Telegram Web Link
در صورتی که اکانت مایکروسافت خود را در مرحله قبلی وارد کرده باشید، یکی دو مرحله را برای تایید حساب کاربری باید پشت سر بگذارید.در ادامه گزینه Set this up as a new PC instead را انتخاب کنید.
@jtitnews
در این مرحله روی گزینه‌ی Next کلیک کنید تا به مرحله‌ی بعد بروید.
@jtitnews
اکنون یک صفحه‌ی رنگی ظاهر می‌شود. کمی صبر کنید تا اپلیکیشن های ویندوز نصب گردند.

@jtitnews
در نهایت صفحه دسکتاپ برای شما نمایش داده خواهد شد. حالا از ویندوز ۱۰ لذت ببرید.


@jtitnews
روبات خانگی زاکربرگ
زاکربرگ در سال 2016، یکصد ساعت صرف ساخت یک روبات شخصی کرده که جارویس (Jarvis) نام دارد و می‌تواند خانه او را تحت کنترل خود در آورد. گویا این روبات کارش را هم خوب بلد است.
به گزارش رایورز به نقل از recode، زاکربرگ روز دوشنبه پیرامون فرآیند ساخت این روبات مطالبی پست کرد؛ از جمله جزئیاتی در مورد اینکه کجای پروژه پیشرفت داشته (ازجمله زمان کوتاه آن) و چه قسمت‌هایی با شکست روبه‌رو شده – از جمله کار دشوار اتصال وسایل که هر یک از آنها کد جداگانه‌ای دارد. روش کار به این صورت است: زاکربرگ از طریق نوشتن متن با استفاده از پیام‌رسان فیس‌بوک، یا از طریق پیام‌های صوتی با استفاده از نرم‌افزار تشخیص صدا که برنامه آن را نوشته و از آن در چند گوشی آی‌فون در خانه‌اش استفاده می‌کند (مانند Echo از آمازون)، با نام جارویس مکاتبه می‌کند. به این ترتیب زاکربرگ می‌تواند به جارویس بگوید که مثلا آهنگ را عوض کند، روشنایی خانه را کنترل کند، یا برای او نان تُست تهیه کند. با اینکه زاکربرگ می‌گوید دستورهای صوتی مفید هستند، اما بر این باور است که برقراری ارتباط از طریق نوشتار، مهم‌تر است. او در پیام خود می‌نویسد کنترل همه چیز از طریق یک گوشی هوشمند که می‌توانید با خودتان حمل کنید، یک الزام است. او ادامه می‌دهد: «برای کارآیی بهتر، من مایل بودم از هر جایی در خانه، بتوانم با جارویس ارتباط برقرار کنم؛ به این معنا که می‌بایست بتوانم از طریق گوشی‌ام این کار را انجام دهم، نه با یک دستگاه ثابت در خانه.» کار بعدی جارویس چیست؟ زاکربرگ می‌گوید همچنان سرگرم آموزش ترفندهای جدید به روبات دست‌ساز خودش است تا بتواند وسایل خانگی بیشتری را کنترل کند. اما به نظر می‌رسد جارویس سرآغاز پروژه جدیدی در فیس‌بوک باشد!
@jtitnews
لباس های کهنه در ژاپن سوخت هواپیما می شوند

خط هواپیمایی ژاپن تصمیم دارد تا لباس های قدیمی را به سوخت جت تبدیل کند.به نقل از نیکی آسین ریویو، شرکت هواپیمایی «آل نیپون ایرویز» که دومین شرکت هواپیمایی بزرگ این کشور به حساب می آید، مشغول همکاری با یک شرکت بازیافت به نام « Jeplan» است تا ۲۰۲۰ میلادی یک منبع جایگزین انرژی بیابد.
درهمین راستا این شرکت بازیافت با برخی خرده فروشان بزرگ مانند Aeon و Muji در حوزه جمع آوری لباس های کهنه در بیش از هزار فروشگاه سراسر ژاپن همکاری می کند.
« میچیکو لاموتو» که این شرکت را در ۲۰۰۷ میلادی تاسیس کرده، پنج سال وقت صرف خلق نوعی «بیواتانول» از تی شرت ها و لباس های جین قدیمی کرد.
بالاخره لاموتو توانست سال گذشته فناوری بیابد که مولکول های شکر در کتان را شکسته و به الکل تبدیل می کند.
در حال حاضر Jeplan یک واحد سوخت آزمایشی ساخته و اعلام کرده است تا ۲۰۲۰ میلادی پروازهای آزمایشی را انجام خواهد داد که با ترکیب سوخت معمولی و سوخت مبتنی بر کتان هستند. کارخانه تجاری تولید این نوع سوخت نیز تا ۲۰۳۰ میلادی تاسیس خواهد شد. از این فناوری برای تبدیل انواع دیگر زباله مانند کاغذ به سوخت نیز استفاده شده است.لباس های کهنه در ژاپن سوخت هواپیما می شوند

@jtitnews
در شارژ ماندن گوشی موبایل، باطری را از بین می برد..
احتمالا شما هم مانند سایر افراد گوشی خود را در طول شب و زمانیکه باطری آن کاملا شارژ شده، متصل به برق می گذارید. برخی معتقدند که این کار عمر باطری را کاهش می دهد، اما درواقع هنوز ثابت نشده که این کار موجب تخریب باطری موبایل می شود. گوشی های هوشمند جدید مجهز به باطری های لیتیوم یون هستند، این بدان معنی است که در صورت دریافت انرژی کامل، از شارژ شدن خودداری می کنند.

@jtitnews
قبل از شارژ مجدد آیفون، شارژ باطری آن باید کاملا تمام شود..
این مساله نیز یکی دیگر از باورهای غلط تکنولوژی است. اپل خاطر نشان کرده است که باطری های لیتیوم یون در دستگاه های مدرن، "زمانیکه ۱۰۰ درصد از ظرفیت باطری را استفاده شود به این معنی است که یک چرخه ی شارژ کامل را مصرف کرده اید، این بدان معنی نیست که تمام انرژی یک شارژ کامل را مصرف کرده باشید.”
@jtitnews
دوربین هایی با مگاپیکسل بیشتر، بهتر هستند..

دوربین های ۱۲ مگاپیکسلی با ۸ مگاپیکسلی تفاوت چندانی ندارند. کیفیت یک تصویر به میزان نوری که سنسور های دوربین دریافت می کنند، بستگی دارد. ممکن است که سنسور های بزرگ تر با پیکسل های بزرگ تر همراه شوند، و بسته به میزان بزرگی پیکسل ها، نور بیشتری نیز جذب می شود. بدین ترتیب، اندازه ی پیکسل ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است نه تعداد پیکسل های آن؛ مگا پیکسل در واقع مخفف کلمه ی میلیون پیکسل است. متیو پانزارینو که یک عکاس حرفه ای است در توضیح مگا پیکسل می گوید: "فکر کنید که یک لوله ی کوچک را در مقابل یک باران طوفانی در اختیار دارید و باید آب جمع کنید. هر اندازه که لوله ی شما بزرگتر باشد، در مدت زمان کوتاه تری می توانید آب بیشتری را جمع کنید.” لوله در اینجا معرف پیکسل است. بنابراین، در اختیار داشتن چندین سطل برای جمع آوری آب بهتر از لوله خواهد بود.
@jtitnews
رزولوشن بالای نمایشگر در گوشی های هوشمند بهتر است..
برخی به این نتیجه رسیدند که گاهی اوقات، داشتن رزولوشن صفحه در گوشی های هوشمند چندان اهمیتی ندارد. متخصص سایت گیزمودو معتقد است که در نمایشگر های ۳۰۰ پیکسل در هر اینچ، چشم انسان قادر به تشخیص جزئیات دقیق تر نیست. اوایل امسال، گوشی ال جی جی ۳، که اولین گوشی با کیفیت کواد اچ دی بود معرفی شد، رزولوشن این گوشی ۲۵۶۰*۱۴۴۰ اعلام شده است. گوشی های رده بالای دنیا به رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ بسنده می کنند. اما بعد از گذر مدت زمان مشخص، این ارقام اهمیت خود را از دست می دهند؛ چرا که چشم انسان فراتر از یک رزولوشن مشخص، قادر به تشخیص پیکسل ها نیست. دقت تصویر در گوشی ال جی جی ۳ در مقایسه با گلکسی اس ۵ بسیار متفاوت است. این مساله یکی از دلایلی است که کمپانی اپل برای روشنایی تصویر اهمیت بیشتری قائل می شود تا تراکم بالای نمایشگر.
@jtitnews
2024/10/06 02:25:59
Back to Top
HTML Embed Code: