Telegram Web Link
بورسیه تحصیلی در مقطع BA و MA
Forwarded from آوای بوف | AVAYe BUF (قاسم قره داغی)
از مرز تا مرز | پژوهشی جامع در باب هویت و قومیت در ایران| نوشته کامیل احمدی| انتشارات : مهری |کتابهای ممنوعه آوای بوف

📕 نام کتاب : #از_مرز_تا_مرز
پژوهشی جامع در باب هویت و قومیت در ایران

✍️ نویسنده : #کامیل_احمدی

انتشارات : مهری

سال انتشار : 1400

تعداد صفحات: 752

موضوع : #تحقیق #جامعه‌شناسی


در فرهنگ جامعه‌شناختی، هویت به معنای پنداشت نسبتاً پایدار فرد از کیسیتی و چیستی خود در رابطه با افراد و گروه‌های دیگر شکل می‌گیرد که ازطریقِ تعاملات اجتماعی و در فرایند اجتماعی شدن تکوین می‌یابد و این امر، درطولِ تاریخ بشر، تنوعات زیادی از گروه‌های اجتماعی را در بین جوامع انسانی مختلف رقم زده است و امروزه شاهد اقوام، ملل، و سطوح متکثر خُردتر و کلان‌تر از آن‌ها در جهان هستیم.
از مرز تا مرز پژوهشی جامع درباب هویت و قومیت با محوریت صلح است که در سیزده استان ایران با نگاهی مردم‌شناختی به همراهی تیم میدانی مجرب تحلیل و انجام گرفته و تلاش شده است تا ضمن بررسی موضوع هویت‌خواهی در میان پنج گروه قومی فارس (یا فارس‌زبان)، تُرک، کُرد، بلوچ، و عرب مطالبات و خواسته‌های گروه‌های مختلف قومی بحث و بررسی شود و پژوهنده، در جای‌جای این پژوهش، از هردو تعبیرِ قوم و ملت بهره برده و نگاه بی‌طرفانۀ خود را حفظ کرده است و به‌دور از تعصب، به‌دنبال پاسخگویی به پرسش‌های پژوهش در این خصوص است: درک قومیت‌ها از خود و دیگری و غیریت‌سازی با آن، جایگاه آنان در ساختار سیاسی و اقتصادی، و دیدگاه آنان دربارۀ همگرایی، مشارکت سیاسی، زبان مادری، و مرکز ـ پیرامون، و این‌که آیا فضای فکری و عملی برای کسب استقلال بیشتر در میان قومیت‌ها وجود دارد یا خیر. پژوهنده برای رسیدن به پاسخ این پرسش‌ها از روش‌های علمی و داده‌بنیاد و انجام مصاحبه‌های متعدد با نخبگان و نیز در سطح مردمی بهره برده است.
درنهایت پژوهش حاضر، براساس نتایج به‌دست‌آمده، دو سناریوی اصلی را برای ایران ترسیم کرده است: ثبات اجتماعی، و زوال سرمایۀ اجتماعی. درصورت تداوم وضعیت کنونی، که سرمایۀ اجتماعی در ابعاد مختلف دچار زوال شده است، درنهایت شاهد فروپاشی اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، و فرهنگی خواهیم بود، اما در سناریوی دوم ثبات اجتماعی حاصل خواهد شد و این سناریو را می‌توان سناریوی مطلوب نامید. این سناریو به ایجاد اصلاحات اساسی (ایجاد اصلاحات بنیادی در زیرساخت‌ها و روساخت‌های جامعه و یا ایجاد اصلاحات بنیادین در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی) و اتخاذ تصمیمات مطلوب ازجانب نهادهای حاکمیتی و اقوام مختلف کشور منوط خواهد بود و درصورت رسیدن به این سناریو، «ایران کشوری خواهد بود دارای تنوع قومی و مذهبی که این تنوع منشأ اتحاد و همبستگی ملی است. تصمیمات سیاسی و فرهنگی در راستای توسعۀ روابط بین‌قومی با محوریت آشتی ملی شکل خواهد گرفت و نظام سیاسی با پذیرش هم‌ارزی هویت قومی ‌درکنارِ هویت ملی، نظام اجتماعی سلسله‌مراتبی و رتبه‌بندی شهروندان را در سیاست‌گذاری‌های داخلی منتفی خواهد کرد و ارادۀ ملی برای از بین بردنِ شکاف و تبعیض شکل خواهد گرفت».

این کتاب با مطالعه بر روی پنج قوم ترک، کرد، بلوچ، عرب و فارس (مناطق فارس‌زبان) انجام شده و توسط نشر مهری در سال 2021 در لندن به چاپ رسیده است. نسخه کامل کتاب همچنین نسخه خلاصه شده از کتاب و مقالات مرتبط با آن در این صفحه و مقالات وب‌سایت موجود است.



لینک کتاب‌ها در یوتیوب:

https://youtu.be/CnpdsjN-e8c


لینک کتاب در سایت:
https://avayebuf.com/kameel/



آدرس سایت، لیست کتابها و صفحات زیر مجموعه :
👇
https://linktr.ee/avayebuf

.
مهلت اپلای، ژانویه ۲۰۲۲
لینک اطلاعات و اپلای:
https://www.campusfrance.org/en/eiffel-scholarship-program-of-excellence
برنامه بورسیه تحصیلی عالی ایفل توسط وزارت امور خارجه فرانسه تأسیس شد تا مؤسسات آموزش عالی فرانسه بتوانند دانشجویان برتر خارجی را جذب کنند و در برنامه های دکتری و کارشناسی ارشد خود شرکت دهند. این بورسیه امکان تحصیل در فرانسه را برای دانشجویانی که قصد تحصیل رایگان در این کشور را دارند، فراهم میکند. بورسیه ایفل جز آن دسته از بورسیه های فرانسه است که به تصمیم گیرندگان خارجی بخش خصوصی یا عمومی فرصت می دهد تا اولویت های مطالعاتی را تشخیص دهند و دانشجویان کشور های در حال توسعه و صنعتی را برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تشویق کنند.
هفته گذشته نزدیک به سی نفر از #فرانسه برای رسیدن به #بریتانیا دل به دریا زدند ولی نه قایق و نه خودشان هرگز به ساحل نرسیدند ، غم انگیزتر اینکه حالا نزدیک به همین جا جلسه ای میان وزیران اروپایی –بدون حضور انگلیس- در جریان بود که بخشی از آن برای آن بود که چگونه بریتانیا را بخاطر جذاب بودنش برای #مهاجرین سرزنش کند.
هفته پیش رفتم #دانکرک، زیاد طول نکشید در حاشیه اتوبان چند نفری را پیاده دیدیم، پریشان بودند و از حال و وضعشان پیدا بود که از ساکنین نیستند، دنبالشان که رفتیم سر از جنگل‌ در آوردیم. این همه مرد جوان عمدتا از #خاورمیانه و آفریقا .. بعد ازماهها پیمایش حالا آخرین سنگر را می بایست تسخیر می کردند. از سراشیبی گلی جنگل که لیز خوردم عارف که #کورد بود و گویی دیگر قید رفتن را زده و زیر پل سیگار و کیک میفروخت مانع افتادن بیشترم شد. در حالی که از درد قوزک در رفته ام به خود می پیچیدم پرسیدم اوضاع چطور است؟ آهی کشید و گفت این همه را کشتند، قاچاق بر که دین و ایمان ندارد. سه هزار دلار می گیرند و با قایقی فرسوده رهایت می کنند. دیگری، #هورامان با همسرش چهار روز از #ترکیه به #ایتالیا روی آب بوده و تا حالا هشت بار به آبهای مانش زده بود، چند بار پلیس فرانسه قایق شان را با چاقو سوراخ کرده بود یا دریا طوفانی بوده و .. محکم به پیشانیش می زد که من لعنتی شانس ندارم که. یاکوبه از سودان و از راه دریا و لیبی خودش را به اروپا رسانده بود و دیگر رمقی در این سرما برایش نمانده بود. طاهراز #قندهار بعد از ماها در ترکیه با رشوه از زندان در آمده بود و می‌خواست به عمویش در لندن بپیوند. می گفتند قاچاق برها مثل شبح‌اند، که آمدند زود باید جول و پلاست را جمع کنی و به دریا بزنی. گویی تنها امیدشان چند ان. جی. او. و خیریه ی بودند که به شکلی سازمان یافته برایشان غذا، دارو، لباس، شارژ موبایل و امکانت استحمام .. می آوردند، پناهجوی کرمانی می گفت اینها فرشته اند، فرشته.
میزبان ها آنها را پناهنده حقوق بشری به حساب نمی‌آورند بلکه آنان را عمدتا متعلق به طبقه متوسط اجتماعتشان می داند که چون اندوخته داشته اند توانسته اند برای زندگی بهتر به #اروپا بیایند، اما پناهجویان معتقدند حکومت ‌هایشان و سیاست‌های غرب مسبب جنگ و مشکلات و آوارگی خودشان شده است.
میانشان که بودم حس غریبی داشتم، سالها شناخت از #پناهجوی و #پناهندگی، سرگشتگی و سرخوردگی، ترس و رانده شدن، و البته امید به ساختنی دوباره و نوید روزهای بهتر، چقدر آشنا بودند این حس ها. #کۆچبەران #کامیل_احمدی #کاله
#refugees #kala #dankerk #refugeeswelcome #uk
بورسیه فول فاند دانشگاه گلد اسمیت لندن در مقطع دکتری سال 2022

دانشگاه گلد اسمیت لندن که در سال 1909 تأسیس شد، شامل 20 بخش آکادمیک است که در مقاطع و رشته های مختلف دانشجو می پذیرد. این دانشگاه با هدف کمک به دانشجویان برای موفقیت بیشتر در تحصیلات و الهام بخشیدن به آن ها برای دنبال کردن اهداف خود و حرکت در مسیر حرفه ای شدن، حرکت می کند.
آخرین مهلت تقاضا برای این بورسیه چه زمانی است؟
3 دسامبر 2021 /  12 آذر 1400
بورسیه جهت تحصیل در کدام مقطع تحصیلی می باشد؟
این بورسیه برای مقطع دکتری  ارائه می شود.
بورسیه جهت تحصیل در چه رشته هایی ارایه شده است؟
لیست رشته های دانشگاهی و گرایش های بورسیه در دانشگاه گلد اسمیت لندن در زمینه های زیر می باشد:
• آموزش
• روانشناسی
• انسان شناسی اجتماعی
• جامعه شناسی.
شرایط لازم جهت تقاضا برای این بورسیه چیست؟
• دارا بودن مدرک زبان انگلیسی  ( نمره آیلتس 5/5 تا 5/7)
• دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط
• دارا بودن شرایط ورود (این لینک)
2024/09/21 12:30:28
Back to Top
HTML Embed Code: