انجام می‌دهند. این عوامل و عوامل دیگری سبب شده است تا نیروی انسانی شاغل در صنعت زباله اغلب #مهاجران و کودکان باشند.

▪️ #کودک_زباله‌_گرد مانند شبحی است که با لباس و صورت‌ آلوده استثمار شده و دیده نمی‌شود یافته‌های این پژوهش نشان داد که سود سرشار چهارصدمیلیاردی پسماند خشک در سال به جیب شهرداری‌ها و پیمانکاران می‌ریزد. این موضوع وقتی غم‌انگیزتر می‌شود که بدانیم هر زباله‌گرد در روز تا صد و پنجاه کیلو زباله جمع می‌کند، ولی سهم و درآمدش از این تجارت عظیم تنها هجده درصد است و #کودکان_زباله‌_گرد تنها و تنها شش‌درصد از این تجارت سهم می‌برند و درآمد دارند. اغلب آن‌ها از #هرات افغانستان به صورت غیرقانونی به ایران مهاجرت می‌کنند، اما تنگناهای اقتصادی باعث شده خانواده‌ها و #کودکان_ایرانی نیز به #چرخه_زباله‌_گردی بپیوندند.

▪️ عدم وجود مطالعات جامع و هدفمند در زمینه پدیده شایع #زباله‌_گردی، ناشناخته ماندن این معضل و به صدا درآمدن زنگ خطر افزایش کودکان زباله‌گرد انگیزه اصلی برای شروع پژوهشی با موضوع #زباله‌_گردی_کودکان بود که با هدف شناخت پدیدە زباله‌گردی، بررسی عوامل بسترساز و کاهش آسیب‌های آن برای کودکان زباله‌گرد انجام شد این پژوهش با عنوان «یغمای کودکی» به سرپرستی کامیل احمدی و با همکاری، حمایت مالی و سفارش «انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان» در سال 1398 منتشر شد تا زوایای آشکار و پنهان پدیده زباله‌گردی کودکان را در 22 منطقه تهران برای نخستین بار واکاوی و مورد تحقیق قرار دهد با امید به اینکه نتایج آن مورد توجه سازمان‌های دولتی همچون #شهرداری‌ها، #سازمان‌_های_مردم‌نهاد و متولیان دفاع از #حقوق_کودک قرار گیرد.

🔻ناشر: انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان 1398
🔸لینک کامل کتاب به فارسی PDF (نسخه اولیه)
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2019/08/YaghmayeKoodaki-Final.pdf

#کامیل_احمدی #زباله_گردی_کودکان

@kameel_ahmady
http://uupload.ir/files/zd2p_capture869.png
📖 #کتاب‌ها

🔹#از_مرز_تا_مرز
پژوهشی جامع در باب هویت و قومیت در ایران

🔹 From Border to Border
Comprehensive research on identity and ethnicity in Iran
🔸🔸

▪️ بسیاری از صاحب‌نظران پیش‌بینی می‌کردند که بعد از سال‌های جنگ جهانی دوم و به دنبال در پیش گرفتن برنامه‌های کلان و یکدست ساختاری در سطح ملل و عصر جهانی شدن و همچنین همراه با رشد شهرنشینی و تحصیلات، آسان‌تر شدن رفت و آمد به محیط‌های مختلف و فضای رسانه‌ای که به کوچک‌تر شدن قلمرو زمانی و مکانی انجامیده، گرایش‌های #قومیتی تضعیف خواهد شد و جوان تحصیل‌کرده امروزی چندان در قید و بند این موضوع قرار نخواهد گرفت؛ اما روند خودمختاری در جمهوری‌های شوری سابق و مستعمرات #انگلیس و ادامه این فرایند هویت‌طلبی قومی به قلب اروپا و کشورهای #توسعه‌یافته نظیر انگلیس (اسکاتلند، ایرلند شمالی، ولز)، اسپانیا (کاتالونیا، باسک)، ایتالیا (شمال و جنوب ایتالیا و ونتو در ونیز)، لهستان (سیلسیای علیا)، سوئیس (ژورا)، بلژیک (فلاندر شمالی)، فرانسه (بریتانی)، قبرس (بخش ترک‌نشین شمال قبرس) و ده‌ها مورد دیگر حکایت از زنده بودن گرایش‌های قومی، علی‌رغم همه این دیدگاه‌ها در دنیای جدید دارد. مواردی که نشان می‌دهد که روند #هویت‌_یابی قومی را نباید مختص جهان سوم و کشورهای توسعه‌نیافته دانست.

▪️ در یک قرن اخیر، گرایش‌های قومی در میان اقوام ایرانی نیز با شدت و ضعف متفاوتی وجود داشته است؛ اگرچه برخی قومیت‌ها در ایران خود را در جایگاه ملتی مستقل می‌دانند. در سال‌های ابتدایی حکومت محمدرضا #شاه و در آذربایجان فرقه دموکرات توانست برای مدت حدود یکسال اعلام خودمختاری کند و اداره مناطقی از آذربایجان را به دست بگیرد. در همان زمان و در کردستان نیز حزب دموکرات #کردستان توانست کنترل تعدادی از شهرهای کردنشین را به دست بگیرد. در سال‌های بعد از انقلاب نیز بیشتر مناطق کردنشین درگیر جنگ‌هایی در رابطه با هویت خواهی قومی بودند. مناطق بلوچ‌نشین نیز در دوران رضاشاه و محمدرضا شاه شاهد اتفاقاتی در این زمینه بود که با اقدامات مقابله‌ای حکومت مرکزی بعد از مدتی خاموش شدند. در میان عرب‌زبانان نیز #گرایش‌_های_هویت‌_خواهانه قومی در یک قرن اخیر همواره وجود داشته و آخرین فعالیت‌های آن‌ها در این زمینه را می‌توان تلاش‌های گروه الاهوازیه دانست. دلیل عمده و ریشه اساسی این نارضایتی‌ها را می‌توان در احساس نابرابری‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، زبانی، مذهبی و... در میان اقوام و به هنگام مقایسه خود با دیگر گروه‌های قومی و به خصوص #فارس‌زبانان دانست.

▪️ در زمینه سیاسی اقوام کرد، ترک، عرب و بلوچ بر این باور هستند که در ساختار سیاسی کشور جایگاه آن‌چنانی ندارند و در پست‌های اساسی وزارت، استانداری، سفارت و... مسئولانی از گروه قومیتی آن‌ها وجود ندارد و یا بسیار به ندرت یافت می شوند. در زمینه اقتصادی این باور وجود دارد که بخش عمده امکانات کشور در استان‌های مرکزنشین جمع شده و مناطقی نظیر آذربایجان نیز اگرچه امروزه دارای امکاناتی است، بیشتر نتیجه تلاش‌های خود مردمان آن و یا صنایع کارخانه‌ای ساخته شده در دوران قبل از انقلاب است. در بخش فرهنگی، #اقوام مورد مطالعه بر این باورند که محدودیت‌هایی علیه فستیوال‌ها و همایش‌های منطقه‌ای، جشن‌ها و آداب و رسوم محلی آن‌ها انجام می‌شود و رسانه‌های ملی و محلی چنان‌که باید پوشش فرهنگی آن‌ها را بازتاب نمی‌دهند و در خدمت #فرهنگ_محلی نیستند. در رابطه با زبان مادری، با وجود عمر چهل‌ساله انقلاب اسلامی، #کودکان گروه‌های مختلف قومی همچنان مجبور هستند که با زبان دوم به آموزش و تحصیل در مدارس کشور بپردازند و در کل دوران تحصیل، واحدی جهت آموزش رسمی به زبان مادری وجود ندارد.

▪️ این پژوهش که کار مطالعاتی آن به طور عمده بر روی افراد طبقه متخصص و الیت این گروه‌ها و با درصدی کمتر گروه عوام و مردم کوچه و بازار آغاز شد، در درجه نخست به دنبال پاسخگویی به این پرسش‌ها است که #قومیت‌_ها چه درکی از خودشان و از هویت‌های دیگری دارند‌ که با آن‌ها غیریت‌سازی می‌کنند و خود را در کجای ساختار سیاسی، اقتصادی و #جامعه امروز ایران می‌بینند و نظرشان در مورد همگرایی، مشارکت سیاسی، #زبان_مادری و مرکز پیرامون چیست. به طور قطع بیان این موارد از طریق روش‌های علمی و با انجام مصاحبه‌های متعدد با #نخبگان و نیز در سطح مردمی، ضمن نشان دادن مطالبات فعلی هریک از #گروه‌های_قومی مورد مطالعه به روشی صلح‌آمیز، می‌تواند یاری‌رسان تصمیم‌گیرندگان دولتی جهت حل مسالمت‌آمیز آن‌ها باشد و به وفاق و #انسجام_ملی نیز کمک خواهد کرد.

▪️ این کتاب با مطالعه بر روی پنج قوم #تورک، #كورد، #بلوچ، #عرب و #فارس (مناطق فارس‌زبان) انجام شده و در حال حاضر در نوبت انتشار است.


#کامیل_احمدی #هویت #قومیت
@kameel_ahmady
ضرورت_بازنگرى_سن_ازدواج_در_قوانين_ايران.pdf
809.3 KB
📌 #مقالات
#ازدواج_کودکان #کودک_همسری #ECM /یک
🔻🔻

▪️ مردان عیالوار زنان کوچک باردار (1398) اندیشه پویا
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2019/08/Mosahebe-AnidishePouya.zip
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ ضرورت بازنگری و افزایش سن ازدواج کودکان در قوانین ایران (1397)، فصلنامه مطالعات حقوق، شماره 17
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ بختِ سیاه در لباسِ سفید: مطالعه‌ای بر ازدواج کودکان در نواحی روستایی ایران (1397)، فصلنامه تحقیقات جدید در علوم انسانی
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ بررسی میزان شیوع ازدواج و طلاق کودکان در ایران (1396)، فصلنامه تحقیقات جدید در علوم انسانی، شماره 23
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🔸لطفا برای دسترسی به نسخه PDFمقالات روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.kameelahmady.com/fa/articles

#کامیل_احمدی #ازدواج_کودکان #کودک_همسری
T.me/kameel_ahmady
طنین سکوت.pdf
1.2 MB
📌 #مقالات
#ازدواج_کودکان #کودک_همسری #ECM / دو
🔻🔻

▪️ كاميل احمدی: پسران هم از كودك همسری آسيب می‌بینند، ماهنامه نسیم بیداری (1396)
http://kameelahmady.com/fa/wp-content/uploads/2019/08/72-75-Ahmadi.pdf
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ طنین سکوت: پژوهشی جامع درباره ازدواج زودهنگام کودکان در ایران (1396)، فصلنامه مطالعات راهبردی علوم انسانی و اسلامی، شماره 11
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ Research Article/The Nexus between the Temporary Marriage and Early Child Marriages (2020)
http://kameelahmady.com/wp-content/uploads/2019/08/The-Nexus-between-the-Narrative-of-TM-and-ECM.docx-fnal-1-1.pdf
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ Feminization of Poverty- The Cause and Consequence of Early Childhood Marriages in Swift Journal of Social Sciences and Humanities. March 2018 Vol. 4(1), pp. 001-010
http://www.swiftjournals.org/sjssh/abstract/2018/march/Kameel2.php

🔸لطفا برای دسترسی به نسخه PDFمقالات روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.kameelahmady.com/fa/articles

#کامیل_احمدی #ازدواج_کودکان #کودک_همسری
T.me/kameel_ahmady
سنت_های_مضر_پژوهشی_جامع_در_باب_ختنه_زنان_در_ایران.pdf
882.5 KB
📌 #مقالات
#ختنه_زنان #FGM / یک
🔻🔻

▪️ به نام سنت: پژوهشی جامع در باب ختنه زنان در ایران ماهنامه زنان (1396)
https://www.magiran.com/volume/104998
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ بررسی تطبیقی نگرش به ختنه دختران بر مبنای حقوق زنان - کودکان، ادیان و حقوق ایران (1396)، فصلنامه مطالعات حقوق.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ انگاره در حال تغییر ختنه/ ناقص‌سازی اندام تناسلی زنان (گزارش کشوری ختنه زنان در ایران 1395)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ رواج ختنه دختران در ایران (1395)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🔸لطفا برای دسترسی به نسخه PDFمقالات روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.kameelahmady.com/fa/articles

#کامیل_احمدی #ختنه_زنان #ناقص_سازی_آلت_جنسی_زنان
T.me/kameel_ahmady
بررسی تطبیقی نگرش به ختنه زنان.pdf
476.5 KB
📌 #مقالات
#ختنه_زنان #FGM / دو
🔻🔻

▪️ به رسم ختنه کردن زنان نه بگویید و به قانون ممنوعیت این کار آری بگویید (1386) http://www.kurdmedia.com/article.aspx?id=14311
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ تبیین اجتماعی علل و پیامدهای ختنه زنان در ایران (1395)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

▪️ The Politics of Culture-Female Genital Mutilation/Cutting in Iran (2018). Swift Journal of Social Sciences and Humanities. March 2018 Vol. 4(1), pp. 011-022
http://www.swiftjournals.org/sjssh/abstract/2018/march/Kameel3.php
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🔸لطفا برای دسترسی به نسخه PDFمقالات روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.kameelahmady.com/fa/articles

#کامیل_احمدی #ختنه_زنان #ناقص_سازی_آلت_جنسی_زنان
T.me/kameel_ahmady
2024/09/22 05:23:01
Back to Top
HTML Embed Code: