Telegram Web Link
❗️بازگشت ترکیه به صدر جدول مقاصد گردشگری منطقه

◽️ سرمایه گذار‌ی‌های عظیم کشور ترکیه در حوزه توریسم و جذب گردشگر باعث شده است که این کشور به یکی از اولین مقاصد گردشگری در منطقه تبدیل شود درآمدهای گردشگری برای تراز حساب جاری کشور و ثابت نگه داشتن ارزش لیر ترکیه حیاتی است. سالانه حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون گردشگر از نقاط مختلف جهان از این کشور بازدید می کنند. در نوامبر ۲۰۲۱، دولت ترکیه تغییر به سمت مازاد حساب جاری را به عنوان محور سیاست اقتصادی جدید خود اعلام کرد که مبتنی بر نرخ بهره پایین و صادرات قوی تر است و دراین صادرات به نوعی صادرات خدمات که خدمات گردشگری نیز هست مد نظر دولت ترکیه است. سال ۲۰۱۹ سال موفقی برای ترکیه از نظر درآمد گردشگری بود این کشور پذیرای نزدیک به ۵۱.۷ میلیون گردشگر خارجی بود و درآمد آن ۳۴.۵ میلیارد دلار بود. با شیوع جهانی کرونا، ورود گردشگران خارجی و درآمد گردشگری ترکیه به ترتیب به ۱۶ میلیون نفر و ۱۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ کاهش یافت به مرور با آرام شدن کرونا، درآمد گردشگری ترکیه نیز تقویت شد.... / جریان 👇🏻

http://iras.ir/?p=5779
📎تلگرام
https://www.tg-me.com/joinchat-TwVmEsJtqEJZ8fNu
📎اینستاگرام:
https://www.instagram.com/iras_institute/

@IRAS_INSTITUTE
کوچینگ مدیران هوشمند
❗️بازگشت ترکیه به صدر جدول مقاصد گردشگری منطقه ◽️ سرمایه گذار‌ی‌های عظیم کشور ترکیه در حوزه توریسم و جذب گردشگر باعث شده است که این کشور به یکی از اولین مقاصد گردشگری در منطقه تبدیل شود درآمدهای گردشگری برای تراز حساب جاری کشور و ثابت نگه داشتن ارزش لیر ترکیه…
برندینگ شهری؛ بازتولید و عرضه هویت و مزیت رقابتی شهرها

🔹ثروت فراوانی در انتظار شهرهای ایران به سر می برد و برای دستیابی به این ثروت، نیازمند تغییراتی در نگرش و اقدامات مدیران کشور است. تغییری که بیش از 30 سال قبل در کشورهای توسعه یافته پذیرفته و اجرایی شد. این تغییر چیزی نیست جز گرایش به «رقابت نرم» در مدیریت شهری که پیاده سازی آن بر عهده علم و هنر جدیدی به نام «#برندینگ_مکانی» گذاشته شده است.

🔹 نگرش و اقدامات جدیدی که بر پایه رقابت نرم اجرا می شود تفاوتی ماهوی با رویکرد رقابت سخت که تا پیش از آن قالب بود، دارد. در این روش مبنای موفقیت، مشارکت و رضایت است. مشارکت و رضایت 3 گروه شهروندان، گردشگران و سرمایه گذاران در توسعه و پیشرفت مکان اصل موفقیت در رقابت جدید است.

🔹 برندینگ مکانی که به ابعاد مختلفی همچون کشور، استان، شهر، روستا، مکان تفریحی، مکان گردشگری، مکان تجاری، مکان ورزشی، ... می پردازد، وظیفه دارد تا هویتی رقابتی با مشارکت 3 گروه نامبرده برای مکان فراهم سازد به نحوی که بیشترین ثروت ممکن را برای آن مکان جذب یا خلق نماید.

🇮🇷🍃🌷 ما میراث داران 10.000سال تمدن پر افتخار ایرانی و پارسی


☀️ آینده 🇮🇷روشن است 🌹🌷و ایران سر افراز🇮🇷 متعلق به همه ی ایرانی ها بنابر این باید برای تعالی ایران عزیزمان همه ما هر چه داریم در سرزمین عمل و دانایی به شکلی #هوشمند پای کار آریم.... ما میتوانیم برترین در جهان باشیم !
لزوم #برندسازی ملی و منطقه ای و حتی #برندینگ_شهری
( Art & Branding #Coaching Center....)
🆔www.instagram.com/coachpersia
➡️ @KalimArt کوچینگ سیاست مدیران، روابط عمومی ها و مدیران ارشد
📷 #گزارش_تصویری
افتتاحیه جشنواره قهرمان شهر
📍سالن ۱۲ هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی
_______________________
🔷 صفحات رسمی دکتر #علیرضا_زاکانی در‍‍‍‍‍ پیام رسان ها:
🆔@arZakani

تلگرام | ایتا | بله | سروش |توییتر | اینستاگرام

https://www.tg-me.com/joinchat-TBIw6RIV5i2mYpEX
کوچینگ مدیران هوشمند
Photo
نمونه کار شهرداری در #برندینگ_شهری
شهری که مدلی برای قهرمانی و تلاش و جهاد و استقامت و صبر و...
یعنی همه صفت های متعالی انسانی نداشته باشد که شهر نیست
نمونه اش دوستان خوب اوکراینی که هنرمندانشان سالهاست با ما همکاری میکنند ، چون هویت و اصالت را غرب از آنها گرفته در حال جنگ هستند اما هیچ هویتی در شهر خود برای دفاع جانانه نمی بینند و در گروه های هنری اوکراین ، مانند قبل در حال بزن برقص و بکوب و صحبت حض هنری است! انگار نه انگار جنگ است!
همش به خود به من به لذت من می پردازند!
لزوم برندسازی ملی هم از این موضوع زنده کردن الگو و بینش هاست!
یعنی ملت پر افتخار ایران عزیز ما با ده هزار سال تمدن واقعی بسیار الگو دارد که باید باز معرفی شود هم برای خودش هم برای جهانیان!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔘 استفاده‌ بهینه از فضا

💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تا حالا شده از خودتون بپرسید که این هیولاهای فیلم‌های هالییودی از کدام منبع اقتباس گرفته شده اند؟
آیا واقعا به تصاویر موجودات عجیب و غریبی که در کاوش‌های باستانی پیدا شده اند توجه کرده اید؟
@f_azima
کوچینگ مدیران هوشمند
تا حالا شده از خودتون بپرسید که این هیولاهای فیلم‌های هالییودی از کدام منبع اقتباس گرفته شده اند؟ آیا واقعا به تصاویر موجودات عجیب و غریبی که در کاوش‌های باستانی پیدا شده اند توجه کرده اید؟ @f_azima
💫🦯 #hollywood ⁉️
#هالیوود چیست ؟
بله چوب مقدس !
چوب مقدس کجا معنا داشت در دست موسی ع با قدرت علی ع!
عصای جادوئی موسی در دست صهیون!
البته در واقع باید گفت صهیون با خود موسی ع هم دشمن است! و این عصای ابلیس است که در همه جا دیده میشود خوب هم دیده می شود چون او قوی است
تکنیک نمایشی قدرتمند و مسحور کننده ای از شیاطین - لوسیفر است!
🔥= lucifer =הֵילֵל
ما در مقابلش چی بلند کرده ایم!

بله ما خیلی خیلی خیلی راه داریم تا برسیم به #سینما ی تراز ایران با ده هزار سال تمدن فاخر
حتی با سینمای #انقلاب_اسلامی هم فاصله فرسنگ هاست!
چرا ؟
ما 1000 منبر بگذاریم.... نتیجه اش یک فیلم سینمائی 300 را پاسخ میدهد؟؟
حتی میتوانید پاسخ را به همه بینندگانش برسانید ؟ فیلم Dune

حال آن که حتی آنان با سبک دینی خودمان به جنگ خودمان می روند! مثال اسلام انگلیسی «بانوی بهشت»
کوچینگ مدیران هوشمند
🔺 مقایسه میزان تهویه انواع پنجره Join → @civilejra
#ایده #استارت_آپ هوشمند:
#پنجره ای که #ارزش_افزوده دارد!
یک پنجره چرا باید فقط یک پنجره خالی باشد!⁉️🧐
✳️میتواند هوا را تمیز کند!
◾️بوی خوبی را از کارتریج های آماده و برنامه ریزی شده به محیط انتقال دهد!
/ کنترل با اپ موبایل یا بی ام اس یا هر سیستم بی سیم دیگر IoT
🔸دما را هشدار دهد و در صورت نیاز تغییر رنگ دهد
🔹با تغییر رنگ مانع دیده شدن از بیرون به داخل شده کار دیواری حائل یا پارتیشن را انجام دهد
▫️میتواند نمایشگر شفاف باشد و بخشی از دیواره کامل طبیعت را بازی کند مثال یک دیوار شما با نمایشگر و در عین داشتن پنجره نمای مجازی #سه_بعدی باغ یا دریا است!
▪️پنجره میتواند قدرت کشندگی هوا با فن بدون پره شبیه دایسون را داشته باشد!
🔻پنجره هوشمند میتواند صدا را با کمترین دسی بل انتقال دهد عایق صدا و ابزار حرفه ای آکوستیک شود!
🔶میتواند عایق حرفه ای حرارت باشد
🔷با #نانو شیشه میتوان جلوی انفجار- ضربه گلوله های حتی مسلسل هم ایستاد!
🟩شیشه ضد حرارت را برای کنترل داخل کوره

🎯شیشه و پنجره! از طراحی صنعتی و علم زیبایی شناسی هنری آن مهم و قابل #هوشمند و #دانش_بنیان شدن است و صد البته منطبق با نیاز #خانه_لوکس و شناخت #مخاطب
🔲 #پرده_هوشمند متصل یا جدا از پنجره!
🔳سیستم جدید آکاردئونی شدن و ربات جمع کننده آکاردئون پنجره ! به بالا زیر سقف یا به کنار برای تراس!
⁉️یک عارضه ساده: 99% پروفیل کارخانه های ایرانی به دلیل عدم استفاده از رنگ های حرفه ای نانو بعد از مدتی کم رنگ و بد رنگ شده و از مرحله نصب و حتی در کارخانه نیز ایرادات ساختی زیادی دارند، انبارداری و تحویل بد ؛.... اکنون تراکنش بازار پنجره و پروفیل در ایران بیش از 3000 میلیارد در سال است که 1200 میلیارد آن دست 3 برند عمده و و مابقی متغییر بین 300 خرده برند !
هیچ کدام هوشمند و دانش بنیان و با تحقیقات حرفه ای نیاز مخاطب نیستند یعنی بازار پنجره بسیار بازار خوبی برای حمله دانش بنیان ها است !

☑️ما دو سال در دانشگاه دفتر مستقیم داشته ایم! و 21 سال است با دانشمندان زیادی همکاری کرده ایم....
مثال تیزرهای زیادی برای ایتالیا از اختراعات ایرانی
معرفی یک پنجره هوشمند:
https://www.aparat.com/v/oGWxb
#3d_Motion_Graphics
➡️ @KalimArt مشاوره+تدریس+کوچینگ تولیدکنندگان / سرمایه گذاران / صنعتگران/ دانشمندان
ایده علمی موفق، بیزنس مدل کسب و کار هوشمند، داستان نویسی ،طراحی صنعتی، کوچینگ علمی ، برندسازی و تولید از @studiokalim
تجسم امر تجسم‌ناپذیر

✍🏽 نیما معین‌پور/ باستان‌شناس رسانه و فناوری


◾️ هر جا که خلاقیت وجود داشته باشد، چیزی «مجسم» می‌شود. به‌نظر می‌رسد طراحان، معماران، تولیدکنندگان و نظریه‌پردازان رسانه چه از این مسئله آگاه باشند و چه نه، به صورت‌های مختلفی به‌دنبال این هستند که چیزی را مجسم کنند. برخی هنرمندان، حس زیبایی‌شناختی جدیدی را برای تجربه‌ ناب هنردوستان ارائه می‌دهند. معماران بر ترکیب متفاوتی از فضا یا مواد متکی هستند و تولیدکنندگان رسانه نیز دائماً تجربیات کاربر را تعویض می‌کنند تا جایی که وب‌سایت‌ها یا محیط‌های دیجیتالی را پیشنهاد می‌کنند که بهترین نحوه‌ تجسم و کیفیت تعامل کاربر را دربرداشته باشد. اعلامیه‌ اخیر فیسبوک برای ایجاد متاورس که در آن کاربران قادرند به صورت آواتار مجسم شوند و دنیای دیجیتال که از طریق واقعیت مجازی (VR) یا واقعیت افزوده (AR) قابل‌تجسم شده‌است، جدیدترین، بهترین، عالی‌ترین شکل تجسم در بازار است؛ این ادعایی است که مدام تکرار می‌شود.اما آیا وقتی کلمه‌ «تجسم کردن» (Embodiement) را بر زبان می‌آوریم، منظور از آن را می‌دانیم؟

◾️ «تجسم کردن» یک رخداد پدیده‌شناسی است که در مواجهه با «رسانه‌های مختلف» بروز پیدا می‌کند. تجسم کردن به دو عامل بستگی دارد؛ عامل اول جسمانیت و جنس رسانه است و عامل دوم، تاریخچه‌ آن رسانه (محصول یا طرح) در شرایط زمانی و مکانی متفاوت است. هر محصول به هدف و مقصودی وابسته است و «هاله‌ای سیال» در موقعیت‌های مختلفی که افراد با آن سروکار دارند، بروز پیدا می‌‌کند.


◾️انسان‌ها معمولا موجوداتی سازگار هستند و در بیشتر موارد با دیالکتیک نوآوری همراهی و بر طبق آن حرکت می‌کنند، اما در هر زمانی که رسانه‌ای جدید طراحی و تولید و به بازار عرضه شود، ما در واقع وقفه‌ای را در دنیای سیال خود تجربه می‌کنیم و دوره‌ای با طول متغیر را پشت سر می‌گذاریم تا بتوانیم با این شرایط غیرمجسم جدید وفق پیدا کنیم. سوال اصلی این است که برای درآوردن شنل قبلی و پوشیدن شنل جدید چه برنامه‌ای داریم؟ اگر تنگ باشد چی؟ اگر از نظر اخلاقی خیلی قابل اتکا نباشد چی؟ چه برنامه‌ای برای بی‌تجسمی در نظر گرفته‌ایم که می‌خواهیم عامل پدیده‌های «مختل‌کننده» (Disruptive) برای بسیاری از کاربران باشیم؟


🗞 بهانه نوشتن این یادداشت فراگیر شدن «متاورس» به‌عنوان جدیدترین محصول رسانه‌ای است. متن کامل این یادداشت بلند را در شماره ١٤٤ بخوانید.
این شماره را اینجا، از دیجی‌کالا تهیه کنید.

◽️◽️◽️


@cm_magazine
2024/10/03 11:24:50
Back to Top
HTML Embed Code: